looking forward.. :)

Har tagit fram alla kläder och fixat och donat, ska bara ner i väskan.. naglarna är fixade, bara på med lite lack så blir de bra sen, men de får bli imorn så de inte blir förstört till imorn.. ja ser så framemot de här hihi.. :)

Mia.

vikten håller inte..

Bara att konstatera! Jag har blivit tjock!.. Inte bra.. eller ja tjock kanske är att ta i, men har gått upp i vikt, en hel del och de har satt sig på magen.. typiskt typiskt dumt, så nu är de bara dra ner på de där sockerbitarna i theet igen och ut och motionera igen, tur ändå att jag har så lätt för att gå ner i vikt, och förr var de ett mission impossible att gå upp i vikt, men antar att de har med åldern och göra.. hmmhhmm.. Jaja.. ja kan ju även passa på att skriva att jag inte är gravid så att de inte är någon som tror något sånt, de här är mer matgodischipssemester kilon.. men men, än så länge passar ju kläderna iaf..

En annan sak är att mitt kära underbara älskade virusprogramm har börjat igen nu, med varningar om virus och flytta till karantän och hit och dit, så de får bli att åka till "doktorn" med den sen och se va som är knas.. Har inte lånat hem nått från internet vad jag vet så kan inte vara de som krånglar.. men men..

Nu ska jag ta tag i hemmet en sväng och fixa och dona, och så har ja ju semester! igen nu fast bara till måndag, så inte nån långvarig denna gång, och de ska bli en trevlig helg förhoppningsvis, och de börjar imorn med massa bra saker, bland annat Grease, som jag ser framemot! biljetterna ligger och väntar :)

Hej o hå.. mindre soffhäng och mer gåhäng..

Mia.


jag tänkte en sväng..

Ibland känner man sig rätt tröstlös när de gäller vissa saker, nu menar jag inget speciellt, utan man bara känner en känsla av hopplöshet, att allt inte spelar någon roll, men just då just den sekunden som man känner de så ringer telefonen, de knackar på dörren eller man får ett brev, och helt plötsligt släpper man allt och bara ler, man ler för att man har så himla underbara och omtänksamma vänner och man är glad för att man har de man har, inser att även om de känns hopplöst ibland så vet man att de är bara en känsla, och de går över, de känns bedrövligt ibland, men de vänder, och då när man står där och ler och inser hur bra man har de egentligen, så inser man att allt de där dåliga är för att när man har de bra ska känna hur bra man har de.. Att allt som händer oftast har en mening med saker och ting och att de inte blir som de blir bara för att, utan för att de var meningen så.. Ja är inte nöjd med alla saker jag har gjort i mitt liv, och vissa saker kanske man skulle vilja ändra på, men de är ju faktiskt inte så mycket och göra åt i efterhand, då är de ju som de är och man inser att allt inte alltid kan bli på de bästa sättet, men i slutändan när man får tänka, reflektera över saker så inser man att va är de jag skulle vilja ändra på i just den situationen som man är missnöjd med? För ändrar man på just en liten mening eller en liten grej som man säger eller inte säger, så skulle man inte komma fram till samma ruta som man står på just nu, utan då skulle allt se annorlunda ut.. Och när jag just för stunden idag, och just nu känner mig väldigt lycklig och glad, så vet jag att om jag hade gjort annorlunda val i mitt förflutna så kanske jag inte alls hade haft samma lykliga känsla nu, som jag har.. Så alltså borde man vara nöjd med den situationen som man har och bara inse att allt inte alls blir som man tänkt sig ibland, men samtidigt, då hade man inte stått där man gör idag heller..

Som exempel har jag ett lysande exempel på att saker ibland är på rätt ställe vid rätt tillfälle är när jag stod på mitt gamla jobb och var så uppenbart less på allt som hade med mig själv att göra, hela min situation i mitt liv, och en bekant kommer in, och jag frågar om de söker någon extrapersonal.. Om jag den dagen inte hade varit så himla less på mitt liv och min arbetssituation och allt i kring då hade jag nog fortfarande stått där idag och beklagat mig över alla fulla människor som var på jobbet och allt annat, och fortfarande jobbat kvällar och nätter och aldrig sett mina vänner, ist tog jag chansen vid rätt tillfälle till rätt person och fråga om jobb, och de ena ledde till de andra, och idag står jag där med ett jobb som jag trivs mycket bättre med, visst vissa dagar är ju inte guld och gröns askogar, men ändock.. Och mitt liv och hela min situation ser helt annorlunda ut, tänk om jag inte frågat den dagen, då hade allt som hänt sen dess sett helt annorlunda ut, och vem vet hur allt hade sett ut då, men nu är jag glad att jag den dagen frågade, och de hela gjorde så att mitt liv belv helt annorlunda och ser helt annorlunda ut idag och jag kan säga att om jag jämför nu med just den stunden, så är jag 100 gånger lyckligare, och ser nog helt annorlunda på saker och ting.. och jag är glad för att ibland blir en liten grej helt annat än va man tänkt sig, och de kan bli helvetet, men de kan oxå bli de absolut bästa som har hänt en själv..

Nog om moralpredikan, invänta bästaste arb.kollegan och vännen som jag inte skulle känna om jag inte sagt den där meningen den dagen, ut och gå en vända och sen se Idol och inse att alla mina vänner är de absolut bästa vänner som finns!

Mia.

I am not a Robot..

Ibland känns de som att jag hade två vänner, och jag sammanförde dessa och nu har jag ingen av de två.. Så himla tråkigt.. Tänkte på de idag när jag satt hos frisören och vi prata lite, de är vi ganska bra på.. Och jag fick höra en grej, som gjorde mig lite lessen.. Sen sa en annan vän att du är lite utanför nu.. Och ja vet inte om de berodde på att jag flytta till stan eller va de var, men man slutar ju inte göra saker för att man flyttar, faktum är att ibland tar man sig mer tid att träffa sina vänner eller gå ut med sina vänner när man bor en bit bort.. Nåväl, läget är ju som de är och de är förmodligen bara i mitt huvud som jag känner så, och att de inte är så egentligen, men ibland så ja..

Var äntligen hos frisören idag och fixade till håret, just nu känns de väldigt kort men de känns bra och äntligen så är min härliga blonda färg tillbaka, gillar verkligen den här färgen, och imorn när jag står framför spegeln så svär ja förmodligen över att få till de, men i slutändan så är jag nöjd, men de är klart, jag har ju världens bästa frisör oxå så! :)

Är de inte lustigt att hur mycket pengar man än tjänar, så räcker de inte till..? Jg förstår inte, men och andra sidan så erkänner jag att ibland har lite väl mycket utgifter än va ja egentligen borde, men visst är de kul och shoppa.. Och jag kan inte sluta helt enkelt.. Men nu får de bli lugnt ett tag fram över, ska försöka få en slant över så jag kan spara till en ny resa, och självklart inhandla de där skorna som jag så gärna vill ha... Eller var de en halsduk, eller va var de nu jag ville ha..

Pratade med en vän i telefon igår, saknar henne som bara den och hon beklagade sig över att jag fick alltid höra samma sak, och ja sa att de är bara kräkas på mig, de gör inget, för de är väl sånt man har vänner till :) Så bara kräkas på.. Men en sak som jag undrar, hur kommer de sig att när man flyttar en bit bort så blir man helt plötsligt "bortglömd" som att man inte finns längre?.. Konstigt de där, men ja är glad att jag har dig tjejen! och mina andra vänner med för den delen, men ibland är de så himla märkligt hur folk är..

Hur som helst har jag inte tid och sitta här just nu, jag skulle lägga upp ett inlägg om Sverigedemokraterna och lite politik, men orkar inte just nu, så får ta de sen och nu ska jag vara lite sällskap..

Mia.

Better to be hated, then loved for what your not..
Marina and the Diamonds - I am not a robot.

Honey, Im home!

Honey, Im home!

Japp, som Fred Flinta sa.. Nu är jag hemma efter en toppen vecka och semester på en Ö, som jag gärna åker tillbaka till, en liten men trevlig Ö, Zakhyntos. Väldigt trevligt väder, och en mycket fin strand, samt en by som var väldigt liten, men ändå tillräckligt stor och väldigt trevlig helt enkelt.. Klarblått vatten och ja.. Jag är nöjd, rekommenderar varmt! Har gjort de man bör göra som turist när man är på Zakhyntos förrutom sköldpaddssafari, men de får jag helt enkelt ta nästa gång jag åker dit, för de hoppas jag att jag gör igen..

De kan vara rätt påfrestande att åka med familjen utomlands, men måste säga att till 90 procent så gick de bra.. Min äldsta lillebror är dock lite svår ibland och ibland känns de som han aldrig riktigt blir nöjd, va man än gör, men men.. De gick ju bra iaf, men nu är jag mättad från familjen ett tag om man säger så..

Helgen var toppen! Umgicks med de allra bästa, och jag är nöjd med min semester, och nu ser jag så mycket framemot Fredag!! Hihi..

Min kollega sa en väldigt bra grej idag.. Du vet väl att man aldrig ska lyssna på rykten! Och med de säger jag att de har hon helt rätt i, mycket bra sagt fröken frukt..

Äntligen hemma, eller ja borta bra, men hemma mycket bättre :)

Oh just de, ja måste bara säga.. Har ny tv.. Hihi..

Återkommer en annan dag när ja orkar skriva mer, nu ville ja bara ge ett livstecken..

Mia.




packat och klart, tror ja..

Massa ljus tända idag, då de är höst ute, eller ja de är mörkt iaf, myser med lite the och tittar på idol som får mig och skratta grina illa och någon tår, jag blir så himla glad när andra blir sådär överlyckliga.. :)

Tittar på min nya inköpta blomma i mitt fönster, en Hibiskus, i ljusorangerosa färg, mycket vacker.. Har alltid velat haft en då jag tycker blommorna är så fina, så idag när vi var inne på blomsterlandet så inhandlade jag mig en för en femtiolapp, de kan även vara klipp eller rea på blomsteraffärer, mycket bra :)

Har så himla mysigt här i lägenheten så man inte vill gå ifrån vardagsrummet, de är väl den känslan man ska ha när man är hemma os sig själv, att man trivs och att man njuter av varje sekund som man är hemma.. Står en jättefin blomma som jag fått på matbordet och förgyller vardagsrummet ännu mer, och färgen passar så himla bra, den tackar jag så himla mycket för! :)

Skulle oxå vilja kunna sjunga, de vore så himla roligt om man kunde få ha den gåvan, men jag sitter och njuter av att andra sjunger och nynnar med, men jag vet att de låter förjäkligt när jag gör de, jag håller mig till karaoke, och sen vet jag att jag har jordens scenskräck så skulle aldrig i vilket fall som helst kunna stå på en scen, men ändå, alla får väl drömma.. :)

Har packat väskan med allt jag behöver och lite till tror ja, inte nån idé att titta igenom den, jag har allt jag behöver och har jag inte de så kan jag köpa de helt enkelt.. De får bli som de blir, men finns inge extra utrymme för massa shopping i vilket fall som helst. I värsta fall får jag väl ha massa lager med kläder på mig hem om de skulle vara så :) Kamera, pass, bikini och biljetter är med så de är väl egentligen allt jag behöver för tillfälle..

Huvudvärken jag haft hela dagen, verkar inte vilja släppa helt enkelt.. Antar att de är för att ja är laddad inför resan och ser framemot de, för de är sån där migränartad huvudvärk och jag vet att jag måste göra saker imorn på jobbet innan jag åker, så att de är klart helt enkelt, och jag har egentligen inte tid med övertid, då jag vill vara hemma till middag hos mamma och pappa.. och vill ju självklart ha semester! :D

Allmänt onödigt vetande helt enkelt, men nu är de ytterligare en kopp the och en macka som gäller..

Mia.

Soon very soon..

Jag borde egentligen diska och greja, men jag har sån himla huvudvärk så jag orkar inte, de har dock lagt sig så att ja inte längre känner att jag vill kräkas, de vill säga ett migränanfall.. Men de finns fortfarande kvar.. Men efter att jag har packat och grejat och ätit middag så vill jag påstå att de blev bättre..

Idag har de shoppats, men dock inte så mycket roligt åt mig själv, men lite nya underkläder och ett par höstkängor eller stövlar blev de iaf, så nått vettigt för pengarna gjorde jag iaf.. Det inhandlades oxå en bröllopspresent till mina föräldrar då de har varit gifta i 25 år och de är väl en anledning till att vi åker på den här resan, en dag kvar nu sen så är de massa värme för hela slanten hopppas jag.. Nackdelen med att packa resväskan är att man alltid alltid tar med sig för mycket.. Och säkerligen även denna gång.. Funderade på att packa ur väskan, men de är ju ingen ide då jag förmodligen beöhver de mesta.. Kanske..

Men jag har fortfarande fyra timmar ungefär på mig att göra nått mer vettigt av den här dagen.. där diska ingår..

Ska bli så himla skönt att åka iväg lite, sola och bada och bara ha de gott, och komma hemifrån lite, välförtjänt semester helt enkelt och när jag kommer hem har jag två roliga saker att se fram emot, Grease och en klippning och färgning så de ser jag oxå framemot... Tror den här hösten kommer vara mycket lovande helt enkelt :)

Så imorn efter jobbet lämnar jag den här delen av landet för att bege mig till mammas och pappas del av landet för att tidigt på fredagmorgon lyfta med planet så om jag inte skriver mer nu så får jag önska en trevlig vecka för här ska de has semester! :)

Mia.

Hejar på Mattias Spogardh!

De finns en kille som får mig i tårar just nu, ser på Biggest Loser Sverige, och Spogge får mig till tårar, tycker de är så sjukt strongt jobbat av honom, och jag blir rörd, och nervös på en och samma gång.. Vill ju han ska vara kvar, för jag hoppas på honom! De visar sig snart helt enkelt.. usch grymt jobbigt! Men han är väldigt duktig!
Resultatet var iaf att han blir kvar minst en vecka till, och jag som inte är hemma nästa vecka.. typiskt.. Men jag hejar på dig iaf oavsett hur de än är! Tänkte lägga upp en bild på dig sen gamla goda tider, men de visade sig att de inte fanns kvar i datorn så får säga Lycka Till till dig iaf!

Iaf vilket fall som helst.. Jag brukar alltid använda två Shampoon ett silvershampoo som är bra till de blonda slingerna som för övrigt knappt finns längre.. Och sen använder jag alltid SunSilk för att jag har tyckt att de funkar för mitt hår, allt annat känns som om de blir fett och äckligt.. men inte detta.. så nu har de gjort om förpackningen och mordernisera sig eller nått, inte för att de var något fel på den gamla designen men ändock.. Men nu känns de som om den luktar herrperfym, jag vet inte om de är så, eller om de är min näsa som inte vill vara med riktigt.. Men de jag vill komma fram till är att jag inte riktigt gillar den nya lukten på mitt shampoo helt enkelt, och om den fortsätter så eller om de bara är produktfel på denna förpackning så måste jag tyvär överge den och byta ut den till en annan sort.. Varför ja ens skriver dehär vet ja inte me jaja..

De var något annat jag skulle skriva oxå.. men ja vet inte vad de var.. Jaja, tre dagar kvar sen är de semester för hela slanten, missar två viktiga saker när jag är borta, Biggest Loser på måndag och valet på Söndag, och ja de kommer i den ordningen.. Valet känns väldigt spännande och väldigt viktigt faktiskt och jag hoppas att de inte blir ett speciellt block, spelar ju ingen roll va jag skriver tror inte de påverkar någon, men jag har redan röstat och jag är kluven i mitt röstande, stod i valet och kvalet mellan två parti, men beslutade mig för de här, och jag disskuterade med herrn idag och han trodde att han hade bestämt sig, de är spännande, och ännu roligare är att vi tänke tanken på samma parti..  Vi har väl aldrig disskuterat politik då de inte varit ett intressant ämne, men tycker de kan vara lite roligt och se vad de olika partierna står för och jag vet vad jag inte skulle rösta på.. Tror vilket fall vilket parti som än vinner så tror jag att de behövs lite förändring på vissa plan..

Nej, nu är de dags och sova, jobba imorn sen packa lite och ledig onsdag, då ska de inhandlas ett par höstskor helt enkelt..

Kommer lägga upp en bild här om va jag fick idag, men de får bli en annan dag, för nu är de sova som står på menyn, med vetekudde..

Mia.


Förstår inte alls faktiskt..

Just nu fattar jag verkligen Nada.. Trodde att allt var klart och att allt var lungt och fridfullt, men jag tror jag hade fel.. Eller jag vet inte, men denna gången vet jag faktiskt inte alls va de är för nått.. Men men ytterligare ett tecken på att kvinnor är från Mars och män från någon helt annan planet..

Har fixat massa musik till mobilen tills vi ska åka, har dock tagit bort hen hel del så de får bli sånt som fastnade i datorn när jag bodde i leksand, vilket var typ 2008.. Så blir en hel del gammalt, men antar att tiden inte räcker till för att fixa ny musik heller så de får vara såhär, beror helt på hur onsdagen ser ut..

Just nu slänger jag bara in de här inlägget innan jag byter om och beger mig ut på den första promenaden på länge med min kära arb.kamrat och bästaste vän! Och sen blir de massa tv i form av Biggest Loser och Heja på Spogge helt enkelt! Senare jag kanske lägger in något mer tänkvärt här, men de beror helt på vad tiden visar..

Mia.

Semester snart!

Glömde skriva idag är de en vecka kvar!!! Sen åker jag till sol och värme och ska bara ha SEMESTER!! som jag längtar, de kommer bli så himla skönt, och som jag själv tycker att jag är så himla värd de :P Zakhyntos nästa helt enkelt.. Ska försöka ta fram lite sommarkläder och se va jag ska ha med mig de närmsta dagarna, för så virrig som jag är så glömmer man väl nått.. Packade ner passet med biljetterna, så jag inte glömmer nått av de!

Såg idol igår och jag har en Favorit kan jag säga.. Olle Hedberg tror jag de var, youtubade lite och han är riktigt bra, iaf enligt mig själv då.. Men de är väl mest auditions som är roliga och titta på, speciellt när folk gör bort sig, får ju sån himla lust och lära sig sjunga, men med min röst, så är de inte nån idé tro mig haha.. :)

Sitter och väntar på samtal så jag kan gå till "grannen" för färgning av hår och lite tacos, sen blir de sova och jobb imorn, och hoppas som sagt att de går bra..

Annars ja, jag kan säga att jag känner mig på så himla bra humör och sjukskrivningen har nog gjort gott för både kropp och själv och huvudet.. :) Skönt att reda ut lite saker i huvudet..

Skulle kunna göra hur mycket som helst innan jag ska gå, men jag orkar helt enkelt inte.. Imorn efter jobbet blir de till bästaste arb.kollegan och vännen för sällskap och Pizza, ser jag framemot, sen är lördagen lite oviss, men de löser sig, behöver nog vila efter morgondagens arb.pass..

Mia.


Skor som gärna får flytta in hos mig..

Gosh, ja undrar varför jag inte har 700 kronor över sådär bara? Varit på Kupolen med en vän idag och tittat, hon hade ju fått lön nyss, men en annan har en vecka kvar till löning så jag kunde inte handla nått, tyvärr.. Sprang in i två par skor, som jag bara måste ha, ett par höstkängor eller stövlar eller ja va ja ska kalla dem, iaf jättesköna, lite fodrade och sen ett par högklackade med lite nitar, som skulle vara assnygga och ha på sig när jag ska ut på nått, ett par stövletter.. Men insåg när jag stod där att jag faktiskt insåg att jag behövde nya höstskor mer än ett par partyskor, så får bli och inhandla dem först.. de vill säga om lönebeskedet är något hyfsat, annars blir de leva snålt ett tag till, då min bil kostar mig en hel förmögenhet de närmsta fyra månaderna som kommer, tyvärr, men då är den ju åtminstone hel iaf.. Så hoppas på att lönen känns helt ok för att kunna unna mig ett par nya skor, eller två :) Upptäckte nämligen att jag har hundra kronor i rabatt där, så de var ju ytterst lämpligt måste jag säga :)

De var iaf himla nice och strosa runt och titta, och så mycket man hitta då, varför gör man alltid de när man inte har pengar? Fattar inte.. Iaf mitt uppdrag var nytt the och en ljuslykta då jag haft oturen och haft sönder en av de två jag matchat ihop.. Men tyvärr så finns inte den längre på butiken, vilket känns himla tråkigt, de betyder att jag behöver köpa två nya.. Typiskt..

Idag ska jag även hjälpa min bästaste arb.kamrat och vän att färga håret, får se hur de blir då :) Önskar mig själv all lycka till till de.. :P

Vill ha en massa mer pengar ju så jag kan inhandla alla dessa underbara skor som vill in i min garderob.. Suck..

Och på tal om nått helt annat, så visar de sig bli lite krångligt att få tillbaka en ny mobil.. Men hoppas att de reder ut allt til imorn, inte mitt fel att jag och herrn fick samma kvitto när vi köpte nya mobiler och att kvittot står i hans namn.. Säljaren som gjort fel, men men.. ibland blir jag ju inte förvånad över va de där ställer till med, men hoppas med spänning att jag får en ny imorn!

Mia.

waiting for the doctors order..

Idag ärjag jättejättetrött.. Kan bero på vädret att de är grått och dystert eller så är de för att kl strax är åtta, eller så är de en blandning av de båda helt enkelt.. Tror på de sista.. Har ätit en jättefrukost då jag var tokhungrig, och sitter nu och inväntar att doktorn ska ringa om sådär fyra minuter.. De har nämligen gått två veckor av min sjukskrivning nu och han skulle ringa och se hur de hade gått.. Sen blir de garanterat sängen igen då de känns som om att ögonen blöder.. Antar att jag är såhär trött för att jag hjälpt en kär vän med lite saker nu oxå, och jag har inte rört mig och kroppen på en vecka innan då de varit tekniskt omöjligt att anstränga sig helt enkelt.. Men nu så så känns de som om de är ok igen, fast och andra sidan så visar de sig när jag är tillbaka på jobbet igen och gjort några lyft, men förhoppningsvis så släpper de nu.. hoppas hoppas..

Nej jag har inget som helst vettigt och skriva just nu då jag är så himla trött så jag får återkomma helt enkelt..

Mia.

Biggest Loser Sverige..

Kollade på Biggest Loser Sverige igår, då en av deltagarna är från byn som gud glömde och som jag har jobbat med på Baren där han stod som dörrvärd.. Blev så tagen och ett tag var de riktigt jobbigt att se, någon tår i ögat då jag tyckte så synd om honom att de var så jobbigt, men jag är väldigt imponerad av resutlatet och de han preterade, mycket bra jobbat! Och då han inte åkte ut så sitter jag nästa vecka på spänn och se hur de går, och önskar honom all lycka och jag hejar alltid på dig!

Hjälpte en kär vän igår med lite städning, och lite hjälp var de nog iaf, tror att denne är tacksam för den hjälp som fås, även om jag inte tycker själv att jag hjälpte till alltför mycket men ändock..

Sitter och dricker mig en kopp the nu och idag ska de bakas som de ser ut, kokosbollar, kärleksmums och bullar, men bara ev. så vi får se hur de blir :)

Igår blev jag lite matt, så avskärmade mig från omvärlden helt enkelt..

Lämnade även in mobilen och om jag har tur så kan jag hämta en ny på torsdag eller fredag.. Om jag har tur..

Nej nu är de dags att ta tag i dagen..

Mia.

vad man ser är inte alltid som de ser ut..

Skulle vilja lägga upp ett foto med mobilen, men den funkar ju inte riktigt tror jag, ska ta och byta och se om de händer något eller om jag måste bege mig till Kupolen för operation lagning, men väntar på ett viktigt samtal först.. Och hoppas att de samtalet är positivt så de inte är något.. Vi får se helt enkelt..

Tänk va en grej som man ser kan bli så himla fel.. Nu har jag iaf fått de där samtalet och de var bara positivt, tänk vad man kan tolka saker fel :)

Dags och hoppa in i duschen kanske och göra någon nytta.. Jag gjorde visserligen massa igår, men kan ju vara bra att komma ur pyjamasen :)

Tror de kommer hända en hel del här framöver, och förhoppningsvis bara positivt.. Har lite planer inför våren oxå får se hur de blir, men inte nått jag tänker ta nu, de talar jag om när allt är klart.. :)

Kan tala om att mobilen funkar, men skärmen är så mörk så man nästan inte ser va de står så bara bege sig till kupolen..

Mia.

saker som blir fel..

De känns som om en sten från mitt hjärta har lättat lite, en sten som jag inte ens visste att den fanns där.. Trodde jag hade full koll, men tydligen inte..

Nu tror jag att jag har full koll igen, iaf ett litet tag hoppas jag, att de kanske kan vara en rak linje ist för en massa svängar att allt kommer bli ljusare och att allt kommer lösa sig på bästa sätt, de hoppas man alltid..

Jag tog mig i kragen idag och gjorde ett rejält städryck och när jag ska sätta på mig tjocktröjan för att gå till affären så kommer jag åt en ljuslykta så den hoppar ner i golvet och går sönder, bara att ta fram snabeldraken och sen när jag kommer ner så tycker jag att de är bättre att ta cykeln, var rätt hungrig ja men då är de någon som jävlats med mig och tagit ur luften ur mitt däck.. så de fick bli och gå iaf..

Senare nu på kvällen har jag sett Salt, rekommenderar den med pocporn till, mycket action och väldigt bra film.. Iaf så fick jag ett samtal, ett samtal som var väldigt jobbigt, dels för att de inte var sant och dels för att de är ett tufft beslut, hur vet man när enough is enough egentligen? Så efter ett halvtimmeslångt samtal så kände jag mig illa till mods, eller ja faktiskt både arg och lessen och besviken, men de är ju som de är, i små byar så kan en liten grej bli jättestor, och tydligen fast ja inte bor där så blev de nått som blev knas, vilket blev fel.. Suck för dessa byar men ändock nu var de ju som de var.. Nu har jag lugnat ner mig och jag har skrivit ett mail till en vän, för att försöka få rätsida på allt och jag tror att även om vi blivit sårade båda två, men mest min vän så tror jag att just nu är de här bästa lösningen på allt.. Att bara låta de vara helt enkelt.. Tråkigt men ja..

En annan sak som oroar mig lite är en annan vän, men jag hoppas att allt är ok, och om denne behöver prata så hoppas jag att denne vet att jag finns här.. och att de var lugnt som du sa att allt bara var positivt.. <3

Något annat som jag funderade på är dehär med svartsjuka.. Hur långt och hur mycket är egentligen tillräckligt? Vad är ok, och vad är inte ok? Jag vet man ska alltid se till sig själv vad man skulle tycka att gränsen gått, och jag vet att de är svårt.. Men jag tror oxå att om man litar på varandra så behöver inte den där svartsjukan infinna sig på samma sätt och förhoppningsvis inte alls..

Jag har iaf haft en toppenhelg, förutom de här mindre trevliga samtalet, och insett att ibland kan livet vara himla bra, och ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig, men i slutändan så tror jag att de blir himla bra.. Så nu vänder jag på bladet och startar på det nya kapitlet och ser va som finns där, vilka möjligheter som finns, vilka problem som dyker upp och hur man handskas med de och hur man löser de, och vad man kommer fram till.. För som jag skrev i början av året så tror jag att år 2010 fortfarande kommer vara ett himla bra år, och även trots vissa motgångar och upp och ner hit och dit, så tror jag att de kommer i slutändan vara de bästa år på länge, och jag hoppas att 2011 blir ännu bättre..

Gonatt.

Mia.

We shared the lafter and the pain, we even shared the tears, your the only one who really knew me at all. So take a look at me know, theres just an empty space, theres nothing left here to remind me, just the memory of your face, so take a look at me know theres just an empty space, and you coming back to me is against the odds and thats what i got to face..

Against all odds - Phil Collins


Torkning delux.. :P

Har städat hela lägenheten, dock inte torkat golvet men ja har bäddat rent städa badrummet och tagit hand om lite blommor på balkongen, diskat och dammsugit.. Så nu har jag gjort allt de där som jag verkligenverkligen borde göra, känns skönt kan jag säga.. Ja just glömde skriva jag har ju såklart även en tvätt i maskinen.. Och när jag ändå håller på ska jag strax ställa mig i köket och baka ihop en pizzadeg och göra mig en god hemgjord pizza, de känner jag att jag har gjort mig förtjänt av :) Men först ska ja skriva klart dehär såklart..

Jag måste bara säga en sak, i mitt liv, så känns de som om att allt som händer kan f*n bara hända mig tror ja.. Ibland är de ju positivt men ibland oxå lite negativt om jag får säga de själv.. Sitter här och ser på min mobil som ligger i tre delar och torkar.. Jajomensan.. Jag har haft en helt sjukt bra helg, hur trevlig som helst och den har verkligen varit toppen, förutom en liten detalj då.. Min telefon.. Suck :P Iaf så igår så var jag till mina vänner som målade om huset, ja ja vet ja erkänner jag tog en pensel jag med, men lite kan jag ju göra, jag är som sagt inte handikappad.. Jag har ont i ryggen men hur som helst.. Sen åkte jag hem bestämde mig för vad för kläder jag skulle ha, ställde mig i duschen och sen fixade och trixade och lite smink hit och dit och kläder på och skor och begav mig till min bästaste arb.kollega och vän för att komma lite sent såklart.. Men för att inmundiga Fläskfile som var stekt i ugn och en väldigt god potatisgratäng och lite vin.. Hon ville även prova blanda lite drinkar så sagt och gjort när vi var mätta och belåtna av maten som var väldigt väldigt god så trolla hon ihop lite drinkar egenkomponerade med lite tips och idéer från mig så vips hade vi tre drinkar som var ok, men ingen var ju bäst, å hon slog ihop alltihop så vips så var de en drink ala häxblandning, men som ändå fick följa med på förfesten och jag kan säga att resultatet i slutändan blev riktigt bra som shot, dock väldigt svaga, men hellre dricka tio goda shots och de knappt gör nått än och dricka två äckliga riktigt starka och inte kunna dricka nå mer sen.. Hennes karl kalla de för tjejdrink, men de är ju de med tjejdrinkar, de ska inte smaka nå sprit utan mer drinkvirke, men ändå så av någon anledning så tar de så in i bomben ist.. Hur som haver, begav oss till Mockfjärd, för förfest.. De var jag och tre tjejer sen var de nog tio killar där tror jag, varpå jag visste vilka hmm fyra var typ, men de gjorde inget de var så himla trevligt iaf..

Hur som helst för att komma till mobilhistorien.. De var precis när vi skulle åka och se Pumpbolaget, som för övrigt var sådär, men ändå helt ok den här gången, som vi tjejer då naturligtvis okuperar toaletten för smink, kissa och allmäna tjejgrejer som jag ska sätta mig ner på toa och kissa, och när jag inte orkar hålla mobilen i handen så har jag en förmåga att stoppa den i bakfickan, vilket som för övrigt brukar gå hur bra som helst.. Dock inte igår..  Så jag drar ner byxorna och vips så åker obilen ner i toan och som tur är så är de ju inte nån som gjort något i den men ändock, den ligger där på toabotten, och ja vips så tar ja ju upp den, och för att komma ifrån alla bakterier så hör och häpna så måste jag ju skölja av den(!) Medans min kära vän skricker till vännen dock full i skratt att var är hårfönen vi måste ju ha hårfönen hon har tappat telefon i toan.. Så ja vips så var den ju i tre delar och i full fart för att torkas.. De ska oxå tilläggas tyvärr, att jag var äldst på denna förfest.. Så lite pinsamt, men samtidigt sånt som tydligen bara händer mig oxå.. :P Men men nu så får jag igång den, men den är inte riktigt med så tänkte den skulle få ligga på tork ett dygn till innan jag går iväg med den får se om de hjälper, som tur är så har jag ju försäkring på den så 500 så får jag ju en ny, men ändå.. Som sagt ibland tror jag att saker bara händer mig, men inget att haka upp sig på och bli arg över, de är ju som de är..

Hur kvällen var för övrigt?? Jo alldeles kanontoppen faktiskt, dit åker jag igen, fast den gången lämnar jag mobilen utanför badrummet..

Mia.

Trevlig kväll..

Varit hos bästaste kollegan och vännen ikväll, satt och kackla i köket och drack ett glas vin, lite the kackla politik, förhållande och bokföring och en massa annat såklart.. Medans hennes karl och en vän till honom kollade på fotbollen i vardagdsrummet, såg ca tre minuter men vi fick ju sitta ostört i köket och de satt ostört i vardagsrummet så de var ju ganska bra planering. Satt och kollade igenom lite drinkrecept på http://cocktailguiden.com/ där man kan hitta hur många recept som helst, och man kan få lite inspiration till både shots och drinkar av alla dess slag, rekomenderar sidan starkt.. Ska du ha lite hemmafest kan de vara roligt att prova något nytt helt enkelt.. (Låter som jag gör reklam.. haha ) Mycket trevligt hos henne iaf och jag trivs tokbra i hennes sällskap :) Tack! Och imorn efter att jag hjälpt, eller ja hålllt sällskap när två av mina vänner ska måla m huset, jag kan ju tyvärr inte göra så mycket då alla mina vänner skriker så fort jag ska göra minsta lilla ansträngning.. Jag är inte handikappad, jag har ont i ryggen, de är ok att bära en kudde då, eller en matkasse, jag LOVAR! Har jag klarat mig i fyra år så borde jag fixa de nu oxå.. eller? Hur som helst så ska jag till henne efter att jag varit hos mina vänner och få lite middag och sen blir de att åka till hennes hemkommun och hennes vänner, som jag blev så glad att de fråga om jag ville me :) Och sen blir de till deras krog och se Pumpbolaget, ja ja vet jag ska ta de lugnt, men kan vara kul och se något annat :) Och jag följer absolut med en av mina bästa vänner och ser va som händer utanför kommungränsen. Nu när man har flyttat till en "egen" kommun så är man gärna öppen för förslag på att åka och göra något varsomhelst en lördagkväll, för man kan ju inte missa nått här hemma, och ska jag vara ärlig tycker jag att de har blivit roligare att gå ut när man är på olika ställen då och då. Visst de är roligt att veta va man får varje kväll, men och andra sidan, jättekul och se nått annat.. och man går ju ändå ut för att se folk och dans, iaf jag.. För ragga på krogen, de går bort och absolut inte min grej, ska jag ut så ska ja ut för och dansa eller se på folk.. Och imorn blir de den lugnare varianten.. Ska googla och se om de är ok att dricka alkohol med de tabletterna jag äter, borde inte vara någon fara, men för säkerhetsskull så jag inte behöver åka ambulans..

De finns en annan sak jag bara måste ha till imorn, och jag var ju till BodyShop för sminkkurs häromdagen och de var en grej till ansiktet som var klockrent, så den tänkte jag investera i imorn, jag vet jag är pank, men jag bara måste ha den.. Den gjorde under för ansiktet.. Kanonnöjd verkligen.. Apropå så vet jag inte om jag skrev om de Make-upStore sminkkurs vs. BodyShops sminkkurs..

Make-Up Stores sminkkurs var väldigt bra om man vill veta hur man sminkar ögonen, dock var den inte så jättebra om man vill veta vilket puder och så som gäller för ansiktet och Make-Up Store ser man framför sig i spegeln va hon gör hela tiden.. Så massa plus på ögonen, men inte riktigt bra med resten..

BodyShops sminkurs var väldigt bra i vilket smink som passar ansiktet och vilka produkter som man använder bäst och så, medans ögonen skulle jag kunna göra bättre själv, men de är säkert en smaksak. Plus att på BodyShop så ser man inte i en spegel framför sig va de gör, och de är lite synd då man missar viktiga steg i sminkningen hur man gör.. Så stort Plus för att jag hitta va som passa mitt ansikte i sminkväg, men inte så bra med ögonen, de var inte lärorikt helt enkelt, jag vet ju redan vilka färger som jag bör ha som ögonskugga, men de är väl en smaksak antar jag oxå..

Så totalt så lärde jag ju mig av båda, men ska jag lära mig mer om hur jag sminkar mig så är de Make-Up Store som gäller helt enkelt..

Nej nu är de sova, blir en lång dag imorn som jag ser framemot men nu har jag en viktig dejt med min kudde..

Mia.


gott och blandat..

Borde verkligen verkligen slänga in en tvätt.. borde verkligen verkligen dammsuga.. Och jag borde verkligen verkligen bädda sängen.. Men jag tror faktiskt att även om jag verkligen verkligen behöver så tänker jag verkligen strunta i de helt enkelt.. ha :)

Sen finns de massa annat jag borde ta tag i, fixa balkongen innan hösten kommer på för mycket, och innan jag åker, jag borde ta tag i en miljon skor som ligger slängda i garderoben, jag borde verkligen moppa golvet, städa bilen invändigt, hämta vinterdäcken, ordna i badrummet, fixa alla smycken, ta reda på lite andra grejer, men ja borde oxå ta de toklugnt och inte göra allt för mycket så allt de där som jag verkligen borde göra, de tänker jag göra en annan dag helt enkelt..  Sådeså!

Har lagat en underbart god baconröra och överträffade mig själv så de stod härliga till, himlans va god den blev och till de blev de lite hemodlade tomater som faktsikt vid närmare eftertanke var himla goda.. Hade nog bara ätit lite för mycket socker sist före innan ja smaka på dem.. (Matbloggsvarning igen..)

Oh nej.. jag sitter och nyser och inser att jag är lite rinnig i näsan, kan de vara en förkylning på g? Kan de vara därför jag fryser trots att jag har raggsocker på mig och tjocktröja? Kan de vara så? Nej jag hoppas verkligen inte de..

Var på X-ray idag.. Haha, röntgen på svenska, men de säger ju inget om va de ser, om de är så att de ser något utan låter någon doktor utlåta sig av de och sen får denne doktor höra av sig till mig om de om de är något eller inte, så de är bara vänta och se helt enkelt..

Ska jag behöva sätta på mig långkalsonger? Jag är ju för himlans skull inne..

Nej nu ska jag ta rätt efter maten och bege mig en sväng till världens bästaste kollega och vän! :)

Lyssnar på Just the way you are med Billy Joel..

Mia.

RSS 2.0