Sometimes..

Sometimes life is absolutly beatiful, and sometimes life suck really hard, and even worse, sometime life is a complete hell..

Att de kan vända så otroligt hela tiden, fattar inte.. men men.. Min kropp har faktiskt inte någon ork kvar överhuvudtaget.. de gör inte bättre me den där pollen som är ute heller.. helt matt och slut och tårögd i stup i ett, orkar inte helt enkelt..

Idag ska inhandlas studentpresent och födelsedagspresent, vilket ja inte är på humör för, men ja måste göra de idag, annars hinner ja inte.. Vet inte vilket som är svårast, massa förslag på födelsedagspresent, men ja vet inte alls, och inte en aning om studentpresenten.. och de bör städas hemma, ingen ide och skriva måste, för ja orkar ändå inte.. De ser ut som skit helt enkelt, och de gör ju inte att man mår bättre direkt.. de ja hade och se framemot idag var solen, som inte heller verkar komma fram idag..

Ja orkar helt enkelt inte..

Och inte gör saken egentligen bättre när allt bara blir fel hela tiden och allt man gör är totalt skruvat.. Ibland är de jätteroligt och vara mig ja vet.. verkligen inte.. De är inte så att ja tycker att ni ska tycka synd om mig, ja bara uttrycker mig i mina åsikter som måste kunna vara rätt ibland oxå, och här bestämmer ju som sagt jag, och då är allt ja säger helt rätt.. För här i min egna värld är allt jättebra.. :)

Mia.

Romeo take me somewhere we can be alone, ill be waiting, all you have to do is come
Youll be the prince and ill be the princess, its a lovestory so just say yes..
Lovestory - Taylor Swift

suck..

Suck.. verkligen suck.. vi har ju en såndär inspelningsbar box nuförtiden, kan varmt rekomendera, ja kan se alla mina program ja vill, när ja vill förutsatt att ja spelar in dem, eller min sambo som gjort de de senaste gångerna vill säga.. De är verkligen toppen, föutom idag egentligen ja har tittat på Greys, och konstant gråtit i en timmes avsnitt.. Med en lätt huvudvärk, (jätteont) sjukt trött och inte alls huvudet med mig då de snurrar i tankar hela tiden, så är de lite lätt extra jobbigt och se detta program idag, eller så är de för att ja är tjej som tårarna bara rinner till detta program idag.. extremt jobbigt i vilket fall som helst.. Skulle kunna skriva en hel miljon me meningar om allt och inte nått.. men me tanke på att allt resulterar sig i i de ja gör just nu så skulle de oxå bli fel, som allt annat.. så ja låter helt enkelt bli..

Just nu så bara önskar ja massa, och hoppas på de oxå..

Idag fick ja ett preliminärt schema för sommaren, ser faktiskt bra ut, är de inte fascinerande med schema, ja kan titta hur länge som helst på de och bara titta hur dagarna ser ut, fast ja vet.. fastnar dock alltid i de.. men schema framtill vecka 33 och de är ju skönt.. Jobbar som de ser ut just nu bara två hela helger på hela sommaren, de ni!! Hur skönt känns inte de :) Känns så bra och ha de här jobbet, verkligen.. !! De ska bli så skönt me ett normalt jobb en sommar för engångsskull..












Lämnar några rader ovanför som ni kan fylla i själv va ni tycker de ska stå där, själv vet ja men de skulle behövas mycket mycket mer plats egentligen.. Men ni får välja själv va som ska stå.. någon som har ett bra förslag kan väl lägga en kommentar så kan ja ju lägga in de där.. :)

I helgen hoppas ja på att ja ska få använda mina urläckra skor,  vi får se :)

Och imorn ska ja träffa en vän som vart utomlands en vecka, ska bli kul och se henne :)

Hoppas på en bra dag imorn, de behöver ja, för just nu orkar ja inte me nå annat...

Mia.

trött.. :)

Lena och Orup poppas ur högtalarna på min dator :) Spotigy är faktiskt himla bra..

Igår var en väldigt trevlig kväll, mycket folk, massa folk man inte kände igen, och vi var 24*3 plus några till.. orkar inte riktgit räkna idag.. Trevligt iaf, och ja och min vän som ja har äntligen börjat få upp kontakten me igen dansa och prata som vanligt igen, som om de var igår vi syntes sist, var så himla trevigt.. Blev väl lite oense me min sambo, men om samma sak som vanligt.. mina blå vänner.. :P Men vi stanna till halv ett tror ja och sen när vi kom hem hade vi himla trevligt oxå, lite make up.. :D Var iaf en helbra kväll, och har väl aldrig fått så mycket komplimanger för ett par skor.. :D Ja vet, de är sjukt snygga, och ja har inte ont i fötterna idag, så de är bra betyg, me like massor!!

Idag är ja rastlös och vill göra nått, så har väl plockat lite hemma, men de kommer lixsom ingen vart.. Ja gjorde dundermisstaget och sova middag vi halv tio.. sen var ja aptrött.. Ja som var uppe och sjöng i köket imorse halv nio och gjorde rabarberkräm, Ja ska måla hela världen lilla mamma..

Vädret är ju väldigt opålitligt oxå, men när solen skiner är de äntligen varmt och skönt ute.. men så kommer regnet lite hur som helst, så de är inte nån ordning alls..

Borde åka och inhandla massa mat faktiskt idag, men än så länge vet ja inte om ja är kapabel och köra bil.. visst köra kan ja ju, men sen då.. vet inte va farbror blå säger.. och skulle vilja gå till gropen idag, men ja vet inte känns som om vi blir hemma.. Ja känner nog inte riktigt att ja orkar de heller.. bara äta sjukt god mat känner ja.. och ja sen får vi väl se va som händer..

Just nu känner ja att kroppen skulle behöva en rejäl omgång massage.. men men.. de är väl spriten som går ur :) förstår inte att ja drack mintuu igår.. de har ja inte druckit sen ja och min gamla vän var till finland och tillbaka.. och vi drack en flaska hon och jag på förfesten, och sen gick ja hem till insjön som ja då bodde i.. Tror de var den gången.. men kul hade vi eller :)

Sitter starkt och funderar på när skattepengarna tänkte dyka upp.. tycker att de skulle passa bra om de kom nu.. men ja får väl vänta någon vecka till tror ja tyvärr..

Nästahelg är ja helt ledig, så vi får se va vi hittar på för skoj då..

Nej nu ska ja ta tag i fritöserna så ja har lite mer plats i köket :)

Mia.

ps, tack för igår :)

Bra dag! nya skor, :D

Idag har ja i stort sett tillbringat hela dagen på kupolen, skulle ju bara ara där en timme eller två, haha de lät ju himla bra iaf, och massa fint hitta ja, men min plånbok säger klokt men starkt nej tyvärr.. Men ja hitta ett par asläckra skor som ja är sjukt nöjd me och de är en storlek mindre än va ja brukar :D Och ja är verkligen asnöjd, vilket känns bra, var så länge sen ja shoppa så ja unna mig verkligen saker som ja verkligen ville ha, och tänkte efter en extra gång, ja var väl lite som mamma åt min vän oxå, men känns dumt och köpa saker de är hål i redan ;) Men ja köpte en ring oxå, som ja bar hela dagen, mycket nöjd me mina köp och du min vän, hade ja haft de där pengarna hade ja köpt allt ja provat idag.. men de får bli en annan gång, när skatten kommer kanske.. :) Då får vi göra ett nytt försök, kanske kan till och me tänka mig att köpa de där röda skorna.. :) Tack för sällskapet idag iaf!

Efter vår tripp åkte ja till min fina vän och titta hur de går me huset deras och säga hej såklart :) och de var kul och se henne igen, hoppas hon följer me imorn, de vore så himla roligt om du kunde :)

Och älskling min ja vet att du hade gjort frukost imorse om de varit så :) Ja vet att du gör de åt mig varje helg, för du är faktiskt så sjukt underbar! :) ( Hoppas du tar de lite lugnt ikväll nu i stan)

Haft en toppendag helt enkelt, och imorn blir en lång, men förhoppningsvis rolig dag, och hela outfiten är klar, förutom nagellacket, hoppas ja bara hinner me och lacka dem.. Håret blir som vanligt, då ja försökte mig på en vågtång, resultatet blev, Va har du gjort me håret?! haha, ja förstår de resultatet haha, men kul va de..

Tänk om ja hade lite mer pengar, ja hitta så mycket fint idag verkligen, men men bara drömma.. :) Ja vet pengar gör en inte gladare, men min garderob skulle bli så mycket finare och bättre...

Nu ska ja vila mina smått ömande fötter, lägga mig och sova lite och drömma om min karl, som om ja känner honom rätt inte kommer ramla innanför dörren förns vi två.. :)

Mia.

ps, inga renar i sikte idag.. ;)

bra box!

Nu har ja sett både desperata husfruar och greys, vi beställde ju viasat ist för canaldigital för att de skulle bli billigare och för herrns skull för hockeyn i höst.. Och ja gillar verkligen den nya boxen, man kan spela in massa program, så nu kan ja se de program ja vill jämt! Verkligen jättebra grej! och herrn får se sin sport när han vill, perfekt.. Att vi inte haft den här förr då! :) De typiska me dessa program är att man gråter, inte så mycket till desperata men, till greys, blir bara värre och värre, eller så blir ja känsligare och känsligare..

Imorn blir de en vända till kupolen och shoppa lite, ska bli kul hoppas man hittar nått snyggt, som är bra och billigt.. funkar de? :) Hoppas kan man alltid göra..

Nej, nu blir de sängen, om ja ska orka upp imorn, hoppas på lite äggröra och bacon till frukost imorn, älskling fixar du? :)
Mia.

Eurovision..

Tittar på Eurovision, och "bara" 12 länder kvar som ska rösta.. Än så länge så blir de som ja sa, norge vinner.. de leder me över hundra poäng.. Så just nu grattis till dem! :)

Gick jättefort och jobba idag.. tiden bara sprang iväg, och när alla gått hem utom ja och han som ja stängde me, då kom folket.. Sen satt vi i princip i kassan båda två.. Så, de gick bra..

Nu leder de me över 150 poäng över tvåan..

Roligt att Azerbadijan ligger tvåa just nu oxå, då de skulle kunna säga att de är ett svenskt bidrag, så de gick ju ganska bra :)

Har handlat idag, ska göra tårta imorn faktiskt.. och då ungen gillar gummibjörnar så himla starkt tänkte a dekorera me de.. få se om de uppskattas..

De var nått ämne ja tänkte ta upp, men har totalt glömt bort va de var.. jaja hoppas på fint väder imorn iaf.. Apropå gurkburk..

Blir så matt på över hur vissa människor beter sig alltså.. suck.. helt ogenomskinligt verkligen.. Haha..

De har väl aldrig varit så kul och se röstningen för Eurovision, ett leende genom hela röstningen... :) 387 poäng.. Helt otroligt..

Mycket bra!

Recensionen av ESC 2009 blev mycket bra måste ja säga, och scenen hade de gjort väldigt bra, ja är himla nöjd iaf..

Apropå  nå helt annat.. vem åkte ut Robinsson? Ja som skulle följa de, men har missat de mesta avsnitten.. tråkigt nog..

Kvällen får avslutas me och hoppa in i Hot Shots 2, som ja inte sett sen ja vet inte när.. fast lär väl sova eftersom svärfar och co kommer imorn..

Mia.

Im in love with a fairytale, even thoue it hurts, cause i dont care if i loose my mind, im already cursed..
Alexander Rybak - Fairytale

Hemma igen..

Har äntligen sovit ut.. :) efter en kryssning och två eller tre dåliga sovnätter så har ja sovit ut, så skönt :) Har precis ätit frukost och förutom musiken ja spelar är de helt tyst i huset.. Grabbarna är ute och går, så ena kan somna.. Tror ja behövde en lugn förmiddag oxå.. Kryssningen var jättetrevlig, och de är ett skönt gäng, så de var roligt :) Blev lite sprit, var längesen ja drack sprit tror ja.. och massa gitarr, lite karaoke och dans, var en lyckad resa, alla var trött på jobbet igår, då vi kom hem sent på torsdagen.. Men tackar att ja fick följa iaf :)

När ja kom hem var de städat och fint, då de hade vart besök här iome att lillkillen fyllde tre.. så hans mamma och co var här och fika..  Kändes ganska lättat att ja inte var här, fast ja hade ju oxå velat fira honom.. Ibland önska ja bara att vi bodde jättelångt ifrån henne, men men antar att för hans del så är de ju bra.. Hur som helst så var de jättefint härhemma, och städat och skönt och komma hem, kändes som ja vart borta i en evighet.. Så nu är allt precis som vanligt igen när ja vart borta en sväng.. Tyckte inte om att vara borta så länge (1 dygn) men de ska väl vara nyttigt har ja hört, lika bra att ja vänjer mig antar ja då herrn ska ut på massa saker i sommar..

Fick lönebeskedet i torsdags, då de var lön igår, positivt att ha pengar igen :) och ja har lyckats skrapa ihop 6 hela semesterdagar me betalt! :) Ja är toknöjd, nu har ja ett riktigt jobb, eller fel ordval, ja har ett seriöst jobb helt enkelt :) Och ja trivs hur bra som helst, de är så roliga och sköna människor så man kan inte göra annat, en salig blandning helt enkelt.. :)

Har säkert en miljon me funderingar och tankar och så mycket som ja skulle vilja skriva om, men ja orkar helt enkelt inte.. Jag bara hoppas på att de ska bli bättre..

Tackar min vän för stöd och råd och att hon lyssna häromdagen då ja var och hälsa på henne, ibland så tackar man sina vänner alldeles för sällan och visar inte att man finns där.. Men jag är glad att ja har mina vänner..

Sitter och lyssnar på Taylor Swift med Lovestory, just nu skulle den låten kunna spelas om och om igen..

Ska jobba eftermiddag idag, känns lite surt, då de känns som om hela dagen försvinner, men och andra sidan skulle vi väl inte ha gjort nå speciellt idag heller, och nästa helg är ja ju ledig på lördagen..

Har suttit och kollat upp biljetter till B.S, och jäklarns va dyra de var.. billigaste går på 695 kronor.. så vi får se hur de blir me den saken...

Hemma igen och ja hoppas bara på att de blir bättre..

Mia.

Upp tidigt imorn..

Jaha, som vanligt när man ska upp ultra tidigt på morgonen så går man o lägger sig alldeles för sent.. Imorn är de toktidig uppgång då de är uppställning sju på jobbet.. Sen bär de iväg på kryssning.. vilket ska bli skoj, så glad att ja får följa me :) Tvättmaskinen har dock jävlas me mig så har inte kunnat komma i säng tidigare än snart.. Vill gärna se eurovision oxå, men ja måste upp tidigt imorn så de blir inte nått av me de..

Sov ju jättedåligt inatt, men de har ju sina förklaringar, men hoppas att de blir mer sova inatt..

Träffa en gammal vän idag, så kul och se henne, var så längesen, och som vanligt när man ser dig är allt som vanligt, och de är så skönt :) Tack för både mat och the, min tur nästa gång :)

Haft en helt ok ledig dag idag, efter omständigheterna så har den varit mycket bra..

Nej, dags och lägga sig och orka me morgondagen..

Kommer sakna dig min karl, bara så du vet, och du betyder allt för mig!

Mia.

ps, de är ju humor hur endel folk beter sig.. :)

Rabarberpaj..

Bakade min första rabarberpaj igår för första gången i år.. öhh.?? Ja de var första för i år iaf, den ble vbetyg godkänt iaf, hade inte så mycket rabarber och inte så mycket ingredienser så de räckte.. men men..

Idag blir de och träffa några vänner, och packa inför imorn då kryssningen är.. och ikväll sa min sambo att de var schlager så kanske blir och titta på de, men har för mig att de bara är utslagning och själva grejen är i helgen.. men kan ju vara kul och titta, får se hur de blir..

Nej, nu ska ja ta och göra mig iordning lite så de händer nått idag..

Mia.

Glada nyheter :)

Hmm ibland är min blogg så sjukt intressant.. Men de är ju alltid spännande iofs.. hmm... måste tänka över de här lite.. fantastiskt va kul, inte ens en liten ledtråd, fantastiskt.. :) Men de gör ju saker och ting lite roligare.. va de gäller den gifta mannen, har ja som ni vet till de ja känner, sagt att ja har ändrat mig angående honom, de han gör på de sättet han gör, han är inte dum, han är ganska smart, och som lyckas på de sättet, ja diggar de helt enkelt, har absolut inget emot honom... Så, nu fick ni lite klarhet i de oxå, och ja tycker faktiskt han är trevlig, end of story.. Men ja kan rabbla länge om allt de här, men ja har faktiskt inte nån lust.. :P

Idag fick ja trevliga nyheter på jobbet, ja kommer få jobba mellan 22 och 30 tim i veckan, som nu fast lite mer var svaret :) Och sen ska ja få följa me på personalresan i veckan :) Ja som skulle få stanna hemma och vara ansvarig under tiden, nu får ja följa me, och de känns hur kul som helst att få vara en i gänget :) Synd att de inte blir nå taxfree då ja är tokluspank.. Men men, de blir kul och följa me iaf, spännande, och skönt och komma iväg en sväng, synd att ja inte får ta me mig min karl bara..

Idag, har ja lyckats göra en så kallad köttfärs, ja är lite inponerad, men tänk va lite röd currypasta kan göra :) och lite annat smått och gott..

Nu sitter ja och tar ett glas vin, snurrar lagom i huvuvdet, imorn ska ja bege mig hem över dagen, ville verkligen att karln skulle me, men en annan gång.. Men blir väl snart sova för min del, han är iväg och har kollat på hockey me sina vänner här i byn, så ja förväntar mig inte att han dyker upp inom den närmsta timmen iaf.. :) Nej.. tillbaka till tvn och min fredagskväll..

Tack för att du finns :)

Mia.

en liten uppdatering..

Vill verkligen skriva ett inlägg som skakar om lite, men inte säker på att ja kan de då ja inte har något och skaka om med haha..

Skrev ett inlägg tidigare men allt försvann typiskt.. så ja vet inte känner inte dirket för att börja om..

Jaha, de har väl inte hänt allt för mycket egentligen.. Helgen var toppen, hade tjejträff, och de var hur trevligt som helst, min söta vän har så himla fint hos sig, och vi har alltid så himla trevligt! Me like alot! Måste vart billigaste utgången ever, då de gick på 50 kronor :) Men eftersom ja är verkligen tokpank så var de jättebra för min plånbok, önska vi var mer övernes, och att den ville ge mig mer pengar, men icke..

Måndagen bestod av fotboll och ja träffa en viss person som gjorde att ja fick ångest, panik ville kräkas och gråta samtidigt, jättetrevlig känsla verkligen, men de gick ju bra iaf.. Hemmalaget sågmyra vann mot Långshyttan.. Div. 7 3-2.. Ja överlevde iaf..

När ja nu tagit tag och planterat ja då ändras vädret till jättedåligt.. Regn, vem beställde de? Jaja.. de kanske tar sig, och hoppas verkligen på fint väder..

Tisdagen var nog värsta dagen hittills på länge tror ja.. Satan vilken dag.. De började hemma och fortsatte till första rasten på jobbet då ja får hela kopp the över hela mig.. eller ja underdelen av mig iaf.. Humöret var sådär hela dagen, och allt var bara skit, skulle aldrig gått ur sängen den dagen men men..

Onsdag var igår.. känns som längesen, men då var de nog bara jobb som gällde.. Man blir rätt trött av och börja jobba kvart i åtta på morgonen då man går upp innan sex, eller ja man försöker iaf.. 

Idag, har ja vart ledig och träffat en vän på fika, chocka henne me fotbollen och vi satt och kackla en stund, kom hem och tvätta lite och börja dagen me och tappa ett glas i golvet, så imorse dammsuga ja, de är väl i princip min dag idag.. De känns iaf som om allt börjar bli på en bättre väg nu, lite ljus i tunneln, och ja trivs massor och ja älskar min sambo väldigt mycket, du gör de så mycket bättre för mig :)

Hmm ja har tänkt mycket på sistone, på vänner.. ett återkommande ämne hela tiden tror ja.. träffa den gifta frun i lördags, eller ja vi sa hej lite flyktigt ja har kommit på att ja tycker lite synd om henne, då de är andra gången ja går ut och ja träffar på henne och hon inte har några vänner me sig, av de hon brukar och hennes man är där.. ja tycker de är tragiskt att hon inte har någon.. men hon kanske har de ja vet inte, ja ska inte uttala mig, men ja tycker synd om henne om hon känner sig ensam, not my problem egentligen.. ja tycker de är synd bara.. Ja, annars så är de mycket me de där vänskaper, tycker man inte hinner me riktigt, men de blir väl så när man blir vuxen.. gjorde ett test idag, de blev att ja inte skulle ha barn förns om 6 år, känns som lagom tid dit.. men hur ska man då hinna me sina vänner.. mysteriet, men de funkar säkert.. Eller ja ja vet att de funkar, men just nu känns de som om tiden inte riktigt räcker till.. Men men.. som om de gånger man verkligen träffar sina vänner är när vi har tjejmiddag, eller tjejträff.. och de är ju faktiskt bara en gång i månden typ..

Min kära sambo ligger här brevid och sover och småler samtidigt, undrar va han drömmer.. han är så fin!

Nej dags för mig och dejta kudden oxå, imorn blir de jobba eftermiddag och sen lördag hem till mina föräldrar :)

Prata me en vän idag på msn, så trevligt och prata me henne jämt, synd att vi aldrig ses nu bara, men måste ske en ändring på de, söndag känns de ok?

Längesen ja fick en kommentar nu på bloggen, men sant de kanske inte finns nått och kommentera heller, fick en komplimang häromdagen att ja har så gröna fingrar, vet inte om de stämmer, men ja tackar så mycket iaf :)

Mia.


RSS 2.0