Från arg till rätt lugn..

Borde väl egentligen sova.. men har faktiskt ingen lust och gå o lägga mig.. kl är iofs inte mer än tio heller så..

Just nu är ja väl mest bara arg faktiskt..

Ska försöka måa ett tak imorn, men vet faktiskt inte om jag har nån lust just nu.. ja skulle kunna börja med de nu, men nej ja tappa lusten totalt..

Visst är de surt när man känner att man verkligen ger och ger och inte får så myckte tillbaka.. vilket känns tråkigt, men ibland är de så, ibland vill man bara lite uppskattning, bara lite.. Inte för att ja själv känner så ofta, men ibland händer de ju att man skulle tycka att ett tack vore på sin plats, eller bara ett ursäkt, beroende på va de är såklart..

Jag har separationsångest tror ja.. Från vad? Min lägenhet.. Jag vet att ja medvetet har börjat flytta lite saker sucksesivt hit till herrn.. men ja känner samtidigt mer och mer att jag saknar hemma, och att de blir lättare och väl släppa sen när man väl flyttar om ja gör såhär nu... Men ja måste ju erkänna att de är seperationsångest, lite grann iaf, vilket jag antar är helt normalt, speciellt när ja inte har en aning om hur de är och bo me någon annan.. Så de är ju lite spännande och nervöst och samtidigt jättejobbigt.. Men jag antar att de blir jättebra förhoppningsvis i slutändan.. och jag vet ju att de inte ska flyttas nått än, men ändå, stor förberedelse mentalt, sådär som idrottsmän och kvinnor gör.. eller...? usch ja blir nervös bara ja tänker på de.. andas in andas ut..

De positiva me att ja började skriva just nu var att jag var arg, när ja började, men nu känner ja migg mycket lugnare.. :)

Tittar på I ditt ansikte med Magnus Betnér och han äger :) Guld värd som förgyller min för övrigt ganska trista måndagskväll.. Tände någta ljus idag för och få lite stämmning, men ja vet inte omde hjälpte mig såmycket... Grabbarna ligger uppe och sover för fullt, men inte så konstigt, när de ska upp imorn heller..

Skulle ha jobbat lunch imorn, men ja tror inte de blev nått, iome att chefen inte ringt än, och han lär ju inte göra de nu den här tiden på kvällen..

Jaha, bara 16 dagar kvar till ett år äldre.. suck.... och 31 dagar kvar till resan.. Längtar verkligen och hoppas verkligen att de blir av.. fast de borde de ju bli iome att resan är bokad och betald..

Nej, ska forstsätta se I ditt ansikte.. och ser nog fram emot den nya serien Fringe, verkar vara rätt intressant.. Sen blir de sova..

Mia.


Hemma hos mig..

Tack för alla kommentarer.. inte så jättemånga, men inte helt obefintliga heller..

Har ni märkt att när de var sommar och man inte skulle hinna se någon av sina vänner, så försökte man utnyttja all tid ledig me sina vänner för att man ville och kunde.. nu när de finns massa tid över så ser man ingen.. man försöker göra nått tafatt försök, men man misslyckas lite, de är inte nån som egentligen tar tag i nått, man blir slö, och tillslut står man där i sin egen lilla bubbla och undrar va som hände... Jag undrar fortfarande kan ja säga..

De är inte de att ja inte vill umgås me mina vänner, absolut inte, men de känns som om man klev in i nån slags vuxenbubbla och tog sig mer tid till sitt eget liv, efter att ja fått de jobb ja hr, så dog de nånstans på vägen ut och tillslut stod man där själv.. skulle inte vilja påstå att de var kärlekens fel eller nått i den stilen, utan att folk slutade fråga om man fortfarande ville göra nått, för man ständigt fick till svar, nej ja kan inte jag jobbar..

Jag vet att ja fortfarande jobbar alla helger som man kan jobba, iome att de öär mina arb.tider och ja vet att ja fortfarande kommer svara att nej tyvärr ja jobbar då, som vanligt.. skulle de bara vara roligt och höra frågan, vill du följa me.. Nu låter de som ja skyller på mina vänner, men de är inte så ja heller menar, utan de är ju egenligen jag själv som satt mig i den sitsen egentligen...

Nu hoppas jag verkligen att i veckan kommer ja få svar om ja får komma på arb.intervju eller inte, om de jobbet som var mest tillgängligt finns, och om de blir nån ändring, och ja faktiskt kan säga att vänta ja tror att ja faktiskt kan följa me då.. Av att arbeta helger för mesta delen, så tappar man rätt mycket av den sociala biten, så därför försöker ja iaf och vara lite mer ledig nu i höst, fast de är o andra sidan inget som mina vänner kommer märka så mycket av.. Planen var ju att vara ledig var tredje lördag för att orka jobba med fulla människor, men nu eftersom ja tog lite semester så blev de som vanligt inte riktigt som jag tänkt mig, tyvärr..

Var o shoppa i kupolen ida, igen.. karln bestämde sig igår att de var hockey som gällde idag i västerås, så han åkte dit.. vilket ja tror skulle vart ganska kul o följt me på, men ist så har ja haft en dag för bara mig själv, och bara egentligen inte gjort nått, men ändå på nått sätt rått om mig själv och gjort min dag.. svårt och förklara, men ja har haft en nice dag, M var här nyss och åt tacos, och nu sitter ja i min lägenhet och bara myser egentligen me lite tända ljus, min musik och bara är.. :)

Mår mycket bättre idag än igår, vilket känns jätteskönt faktiskt.. ja vet att de kommer vara upp och ner, och allt bara snurrar egentligen i mitt huvud.. men de är som de är.. Just nu mår ja väldigt bra iaf, när ja kände att ja tog tillbaka lite av mitt eget liv när ja sitter hemma här, i mitt hem.. :) De är absolut inte de att ja inte trivs i Herrns hus, men ja bor inte där riktigt än, även om de kommer, så därför blir mitt hem, hemma.. och här trivs ja väldigt väldigt bra, ja vet att ja antagligen kommer gråta många tårar när ja väl flyttar härifrån, men samtidigt måste man ta och gå vidare ett steg i en annan riktning oxå.. och installera sig i sitt nya liv, sitt nya hem, med sin alldeles egna familj, som dessutom ja älskar massor och trivs toppen med, mina killar är bäst :)

Idag känns som om ja skulle kunna skriva hur mycket som helst om absolut allt och egentligen ingenting... men ja vet inte riktigt om ja har så mycket tid, ska ta tag i tvätten och slänga mig i duschen en sväng, för att sedan vänta den sista timmen på att herrn kommer hit så vi kan åka till honom, och känna doften av honom, och bara få en stor kram. Sova ihop för första gången på två nätter, vilket känns bra, bara känna värmen av honom :) Sen att de var någon som bestämde att vi skulle upp imorn och jag skulle skjutsa honom till jobbet, den biten får jag ta imorn :)

Älskar min lägenhet när de börjar bli höst.. allt är så perfekt här i min värld, förrutom att de är kallt, men de spelar ingen roll..

Mia.

De var varmt och solen sken..

De var en lördag.. vi skulle bara hyra motorcyklar och åka till huvudstaden.. vädret var strålande och varmt, den varmaste dagen på hela veckan..

Vi hyrde motorcyklarna killarna i rummet brevid körde, iome att de var de vi lärt känna bäst.. och varken ja eller J hade kört förr.. vi råkade köra mot stopplikten och J och L blev stoppade så vi stannade på en tvärgata intill.. Där kom de helt plötsligt tre mc och två polisbilar me blåljus, och ja och R stod som två frågetecken när de var runt om oss.. De bad oss på knacklig engelska hoppa in i polisbilen och följa me till stationen.. Vi förstod inte nått va de var som hände, men man vill ju inte säga ifrån direkt så de var bara göra som de sa..

På vägen frågade vi va de var som stod på, och undrade om de hade me stoppskylten och göra, men de ruskade bara på huvudet, och bad oss vara tysta..

När vi väl kom fram fick vi gå in i ett rum, de var tomt förutom ett bord me fyra stolar och en anslagstavla på väggen med bilder på personer och me rubriken missing.. väggarna var kala, längs fram var en dörr och till höger om den en trapp.. de stod två poliser där och de bad oss sätta oss ner.. vi väntade då på J och L och jag och R började diskutera vad som kunde ha hänt.. tills en arg röst avbröt oss och hyscha åt oss.. vi förtsatte prata, men han hyscha igen och vi insåg att de var allvar...

När J och L kom så pratade de på och funderade vad som hänt, och jag och R satte båda tyst fram fingret framför våra munnar och de förstod inte riktigt varför, men förstod att de var tyst som gällde..

Efter ett tag kom det en man, som måste vart polismästare eller va de heter, och en tjej.. de stod och pratade me varandra ett tag och sen pekade de på var och en av oss, och varsin del av rummet.. J fick sitta kvar vi bordet, R fick ställa sig me huvudet mot väggen i vänstra hörnet, L i det högra hörnet, och ja med huvudet mott väggen, vi anslagstavlan.. en decimeter ifrån ungefär.. sen var de beordran tyst som gällde.. Jag vet inte hur lång tid vi stod där, och varmt var det och törstig blev man, men de var bara vackert stå still.. Efter ett tag kom han in igen och hon brevid, de var tolken.. hon förklarade lite fint att vi fick stå där ett tag till, och att vi inte fick prata med varandra, antagligen för att inte köra en o samma historia vid förhör.. ja har ingen aning faktiskt.. vi frågade vad som försegick och ville veta va som hände.. efter allt man sett på film, var de enda vi visste att vi ville antingen ha en advokat eller någon som prata svenska.. men de skrek då åt oss och vara tysta, och hytte me batongerna..

Tillbaka in mot väggen ytterligare ett tag.. jag själv var efter någon timme väldigt kissnödig, så efter väldigt många om och men så ja fick byta plats me L och sätta mig på en fotölj som fanns där.. Om man nångång sett ubåtar så var de då.. Ja satt me huvudet så ja äntligen kunde se J och hennes ansikte, hon grät.. Ja började gå fram till henne, för ja ville bara ge henne en kram, men de kom en polis emellan, och sa nått på bulgariska och ja fick sitta ner igen.. Ja kunde inte titta på J, för ja var så rädd att de skulle hända nått, jag grät oxå..

Efter ytterligare någon timme, så fick vi en och en gå upp för den där trappen, och när R först gick upp så var vi oroliga och undrade vad som hände.. Jag fick gå upp sist, tårarna bara rann, och sätta mig ner i en grön soffa.. skriva under ett papper med mitt namn och adress, och sen så var de kroppsvisitering som gällde.. ja försökte förhandla lite så att ja fick åtminstone gå på toaletten..

Jag följde med en kvinna in i en korridor och sen ett litet rum.. Väl därinne, fanns ytterligare en kvinna, och de bad mig ta av mig alla kläder, och underkläder, samtidigt som de sa de så satte ena kvinnan på sig plasthandskar och jag förstod va de kunde leda till.. Jag tog av mig alla kläder, och tog av mig bikinin ja hade på mig, och trosorna, hon vände ut och in på allt, kolla alla sömmar, och fickor, vad hon leta efter hade ja inte en aning om, men antar att de var knark.. vände ut och in på trosorna och ja förstod att antagligen skulle hon vända ut och in på mig oxå, jag skakade och tårarna rann fortfarande.. ja skaka av rädsla och kunde knappt säga mitt namn.. hon bad mig att sätta på mig alla kläder igen, och sen gick vi ner till de andra..

De andra fick sitta kvar, för nu behövde de inte stå längre, och jag fick följa med i polisbilen till hotellrummet och kolla igenom alla våra saker, nu förstod jag att de var pengarna de var intresserade av.. De tog mitt pass och bad mig inte använda pengarna.. körde tillbaka mig till stationen och där var de andra ute denna gång och faktiskt log.. Efter sju timmar så visste vi ju iaf va de var för fel... De sa att vi kunde gå hem, men de hade fortfarande mitt pass och sa åt mig och återkomma på måndag kl tio.. för förhör och de skulle se va de skulle göra för nått av de hela...

När vi kom hem den dagen till rummet, så var de så mycket runt om kring och jag bestämde mig för att ringa mamma, va gör man annars i en sån situation, man ringer den man tror kan hjälpa en, för man inte vet om man kommer hem igen.. Ja förklara allt för mamma och sa att de var upp till sju års fängelse som man kunde få som straff.. men ja minns oxå att ja avsluta samtalet med att "annars så är allting jättebra"..

Följande dagarna som kom behöver ja inte skriva om, ja kom ju hem och allt gick tillslut bra.. Men vem vet om vi inte fått sån hjälp av de här hemma om ja fortfarande varit kvar, de är skönt att ambasader finns och att de finns de som kan tolka olika språk.. För mitt i allt ihop så tänker man att de här händer inte mig, de här är sånt som händer på film.. Och att jag var glad över att de var jag som växlat pengarna så inte J hade åkt på allt, att man uppskattar alla som finns till för en och hjälper en..

Ja vet att ja inte behöver skriva de här alls, och att de antagligen inte låter så farligt.. men jag har aldrig varit så livrädd i hela mitt liv, och de är garanterat de värsta jag varit med om.. anledningen till att ja skriver de är för att ni ska få en liten inblick i hur ja känner mig över att ja snart ska komma att använda Euro igen, och att ja är resnervös, för att ja inte varit utomlands sen de hände.. och om ja bryter ihop en eller två gånger innan ja åker så är de bara för att minnena finns kvar, och kommer alltid göra..

De här var min första charterresa och de var 2005, de var varmt och solen sken, och de blev inte riktigt som vi tänkt oss, den gången vi åkte till Sunny Beach i Bulgarien för och ha semester..

Mia.

Om du lämnade mig

jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en långpromenad  
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv precis som du jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu
jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va jag skulle få den tiden över
för mig själv som jag sagt att
jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu
jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat som jag varit med förut
nånstans jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns
jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd
ingen känner mig så väl som du jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu







Lars Winnerbäck och Miss Li - Om du lämnade mig nu

nervös..

Ja har tänkt några dagar nu att ja skulle skriva en rad.. men ja har ingen som helst lust.. ja vet inte va ja ska skriva om heller... slog mig idag att ja mår nog inte så bra just nu, att de är rätt mycket runt om kring hela tiden, ja trivs inte me mitt jobb, ja har två boenden och sitter och tänker på pengarna till resan.. de tog mer än va ja trodde de skulle göra i bulgarien.. minnena som kommer upp hela tiden är inte roliga, och ja tror att de är därför ja har drömt mardrömmar så länge nu..  Ja vet faktiskt inte till em ja ska vända mig heller för o få förståelse över hur illa de verkligen är.. tyvärr.. Ja hoppas ju verkligen att allt kommer gå bra.. men ja vet hur de kan bli om de inte går bra.. De är sån nervositet över de hela.. och sen flygresan på de hela.. :P men de blir säkert bra, och ja längtar verkligen till semester så vi kan åka bort tillsammans och bara ha de bra :) de ser ja framemot.. men om ja kunde så skulle ja hoppa alla minnen över växlingar me pengar och inte använda dem alls för att de skulle kännas lite bättre..

Fyller år gör ja snart oxå mitt i allt ihop.. o mamma och co frågar mig va ja önskar, inte en blekaste aning, för första året någonsin.. ja vet nog inte om ja vill fylla år i år heller.. men ja har väl inge val antar ja.. förr hade ja tänkt att när man skulle bli den åldern ja blir, att man skulle ha allt fixat me jobb, familj och allt sånt, men allt blir inte riktigt alltid som man tänkt sig..

Nej, ja ska diska lite nu och göra mig iordning för jobb, som ja är så laddad för.. inte..

Mia.

nytt jobb, snälla.. ??

Ja är så olycklig me mitt jobb.. ja kom på de idag när ja  stod där och lyssna på alla fulla människor.. ja är inte de minsta nöjd me mitt arbete.. vilket ja antar går ut över mig de dagar ja inte jobbar.. kan inte säga hur mycke ja bara längtar efter min semester nu.. suck.. tänk om de var nästa vecka.. fast samtidigt så är ja grymt nervös över den här semestern oxå.. alla de saker som hände när vi var i bulgarien börjar göra sig skrämmande påminda och de känns inge bra.. De kommer som en smäll när man tänker på de inte bra alls, och de som känns värst förutom allt, är att ja kan inte förklar för någon hur däligt ja mådde/mår över de som hände där borta, men de finns ju en person som faktiskt vet exakt hur ja känner och de är ju J.. hon var ju faktiskt me... nog om de..

Längtar iaf sjukt mycket efter semestern.. och efter nytt jobb, hoppas verkligen på de jobbet i falun,men man får ju inte hoppas för mycket... men hoppas hoppas iaf.. håller tummarna för mig själv... :)

Nej nu är de nog dags och krypa till sängs om man ens ska orka upp imorn och åka till svärfar..

Mia.

Sjuk..

Jaha, den enda dagen på hösten som man fick vara sjuk på var imorn typ.. och jo gissa vem, ja blir hemma från jobb imorn... tråkigt, men ja har tillräckligt me problem o andas och röra mig samtidigt här hemma i huset.. :P Han stack iväg me sonen till hallen för att hjälpa den onde me nått inför första matchen imorn.. premiär.. hmm.. spännande för hans del, ibland önska man att man var lika engagerad som honom så man hade massa saker o se framemot, men samtidigt... rätt skönt o vara oberörd oxå.. :)

Sökte lite jobb igår.. får se hur de blir, fick ett tack för att du sökt vår tjänst, vi kommer höra av oss till de som... bla bla.. men får se då, vet fortfarande inte om ja passar för de arbetet, men man måste ju chansa, verkar liet som en hög position, men samtidigt, varför skulle ja inte kunna?.. Ja hoppas iaf att ja kanske kan få komma på en intervju, så får vi väl se sen.. men men... inte önska för mycket, men ja vill verkligen byta jobb, inte för att de är nått fel på mitt jobb, men de är tiderna och de fulla människorna och de faktum att ja är extremt sliten av jobbet som får mig att vilja byta..

Jaha, om man skulle ta och laga lite mat, fast känns trist när inte herrn är här, tråkigt att äta själv, fast mat behöver man ju och ja känner mig rätt sugen på nudlar och kycklign faktiskt..

Min moster har skickat post till mig, så hoppas verkligen att herrn hämtar de när han ändå är i närheten av min lägenhet :)

Nej, mat..

Mia.

värre förkylning..

usch ja tror att min förkylning börjar bli värre faktiskt.. suck.. men de var väl de ja ville eller hur var de egentligen.. tittade just på i ditt ansikte med m.b, han är sjukt bra :) så roligt och se honom underhålla :) längtar tills nästa måndag nu när ja kan se nästa programm.. har sökt två jobb nu får se hur de blir me de, sökte ena som butikschef, vet inte om ja fixar den rollen, men man kan ju alltid prova iaf.. och ett annat jobb, ja är himla less på mitt arb.liv som de är nu, och så är de inte nå kul och inte kunna umgås me min karlpå helger, eller mina vänner.. så d skulle kännas mycket bättre, men inte så kul o höra att nej du jobbar ju ändå ändå heller så.. hoppas kan man ju alltid göra iaf, dags och få lite stabilitet i sitt liv antar ja..

Min klocka har börjat ticka lite oxå, vet inte  om de är för att min födelsedag närmar sig eller nått annat, om inte annat är de skönt att de är herrns barnvecka.. så att de kan stillas lite iaf..

Nej nu ska ja ta och joina min karl och sova lite.. får se hur min förkylning utvecklar sig..

Mia.

Förkyld..

Ja just, mitt uppdrag idag var att söka nytt jobb.. hmm.. men förkylningen tror ja tog över lite.. suck.. men skönt o vara förkyld nu ist för när vi ska åka iväg.. längtar hur mycket som helst, börjar bli så less på allt här hemma nu så de ska bli så skönt o komma iväg.. :) ska kolla upp lite priser idag tänkte ja så ja vet om resan kommer springa iväg, eller om de är rätt kugnt me priserna..

Hade ingen bra dag i lördagskväll på jobbet, min chef var inte på de bästa humöret och de var lite folk så.. så skönt o vara ledig någon dag nu, egentligen så vill ja bara att förkylningen ska bli värre, fast samtidigt inte, för ja har ingen lust o vara förkyld..

Var ju ledig igår, så ja o herrn tog oss en vända till blge, inhandla nya kläder.. eller ja lite kläder till båten, så han fick två nya skjortor, han kommer bli hur snygg som helst :) fast de är han ju redan, men ändå.. :)

Tänk om ja bara visste hur man koppla in PS2 här då kunde ja ju sitta framför de hela dagen, men samtidigt så skulle de inte bli nått gjort alls här hemma då.. och iome att vi får sonen idag.. (forfarande inte min helt, men ändå.. :) ) så skulle de vara kul om de var lite ordning o reda.. :P Skulle behöva göra rent ugnen, men ja har inte dirket nån jätteork i kroppen alls.. men men.. de får ta den tid de tar idag..

Rätt tråkigt och sitta här helt själv, men man vill ju inte bjuda hit nån när man är lite förkyld och när de är lite rörigt överallt heller.. sen vet ja väl inte om de är nån som orkar sätta sig och åka den biten heller.. men men, han kommer ju hem om fyra timmar, så de är väl bara o vänta haha.. :)

Nej, nu ska ja borsta tänder och göra nån nytta.. :P

Mia.

Semester..

Prata me mamma alldeles nyss om allt möjligt som vanligt.. :P om den där resan som ja verkligen skulle behöva göra, för att känna att ja orkar me allt igen, börjar känna mig rätt slut faktiskt.. hela kroppen känns som sten och idag är de som om ja skulle kunna börja gråta konstant, så de kan bli en spännande arb.dag idag, eller så blir de som igår, konstant bra humör.. de vore nice.. hon tyckte iaf att ja skulle ta mig råd till den här resan, och att även om de blir lite knapert så skulle ja unna mig de och ta en veckas semester.. nu finns väl säkert inte kryssningen kvar till samma pris, men ändå.. de vore så skönt, och som R sa idag, så behöver verkligen ja o herrn komma iväg för o bara rå om varann o umgås me varann, de var ju som sagt inte igår tyvärr.. och de känns som om de behövs, massor.. känns som om sommarn bara sprang iväg och vi har väl inte egentligen kunna sköta om vårt förhållande särskilt mycket, med tanke på att en annan jobbar typ jämt.. tyvärr.. hoppas verkligen att chefen förstår nu att ja behöver vara ledig var tredje helg, så att man kan få lite tid tillsammans iaf, skulle vara guld värt!

Suttit o räknat lite nu, de är egentligen inte så mycket pengar som måste till för o få allt o gå ihop.. de som är så dumt är att ja förlorar en veckas arb.inkomst.. men men de kanske man kan ta då.. vi får väl hjälpas åt helt enkelt :) vill, vill.. Ska titta lite hur de ser ut nu me platser och sånt..

Ser verkligen inte framemot o jobba idag.. hade vela vart ledig o gått ut, men men...

O btw var ju hem till R idag o kolla hennes kattungar, ja är kär, vill verkligen ha.. men suck..

Mia.

Längtar efter dig!

Jaha, avslutat ytterligare ett arb.pass fast, :) nu slutar ja två ist för tre.. så man kan fortfarande vara människa hela helgen! :) nice..

Funderade idag, darlingen är borta, har hunnit snurrat massa tankar, men denna gång är ja inte nervös, känns bra på ett sätt faktiskt.. men ja litar ju på honom så de är väl bara bra, sen att han är där me den onde gör faktiskt att man kan känna sig lite lugnare.. :) men darling, kom hem nu, nu har du varit borta för länge tycker ja och ja längtar efter dig vill bara hålla om dig och krama dig, saknar massor, älskar dig :) men de vet du redan.

Klart man funderar när man är ifrån varandra, men ja kommer bara fram till massa bra saker, och de känns så skönt när man vet att de är de här man vill me sitt liv, och att ja faktiskt hitta en supertoppen kille :) du är bäst.. för första gången på länge var ja på superbra humör under hela mitt arb.pass, vilket inte har hänt på de senaste halvåret, ja är rätt less på fulla människor, men de är tack vare dig att ja var så himla glad, att ha dig i mina tankar får mig o må så himla bra, så se så kom hem nu.. :)

Massa kärleksförklaringar tror ja, men de gör inget.. :)

Skulle ju apropå nå helt annat sökt jobb på CO i Falun, men fick reda på idag att ansökningarna skulle redan vart inne.. så antar att ja missa min chans.. suck.. men men de kommer fler tilfällen, och just nu vet ja inte riktigt va ja vill göra heller så..

Va man ser mycket när man jobbar som man gör.. man lägger märke till mycket, de är då iaf helt klart att otrohet står som 1 på topplistan över saker man gör i år, fy hemska tanke, men tyvärr så verkar de vara modeflugan i år.. såg de senast idag.. suck..

Träffa M i onsdags, var längesen.. hon uppdaterar mig om saker som händer i huset, och vilka som flyttar o inte gör de osv.. känns skönt o bli lite uppdaterad ibland.. :P o vi bestämde att fika iaf en gång i veckan, och de låter som en toppenidé.. nån annan som ja inte sett på år o dagar är E.. som är på semester nu i huddik :) de var allt för längesen, så länge sen så ja bakade negerbollar nu i tisdags.. och ja kör fortfarande me att de ska vara lika runda, bara så du vet.. :P men ja tänkte på dig iaf, för de var nått vi gjorde ett bra tag :) gamla tider :) men men de är väl så ibland att de blir så... saknar dig tjejen iaf, du är väldigt mycket i mitt liv, hoppas allt går bra därborta iaf och att du har trevligt, de vet ja att du förtjänar :)

Ska träffa R imorn.. fika lite och kackla massor antar ja, för de är både hon o ja himla bra på..

Känns lite synd att man inte ser sina vänner så ofta, men ja antar att de blir så när man blir hmm.. vuxen.. hmm.. nej de är ja nog inte än.. ;P

Nejhej, ska man sova lite så man kan göra nån nytta imorn.. och så de blir söndag fortare :)

Nej..

Mia.

"And you are everything i need"
Another shape of my heart - Lisa Miskovsky


This is the life...

Ja, var ett tag sen man skrev, har väl hänt en hel del sen sist.. men egentligen inge väsentligt.. Kan erkänna att de varit lite upp o ner sen de inte blev nått me de där huset, och de inte är hundra alla gånger, men de kan inte bara vara bra heller.. men ja hoppas att de vänder snart, så allt blir som förr :) och bättre, om nu de går.. :P :)

Sover hemma i helgen, han är på hockey på Åland och har säkert superkul :) synd att man aldrig kan följa me, men vi kanske behöver lite tid ifrån varann för o inse, hur mycke vi betyder för varann oxå..

Jaha, ja har väl antagligen en massa skvaller om allt möjligt, men känner att de inte är så väsentligt, och att ja orkar inte riktigt skvallra en massa heller..

Träffade L häromdagen utanför hemköp, nu vet ja iaf att hon lever :) de var ett tag sen man såg henne, men nu vet ja de iaf.. ibland undrar man ju var folk tar vägen under sommaren, de bara försvinner.. men men..

Kommer få ett nytt schema nu i höst, där ja är ledig var tredje lördag, vilket betyder att ja kommer kunna umgås mer normalt me mina vänner igen, och kunna göra nått me karl.. de ser ja fram emot, men när ja fråga när de började gälla så är de inte förns vi har fått ordning på stället.. så suck kan ju ta ett tag.. vi får se..

Lite orolig föra att ja kommer ha lite lite jobb i höst, men ja antar att de löser väl sig oxå.. bor nu 90 procent av min tid o mitt andra hem, och de kostar ju lite i bensin o pendla, tur iaf att han köpte en bil som ja kan använda, fast synd om han iome att han aldrig får använda den, puss älskling :)
Får se om man kan hitta ett andra jobb, bara en eller två dagar i veckan, skulle behöva dryga ut ekonomin..

Pratade me R häromdagen, förlåt mig men vilken gris hon är ;) 7 till 16 jobb har hon lyckats hitta på sommarland.. :) bra jobbat tjejen, avundsjuk på dig faktiskt :) dessutom ledig alla helger.. suck.. ja vill oxå..

Tittade på kryssningar i okt, men de blir lite mycke pengar på engång, så ja vet inte om ja har råd, de vore nice, men samtidigt så måste ja kunna leva oxå, och just nu har de blivit extra utgifter på mat och bensin, så ja vet inte hur ja ska göra för o spara på bästa sätt.. kanske får börja bo hemma igen, så att de inte kostar så mycket i bensin, men samtidigt så vill ja inte de heller.. ja vill ju sova me dig och umgås me dig när ja kan, så de får kosta helt enkelt.. :) allt för dig, de vet du :)

Allt löser sig iaf, och ja är glad att ja har dig, även om de är upp och ner ibland, men de är då man inser hur bra man egentligen har de när man har de bra, älskar dig

Nej, nog me dravel, fast o andra sidan, är de ju min blogg, så ja får ju faktiskt skriva va ja vill :P :)

O de blivande gifta paret har iaf sagt ja till varann, så ni vet..

Ja, de är nog sängen som gäller för min del nu tror ja..

Ska bli bättre på o uppdatera, men ibland orkar man inte riktigt me bara..

Mia.

RSS 2.0