Nytt från IKEA! :)

Jaha, då har ja gjort lite nytta idag iaf.. jippie.. :) Ska snart åka till jobbet, och min sambo är påväg hem från IKEA me nytt och skruva ihop, ja väntar me spänning, tror de kommer bli asbra :) Skönt att vi har lika smak ibland, de blir så himla enkelt då.. :) Men vill vara me och skruva, men ja antar att de är bäst om han gör de själv, och sen kan han inte skylla på mig att ja inte har skruvat ihop ordentligt.. :)

Titta igenom HM katalogen häromdagen, farligt, brukar hitta en tröja typ, men denna gång kläder för 3000(!) vilket ja insåg inte riktigt var min plan så ja slog ihop tidningen och gjorde nått annat för att glömma hur mycket snyggt ja förengångsskull hitta.. men ja kan inte förtränga d, så ja antar att ja får lov och titta igen, och ta bort lite och se om ja kan få beställa lite grann iaf.. Fast nu finns ju alla kläder på HM affärena så då kan ja ju faktiskt lika gärna åka dit.. men ska fundera ett tag till..

Nej, byta om och sen åka och jobba.. ser verkligen framemot.. hmm.. Men ja är ledig så mycket nästa vecka så lika bra att passa på och jobba när man faktiskt har jobb..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0