Packat och klart

Att de ska vara så förbannat svårt och välja när de gäller kläder.. och speciellt när man ska bort, för man har inte en blekaste aning om va man vill ha på sig då.. typiskt matcha och greja.. kom just nu på att ja glömt smycken..

..Så nu var de nedpackat oxå... fem armband.. har ja beslutsångest eller har jag? De brukade vara så lätt förr och bestämma sig, iaf för kläder, men tydligen inte idag.. jaja inte min dag helt enkelt.. antar ja..

Upp tidigt som bara den som gäller imorn för att tåget går tjugo i sju till jobbet, så de är egentligen bara sängen som gäller nu.. men ja ska bara.. :) Tack för hjälpen med klädval, annars hade ja fortfarande stått vid sängen och förmodligen gråtit.. :P Tack! :)

Fick en trall på balkongen i söndags, sssååå fint de blev, vilket lyft och nu är ja bara sugen på och fixa resten av den oxå, blomkrukor och blomlådor och stolar och bord kommer bli hur bra som helst! Ska bara se va de blir i lön så får vi väl se hur de blir sen då.. Antagligen ingenting, då bilen verkar gilla pengar, alltså hur mycket pengar ja än ger den där bilen så vill den bara ha mer.. kan inte förstå alls! Men nu så är de inte mycket kvar, så ska den vara fixad! :) Nej nu ska ja räkna på hur mycket pengar ja egentligen behöver imorn, me tanke på att de är dag innan lön imorn, så ja inte står där med noll kronor på konto och skulle vilja vara med och festa en liten stund till, typiskt.. svårt iaf..

Gonatt!

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0