Ja tar en paus..

Så besviken faktiskt.. väldigt besviken, känner mig mest nere o hade verkligen hoppats på de där.. men man kan inte få allt i livet eller.. Ja bara önska att vi kunde fått de där, hade vart sån himla perfekt nystart på allt..

Helgen var oxå kaos, o inget gick egentligen som ja ville under min ledighet.. men de är sånt som händer antar ja, bara o ta nya tag.. bara önska att de bara hade vart vi, och inte de där andra som oxå bjudit..

Men antar att de är dags och börja tänka om och ta nya tag, även om de känns som om vi förlorat de vi verkligen ville ha..

Så just nu ni som försökt få tag på mig så har ja tagit en paus i mitt liv och återkommer igen måndag den 25 augusti eller nånting sånt, men ja har faktist ingen som helst lust att prata me någon just nu.. är mest bara besviken och lessen..
Mia.

Ledig dag :)

Ledig idag, känns jättebra :) har inte gjort nå vettigt alls på hela dagen, men de gör inget.. åkte till mitt andra hem o varit där sen tre nu.. har pratat fram o tillbaka om de här nu, och de känns bara bättre o bättre.. klart att man tänker massa men, de måste man oxå göra.. :) känns iaf som om allt kommer bli väldigt bra i slutändan.. :)

Sitter o tittar på departed, och karln ligger brevid o halvsover :) han är för underbar  :)

Träffa E idag, var himla längesen, jättekul o se henne igen :)

U kommer hem idag efter en tripp till göteborg, hoppas attt hon haft en bra resa.. sitter o tittar på resor till i höst, men gäller o ha lite is i magen, för de är himla dyrt just nu..

Nej massa svammel, men nu ska vi nog ta o sova lite tror ja..

Mia.

..

tankarna bara snurrar.. :P dags o sova

Mia

Lite mer uppåt :)

När ska du få vara ledig då, ständigt samma fråga på helgerna, den tycks återkomma.. :P ja ja kan tala om att nästa helg är ja faktiskt tokledig hela helgen, liten minisemester fast på tre dagar :) jippie! :)

Var o köpte bil igår, en Subaru och hälsa på svärfar och hans familj, vilket var trevligt.. har blivit mkt släkt på sistone, men ja antar att ja är skyldig de, eftersom han träffa hela släkten typ första gången.. :P men ja har himla trevligt, så de gör absolut ingenting :)

Händer rätt mkt saker nu som faktiskt både är rätt trevligt och rätt skrämmande, och kan komma o bli stora förändringar.. men tar varje dag i taget så får vi se va som händer helt enkelt :) de kommer bli kanonbra i slutänden iaf.. :P

Imorn ska herrn på hockey, då lsd spelar om ja fattat de rätt, och han är väldigt glad över att de snart äntligen drar igång igen, medans ja tycker de är mest jobbigt att de ska börja igen.. men men .. huvesaken han är nöjd :) Själv ska vi fira J imorn lite, kom plötsligt, men spelar ingen roll, får unna mig nått oxå, lunch och utomhusjacuzzi, så de blir nice, de kan ja behöva :) Men innan så kommer han förbi o sätter upp min hylla ordentligt, så de blir nån ordning här hemma igen.. :)

Jaja, behöver inte skriva att ja älskar dig, de vet du redan :) du är bäst :)

Mia.

sliten..

D är när man inte vet vilken dag de är och man inte vet när man egentligen städa och inser att de var nog innan midsommar, som man inser att man inte vet hur många veckor de gått sen dess, att man verkligen är sliten..

När man är helt groggy i huvudet efter sex timmars arb.dag och känns som man gjort tjugo som man inser att den där berömda väggen, kanske inte är så långt ifrån iaf, me tanke på att man gråter innan man ska sova, och man gråter när herrn åker ifrån mig på dagen och man känner att man bara inte orkar, inte vet riktigt va man håller på me, och när man ska ha två dagar ledigt som man inser att de är för kort tid för o ta igen sig innan man ska jobba igen.. vilket gör en ännu tröttare.. sen att den där hockeyn börjar snart igen, då vet man att man kommer jobba dubbelpass igen, och de vet man sliter på kroppen nå sjukt mycket.. att man inte vet va man ska göra i höst, var man ska söka jobb, och framför allt, vart, vilken ort som man blir lite stressad av, man vet att man är stressad över minsta sakerna, och de gör en ännu mer stressad.. att man inte har nån uppfattning av verkliga livet när man i stort sett går till jobbet varje dag och träffar fulla människor allt som oftas..
 
När titta man på tv sist och bara satt i soffan en kväll och åt en påse godis, när man bara tog en dag och sov så länge man ville och gjorde absolut ingenting, för att man inte behövde och hade nå måsten... när ja förbjöd ordet måste i min lägenhet för att få lite lugn och ro, och använde bör ist.. när man träffa sina vänner en kväll och bara prata till sent på natten för att man kunde.. när man umgicks me sina vänner.. när man kunde sitta framför internet och tvn samtidigt till sent på natten, när man såg en film, när man gjorde nått som inte hade nått me kl och göra.. när man gick ut en lördag, när man var ledig en helg.. när man klädde upp sig lite mer för att man orka.. När man faktiskt hade en vardag och rutin på livet.. när hände de sist?

Men..

Den vardagen kommer inte komma än, och ja de kommer nog ta ett tag innan ja kommer dit, och just nu får ja väl acceptera att ja faktiskt är sjukt sliten, och får väl låta tårarna rinna då när de är så att de behövs.. att ja faktiskt mår apa fast ja inte tror att de är så farligt.. men ja orkar inte riktigt me de här just nu.. och ja skulle behöva komma bort en sväng för att få nya krafter..

Att ja egentligen tror att ja skulle må bättre om ja började röka igen.. fast de vet ja att de inte är nån lösning på d hela..

Men..

Annars går bilen bra och allt är fint.. :)

Mia.

"I dont care i have no luck, i dont miss it all that much, thats just so many things.. im all out of faith, this is how i feel, i am cold and i am shamed  laying naked on the floor , illusion never changed into something real, im wide awake, and i can see the perfect sky is torn, your a little late, im already told.."

Natalie Imbruglia - Torn


femton timmar senare..

jaha, då var de femtontimmarspasset över.. äntligen.. men allt gick bra, som vanligt :) skönt att de var en lugn kväll, vet inte hur ja skulle orkat annars.. eller kanske man fortfarande skulle vart på högvarv iofs.. :P

Tittade just på lite lösningar på saker och ting, och ja har träffat jordens bästa karl, som har samma smak som mig när de gäller de mesta... och tittar man på de i helhet, så skulle de nog bli perfekt :) stort bara.. :) fast vill faktiskt att de ska hända nu.. men men, den som väntar på nå gott.. :)

Ska nog kanske på aktion imorn, me herrn och svärfar och hans familj.. ska bli nice om man kan vara me och göra något, känns ju som om alltid när de dyker upp saker så kan ja inte för ja ska jobba.. som vanligt.. så vi får hoppas.. :)

jaha.... nej nu är de nog läggdags, känner mig rätt mör faktiskt..

Mia.

Skitdag..

Jaha, ledigheten är slut, och man har genast insett hur sliten man egentligen är.. helt galet..

Haft en rent ut sagt helvetes dag idag på jobbet.. kocken har nämligen sagt upp sig på omedelbar verkan och kommer inte komma tillbaka, vilket betyder att ja får stå i köket hela dagen imorn, just nu massa svordomar över honom kan ja tala om.. Sen gör de inte bättre till att 90 procent av gästerna idag, är brats, turister och idioter heller... vilka rikspuckon, ja måster verkligen byta jobb, och de är nog väldigt snart.. avsky..

Har vart i rättvik nu över ledigheten, vilket har varit nice o komma härifrån, men som vanligt går de massa pengar.. :P men menl, de är de värt iaf... ja har haft de nice, även om ja är himla känslig just nu och gråter över minsta lilla, men men de är väl så.. gör väl inte bättre till att hjärtat har börjat slå ett extra slag igen, så de blir man ju oxå helt slut av, vet att man egentligen borde lyssna på kroppen, när man vet att den vill säga ifrån, att nu är de dags och vara ledig, men samtidigt, bara två o en halv vecka kvar så har ja ju en ledig helg :) så de får gå..

Umgicks me svärmor o L nästan hela dagen igår, de var trevligt, första gången som man har umgåts sådär.. kul o komma lite närme.. :)

Jadu, nu är de dags för vila om ja ska orka hela dagen imorn.. hittar någon ett jobb åt mig, så kan ni ju höra av er.. :P

RSS 2.0