Love the way you lie..

Nu har jag suttit framför datorn i ca en halv timme, och har inte en aning om va de är jag håller på med egentligen.. Erkänner att jag är rätt trött och ett powernap inte skulle sitta helt fel faktiskt.. Men jag känner mig själv ganska bra faktiskt, och vet att de inte skulle bli någon kort powernap, utan på ca en och en halv timme, och de blir inte så bra.. Ska iväg på Kupolen och ge bästaste vännen och kollegan lite smakråd över en klänning som hon provat, så sova är inte ett alternativ..

Konstaterar att jag skulle vilja ta bort december månad ur året, alternativt ta semester hela månaden då de är så sjukt mycket som händer, och 25 dagar kvar till julafton inte en enda julklapp inköpt så gjorde de nog inte stressen mindre heller.. Jag kan nog skriva att jag faktiskt förrutom julskinka, julmust och paketen att jag är beredd på att skriva att jag hatar julen helt enkelt.. Jag gillar den inte alls helt enkelt, förrutom ovannämnda saker så är de massa stress över allt, och jag gillart inte helt enkelt.. nästa år tar jag nog semester en resa utomlands och bara njuter av en paraplydrink, för de är de jag skulle tycka vore bäst.. Och som om de inte vore allt, så konstaterar jag oxå att the utan socker inte alls är lika gott som med, och jag vill ha tillbaka sockret helt enkelt! Men jag vet även att jag och vågen inte alls är överens just nu så de får bli sockerfritt the helt enkelt.. På den fronten måste jag säga att de var bättre för ett halvår sen och lite innan de, för då verkade inte sockret ha någon större inverkan på min kropp.. Suck..

Har hittat en andra del av en låt som jag tycker är väldigt bra, Love the way you lie, Eminem och Rhianna del två.. Lyssna på den och njut någon gång vet jag..

Hade en telefonförsäljare som ringde alldeles för ett tag sen och de är så roligt jämt, de händer inte ofta, men nu blev han nästan sur på mig och la på i stort sett.. Ha, ibland får man jobba tillbaka för att man fått skit förr när man jobbat så själv, så jag vet ju vad jag ska svara utan att vara otrevlig.. Hihi..

För övrigt... De är lite myckete nu, men de går över SEN..

Tackar för inbjudan till Glada Huddik, ett projekt som får bli efter jul, då hjulet på bilen krånglar, och så var de visst julklappar som skulle inhandlas.. Men tänker på dig, och saknar dig!!

Mia.

On the first page of our story, the future seemed so bright, then this thing turned out so evil.. I dont now why I´m still surprised..
Even angels have their wicked schemes and you take that to new extremes, but your always be my hero, even though you lost your mind..
Just gonna stand there and watch me burn, but thats alright because i liked the way it hurts, just gonna stand there and hear me cry, but thats alright I love the way you lie..

Eminem feat Rhianna - Love the way you Lie, Part 2

i min egna lilla bubbla..

Den här veckan har som sagt inte varit den bästa, men jag hoppas att nästa blir bättre, hoppas verkligen.. men de är lite lite mycket nu.. Jobbet börjar dra igång ordentligt med tanke på att de visst snart var december, var de bara jag som missa att de här året typ har gått..? Hur som helst har jag inte mått hundra denna vecka av massa olika anledningar, eller ja rättare sagt jag är ju slut som artist för stunden.. men jag hoppas att nästa vecka ska bli positivare och bättre..

Har bara velat lägga mig ner och gråta när jag kommit hem och lagt mig under ett täcke, ungefär den känslan och på jobbet bara släppa alla saker och gå hem, humöret är som jag vet inte vad och jag hatar när jag blir såhär stänger in mig i min bubbla och bara försöker "överleva" dagen.. Höstdeprition, kanske.. jag vet inte riktigt, jag känner mig bara konstig och tom helt enkelt, som ett skal känns de som, och de är ingens fel att de är så just nu, utan jag själv som sätter mig där, och bara jag som kan ta mig därifrån helt enkelt..

Hur som helst imorn är de första advent och lite adventsfix som gäller, tänkte försöka baka mina första lussebullar någonsin, få se om jag kan misslyckas med de eller om jag är grym på de helt enkelt.. Sen väntar en namnfest för en urgullig söt liten tjej, de ser ja framemot :)

Inte riktigt fattat att de är lördag idag men veckan har gått i ett, så de är väl inte så konstigt heller..

Se lite av idol som jag missa igår och lite Melissa Horn och nervarvning i soffan tror jag bestämt..

Mia.


dålig vecka..

Har aldrig skällt så mycket på någon som jag gjort denna vecka på jobbet.. Inser att jag inte har den bästa veckan just nu, och att de är lite för mycket för fröken.. Att jag sen ställde mig på vågen och insåg att ett resultat av sockret gjort att jag lagt på mig sådär fem kilo.. Suck pust och stön.. Huvudvärken som finns vägrar att försvinna och envisas med att komma minst sådär tre gånger om dagen, sådär så man vill kräkas ungefär.. Provat med glasögonen och insåg att de hjälpte inte heller tyvärr.. Att jag sedan inte får hem de varor jag behöver till bakning på affären av de leverantörer jag beställt av gör inte saken bättre, jag ska väl inte lägga upp vilken leverantör, de kan ställa till med problem, men idag sa jag att om de inte skärper sig så vill jag inte ha med dem och göra, kanske var lite väl och ta i, men jag var på krigsstigen helt enkelt.. Och igår fick min kollega en utskällning oxå, men ibland undrar jag om alla verkligen förstår hur de går till med beställningar, och hur man tänker på respektive avdelning.. Jag skulle aldrig kräva av någon annan avdelning att ta hem något som vi inte säljer, men de är klart de är ju bara jag..

Och för första gången på en veckas tid så sitter jag ner stilla i soffan, ser på tv och datanördar, och hur löjligt de än låter så behöver man de ibland..

Misstänker att jag stängt in mig i min egna lilla bubbla för stunden, men de är för mycket just nu påengång helt enkelt och jag känner mig helt slut, såg mig i spegeln idag och inser hur svart jag är runt ögonen, resultatet av stress helt enkelt, och jag är helt slut helt enkelt.. slut i huvudet och slut i kroppen.. Men de blir väl bättre sen, helt övertygad.. nåväl, jag hoppas ju de iaf..

Pratade med Söta fröken från glada Huddik idag, och de är så skönt och prata med henne, och är så glad att jag har henne som vän, så synd att vi inte kan ses oftare, men man får göra de bästa av situationen helt enkelt... Min mentor helt enkelt, jag förstår precis hur du menar, och du har en förmåga att säga sånt som jag inte säger, men som jag egentligen tänker.. :) <3

Man skulle kunna tro att hela världen är skit, men de är en dålig vecka helt enkelt.. och en hel del överallt, jag skulle helt enkelt behöva lite semester..

Den här veckan är helt enkelt inte den bästa någonsin, men jag hoppas verkligen att nästa blir mycket bättre..

Mia.

There’s a place I go when I’m alone. Do anything I want, be anyone I wanna be..
Dream Catch Me - Newton Faulker

waiting for a call..

Sitter som vanligt med min kopp the och har slutat jobbet för ca två timmar sen.. Men haar förflyttat mig in till köket idag, så jag ska inse mer att jag måste ta hand om disken, men först hoppas jag och väntar och hoppas lite till.. Väntar på ett samtal som kanske gör de lite lättare, eller precis som vanligt, vi får se snart hoppas jag... Håller alla tummar jag kan!

Har jobbat idag, och tack vare att de har vaarit lite ändringar på schemat så har jag nu mer tid över till annat som jag ska göra annars, men som de aldrig finns tid för helt enkelt.. Vilket känns jätteskönt, då de helt plötsligt minskar stressen något enormt på de jag gör, och de gillas skarpt kan jag säga :)

Känner att på nått sätt så känns de lite som att livet ler åt mig just nu, och de känns tippentoppen, önskar och få behälla den känslan ett tag till oxå, då de senaste året har varit berg och dalbana deluxe.. Men är väl sånt som man får räkna med helt enkelt..

Lönebeskedet damp ner i brevlådan idag när jag var och jobba, och de var oxå positivt, den bästa lönen de senaste halvåret, så de känns oxå extre kul, men som vanligt är de väl något som kommer strula så de inte kommer att finnas några kronor kvar i slutet av månaden... Och med mitt dumma däck på bilen som antingen är pyspunka eller så är fälgen för rostig så känner jag på mig att de kommer bli en extra utgift även denna månad.. Som jag älskar min bil ibland, verkligen..

Annars inget nytt att tillägga och inge konstigheter, så jag antar att berget med disk måste besegras.. suck..

Mia.

glögg och hus..

Har inhandlat min första glögg iår, och när jag kom hem så gjorde jag iordning mig ett glas, då jag tycker de är så himla gott så brukar jag dricka ur glas... Men något är fel, för antingen var de diskmedel i glaset, eller så tycker jag inte att de är lika gott längre, så blir och testa igen nu ikväll, hoppas på diskmedlet..

Glömde väl berätta om husvisningen eller vänta ja vet inte om jag skrev om de, men de var inte nått att ha, som föll i smaken, nu är de ju bara ute och tittar men de var ändå skönt att de inte föll i smaken med tanke på vad de kosta.. Men ska titta på ett till nästa lördag, mest bara för att de är rätt roligt, men de kan ju falla en i smaken oxå, vi får se.. de finns dock en del och göra på detta hus, men titta får man alltid göra så får vi se sen helt enkelt.. Jag trivs ju så bra här i lägenheten oxå så jag har inte någon bråttom och hitta ett hus, men har ju alltid vilja bo i ett så varför inte titta :) Tänk en trädgård och sitta ute och äta frukost i morgonsolen på sommrarna, eller sitta framför brasan och bara njuta med en kopp the en vinterkväll, mycket trevligt säger jag bara.. :) Men med de nya reglerna så är de ju inte heller kanske enklaste och få lån, men man ska ju aldrig sluta hoppas.. Iaf så ligger de här huset i samma område som de andra.. Varför inte titta helt enkelt..

Ser på arga snickarn nu i väntan på Greys, och de är rätt skönt att se att de är ganska vanligt att se att de är brist på sammarbete i andra förhållande.. Kommunikation är väl den enkla lösningen, men de är svårt, och jag vet själv hur svårt de är både samarbete och kommunikation, jag har levt så själv, och nu är de ju bättre, men de tar tid, och de är något som man måste jobba på, annars funkar de inte helt enkelt.. De är ju A och O helt enkelt..

Nu blir de en kopp the till Greys :) Imorn jobb igen..

Mia.


förbannade snö..

De här med snö.. Måste de vräka ner hela tiden, och dessutom stanna kvar? De här är en av anledningarna till att när jag blir pensionär ska jag bo i ett varmare land under vinterhalvåret och komma hem lagom till våren och sommaren igen, fy säger jag bara.. jag skulle ha blivit afrikan ist, och sluppit all snö..visst de är mysigt och sånt, på julafton och julveckan.. annars har jag faktiskt inte nått emot att de är grönt ute.. inte alls faktiskt.. Typiskt..

Är som sagt ledig idag och frukosten är intagen och jag har gjort rent ugnen funderar på om man kanske skulle vika ihop tvätten, men annars har jag faktiskt inte nå som helst planer.. Rätt tråkigt på ett sätt, men ändå så ganska skönt faktiskt..

Inget vettigt och skriva nu heller så jag går och ringer en vän.. so long..

Mia.

en saknad av vänner..

Jaha, då vart de tydligen vinter.. Kallt massa snö och de blåser.. Men de positiva är att jag kan åka till jobbet en sväng imorn och dricka lite glögg förhoppningsvis.. Men beror på om luften i däcket är kvar och om jag orkar ta mig ur lägenheten, då jag är ledig såklart..

Haft finbesök av bästaste arb.kollegan och bästaste vännen ikväll och kacklat en massa och planerat lite, alltid trevligt att ha henne här på besök och umgås med henne :) Jag blir så glad av mina vänner som jag har, fast de är väldigt sällan jag träffar några av mina andra vänner dock och jag saknar dem, vet inte om de är för att jag bor så "himla långt" bort, eller om tiden bara inte räcker till helt enkelt, vet inte riktigt.. Ibland känner man sig bara så himla "ensam" på nått sätt.. Vet inte om de är för att de är "avståndet" och saknaden av närhet till varandra som gör de, att man inte bara kan gå över till vänner som man gjort förr.. Inte gå ut och fika som man gjort förr, vilket var en stor stor del av mitt liv, att kackla massa och dricka massa the, visst de gör jag ju hemma oxå, men de blir lixom inte alls på samma sätt då man inte alls träffar folk på samma sätt då.. Tråkigt att gå ifrån något som har varit min största hobby tidigare, och som jag var väldigt duktig på.. Kan ju ha och göra med att jag är duktig på att kackla i timtal helt enkelt, men ändå.. Och att de kan vara den största anledningen till att jag ibland är kvar en kvart extra på jobbet, fast jag har slutat och bara kacklar lite, de är saknaden av umänge, eller brist på kanske.. När man väl har kommit hem så är de ju sällan att man åker iväg till någon längre och fikar, eller att man får de umgänge på samma sätt.. Jag klagar absolut inte, men jag kan sakna de ibland, och därför tror jag att de är de som är så viktigt att jag fortfarande får lite av den sociala kontakten på jobbet, och att jag faktiskt har himla bra och trevliga arbetskamrater.. För vad skulle man göra utan dem? Hur bra trivs man på jobbet om man inte har bra arbetskamrater? Själklart kan man inte komma överens eller tycka om alla, men att man gör de med 90 procent så är ju de himla bra..

Jaja, tittar på någon dokumentär på fyran om att åka fast med knark i thailand, usch säger jag bara, hemskt.. Påminner mig om bulgarien.. usch säger jag bara..

Nej nu tror jag bestämt att de är sovdags för mig, och hoppas att jag kan skriva ett vettigt inlägg om något här imorn kanske.. fast jag har inte nått på hjärnan just nu helt enkelt..

Dagens låttips: Sex on Fire med Kings of Leon, lyssna på den och njut, mycket bra säger jag bara!

Gonatt.

Mia.

Julklappar..

Snön drar in över stan, sånt där snö som gör ont, och kallt och blåsigt.. Sitter här och ska snart göra mig en kopp the och har tänt lite ljus, lite tidigt för middag än, men de blir ändå "bara" varma mackor till middag så de gör inget.. Har precis tagit in de mesta från balkongen och ska ta in ljuslyktorna där för att sedan göra vinter.. Saknas en ljusslinga me "gran" bara sen så.. Men de får bli vid lön, för som vanligt är de för mycket månad kvar i slutet av pengarna..

Ringde min moster idag för att höra vad kusinerna ville ha i julklapp, för de är ju dags och börja tänka på de nu så man inte står där i sista sekund med panik.. Kom fram till att de bara blir klappar till kusinerna i år, vilket ska bli skönt då de bara är fyra stycken.. Sen blir de ju såklart till familjen oxå, men de är ju en helt annan sak.. Och till mostrarna blir de en liten sak som jag redan köpt så ska bara hitta små askar till de så blir de super :)

Känns bra att vara lite förberedd iaf och har de mesta klart för mig i huvudet va jag ska köpa, för som vanligt fick jag uppdraget att inhandla julklappar, men till skillnad från i år så frågade äldsta bror om de var ok, så de var ju lite positivt, och minsta han jag knappt fråga hur vi skulle göra innan han fråga hur mycket pengar jag ville ha, haha.. Så blir en eftermiddag på kupolen och inhandla, och som vanligt så blir min betalning lunch och något litet till mig, för något ska jag väl ha för besväret? haha :) Men för de är de en väldigt liten del att betala och de är glada för att de slipper, så då var vi väl nöjda allihop helt enkelt..

Ledig dag imorn, vilket betyder att jag inte har en aning om va jag ska göra, då jag just nu tvättar så imorn har jag inget jag måste utföra, så antar att de blir en lugn dag imron.. Kan de vara möjligt? Jag hittar nog på något, så rastlös som jag känner mig nu..

I helgen har jag heller ingen aning om va som händer, så den här veckan är helt oplanerad..

Nu ska jag surfa vidare på julklappsförslag helt enkelt, bara glöggen som saknas till de..

Mia.

i´ll never be the same.. Timbaland..

Vet inte va jag är på för humör idag riktigt men jag har känt de några dagar nu, snarare typ hela veckan att de är nått som skulle komma ikapp mig, mitt humör pratar jag om.. Just nu känner jag bara att jag skulle kunna lägga mig ner under ett täcke och gråta, och jag vet inte riktigt varifrån de kommer, men tårarna är så nära, och ja vet inte varför jag är deppig, och de går väl över sen... Ganska drygt iaf, och på de sättet är de ju skönt att jag är hemma en kväll som denna lördag då jag inte tror inblandning av alkohol skulle göra saken bättre..

Ibland känns de bara som om jag inte är mig själv.. att ja ja kan inte förklara, men jag vill ju inte vara såhär depp idag, men likt förbannat är jag de, och vet inte riktigt var de kommer ifrån, vilket oxå stör mig.. Men de går väl över..

Man kan bara hoppas på att imorn är bättre helt enkelt.. de hoppas jag verkligen.. Är väl egentligen bara låta de vara såhär tills de går över helt enkelt.. skulle vilja ha ett paket cigg just nu så kanske de skulle kännas lite bättre, men jag vet att inte de hjälper heller, jag vet de f*n va de är med mig idag helt enkelt..

Usch hur som helst är de nog en sån dag då jag skulle ha stannat kvar i sängen hela dagen vid närmare eftertanke som tur är att den snart är slut och jag får gå och sova helt enkelt..

Mia.

There´s a place i go, when im alone, to be anything i want, be anyone i want to be..

Newton Faulker - Dream Catch Me


ingen bra dag just nu..

Mia har ingen bra dag idag.. De började jättebra och en trevlig frukost och jag fixade in sommardäcken i förrådet och cyklarna.. verkar som att jag har tre stycken typ totalt.. men men.. Gick med glaset till glasinsamlingen och papp och kartonger likadant.. Åt någon form av fikalunch och sen försvann de helt enkelt.. Jag hoppa in i duschen och humöret och all lust till allt bara försvann.. Kikade lite i hmkatalogen och prickade ner vad jag skulle ha, men sen kom jag inte nå längre och nu sitter jag här... Skulle kunna göra hur mycket som helst, och fixa och dona, men har ingen lust alls.. Jag tappade lixom bara allt kändes de som, som en liten svacka helt enkelt.. De går väl över antar jag..

Nej deppaskrivning verkar de vara, men de får vara så idag, ibland blir de bara så och jag önska jag kunde slippa downperioderna ibland men men.. Chokladkaka nästa..

Mia.

inte riktigt min vecka..

Idag var inte riktigt min dag på jobbet känner jag, och hela den här veckan är väl inte top tio veckan direkt.. De är så sjuuktt mycket på jobbet, och så mycket som händer och ska planeras och mitt upp i allt så har jag visst råkat beställt hem sjjjuuukkktttt mycket frys oxå, som jag inte alls fattar hur jag ska bli av med, de var nära att jag ställde mig och grät idag, fy f*n säger jag bara.. Och när den där kunden kom fram och skulle fråga nått då brast de helt enkelt. jag tappa allt var lite låg i sockret oxå, så jag var tvungen att avreagera mig på massa ord inne i fikarummet.. Suck för vissa kunder säger jag bara.. Men ibland undrar man om de bara letar fel helt enkelt.. Men men tur att de bara är en liten del som är så.. P-möte innebar egentligen inte nånting mer än att vi ska försöka bli bättre såklart.. De märks ju som sagt att de närmar sig julen oxå och de är full rulle helt enkelt..

Annars tycker jag inte att den här veckan är mig till min fördel helt enkelt.. Men men de är väl vädret och allt de där man har och göra som ställer till de såklart.. När snön kommer och de blir ljusare då kaske de blir lite bättre helt enkelt..

Husvisningen idag var spännande, fast man hade ju inge förväntningar då man inte visste va de var, då man aldrig har gjort de förr såklart.. Men de var ja kul och titta iaf, och de märks att för att hitta de hus man vill ha så lär man nog titta leta lite mer helt enkelt.. Får väl titta en gång i veckan helt enkelt och göra de till en veckonöjesgrej, för de är alltid kul och se hur andra bor :) Mycket intressant :)

Jaha de var nått mer, men ja kommer inte ihåg så får bli en annan gång.. Nu göra sig iordning för att gå till bästa vännen och kollegan och färga lite hår på henne och göra de vi är bäst på :)

Mia.

brevbäraren tar livet av mig..

Tänk att varje gång jag är ledig så skrämmer brevbäraren nästan livet ur mig.. Sitter idag framför datorn, eller bakom hmm.. jaja skit samma och är helt inne i min goda kopp the och lallar lite och vips så rasslar de till i brevlådan... Jag hoppaar ju näst intill en halvmeter högt för att jag inte är beredd.. Samma sak när jag ligger och sover och posten dyker ner, då vaknar jag alltid med ett ryck.. Lättskrämd?? :)

Idag känns de som om de är min första lediga dag på hur länge som helst, vilket inte alls är riktigt sant, då jag var ledig hela helgen.. Men känslan är så och känns som om kroppen är helt utmattad ibland helt enkelt.. Har alltid(!) varit en kvällsmänniska och kunna vara vaken hur länge som helst utan att de varit ett problem, och kunna sovit fyra fem timmar och ändå fixat dagen efter, men något har verkligen hänt, då jag vid åtta har två ögon som faller i kors ungefär och jag bar avill gå och lägga mig, de är helt sanslöst vad trött jag blivit, de senaste tre söndagarna har jag stängt de blå innan nio och sovit till dagen efter, och tro inte att jag är världens morgonpiggaste människa nu ist, nej nej, jag är fortfarande jättejättetrött på morgonen oxå. Trodde man var antingen eller..Men jag har väl fel antar jag.. Varit vaken en fredag och sett vem som gått vidare i idol, och i lördags önskade jag att jag fick sova när kl var åtta.. Är de inte konstigt? Kan ju omöjligt ha och göra med att jag fyllde år här, de måste vara något annat som spökar helt enkelt..

Hur som helst de jag skulle skriva om min lediga dag, är att de är inte riktigt sant, för de har lagt ett p-möte idag som är obligatoriskt och vi får inte alls reda på något om va de handlar om, och alla inom kedjan ska ha obligatoriskt p-möte om den här grejen, så jag undrar va de är som kan vara på g, eller va de är som är så hemligt.. Vi ska säkert göra något som att gå ihop med något annat bolag eller så är de någon ur kedjan som ska försvinna eller byta namn helt enkelt.. Men jag får väl veta vid sexton idag va de handkar omo så ingen idé att lägga en massa energi på nyfikenhet helt enkelt..

Ska träffa bästaste tjejen från Glada Huddik idag, som jag ser framemot!! Träffas och göra de vi är bäst på, kackla :) Ska bli trevligt, och ska strax hoppa in i duschen för att göra mig iordning och åka.. Men misstänker att ja lär stanna på macken för att pumpa i luft i däcket först, då de av någon anledning verkar läcka luft, vilket inte är bra, för jag orkar inte med nå mer dyra utgifter, varför kan inte allt bara låta bli och krångal helt enkelt? De skulle ju bli så mycket rolligare då, tycker att de har krånglat tillräckligt nu.. men de kanske bara är jag..

Imorn ska jag göra nått som jag aldrig gjort någongång förrut och de ska bli spännande helt enkelt, jag ska gå på husvisning för första gången i mitt liv, och de ska bli spännande :) Se hur någon annan bor och se om de är någon som skulle passa en annan helt enkelt, dock tror jag inte att de blir något köp, men om man vill bo i ett hus så lär man ju titta lite innan man bestämmer sig, och de kan ju vara bra att se lite olika alternativ innan man bestämmer sig.. Hur som helst ja hara ju som sagt aldrig gjort de för så de är dags nu helt enkelt och de ska ses ett hus som ligger i ett lugnt område och inte alltför långt in till stan.. Men man får se vad som händer helt enkelt, jag trivs ju väldigt bra här hemma oxå så ingen brådska direkt :)

Hoppa in i duschen och styra bilen till byn som gud glömde!

Mia.

 

Frukost och jobb..

Har precis intagit en god frukost bestående av en macka och en stor kopp the.. Snart dags för att göra sig iordning för en riktigt lång dag på jobbet, ända till sex idag.. Då vi håller på och ska göra om systemet av bestälkningar, spännande men tar oxå väldigt mycket tid, så blir garanterat en lång dag idag..

Imorn ska jag förhoppningsvis träffa bästaste Söta fröken från Glada Huddik, som jag längtar efter henne så hoppas att planerna går ihop och att vi kan ses! :)

Datorn är fortfarande paj, men jah hoppas att allt ska bli som vanligt med den snart igen..

Duschen nästa, jobb på menyn..

Mia.

RSS 2.0