Känslan finns där..

Hela känslan är helt bisarr.. Vet inte riktigt va som händer nu egentligen.. Inte alls.. Ja försöker tänka klart, men de funkar inte alls.. de är inte me helt enkelt.. Ja försöker förstå, men ja förstår inte alls.. Allt är bara suddit och ja hänger inte me alls..

Sitter här i min värld, som håller på och rasa samman totalt.. I min värld ska allt vara lika jämt, men inte denna gång, ja håller på och bryter ihop fullständigt, vet inte alls nått om nått, ja är helt enkelt förstörd..

Livet suger rätt hårt och sitter här i en soffa och undrar över hur de här ska sluta helt enkelt.. Vill bara ta mig tillbaka dit igen, dit där allt är toppen, men man kanske måste komma ända ner till botten och under för och kunna simma upp igen, men tänk om man inte kan simma då, om man bara sjunker och sjunker.. ??? Hjärnan är rätt tom, fast rullar ändå på väldigt mycket.. helt stilla fast ändå inte, ja förstår inte..

....

fixa hår imorn :)

Hur kan man bli så fruktansvärt irriterad på någon man inte känner?? Förstår inte, men de tar energi.. Finns en tjej som praktiskt taget är dum i huvudet, förlåt men de här är min värld och ja får skriva va ja vill här.. Men de som stör mig mest är att ja om ja säger till denna person så gör ja bara saken värre.. tyvärr.. så ja får väl låta bli och tänka på de helt enkelt.. vet att hon tydligen går på hockeyn ibland, vet knappt hur hon ser ut men ändå.. Kanske ska säga til mina vakter att hon inte är välkommen där.. haha de vore något.. haha..

Ska fixa mitt hår imorn hos den absolut bästa frisören i Leksand! Tänker aldrig byta någonsin! Guld värd, och de blir alltid lika bra! Förr har man gått hem och blöt håret och gjort om de som man vill, men de behöver man aldrig me henne, man är alltid lika nöjd och kan gå direkt till nästa ställe och göra de man ska, fika eller vad som helst, och man behöver inte göra nått! Tio plus!

Jaha min kära sambo är på kryssning nu när Leksands IF firar 90 år.. ute på stor havet, de har säkert jätteroligt!

O en sak som hände på jobbet igår.. :) hihi..

Tjej kom in skulle betala..

-Ja vill ha ett kontantkort och så vill ja betala me kort och resten kontant...

Jaha, hur mycket vill du betala me kortet då?

-De som finns..

Hur mycket är de då?

-Ja, ja vet inte, men resten vill ja betala kontant..

Jaha, men hur ska ja veta hur mycket ja ska ta från kortet om du inte vet??

-Ja inte vet ja.. de som finns..

Men om inte du vet hur mycket som finns hur ska ja kunna veta?

- Ja men kan inte du se de då?

Hur ska ja kunna göra de? De får du titta på bankomaten..

-Men bankomaten var ju stängd så du borde ju kunna se..

Haha ja tänk om ja hade kunnat sett de.. stackars tjej, men nu vet hon att hon bara kan se de på bankomaten och hon betalade för övrigt me kontant för hela beloppet..

Förlåt tjejen var inte meningen o lägga ut dig såhär, men ja hade ganska roligt åt de, och de bevisar ju att de faktiskt finns fler som är blond.. haha :)

Annars händer inte mycket.. åker till mina päron på lördag och ska fira bror som fyller hela 19! Tiden går fort.. Sen blir de en lugn söndag..

Nej nu måste ja akutsova.. :)

Mia.

Nytt från IKEA! :)

Jaha, då har ja gjort lite nytta idag iaf.. jippie.. :) Ska snart åka till jobbet, och min sambo är påväg hem från IKEA me nytt och skruva ihop, ja väntar me spänning, tror de kommer bli asbra :) Skönt att vi har lika smak ibland, de blir så himla enkelt då.. :) Men vill vara me och skruva, men ja antar att de är bäst om han gör de själv, och sen kan han inte skylla på mig att ja inte har skruvat ihop ordentligt.. :)

Titta igenom HM katalogen häromdagen, farligt, brukar hitta en tröja typ, men denna gång kläder för 3000(!) vilket ja insåg inte riktigt var min plan så ja slog ihop tidningen och gjorde nått annat för att glömma hur mycket snyggt ja förengångsskull hitta.. men ja kan inte förtränga d, så ja antar att ja får lov och titta igen, och ta bort lite och se om ja kan få beställa lite grann iaf.. Fast nu finns ju alla kläder på HM affärena så då kan ja ju faktiskt lika gärna åka dit.. men ska fundera ett tag till..

Nej, byta om och sen åka och jobba.. ser verkligen framemot.. hmm.. Men ja är ledig så mycket nästa vecka så lika bra att passa på och jobba när man faktiskt har jobb..

Mia.

tidig morgon..

Uppe på tok för tidigt idag.. ja inte just nu, men ögonen slog upp runt sju... Vi låg o mös en sväng, sen var de bar sätta fart, tvätta soffan då en olycka inträffat och ta hand om disken, vilken morgon.. men nu är de snart på IKEA igen, vi vill ju göra om i köket lite grann och igår fann vi den perfekta möbeln på IKEAs hemsida, så hoppas verkligen att den finns, den kommer bli toppen :) Men vi får se helt enkelt..

Börjar ju halv tre idag.. så antar att de inte blir så mycket gjort fram tills dess, eller så kanske ja ska ta och släppa tvn och datorn och göra nytta här hemma..

Mia.

So sick of lovesongs, to tired to sleep..

Okej ja erkänner, ja kanske inte har varit mig själv de senaste dagarna du har rätt Älskling, men seriöst ja vet inte va som är fel, ja är bara slut helt enkelt.. de är nog den bästa förklaringen, och den enda tror ja.. Men känns i kroppen att ja behöver lite ledigt tror ja.. fast ändå inte, är nog rätt nervös över hur de kommer se ut me jobb framöver.. suck.. Hoppas på de bästa iaf!

Ska försöka ge mig ut på en presentletartur imorn.. vilket är lättare sagt än gjort tror ja, ja vet va ja söker.. men ja vet inte va ja hittar de.. suck..

Ledig imorn.. Vet inte riktigt va ja ska föra faktiskt.. men ja antar att de löser sig, har sovmorgon iaf, så de känns skönt... :)

De oroar mig rätt mycket just nu.. men hoppas de löser sig!

Btw tog bort Norton på datorn, och den som varit så seg hela tiden, fungerar nu mycket bättre..!

De var egentligen nått annat ja skulle skriva, men ja kommer inte ihåg..

En notis bara, hur i hela helvete kunde Sofie, (Aftonbladet) bli chefsredaktor och ha en egen bilaga som heter Sofies mode, hon klär sig rent ut av illa, och visst ja kanske inte är bättre.. men hur tänkte de..? Har dessutom sett posebilder på henne på Marie Serneholts blogg, hon ser inte riktigt klok ut, däremot gör Marie de..

Mia.

Bitterfitta.nu.. :)

De verkligen spöregnar ute.. Känns som en trist söndag, fast de är tisdag.. Har stora funderingar över va ja ska göra idag, vet att ja skulle behöva ta tag i hemmet, men varför egentligen.. Varför är de oftast bara vi tjejer som tycker att de är stökigt och behöver fixas hemma? Ibland önska ja att herrn i huset hjälpte mig lite mer utan att ja behövde fråga.. För hur ska de annars bli när man går där me ett barn och jobbar heltid, och ska tvätta diska laga mat och städa? Hur orkar man de? Stor eloge till alla som orkar, till exempel en av mina bättre vänner, fixar allt själv, hon är verkligen värd en stor Eloge! Nu menar ja inte att min sambo inte gör nått, men ni förstår säkert hur ja menar, ibland önskar ja att ja bara kunde släppa sakerna och slappna av på samma sätt, och inse att de inte gör nått om man inte diskar idag..eller imorn.. Eller är de så att man gör de för att man tycker de blir bäst gjort då? Ibland så förstår ja inte riktigt hur huvudet funkar.. Men ibland kan ja bara bli så uppgiven över alla saker som är överallt, och de blir och bli ett stressmoment, och så rullar de på i någon slags ond cirkel, och då vet ja att de tillslut slutar me att ja skäller på min sambo eller bara sätter mig och gråter.. Är de inte typiskt tjejigt så säg..

Har en massa kort på kameran som ja skulle behöva lägga in och fixa med oxå, lägga upp lite på FB, och beställa några för framkallning..

Min sambo satt häromdagen och rita kök på IKEA.se bara för skojs skull, men resultatet blev väldigt bra! och de skulle vara supersnyggt, men en sak i taget.. 

Idag ska vi åka och kolla på bebis som de ser ut just nu, ska bli kul, hans vänner fick barn, förra veckan tror ja de var.. eller ja en och en halv vecka sen.. Så de blir spännande, fast de är farligt och åka och titta på Bebisar, då man själv också vill ha, fast för min del är de nog ingen fara än iaf, så ja kan ju ta de lugnt, och ibland tyvärr... Nej men ja är så kluven i den där barnfrågan, de går lixsom upp och ner, vissa gånger känner ja bara aldrig, men vissa gånger så vill ja ha på engång.. men de är väl så de är iaf..

Hans son kom ju igår, och de är så himla roligt när han är på sånt där toppenhumör som han faktiskt kan vara, och när vi var och plocka svamp, så skulle han hålla i handen och bara är sådär gullig..

Sitter och lyssnar på youtube.com på Natalie Gauci, mycket bra säger ja bara, hon var me i Australian Idol för nått år sedan, och lyssnar på hennes version av Crazy ganska ofta.. Lägger till de till min bra lista.. :)

Nej, ja antar att ja inte kan sitta här hela dagen tyvärr, men ja lär nog göra nån nytta idag iaf.. Städa? vi får se helt enkelt..

Mia.

Gummistövlar och gula kantareller..

Oj, idag hade ja en miljon me saker o skriva om.. men nu när ja sitter här helt borta.. haha..

Visst är de jättekul när man får tillbaka mobilen efter att ha varit på lagning och efter fyra(!) dagar händer exakt samma sak som innan lagningen, den hakar upp sig och dör.. J**la mobil.. Så lagom frusterande, och idag när ja skulle åka och lämna tillbaka den, för denna gång är de reklamation som gäller, ja gillar den ju verkligen, men behöver en mobil ja kan lita på och som fungerar utan att dö när ja pratar me andra.. vore ju trevligt, speciellt när mobilhelvete kosta mig 3000 spänn.. då förväntar ja mig att de ska funka! Felfritt! Men iaf, man kan inte få allt har ja förstått.. Ja åker iaf till blge och ska lämna tillbaka den, lagom glad idag, och när ja kommer fram till disken så är killen bakom en riktig servicemänniska och då menar ja inte nån smörig typ, utan verkligen ett riktigt leende och trevlig och tillmötesgående.. Vilket förstör mitt inplanerade javillhaennymobilnupåengång! humör, ivlket raserar totalt.. Men besviken dock när ja går därifrån över att ja lär vänta igen och inte få en ny direkt.. Men men.. han var iaf väldigt trevlig, och förstod precis hur ja mena, och de var dessutom andra exemplaret av samma telefon som lämnades in idag.. den mobilen är verkligen asbra, verkligen.. NOT!
Men de slutade iaf me att ja verkligen hoppas att ja får en ny fungerande och slipper krångla.. den som ja prova var dock inte så enkel och skicka sms med.. suck.. Men ja behöver ju inte bestämma mig nu tack och lov..

Passade även på att inhandla mig skorpar nr 7 eller 8 iår.. Fast de är väl ändå inte så många, ja älskar ju skor, och ja gillar verkligen att lägga pengar på snygga eller bekväma skor, ja älskar skor helt enkelt, men ja HATAR verkligen att lägga ner pengar på välbehövliga skor, som skoterkänger, vinterskor och arbetsdojjor, och även dessa som ja köpte idag, gummistövlar! Väldigt välbehövligt då ja inte har ägt ett par sen ja var 14 tror ja.. och vi bor ju i ett jätteregningt land, så de är jättedumt och inte ha några, men de är väl inte de ja helst ville ha, men behövde de påengång då de var svampplockning som gällde på eftermiddagen.. :) Så de blev ett par fula blå med vita streck.. ja suck.. Men ja har ett par iaf...

Begav oss ut i skogen vi fyra idag för att leta efter kantareller, och samtidigt få ut lite energi av sonen som kom idag och naturligtvis för att han ska få göra nått kul, och min sambo är verkligen en svamphund.. Mycket bra, synd att han tycker de är skittråkigt och rensa så ja får göra de själv, men vi hitta svamp iaf..  Kan inte säga exakt hur mycket men tippar på ett kilo.. eller två liter.. Jaja kvittar egentligen.. Sen när ja kom hem så hade ja lite husmorskänsla i mig så ja plockade vinbär från buskarna och blåbär från vår andra gård, och gjorde blåbärssylt, vilket blev lite söt, men första gången, och gjorde mig ett försök på att göra vinbärssaft, vilket ja tror lyckades me, hade dock ingen sil, men kan tala om att kaffefilter funkar kanoners :) ja prova.. :) Tog fram mitt smarta jag.. :) Ska nog bege mig ut i skogen lite mer nu när ja har egna gummistövlar, väl investerade pengar, och nu när de blir lite mindre jobb, de blir ju lite lugnare, så då måste ja ju göra nått, kan inte fika bort dagarna, de funkar inte för ekonomin, och ska vi dessutom till paris, vilket vi får se hur de blir, men ja hoppas, så behövs de spara pengar.. Tro mig ja försöker.. En vän ger mig ett förslag på msn nu, men de känns inte hundra och få pengar av en vän sådär, men tanken är ju bra :)

Hmm de var en sak till ja tänkte ta upp.. men ja tror de får räcka nu, för ja är alldeles för trött för och minnas, men ja är ju ledig imorn så då kommer de kanske ett nytt inlägg, vem vet..

Just nu är ja galet kär i min sambo iaf, och massa rosa moln, ha sug på den ni! :)

Mia.

hockey..

De här är till henne som är hemma och är mammaledig och inte har nått för sig på dagarna som gärna vill ha nått och roa sig åt, eller bara läsa..

Ja har inget speciellt att skriva alls idag, men fick en kommentar igår att ja uppdaterar alldeles för sällan.. Vilket ja har gjort under sommaren, ja erkänner, men på sommaren är de ju så mycket annat man ska göra, och ja de blir inte av helt enkelt..

Är iaf hockeyhelg i helgen, känns helt sjukt galet att vara i en ishall i mitten på augusti, men och andra sidan var de 4 grader i natt när vi åkte hem så ja antar att snön ligger nära.. eller ja iaf hösten helt enkelt... Solen lyser ute, men de är inte varmt, de känns i luften, den är påväg..

Ska om en timme skjutsa upp min kära sambo som ska på möte, men frågan är va gör man fram till kl halvtre?? De är ju då ja börjar jobba, och ja har ingen och leka me helt enkelt, de ja har hört av mig till har mobilen avstängd idag.. hmm..

Jaja, de löser sig alltid..

Nej nu måste ja hoppa in i duchen så vi kommer iväg.. Ha en trevlig dag!

Mia.

Fringe säsongsavslutning!

Jag har jordens beslutsångest, på riktigt.. de är två saker som händer på samma dag, och ja vet inte va ja ska välja.. Som tur är de inte förns 4 dec, men ändåock, biljetterna bör bokas mycket snart, och ja vet inte alls.. Usch, ja vet att de hela kommer sluta i panikångest tillslut ist.. suck.. men men får tänka lite till antar ja..

Sitter och väntar på Fringe, de är såsongsavslutning och stora frågan är var tog Walter vägen?? Men kommer längta tills de börjar igen, ungefär i december skulle ja tippa på.. suck.. vill ha hela serien på engång, så sjukt bra! Rekomenderar!

Lägger till den på listan me ICAs juice.. :)

Ja vill verkligen åka till Paris i höst, men tror inte att de blir nått av, men ja hoppas fortfarande och ska se hur de ser ut när ja betalat allt denna månad om de finns möjlighet att lägga unden, fast de måste ja väl ändå då de börjar sina lite på jobbfronten... ett tag iaf..  vi får se helt enkelt hur de blir framöver.. Men en sak är iaf säker, ja trivs väldigt bra på mitt arbete, och hoppas verkligen att ja kan jobba endel i höst.. :) Trivs som fisken i vattnet!

Nej, massa dravel, ska vika lite tvätt innan Fringe!

Märks att hösten är på ingång nu..

Mia.

hockey ikväll..

Idag ska ja jobba på hockeystället för första gången sen april..(?) Undra om ja kommer ihåg hur man gör.. hmm...

Har varit och ätit lunch me in underbara sambo idag, och tittat på när han jobbat :) Var mycket trevligt, och även om de inte alltid är hundra mellan oss, så är han ändå just nu världens ängel och ja älskar honom mest i hela världen, och idag är de massa fluffiga rosa moln lite överallt, för han är för go ibland :) Tycker massor om!

Undrar om ja ska sätta mig ute en sväng då de trots allt faktiskt är sol idag, och bara vara, men ja vet inte riktgit hur man gör när man är ledig känner ja.. var så himla längesen ja var ledig en dag och bara kunde ta de lugnt utan en massa måsten.. skönt på ett sätt, och ja antar att de kommer bli endel sånt till höst tyvärr, får nog ta bort mina drömmar om Paris.. Tyvärr, men de ser ut som om de faktiskt inte blir nått av, vilket är jättetråkigt, men ja måste ju leva i nuet och inse att de kommer nog inte bli så.. suck.. men de hade varit hur kul som helst.. men men... antar en annan gång.. ska spara massa iaf, så mycket som de bara går, och sen får vi väl se helt enkelt.. Så mycket dricks på hockeyn nu, ja har ett mål! :)

Nej solen väntar..

Mia.

Lugnat ner mig..

Irritationen har lagt sig en aning.. men ja vet va de beror på idag.. hoppas verkligen att allt känns bättre imorn, ja orkar inte riktigt vara såhär lättirriterad..

Helt onödiga fakta just nu, dricker typ världens godaste juice ja vet de är en liten svordom för ja inte jobbar på den butiken, men ändå.. ICAs egna Frukt och bär juice med Antioxidanter, Mums säger ja bara, prova den! Lite dyr för och vara enliters juice tror ja, men helt klart värt de pengarna :)

Ont lite överallt idag tror ja, höften är lite paj idag, hoppas den ger me sig, trodde ja skulle slippa denna gång, men icke.. två dagar sen bara.. Och ont  gör de.. hoppas på att nerven hoppar ur kläm snart.. suck.. annars blir de och börja dagen me Voltaren imorn ingen lust me de.. Jobbar ju tack o lov inte förns imornkväll så de betyder att ja får vila ut höften lite iaf...

Sitter och kollar hotell till Paris nu, vill så himla gärna, hoppas verkligen att vi har råd! Men om vi betalar boendet nu så är de ju bara fickpengar kvar, och bara snåla ju.. Hoppas hoppas!! De låter ju inte helt omöjligt.. får spara pengar itll annat sen ist.. blir billiga julklappar får se de så.. Jobbigt när ja inte ens vet hur ja jobbar och hur mycket de blir i veckan.. Hoppas på lite mer, typ som sommaren har varit.. men verkar bli lite lugnare tyvärr.. men men de löser sig hoppas ja..

Nej, nu måste höften vila, och ja sova, så ja inte vänder helt på dygnet..

Mia.

Fruktansvärt irriterad..

Just nu på första plats på topp tio listan över saker ja avskyr mest just nu.. X, allt som har med X och göra, oavsett vems Xs de är, ja hatar allt som har me de och göra just nu.. De bara är så.. usch!!! Önskar ni bara kunde försvinna just nu, och att ja kunde få vara själv i min värld..

Känner att ja skulle kunna skjuta någon just nu, men ja vet nej man gör inte så, men mit humör är så just nu, tyvärr.. Blir bara så irriterad..

Just nu på första plats på tio listan över saker som får mig på bra humör just nu ( måste ha en sån oxå om ja ska överleva de andra sakerna).. Gamla vänner som hittar på mig på FB, var en idag som ja inte har pratat mailat eller sett sen 2003 i skottland som hittat på mig, sånt gör mig glad..

Egentligen finns de bara en plats på båda dessa listor, då ja inte tänker så mycket på de annars, men min dag började jättekonstigt idag, och ja blev jätteglad då en vän hittat på mig på FB, men FB kan få humöret att sjunka på en sekund oxå, då ja gick in på en annans sida.. Sen var ja så irriterad så ja var tvungen att lägga en tio i lista.. suck.. Ibland önska ja att den här personen inte fanns och att den här personen inte hade FB och inte fanns i min värld alls.. Men men man kan ju inte bara få guld och gröna skogar tydligen..

Träffa på en annan person i lördag, alltså de är humor hur man får bete sig mot folk, Luft säger ja bara, så behöver ja inte säga mer.. men men skönt de oxå...

Träffa på ett X fru igår, (ja säger ju att de bara ska försvinna) tror inte hon förstod att de var ja då ja satt i kassan på affären, men ändå.. Annars hade hon nog gått någon annanstans tror ja.. De ska iaf ha barn, annars så är hon väldigt tjock, tror ja vet en till som oxå ska ha barn, lite misstänksamt är de iaf, och alla bara skaffar barn just nu.. usch.. ja menar de är väl jättebra för Er skull som verkligen vill ha baran och sånt.. och de är inte de att ja vill ha barn just nu, för de finns inte tid, pengar och plats för de just nu, men ja har en liten tickande kl därinne som ja vet att de inte är så långt kvar till trettio, vilket ja inte alls har nå problem med egentligen, men min kropp har nog lite ångest över de.. ibland r de som ja står utanför mig själv och undrar hur tänkte ja nu, förstår ni hur ja menar då..

De är bara massa barn överallt nu, vilket ja har upptäckt förr att de stör mig lite, vet egentligen inte alls varför, men de gör de bara.. Kan inte förklara jut nu för ja är så fruktansvärt irriterad på en person som ja kanske inte skulle, men är de iaf..

Ja tjejen, ja kanske har massa hormoner just nu och är lite lättirriterad, men sen är ja ju faktiskt tjej oxå, så ja är mitt i månaden och kan bli irriterad över småsaker, ja lovar om en timme har de vänt helt igen, visst är de kul när man faktiskt inte kan lita på sitt egna humör, och man inte vet ibland var man har sig själv.. Tror ja bara skulle behöva slå på något just nu, eller kasta pil me porträtt skulle kanske hjälpa för stunden.. men snart är allt som vanligt igen.. eller :)

And i will say no more..

Mia.


Längtar efter dig!

Har slagits me myggen och hallonbuskarna.. vet inte vilket som är värst.. surrandet eller taggarna i buskarna.. men men ja fick ihop lite hallon iaf, en halv liter tror ja, men ja tror ja skulle behöva en halv till, då ja inte har en aning om hur mycket man behöver, men och andra sidan så får vi väl dela systerligt och broderligt på efterrätten, vet inte ens om de smakar bra ju.. :) Men hoppas..

Saknar verkligen min karl, även om de är upp och ner så vill ja honom här hemma hos mig, kalla mig ego, men ja saknar honom massor, och blir helt förstörd när han är borta, känner mig inte hel utan honom helt enkelt..

Nej ja antar att de är dags och sova, jobb imorn, sen lite kräftskiva, synd att du inte är hemma bara!

Längtar seriöst efter dig massa, Saknar!

Mia.

To much..

Idag kände ja som om ja steg ur 80 talet när ja lämnade hemmet.. men ja kände mig bekväm i de ja hade på mig.. Gladiator tofflorna, som ja bara älskar, rena klippet!! Svarta Leggings, och ett brottarlinne ala lång i någon koralröd färg.. och en slarvig uppsatt knut.. ja ni hör ju själv, men ja kände mig bekväm iaf, och helt ok i utseende förutom att ja ibland såg ut som en stoppad korv, men smällar man får ta.. 

Ledig idag och imorn.. Skönt! Men oj va ja måste fixa och göra saker, alltid när man är ledig måste man fixa och dona saker.. hatar.. Bör väl städa, men ja har ingen som helst lust.. Oj ja glömde skriva brunt metall nagellack oxå.. jaja.. 

Har gråtit idag då ja lämnade in min kl för en vecka sen och idag när ja ringde och hörde om den var lagad, så hade de konstaterat att de inte går och laga.. buhu.. men ja fick ju välja en annan, men helt ärligt hur många kl i 398 kronors klassen ser bra ut.. inte många.. så blev o ta hem min gamla igen trots sprucket glas, men men se om de kan göra nått åt den hemma sen.. Vill ju verkligen inte ha någon annan..

Har bokat och betalt biljetter till Paris i höst, på min födelsedag så ja behöver ju inte säga vilket datum de är, och hoppas hoppas verkligen att ja kommer iväg! De är lite pengar som saknas, men de är tre månader dit så ja hoppas.. biljetterna är ju ändå betald och ni känner väl mig, kan ju inte bara kasta bort pengarna.. Vore de inte häftigt och se Eiffeltornet på ens födelsedag :D ?!

Nej fixa lite tvätt och duscha sen bänka mig i soffan..

Mia. 

RSS 2.0