Happy Halloween..

Phu.. suck.. Känner mig helt död idag, huvudet är inte alls me och de känns som ja drack tio öl igår och ett helrör.. typ.. Blev ett rätt rejält pass igår då ja började två och slutade halv tre, var hemma vi kvart över tre.. Känns att de var ett tag sen ja jobba sådär, och att ja jobba natt.. Men ja har en mycket förstående sambo som lät mig sova idag :) Men imorn älskling ska ja äta frukost me dig! :)

Ska ta och göra mig iordning för jobb snart igen då ja lär åka vi halv tre till affären, men ja slutar ju kvart över nio så de blir ju lätt som en plätt, hoppas ja iaf, vill inte skriva för mycket för man vet aldrig och me tanke på att ja inte fått nått svar av min kollega så verkar de fullt upp helt enkelt..

Min vän frågade om ja skulle ut idag, de hade varit så himla roligt, men de får bli en annan gång då ja inte alls orkar, ska bli skönt och komma hem och bara lägga mig i soffan och bara vara..

Var ju bjuden på maskerad idag, men blev inge av me de, får komma en annan gång ist..

En vän fick barn igår, grattis säger ja bara och lycka till me lilltjejen :)

Nej nu är de dags och göra sig iordning, och imorn fika me två underbara tjejvänner, ser framemot :)

Ha en trevlig lördag..

Mia.


Lady´s Night..

Idag blir de och jobba på Lady´s Night.. Vet inte varför de är sån himla hysteri över de här men.. är faktiskt inte ett dugg intresserad, men pengar är alltid välkomna! Har så mycket planer nu över vintern så de behövs.. eller hur var de nu då.. :P Min sambo berättade att de kommer folk hit idag och att de ska se antar ja var hockey men ändå, vill oxå vara hemma med honom och ha Fredagsmys! Var så himla längesen.. och vi skulle behöva ha en myskväll.. suck.. en annan gång då.. Måste försöka och planera och göra nått ihop snart, var alldeles för längesen och vi behöver unna oss något tillsammans..

Kunde säkert ha jobbat igår om ja ringt och fråga.. men äsch får massa timmar idag.. och ja.. Imorn ska ja se hur schemat ser ut för nästa vecka.. De enda positiva me att de blir vinter är att timmarna ökar drastiskt och de är bra, för man vill inte vara ledig hur mycket som helst, varje år så vet man att september och halva oktober är rätt lugn, men iome att man inte haft någon semester så gör de inget för då ser man de som lite semester.. MEN :) nästa år så har ja minst 20 dagar BETALD(!) semester, de känns j**vligt bra! :) Då tänker ja ha semester utan dåligt samvete och bara njuta, nästa år kommer bli ett skitbra år helt enkelt, hoppas ja på iaf..

Hade en fundering igår som ja ventilera me min sambo, och ja hoppas faktiskt att de blir så, då ja tycker att de borde bli bättre snart, och att allt bara ska vara bra, men vi får se hur de blir.. allt kan hända.. De är långt till nästa år.. :)

Börjar fundera lite smått på över hur julen kommer och se ut och nyår.. De lustiga är att ja inte har någon som helst aning alls.. Och när man har ett litet (ganska stort) kontrollbehov över hur sitt liv ser ut så ger de mig ganska smått panik, då ja inte vet alls, vi har inte hunnit pratat nått om jul, de har inte riktigt varit rätt tillfälle för de om man säger så.. Så de är fortfarande ett stort Frågetecken.. jättestort.. Men som allt annat så löser de sig (hoppas jag).. Vi är ju ändå två personer i år som ska bestämma hur de ska se ut, och båda med väldigt starka viljor.. Tror ja ändå har en liten aning om hur de kommer och se ut.. men vi får väl se, ja kan ha jättefel i min teori oxå.. :P

Borde ligga och toksova nu då ja ska jobba ikväll, börjar två och inte den blekaste aning om hur länge ja ska jobba.. har räknat på minst åtta timmar, då borde ja sluta tio.. men tveksamt tror ja, men man vet aldrig..


Hade nyheterna på i bakgrunden men tycker de är så tragiskt och titta på så stängde av och kör bara musik, synd att ja inte kan koppla de till dvdn.. Eller ja kanske kan, men har ingen kabel just nu.. Vet inte var den är, men de är inte så konstigt heller..

Idag ska ja till och ringa min mamma tror ja.. behöver byta några ord me henne, ibland tycker ja de är synd att vi bor så lågnt borta från dem, eller tvärtom eller hur de var, men ganska skönt, för ja skulle nog inte tycka likadant om vi bodde på samma ställe.. då är de bättre och ha dem lite längre bort så när man verkligen hälsar på så hälsar man på.. ja ni fattar.. :) Men ja tycker de är synd sen om de skulle vara så att vi någon gång skaffa barn, som just nu ser ut att vara om sådär hundra år men ändå, så är de synd att de kommer missa så mycket, inte för att ja skulle vilja att de var här varje dag, men ja vet ju hur ja har de me mina kusiner som bor i Göteborg som ja träffar en gång kanske varannat år.. De har ju ingen aning om vem ja är.. Men de är ju sådär hundra år dit så ja behöver inte tänka på de nu, de finns så mycket annat i mitt huvud som snurrar, så känns dumt och lägga massa energi på nått som kommer hända sen, kanske..

Skulle kunna göra typ en miljard me saker nu, då ja är vaken så himla tidigt, men ja tänker lägga mig på soffan och sova en stund efter att ja druckit mitt the, känns som en bra plan.. Antar att imorn när ja behöver lite sovmorgon kommer ja oxå att gå upp tidigt.. Ska bli en spännande kväll idag och titta på alla hysteriska tanter eller ja damer då och förundras över varför de inte går ut oftare så kanske de inte skulle dricka så himla mycket och kanske skulle kunna bete sig som vuxna, de säger att vi "ungdomar" är fulla, men ja vet vilken klass som slår oss unga.. Exakt alla dessa som ska på Lady´s Night idag och dregla över för dem Toyboys.. Haha, grattis säger ja bara..

Oh en sak till bara... skulle vilja åka till IKEA för en riktig shopping och shoppa lite i köpcentret.. De skulle ja känna mig lycklig över för en stund..

Mia.

instabil..

Idag är ja sjukt instabil känner ja.. började redan igår när ja skulle sova.. suck..och ja känner att ja till 99 procent kommer få ett mindre utbrott snart faktiskt men ja hoppas att ja inte behöver för ja orkar inte.. och utbrottet skulle gärna lika kunna bli ett gråtutbrott där ja ligger på sängen och bara gråter nått åt de hållet känns de som.. men ja hoppas min sambo kommer hem me glada och positiva nyheter idag och är på jättebra humör.. vi får väl se hur de blir me de.. hoppas kan man ju alltid göra, annars tror ja att kvällen kommer sluta me att ja gråter mest hela tiden. De är så himla skönt och vara instabil, verkligen.. INTE!.. Men igår var de ju en bra dag iaf..

Nu har ja ätit den sista biten sockerkaka och sak snart ta och sätte mig i min bil som inte är helt hel :( och köra till leksand för och träffa min vän, var så länge sen.. Har även betalt Lars Winnerbäck biljetten idag :) Har sparat länge till de, dags och spara till resten av den kvällen oxå, vilket inte kommer gå så bra men kan ju försöka iaf, vi har iaf bestämt att vi ska dricka Daquiri.. :) mums.. Så vi får väl se, chaffören är bokad oxå, tror de kommer bli en väldigt bra kväll :) Ser framemot! Men först ska ja ta mig igenom November.. lycka till säger ja om de..

Dags och åka..

Mia.

kanal 9..

Har lite tråkigt så sitter och läser min egen blogg.. :P visst är de intressant när man inte kommer ihåg vad man skrev igår typ.. Vet att ja varit sjukt duktig på att lägga upp nya inlägg nu.. I brist på annat tror ja.. :P Ja gör faktiskt andra saker än o interneta oxå, faktiskt de är sant.. Fångade en sån fin bild idag på min mobil när sonen gunga, så ja funderar faktiskt på och lägga upp den.. funderar på om ja ska börja lägga upp massa namn här nu, speciellt när ja inte har nå skvaller längre, fast skulle ja ha de en dag så kommer ja linda in de så ni inte fattar iaf.. Eller hur var de nu då..

Ja vela gärna sett på kanal 9 just nu då de visa Sjön Suger och Johan Glans skulle vara gäst, men till min upptäckt så märkte jag att vi har inte den kanalen, utan bara typ en miljon me andra kanaler.. så de fick till och hoppa över de helt enkelt.. Varför har vi inte den??! Måste ta reda på de här.. typiska I-landsproblem, men mest bara en fundering..

De andra två ligger sen länge och sover i soffan, då vi skulle se ICE AGE 3.. men de somna efter halv filmen så de är bara ja uppe, men den var nog den bästa, synd att ljudet var så dåligt bara.. Men de är toppen me vår nya DVD, då vi kan köra via usbminne.. perfekt, speciellt när mitt program på datorn verkar knarka.. mycke program som knarkar men.. Den är helt klart värt varenda krona, och den är sjukt bra! Nästa investering, nytt sourand eller hur de stavas.. Hemmabiosystem iaf, men de får komma sen.. Då är allt perkeft, de ska vara en upplevelse och se på film, värt varenda krona!..

Nu kanske ni tycker att ja babblar för mycket ist och inte hinner läsa alla inlägg, men de står inte nå mer intressant i de andra än va de gör i den här, för just för tillfället är de slut på misär, kommer väl snart igen men, och bara positivt HA! på er där fick ni era skadegläjande människor.. och ni andra, kan vara kul och läsa något positivt..

Positiva läsarantal, ökar på lite, fortfarande inte så stor koll, men kvittar.. Tack för att just DU läser mitt liv och mina åsikter.. haha.. eller nått, kommer väl inte öka särskilt mer drastiskt på antalet, men de gör inte nått, ja bara ventilerar mig här..  Ibland kommer de faktiskt några ljusa stunder och tankar.. Men just nu bara ett I-landsproblem, varför, VARFÖR, har vi inte kanal 9!!??!

Gonatt, uppdaterar en annan dag.. ( fyndigt va :) ) humor på låg nivå..

Haha..

Mia.


Cleaning out my closet..

Dagen har gått fint och efter att ha vart lektant i princip hela dagen så jag är helt slut, förstår inte var all energi kommer ifrån :P Nu äter ja egengjord sockerkaka, som är så himla god, beröm till mig själv, ja tycker att den är helt underbart god, och bara min! :) Mammas recept och jätteenkelt.. Till de dricker ja de där himla goda thet, som ja lyckats inse att de är rättvisemärkt.. Så samtidigt som ja sitter och gör av me massa energi, eller el till datorn och internet, så kombinerar ja de me rättvisemärkt The, bra jobbat av mig :P :)

Ska ta och titta lite på Arga Snickaren.. Så skönt och se hur andra har de, precis som när man tittar på lyxfällan, en annans misär är någon annas glädje eller hur är de nu då?

Min kära arbetskamrat som förövrigt är bäst, jämt! lite kär är ja i henne :) haha.. Skickade mig iaf ett sms idag och gjorde min dag, då de visa sig att ja fått fyra(!) pass nästa vecka grattis till mig! och tack för att du gjorde min dag, inte för att du läser här va ja vet, men ändå :)

Imorn ska ja försöka dra fram snabeldraken och kanske moppa golvet lite.. Idag har ja faktiskt städat ur garderoben, bra jobbat av mig, fins en avdelning kvar och de är nylonstrumporna och leggingsen.. Men de tar ja en dag då ja orkar prova.. Har kastat en hel del så nu tycker man att de borde få plats mer saker.. BORDE.. Men icke.. den är fortfarande full typ.. Sen ska ja ta mig in till Leksand och träffa min vän som ja inte sett på en miljon dagar känns de som, så de blir nice :) Om ja fortfarande är ledig vill säga..

Nej tillbaka till TVn och thet sockerkaka och bara va.. De borde ni oxå göra och inte sitta här och läsa.. ;P

Mia.

Ny dag, nya möjligheter..

Lektant hela dagen som gäller.. fast just nu är de ICE AGE 2 som gäller.. Sen får vi se va som händer.. Mycket som skulle kunna bli gjort men vi får se helt enkelt.. ser ju ut som de är ISkallt ute så helst vill man inte gå ut alls tror ja..

Nej nu ska ja plocka ur diskmaskinen får se va som händer, den här dagen kan sluta hur som helst..

Mia.

skänker er IDIOTER..

Först innan ja glömmer.. Tjejen, ja vet inte om ja kan komma och fika imorn där då ja ska ha sonen hela dagen... beror lite på vilket humör han är på du vet, men om inte annat får du gärna komma hit och ditt sällskap som är här och hälsa på..

Så irriterande att inte kunna skriva första initialen då folk är som de är, men ja tror hon förstår att de är henne ja menar då de är den enda ja bestämt fika me imorn :P

Tror ja och min hy har kommit underfund me att de är dags och sluta äta mandariner nu, då den blir så himla dålig.. men ja ska fundera på de ett tag till, är ju såå himla gott!...

Allt gick bra på jobbet idag, och hade så himla flyt me att de ar tomt me kunder nio, vilket aldrig händer i princip, allt gick så bra, men så krångla de när vi skulle låsa ut oss.. så de tog en kvart ist.. bra.. men men vi gjorde ett himla bra jobb iaf :) Ja gillar verkligen verkligen mitt jobb!! :)

Ska skänka några IDIOTER en tanke oxå.. Va är de för fel på att köra den hastigheten de är på vägen???!! Vem gav er IDIOTER körkort??!! Om man inte av någon anledning vill köra den hastighet de är, eller inte kan, så snälla ligg i diket eller i väggrenen då.. blockera inte vägen för alla andra! TACK! suck..

Imorn blir de nog fullt ös, medvetslös hela dagen misstänker jag och ingen sovmorgon alls då ja lär gå upp vi sju.. så antar att de är hög tid att sova.. men vem vet kanske kan sova lite middag på dagen.. :)

Hare..

Mia.

jobb ikväll..

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för jobb.. som de ser ut nu så är de kvällspass och två dagar ledigt, men de är ju som de ser ut just nu, har lite sjukdomar på jobbet så vi får se helt enkelt.. Skulle inte skada om ja kunde få en dag till eller två.. Då ja är sjukt beroende av de där j**la pengarna just nu.. Men november ser ut att komma en rätt bra lön får vi hoppas iaf, så då kanske man kan ligga lite på plus igen.. men mycket som kan hända fram tills dess...

Är ja ledig imorn ska ja kanske ha sonen hela dagen då de tydligen håller på och flyttar på dagis, ingen koll alls men de är inte så konstigt heller... Iaf så skulle de vara trevligt då vi ibland behöver lite mer kvalitetstid tillsammans, hur ska man annars kunna bli en familj ordentligt? Men beror ju på om ja jobbar eller inte, till 80 procent är ja ledig iaf.. så är de så ska de bli trevligt, frågan är bara va vi hittar på isof.. hmm.. :) Lektant Mia måste tänka lite.. :)

Ja får helt enkelt ta tag i den där j**la garderoben en annan dag.. är ju så himla lätt och skjuta upp saker.. :P Precis som dammsugningen här hemma.. enkelt va.. bara blunda och gå vidare.. haha.. En annan dag..

Nej..

Mia.

I crosed all the lines and I broke all rules, but baby i broked them all for you..
And even when i was flat broke, you made me feel like a million buks you do I was made for you..

The Story - Brandi Carlile


Sova säng..

Nu är ja nog så trött så ögonen blöder, dags för en ordentlig sovning.. Imorn har ja sovmorgon då ja inte börjar förns tre.. Då ska ja ta tag i den där j**la garderoben.. eller ja ja ska göra ett försök, den hemsöker mig snart.. usch.. men tänk när ja rensat va mycket mer underbara och snygga kläder de kommer få plats :) Ser framemot.. :) Funderar på och röja golvet i den och ställa alla mina skor där oxå.. på nå snyggt sätt, eller ta en sida av den och radda upp dem.. hmm.. Min garderob kommer bli så snygg :) Min egna walkincloset! me like!

Nej nog pladdrat idag.. SOVA!

Mia.

Tilt tilt tilt..

Tilt tilt tilt... såg att ja lagt upp förra inlägget tre gånger, my mistake.. :P Men då hela internet knarkar ibland så blir de lätt lite fel.. Tur att man aldrig gör en miljard saker samtidigt på internet, hur skulle de vart.. :S

Laddar in fotona på Extrafilm.se, måste se till att framkalla lite bilder snart, men ska ja vara ärlig så vet ja inte var ja sluta sist ja ladda in bilder, och sen vet ja inte de är väl inte rätt tidpunkt och lägga pengar på just nu kanske..

Funderar och funderar.. massa skit i huvudet igen.. :P inte bra inte bra..

Var till ett födelsedagsbarn idag och gav henne sex stycken banankartonger, grattis :) världens bästa present från mig verkligen :) me tanke på att ja inte vill att du ska flytta heller, tur du har sagt till så i tid innan annars vet de f*n.. :)


Funderar på den där j**la garderoben, är de dags kanske..

Mia.

I beg you pardon..

För att inte känna sig lika deppig.. så titta på Music and Lyrics, ät Marabou Premium PassionFruit och lyssna på Lynne Anderson- Rose Garden..

Mitt tips och recept för och le lite i den går trista vardagen..

Mia.

so just pull the trigger..

Sitter och äter just nu världens godaste choklad, i samma klass som den ja fick från belgien en gång när ja gick i gymnasiet, som var den lätt godaste chokladen ja nånsin ätit, de sjuka är att ja fortfarande kan komma ihåg hur den smakade.. :) Den här är så sjukt god, visst den kostar 28 kronor för 150 g vilket ger ett kilopris på ungefär 187 kronor, men de är de faktiskt värt, kommer unna mig den här massor.. Marabou Premium PassonFruit! Mums.. ett bara måste! Dricker även ett himla gott the som är rättvisemärkt, som ja just nu iinte kan komma på va de heter, men samma märke som Himlagott.. Denna med rabarbersmak och nått mer.. Mycket bra till en tråkig söndagskväll.. Provade i veckan glögg med smak av lingon, vilket var jättegod tills man kände smaken av lingon, vilket ja tycker är äckligt så den får ett ok betyg..

Sitter och lyssnar på Rihannas låt, den går om och om igen, i en deppig situation är den väldigt bra faktiskt, men då ja inte lärt mig hur man lägger upp länkar eller postar videosar så får ni söka på youtube helt enkelt, då den heter Russian Roulette, Rihannas bästa hittills.. Önska att ja hade en sladd så ja kunde köra den via dvdn och bara spela högsta volym.. men vet inte var sladden är.. så de blir högsta på datorn ist..

Frdeag som kommer ska ja jobba på Ladys Night.. Kan inte förstå hysterin över de där, men de är ju pegnar och eftersom ja inte har något som helst utbyte av att gå och se de så kan ja helt enkelt jobba då.. Prata me mamma idag hon ringde och var lite orolig så som mammor kan vara, men de är ingen fara.. Ja lovar..

Just nu me tända ljus och bara tar de lugnt försöker och inte tänka på verkligheten då den kommer onekligen slående ikapp en ibland.. bara är.. Tittar lite på Gossip Girl, och de är slående hur ja ibland känner mig som Serena..

Ibland är de tufft att jobba i motvind och uppförsbacke, men när man nått dit då måste de vända och de kommer rulla himla lätt i nerförsbacken och i medvind..

Mia.


Take a breath take it deep calm yourself he says to me. If you play you play for key..
Take the gun and count to three. Im sweating now, moving slow no time to think, my turn to go..
 
And you can see my heart beating, you can see it trough my cheast, said im terrified but im not leaving, know i most pass this test, so just pull the trigger..

Say a prayer to yourself, he says close your eyes sometimes it helps..
Then a key a scary thought that he is here, means his never lost..
 
You can see my heart beating, no you can see trough my cheast, that im terrified but im not leaving, know that i most pass this test. 
So just pull the trigger as my life flashes before my eyes i wondering will i ever see another sunrise, so many wont get the chanse to say goodbye, but its to late to think of the value of my life and you can see my heart beating, you can see it trough my cheast, said im terrified but im not leaving..
 

Rihanna- Russian Roulette


Åkt igen..

Nu har han åkt igen, kom hem igår till slutet av hockeyn, vi åkte hem och mös en sväng i soffan, bara höll om varandra, han är så himla underbar! Och imorse gjorde han frukost och lät mig sova tills den var klar, väckte mig och bjöd mig på en god frukost, låg och mös i soffan lite halv trött och lite halvsliten känns de som och bara så himla glad att han var hemma igen! Sen duscha vi och gjorde oss, eller han iordning sig och var så där snygg som bara han är, och sen skjutsa ja upp honom till Leksand för en avfärd till sundsvall me lite party och lite hockey, eller massa hockey, för både idag och imorn är de match.. Grät några tårar (massor) igen och åkte hem.. Så nu sitter ja här ska snart göra en glamorös lördagslunch bestående av fiskpinnar och mos, mums.. hmm.. Sen blir de och bege sig till jobbet igen, och för att sedan komma hem till ett tomt och ensamt hus igen.. Hatar verkligen när han åker iväg.. tomt och ensamt!

Han hade köpt mig en flaska likör iaf från båten, de var väldigt snällt :) Får väl dricka lite sån idag när ja kommer hem och ta en av småchampagnen och dricka, ha en fest för mig själv.. haha.. Eller inte.. men de vore trevligt me lite sällskap ikväll då de är jobbigt och vara själv och ifrån Herrn...

Jadu vakten, ja tror att du skulle klara dig utan min blogg, finns ju massa andra o läsa, dock inte så innehållslösa och misära som min haha.. :P

Lunchtime och fixa till håret innan ett pass på jobbet.. undrar vem ja jobbar me ikväll egentligen.. hmm.. 

Mia. 


Mörkt ensamt och saknar massor!

Ja har de ensamt och mörkt här, är jättemörkrädd så ja tycker de är jättejobbigt och vara ensam hemma på kvällen, speciellt då vårt hus ligger mit i skogen fast ändå inte.. Som ja skulle sagt på FB, Ogillaknapp tack! De är inte alls roligt, och ja lär väl ner i källaren och hämta tvätten och hänga den innan ja går och lägger mig som ja för övrigt skulle gjort för snart en timme sen, men svårt när man kommer hem från jobbet tio.. inte riktigt någon koll på hur ja skulle löst de..

Sitter och lyssnar på Rhiannas nya låt, grymt bra säger ja bara! Russian Roulett tror ja den heter, Rekomenderar starkt! En annan grym nyhet är Marabou Premium dark med Passionsfrukt! Vilken smak, vilken underbart god choklad! Den kommer de frossas i massor, den smälter i munnen och är så sjukt god! Prova!

Min karl är på Kryssning me Färjan, känns inte helt ok, men efter ett sms om att de är PRO.möte där, så känns de mycket bättre :) Vilket ja hoppas att de är oxå så han inte bara säger så för o lugna mig, men o andra sidan så tror ja han har himla roligt iaf, de där två kan de där me o parta ihop, så de tvivlar ja inte en sekund över, och me hans vän vet man aldrig va som händer.. Men ja saknar, och grät floder när han åkte, alltid lika jobbigt! Men längtar iaf och imorn så kommer han ju hem igen, så ja får väl se han en sväng innan han beger sig till Sundsvall för Party och Hockey.. Men hoppas verkligen att han stannar hemma!

Nej lär verkligen sätta fart nu om ja ska orka mig upp ur sängen imorn, för ja har lite och göra så ja hoppas att ja kan komma i säng senast kvart över elva, men då lär ja sätta in raketerna.. Imorn är de dubbeljobb som väntar.. Först affärren och sen Hockeyn.. men men de är pengar och de behöver ja massor av..

Så vakten hoppas du är nöjd nu när du har lite mer och läsa iaf :) Även om de är massa dravel.. Syns imorn :)

Mia.


Snart är de Jul..

Crap..

Drömde mardröm nu på morgon så ja kunde inte sova.. usch... trodde man skulle sluta me sånt när man blev äldre, men icke.. Så nu har ja ätit frukost, ska snart göra mig en kopp the, och sen försöka vila lite.. ingen lust oh göra någon nytta idag, då energin behövs till ikväll då de är sån där hockeypuckstävling.. Derby, och alla är verkligen tokladdade, utom ja, då ja inte bryr mig ett dugg över de där just nu, har så hila mycket annat i huvudet.. Typ en miljard me andra saker..

Låg o tänkte på julklappsköp igår innan ja skulle sova.. De är snart dags för de där igen, men i år får de bli lite annorlunda.. men de löser sig alltid.. Som allt annat haha.. De är så skönt att ja brukar avklara de där på en dag, ta allt på en och samma dag, himla skönt faktiskt.. Och de är väl mest skönt för mina bröder som bara behöver betala mig de som ja säger åt dem.. :P Brukar ta betalt för lunch oxå och lägga på de, för nått ska ja ju ha för att ja gör allt jobb.. Ingen lista brukar ja ha heller, de brukar komma automatiskt när ja står där på kupolen och handlar.. Är faktiskt väldigt roligt, men ja brukar göra de själv, så att ja kan fokusera ordentligt på min uppgift, men i år ser ja framemot att förhoppningsvis ta me mig min sambo och ha lite romantisk julklappshandling :) Vi får väl se hur de blir.. :) De är iaf dags snart..

Sitter på Spotify och lyssnar på BSBs senaste skiva.. Sådär om ja får ge mitt utlåtande.. Inte riktigt deras stil.. Men de kan väl inte låta lika i hundra år heller.. :P

Nej vila lite och spela lite spel på mobilen, då ja har ett som ja fastnade för när ja åkte till Kreta, och ja sitter verkligen fast, och verkligen irriterande då ja har tre banor kvar bara..men men.. tidsfördriv.. :)

Mia.


all you need is love..

Idag har känts otroligt mycket bättre.. verkligen, så skönt och kunna släppa oroan och kunna njuta lite av dagen.. Skönt verkligen.. Ja har dessutom hunnit dammsugit gått igenom garderoben lite, fixat lite och bara varit, sett sista Johan Falk, bara två kvar, men de har inte kommit ut än.. Var till Falun en sväng och fixa en grej, som blev himla bra iaf, väldigt nöjd :) O nej ja vet, inte va som var tänkte just nu, men mycket bra säger ja bara :) Lagade lite mat me kyckling nytt recept som ja fick me MerSmak idag via COOP, blev bra måste ja eerkänna och de fick beröm av min sambo.. Tänt en massa ljus och bara myst druckit lite the och bara varit lite oxå, ska snart se Greys sen i onsdags, som ja inte förstår varför ja inte såg då, eller har ja sett de och bara är dåsig i huvudet?? Är fyra minuter kvar av fotbollen som herrn vill se, trots att han sover, men de får väl rulla tills de är klart iaf då..

De känns så himla positivt att känna sig lite positiv för stunden iaf, och kunna njuta lite av här och nu, och inse att de kommer lösa sig, men ibland tar de lite längre tid än andra gånger.. De kommer fortfarande vara lite efter, men faktiskt bara en liten del.. så de är ju skönt iaf..

Har återfått hoppet lite och hoppas att de håller i sig längre än tills imorn, för de vore så himla skönt om de bara var så och stenen från hjärtat kunde lätta lite grann, bara lite..

Mia.

Lite bättre..

Just nu känns de tack o lov lite bättre.. Men de är väldigt liten skllnad.. När ja vakna ville ja bara ligga kvar i sängen och sova bort dagen, vilket ja kanske borde gjort såhär i efterhand... Om ja bara kunde skriva orden som ja säger och suckar, men ja vet inte hur ja ska stava så de ska bli rätt :P suck..

Ja borde försöka göra något här hemma, men känner ingen lust alls till de.. Ingen ork och energi till att göra nått alls, känns bara allmänt hopplöst rent ut sagt..

Imorn blir de jobb på hockeyn, kommer vara apmycket folk och vi kommer ha fullt upp från öppning till stängning misstänker ja.. sen var de tydligen match på fredag oxå, men den vet ja inte om ja kommer att jobba på helt enkelt.. Som ja känner nu vill ja bara gömma mig under täcket för ett tag..

De är rätt drygt när man känner att man har en miljon me saker som man måste göra..

Kanske åtminstone skulle ta och ta tag i köket, göra en snabbdammsugning och rensa i in garderob... De är de ja faktiskt har lust och göra idag, men min kropp säger att den inte orkar..

Jaja, börja me o släppa datorn kanske..

Mia.

vända snart?!!!

Idag har ja byggt ett 170 cm högt och lite till russintorn, gillar verkligen mitt jobb kanonmycket, de får mig på så himla bra humör :)

Nu är de verkligen verkligen långt ner alltså, de är verkligen botten nu, botten är nådd om man säger så.. suckar väldigt mycket... men då måste de väl vända???! De måste väl bli bättre.. eller, måste de inte de?? Joa de måste de..

Till råga på allt som är just nu, så igår gick de sönder en del av mitt avgassystem, ja orkar verkligen inte me de här, ytterligare en grej som går åt helvete.. Kan inte bara nått gå rätt?? En enda gång? Inte alltför mycket begärt..eller? Imorn är ja ledig och ja tror ja ska stanna i sängen hela dagen, så inget absolut inget kan hända..

Ja orkar inte, verkligen inte.. de måste bara vända nu, de måste verkligen de!
Mia.

Allt löser sig, så småningom..

Woaw.. de är tydligen intressant och läsa om hur dåligt andra mår ser ja.. kollar min statestik och efter att ja skrivit att allt inte är guld och gröna skogar så har läsarna skjutit i höjden, intressant iaktagelse.. hmm... men visst är de kul och känna att andra har de sämre än än själv eller att folk faktiskt mår lika dåligt som ni? Visst är de intressant när de träffar rakt mitt i prick? För ja har ju inte skrivit något av intressant värde istort sett alls, eller är de så att ni faktiskt tycker och finner min blogg intressant och läsvänlig? Undrar hur många intressant ja skrivit de senaste meningarna.. Rätt svar, 6 gånger..

Ja ja erkänner oxå att fylla 27 inte gör någon som helst skillnad med 26.. än så länge så är de lika som de var den sista månaden som 26, men ja är inte bitter, ja hoppas bara på att de ska vända snart.. verkligen! Men har kommit på en smart lösning, vi behöver börja om helt, starta om från början, då tror ja att de skulle bli mycket bättre, nytt och fräscht helt enkelt.. Men ja vet inte hur de ska gå till bara.. Ny bostad, ett nytt jobb, och bara börja om tillsammans och starta om, de tror ja skulle vara medicinen just nu, men som sagt.. Men ja tror de skulle lösa väldigt väldigt mycket faktiskt.. Är min tanke iaf..

Igår starta ja dagen med julmust i princip och avslutade den med julmust, himla bra dag helt enkelt, de är ju så himla gott!! Ja säger då de, Julmust!

Har ni någongång känt att de verkligen känns hopplöst och inte löser sig? Ja brukar alltid tänka att allt löser sig, alltid, men mitt hopp har liksom på nått sätt övergivit mig och ja undrar verkligen hur allt ska lösas, för just nu gråter mitt hjärta och bara vill att allt ska lösa sig på bästa sätt, och för engångsskull är de typ ingen förutom min sambo som faktiskt vet va ja talar om.. Men de måste vända snart, de måste verkligen de..

Idag började min dag med migrän, vilken härlig start på dagen, och efter att ha ätit två Voltaren T 50 så känns de bättre iaf, ja ja vet de tabletterna ska enbart tas mot min nacke och just nu mot min höft, eller Ischiasnerv.. Men de funkar någolunda mot huvudvärk oxå faktiskt.. De är så himla mycket som snurrar runt nu helt enkelt, så ja förstår om ja får lätt migrän och känner mig trött matt och slut.. Helt förståligt just nu.. Som ni märker inte så mycket till rosa moln just nu, men de kommer.. Hoppas ja.. verkligen..

Anyway, nu blir de väl ännu mer läsande och gotta sig i hur ja mår.. Varsågod ja bjuder på de, för en dag då vänder de, och då ska jag skratta DIG i ansiktet.. HA!

Mia.


En bra dag helt enkelt..

Idag har ja haft en trevlig dag, har druckit årets första JULMUST! De var så himla gott, äntligen, de enda goda tecknet på att julen kommer tidigt, mums! :) Ja har oxå än en gång insett att min ena arb.kamrat är den bästa man kan ha, hon är guld värd och får verkligen mig att må toppen, så himla glad att ja har henne! Du gör mig verkligen på bra humör, och TACK så himla mycket för blomman!! :)

Har känt i kroppen att ja är äldre idag.. hahaha... Inte alls, vilket skitsnack, känner mig inte alls äldre, däremot så är de den där ständiga smärtan som återkommer, tack för att den påminner mig om att ja lever.. :P

Skrev ja att ja häromdagen hitta ett hus som ja vill ha? Iaf så vore de så himla nice om vi kunde hitta ett hus tillsammans, som skulle vara vårat och flytta ihop i, de ser ja framemot, om de kommer o hända såklart.. Har någon konstig uppfattning i huvudet av att allt skulle kännas mer på riktigt, eller de är fel, de skulle kännas som om vi tog ett steg till :)

Nej, upp vi alldeles för tidig tid imorn, börjar sju.. så nu lär ja borsta gaddarna och pussa min sambo som redan sover gonatt, och hoppas på att imorn känns de ännu mer ljust..

Mia.

13 år kvar till 40..

Idag känns de så himla mycket bättre.. verkligen :) Nej faktiskt ingen aningen än, man brukar inte känna sig så mycket äldre dagen D..

Ett tips är att inte äta knäckebrödsmacka vi datorn.. kan lätt bli smulor exakt överallt, stackars datorn.. :P

Sitter och lyssnar på Spotify just nu.. ska bara ta de lugnt tills ja börjar jobba.. ingen lust att göra nått speciellt idag, och de behöver ja ju inte, vilken tur ja har.. :)

Loggade in på FB, och hade 17 inlägg, tror ja måste fylla år oftare.. hahaha.. fast ingen ide och svara en o en,  bättre och skriva ikväll tack alla för gratulationerna, och ni som läser här, tack så mycket :)

Hur många presenter ja fick imorse, inte en enda men ja fick ett väldig trevlig väckning.. :) Och ja vet ju hur de är, så inte förväntat mig någon present heller.. De kommer kanske sen ist.. vi får väl se helt enkelt.. :) I år köpte ja mig ett par jeans i födelsedagspresent, ska även köpa mig en biljett till Lars Winnerbäck, sen hoppas ja på att kunna spara undan pengar till en resa, som ja hoppas att ja och min karl kan komma iväg på tillsammans.. Men just nu går de rätt segt me sparandet och ja de är ju som de är, ja väntar tills de är dags och deklarera :) Men ska försöka lägga undan lite pengar varje månad, behöver ju inte vara så himla mycket, är ju ändå inte tänkt att pengarna ska användas nu.. :) Och ja har en plan över var ja vill åka, men men önska får man väl alltid.. :)

Fick ju ett presentkort på Make Up Store på en personlig Make Up Lektion från mina mostrar och min morbror, de ska ja nog ta och utnyttja till nästa helg tror ja :) Ska se hur mycket fel man gjort under åren, förutom att ja inte har något bra ljus.. Ska bli intressant iaf, och ska bli kul och se om ja lär mig något nytt iaf :) och ja kommer ha de sminket på mig och inte åka hem och göra om som ja brukar.. :)

Nej nu är de dags för tvättislängning och en dusch och göra mig iordning.. :)

Mia.



Bara några timmar kvar nu!

Jag önskar redan att de var lön igen, fastän att den kommer imorn.. men de räcker ju liksom inte till.. suck.. Men men de är ju inte så mycket o göra åt tyvärr, de är som de är, huvudsaken är väl att man har mat på bordet och att pengarna räcker till bensin, suck, hade hoppats på att de skulle räcka lite längre, men men.. Ja kan ju glädja mig åt att den 25 får ja 3,5 timme från arenan, jippie :) De är ju som de är iaf.. Bara bita ihop och komma igen.. ska iaf köpa mig en Lars Winnerbäck biljett för denna lön, så är de bara! Måste nog extra knäcka som svarttaxi eller nått tror ja.. :P

Fick en kommentar från en vakt igår att ja är alldeles för dålig på att uppdatera, ja är väl inte helt omöjligt, men vem vill läsa om att ja mår apa ibland och att livet suger och att ja egentligen inte alls har nått smaskigt skvaller och skriva om och inte nått intressant alls egentligen.. Men men, ja får väl skriva då.. :)

Egentligen skulle ja kunna skriva en miljard me saker, men de slutar alltid så olyckligt när ja är ärlig tyvärr och massa konstiga frågetecken som dyker upp och alltid någon som tar åt sig av nått helt oväsentligt, vilket är tråkigt, då de genast gjorde min blogg tråkigare än va den redan var..

En vän ringde nyss, alltid lika kul och prata me henne! Om två veckor flyttar hon oxå, ska bli kul och se hennes lägenhet, tror de kommer bli super för henne! :) Dessutom ser ja ju framemot inflyttningsfesten såklart! :)

Annars, ja ska ja vara helt ärlig så tycker ja att de är rätt inressant och spännande hur livet ibland kan suga så j**la mycket skit helt enkelt, för att i en handvändning vara så positivt så de är så man vill kräkas.. Ja ja tror ni fattar hur ja menar.. Men tycker just nu att för att bara ha några timmar kvar av mitt 26 år, så kan bara 27 bli bättre, om inte så är de illa.. För just nu, är de inte alls bra, och ja mår väl rent logiskt sätt skit.. Men i skrivande stund så är de faktiskt ganska bra, de som är tråkigt är att man vet aldrig när de vänder bara.. Nu, om en minut, en timme imorn.. man vet aldrig.. Men ja hoppas att ja kan lova mig själv att mitt 27e år kommer bli 100 gånger bättre än va mitt 26e år varit, hoppas på mycket, får se va som händer, endast tiden kan utvisa..

Dags att bänka sig i soffan till Greys, antar att de blir o gråta en sväng, njuta av att ja bara har några timmar kvar som 26, och njuta av att imorn bara kan bli bättre..

Mia.


hösten är inte bra för mig..

Får bli ett till innan jobbet idag.. ja har så mycket i skallen som skulle behöva komma ut känner ja.. fast de har inte me någon annan o göra än mig själv, så de spelar inte sån stor roll, de är hjärnan som spökar igen, och ja vet att de beror på att de börjar bli höst, eller rättare sagt de är höst, då blir de så här.. Men känns bara drygt och hoppas att de släpper snart.. För ja orkar inte me att min hjärna ska vara schizofren just nu.. :P

Tur ändå att ja har alla runt mig som ja har, tack!

Älskar hösten på alla sätt och vis, men de finns en nackdel och de är just de här, så även om ja tycker hösten är hur bra som helst, så passar vintern och sommarn mig bättre då våren är likadan, men snart när de bara är mörkt ute då kommer de kännas bättre..

Mia.

The Story..

Har totalt snöat in på denna låt me Brandi Carlile.. Kommer väl lyssna mig sjukt trött på den.. men men.. Skulle vilja lägga upp så videon kom här, men ja är inte helt säker på hur man gör, så låter bli.. haha..

Chefen ringde nyss, börjar en timme tidigare än planerat, men de gör inte nått, för ja behöver timmarna och har ställt in mig på o jobba så de är bara bra, dessutom så trivs ja så sjukt bra på jobbet, så ja åker gärna dit en timme extra :) Min bästaste arb.kamrat tar semester från eftermiddagen och några dagar framåt, vilket är synd, är så himla kul och träffa henne, men hon behöver lite semester och komma bort från "kommunen" ett tag :)

Jaha, inte många dagar kvar nu, barnslig som ja är kommer ja ha nedräkning varje dag, men de gör inte nått.. och på söndag kommer mamma o pappa o co upp, så kanske man får paket oxå :) Inte för att ja önskar mig nått av mamma o pappa då ja fick en resa till kreta av dem, dessutom "all inclusive" så de vill ja bara att de kommer på fika.. Inte illa och få en utlandsresa i 27 års present.. :) Tackar jag för! Så nu har man fått massa mersmak igen då på o resa och se nya platser, så ja spar för fullt, vilket inte är så himla lätt, då de hela tiden kommer motgångar när de gäller ekonomin.. suck.. Men de kan ju bara bli bättre hoppas ja.. :P

Nej, kanske ska ta o hoppa in i duschen och värma upp mig lite, känner mig lite fryssen faktiskt.. Sen blir de o vika tvätt, äta lunch och återgå till vardagen..

Mia.

höst..

Sitter och toklyssnar på The Story med Brandi Carlile.. Önskar att ja kunde lyssna så högt så ja inte ens hörde va ja tänkte.. men ja vet inte var kablarna är faktiskt.. Bara gömma mig en stund och bara spela så högt så att fönstren nästan går sönder.. hmm.. kanske får ta och sätta igång dvd och sätta i en skiva och bara tokspela.. är ju trots allt ensam hemma och ledig idag.. Rekomenderar starkt denna låt.. :)

Ska försöka ta tag i lite tvätt idag och borde åka o hämta ett paket som ja glömt att ja hade.. :P sedär..men kan ta de på onsdag ist, då ja faktiskt ska in till Leksand..

Vill göra nått här hemma, men vet inte vad faktiskt, skulle vilja hitta nya gardiner och möblera om lite i fönster och sånt och bara göra om helt enkelt.. men de är inte så lätt när man inte vet vad..

Jaha, nästa vecka är den där dagen som återkommer varje år, och ja vet inte om ja känner mig så förtjust me att de blir så i år, då ja känner lite att ja skulle ha kommit lite längre, att ja faktiskt är snart 30 och borde ha ja inte vet ja, varit gravid vi de här laget eller nått.. fast ja har inte den lusten till de heller, känner inte som om de är rätt tidpunkt just nu och kan ju inte bara göra de för att.. Men känns iaf att de är nått mer ja borde ha gjort vi de här laget, men samtidigt inte, för ja är sambo, bor i ett hus, har ett jobb som ja stortrivs me, så de är egentligen inte nått som fattas, då ja har världens bästa vänner oxå... Men som vanligt är de inte hjärta och hjärna som är överens så de kan lätt bli lite konstigt.. Sen är ju hösten här så är ju inte så konstigt..

Häromdagen var de elva år sedan min mormor gick bort, helt sjukt va tiden går fort, känns  som om de var igår..
Saknar henne massor!

Nej nu ska ja sätta på musik på högsta volym och få något vettigt gjort här hemma..

Mia.

vilken dag..

FY FAN.. Vilken jävla dag.. helt rörigt och Fredag och bara anmält virrigt.. suck.. men nu sitter ja i soffan dricker lite Powe King för de var längesen, äter lite chips, och tittar på Idol och bara försöka varva ner och ha helg.. Lätt? Nej faktiskt inte direkt just nu.. Helst vill ja nog bara gå och sova men känns lite tidigt för de..

Min arbetskamrat är typ bäst, om ja kan säga så :) hon är så himla go o underbar, så himla glad att ja lärt känna henne! GULD VÄRD! tack iaf för att du verkligen gör mina arbetsdagar :)

Försöker och se IDOL men ja fattar inte varför alla sjunger igen, de som gick vidare i veckan varför behöver de sjunga och röstas på igen, måste sätta mig in i de här..

Mia.


RSS 2.0