Slut som artist..

Har lyckats få i mig lite korvstroganoff till middag, som ja faktiskt lyckade att laga denna gång.. fråga mig inte hur ja gjorde för de vet ja faktiskt inte..

Dagen har bara gått, känner mig som en zombie, inte säker på att ja gör någon nytta alls och ja vill helst bara lägga mig ner och gråta eller dö ett tag, trött och helt slut.. Funderar över hur ja ska orka överleva denna vecka, eller snarare de närmsta dagarna till och börja me.. Mår apa men..

Vet inte alls hur allt kommer bli och hoppas väl bara på de bästa.. men just nu är de bara mörker.. önskar mig lite ljus och att allt ska bli så himla bra.. men min magkänsla säger mig nått annat just nu.. så ja hoppas att den har fel.. verkligen verkligen fel..

Usch har nog aldrig känt mig såhär sliten som just nu, känns som ja inte sovit på flera dagar, men är väl inte helt rätt, men de känns som de, sover oroligt och har så himla mycket i huvudet att de är skrämmande, de är en massa som går runt hela tiden.. Vill bara orka en sväng..

Försöker ta mig igeom dagarna på jobbet någelunda och försöker att prata ordentligt men de har dock verkat som om de satt sig lite på min talförmåga att de stör så de är inte så himla lätt heller.. Men de säger att de blir bättre..

Hitta ingen bättre videosnutt, men såhär är de..



Nej nu ska ja lägga mig och dö i soffan en sväng, helt slut och trött..

Mia.

ja förstår inte alls..

Den 28 november 2009 kl 22.21 gick jag och dog för en sväng..

De här händer inte..

Mia.


My life..

Känner mig helt värdelös och att ja just nu inte duger till nått.. Men såhär är de:



 
Bara så du vet..

Mia.

Hello


Såhär känns de just nu..



Har överlevt denna dag iaf..

Mia.

önskar att de vore lite ljusare..

Den enda inställningen som gäller nu är tänka positivt.. tänka positivt, vilket är de svåraste ja någonsin vart me om just nu.. Min kropp har varit i chock i ett dygns tid snart.. Men efter lunchen på jobbet idag, så slog de mig.. HÅRT.. Då blev de helt plötsligt en helt annan sak och ja insåg att de läget som är just nu inte alls är positivt och ja hade verkligen hoppats på att träd hade hoppat framför min bil igår när ja var påväg, eller va som helst, bilen ja mötte var nära, men något fick mig och inte vrida ratten åt fel håll, måste vart hoppet.. Ljuset är släkt nu så ja måste försöka ta mig ut ut tunneln.. 

Önska ja kunde lägga upp de här youtubeklippet.. men får länka ist..

http://www.youtube.com/watch?v=tU8_kM_32bM&feature=related

Ungefär så känns de just nu..

Skulle jobbat hela dagen idag, men efter lunch så var de omöjligt att fortsätta.. Och just nu sitter ja och funderar, och bara känner att ja orkar inte leva just nu.. Ja vet inte ens hur man gör när man ska göra iordning en kopp the, och då är de illa.. Finns de en vägg och springa in i för att man mår dåligt? I sånna fall så är den väldigt nära..
Hitta en låt som är massa bra minnen till iaf.. Varsågod och njut..



Sitter och fryser och har en smärre huvudvärk som ja skulle vilja likna en ordentlig migrän, men efter ungefär två timmar sömn eller kanske tre i natt så är inte de så underligt..

Ja vill bara att allt ska bli bra och att ja ska må bra igen..

Men de ser mörkt ut just nu..

Mia.

We got some straightning out to do, and i gonna miss you like a child misses their blanket, but i gotta get a mowe on with my life, its time to be a big girl now, and big girls dont cry..  eller hur var de nu då?? Tell them its me who made you sad, tell them the Fairytale gone bad..

..

antar att de är jag som är en av de idioterna??..

Feeling hopeless and just want to die..

Julstämmning..

Alldeles nyss var min fundering på vilket sätt man tar livet av sig lättast utan att de gör så himla ont och är minst plågfritt.. Ha, vilka funderingar, men me tanke på vissa saker så ibland slår de en, förr var de alltid att ja skulle hänga mig i badrummet me mina trosor, men hey de kunde inte vara så farligt för ja lever iaf.. Önskar att man ibalnd kunde vara lika positiv åt saker som man var då till nu.. ? fattar ni?..

Sitter och lyssnar på Julmusik och just nu är de den här låten som rullar..


Tycker de är lite roligt att ja lärt mig äntligen hur man lägger upp klipp från youtube.. inte en dag för tidigt, men när de gäller mig och internet och söka och greja så är de inte min grej, jag är mer teknisk lagd av mig..

Blev barnvakt idag ist för hockeyn, han sover redan så blir ju inte så svårt.. Fick lite godis nyss, ja ja vet busigt, men vaddå ja ville ha och ja tyckte de inte var mer än rätt, trots att de inte är lördag men men..

Funderar på om ja imorn ska ta och boka in en tid på Make Up Store.. Då ja skulle vilja utnyttja mitt presentkort.. Hade vart nice och få reda på lite mer trix till hur man sminkar sig bäst.. Och vardagarna är ju inte så svåra, mascara känns som om ja vet hur man gör, men nått mer så de blir lite mer party än va ja gör de när ja väl går ut, fast och andra sidan händer de så sällan så ja hinner väl glömma bort allt tills dess..

Ja ibland är de som sagt inte alls lätt och ibland blir de inte alls som man tänkt sig.. Alls.. Känns bara ibland som att man är så himla värdelös och inte duger till nått fastän att man verkligen försöker.. Hur ska man vara för att allt ska vara sådär perfekt som på film hela tiden??.. Suck ge mig förslag tack...

Försöker få in lite julstämmning här nu.. Imorn blir de förhoppningsvis lite julbak, kanske lite lussekatter om man har riktigt tur, har aldrig försökt förr, men ja hoppas iaf.. :) Synd att saffran i år kostar 67000 kr kilo.. de blir ganska dyrt bak.. men som tur så behövs typ bara ett gram men ändå.. blir en slant.. Ska försöka göra de ihop me min vän :) Får se då..

Äh.. tar och tar lite the och väntar på greys..

Önskar att imorn är en bättre dag, men just nu känns de väldigt långt bort.. Men hoppas på en vändning..

Mia.

blaha blaha..

Just nu känner ja mig en aning bitter faktiskt.. men men de går över, ja lovar.. suck..

Sitter och dricker the och äter Brio just nu.. alltså malacogodis inte barnleksaker.. :)

Har inte gjort i stort sett nått idag, eller jo en hel del, de är fantastiskt va mycket man skulle hinna me om man ville på en dag.. Har klippt av mig en bit av mitt hår, kort ja, men lika längd som förra året i november.. de växer ut.. hmm ett år kvar då igen :) men ja kan ju aldrig bestämma mig över de där.. Sen när de blir löning så hoppas ja på att kunna lägga i lite slingor.. hoppas.. Ja har iaf världens bästa frisör! Hon är superduperduktig :)

Jaha, de är några veckor kvar nu åtta tror ja för att vara ganska exakt.. eller ja har egentligen inte nån koll alls men.. Kanske dags och börja engagera sig så man slipper i juletider sen.. kanske..

Har hittat mig ett par skor som ja vill ha.. suck.. men ja behövde lite mer pengar först bara... de fattas sådär 499 kronor.. skorna kostar ju 499 så ja de fattas allt..

Usch känner lite blaha blaha.. snart blir de desperata på tv, och jobb imorn... Pass två av tre avklarat den här veckan blir de då.. hmm skulle behöva en dag till, men men.. Får väl se de som skönt och vara ledig en sväng.. eller nått i den stilen..

Hur de än är ser ja framemot helgen och att få använda mitt nya linne, dock hade de suttit fint me ett par skor till, men drömma får man väl alltid göra :)

Mia.

Positiv anda..

Internet verkar inte vilja vara me.. hmm ovanligt.. :) Min ena höft verkar paj, ont ont ont verkligen.. suck.. Typiskt de var nått intressant ja skulle skriva.. hmm..

Ja har haft en bra dag idag så de gillar ja starkt, började kanske inte så himla bra, då ja var trött som tusan, verkligen och de höll i sig till efter tre nångång då började de släppa.. Fick lite glada nyheter mitt på dagen idag, vilket verkar vara bra, och de får vi väl se helt enkelt, men ja ger de ett försök får se då.. :) Sen när ja kom hem efter en lång tidsfika så hade ja fått brev från OLW :D mycket bra vill ja säga.. Då ja förra veckan skickade in en påse me chips för de vi köpte smaka faktiskt ingenting, de samka om möjligt olja, knappt potatis, så då skicka ja in dem, för ja vet att de flest företag är faktiskt väldigt duktiga på Serviceminded.. Så ja fick hemskickat "checkar" så ja kunde köpa nya chips i förhoppning om att de skulle vara bättre.. så då åkte ja och inhandlade mig nya och de smakade betydligt mycket bättre, dock tveksam till om ja kommer köpa samma sort som den gången.. men ändock.. :) Tack så mycket de gjorde min kväll lite.. Sett lite film, gamla sällsakpsresanfilmen.. Och myst me min karl..

Han fick oxå lite glada nyheter idag med posten, så idag har helt enkelt varit en väldigt bra dag, och de behövde ja efter så himla lång tids neråthet.. Så summa summarum, en bra dag i helhet helt enkelt.. :)

Nu hoppas ja på att vinna lite nytt smink oxå så vore den här dagen helt enkeld gjord :)

Skicka in ett SMS till Adam och Gry på mixmegapol idag oxå, som Adam läste upp.. De hade en disskution om Lågenergi lampor och ja är helt inne på Adams spår.. :) De var lite roligt, då vet man ju verkligen att de kommer fram :)

Nej men hjälp nu har ja ju varit alltför positiv under ett inlägg idag, hur ska detta sluta haha..

De här är va ja kommer att ha på mig på lördag iaf.. tror ja.. :) har iaf införskaffat de så.. vore ju egentligen roligare och inte lägga upp den, men nu när ja tror ja vet hur man gör.. :P



Ha, humor som inträffa idag på de lokala fiket haha.. men men de blir väl så.. ja sa hej till henne ja ville iaf, den ena personen har ställt till tillräckligt för mig, så ingen ide att orka ens.. Men ett leende..

Idag kan inte nått bryta ner de här verkar de som.. :)

Måste skriva ett tack oxå.. :)

Tack för att du är en sån himla bra arbetskamrat som hela tiden får mig och må bra och skratta, och me dig vet man att man alltid har trevligt på jobbet :) GULD Värt!

No.. klippa mig imorn hos bästa frisören och luncha me tjejerna.. :) fira de glada nyheterna me och göra av me mer pengar innan de ens kommit in.. bra ide :)

Mia.

roadtrip..

Shit ja är så trött, gå och lägga sig sent och upp tidigt två dagar i rad, är ingen bra kombination alls faktiskt.. men men ja kan sova en annan dag, just nu laddar ja me en kopp the och ska snart göra mig iordning för att sedan sätta mig i en kall bil och åka till köpcentrum och träffa mamma och pappa, har inte sett dem sen ja fyllde år, och de var ju ett tag sen.. Får se om man kanske kan ta och svänga förbi sina mostrar oxå.. hmm vi får se hur mycket man hinner på en dag, men de är förvånantsvärt hur mycket man egentligen kan klämma in.. :)

Ska försöka komma ihåg och köpa två saker åt en vän, som hon har önskat me mig hem, så vi hoppas på att mitt lilla minne kommer ihåg de.. de är ju bara två saker :)

Nej upp och iväg..

Mia.

moralpredikan..

Btw om ni om möjligt tycker mina inlägg är ännu mer ointressant så beror de på att ja har fått någon liten tvångstanke på att ja måste lägga upp ett inlägg så fort ja kan när ja har möjlighet, vilket resulterar i sämre kvalite haha.. :)

Ja skulle faktiskt lägga upp en sak här idag, som ja inte riktigt gillar.. Ja kommer och lägga upp och ventilera mig om en grej här nu som ja börja tänka på idag.. Ja undrar varför de i vår ålder tydligen blivit mer och mer ok och röka under graviditet..? De kom in en tjej idag på Affären som var tokgravid och köpte inte bara ett utan 3(!) paket röda prince, visst nu kan de ju vara så att paketen var till någon annan, men vilket inte verkar troligt för en rökare vet i stort sett exakt var ens ciggarettmärke sitter, och hon var inte förvirrad när de gällde de.. Ja tycker visst att man får göra som man själv vill och ja vet att sluta me nått man är beroende av är jättesvårt, verkligen jättesvårt MEN, om man verkligen verkligen vill nått så kan man, och då man vet att man är gravid man har ett liv i sig och man vill förhoppningsvis bara att de barnet ska må bra, så tycker ja att man inte röker under tiden, de spelar ju ingen roll om man slutar och sen börjar igen efter man fött barnet de bryr ja mig inte i, men så länge de växer ett liv i sin mage som inte alls valt att ligga där, och som inte alls fick välja rökare till mamma eller inte så tycker ja att de går bort.. Finns säkert de som har annan mening än va ja har, men ja tycker inte att de är ok helt enkelt.. Alla väljer ju själv hur de vill leva sitt liv, men riskerna och komplikationerna som kan bli är så himla stora och ja tror att man är tillräckligt rädd ändå att allt ska gå rätt till som man inte törs utsätta sig eller någon annan för de.. De är som om vi är tillbaka på 70talet igen då de var helt ok, och de var helt ok att röka på, som om vi har blivit dem, och inte bryr oss alls, för de är inte bara en och två ja sett göra detta, utan de är mer vanligare än man tror, och ja tycker de är synd och tragiskt och ja blir helt enkelt lessen över de.. Ingen kan komma och säga att de inte går att sluta, för ja vet att de går, ja vet att man kan för ja har själv slutat, ja vet att de är lika lätt att falla tillbaka, men ja vet att de går, och om de är någongång man ska välja att sluta är iaf minst nio månader i sitt liv, när man introducerar nått nytt litet för en helt ny värld, ett nytt liv.

Ja ja vet moralpredikan, alla gör som de själv vill, och ja säger inte nått om de, ja säger inte nått till de som gör de heller, men ibland är de bra och tänka om en extra gång.. De är svårt ja vet, men en tanke eller två, allt som behövs, lite vilja och bara gört..

Mia.

Mamma och pappa imorn..

Suck känner mig rätt trött, och ja tror ja har en stor förkylning på g, då näsan känns som om den är igenbommad..

Imorn kommer de bli en liten roadtrip då ja ska åka hem till mina föräldrar, var så himla längesen ja träffade dom så de ser ja framemot, blir en liten tur i valbo köpcentrum och sen hem till dem :) Ska bli skönt och träffa dem iaf, synd att insta bror har match men men.. ja träffar dem vid jul igen.. Synd att man som vanligt är pank och inte kan handla nått, men ja behöver ju iofs inte nå grejer just nu heller så..

Transformers 1 rullar på fyran och den är himla bra, så om de är nån som inte har sett den, så rekommenderas den varmt! :) Tvåan me för den delen.. :)

Nej ja svamlar bara som vanligt.. sova snart kanske är en bra ide..

Mia.

nytt kapitel snart..

Äsch typ tredje dagen i rad som Spotify inte vill funka så nu fick de bli en riktigt cdskiva.. Var längesen och de är ju en helt annan sak och lyssna på skiva faktiskt..

Karln åkte precis iväg och skulle hjälpa en vän me en bänkskiva.. Så de blir ja och hemmet hela dagen framtill jobbet börjar.. vilket inte är så himla långt kvar.. Dricker mitt morgonthe, ja ja vet att de är sent, men ja gick upp för längesen så de är lugnt :)

Låt mig och min sambo vara ifred, vi har tillräckligt me andra grejer och tänka på än de där så back off bara.. Tack..

Tröck på Kelly Clarksons skiva, var ett tag sen, men den är fortfarande bra :)

Lär väl snart ta och börja greja lite, är ju inte så många veckor kvar nu faktiskt och de går fortare än va man tror.. Suck.. Men bara att börja inse.. Dock har ja ju gjort av me lite mer pengar än beräknat så kommer bli lite tufft oxå.. Men de löser nog förhoppningsvis upp sig snart hoppas ja.. Synd bara att de närmar sig jul och måste fixas me julklappar och sånt.. Apropå de, de är slutet av november och de är fortfarande massa plusgrader ute, då börjar man ju fundera kommer vintern fortsätta vara mild och vårig, eller kommer de snart slå om och bli minus 30 ist? Vädret är ju lite opålitligt.. Men de visar sig, de positiva är att än så länge behövs ju då inte införskaffa någon ny vinterjacka.. aha :)

Jaha, snart börjar ett nytt kapitel oxå.. Ja vet inte hur ja ska hantera allt de här, men ja får väl tänka positivt på allt och se va som händer, hoppas att allt kommer gå strålande och att de kommer funka fint, helt galet sjukt egentligen allt de här, men inte så mycket och göra, de enda ja hoppas på är att allt kommer bli strålande bra mellan mig och herrn :)

Försökte hitta en bra bild och lägga upp nu när ja vet hur man gör, men nehej.. de blidde ingen bra så får bli en annan gång..

Nej dags och ta tag i mig och lite hem här nu innan ja ska åka o jobba igen..

Imorn blir de ledigt och funderar på om ja ska ta och åka hem till mina föräldrar då Herrn ändå inte kommer vara hemma imorn typ..

Mia.


Första youtubeklippet..

Har varit en rätt lugn dag idag.. mest chillat och sovit bort dagen känns de som.. men behövdes då ja faktiskt haft lite feber under dagen, men ja är så himla bra på och låtsas som om ja inte har de.. :) Jag har helt enkelt inte tid.. Hostan har gett me sig lite och inte alls så agresiv längre..

Har i övrigt inte gjort så himla mycket idag, har fikat lite i leksand me en vän och sen hem och titta på gårdagens Greys :) och sen de vanliga hushållssyslorna, som alltid är lika tråkiga, men ack så nödvändiga.. suck..

Druckit en kopp the nu på kvällen och ätit hemgjorda egna bullar och bara njutit i soffan, kl känns som mit i natten då de är kolsvart ute.. Har fått lite mysstämning här då herrn satt upp belysning på altanräcke, så nu kanske man kan få lite julstämning eller adventsstämning.. kanske.. Saknas dock en bit, men tycker inte de gör nått, de ser fint ut iaf :)

Har fått förklarat för mig hur ja lägger upp youtubeklipp nu så ja kommer försöka här nedan sen.. Ungefär så ja känt mig de senaste veckorna.. Försöker och lägga upp två på engång då när ja ändå håller på.. önska mig lycka till..

Annars ja imorn är de helg.. Blir jobba först sen blir de nog IDOL hos världens bästa frisör :) Ser framemot var länge sen ja träffa henne, var länge sen vi sågs allihop.. Ser ja framemot iaf.. Herrn ska väl om tanden tillåter till Loungen iaf och se hockey, så blir två flugor i en smäll.. Ja antar att en viss person kommer vara där iaf och henne vill ja iaf inte träffa så kan lika gärna vara någon annanstans..

Nej nu väntar min vän på att ja ska lägga upp klippen få se om hon lyckats guida mig rätt.. :)



Jaha, de andra fanns inte så ja får chansa me de här då.. Iaf en liten beskrivning på hur de senaste veckorna varit..

Mia.


Längtar tillbaka..


Sitter och drömmer mig bort till semestern förra året.. suck.. Vi hade så himla trevligt och en sån himla bra semester som ni ser på bilden nedan så ser inte vädret ut att var en höjdare, men vi hade varmt och gick i shorts hela semestern trots att de var i början av november.. Letar efter bal bilden men får se om ja hittar på den.. Ja skulle verkligen vilja åka igen.. Kul och drömma sig tillbaka lite.. :)



Tråkigt bilden var för stor så kunde inte lägga upp den.. Men den är lite suddig och jättefin från båten som vi var på, både ja och Herrn i finkläder som ja saknar detta!

Ja är inte hundra procent frisk tror ja.. min hals krånglar lite, men så länge ja slipper influensa och feber så får man väl vara nöjd, har inte riktigt tid eller råd att vara sjuk.. Visst är de lite konstigt att man inte har möjlighet att vara sjuk, för att de kostar för mycket..

Var iväg till en vän igår som fyller år idag, grattis! på sexparty.. väldigt trevligt var de och ja ja vet inte om intressant är rätt ord, fascinerande kanske? ja vi hade iaf himla roligt så de får väl bli slutsatsen..

Idag är ja ledig och har ju som sagt en ond ond hals.. så de blir inte så mycket gjort, ska för ovanlighetens skull åka och ta en liten fika me en vän som ja inte sett på länge.. Skulle ha träffat en till tjej, men de blev tajt och igår var ja ju inte hundra så vi sköt på de.. Imorn kanske till Loungen? Vi får se va som händer, hon har iaf varit mycket duktigare än mig och orkat tagit tag i målning av saker så hon snart är klar.. En annan tänker fortfarande.. :)

Skickar min Sambo en kärleksfull tanke idag, tror att han kan behöva de, kändes så imorse iaf.. Och ibland är han världens goaste och underbaraste människa! :)

Nej ja har väl som vanligt inte mycket att skriva här, så får bli att ge upp, kasta mig in i duschen, eller ja.. och göra mig iordning, eller åtminstone få på mig kläder.. Värma halsen me ytterligare en kopp the och tvätta lite.. ska försöka ta rätt på de som fortfarande ligger kvar.. suck.. men men..

Mia.

tvkväll..

Blev och sitta hemma själv idag då karln drog iväg på hockey, men är ju inte direkt förvånad över att han åkte och titta på hockey.. :) Fundrar på om ja ska värma mig en kopp glögg då ja är lite fryssen och gå ner i källaren och hämta någon bulla från frysen då ja är toksugen på nått sött, men vi har inget hemma.. Efter att ha ätit en sjukt god middag (cocos och röd curry är underskattat) så blev ja plötsligt sjukt sugen på nått sött.. men har ju iofs en bit choklad här hemma så de kan ju oxå duga.. ibland får man vara för lat för att springa en trappa ner..

Var till blge idag och skulle shoppa lite, men me snabb huvudräkning så insåg ja att de blir inte så himla mycket shopping.. Men köpte lite saker iaf och införskaffade en liten födelsedagspresent åt min vän som fyller på torsdag.. Men bättre en liten present än ingen alls..

Mycket som kommer framöver.. Inflyttningsfest, Lars Winnerbäck och julfest i sthlm.. tre roliga helger och se framemot, och sen ska ja klämma in och åka och säga grattis till min far som fyller år snart.. Men de är bra, ja behöver positiva saker och tänka på, de här är jobbigt, men de har faktiskt gått över till att inse att de kommer förhoppningsvis bli jättebra, men ja gråter ju naturligtvis fortfarande ibland då de är väldigt jobbigt och de tar på krafterna.. Har visat min karl idag var de är och fick sjukt ont i magen och mådde dåligt och ville kräkas så då kommer ja definitivt kräkas.. Men men.. de måste bli bra.. de bara måste de.. Har iaf en stöttande sambo i de här och är glad att han för de så positivt.. GULD värt!

Negerbollar kanske.. hmm..

Ska kika lite på IKEA.se och titta om de finns några nya kökstolar som skulle passa in..

Lite tvkväll ikväll och jobba imorn så får vi se hur torsdagen blir..

Mia.

lite positiv..

Sitter och tittar på de få bilder ja har kvar på datorn.. de andra har ja lagt på ett annat ställe.. Men ja blir så glad när ja ser mig och min sambos bilder, allt från flams till semester, och så himla fina minnen verkligen, måste säga att ja kände mig ännu bättre när ja kan lägga upp bilder me lyckliga minnen här.. :) Fick lite fler besökare vet inte om de var tillfälligt eller för att de var en bild me, spelar ingen roll, mår i vilket fall som helst bra av de bilderna :) och min vän berätta att vi visst fick fisk.. så de hade ja glömt bort :)

Vakten, börja du me!.. :)

Idag fick ja jobba över lite, vilket känns bra, behöver alla pengar ja kan få, ni kommer förstå sen.. Och iome att imorn så har ja paus, ja har tagit paus från arenan för tillfälle när de gäller hockeymatcher då mitt psyke inte fixar de just nu, för mycket folk helt enkelt som man känner som är nära och ja.. Så nu blir de en liten vila därifrån, och ja förstår mig själv :) får se hur ja mår nästa vecka försöker och ta nya tag tills dess.. försöker..

Julen närmar sig me stora steg och idag blev de klart att ja jobbar julafton.. men ja är ledig tre dagar i rad efter de, så de gör inte så mycket egentligen, kalle anka har aldrig varit nått för mig, då ja enbart är ute efter julklappar, ja vet ja är 4 år ibland, men på julafton får man vara de.. så de så!

Vill bara meddela att tvättmaskinen är helt betalningsfri nu! Bara så ni vet, mycket stolt :)

Usch massa tankar som komma ska, ja visste idag när ja var på jobbet att de skulle komma ett bakslag för att ja för engång skull och för första gången kände mig så himla positivt till livet.. nu sitter man här igen och tänker och tänker.. suck.. Kommer man att orka de här.. hoppas de och hoppas att de kommer bli så bra som min kära sambo säger.. hoppas hoppas.. (massa)

Imorn ska vi försöka (suck) plocka ur husvagnen en sväng så de blir gjort innan vintern.. Och sen ska ja äta youghurt och de goda musslit ja köpte idag, dricka en kopp the och njuta av morgonen.. tänkte ja iaf vi får väl se va som egentligen händer..


I B rullar här hemma, men ja lessna på filmen då de typ inte hände nått så ja prata i telefon en sväng ist, blev mycket mer sagt där :) Men verkar vara en lång film, och ja.. inte min grej helt enkelt.. Funderar på och se en annan film innan läggdags, eller om de kanske är dags för dejt me kudden redan nu..

De gäller och kunna njuta av små stunde roch just nu ser ja framemot frukosten :) ska nog till och koka mig ägg imorn oxå.. mums.. :)

Nej, gå och ge min karl en puss och sen sova..

Mia.

Halv försök..

Vem kan slå Filip och Fredrik är på tvn.. Orkar faktiskt inte titta.. men men..

Min sambo har huttrat en hel del, och de är drygt när man har feber och är sjuk, hoppas att jag inte åker på de oxå..

Bilden som ja la upp får mig och tänka på en massa fina minnen så de ja tänkte skriva ville ja inte förstöra de inlägget me att skriva de som kommer..

Jag har ju mått allmänt dåligt på sistone, och allt har en anledning andra har två.. Känns väldigt jobbigt och ja vet egentligen inte om ja är redo för att berätta för "världen" va som händer, men de känns som om alla redan vet som sagt..

De känns jättetugnt och de känns som om man misslyckats, men detta är ändå de bästa just nu.. Jag tycker de är grymt jobbigt och naturligtvis tar de mycket på mina krafter, kan förklara varför ja inte just nu är världens mest positiva människa.. Men man hoppas alltid på de bästa, och ja hoppas och tror att allt kommer bli kanonbra tillslut.. :)

Sådär inte lätt och lätta sitt hjärta på jobbiga saker och ja vet att de finns säkert de som gottar sig massor i detta, varsegod ja har massa hemligheter om er.. De kommer säkert och spekuleras och tisslas och tasslas över allt detta men så gör de om de är så att ni vet bättre än mig och min sambo.. Både han och jag vet hur de ligger till, så de är inte nån ide och försöka förstöra eller spekulera i en massa utan de bara är såhär..

Usch de känns inte alls bra att skriva detta.. och egentligen tror ja ja väntar me de ett tag.. för de känns inte alls som rätt tidpunkt.. Så ja raderade en del av detta inlägg, ni nyfiknaste får hållas till tåls eller helt enkelt fråga..

Jaha.. har druckit en kopp the och en kopp glögg.. :) Så nice och bara sitta och njuta en sväng i soffan och har tittat på Gossip Girl som faktiskt får en mer inspererad att skriva inlägg.. Fast och andra sidan tycker ja att ja har varit ganska aktiv på sistone, eller va säger du vakten :) nu har du nått och göra iaf under din mamma ledighet..

Ja just om de är någon av mina vänner som läser min blogg och inte tycker de är ok att nämna deras namn, var vänligt lägg en kommentar då så ja vet vem ja inte ska nämna..

Imorn är de jobb som gäller iaf en stund kör rätt kort dag och sen blir de och hämta p-piller, måste komma ihåg då sista intas idag för övrig info.. Och så ska ja slå till me en fika me min kära vän :) Kanske ska lyxa till me en bakelse denna gång.. :) Sen blir de nog hem och sandpappra lite då ja har en liten byrå som ska omstylas lite.. Men vi får väl se hur de blir me den saken.. Ja ska tänka på de..

Nej nu blir de en macka, sen sängen och laddar inför ny vecka, tack och gonatt!

Mia.


Kärlek..

Försöker och komma på hur de här me bilder fungerar.. Men tror ja har hittat lösningen.. kanske.. Här nedan kommer iaf en bild från förra året tror ja de var på mig och min sambo mitt i sommaren. Mycket glada minnen, men va ja kan komma ihåg ingen fisk.. eller hur var de.. De värmer fortfarande i nacken efter den där kyssen.. Kärlek.




Tänkte att de är dags och göra om bloggen nu till lite mer mig.. och lite mer bilder om ja känner för de och möjligtvis en massa namn så de är lättare och hänga me än bara me en vän och en vän.. De är iaf min kära vän som har tagit denna bilden, så himla glad att vi igen har hittat tillbaka till varann.

Herrn ligger och sover i soffan, stackarn är sjuk så ja har servat han så mycket ja bara kan idag, för ja vet de är inte alls kul att vara sjuk..
(Måste tydligen skriva centrerat om bilden ska vara i mitten har inte riktigt kommit överens me datorn än..)

Så de är väl dags och säga välkommen till Miasblogg 2.0 :)

Mia.


Lördagskväll och löningshelg..

Sitter och äter stjärnor, var visst sugen på de igår kväll men idag känns de inte som alternativ ett.. Har varit och jobbat och känner mig slö och ser framemot en ledig dag imorn.. Frågan är hur man ska lägga upp den dagen..

Satt och tänkte på jobbet idag då ja imponerade min arb.kamrat me att ja kunde läsa streckkoderna på förpackningarna vilket ja menade att ja jämförde streckkodsnummren på ettiketterna så att de stämde överens innan ja bytte, och han trodde för en stund seriöst att ja kunde läsa strecken på streckkoderna.. :) Har även tänkt på min och min sambos första möten en gång i tiden, och de får mig bara och le och må bra.. :) Påvägen hem idag var de rena isbanan så ja var som bambi på hal is, och kunde knappt ta mig upp för backen me bilen.. och ja som inte gillar och köra vintertid.. :P inte alls bra.. men bara ta de lugnt..

Igår var vi ut på Loungen i leksand, trevligt med blandade känslor över vissa saker, men.. För övrigt så tänkte ja på de idag, då min vänninas ex var där men inte hon.. De är himla svårt och veta hur man ska förhålla sig till sina vänners ex, speciellt när de inte särade på sig som allra bästa vänner.. Ja förstår ju min tjejkompis som inte är 100 procent fan av sitt ex, men samtidigt har denna männsika inte gjort mig något ont.. väldigt svårt och veta hur man ska vara.. så ja kom fram itll att ja helt enkelt bara försökte vara mig själv.. Och me tanke på va som hände igår, så är de ju kul att killen har humor, ja ja ser de som de, som ja antar att han bara ville jävlas me mig och henne, fast mest henne.. För ja har ju inte nått me saken och göra.. Kul iaf att de var lite me glimten i ögat.. Så där stod ja och kom fram till att de är svårt och veta hur man ska förhålla sig till andras ex..

Jaha ja tror de är dags och droppa varför ja har mått så himla dåligt på sistone.. känns ju som om alla redan vet ändå, fast ändå inte.. Eller kanske ska ta och behålla de för mig själv ett tag till, då ja vet att de finns vissa människor som läser min blogg och gottar sig i saker när ja mår apa.. Ja vet i stort sett vilka ni är oxå.. Men varsegod.. Ja kan bara ta och meddela att ja fortfarande mår väldigt dåligt, tycker de är skitjobbigt och rent psykiskt tar de på mina krafter..

De två ligger och sover i soffan och gjorde redan när ja kom hem, funderar på om godisskålen kanske skulle komma hit till bordet ist.. :) Samtidigt som ja förgyller min lördag me att betala räkningar.. Va säger ni om den..

Snart kommer ja dessutom, då ja inte längre har massa skvaller, lägga ut en massa namn här och kanske för att göra vissa glada även en och annan bild.. Men laddar lite till mentalt först..

Mia.

 


tullavippan och IKEA..

Undra när de är dags och slut ame "cliffhangers" egentligen? Nu vet ju alla mina närmsta vänner hur de ligger till.. Men känns ändå inte ok och ja känner mig inte redo, men undrara om ja någonsin kommmer känna mig redo egentligen.. I´ll wait a minute or maybe two.. Men antar att om ni frågar kommer ja svara som de är eller så kommer ja låtssas som ingenting.. tror iofs på de sistnämnda..

Min vän var här idag, ja har haft främmande :) Vi satt mest och prata drack the kolla IKEAkatalogen, insåg att vi borde åka dit snart och de vore en bra ide.. Men tidsbrist och pengabrist säger väl allt.. Ska faktiskt på Tullavippan imorn och titta lite, de trodde ni inte om mig va.. Fobi.se kallas de.. Men ja ska ge de en chans.. Följer me min vän :) Så glad att vi setts så ofta nu på sistone, var alldeles för länge sen..

Sitter och kollar på Lyxfällan och är nog lite sur över att Criminal Minds är samtidigt.. fast ja hade ju kunna spela in, men så viktigt är de inte.. I-landsproblem..

Ja kommer säga hur de är, men ja är så rädd för att folk ska spekulera massa och ja har redan massa spöken i huvudet, så ja tar de sen..

Nej ja ska upp och träffa mina arbetskamrater imorn så ja måste sova nu..

Ringt MVC iaf, nya p-piller är fixat.. check..

Mia.

Lite positiv anda..

Jag kan inte säga de för många gånger, men ja har världens bästa arbetskamrat, hon är bara bäst.. (sådär nu fick du lite mer berömm..) Trots att hon kastar mandariner på mig så ja nästan får fläskläpp.. men inte lätt då hon spelar handboll och veta hur hårt hon verkligen kastar.. ;) Fick iaf ett sms nu om den inplanerade julfesten, vilket datum de planerar på, och de ser ja framemot, alltid lika roliga P-fester me dem :) Ja verkligen älskar mitt jobb :) Se ja kan skriva positiva saker oxå.. Men väldigt sällan nu för tiden..

Sitter och väntar på min vän som ska komma från leksand och umgås lite me mig.. :)

Fick ett värmande sms av min sambo idag som fick allt och kännas lite lättare.. Tack! ( om han tänkte lika som mig.. :) )

Skulle betala räkningarna då de är lön imorn, men då inte alla kommit än så tänkte ja vänta lite ist.. Ingen jättehöjdarlön, just nu skulle ja behöva några tusen till, men helt klart godkänt :) De räcker den här månaden iaf..

Nej om man skulle vika klart sista tvätten och stoppa i en ny maskin så korgen blir tom, fast blir den verkligen de någongång..?

Sen är de dags för en värmande kopp the, planera va vi äter till middag idag och bara vara.. Kanske inta dagens lunch oxå..

Mia.

deppig..

Just nu tänker ja släppa allt och skriva om en helt annan sak..

Jag vet att ni inte tycker om varandra, men de finns ingen anledning och baktala varandra så där mycket, och tänk efter först vem de var som egentligen drog igång de där..

Låt bli och stöta på varandras pojkvänner så kanske de blir bättre... De gäller för övrigt alla.. 

-------------------

Idag känns de ungefär som igår.. Upplyftande va.. Efter gårdagens hemska dag så vill ja bara lägga mig ner och stoppa huvudet i sanden och önska mig ett annat år.. För er som tycker att ja betedde mig elakt igår, så ja kanske, men ibland måste man visa att de faktiskt finns en gräns.. och den var överskriden för länge sen, och me allt annat jävla skit som händer så orka ja inte längre heller... Då ja är väldigt instabil just nu, de gäller allt.. Så var de inte så konstigt heller..

Idag ska ja fixa lite till här hemma.. de gör ont i magen och jag har ingen lust alls.. men ja behöver börja.. Jag har ju en plan så lär väl försöka hålla mig till de.. :P

Ska bara tala om till alla som lever på några rosa moln, att en vacker dag även om de regnar så kommer eran värld oxå rasa en gång.. så ni vet.. HA!

Mia.








orkeslös..

Jag skojar inte om ja säger att ja vill sätta mig framför toan och kräkas, så känns de, och de är tungt, himla tungt, trodde att de skulle lätta efter några dagar men så fel man kan ha.. verkligen..

Jag har otalt tappat orken känner ja.. Jag orkar inte vara bland folk, ja orkar inte ha fejset på och låtsas som om allt är så himla bra när de inte är de.. ja orkar helt enkelt inte, och allt det här är så himla jobbigt.. Varför ska ja låtsas som om allt är guld och gröna skogar, rosa moln och jada jada.. när de absolut inte är de, skulle behöva vara ledig och komma bort.. behöver fly verkligheten för ett tag.. Behöver..

Jag önskar att ja hade ork till att orka, men ja har gett upp.. då ja vet att ja ändå kommer gråta varje dag ett tag framöver, va ska ja göra åt de, finns inte så mycket att göra.. De bara är så just nu.. och kommer förmodligen vara så ett bra tag framöver.. men va ska ja göra då.. Så himla jobbigt bara.. Försöker verkligen leta positiva saker i de här, men svårt när man bara har massa tankar i huvudet och massa funderingar över allt.. De påverkar mig..


Vilken soppa..

Mia.


positivt pepp..

Har varit på jjjäättteeelång fika i blge hos min vän me en till vännina, supermysigt, borta sex timmar.. men ändå har ja varit effektiv under dagen, ibland hinner man med mycket.. Känner mig rätt slut, så ska ta o sova nu så ja orkar me arbetsdagen imorn, dubbelpass.. Jaja, pengar iaf.. Kanske de finns möjlighet att lägga undan lite..

Just, kom på en sida ja måste besöka.. :)

Fick ett sms av min kära kollega idag, och ja tänkte tidigare på henne att ja skulle tagit och skickat ett sms, så fick ja ett av henne :) Ska bli så kul och träffa henne imorn igen, hoppas att vi är lite mer pigga och alerta imorn iaf så vi kanske kan byta några fler ord än i måndags.. :)

Nej packa dommartröjan och gå och sova lite, de kan behövas, då ja som sagt kan tycka att dagarna är extremt jobbiga nuförtiden.. :)

Fick en massa positivt pepp på vägen hem idag.. men ja de är skönt och höra, men just nu tycker ja bara att de tynger att ha de såhär, så visst de är skönt med pepp, annars skulle ja tycka att de var extremt extremt jobbigt..

Ibland känner man sig som en dålig kompis, och visst de kanske ja är nu oxå, men försöker verkligen orka..

Mia.

Suck och dubbelsuck..

Jag får så värmande och fina kommentarer nu för tiden :) Tackar, de behövs just nu..


Har snöat en sväng idag.. föredrar inte snö och is, men ja skulle bli glad om de blev lite ljusare ute.. Har hunnit en hel del faktiskt idag.. men ja ska ta tag i ett projekt till innan ja ska åka och träffa mina vänner..

Det märks när ja är ledig och har tråkigt då de blir flera uppdateringar på en dag, men ja har ju inte nå annat för mig.. Har iaf ringt de viktiga samtalen idag, varav ett var till barnmorskan för ja behöver nya p-piller och på söndag tar ja de sista, så de kanske är tokdags och sätta fart på de så ja kanske hinner få nya i tid.. suck att man alltid ska vara ute i sista sekund, varför är de alltid så??.. Hmm.. Men de löser sig säkert i vilket fall, behöver bara få tag på dem rätt tid, och när de bara har en timmes telefontid, och bara tre dagar i veckan känns de ju väldigt.. Enkelt..

Ja säger som ja sa igår till min sambo, de här suger Fetpurjo.. allt verkligen känns så meningslöst och hopplöst... suck..

Platta håret..

Mia.

några knop..

Jag har faktiskt gjort något idag.. suck.. Just ätit en lunch som egentligen inte smaka nått, men ja var så sjukt hungrig så de gjorde inget.. Har börjat lite nu.. Känns inte ok, men ja måste..

Väntar på diskmaskinen så ja kan ta tag i köket men hinner nog göra nått annat emellan.. frågan är vad.. Ingen större lust me någonting, men ja kan ju inte sitta här hela dagen..

Ska till blge mot kvällen och hälsa på min vän i hennes fina lägenhet.. ja säger bara vilken lägenhet, och när hon är klar me allt komme den vara super..

Borde boka en klipptid snart.. borde.. men de får nog vänta ett tag, så mycket annat som måste fixas först..

Nej, återgå till arbetet..

Mia.

försöka engagera mig..

Sovmorgon idag, men har ätit frukost och ringt lite samtal, glömde till och med att dricka upp theet så nu är de kallt.. men men.. Ingen vidare framgång i mina samtal idag, så tar de imorn ist.. Har ju som sagt lite och fixa med nu.. Och måste börja lite smått me allt..

Installerade min nya internetbankdosa igår.. inte alls vän med kan jag tala om.. Suck, varför måste man ändra på nått som redan funkar? Jaja, vi kanske kommer överens såsmåningom, men inte just nu..

Försöker få tag på en vän, men som för ovanlighetens skull, så svarar hon inte :) Men är ingen brådska..

Funderar om ja ska jobba imorn på hockeyn, men om ja sitter här och inte hör av mig så kan ja ju inte veta att ja ska jobba.. :S och ja har inte någon som helst lust at träffa massa folk ja känner som frågar hur de är, tror inte ja fixar de just nu.. Trodde de blivit bättre sen förra veckan, men icke.. suck..

Ska kanske ta tag och ringa en annan vän, hon skulle hjälpa mig me lite grejer, får se då..

Först och främst ska jag kasta lite skor och invänta mitt lönespec får se om de är positiva nyheter eller.. :P

Blev och jobba hockeyn imorn, men bara bita ihop då.. andas..

Mia.

ingen lust att ta tag i saker..

Väldigt spännande och läsa hur de går för mig just nu ser ja.. men kan meddela att de bara kommer bli "cliffhangers" framöver tills ja känner mig redo att vara redo.. (?)

Idag har ja iaf skrivit en autograf, och gråtit några tårar till.. Är alldeles för jobbigt ibland..

Men antar att ögonen vänjer sig vi massa tårar?..

Fotbollsgalan rullar på tv sitter och småtittar lite, ska försöka engagera mig lite imorn i saker och ting.. Måste bara ladda.. Suck ingen lust och ladda alls, känner mig inte redo.. Inte alls..

Mia.

trött..

Har jobbat, borde inte alls sitta här, upp tidigt imorn, först jobb sen blge en snabb sväng.. ja önska att ja kunde känna mig glad, men.. Sen till leksand och träffa en vän, som ja för övrigt har umgåts me hela helgen, och hon har verkligen förgyllt min helg.. :) TACK! Guld värt! Suns imorn..

Jag är verkligen toktrött och ja hoppas verkligen att veckan som kommer blir betydligt mycket bättre än denna.. Men ja känner mig fortfarande nervös, och har en miljon tankar i huvudet hela tiden.. väldigt jobbigt..

Nej ska ta reda på matlådorna och sen blir de plocka fram kläder till imorn, och Supersova!

Tack alla för en helt underbart bra helg, så himla skönt och ha fått tänka på nått annat en sväng..

Jahapp... Nya dag, nya tag imorn..

Mia.

Ont och ångest..

Är väl dags snart och skriva ett jättelångt inlägg och berätta om allt som händer i mitt liv, men då ja inte är redo för de än så väntar ja me de till ja känner att de är mer ok.. om de nu kan bli de.. Ja gråter fortfarande från time to time och de här är de jobbigaste som hänt mig på länge och de suger verkligen fetpurjo, de gör ont och de är inte alls roligt, hemst faktiskt.. usch, önskar ingen detta..

Ja vet att de antagligen pratas och spekulerar i saker och ting i den där byn från helvete, för ja kan kalla den de just nu om ja vill, och då får de väl göra de, bara ja vet va de är som gäller.. Men de gäller och hålla fast vi de och inte släppa greppet och tro på alla andra.. Prata på ni, ni vet ändå inte ett j**la skit om de här så ja..

Usch jag har verkligen världens ångest över de här, för ja har en känsla i min mage att de är nått som inte stämmer och att de kanske inte blir så bra som de borde, vilket är surt, för man ska alltid lyssna på magen, men ja vill inte veta ens.. De är bara och hoppas att de inte blir så och att allt bara blir guld och gröna skogar.. Visserligen långt dit men..

Ja kanske låter en aningen bitter, men ja vet inte riktigt hur ja ska hantera situationen och ja tycker de är förj**ligt jobbigt, ja har ont i ögonen för ja har gråtit så mycket, och ja orkar inte gråta mer för vill inte ha ont i ögonen, vill bara att de ska vara bra, men likt förbannat så gråter ja ändå, tårarna bara rinner och ja kan inte göra ett skit åt de..

Längtar på sätt och vis tills nästa år, då ja hoppas att de kommer bli bättre, och kännas bättre, men just nu vill ja bara lägga mig och dö ett tag, bara blunda och önska mig en annan dag..

Skulle behöva åka hem till mamma och pappa en sväng och bara vara och bara vara liten en sväng..

Var iaf till en vän igår i Blge och hade lite förfest me tre underbara tjejer, och äntligen kom min kära arbetskollega me oxå :) Så himla trevligt, och de måste vi verkligen göra om, för en liten stund fick de mig att glömma verkligheten.. TACK! Ni är toppen!

Idag blir de inte många knop gjorda, inte för att ja är bakis, för de är betydligt omärkbart, mest trött, men vi kom ju hem fyra imorse så inte så konstigt.. Men ja har ingen lust att göra nått idag, och de bästa me allt är att ja inte behöver.. :) Senare blir de tacos och bara kackla skit hos min vän i leksand, får se om de blir en sväng till Loungen och se hockeyn, men ja vet inte, de får vi se helt enkelt..

Sitter och lyssnar på massa bra musik på Spotify.. Just nu rullar Lily Allen med F**k You, lite Muse och bara bra musik, sån som ja själv gillar.. :)

Jaha, blev ju ganska långt ändå.. Men nu räcker de för att ja känner att tårarna är nära en sväng och ja vill bara blunda..

Mia.


känns..

Till dig som skrev en kommentar anonymt, får gärna skriva en till där ja ser vem de är.. :P tack för omtanken vem du än är, men känns wierd när ja inte vet vem..

Idag känns..... ja idag känns ok, men inte bra..

Mycket som händer just nu..

Ser framemot en förhoppningsvis bättre fredag..

Mia.

..

ja ska bara skriva att de inte är slut.. så ni vet..

ja..

Ja ja vet att mina inlägg inte varit direkt positiva, men med all rätt.. de lär inte bli bättre framöver, men ett beslut är fattat iaf.. de känns INTE bra, men är nog de bästa just nu.. eller hur var de nu då..?

Haft ett långt samtal me mamma, de kändes skönt iaf, skönt och kunna få vara liten ibland..

Mia.

..

Jag önskar jag fick gå och dö ett tag, de här är inte sant..

...

Allt känns tungt, mörkt och förjävligt..

Just nu hoppas ja att detta bara är en mardröm som ja kommer att vakna ur imorn, men ja har en känsla av att de kanske inte är så denna gång..

Bara önskar att de kunde bli bättre att de kunde bli bra..

Hur i hela fridens dagar ska ja kunna jobba imorn me två pingisbollar som ögon..??

Måste försöka sova en sväng..

Mia.

allt blir bara så fel..

Läste en vänninans inlägg på hennes blogg att hon hade de så bra i hennes förhållande och att de är viktigt att man kan prata om allt.. Ja håller fullständigt me för kommunikation är jätteviktigt.. men när de inte funkar då hur gör man då? Ibland önskar ja att de bara fanns ett lagom helt enkelt..

Ibland undrar ja verkligen va de är för fel ja gör hela tiden, iome att de aldrig är bra.. va är de som blir så himla galet?? Visst ja är inte den perfekta flickvännen, men ibland är de jävligt jobbigt att motsvara förväntningarna som ibland är så sjukt höga att ja inte ens kan se upp dit.. Men måste de ständigt bli fel hela tiden?.. 

Ska snart bege mig och fika lite me en vän.. De blev lite uppskjutet då de har stängt av vattnet hemma hos henne, och komma direkt från stallet, hon ville känna sig lite ren och fräsch.. inte helt oförståligt, men mig spelar de inte sån stor roll faktiskt, bara vi ses så är ja nöjd.. :)

Ibland känner man sig så j**la värdelös helt enkelt.. och ja de bara är så, men omständigheterna gör väl inte saken bättre heller.. de duger helt enkelt inte.. Känner mig helt matt trött och ja..

Konstanta frågan just nu är va gör ja för fel hela tiden??..

Mia. 

de var visst måndag idag..

Sitter och smygtittar på Ullared.. vet inte verkar mest bara retard.. Har varit där en gång för många år sedan, men ja förstår inte hysterin över de heller.. fattar inte vitsen me och behöva stå i kö för och komma in i en affär, de räcker väl och bara köa när man ska betala? Är väl tillräckligt.. men men.. någon måste ju luras och göra av me pengar.. Lite som IKEA, mycket billigt, men blir dyrt när man handlar för att allt är billigt, hänger ni me?

Är lite förkyld så ja har sagt nej till och jobba hockeyn på tisdag, vill orka me och jobba de andra passen ja har på affären.. Och ska ja vara ärlig så behöver ja paus en match, så de passade ju bra nu när ja inte är riktigt 100..

Fick en komplimang idag om min matlagning av min sambo, som tycker att den har förbättrats :) Kanske för att ja börja följa recept ist.. :S Eller för att ja provar laga nått annat än de vanliga.. Provade idag att göra egen pasta, vilket blev bra, men de hade behövts kavlats betydligt mer så hade de blivit perfekt.. Skulle behövt en pasta maskin, ska skriva på me want listan.. Fast just nu vill ja mer handla lite kläder och nya skor, klippa och färga håret och laga bilen.. så de får bli sen..

Har kommit på va ja vill börja träna me sen ja såg de hade de i Falun.. Squash.. Grymt kul och grymt jobbigt.. men min sambo klarar inte de i axlarna, de gör nog inte ja heller i början, men kan tänka mig att musklerna kanske arbetar upp sig och de blir bättre.. Fast ja vet ju va de tycker om tennis.. inte ok..

På fredag blir de och träffa tjejerna, och en till tjej ska me, ska bli så trevligt ser ja framemot och ja gillar skarpt att du oxå ska me tjejen! :) Du vet vem du är :) Och de passa ju perfekt då Herrn skulle till Blge me sina killar och dricka som ja förmodar Captain och Cola.. men va vet ja.. Själv funderar ja på Bacardi Limon då de inte finns något annat, vin hade ju sutit fint, men me 50 kronor på konto och lön nästa vecka, känns de som en ekvation som inte går ihop..

Nej nu ska ja bänka mig i soffan brevid min Karl som sover sen längesen och titta på tv, sen blir de sova då ja känner mig rätt slut, imorn blir de inte mycket av mest en fika och bara ta de lugnt :)

Mia.

suck pust och stön..

Har ont i magen nu, de är precis va ja har.. hatar de här verkligen.. Varför kan inte bara ändra sig och flyta på ist, vore ju hur mycke enklare som helst, men icke.. FY FAN! säger ja bara.. Blir säkert bra snart.. säkert..

Har kollat på två, så vi får väl se då hur de blir, de här suger verkligen.. verkligen!.. De är väl lika bra och ställa in sgi på de misstänker ja.. om ni bara kunde se hur ja sa nu så vore de enklare, är så svårt och skriva ut de orden som ja säger.. äh spelar roll egentligen då..

De kvittar, bara de blir bra.. men just nu.. tveksamt..

FY FFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN....................

Sådär nu känns de mycket bättre, verkligen..

Mia..


RSS 2.0