På tok för mycket, i need some help..

Märks på statestiken att de var folk som gjorde annat på julafton iaf.. haha.. nog om de..

Usch idag var inte alls min dag alls.. börja me migrän och tokmycket illamående, som för övrigt inte gett sig heller.. sen har de hänt en miljon me andra saker typ idag.. märks att mitt huvud behöver vila och ta de lugnt, ja sover inte ens ordentligt för att de är så himla mycket och tänka på just nu, inte så konstigt att man har migrän egentligen.. suck.. dubbelsuck.. Tar mig en bit marabou Premium Passionfruit ist och hoppas på att allt ska släppa.. nej ja vet de gör inte de men man kan ju hoppas..

Har egentligen inte så mycket och skriva för de har så mycket me den där saken och göra de där som kommer hända snart, och de vill ja inte ta upp här just nu, men som en vän sa, ryktet är väl redan ute om de här så ja what the hell, men ja kan väl få leva i min värld här för srunden iaf och låtsas som ingenting. för just nu orkar ja inte alls.. inte alls.. suck..

Glögg och toksova bort migrän hoppas på att de funkar idag, banken imorn..

Mia.

God shoppingtur..

Sitter framför brasan och lyssnar på när mamma och pappa tittar på singing bee.. haha tror ja faktiskt sjunger bätrtre än vissa.. haha men de är kul att de finns fler som inte kan sjunga.. haha...

Idag har vi varit i valbo ja och mamma och slagits me massa nadra, nej faktiskt inte de var rätt lugnt, allapresentkort ja fick i julklapp gick åt på IKEA iaf kan ja säga, 25 kr kvar haha.. Måste spara lite till pengar så ja kan åka snart igen, som sagt finns ju lite fler saker ja behöver, och ja hitta lite bra tips tills dess iaf.. spara spara spara.. allt som allt har ja gjort av me ganska lite pengar ändå, men har fått ganska mycket för pengarna ändå.. Gillar min nya jacka skarpt!! :)

Ja finns, men håller mig i bakgrunden ett tag, så ni vet..

Varför sitter ja jämt och gör massa annat när ja ska blogga? Nu har ja glömt bort allt ju.. suck.. Imorn bär de iaf av hemåt igen.. Tillbaka till vardagen igen..

Men de var nått ja skulle nämna men icke.. de är som borta, så får skriva en annan gång ist..

Mia.

shoppingtime imorn..

Helt fantastiskt vilka bra julklappar ja fått :) SODASTREAM, bestik och massa presentkort på IKEA! :) Så nu kan de bli lite shoppa av imorn, får se då om man kommer hem me nått, antagligen en hel massa skulle ja tippa på..

Verkar som om alla ska på arenan idag, men känns skönt att vara hemma hos mina föräldrar de enda som är tråkigt är att min älskade karl inte är här... Men längtar massa efter honom och antagligen så är han iaf hemma på söndag så då kan vi ses då! Ser ja framemot :) Ska ja vara ärlig så har ja ingen som helst lust heller och gå på arenan, bara massa folk som snackar en massa skit.. usch.. Fast hade vart trevligt me en liten hemmafest och andra sidan.. men men.. Ja är alldeles för trött för att gå ut någonstans iaf, och de är så j**la kallt här då de blåser hela tiden.. Så sitter me datorn framför brasan en halv meter bort och bara värmer mig, nackdelen är att brasan typ har dött, så blir lite svårt att värma sig, satt me jackan på ett tag till och me.. Fast de var mest för att ja skulle se hur de gick för pappa nere i källaren me min skohylla.. Och de gick bra, kommer bli bra när resultatet är klart.. har även hållt på och spåna lite på ett köksbord, får se då blir inte riktigt som ja tänkt mig men får börja så och uppgradera mig sen när ja fått tag på rätt virke.. och nu vet ja var man får tag i bra bockar någonstans :) IKEA såklart.. :P

Just nu vet ja inte alls va ja ska göra.. längtar till imorn då ja ska få ta och shoppa av mig, var ett tag sen... Får se om ja hittar nått.. :) och de kommer ja alldeles säkert göra :)

Nej nu blir de vila lite tror ja..

Mia.


Nu är de jul... eller..

I am dricking glögg.. :) Föresten någon som vet va lagerblad heter på engelska, orkar inte googla...

Har öppnat paket två dagar i rad :) Och imorn me förhoppningsvis :) Ja gillar skarpt! Igår fick ja bestick av mina två vänner som alltid ställer upp, tackar så mycket och hoppas att kurbadet blir bra :) Ni är guld värda! Idag fick vi en kokbok på jobbet i julklapp, mycket bra måste ja säga, kanske man kan få lite mer inspiration till matlagning.. :P och kanske kan lyckas me dessutom.. :) Och sen nu på kvällningen så fick ja av min Älskling en SODASTREAM!! Hur bra är inte de, TACK TACK! Precis va ja ville ha, tack! Nu kan ja göra hur mycket bubbelvatten som helst sen :) Och så fick ja ju faktiskt även en annan julklapp av honom oxå, som ja tackar så himla mycket för! Guld värd!

Idag har ja me skräckblandad förtjusning med massa ångest, betalat en räkning, som ja kommer dras me ett tag, känns ja ja vet inte hur de känns, jobbigt..

Övrig info så skar ja av mig en del av min ja där man böjer fingret på på fingret, rakt snitt över halva.. ont, mycket ont, jävla lampa..

Igår hände en väldigt rolig grej oxå.. (inte) min bil låste in mig... ja de är sant, ja skulle flytta på den och ställa den på motorvärmarplats på jobbet, och låset som ja vet har krånglat, ska laga 7 jan äntligen! Låser sig då ja sitter i bilen, och när ja ska ut, ja då kommer ja inte ut, hur mycket ja än drar i handtag och knoppen till dörren där vi fönstret, ja ni vet.. Så som tur är har ja jobbtelefon me mig och kan ringa min arb.kollega och hämta extranyckeln som ligger i jackfickan och låsa ut mig ur bilen.. Hon tyckte att de var jättekul iaf :) Så nu har ja lärt mig ett knep, förutom att ha en extranyckel på mig jämt, ja har lärt mig typ hur man ska handskas me billåset.. Tänk va ja längtar till 7 januari då ja blir massa kr fattigare, men mycket lyckligare av ett billås som funkar, min största fundering är dock, hur kommer de och kunna fixa låset när de inte går och öppna förardörren alls??.. Jaja inte mitt bekymmer..

Imorn är de julafton, och då får ja en bra julklapp, min kära arb.kollega kommer och jobbar hos hos över dagen igen, som ja vill ha henne tillbaka! NU! Men ja får längta till sista januari, och innan dess hoppas ja att tiden räcker till och ses lite oftare.. Men ser framemot imorn iaf! :) Välkommen tillbaka för stunden!

Ja, apropå julafton så har ja ingen julkänsla what so ever.. Visst de är ju jättekul och öppna paket, men de räcker liksom inte för att ja ska känna nå julstämmning tyvärr, och då har ja ju ändå klätt två julgranar, varit på julshow, och de är snö ute.. men icke.. hoppas på att de kommer mer imorn, men kan ju vara så att ja för tillfälle har massa annat och tänka på..

Har nog bestämt hur de blir på nyårsafton iaf, och de känns bra :) Ser ja framemot, och äntligen fira me min darling! (nu åker du inte iväg och åker skoter då.. ) Så de ska bli trevligt iaf :)

Nej nu ska ja skruva loss två dörrar, och sen lägga mig brevid Herrn och bara mysa för ja behöver en massa kramar och sova väldigt mycket.. så vi hörs helt enkelt!

Önska mig lycka till på jobbet imorn och en försiktig körning då ja ska hem till mamma och pappa..

GOD JUL!

Mia.

En miljon saker..

GAAAHHH! De känns som om de är en miljon me saker som borde göras just nu, och en miljon som ja inte har gjort.. suck.. Dagarna nu är verkligen tokspäckade så ja vet inte varför ja sitter här egentligen.. Men måste försöka få undan så mycket som möjligt innan jul, för ingen lust me de under nyårsveckan och efter julafton har ja inte tid.. Sen är de inte långt kvar alls och om min planering ska hålla så behöver ja verkligen ta tag i de här nu, på engång gäran nyss, inte tid och sitta vi datorn.. suck.. Men de tar emot jättejättemycket.. jättemycket.. Ja vet ju att de bör göras och att allt kommer bli så himla bra, skillnaden märks ju redan nu, men ändå, de var ju inte såhär man tänkte att de skulle se ut.. men de blir bra, min sambo säger att de kommer bli jättebra, så hoppas de då..

Nu snöar de igen, verkar som om de blir en vit jul iår..

Nej ta tag i de sista, för de är ju faktiskt inte mycket kvar, eller?..

Mia.

tired..

Trött jättetrött.. men bara sex arbetsdagar kvar sen är ja ledi i tre dagar, men så mycket som ska hinnas me... Tur att alla julklappar är klara.. så slipper man tänka på de oxå.. Men massa annat och planera och hur ja ska göra och allt.. Är klart att de blev den elfte iaf.. Så mycket att göra.. en hel del, men orkar inte mer just nu så får ta de en annan gång.. Massa massa grejer..

Imorn var de egentligen tänkt att ja skulle vara ledig, men blir och jobba på dagen.. Så får se va som händer sen.. inte mycket då ja ska jobba på söndagen, men hade vart skönt och fått undan lite till innan nyår och jul och allt sånt så man slipper tänka på de sen, men vet inte hur ja ska göra riktigt så ja får fundera ut en lösning helt enkelt..

Ikväll blir de ingenting absolut ingenting.. dricker en kopp the nu och är dödstrött.. men ska försöka lägga mig tidigt idag så ja orkar me resten.. En film möjligtvis.. När ja kom hem från julfesten så var de ju två dygn som ja sov 12 timmar i sträck på, skulle behövas nu oxå, men sömn känns inte som prio ett..

Fick ett tråkigt besked igår av min kära arbetskollega att hon skulle vara borta till sista januari, hur ska ja klara mig utan dig?! Suck.. ja hoppas att vi kanske hinner ses lite iaf.. hoppas hoppas.. Måndagslunchdejt kanske..

Brasan är för full gång, och ja undrar hur de gick för en av mina bästa vänner som flyttar idag, massa massa mil härifrån, galet tråkigt!! Men önskar henne lycka till iaf..

Nej nu ska ja fortsätta göra absolut ingenting och försöka strukturera över hur de kommer se ut de närmsta veckorna då ja köpte ett nytt liv i förrgår ( blad till min filofax för hela 2010..) så ja ha en trevlig kväll..

Mia.

Mycke nu..

Önskar ni kunde förstå..

Efter att ha varit missnöjd över förra veckan, eller missnöjd och missnöjd, men varit mindre nöjd me att ja bara hade 16 timmars arb.vecka förra veckan så tar ja tillbaka de, då ja jobbar massor denna vecka.. massor.. De är ju lite rörigt just nu så de behövs att man är lite flexibel och ja.. Så när januari kommer och de är löningsdags så kommer ja inte vara så lessen faktiskt, synd att man har massa utgifter den månaden ist då.. Men men de hjälper ju lite iaf.. och ja grät lite nästan när ja flytta över pengar på olika konton idag från lönen då ja insåg att de blir lika knapert, om inte värre denna månad.. suck.. men men bara ett halvår framöver så de är ju lugnt haha.. :) Eller ja me min otur så blir de väl ett tag till, men bara le och vinka.. :) Jävla bil... Just nu kommer ja inte in på förarsidan alls, och lär vänta tre veckor till innan de ska fixas, kommer bli galen, men hoppas på lite mer plusgrader får ja väl göra, så inte låset blir så kinkigt.. Massa att göra nu fram till jul, en julklapp kvar att fixa.. Känns bra :) Men missnöjd me den till min morbror, men men de får duga helt enkelt... Och ska försöka komma iväg och handla den imorn men hoppas bara att de har öppet, måste gå in på internet och kolla deras hemsida.. hmm annars tror ja att de skiter sig, måste fixa helt enkelt!

Längtar till imornkväll.. :D

Ska träffa en vän imorn oxå som ska flytta vilket känns inte alls bra.. inte alls, men hon kommer bli jättelycklig.. suck.. Lycka till tjejen!!

Nej, lite glögg tv och sen sova, ny dag imorn.. 

Mia.

Lyckat resultat..

När de kommer till matlagning är ja jättedåligt, verkligen jättedålig, vilket egentligen är jättekonstigt då ja gick hotell och restaurang så ja borde ju kunna laga nått tycker man.. Funderar på att ge ut en kokbok som heter 1000 recept på hur du inte gör köttfärssås. Men ett på hur du lyckas.. Problemet är bara att ja har glömt bort hur de var när ja gjorde de som var så himla gott, vilket dilemma.. Hur som helst så fortsätter ja ju och försöka trots att ja vet att de är 99 procent chans att ja faktiskt kommer och misslyckas, men hej då har ja ju iaf provat.. Så idag så fick ja för mig att ja skulle laga lasagne till middag, vilket inte låter svårt men kan vara jätteproblematiskt.. Resultatet blev mycket bra faktiskt, ja är himla nöjd över de och tänker inte hymla om de, de blev faktiskt jättegott, är jättenöjd över hur bra ja va.. Och vet ni de smakade nått oxå :) haha... Kan ge er ett exempel på min matlagning över lag..

Fösökte att laga en tacopaj en gång i tiden, blev väldigt torrt, beskriven som så torr som att äta sand.. på riktigt, de är inge skämt..

Så när ja stod och laga mat en dag och min underbara karl fråga va de blev så svarade ja de blir thai.. Varpå han fråga lite skräckfyllt, sa du paj?? Hahaha nej stackare ja sa thai, ja kommer nog aldrig laga tacopaj igen.. haha..

Så nu tror ja att ni förstår va ja menar me min underbara matlagningskunskap, men ja ger inte upp, ja fortsätter ändå för någongång måste man ju lyckas, och ja kan ju säga att ja själv tycker att ja gör typ världens godaste potatisgratäng bland annat, och de tänker ja inte heller sticka under stolen HA! :)

Äh nu gjorde ja massa annat under tiden så de står helt still över va ja skulle skriva.. hmm.. Ja ja antar att de är dags och släppa blogginlägget ett tag och ja ja skulle vilja skriva några rader till om vissa saker ja kommit fram till men nej inte idag..

Nu ska ja snart se IDOL, och som ja längtar efter min karl nu! Måndag snart? :)

Mia.


Slappa och ta de lugnt en sväng..

Jaha, snart halv tre... den här dagen var väldigt lång måste ja säga.. men ja har hunnit me en hel del så nu är de OK att bara ta de lugnt..

Har plockat och tagit tag i vissa saker.. som de visar sig nu att de kanske var lite väl tidigt, de vet man inte riktigt än, men kommer lösa sig väldigt snart.. Så vi väntar och ser om ja får reda på lite mer här framöver.. Ansträngande för huvudet om inte annat.. De är SJUKT MYCKET nu.. Men men nästa år kommer iaf att bli kanoners.. De hoppas vi stenhårt på.. :)

Även hunnit me en the hos en kär vän, som ja kommer och sakna henne sen, sjukt mycket.. Och hunnit kackla en hel del, skönt och skönt och höra allt hon säger, tack :)

Annars så är de mycket som sagt, väldigt mycket hit och dit och överallt.. Men de kommer ju bli bättre snart, så de känns ju skönt..

Väntade på min lönespec idag, men den dök inte upp, skulle vilja veta hur ja ska planera lite härframöver, då viktiga inköp ska göras... Men ja får väl se på måndag helt enkelt.. De löser sig alltid..

Nej nu blir de nog o göra nått annat..

Kör försiktigt och ha en trevlig helg nu! :)

Julfest me jobbet på lördag, ser ja framemot ska bli skönt och åka iväg och göra nått, de behövs.. Får se va de är för stjärnor, gäller och ladda kameran me batterin, för de kan bli en trevlig kväll :) Hoppas att maten är bra oxå..

Nu längtar ja tills måndag som bara den :)

Imorn är de nog en IDOLkväll, får se vem som vinner, men de känns som att de inte spelar någon som helst roll vem som vinner.. Klart ja hejar ju lite mer på Calle, men de spelar inte sån stor roll..

Sätta sig ner och kolla lite kataloger kanske..

Mia.


En helt ny dag..

Satt och funderade varför ja titta på gomorron sverige.. Sen slog de mig att kl är fem i åtta, och ja har varit vaken sen fem över fem... :) om inte lite tidigare tillome.. Blev ömt väckt idag, men två kärleksfulla kyssar på kinden, sen kunde ja inte somna om igen, då ja bara låg me ett leende i sängen och njöt.. :) Tack! :)

Har ätit julskinkemacka till frukost och nu lyssnar ja på time of your life, me greenday.. Ska ta och göra nått vettigt av dagen, ska nog hämta en kartong i bilen och börja denna dag.. Ska nog sätta på en skiva och höja volymen till max och bara vara en sväng, frågan är om ja behöver sova en liten sväng, eller om de är bättre och bara köra.. Någongång måste ja ju tyvärr börja, en smått ångestattack känns som de är på g, men va f*n de är väl så de ska vara, de kommer säkert bli tokbra tillslut, de måste ja hoppas på iaf..

Frågan är bara var börjar ja idag?.. Känns som om ja bara vill hoppa över allt, men de måste ju göras..

Och under tiden hjärtat slår ett extra slag sådär ångestfullt så tar ja mig en till kopp the, som visserligen just nu säkert gör saken bara värre, men och andra sidan så behöver ja mina vanliga rutiner för att hålla mig lugn..

Mia.

The time of my life..

I hope you have the time of your life.. Gu va längesen ja lyssna på den, dags snart tror ja,få en feelgoodkänsla.. får ta och gå igenom mina skivor snart..

Sitter för ovanlighetens skull och dricker en kopp the.. :) Mumma funderar på en julskinkemacka oxå.. men de är så himla långt till köket.. haha

Dagen idag har varit annorlunda, schemat blev ändrat idag, och gjorde inte alls de uppgifter ja brukar, men omväxling förnöjer eller hur var de.. :) Pratat i telefon idag me en vän och rett ut lite frågetecken, så de känns ju OK iaf.. men fortfarande.. Ja va ska ja säga..

Imorn är de ledig dag och de ska tillbringas i mysighetens tecken, nåja en sväng iaf.. Sen blir d nog inte så mycket mer skulle ja tänka mig.. Ska försöka gå igenom lite grejer oxå får se om de blir nått resultat eller om ja är lite för lat eller va ska ja säga.. Kommer även försöka ringa tre samtal imorn, vilket inte får förglömmas.. Men de blir säkert bra.. om ja har möjlighet blir de en sväng till kupolen och inhandla de sista fem julklapparna.. eller d är egentligen sex kvar, men den sista ska ja försöka ta lite senare, och så ska även den julklappen till de två inhandlas oxå, men de tar ja en annan dag.. Och dessutom vet ja redan va ja ska inhandla så enkelt, hoppas resultatet blir bra...

En vän är på IKEA idag, eller om de var imorn hon skulle dit, vill oxå, men visst är de tråkigt och åka dit när man inte får och inte kan handla nått.. suck.. så får ta de nästa år, har en känsla av att ja behöver lite grejer då.. :) Hur som helst IKEA är alltid roligt, oavsett om man behöver eller inte, men just nu ingen höjdare så ja väntar en sväng..

Nej nu ska ja mellan hockeyn och Greys försöka få i mig den där knäckebrödmackan me julskinka som ja längtar efter så himla mycket och ta och lägga mig och mysa en sväng..

Säger nog tack för idag, vi syns imorn! :)

Mia.


En bra dag, massa som händer nu.. :)

Cause you had a bad day.. Men inte idag alls faktiskt :) Ja har faktiskt haft en underbar mysig dag och julskinkan är gjord, mycket bra dag, bra middag och goda nyheter på telefon, mycket bra, tack de behövde ja TACK!

Kan behövas en bra dag bland alla andra.. :P Så de känns bra, nu blir de lite omplanering på schemat.. :) Men de ska nog ta och ordnas, inge problem faktiskt, va är de de säger, inge ont som har något gott me sig eller..

Så idag blev de och sortera de där papperna och de är väl skönt att ja fixat till de.. Nu blir de och ta tag i lite andra grejer ist.. Glad fast samtidigt lite lessen de betyder att de är definitivt.. Så ja.. känsloladdat.. Men de kommer bli super i slutändan och nästa vecka ska ja fixa bilen.. Imorn blir de extremvm i massa mys, som ja ser framemot :) Ledig torsdag och fixa lite telefonsamtal.. Ja va säger man..

De blir lite mycket runt jul men de får vara så iår, för nästa år kommer bli toppen! Eller hur älskling :)

Nej titta lite och se deperate och en stor kopp the.. De är va min kväll består av..

Mia.

thank you..

Gud skulle kunna skriva flera a4a långt inlägg, men ja lägger ner de de gör säkert bara saken ännu värre misstänker ja.. Så vi hoppar de kapitlet och lämnar några rader ist åt fritt tänkande.. :)



                             


va ska man säga...

Dagen började bra, ägg och bacon till frukost.. :) Synd bara att man inet blir så mätt så länge.. Dagen återstår att se va som händer, men lite julskinksbak och lite lugnt möjligen lite glögg.. Sen blir de middag ikväll, skulle visst bli oxfile, så de blir spännande.. :) Iaf så är ja ledig idag och ja dagen har börjat bra iaf och den kan bara bli bättre..

Sitter och lyssnar på GES och ska försöka sortera lite papper får se hur de går.. Ja ja vet, jsukt längesen men ja hitta skivan bland några andra så tänkte kör.. :)

Väntar me spänning på årets höjdpunkt, julskinkan :)

Tack alla som finns och som finns där för mig, ni är GULD värda, och just nu är de några själar me guldkant som gör mitt liv extra bra, ni vet exakt vilka ni är, mycket uppskattningsfullt :) Få se om tomten oxå är snäll i år.. :) Eller om han har gått i smått konkurs, men ja skänker er en extra tanke :)

Mia.

så sant..

Visst i ärlighetens namn men.. Har blivit så himla lessen och sårad, upprörd förbannad och arg på de senaste tolv timmarna så de är helt sjukt, inte konstigt att man är helt slut i kroppen och huvudet..

Två vänner berättade en sak för mig igår som var väldigt svår och hantera och ja kanske reagerat konstigt på allt som hänt, men hur ska man egentligen veta hur man ska reagera på saker.. Kroppen ger en signaler för hur man ska fungera och första tecknet var att bli arg, sen lessen sen upprörd och sen förbannad och nu bara vara.. suck..

Vet inte om de är ja som ska säga förlåt eller om de är någon annan som ska göra de..

Men spelar ingen roll egentligen va som händer nu, de pratas ju redan så varsegod.. alltid kul och gotta sig i andra, och få andra och må dåligt.. Väldigt dåligt och sparka på någon som redan ligger.. och som redan mår väldigt väldigt dåligt.. Men när man ligger ner så är de väl bara klättra upp igen och ta nya tag..

Den här personen läser säkert detta.. kom till mig nästa gång ist.. Snälla..

Nej glöm och ta nya tag, de här kommer bli kanon bra tillslut.. :) Helt säkert..

Lägger me ett feelgood youtubeklipp..


Tack :)

Mia.

Om du lämnade mig nu..

Måste bara lägga upp denna..

Mia.

i vägen..

Känner mig bara ivägen just nu.. hade hoppats på en trevlig söndag, men ibland blir de som sagt inte riktigt som man tänkt sig..

Julklappshandlingen gick sådär oxå.. "bara" sju kvar..

Mia.

Söndag..

Sitter och dricker mig en kopp the då ja gick upp alldeles för sent och har precis intagit dagens frukost.. De är så jobbigt att man sovit så länge, speciellt då man är ledig, men antagligen så var de välbehövligt att sova så länge.. men men.. Så nu sitter ja och funderar på hur dagen kommer att bli, antagligen ingen ide att göra de, då den säkert bli helt annorlunda än va ja tänkt mig, så tar de som de kommer helt enkelt..

Borde iaf börja me och hoppa in i duschen och ta undan tvätten från igår så den inte ligger ivägen och skräpar.. Ska försöka ta ett kort idag eller två på soffan och lägga ut den på blocket.. men vi får se då..

Veckan som kommer blir de jobba varannan dag och rätt mycket ledig, som de ser ut just nu iaf.. Men de hinner nog ändra sig ganska fort skulle ja tippa på..

Sitter i Herrns trasiga tshirt, den är så himla skön.. :) Ja förstår varför ja inte fått kasta den :) Hela axeln är framme, men de bjuder ja på.. de är de senaste haha.. :) Tack killen för att ja fick sno den.. :)

Tror ja sov såhär länge för igår hade ja någon liten typ av nackspärr, idag är de mycket bättre, men funderar på om de behövs lite massage kanske.. Ska försöka me vetekudden få se om de blir bättre.. Ganska irriterande när man bara väntar på att de ska knäcka men inte gör de.. Ja tror stenhårt på massage och vetekudde.. eller en annan kudde kanske.. hmm.. :)

Nej dags och sätta lite rotation tror ja.. Så de blir nått gjort idag.. fast vore skönt och inte göra nått oxå, men då kommer hela dagen kännas bortkastad om ja sitter här hela tiden.. :P

Ha en skön söndag de ska ja försöka me..

Mia.

TACK!

Först vill ja bara skriva ett STORT TACK! till två underbara vänner ni vet vilka ni är för att NI hjälper oss så himla mycket just nu, ni vet inte va de betyder för oss GULD värt!

Sitter och väntar på Fringe me grus i ögonen är helt slut, funderar på om ja har träffat en liten bit av en ja mår dåligt vägg.. men ja är nog bara trött och slut just nu.. hoppas iaf..

Längtar massa..

Mia.

Livet har sina goda stunder..

Är glad för de små stunderna, och börjar se lite mer positivt på allt, men de är tufft.. Någon dag om ett tag så hoppas ja att allt kommer kännas toppen!

Tackar för igår och lilla svängen idag, och längtar verkligen massa tills nästa gång!

Nu sova jobb som gäller imorn..

Mia.


Funderar

Mia funderar på om hon ska orka försöka ta sig upp och titta på lite hockey.. men ja vet inte..

Tack för igår de var en mycket trevlig kväll.. :)

Mia.

RSS 2.0