Life is good!

Dehär är första dagen på min semester!! Två veckors semester, och känns som rena rama lyxen! Jag är nöjd över att jag kan unna mig de, men jag vet oxå att de kommer att gå tokfort då vi imorn beger oss till Norrland och Östersund för en Storsjöyra och baara njuta av varandras sällskap, som jag längtar! Fem hela dagar ihop :D Life is good! :D
Förra veckan var jag ju hemma och med en dålig rygg, men de verkar som de lagt sig lite nu faktiskt, skönt! Har flyttat endel möbler i helgen med en självklar hjälp av mitt finaste hjärta! Var de såhär de skulle vara? :D Fantastiskt! Nu är de "bara" halva kvar.. som jag längtar! Och idag ska jag ringa och fixa de sista samtalet! :) Underbart!
Första dagen på semester borde ju innebära lugn och ro, men icke jag kör på idag så jag kan njuta ordentligt resten av veckan, och de lär ju inte bli någe problem alls. :)
Sitter helt enkelt bara och ler, livet är fantastiskt underbart bra och de finaste hjärtat finns brevid min sida hela tiden och jag är toknöjd! :) Tack!
Mia.

fix och trix.. :)

Snacka om att vara klyven och två personer.. Ena av mig är frustrerad och irriterad och less och matt på den här ryggen att de inte verkar ge sig och de är tredje dagen som de jävlas.. Jag känner mig som om jag väger 200 kg från ryggen och neråt och de är jättetungt och bära.. Andra delen av mig är den lyckligaste som finns och hur nöjd med livet som helst och bara går och småler.. :P Konstigt och ganska förvirrande.. Men jag vet att de går över men tydligen lite senare än vad jag väntat mig.. Skulle vilja njuta av min lediga dag idag, men på något sätt så kan man inte njuta på samma sätt.. Jag är less på att ha ont i ryggen jag vill inte ta några piller alls men då vet jag att de blir så mycket sämre så bara bita i de sura äpplet..
Håller på och fixar för fullt så gått de nu går pga ryggen för att inte känna mig helt handikappad.. Och nu händer de grejer! :) De är så spännande och så självklart och vem hade kunnat tro att de skulle bli såhär? Jag vet att jag i stort sett skriver samma sak varenda gång nu, men jag känner mig som om jag vaknar i en saga varje dag och jag får ibland lov att nypa mig i armen för att verkligen förstå att de är såhär :D Helt fantastiskt underbart helt enkelt!! Spännande som bara den, och jag njuter verkligen av mitt liv!! :D Tack!!
De är helt enkelt så himla skönt och känna att allt är så himla glasklart och inge konstigheter, att de ska vara såhär!
Ska bege mig till blge idag och se om jag hittar någon klänning då jag ska på bröllop rätt som de var och behöver något att sätta på mig.. Har en backupklänning men jag skulle väl behöva något nytt va? :) Får prova gå på nya butiken NewYorker oxå och se vad de är för något.. Men ska försöka och ta de lugnt idag oxå för jag skulle så gärna vilja gå till jobbet imorn.. Men jag kanske lär inse mina begränsningar.. För engångsskull inse hur mycket jag egentligen klarar av.. Borde sjukskriva mig resten av veckan men de kan ju vara bättre på fredag eller imorn.. Man vet aldrig.. Hoppas på de iaf..
Nej ta tag i dagen..
Mia.

<3

Hemma dag två och fruktansvärt frustrerande.. Men jag vet att de går över och idag är de betydligt bättre i ryggen. Tack och lov!

Imorn är de ledig dag men jag tänkte försöka bege mig till brottsplatsen idag och se över hur blommorna mår och kanske rensa lite till.. Vill försöka göra så lite som möjligt för att de inte ska bli sämre.. Nu är de inte långt kvar och jag längtar som bara den! Dehär är en sån fantastiskt spännande resa och jag är så himla otroligt glad över allt och framför allt så känner jag mig väldigt lycklig och jag är glad att jag har de såhär och att jag har den personen brevid mig som jag har. Det finaste hjärta som finns! Tack för att du finns och tack för att du är du! De är så man blir gråtfärdig av lycka och varje dag är en ny spännande dag och jag bara njuter av livet och trodde aldrig att de skulle kunna vara såhär, de är magiskt helt enkelt.
Och alla rosa moln kan ju slänga sig i väggen, dehär de är något annat. De är kärlek! Och jag är så himla glad att jag har dig!
Nej dags och försöka göra lite grann.. Funderade på att lära mig Kinas Nationalsång, men den var inte de lättaste laget så de får bli en annan dag! :P
Mia.

gå över nu då..!

Just nu bråkar min kropp med mig en hel del och jag blir så frustrerad och matt!! Jag har tagit alla tabletter jag får plus lite vanliga värktabletter och ändå så finns smärtan där som en dov värk så de känns som om benen håller på och lukras upp samtidigt som bäckene håller på och glider isär, en himla mysig känsla måste jag säga verkligen.. Not.. Igår gjorde de så ont så tårarna bara kom, de är sån gimla obehaglig känsla och nattens sömn blev de inte alls mycket med. Stackars finaste hjärtat som oxå var vaken! <3 Fruktansvärt irriterande om inte annat.. GÅ ÖVER!! NU!!
Men man kan ju inte få allt här i världen.. Eller? Jo nästan iaf..
Planterade en syrenhäck igår, och de blev så himla bra! En del kvar på andra sidan bara och de är så vackert så man vill gråta typ.. De blir iaf väldigt väldigt bra och jag är toknöjd. Och för övrigt väldigt nöjd med min tillvaro för övrigt oxå förrutom den där ryggen som bara spökar just nu, kan inte förstå.. Men livet är underbart! Helt fantastiskt faktiskt och jag bara njuter av varenda minut och jag är så lycklig så jag gråter ibland för att jag är så glad över att de är såhär. Lyckotårar kallas de och jag är så himla glad över att vi kompleterar varandra så himla bra och jag trodde aldrig att de kunde vara såhär perfekt helt enkelt! TACK! :)
En annan sak som är väldigt tragiskt är min kära vän som hennes andra hälft har bestämt sig för att inte vilja vara andra hälft längre och jag tänker på dig vännen hela tiden! Kom ihåg att du är guld värd och att du förtjänar att vara lycklig och att allt kommer att bli hur bra som helst i slutändan! <3
Nej nu ska jag stoppa i mig lite panodil för jag tycker ju de är så himla roligt.. Och sen är de dags och fösöka röra på mig lite grann iaf..
Mia.

lite nervös.. :)

Började dagen idag med en lugn frukost, en härlig pratstund och allmänt bara väldigt trevligt! Är ledig idag, men ska till och göra en massa nytta.. Har druckit kopp nr 2 med the och ska strax slänga mig i duschen för att bege mig till Brottslplatsen och göra lite nytta.. frågan är bara.. Var börjar jag? Men de löser sig. :)

Är så himla nöjd och lycklig och allt känns verkligen perfekt och alldeles underbart de är helt sanslöst sjukt bra, fantastiskt helt enkelt och jag måste bara få säga allt de där! :) De här är ett väldigt spännande kapitel och jag är spänd och nervös på ett positivt sätt och jag är glad att de blev såhär! <3
Sju arbetsdagar kvar till semester och som jag längtar kan jag säga.. Ska bli så skönt!
Nej dags för en dusch och sen Blge nästa för att uträtta lite saker.. :)
Livet är just nu väldigt väldigt spännande och alldeles fantastiskt! Tack för de!
Mia.

Tiden bara sprang iväg..

Alltså tiden bara springer iväg helt enkelt.. :P Helt galet va fort de går och fullbokat i princip hela tiden känns de som.. :) Men jag verkligen njuter av livet och jag känner mig glad och lycklig som aldrig förr.. Känns som om jag glider på någon slags lyckorusvåg konstant och de känns så himla nice!
Avklarade Vansbrosimmet på 27,37 och känner mig nökd med mitt resultat. Klart hade de varit bara jag och Mallan som skulle simma och inte så himla trångt så hade de ju gått lite fortare, men jag är nöjd iaf. Fick en våtdräkt av mitt finaste hjärta så jag inte skulle frysa ihjäl. Tack och lov var de 19 grader i vattnet så de var ju för tur de iaf. Medalj fick man och diplom och jag är som sagt nöjd. Jätteglad över att de kom så många som man känner och tittade. Nu är de bara två delar kvar, de vill säga halva är gjord, och jag känner mig så himla nöjd med mig själv, trodde jag aldrig! :)
Just nu är de träningsvärk i massa muskler som jag egentligen inte hade en aning om att jag hade.. Men efter trädgårdsträning ala grus och gräv så tydligen tar de på kroppen en del och efter en simning som är värre än tio mil cykling så känns de.. Även om de "bara" var en km simning..
Till nästa år har jag kommit underfund med att jag vill göra en triathlon så vi får se hur de blir då.. Tyckte ju helt plötsligt att de var lite kul med "friidrott" eller va man nu ska kalla de, och de är faktiskt himla kul och se ett resultat, så vi får väl se vad som händer nästa år.. Men först är de tjejklassikern som gäller för hela slanten..
Ledig dag imorn och sju arbetsdagar kvar till semester, som jag längtar! TVÅ lediga veckor utan egentligen nästan någonting inplanerat förrutom Storsjöyran så de känns hur bra som helst! :)
Mia.

RSS 2.0