Från och med nu.. :)

Från och med nu kommer ni hitta mina blogginlägg på tantmia.blogg.se :)

Mia.

Njuter av en bit sol..

Var till den där doktorn idag, domen... Spänningshuvudvärk och lätt magkatarr så så simpelt var de.. Huvudet börjar äntligen ge med sig lite grann och de känns bra + att jag fick ytterligare en medicin att knapra på.. Jiho.. Sen blev ha ännu gladare av att jag fick lov att ta mera blodprov, you gotta love it.. Not..

Satt nyligen och läste gamla blogginlägg från förra året, och humlans vad glad jag är att den soppan inte infinner sig nu att allt blev så himla bra i slutändan att man vill gråta av lycka :) massa kärlek och livet känns helt fantastiskt underbart helt enkelt! Man kan säga att jag är nöjd :) och med tanke på hur mitt liv ser ut idag skulle jag bli förvånad om jag tyckte annat! Älskar mitt liv med min karl i vårat hus i denna by och allt är på topp jämt man kan inte bli nöjdare! Fantastiskt känner jag om de! <3

Då denna blogg hängt med ett tag så tror jag att de är dags att byta och byta namn men med tanke på antalet lösare så är ju frågan om man ska fortsätta alls.. De har lixon droppat av under tiden.. :) men de förstår jag oxå.. Ska suga på karamellen ett tag och se vad som händer..

Imorn åter dags för jobb och sen blir de Motala i stort sett hela helgen då lillebror cyklar Vättern runt, och här ska hejas massor! Och min fantastiska soulmate och bäste vän följer med mig vid min sida, kan de bli bättre? :)

Mia.

Hemma!

Ligger på soffan och hör regnet vräker ner ute.. Trist men känns lite typisk försommar :) hoppas vädret blir stadigare efter midsommar :)

Hemma från jobbet idag, eller idag är jag ledig men blir hemma imorn oxå, har haft sån huvudvärk ett tag så de blir bara jobbigt att jobba.. Ska till farbror doktor imorn, säkert ingen som helst fara, men stillar min sambo och min chef lite :)

Passa på att skicka iväg en ansökan om jobb idag, vi får se helt enkelt, söka kan man alltid göra :)

Igår gjorde vi lite rabarberpaj och mitt bästaste hjärta är guld värd alltså, vill aldrig vara utan den mannen :D

Idag var de tänkt att han skulle sätta ner sin sparrisplanta i backen som han fick i ettårs present, men med tanke på hur regnet öser ner så ser de inte ut som någon bra plan idag :P

Var till tandläkaren idag och skrapa bort lite i munnen, så nu ämnar de fint, men bra blev de! :) och apropå de, hur svårt ska de vara att få träffa en läkare utan jourtid på sin vårdcentral? Ja vi ringer dig om två dagar, har du fortfarande problem får du komma då.. Suck men imorn då blir de ett besök får se om de är järnet som spökar igen..

Nej vila lite och nedan en bild på minitårtor som jag gjorde häromdagen till fika, ibland är jag för huslig :)

Mia.


<3

Idag firar jag och mitt finaste hjärta ett år tillsammans! Helt fantastiskt vad tiden går fort och helt fantastiskt va underbar han är min man! Han får mig verkligen att njuta av livet! Lovely! <3

Idag fick han mig även att börja gråt när jag fick bud med blommor och ett kort med en underbar text! Han är fantastisk helt enkelt! Vill ha många många fler år ihop och jag hoppas vi blir gamla och skrynkliga tillsammans! <3 nedan en bild på mina superfina blommor och vårat växthus som är klart :)

Nu dusch och sen ut och äta middag :D

Mia.


RSS 2.0