Förkyld..

Ja just, mitt uppdrag idag var att söka nytt jobb.. hmm.. men förkylningen tror ja tog över lite.. suck.. men skönt o vara förkyld nu ist för när vi ska åka iväg.. längtar hur mycket som helst, börjar bli så less på allt här hemma nu så de ska bli så skönt o komma iväg.. :) ska kolla upp lite priser idag tänkte ja så ja vet om resan kommer springa iväg, eller om de är rätt kugnt me priserna..

Hade ingen bra dag i lördagskväll på jobbet, min chef var inte på de bästa humöret och de var lite folk så.. så skönt o vara ledig någon dag nu, egentligen så vill ja bara att förkylningen ska bli värre, fast samtidigt inte, för ja har ingen lust o vara förkyld..

Var ju ledig igår, så ja o herrn tog oss en vända till blge, inhandla nya kläder.. eller ja lite kläder till båten, så han fick två nya skjortor, han kommer bli hur snygg som helst :) fast de är han ju redan, men ändå.. :)

Tänk om ja bara visste hur man koppla in PS2 här då kunde ja ju sitta framför de hela dagen, men samtidigt så skulle de inte bli nått gjort alls här hemma då.. och iome att vi får sonen idag.. (forfarande inte min helt, men ändå.. :) ) så skulle de vara kul om de var lite ordning o reda.. :P Skulle behöva göra rent ugnen, men ja har inte dirket nån jätteork i kroppen alls.. men men.. de får ta den tid de tar idag..

Rätt tråkigt och sitta här helt själv, men man vill ju inte bjuda hit nån när man är lite förkyld och när de är lite rörigt överallt heller.. sen vet ja väl inte om de är nån som orkar sätta sig och åka den biten heller.. men men, han kommer ju hem om fyra timmar, så de är väl bara o vänta haha.. :)

Nej, nu ska ja borsta tänder och göra nån nytta.. :P

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0