Midsommar..

arför går alla veckorna så himla snabbt? Försöker och njuta av veckorna så gott de går, men shop säger de så är de över..

I helgen är de midsommar, så vi har dragit upp vagnen till leksand för och bo där över helgen, den här iden me och köpa vagnen var perfekt, då man kan vara me och festa lite och man inte behöver tänka på chafför och liknande, de blir inte lika omständigt helt enkelt..

Min dag ser nog ut som följande att ja känner mig rätt stressad över egentligen ingenting, men känns som ja har massor att göra.. Vi drar ju upp till leksand efter herrn slutar och ja lär väl ha kommit på nått och packa i klädväg tills dess, men de är så himla svårt när man inte har nån aning om va de blir för väder, kanske ska ta me sig vinterjacka bara för att.. hmm.. Ska bli  skönt me "semester" och bo i leksand en sväng igen...

Saknar min lägenhet ibland, men de är väl klart när de kändes som hemma som mitt eget, nu bor ja ju hos min sambo, och de blir inte samma hemkänsla ibland, iome att de inte är mitt, men men de börjar vänja sig mer i huvudet, och ja trivs ju me min karl, som ja förövrigt aldrig vill släppa ifrån mig!

Fick reda på en grej igår, som först gjorde mig jätteglad, men när ja fick reda på var, så sjönk min glädje ganska enormt.. tio år till tänkte ja.. shit.. Vet inte om ja hade sån stor lust me de.. men men, ja får väl försöka acceptera de hela helt enkelt.. Försöka ja..

Ja måste säga att ja nog tror att ja gillar min rabarbermarmelad väldigt mycket.. Tror de blev ett ganska lyckat resultat, dock ser den väl kanske inte så rolig ut när man tar i den, mest som gele, men mmm.. :) Gott..

Nej nu ska ja göra mig iordning, min karl skicka medelande och undra om ja ville äta lunch me honom, och självklartvill ja de! Sen hem och packa :) Trevlig midsommar på er!

Mia.

Kors i taket.. :P

WTF förlåt att ja börjar me en svordom på engelska.. men ?? En person loggade in på msn för ett tag sen, någon som ja trodde tagit bort mig.. men tydligt inte.. haha.. vilken chock... :) Jaja, då vet ja svaret på de iaf..

Var och shoppade idag.. inget speciellt kul egentligen, massa saker till husvagnen, som vi funderar ställa i leksand över midsommar så får se då :) Bromsgrejer till bilen, suck.. så nu känns de helt plötsligt fattigt igen.. men men ja behöver ju förhoppningsvis inte byta de där bromsarna på ett bra tag framöver.. Leggings var de enda ja köpte i klädväg till mig själv.. Så måste nog göra en liten shoppingrunda till, och handla de ja verkligen vill.. fast lyckades ju bränna ganska mycket idag, så ja vet inte om de räcker till shopping faktiskt.. Men har bokat tid till håret iaf, äntligen, en och en halv vecka kvar, som ja längtar!! :)

Resan me min vän till Sthlm är bokad och delvis betald.. De ser ja framemot faktist, var längesen ja var iväg.. eller var de de.. ja förutom kryssningen o semester så.. hmm de var nog inte så länge sen, men de ska bli himla kul iaf, och vi får slå ihjälv varann en hel helg haha.. :) Men de blir nog trevligt :)

Imorn blir de jobba, hem till mamma och pappa, Bror tar studenten på fredag, sen vidare till norrköping på fredagkvällen och kolmården lördag söndag, och jobb måndag.. :) Ser framemot massa, så imorn efter jobbet blir de hem och snabbpacka och så iväg igen.. :) Hoppas bara på lite sol under helgen iaf :)

Nej vidare till säsongsavslutning av Greys, och vet ni vad! imorn börjar Fringe igen, fem i tio!! :) De ser ja verkligen framemot :)

Mia.

fem siffror :D

Finally!!!!! Äntligen så kom de!! Som jag längtat.. men ja såg de sakta men säkert sina, så de känns ju sådär.. men ja ska iaf klippa mig och färga slingor, ja pratar naturligtvis om skatten, den kom äntligen! Som ja väntat!..Synd bara för att man är rik just nu så känns de som om man är fattig ganska snart igen.. men de är väl bara just nu hoppas ja.. för nu har ja fyllt på sparkapitalet, betalat av mamma skulden och sen lite pengar til mig själv som ja kan unna mig nått för, och förhoppningsvis lite över varje månad på kontot nu.. låter som ja fått hur mycket som helst, men de kan ja försäkra om att ja inte alls fått.. Så nu väntar räkningen på tvättmaskinen så att den kan betalas av, och sen kommer de bli mycket bättre.. eller hur var de nu då.. :) men då kan man kanske börja lägga undan lite mer i månaden, och öka lite sparande.. Massa ekonomi nu... Blev tillome riksnål så ja inte kan beställa en dvd från nätet för att de tar 50 kronor i frakt.. De ni, ja ja vet ja är hopplös..

Shit.. mamma fyller ju år på tisdag oxå, skulle väl köpt en present till henne oxå.. Tänkte inte på de.. och min vän har fyllt år, så tänkte ge henne en grej oxå.. men ja har inte hunnit till en affär, och varit pank ju.. så nästa vecka ja lovar.. undrar bara om ja får leta ihjäl mig efter den grejen ja tänkt till min vän.. hoppas inte de.. Men hopefully..


Oj, nej nu är de dags och sova.. så ja orkar me imorn, måste försöka packa lite inför helgen, undra vem som är mest exalterad över kolmården, ja eller sonen.. antar att de är jag faktiskt :) var så länge sen, ska bli så himla kul och sova i stuga och gå på kolmården, som jag längtar.. :)

Sova, shoppa imorn :)

Mia.

två blondiner..

Inte fick ja ha den världen ifred heller.. du är då överallt.. Men antar att ja måste vänja mig vi att du är där du är.. Även om ja helst inte skulle vilja de.. men men inte så mycket o göra åt..

Ville bara avreagera mig på de här lite..

Idag blir de en liten roadtrip me min arbetskamrat, till Ikea, och ja skulle gärna handla den där rullgardingen åt dig, om de inte vore så att ja låg minus på kontot tydligen.. när ska de där skattepengarna komma egentligen?? Väntar och väntar.. Ja ska iaf följa me som sällskap, då hon ska byta en databänk, så tror de blir en snabb visit där.. men man vet ju aldrig iofs.. :P

Kom in två blondiner på affären häromdagen, som var från någon förort från Sthlm, eller va vet ja, de kanske kom från centrala sthlm, jaja.. Iaf när de kom till kassan så gick deras dialog ungefär såhär..

-Min mobil krånglar igen, de är helt segt..
-Gu va segt..


Sen sa de säkert en massa andra saker oxå, men de enda ja la märke till att de ord de använde som tråkigt, beiget och värdelöst var segt. Ja har inte nån koll på vilka ord som används i slangsamanhang, men hade inte en aning om att egt var ett av de orden.. Antar att ja lärt mig nå nytt, gu va segt.. :)

Ja är lite smått upprörd över att du ska dyka upp var ja än är, och i vilka samanhang ja än gör, du är som en ond cirkel..

Ja och min sambo hade en liten disskution om barn häromdagen, som ni alla vet så har vi ju barn varannanvecka.. så risken eller chansen att man disskuterar om barn, är ju ganska stor, då de är en stor del av vardagen, varannan vecka.. Ja vi har lite olika åsikter ibland, men de är ju så de är misstänker ja, man kan inte tycka lika jämt, men apropå barn, så har ja sett att när man handlar, är i offentliga sammanhang eller på restaurang, var man än är, så är de i 90 procent av fallen barnen i familjen som bestämmer, vilket ja tycker är lite synd, då de är föräldrarna som bestämmer över barnen och inte tvärtom.. de daltas för mycket helt enkelt.. Nu säger ja inte att de görs de me alla barn absolut inte, men mycket som man ser, blir man lite mörkrädd över, för om man låter barnen få precis som de vill när de är sådär små som de oftast är, hur kommer de då bli när de är tio elva fjorton femton?? När ja var mindre, så var de alltid mina föräldrar som bestämde allt, och man fick inte som man ville jämt, de tror ja var ungefär likadan uppfostran hos mina vänner oxå, me tanke på va man har hört de berätta själva.. Då de ofta förekommer ett och annat prat om barn..
Vi är ju ganska många i min umgängeskrets som inte har barn än, och som inte känner att vi vill ha barn nu heller, då de inte är rätt tillfälle eller rätt tidpunkt, men me tanke på att de är så många som skaffar barn, för tidigt, eller i fel sammanhang, eller bara för att så känner nog både ja och mina vänner att de inte är någon som helst brådska me att skaffa barn.. När man var mindre trodde man att man skulle vara gift ha två barn när man var tjugofem, för de känes så himla långt dit, nu när man har passerat den åldern, så känner man nog att 25(!) var nog ganska tidigt, just nu kanske de känns bättre me 35... för de var väl så att nya 30 är 40 eller hur man nu säger.. de finns ingen anledning till och stressa till sig något som man ska ha för resten av sitt liv, man bör nog känna att de är lite rätt iaf.. och som hos mig så försvann kl ganska fort efter att ha haft barn varannan vecka ett tag, då man är nöjd me att ha barn varannan vecka och man får sin barndos.. Och javisst ja vill ju ha egna barn, men som sagt inte just precis just nu.. Gjorde ju test på FB, bara för att och augusti 2011 då, och de känns ju helt ok och lite mer rimligt faktiskt.. ja vet ja kommer inte bli den där unga mamman då, men ja har förhoppningsvis hunnit gjort en massa innan, så de inte gör så mycket.. Men de visar sig helt enkelt.. de är inte sån brådska heller.. ja är nöjd me hur ja har de nu, och varför ändra på något som man för mesta delen tycker funkar jättebra? :)

Finns säkert de som kommer missuppfatta de ja skriver, men glöm inte att den här världen är min värld, och här bestämmer jag över vad som skrivs, och utan disskution me mig eller frågat mig över hur ja egentligen menar, när ni tolkar något annat än de ja egentligen skrivit, så finns inte nå som helst anledning att bli sur eller arg, för de gör ju inte saken bättre.. fråga mig ist så gör vi proceduren lättare..

De var något mer ja skulle ta tag och skriva om, men ja känner att de här inlägget räcker alldeles lagom just nu, då de blev betydligt längre än ja tänkt och ja inte alls hade tänkt och ta upp de där nu men men..

Man kan inte vara överens me alla jämt och man kan inte tycka lika, men man kan kompriomissa eller lyssna på va den andra vill säga, så att man iaf får sin åsikt hörd eller sagd eller uttrycka sig i de man vill..

Mia.


Man ska ha husvagn..

Ska göra mig iordning för jobb.. men ja är så trött idag, så känner att ja skulle kunna ta och sova middag lite.. men ja vet inte riktgit om de hjälper..

Helgen var vi iväg och "campa" lite, bodde i en stuga i Hargshamn.. mysigt och komma iväg och de var ju så himla fint väder, skönt! Grabbarna plus en vän till sambon fiska strömming, och de sluta me en 20 liters hink me strömming, så de blev lite och rensa.. mycket jobb för så lite mat på varje fisk.. men de var ju ett annorlunda lördagsnöje så.. Var iaf skönt och komma iväg, sen när vi åkte hem hälsa vi på mamma och pappa och fick rabarberpaj, de var betydligt mycket bättre än den ja gjorde sist.. :) I måndags bestämde vi oss för att köpa brors husvagn, så de blev en tripp hem igen och hämta den, så nu har ja ägnat hela kvällen igår och förmiddagen idag till att sy överdrag till alla dynor i den, då den är från sjuttiotalet går allt i orange brunt och gult.. så nu är de bara en söm kvar på varje dyna sen är de klart.. Nu är de Blåa me vita rutor.. hmm.. svår toch förklara, men betydligt mycket bättre, har även sytt provisoriska gardiner oxå ist för de i spets.. :) Så de kommer bli jättebra, som nytt :) Tackar min vän för att ja får låna symaskin, den funkar jättebra så du vet :) Min sambo är iväg och besitkatr vagnen nu i Hedemora av alla ställen, men närmsta tiden som fanns ledig, så ja håller tummarna att de går vägen, o om inte så får vi ju köra lagligt me den en månad iaf.. :)

Imorn är ja ledig, så då blir de storstädning, om ja orkar, för de var längesen och de behövs verkligen! Sen ska ja träffa två vänner, och gå på banken, så ja antar att ja har hela dagen räddad :)

Imponerad ändå av min syning me tanke på att ja inte sytt sen i skolan typ (7-9) så lite nöjd är man iaf :)

Massa annat ja skulle skriva oxå, men ja måste fixa håret och kasta i mig nått att äta innan ja åker, så de blir inget av me de.. Nästa gång kanske..

Mia.

RSS 2.0