Ledig och lagom sliten... :P

Jaha, tisdag :) de betyder ledig i två dagar, äntlige, som ja längtat efter tolv arb.dagar.. ska bli så skönt :) Skulle egentligen åkt till rättvik ikväll och sovit i båten, men han gick o blev dålig, så de blir o sova hemma inatt ist, och hoppas på att han är bättre imorn... mår inte hundra själv, känner mig väldigt yr, som om de snurrar hela tiden.. men de är väl vätskebrist skulle ja kunna tippa på... men men.. blir bättre imorn hoppas vi.

Hoppas på att vädret håller i sig imorn oxå, så man kan vara ute, de sa att de skulle bli dåligt, men ja hoppas verkligen på bra väder, sol o bad :) får se va man hittar på.. :) blir förhoppningsvisbåt och sova i den, liten minisemester igen :)

Jaha, annars inte så mycket o tillägga faktist, lite less på personalen på jobbet, och på båten, men J är en ängel, som ställer upp i vårt och torrt, medalj till dig, hur skulle ja klara mig utan dig? :)

Nej, nu snurrar de på bra här, så ja tror ja ska ta o sova faktiskt, innan de blir värre.. var ju lika dant i förra veckan, så.. lite sliten kanske.. hmm..

Nej, gonatt..

Mia

tisdag..

Nu vill ja bara att de ska bli tisdagkväll och ja får gå av mitt pass, så att ja kan vara ledig två o en halv dag!! :) längtar längtar massor.. får se om vi hittar på nått igen, ja o karln, kanske blir en minisemester igen vem vet, fast de gick ju lite pengar sist, så.. :) men trevligt som bara den hade vi :D om inte annat kanske vi kan åka till sommarland över en dag bara, och ta de lugnt.. eller nått annat i den stilen :)

Jaha, femtioårskalas idag som man missa, synd hade gärna vela vart me, men men.. de är ju som de är..

Är för överigt så less på mitt jobb nu, inte jobbet i sig, men allt runt ikring.. därför ska de bli ännu skönare o vara ledig i veckan, de behövs, ja lovar, suck..

Jaha, har haft fint väder två dagar nu, som man bara har solat på, så rätt mör i kroppen, så de blir sovdags nu helt enkelt :)

Mia

Ljuva sommar..

Jaha, då sitter man här efter en veckas tid ungefär tror ja de är, hinner aldrig vara på internet längre.. försöker få ut så mycket av tiden de bara går, men inte lätt när man sen räknar ut hur mycke man egentligen jobbar i veckorna.. suck..

Idag var vi hos morfar iaf, ja inte min, iome att ja inte har nån längre.. men hans morfar och bara softa i princip.. sonen var me oxå, kanonfint väder, verkligen, var så skönt, så när ja slutade jobba idag, kändes de som om ja haft lite semester.. trots att de bara var en dag.. :) O ni båda är för underbara :)

Annars, ja ja hade ju massor att skriva, men som vanligt.. borta..

Imorn tänkte ja ligga i karlns båt och äta sallad och softa, läsa en bok och bada lite, ska bli nice :) får se om de ev. blir en fika på de lokala, men tveksamt faktiskt.. Herrn ska ju vara hos morfar hela dagen imorn och fira mamma sin, så synd att ja inte kan vara me, hade verkligen velat..

ja.. inge mer just nu..

Mia

Trött..

Ja är helt enkelt för trött för o skriva nått idag.. tar de en annan dag..

ps, nu är de inte långt kvar tills du är hemma igen :D längtar!

Mia


kom hem

Snälla snälla, kom hem igen.. snälla.. så allt blir som vnaligt igen.. saknar dig massor, helt sjukt va ja saknar dig.. Har sett sex and the city filmen nu, och gråtit konstant i stort sett i två o en halv timme, och de beror inte bara på filmen kan ja säga, ja saknar dig sjukt mycket, sjukt mycket, kom hem bara, snälla

Vet inte nå mer o skriva alls.. ja saknar dig och vill bara att du kommer hem igen..

Kom hem igen..

Jaha rebecca, ja hade inte en blekaste om att ja kunde trycka på ditt namn så kom ja till din blogg.. haha ibland är man faktiskt blond ju..

Ja, annars, jo vi var i rättvik igår och partade..så ja antar att man mår som man förtjänar idag.. :P men de börjar bli bättre..
Pratade nyss me älsklingen min.. förlåt att de blir lite tutisnutt.. men han är som sagt på gotland me sina vänner och har kul, så ja saknar honom massor.. klart man är lite orolig när han är där me fyra killkompisar, man vet väl lite hur de där fungerar ändå.. men han säger att de är lugnt så då får ja väl lita på de.. fast ja vill mest bara att han ska komma hem igen, saknar saknar massor! kom hem bara..

Ledig två dagar nu, så de är rätt skönt faktiskt.. vet inte hur man ska fördriva tiden bäst, men tydligen så lyckas den o gå iaf så de spelar inte sån stor roll faktiskt..de är ju bara 4 dagar kvar tills du komemr hem igen, synd att man jobbar hela nästa vecka bara.. men de spelar inte nån roll, för då är de tillbaka till vardagen igen :)

Försöker o spara så mycket pengar som möjligt nu när vi ska åka i höst och i jul.. men pengarna tycks bara försvinna iaf, så ja vet inte men de löser sig.. augustilönen kommer bli himla bra tror ja efter sådär tvåhundra timmar.. fast de blir nog lite mindre, men nånstans där i kring :D så då kanske ja lyckas me de ja faktiskt har planerat tills dess.. hihi.. :)

Jaha, nej om man kanske skulle ta o tvätta fönstret.. hmm.. de går ju relativt fort så...

Ja, nej ja får nog fördriva tiden lite nu..

Tjing

Mia

Har haft minisemester!!

jaha, ja har haft minisemester två dagar!! :) hur nice som helst, ja o karln åkte till öregrund och gräsö, mycket trevligt :) mycket god mat, helt fantastisk faktiskt, och väldigt underbart sällskap... så skulle man ha de jämt ju :) Nu sitter ja här framför datorn, och har väl kommit hem från jobbet rätt nyss, inser att min karl åker till gotland imorn natt, och är borta resten av veckan, vilket känns mindre kul måste ja säga.. dels vill ja ju oxå vara me, och dels så känns de inge kul o vara ifrån varann sådär länge.. :( men han kommer säkert ha jättetrevligt och ja hoppas veckan går snabbt så ja får se han igen.. är de inte typiskt oxå, att just den veckan han ska vara borta, ja då är ja ledig två dagar i rad.. de vore himla skoj och åka ner dit då, men samtidigt så är de fyra grabbar som åker, och man vill ju inte sabba killsemestern heller.. även om ja bra gärna vill följa me ja me..

Jag har för övrigt världens bästa granne iaf... idag när ja kom hem hade hon lämnat colanappar inne i tvättstugan så ja oxå kunde få lite godis, underbara tanke, och underbara granne :)

Jaha, rebecca har ju lämnat ett inlägg om att hon bytt blogg, och de är ju bra för ja har velat läst i flera dagar och inte kommit in där, men tjejen, de är en fördel om du ger mig adressen på bloggen oxå, annars blir de svårt.. ;P

Jaha, nu tror ja att ja ger upp skrivandet för idag.. vet inte riktigt va ja ska tillägga mer så..

Sov gott,

Mia

längtar, längtar

Jaha, sitter och har precis hängt tvätten som var klar.. sitter på msn me E och äter godis.. massa godis.. Gosh va länge sen ja prata me henne, och såg henne.. känns som en hel evighet sen.. vilket d oxå var..

Just nu så känner ja bara att ja inte riktigt orkar, att ja bara går på autopilot.. längtar till onsdag, då ja är ledig första gången på två veckor!! känns så skönt, synd att de bara är en hel dag, och inte två! Då tar ja me mig min karl, eller vänta han tar me mig.. till Gräsö och bo i stuga och ut och äta god mat, vilket ska bli så nice, ja längtar verkligen tills imorn när ja slutar och inser att ja faktiskt är ledig en hel dag!! ska bli så skönt!

Jaha, prata me min karl idag, som vanligt :) men blev himla glad av vissa saker som sades, och ja är bara så glad att ja har honom, va skulle ja göra utan honom.. tack för att du finns! :) Känns så skönt att vi har samma syn på vissa synpunkter om saker, känns skönt och att vi har samma tankegång båda två, känns oxå bra! :)

Jaha, någon anna har lämnat en kommentar i min blogg om någon sida som heter gratisbio.se, så ja var väl in o titta på den lite, och hon är nog glad nu, när ja fixa massa poäng åt henne.. även om ja inte riktigt har sån stor koll än på va de är, men kl är rätt mkt oxå.. :) och de blir säkert bra tillslut.. :)

Annars.. nja inget speciellt egentligen.. de var nog allt för nu.. :) längtar till onsdagen, och längtar tills om åtta veckor då de äntligen på sätt o vis är september!

Mia


..

Ja orkar inte skriva nått just nu, men vill bara tala om att:

Jag vill inte jobba idag! vill vara hemma hela kvällen och bara mysa!

Mia

Slut, totalt slut

Ja är helt slut, verkligen.. helt slut.. önskar mest bara att ja var ledig, bara en dag så kroppen fick återhämta sig och att hjärnan ska kunna hinna ikapp.. men men.. en annan dag..

Var till Vidablick häromdagen och skulle spela minigolf.. fanns en tomt där, som ja fastnade sjukt mycket för.. men men drömma kan man ju alltid :)

Igår var ja iaf på sommarland, för att ja inte började förns tio på kvällen när ja skulle ha börjat sex, så de var skönt, var där me karln min, bara! :) vilket var jätteskönt, för ja kommer inte ihåg när vi gjorde nått själva sist.. öh.. de var längesen iaf.. Och idag tog vi sonen och åkte till furuvik och kollade på djur, åt middag hemma hos mamma och pappa och sen tillbaka o jobba igen.. skönt att komma härifrån, men synd att de inte varade längre bara.. :P Och ja vet inte om ja skrev de, men dagen innan sommarland va vi till vaverön, me båten, vilket var nice.. så ja har iaf hunnit gjort nått..

Så nu sitter ja här och ögonen går typ i kors och bara äter min yoghurt i lugn och ro, och bara längtar till min säng, och tills ja är ledig nästa gång, när nu de blir egentligen, de vet ja inte, men snart hoppas ja iaf...

Ja ber om ursäkt för att ja inte hinner me och höra av mig, eller visa mig överhuvudtaget, men de är mest jobb, så ja antar att vi syns i höst vi som inte ses nu...

Ja, tack killen min för att du finns, va skulle ja göra utan dig, och hur skulle ja orka utan dig.. så glad att du finns! tack

Mia

"When life gets tough, I feel I've had enough, I hold on to a distant star, I'm thinking about all the things I'd like to do in my life..."

Duffy - Distant Dreamer

Sjukt virrig...

Sitter efter jobbet, som vanligt och har inte direkt hunnit skrivit nått på länge.. har inte direkt haft tid och vara vid internet heller så var de bra me den saken..

Lyssnar på Lars Winnerbäck och funderar massor, de snurrar rätt friskt i huvudet, och samtidigt som ja tänker hela tiden, hur ska ja överleva denna vecka??! Ja känner mig så fruktansvärt sliten, så ja vet att imorn kommer de vara tårar igen, över inget alls.. de visste ja redan när ja började jobba idag.. suck.. men snart är de ju måndag så då kan man väl köra på sju dagar till eller hur var de..

Ja ni, vet inte heller va ja ska skriva riktigt, var så länge sen, så ja vet inte ens va som hänt, ja vet nästan inte ens vilken dag de är idag., och va ja själv åt till middag idag ungefär.. Ja, ja vet inte riktigt va som hänt så var de bra me de.. men ja antar att de kommer bli så lite tid till och skriva av sig i sommar, och de kommer bli lite tid till allt tror ja.. Börjar ju tack o lov efter ändrade planer, inte förns tio imornkväll, vilket känns sjukt skönt just nu, när ja inser att ja verkligen måste gå och sova lite..

Nej, ja har inge o komma me idag, så ja låter nog bli.. :)

Ja de blir väl o återkomma om en vecka igen då.. misstänker ja..

Mia

"De är lätt och tänka bakåt när förrvirringen tar fart, och när ja känner så så tänker ja på dig, allt är så fienligt allt kan brisera snart, men du är oförstörd för mig"

Lars Winnerbäck- Älskade du

RSS 2.0