suck..

Suck.. verkligen suck.. vi har ju en såndär inspelningsbar box nuförtiden, kan varmt rekomendera, ja kan se alla mina program ja vill, när ja vill förutsatt att ja spelar in dem, eller min sambo som gjort de de senaste gångerna vill säga.. De är verkligen toppen, föutom idag egentligen ja har tittat på Greys, och konstant gråtit i en timmes avsnitt.. Med en lätt huvudvärk, (jätteont) sjukt trött och inte alls huvudet med mig då de snurrar i tankar hela tiden, så är de lite lätt extra jobbigt och se detta program idag, eller så är de för att ja är tjej som tårarna bara rinner till detta program idag.. extremt jobbigt i vilket fall som helst.. Skulle kunna skriva en hel miljon me meningar om allt och inte nått.. men me tanke på att allt resulterar sig i i de ja gör just nu så skulle de oxå bli fel, som allt annat.. så ja låter helt enkelt bli..

Just nu så bara önskar ja massa, och hoppas på de oxå..

Idag fick ja ett preliminärt schema för sommaren, ser faktiskt bra ut, är de inte fascinerande med schema, ja kan titta hur länge som helst på de och bara titta hur dagarna ser ut, fast ja vet.. fastnar dock alltid i de.. men schema framtill vecka 33 och de är ju skönt.. Jobbar som de ser ut just nu bara två hela helger på hela sommaren, de ni!! Hur skönt känns inte de :) Känns så bra och ha de här jobbet, verkligen.. !! De ska bli så skönt me ett normalt jobb en sommar för engångsskull..












Lämnar några rader ovanför som ni kan fylla i själv va ni tycker de ska stå där, själv vet ja men de skulle behövas mycket mycket mer plats egentligen.. Men ni får välja själv va som ska stå.. någon som har ett bra förslag kan väl lägga en kommentar så kan ja ju lägga in de där.. :)

I helgen hoppas ja på att ja ska få använda mina urläckra skor,  vi får se :)

Och imorn ska ja träffa en vän som vart utomlands en vecka, ska bli kul och se henne :)

Hoppas på en bra dag imorn, de behöver ja, för just nu orkar ja inte me nå annat...

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0