skänker er IDIOTER..

Först innan ja glömmer.. Tjejen, ja vet inte om ja kan komma och fika imorn där då ja ska ha sonen hela dagen... beror lite på vilket humör han är på du vet, men om inte annat får du gärna komma hit och ditt sällskap som är här och hälsa på..

Så irriterande att inte kunna skriva första initialen då folk är som de är, men ja tror hon förstår att de är henne ja menar då de är den enda ja bestämt fika me imorn :P

Tror ja och min hy har kommit underfund me att de är dags och sluta äta mandariner nu, då den blir så himla dålig.. men ja ska fundera på de ett tag till, är ju såå himla gott!...

Allt gick bra på jobbet idag, och hade så himla flyt me att de ar tomt me kunder nio, vilket aldrig händer i princip, allt gick så bra, men så krångla de när vi skulle låsa ut oss.. så de tog en kvart ist.. bra.. men men vi gjorde ett himla bra jobb iaf :) Ja gillar verkligen verkligen mitt jobb!! :)

Ska skänka några IDIOTER en tanke oxå.. Va är de för fel på att köra den hastigheten de är på vägen???!! Vem gav er IDIOTER körkort??!! Om man inte av någon anledning vill köra den hastighet de är, eller inte kan, så snälla ligg i diket eller i väggrenen då.. blockera inte vägen för alla andra! TACK! suck..

Imorn blir de nog fullt ös, medvetslös hela dagen misstänker jag och ingen sovmorgon alls då ja lär gå upp vi sju.. så antar att de är hög tid att sova.. men vem vet kanske kan sova lite middag på dagen.. :)

Hare..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0