tillbaka efter semestern! :)

Long time no see..
Har hänt en hel del den sista tiden, oj oj oj... :) Bara positivt! :) Fixade ju tjejklassikern och var ju så nöjd att den var avklarad :) Nöjd med resultatet somm helhel, även om de kunde varit bättre tider på vissa saker, men de finns ju ingenting som säger att de inte kommer att göras igen :) Siktar på siljanrunt på cykel i sommar, 16 mil i en skön natur och miljö :) Bara de inte är försent att anmäla sig än.. :P Sedan tog vi och packade en varsin ryggsäck jag och mitt älskade hjärta och begav oss till väst, till den stora staden och shoppingcentrum för shopaholics Singapore! En semester på hela 17 dagar hade vi framför oss och drog till Malaysia och den lilla ön tioman! Vädret bestod av regn första typ tio dagarna, men när de väl släppt så blev de supervarmt, vilket de redan var innan :) Vi gick i princip halva ön i en minst sagt djungel! Apor som var en meter ifrån en och ödlor på upp till två¨meter, men de var helt fantastiskt och mitt hjärta är den underbaraste människa som finns! Slutligen av vår semester så begav vi oss tillbaka till Storstaden, vilket i efterhand kunde ha räckt med en max två dagar, men de är inte lätt att veta :P Vi besökte ett sjukt stort zoo och hade de toppen! :) Semestern var helt fantastisk och vi var på så himla många bra platser, även lite sämre med massa termiter i sovdelen och två centimer vatten på golvet i badrummet, med mygglarver i och sniglar men tillhörande soptipp utanför. Men man kan ju inte bara ha guld och gröna skogar man vet aldrig var man hamnar och hur de blir, men semetern var verkligen toppen! :) Jättenöjd!
Nedan en bild på vår myrhög i sovdelen!
Dessutom så har vi en ny resa att se framemot då jag råkade ge min bästa hälft en resa till Grekland i höst i födelsedagspresent! :D Toppen va?!
Nu när vi har kommit hem och landat lite, även om dygnet fortfarande är totalfel och kroppen inte riktigt återhämtat sig så fick våra vänner en bebis natten till i onsdags! Ser jätteframemot att hälsa på och så glad för deras skull att allt gick bra att de mår bra och dessutom för den lille krabaten! :D Stort grattis!
Lite snabbt ihopplitat men matlagningsdags, och middagsdags som väntar, men en liten uppdatering! Hur som helst Malaysia är verkligen toppen och vi är supernöjda över en helt fantastisk semester! :D
Dags för nya tag och nya äventyr :)
På återseende!
Mia.

Tjejklassikern 2010/2011

Nu är den äntligen avklarad!! Tjejklassikern har tagit slut och nu är de dags för nya utmaningar!! Tackar kära Mallan så himla mycket för en trevlig tjejklassiker <3 Utan dig hade de inte blivit av :)
Bjuder på en bild innan vi begav oss av, perfekt väder och det var verkligen superkul, skidor är verkligen min grej. Hamnade i mål på 3.24.47 och känner mig nöjd över resultatet, fast under tre timmar hade ju inte varit helt fel, men nya tag nästa år! :) Tack kära du för en trevlig upplevelse och så himla bra jobbat!! :)
Ny dag, nya tag och nya utmaningar.. Uppdaterar om vad som kommer framöver lite senare, nu middag hos svärmor om ett litet strax!
Puss och kram! :)

RSS 2.0