ångest..

Sitter på golvet i mjukbyxor och tshist och tröja och försöker äta lite mat, något som inte alls samka lika bra som ja gjorde de sist, men men ja vet att ja inte lyckas alla gånger, och förra gången blev verkligen lyckad, de är iaf förken Huddiks köttfärssås, som helt enkelt är bäst, men inte alls lika bra som hennes såklart, då hon är GRYM på att laga god och enkel mat, fråga är ju varför ja inte lyckas själv, kanske försöker för mycket helt enkelt..

Ja tänkte ja skulle försöka summera sista tiden då ja inte varit inne och bloggat alls, men pga en hel del överflöd som hänt och en helt hysterisk sjuk vecka i negativ bemärkelse så har ja inte orkat helt enkelt.. och nu är de bara en dag i taget som gäller, eller snarare en timme i taget tror ja.. Sömnen är de iaf något som ja inte har fixat och sovit dålig i en vecka nu och de märks i ansiktet allt som händer, all stress och ångest över allt, ser ju näst intill ut som en prickig korv i ansiktet, nej ja vet de kanske inte är så farligt, men de känns så, och för att åter igen säga att de här är helt och hållet min värld så får ja tillåtelse av mig själv att tycka så, punkt slut..

Nåväl, ska ja vara ärlig så mår jag som ett lass skit över allt som händer och sker och ångesten är påtaglig ganska ofta, sömntabletterna går i högvarv och ja.. de flyter ihop i ett.. Tecken på att man är inte sig själv, är överdriven konsumering av shopping, spelar ingen roll att de är tre(!) veckor kvar till lön så ska de spenderas de sista slantarna på sånt man vet att man inte behöver, men för att må lite bättre för stunden, den positiva sidan är att ja faktiskt "shoppat" ett nytt avgassystem, och bakbromas till min kära bil.. den vill bara ha massa pengar, kan inte förstå.. men fått de bytta oxå, tack så hemskt mycket!

Iaf, måndagen förra veckan kommer ja inte ihåg helt enkelt, Tisdagen är faktiskt en av de värsta dagar någonsin i mitt liv, toppar nog till o med bulgarien i stort sett, en dag som jag ALDRIG kommer glömma som jag helst vill glömma, onsdag torsdag är i form av en dimma av ångest och oro, men bara efterdyningar från mardrömstisdagen, något som inte är så konstigt.. Fredagen började iaf att ordna upp sig lite, och lördagen var mycket bra, söndagen med... men de ligger där och finns.. finns hela tiden lite lägnre fram i huvudet än där jag skulle vilja att de var, helst skulle jag bara vilja glömma allt och gå vidare.. men de är i detta fall lättare sagt än gjort och som jag mår dåligt av de här, så fruktansvärt, men en dag, en timme i taget, och de kommer ta tid, och jag vet faktiskt inte riktigt ibland hur jag ska ta igenom mig allt de.. Inte alls faktiskt, och jag bara funderar på om och om igen.. tänk om..

Ja ja vet kanske inte mest positiva inlägget, men jag var bara tvungen att skriva av mig lite, då jag inte riktigt vet hur ja ska ta mig till väga med allt som hänt, och inte vet alls i stort sett något.. Ja bara önskar att de aldrig hänt iaf, en sak som är helt säker.. Skulle gärna vilja skriva va de är jag tänker på oxå, men här är inte rätt ställe att göra på de, och jag vill inte ha en massa frågor av mina vänner som inte vet va de handlar om, för jag orkar faktiskt inte prata om de alls.. Och jag vill inte prata om de heller, något jag bara önskar glömma, men de går inte.. Inte alls..

Usch en sväng av oro och ångest som drar sig igenom kroppen.. Gillar inte alls, klumpen eller stenen som är över bröstet, typisk ångest och ja vet att de bara är att andas, försöka tänka på annat.. Ska försöka göra mig en kopp the och datanörda en sväng, tror faktiskt att de är de ja behöver, musik the och lite internet.. eller ja musik och the iaf..

Har en ny mobil oxå.. som funkar väldigt bra, dock har ja inte riktigt fått igång hur de fungerar med kontakter, så de står bara nummer när någon ringerm, vilket i sig kanske är ganska spännande då man inte har någon aning oftast, men samtidigt kanske ett sätt och lära mig nr utantill igen.. hjärngympa..

Jahapp.. ja har väl inget mer och tillägga för stunden som ja skulle kunna lägga upp här iaf, så de får bli allt för just nu.. hoppas på en mycket bättre vecka, fast kan ju iofs inte vara så himla svårt att bli en bättre vecka än den som varit.. Usch säger ja bara..

Ångest..

Mia.

vilken hemsk vecka, verkligen!!

Fy vilken vecka.. vill aldrig uppleva igen, någonsin, usch säger ja bara.. Hoppas verkligen att nästa vecka blir betydligt bättre!!

Har gjort bort mig med en klippning oxå.. typiskt dumt och de var rent misstag.. FÖRLÅT!

Vill nog helst inte skriva något alls, då de får mig och tänka alldeles för mycket, nej jag återgår till mina sömntabletter och hoppas på att den där dagen aldrig kommer igen, någonsin!!

Har iaf haft en väldigt bra helg, frukost på sängen imorse, inte helt fel, tack! :)

Mia.

tack!

Skulle bara vilja tacka alla mina vänner så himla mycket! Älskar er!

Mia.


Ambitions..

Blir de här verkligen rätt?? Är de såhär de ska vara? Har en miljon ja skulle kunna skriva och som ja skulle behöva få ur mig, men de här är inte rätt ställe.. Just nu hel tom i skallen, och vet inte alls om de är rätt.. vet inte alls.. Usch ja hatar de här..

Mia.

Packat och klart

Att de ska vara så förbannat svårt och välja när de gäller kläder.. och speciellt när man ska bort, för man har inte en blekaste aning om va man vill ha på sig då.. typiskt matcha och greja.. kom just nu på att ja glömt smycken..

..Så nu var de nedpackat oxå... fem armband.. har ja beslutsångest eller har jag? De brukade vara så lätt förr och bestämma sig, iaf för kläder, men tydligen inte idag.. jaja inte min dag helt enkelt.. antar ja..

Upp tidigt som bara den som gäller imorn för att tåget går tjugo i sju till jobbet, så de är egentligen bara sängen som gäller nu.. men ja ska bara.. :) Tack för hjälpen med klädval, annars hade ja fortfarande stått vid sängen och förmodligen gråtit.. :P Tack! :)

Fick en trall på balkongen i söndags, sssååå fint de blev, vilket lyft och nu är ja bara sugen på och fixa resten av den oxå, blomkrukor och blomlådor och stolar och bord kommer bli hur bra som helst! Ska bara se va de blir i lön så får vi väl se hur de blir sen då.. Antagligen ingenting, då bilen verkar gilla pengar, alltså hur mycket pengar ja än ger den där bilen så vill den bara ha mer.. kan inte förstå alls! Men nu så är de inte mycket kvar, så ska den vara fixad! :) Nej nu ska ja räkna på hur mycket pengar ja egentligen behöver imorn, me tanke på att de är dag innan lön imorn, så ja inte står där med noll kronor på konto och skulle vilja vara med och festa en liten stund till, typiskt.. svårt iaf..

Gonatt!

Mia.

Kryssning..

Lyssnar under tiden jag fixar och trixar inför imorn och kryssning på Phil Collins You be in my heart.. Som var väldigt längesen man hörde.. Ska strax koppla in datorn till stereon ta tag i naglar och packa och allt sånt så jag slipper vara vaken halva natten för de där, för upp tidigt som tusan för tåg till jobbet och jobba lite sen drar hela gänget på kryssning, och om nått så kan jag säga att de är verkligen det jag och mina kollegor behöver, komma ifrån en sväng och bara göra nått helt annorlunda.. Så jag har verkligen inte tid och sitta här..

Ses..

Mia.

förkylning..

Tror bestämt att jag har fått en släng av någon slags förkylning som jag absolut inte gillar.. Den har på något sätt lyckats med och sätta sig i halsen och mellan halsen och öronen, samtidigt som jag känner att jag egentligen borde känna mig tjockare i hals och näsa än vad jag är, och tror bestämt att den tyvärr har lyckats satt sig på balanssinnet.. då jag är yr i huvudet och känner mig borta.. mer än vanligt då såklart.. Fast jag borde ha anat de igår, då jag kände att jag hade ont i magen och mina förkylningar brukar börja där någonstans.. Men men de blir säkert bättre när jag kommit till jobbet och har arbetat ett tag kan man ju hoppas..

Har till och med fått ha i honung i theet idag, något som jag väldigt sällan gör, men idag kändes de välbehövligt, och de var helt ok men tror inte att de är något jag kommer fortsätta med utom i nödfall då de blir en helt annan sötma än socker.. :)

Nu bara springer kl iväg och om ungefär fem minuter vore de jättebra om jag satt i bilen, vilket känns som tveksamt fall faktiskt men lunch är viktigt.. :P Sen börjar ja ju inte förns halv tre så..

Som de ser ut just nu blir de kryssning med jobbet på onsdag, de vore jättenice faktiskt och bara komma iväg för en sväng, så förkylningen jag har verkligen inte tid med dig, försvinn!

Nej off to work..

Mia.






dagens höjdpunkt..

Ok jag erkänner att vara mig själv kan vara ganska spännande ibland.. Hahaha... :) Börja dagen med aptrött, verkligen undra om jag faktiskt drack igår, kan tillägga att de gjorde jag inte, sen har jag varit tokdeppad över en hel rad grejer, dålig sömn och lite slarv med maten gör nog inte saken bättre.. Tur att de finns kexchoklad ibland säger jag bara.. men ändå.. Sen har jag hunnit och sovit lite ikapp, haft jättetråkigt och bestämde ju mig för att hämta mina efterlängtade sommardäck som jag tyvärr måste betala för oxå.. suck men men.. de är sprillans nya, som jag påkostat denna bil alltså. Men jag älskar den så inte så konstigt.. Så sagt och gjort och passa på att utnyttja ett tvätterbjudande som jag fått tidigare av anledning. Sagt och gjort satte mig i bilen och hur man kan lyckas virra bort sig här, de vet jag inte men de lyckas jag me såklart, men väl framme efter en liten omväg så går jag in och herrn i kassan är ju jättetrevlig och förstår att jag vid de här laget har nog aldrig tvättat en bil i biltvätt ungefär, så han följer snällt med och instruerar och visar hur jag ska göra, snacka om serviceminded :) Rolf Ericsson Bil för övrigt.. Så jag följer alla tänkbara regler som man kan och i kön så inser jag att de här är lite roligt i väntan på min tur, för man får ju sitta i bilen :) Så väl inne så börjar den spruta på en massa saker, troligtvis vatten, och jag tänker att de vore jättejobbigt om de kommer in vatten i bilen nu, då jag har en liten spricka i taket så var ja ganska orolig, plus att avgassystemet oxå är trasigt så var orolig att de skulle lossna oxå men lite spännande ska de väl vara? När jag tänkt klart den tanken så självklart så kommer de in vatten, dock innan de värsta drar igång, då jag tydligen har båda fönstren i bak en aning öppna.. Typiskt, men roligt hade jag iaf och de var en upplevelse :) Men vatten kom de då in iaf och jag satt och skratta för mig själv och de var faktiskt dagens höjdpunkt.. :) Så nu har jag hämtat sommardäcken oxå svurit lite över att jag inte får upp bakluckan och funderat över hur jag ska kunna få in de gamla sommardäcken i bilen oxå och kunna och åka och byta dem, men de tar jag en annan dag för de ska senast på nästa vecka.. Kanske kan fråga snällt om jag får lämna däcken där först någon dag och sen hämta de andra.. ? De borde väl funka? :)
Nu ska jag ägna mig åt min kära disk som väntat på mig hela dagen, fundera på om jag ska börja med lite matlagning och skriva en lapp till mig själv:

Nästa gång, stäng alla dörrar och fönster ordentligt när du kör in i en biltvätt!

Så tredje inlägget idag, men va gör de, de är som sagt mycket som kan hända på bara en dag.. så den här dagen är ju inte slut än så man vet aldrig vad som händer.. :)

Mia.

Sommardäck nästa..

Blev extremt sen lunch idag, har varit hungrig sen tio, men soffan såg så himla skön ut så blev en powernap på en timme..  Lite piggare inte mycket klokare kan ja säga, men eftersom jag sover så himla dåligt på nätterna nu så var de väl lika bra och ta igen lite sömn.. Makaroner och korv till lunch inte roligt, men helt ok faktiskt och snabbt så de fick bli lite intag av de helt enkelt.. Vet inte om ajg känner mig nå mer positiv sen förra inlägget men men..

Snart ska jag dessutom åka och hämta de där sommardäcken får se om jag har beställt rätt, men törs jag verkligen ha dem i bilen tills de är dags och byta de är frågan, men jag vill inte släpa de tre trappor upp heller.. där någonstans gick min gräns känner jag.. :) Räcker med tvättmaskinen tre trappor, oh fy.. Men de kanske bara är jag som är nojig de kan säkert vara i bilen så länge? eller?

Jag har verkligen inte orkat göra något alls idag, tömt soporna och hält upp diskvatten, men där någonstans står jag oxå, tagit upp kyckling till kvällen men de är nog oxå allt..

Är de någon som kan berätta för mig hur bofinken låter? :) Vill veta om jag har rätt eller fel i mitt läte.. :) Hmm nu har jag youtubeat och de är inte en bofink, men kan faktiskt inte hitta på va de är för fågel..

Mia.

allt och inget..

Igårkväll önskade jag verklligen att jag hade en stopp eller pausknapp bara för en stund, jisses säger ja bara.. De slutade med att jag stod i köket och blev omhållen av karln samtidigt som jag grät, tårarna bara rann.. Ja orkar helt enkelt inte.. Va de är som är så jobbigt, ja de är oxå rätt jobbigt, för jag har faktiskt inte så stor koll på exakt vad de är som är så jobbigt, fast jag antar att de är allt runt i kring faktiskt.. För er som inte hänger med så är de väldigt mycket med jobbet som ja faktiskt aldrig trodde att jag själv skulle någonsin säga, men de är mycket.. Inatt drömde jag för mer vanlighetens skull mardrömmar igen, och de är i stort sett samma senario som utspelar sig vajre gång, då kan ni tänka er att hjärnan har mycket i huvudet som går på högvarv.. Ja sa till en vän igår att ja tror jag jobbar lite mycket ibland.. Får man säga så, är de tillåtet och ge ett klagomål över att man jobbar mycket utan att de blir gnäll över att man säger de? Ja vet inte var gränsen går riktigt, fast jag vet att jag faktiskt ahr jobbat en heldel på sistone, och de är ju iofs väldigt bra, då pengar alltid är välkomna, men som sagt jag vill inte se ut som 40 när jag är 30 heller.. Men de är ju faktiskt bara just nu så ja får väl sluta gnälla, för man får väl vara glad över att man har ett jobb, j**la lagom svensson.. De är dumt och säga vad man tycker och tänker, men som sagt här får jag ju säga exakt va ja själv vill ha! :)

Ja tror dock bestämt att jag egentligen skulle behöva lite semester, ta de lugnt några dagar och åka bort, hade varit så sjukt nice och åkt till värmen en vecka, men jag ligger fortfarande i konflikt med plånboken så de blir inte av, har kommit fram till att ja åtminstone kommer till arlanda, så de är ju alltid något :) En arb.kamrat kom hem från Fuerte Ventura häromdagen och hade haft de jättenice, vill oxå, på riktigt! Men ja får väl hålla mig till drömmarna jag helt enkelt..

Efter att igår ha lyft säkert 40 back med mjölk och fil och sånt om inte mer, så känner jag mig idag rätt slut i kroppen faktiskt och fundera på om jag faktiskt ska göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt helt enkelt..

Stora frågan är varför de alltid är molnigt när man är ledig, är de någon som kan förklara de för mig? Vore lite skönare om faktiskt solen lyste och man fick känna att lite av de där deppet som finns försvann.. För de är nog de som är, att ja är en aning deprimerad, och jag vet inte roligt men de går över.. Sen.. Ibland hatar ja verkligen de där ordet, medans andra gånger så är de ett av de bästa ord som finns.. När man kan göra de sen.. skönt.. :) Har en hylla med saker som jag ska göra sen, de kommer dit något ord lite då och då så den är rätt full, men kanske ska börja beta av lite.. haha :)

Ja fyller ju 28 i år.. Hur långt är de egentligen meningen att man ska komma då? Va ska man ha gjort? Ska man ha rest jorden runt och sett en miljon grejer, bildat familj och ha stadigt, ring på fingret? Eller är de helt ok och bara vara sig själv ta de som de kommer och egentligen inte ha någe brottom med något av de där? Även fast ja börjar IBLAND känna lite smått panik över att ja faktiskt står still på ett ställe och förmodligen kommer göra de ett tag, och egentligen inte alls har någe brottom, men samtidigt som man känner att jaha, men vaddå ja blir ju inte direkt yngre.. Ja tror de är för att man ser alla som kommer in på affären och lite överallt att de går och skaffar barn och är gravida, att en hel bunt i min bekantskapskrets har fått barn, som man ändå börjar känna lite press, mamma var 24 när hon fick mig, dvs att jag ligger sådär 4 år efter i stort sett och när hon var 28 då hade hon varit gift i ett år.. snabb uträkning så ligger jag lite efter, fast de är klart, de var annat förr.. Eller ja ja kan väl skylla på de helt enkelt.. Allt går bara så snabbt hela tiden, man hinner inte tänka alls, för ungefär ett år sedan var ja ju helt säker på hur allt skulle bli, och sen blev de lite luddigt och därnågonstans så stanna jag helt enkelt.. Saker och ting förändras för folk överallt hela tiden och man kan aldrig vara riktigt säker på hur saker och ting ska vara eller hur de blir.. Jag vet just nu är jag lite deppad och de är då jag får lite stress och lite brådska över saker och att jag inte har hunnit något, men annars är jag hellugn och vet va ja vill, jag vill inte ha barn nu, inte alls faktiskt och jag nöjer mig med att ibland träffa barn, för egentligen har jag just nu varken ekonomin eller tid för att ha barn, jag har en miljon saker jag vill göra först, backpacka i thailand som min bror i tre veckor, se en del av usa, hur häftigt hade inte New York varit? Och visst livet stannar absolut inte för att man skaffar barn, de säger jag inte man kan göra hur mycket saker som helst, men just nu passar de sig inte och jag känner mig inte de minsta redo alls.. Men de är när man börjar tänka på åldern som man inser att de kanske visst är dags, men jag tar och lägger de på sen hyllan oxå så har jag nått och göra senare helt enkelt..

Ja jag vet jag återkommer ofta till den där disskutionen här, men ibland är de bara så, andra har problem över va de ska ha på sig och hur de mår och allt möjligt, jag skulle inte säga att ja har problem med de här, men de finns där och jag tänker på de, tänk om man aldrig skaffar barn? De är ju ändå något som jag vill och skulle bli jätteglad över en lycklig familj och inge hellre än och ha en liten tjej som springer runt med pärlor och rosa och allt de där, och ja vet de är ingen brådska, men tänk om?.. Nej jag får nog börja tänka på hur stort universum är ist så har jag något och sysselsätta hjärnan för ett tag på annat helt enkelt..

Och jag undrar ibland över saker och ting och vrider och vänder på de, men varför ska man nöja sig med de näst bästa när man kan få de bästa, och varför ska man ha något man inte vill, när man kan få precis de man vill ist.. hmm :) Blir ett långt inlägg idag ser jag, men jag behövde nog bara skriva av mig lite och fundera över saker och ting och ja im cleaning out my closet helt enkelt.. Nu tittar jag på kl och inser att de är inte någon ide och lägga sig för en stund igen, utan bättre och göra någon nytta idag.. Funderar på om jag ska fixa till balkongen lite, göra den vårfin helt enkelt, men jag vet inte än, såg att huset brevid har penseer ute, och påminner mig om att köpa blommor som överlever någon minusgrad och plantera slingerkrassen, de blir så himla fina blommor av den, men först köpa en blomlåda kanske.. så jag tar och gör de sen och hoppar in i duschen och tar hand om tvätten ett tag ist..

Mia.

Pyssla om sig själv?

Efter att faktiskt för första gången på länge pysslat om mig själv lite iaf så känner ja mig lite nöjdare och lite gladare.. Dagen som varit har varit jobbig, och de är faktiskt extremt mycket just nu, som jag sagt tidigare mycket på jobbet, hur de nu egentligen gick till, men de tror ja inte någon av oss vet egentligen, men en dag i taget, privat är de mycket, av olika anledningar som jag av olika anledningar inte kommer ta upp här, och de får väl bli lite kryptiskt helt enkelt men men..

Jag kom hem iaf och slängde på mig mjukbyxor och tshirt och morgonrock en sväng, slängde i en tvätt, pratade för ovanlighetens skull lite i telefon, ibland undrar ja hur mycket jag pratar egentligen, men att ja laddar telefon i stort sett varje natt säger väl kanske en hel del, sen gör de väl inte saken bättre egentligen att ja fastnat för ett spel som ja brukar spela innan ja ska somna, som drar väldigt mycket batteri.. men hur som helst, hängde tvätten och lalla lite, insåg att ja var nog tvungen och slänga mig sjäv in i duschen dels för en sanering av den gamla broccolin som hamnat i ansikte och i håret efter dagens utförda arbete, säkert ett stänk av möglig apelsin oxå, men de är ju sånt som hör till när man är på frukten och fruktar.. :) Så tog  mig själv i kragen och hoppa in i duschen, tänkte faktiskt sanera mig ytterligare, då jag insåg att de var sjukt längesen jag tog hand om mig själv och min kropp, så ja passade även på att ta av en del av vinterpälsen som ja glömt nu när de ändå är vår.. Höjde musiken en aning och sen diskade jag iordning allt som fanns, ställde mig och laga mat och måla naglarna för de kommer ja inte ens ihåg när ja gjorde sist, så nu känns de vårfräscha och sen jag slutade vara så mycket i mejeri pga olika anledningar så har de vuxit tillbaka igen tack för de.. Åt god mat idag bjöds de på nudlar och grönsaker, då jag alltid irriterar mig på att de är så mycket kyckling i jämt när ja har i de så uteslöt jag de och tog bara grönsakerna och nudlarna, och jag var så himla duktig och diska efter mig oxå plus poäng till mig.. :) Massa ljus tända just nu.. Mys helt enkelt och bara för en gångsskull få vara en aning, och bara vara mig.. Nu har ja väl redovisat hela dagen, men de gör inget..

De är lite skrämmande att man tycker att varje dag flyter i ett, och att allt ser likadant ut att man faktiskt glömmer bort sånna viktiga saker som att se till att ta hand om sig själv en aning, lite kvalitetstid med sig själv, som faktiskt gör en hel del, tänk en sån sak som bara att gå till frisören eller en massage, man unnar sig själv alldeles för lite.. Nästa månad eller ja om en vecka när lönen inkommer igen, ska ja försöka unna mig ett par nya skor eller två faktiskt, om de så slutar med att de bklir nudlar och grönsaker resten av månaden spelar egentligen ingen roll, de är de att man behöver belöna sig själv med saker ibland, de är iofs inte de att ja inte skämmer bort mig själv ibland, de gör ja, handla ju ett par skor för två månader sen men de är inte de som är grejen, utan att ibland behövs det helt enkelt, eller varför inte gå på bio en sväng, bara göra de man absolut känner för.. Men de är bara en tanke för när lönen väl kommer så är man väl tyvärr lika fattig igen inom loppet av någon dag helt enkelt.. Därför ser jag med spänning framemot när skatten dyker upp så jag faktiskt kan unna mig själv något som jag verkligen vill ha :)

Satt en sväng och kolla igenom ett fotoalbum, och vilka minnen de finns på bara kort :) Har framkallat en hel del bilder idag, som kommer dyka upp i brevlådan om några dagar, och som betyder att ja lär köpa ett nytt album då de gamla var fullt :) Sen fick jag en idé att sätta några foton i några ramar som jag verkligen gillar, har ett mycket fint på Loch Ness från england som jag gärna tar ur albumet så jag kan studera de varje dag :)

Jag hade faktiskt fel häromdagen då jag skrev att mina läsare minskat när mina inlägg blivit lite mer positiva, men de har de inte, de står stadigt på ungefär samma siffra, men har ökat någon vissa dagar, vore jätteintressant och veta exakt vilka alla ni är som läser faktiskt, eller läser kanske var och ta i, men tittar igenom iaf..

För övrigt så är de tyvärr en jättelugn vecka som de ser ut just nu, bara tre dagars jobb, vilket känns sådär, vad ska ja fördriva tiden med då? Men de löser sig säkert och de kommer säkert bli någon mer dag, men med tanke på att jag knappt vet vilken månad de är så kanske jag ska passa på och se de lite som semester.. passa på och göra ingenting, eller vore egentligen asroligt och åka till Glada Huddik för en sväng och hälsa på kära fröken! Men just nu är ju inte jag och min plånbok riktigt överens så jag tror inte att de pengarna skulle ta mig så långt, så vackert vänta till löning om en och en halv vecka och så får vi se hur schemat ser ut då över allt..

Önskar att allt bara kunde lugna ner sig en aning, att de inte bara snurra och att jag bara fick andas en sväng, men jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja i ibland så de får vara såhär ett tag, jag säger som Lars Winnerbäck, Jag får lixom ingen ordning..

Nej massa strunt antar jag att de blev nu, men så skönt och bara sätta sig ner och låta fingrarna glida över tangenterna och bara skriva av sig en aning, ibland hjälper de så otroligt att bara skingra tankarna lite.. För hur de än är så är de här faktiskt min egen värld och i den kan vad som helst hända och jag kan få skriva nästan exakt vad jag vill, hur ja vill.. Skönt och ha en dialog med sig själv ibland..

Sängen nästa..

Mia.

vilken dag..

Fy vilken jobbig dag.. suck..

Drömde en väldigt annorlunda men väldigt häftig dröm inatt.. någongång sen kanske.. Fick sovmorgon och började inte jobba förns halv tio.. och påväg till jobbet blev ja stoppad i poliskontroll körkort och nykterhetstest, vilket innebär blåsa, och ja har blåst i såndär förr någongång och vet att de är sjukt jobbigt, men denna gång gick de ganska bra faktiskt och ja fick helt grönt, konstigt vore annars, om de glaset vin jag drack igår vi fyra skulle slå igenom kl tio över nio dagen efter.. Sen var de jobbet idag ja.. Sjukt galet mycket folk och sjukt mycket och göra, dåligt samvete när man gick därifrån, men ja har gjort de ja kunnat och min kollega får ta de andra imorn, tyvärr, men kunde inte hjälpas och inte en dag som man egentligen kan jobba över på då de är 100 procent ob hela dagen, de blir för dyrt.. så de får fixas till imorn helt enkelt.. de är ju som de är..

Nu har ja slängt i en tvätt försökt fått tag på min karl som är påväg till sthlm eller om han kommit fram för att se juniorhockey.. Men ja får inte tag i han så de fick väl vara då.. Senare kanske.. Funderar på och göra mig något gott till mellanmål och sen ta tag i tvätt och disk och göra någon mer nytta, men jag ser på soffan och ser att den ser väldigt lockande ut, men ja vet att lägger ja mig där så kommer ja svära sen över att ja faktiskt sov bort en helt duglig eftermiddag..

Så ja kopplar stereon till datorn och spelar på högsta volym en sväng ist.. Bitch och Torn gäller idag en bit.. :)

Mia.

Jätteminisemester..

Hemma!.. suck.. skönt faktiskt och komma hem, alltid skönt och vara hos mamma och pappa men de är alltid skönt och komma hem med lite inspiration och hem till sitt eget hem, som faktiskt känns extremt mycket som hemma och ja trivs faktiskt jättebra, önskar att ja hade några tusen på kontot så ja fick fixa till de som ja ville helt oxå.. men sakta men säkert..

Var till valbo en sväng idag, kom hem me lite lampor nya tallrikar och lite hyller, och betala inte en krona, mamma hade stora plånboken med sig, och sen så var de så gulliga försåg mig med en bättre stekpanna än den jag har och ett bidrag till tågbiljetten, som chockerade mig och kostade 215!kr för tolv mil, hutlöst och jättedyrt, bara för man är över 26.. illa.. men men de gick ju bra ändå och hem kom ja igen så.. resan var lyckad och jätteskönt och vara hemma hos päronen...

Nu tillbaka till alla måsten som typ kväver mig en aning här hemma, eller kväver är fel ord, men ja känner att de är drygt och de är så himla mycket hela tiden, snälla kan någon bara ge mig en dag eller två att andas en sväng och bara va?.. Har dessutom beställt för lite gurka till imorn tror ja, men de var ju som de var då.. kan inte göra så mycket åt saken just nu.. men men.. De blir så ibland..

Just nu spelas Torn med Natalie Imbruglia ur högtalarna och ja bara njuter.. Gammal 90 talare, men ack så bra.. Nothing´s fine im torn..

Jaha jobb imorn då.. Kan bli en spännande dag och de är dock iaf dubbelt betalt så de känns bra, inte riktigt laddad för en ny vecka än känner jag, men natten börjar närma sig och de är väl dags och ta sig i kragen och sova lite, men först en kopp the och sen säng..

Mia.


bitch..

Har sett så ska de låta, diskat och kört meredith brooks im a bitch på högsta volym, nu väntar solsidan! :)

Mia.

Påsk var de ja..

Sitter och smuttar lite vin i min berömda kaffekopp, på något sätt så känns de lite godare och dricka de ur den, vet inte varför men.. Har inte druckit alltför mycket men känner i huvudet att ja är rätt slut och trött så de slinter till lite känns de som..

Min bror var här idag med tjej varpå han berätta att hans kompis hade huggit prinsessan häromdagen.. Varpå jag säger, vaddå med kniv? Eller hur menar du? trodde de ju var kronprinssesan viktoria eller madeleine men de visa sig vara hans ödlor som han så fint döpt till kompis och prinsessan.. haha humor..

Vilket inte alls verkar lika kul när ja ska återberätta här, men ändå :)

Är galet slut känner ja och ja har en dag kvar sen beger jag mig hem till mamma och pappa en sväng imorn som känns efterlängtat och imorn kommer förmodligen hela dagen gå toktoksakta men vi får väl se då..

Fick en påskpresent av min bror och hans tjej idag, fyra kaffemuggar, så nu kan ja kasta de som ja inte riktigt är nöjd med, mycket bra, tack :) Jag har världens bästa syskon så är de bara! och jag tror att de tycker de har världens bästa syster, är ja helt övertygad om haha :)

Fick tips av bästa tjejen från Glada huddik nyss, så ska de låta kl åtta, vilket känns som ett perfekt tvval idag, och sen lite disk och sen solsidan, perfekt helt enkelt, för solsidan måste ju vara ett av de bästa tvserierna som har sänts på sistone, då de är galet roligt :) och så klockrent :)

Ville se en film sen, men de är jobb som gäller imorn så de lär ju bli på söndag ist då ja hinner med helt enkelt :)

Nej tvn kallar faktiskt, känns som jättelängesen..

Mia.

RSS 2.0