Perfekt ledig dag.. :)

Hade en helt perfekt ledig dag igår :) först en liten sen bakis frukost me U och sen kom herrn och hämta mig och vi åkte till honom för att han skulle fixa båten, och ja skulle få fortsätta me trappen, som ja börjat på.. :) vi höll på ett bra tag och sen kom de en familj och tittade på båten hans som han skulle byta/sälja.. sen blev de att vi åkte och åt mat på skutan och sen hem och myste.. :) var en himla bra dag :) idag har varit en helt ok dag me, vi åt frukost ute imorse i solen, och sen åkte vi till CO och handla lite, vilket var trevligt :) hem åt lunch, åt middag me ulrika, grilla lite, vilket blev sådär men de smaka bra iaf, tur att inte mästerkocken var me :) sen kom ja ju till att ja skulle jobba.. som tur i oturen är har ja jätteont i min skadade axel, och de var så lite folk så vi stängde ett ist förtvå, så kvart över ett var vi klar, så de blev tidigare hemgång :)

Imorn ska ja förhoppningsvis om vädret tillåter åka killens nya båt och bara ta de lugnt, för att sen jobba på kvällen.. suck.. men 9 och en halv vecka kvar nu, nedräkningen har börjat...

Annan info, J fick en lägenhet idag i husen mitt emot mig.. grattis, grattis..

Nej sova..

Mia

Sliten!

Känner att ja är rätt sliten, helt slut.. har ganska precis anlänt hem från jobbet, som vanligt, och sitter och tar en mun vin.. och inser hur jävla sliten ja egentligen är..

Helgen är ju äntligen över, men de blev ingen ledig måndag som ja trott... utan fick jobba sju timmar idag, vilket inte är så mycket, men de blir väldigt lång vecka, ledig onsdag iaf.. :)

Igår var ju en egen dag oxå..haha.. shit.. ja skulle ju jobbat kväll, men blev ändring så ja jobbade till fem ist.. vilket var skönt, karln och sonen kom upp och vi gick en lång promenad och prata lite allmänt, de var länge sen...Sen åkte vi hem till mitt andra hem.. undrar om vi egentligen är särbos.. kan vi klassa oss som de.. är de positivt, ja.. hmm.. iaf.. och sonen sov, karln titta på fotboll, och ja duscha, allt var frid och fröjd.. tills ja kom ut.. då åkte han iväg me sonen för morfar var dålig och sen blev ja ensam i de huset.. vilket inte är nå fel, men ibland lyckas ja ju mindre bra me vissa saker.. :) tänkte ja skulle vara snäll och tvätta lite, sluta me stopp i avloppet och stötar från maskinen och allt var rätt rörigt, och ja hade en mindre panik över allt som hände, gjorde ju inte bättre att hon kommit förbi tidigare oxå.. men de var en annan sak.. så vatten i halva tvättstugan, använder en maskin som ja aldrig använt förr, som bara känns som den och ja inte hör ihop.. ja, de gick bra iaf, och ja löste ju situationen, men där fick man för att man var snäll.. :) plockade lite till, och insåg att kl var väldigt mycket helt plötsligt, så ja tänkte nej, nu kastar ja in handduken, för ja måste ju sova, då, då kommer han hem som en ängel, ja hade aldrig kunnat somna själv.. du är bäst killen, men de vet du :)

Nu inser ja att ja kommer jobba då alla andra är lediga inkl. på jobbet, och ja kommer sova bort halva sommarn, och andra halvan kommer ja jobba, vilket känns sådär, därför räknar ja ner veckorna nu till september, då ja förhoppningsvis kan jobba lite mindre, och träffa min karl oftare och resten av mina vänner, som de känns som om ja inte har alltför många just nu, känns som de bara glider ifrån mig.. vet inte om de bara är mitt fel, lr om de har me dem och göra me.. Just nu, är ja alltför trött för och spekulera om allt.. Lessen om ja inte hör av mig så ofta, men samtidigt så är inte de så bra på o höra av sig heller, så då är de jämnlika.. :)

Så tio veckor kvar, sen ska ja njuta av dig varje dag om de går :)

Jaha.. nu är de nog dags för sängen tror ja.. för ögonen säger ifrån, och kroppen me..

Mia

Snart måndag! :)

Två pass kvar!! längtar sjukt mycket, fick en kram idag iaf, rättare sagt tre :) alltid lika skönt och se dig och veta att du finns :) Idag gick de betydligt mycket bättre, ibland undrar ja varför ja egentligen tvivlar på mina egna arb.insatser, när ja vet att ja egentligen kan.. alla kan ju faktiskt ha en dålig dag... ja kan ju säga att ja kommer ju inte gå upp i vikt av de här jobbet i sommar iaf.. bara spring, undrar hur länge ja egentligen ska vara floormanager.. men men chefen får väl styra upp skutan först så får ja kanske stå bakom en bar igen.. hoppas snart, för de är ju där ja trivs bäst..

Relativt lite folk idag, så dricksen blev ju inte lika bra som igår, men samtidigt så klarar ja ju mig hela nästa vecka egentligen om ja vill och inte använda mitt konto, så de känns ju skönt, beror lite på hur mycket fika de blir på de lokala fiket vill säga, men ja kommer förhoppningsvis dra ner på de ännu mer, iofs de har ja ju gjort, men de kommer nog bli mindre, säg två gånger i veckan kanske.. så de kan ja ju unna mig iaf.. :)

Nu har ja ätit upp youghurten och ska lägga mig o sova aggresivt, och drömma om dig killen, snart får ja se dig igen.. och nästa sommar ska ja fira midsommarn med dig och sonen, de ser ja fram emot :)

Gonatt

Mia

tre dagar kvar nu..

en timme kvar tills ja börjar igen.. suck ja har ingen som helst lust och jobba idag, förhoppningsvis blir de bättre idag än igår, kan ju alltid hoppas..fast ja antar ju att de är fler folk ute idag än igår.. suck... längtar brutalt mycket till helgen är slut! då får ja ju umgås me min karl igen, vilket känns himla bra, de längtar ja massor till, tack för att du är så snäll och stöttar mig hela tiden, och finns där för mig! :)

sitter och försöker äta frukost och lunch samtidigt, som ja botar en smygande huvudvärk, känns som man var ute och toksöp igår.. men de blir ju så när man jobbar sent så..

Men de är bara elva veckor kvar tills allt blir som vanligt igen, så nedräkningen har väl börjat antar ja.. hoppas verkligen att vi håller ihop hela sommarn, fast än att ja kommr jobba som en tok.. suck.. men de blir säkert bra, och de kommer gå bra :)

Nejhej, inge nytt annars heller.. inget om mina vänner heller.. ja ja tror ja får andas lite nu och invänta totalt kaos ikväll, till alla er som är lediga, grattis säger ja till er, och hoppas att ja kommer lite i närheten lika roligt och trevligt som ni kommer ha de..

Bara tre dagar kvar, sen är de äntligen måndag.. tänk, ja trodde aldrig att ja skulle längta lika mycket till en måndag som ja gör nu!

Trevlig midsommar!

Mia

Vill inte..

Vill inte vara me denna helg.. allt gick åt skogen på jobbet idag.. suck.. vi var fyra varav en stod i dörren, vakterna dök aldrig upp och de var kaos, eller i mitt huvud var de nog snarare kaos tror ja.. men ja sitter ju här nu iaf och kom hem hel så.. Känns ju sådär när chefen säger att man inte ska ta åt sig av kritiken men ändå känner att man misslyckats som sin uppgift som floormanager, inte mer än att de faktiskt kommer en o annan tår, dock väldigt jobbigt när man såtr framför chefen, men samtidigt väldigt trörr så de fick han tåla, de blev bra gå o sätt dig och ta en paus, och idag var faktiskt extremt oxå.. tänk om ja då haft möjligheten till en cigg.. tack o lov hade ja inte de, men ja vet inte om ja hade bangat för och ta ett bloss, ja kände bara att ja ville hem och vill inte tillbaka och jobba me fulla människor mer.. ja orkar inte.. men de kan ju inte bli sämre imorn hoppas ja så...

Längtar efter dig killen, de enda faktiskt som får mig och tänka positivt över jobbet, de är när ja räknar ner dagarna tills ja får se dig igen.. längtar, längtar :D du är de som kommer få mig att få sommaren och hålla ihop.. ja du förstår va ja menar.. 

Ja annars, jo ja har ett x  som skickat mess idag för första gången på ja vet inte när, och som envisas prata me mig på msn.. suck..att han orkar..

Nej, nu ska ja sova och drömma om min karl, du är bäst killen!! :)

Mia

Hemma..

Hemma.. hos päronen :) skönt o komma hem, skulle kunna stanna några dagar till känner ja.. så skönt o komma bort ifrån allt däruppe.. men samtidigt ja saknar ju herrn väldigt mycke, så de ska bli så skönt o se honom idag (snart!) igen.. :) längtar väldigt mycket :)

Ja har verkligen vuxit, i fredags när ja åkte tåg hem så var de ett barn som inte var så gammalt, som skrek och skrek, i normalt fall hade ja blivit väldigt irriterad, men nu gjorde de inget, ja tyckte mest bara synd om barnet och om föräldrarna.. inte kul när de skriker sådär.. bra jobbat av mig! känns bra..

Ska möta U och herrn på ikea idag, U ska köpa en ny soffa och lite annat till inflytten av hennes nya lägenhet idag :) blir lite roadtrip, sen planerar ja på bara mys och film me karln för att få ett bra avslut på denna vecka.. känns att ja har vilat lite nu iaf, inte lika sliten känner ja.. skönt..

Jaha.. nu har ja nog inte så mycket mer för tillfället.. får ta mer senare idag, eller imorn, just nu längtar ja bara :D

Mia

Slutkörd..

De är när man kommer fram till att man står o gråter över nått helt obetydligt som man inser att vila borde vara bäst..

Ja åkte o tanka Us bil idag, som btw blir min granne på måndag :D iaf.. skulle köpa riktiga colanappar och dr pepper var mitt uppdrag, tänkte att ja åker o handlar godis och sånt på hemköp ist, för ja blev lite snål när ja såg statoils priser.. så ja bär iväg til hemköp och av min förvåning så är dr peppern slut, åker vidare till konsum, där de inte ens finns.. går över till ica, vi bor ju inte så stort.. inser att de inte heller säljer dr pepper, och börjar nästan gråta över att den inte finns.. nåväl plockar på mig lite godis i brist på peppern och åker ner till ok, som faktiskt har kall dr pepper, och hela min dag är räddd.. ja beger mig hemåt och inser att man inte ska gråta över lite läsk, och inser att ja har jobbat för mycket helt enkelt, ja behöver min karl här som håller om mig och bara säger att de inte är hela världen.. Ja de kan ju vara värre.. tur att ja inte började gråta så tårarna rann.. inte bra de här.. så nu vilar ja mig genom och inse att ja inte ens kommer äta särskilt mycket godis alls och helst av allt vill bara sova..

Min belöning kommer från bloggerwave.se om ca trettio dagar, över de där ja skrev tidigare om de :) inte illa, ja tackar och tar emot :)

Jaha, börjar närma sig hemgången på fredag, ska ju hem till mina föräldrar.. :) de ska bli skönt, synd att ja inte kan vara me på lördagkvällen på fotbollen... men men... de får väl gå ändå, ja behöver nog som sagt vila mig..

Märkte annars att ja nog håller på ta mig ur de andra problemet nu, inte hoppas för mycket.. men ja tror faktiskt att de blivit lite bättre.. :)

Nej nu måste ja sätta mig framför tvn lite och bara andas..

Mia

Trött..

Jaha, kl är kvart över nio, och ja borde tänkt på refrängen för längesen... så sjukt himla trött.. men ja klandrar inte mig själv, hunit me o leva ett liv i veckan och jobbat alldeles för mycket, så nu känns de skönt att de är fem timmars arb.dag tills ja är LEDIG! synd att de skulle bli så dåligt väder bara.. :P Ja ser verkligen fram emot imorn kl fem över tre!!!!!! då är man finally ledig, de tar hårt på kroppen o jobba så mycket, men samtidigt är ja glad när lönen kommer! tänk om man fick övertidsersättning bara, tänk va rik ja skulle bli :)

Ja, ja är alldeles för trött för o sitta här egentligen, hade vela vart me karln idag, men men, får ta de imorn ist, tror varken ja eller han är så roligt sällskap idag, framför allt inte ja.. :P tisdag kommer man förhoppningsvis vara människa igen.. förhoppningsvis..

Ska köpa paket imorn efter jobbet till U hon fyllde 25 idag, så var där på fika, trevligt :) Tisdag kanske skutan och en cider, om man orkar, är ju fotboll, fast ja är väl sådär intresserad egentligen, men kan vara kul o titta på..

Sitter och dricker en cider nu och inser hur trött ja är, måste verkligen sova nu, gonatt :)

Mia

Längtar..

Jaha.. jobbar och sliter eller hur var det nu igen.. :P som vanligt fast värre.. ja längtar verkligen till tisdag.. bara 5 pass kvar! :D men de var just de fem passen oxå..

Var ut och åt middag igår me karln och U.. ja sällskapet var underbart, maten, nja den gick bort... inte bra.. men han var nöjd så då är ja nöjd :) Idag var de premiäröppning för skutan, ja säger bara stackars personalen, inte ett dugg avis, men de kan ju glädja sig me att de kan inte bli sämre än idag iaf :) Han var där me sin far, så ja gick och sa hej och kackla lite skit, konstigt att man kan vara så nervös egentligen över och träffa svärfar.. har ju redan träffat han en gång så de borde ju inte vara nån fara.. :P men ja tror de gick bra iaf :)

Ja satte mig här för attja skulle skriva av mig för ja hade så mycket och skriva.. mm.. allt är som bortblåst.. suck..

Träffa E på stan i går var de va.. ?? de var kul och se henne, men i all hast och hon fråga om de var bra, så blev svaret automatiskt ja, man går på autopilot ibland, när ja egentligen inte alls tycker att allt är bra.. hmm förlåt mig.. men men, de ja kan glädja mig över är att de är lite bättre iaf, även om de känns.. träffa en tvååring idag, tänkte så mycket på sonen, längesen man träffa honom nu, hoppas ja får se han igen snart! :)

Jaha, ja som sagt längtar verkligen till tisdag!!! då blir de om vädret tillåter, minigolf och pizza :) de ser vi frasm emot!

Ja, ja tror ja skrivit de förr, men killen på hemköp måste vara kär i mig.. varje gång ja handlar ger han mig rabatt på nått.. hmm.. måste nog ta o byta kassa för de känns ju lite konstigt, fast samtifdigt, om de blir billigare så ja varför inte.. :P

Jaha, ja saknar min trogna läsare, men ja vet att din dator är sönder, men ja saknar dina inlägg oxå.. suck.. :) så de är väl som de är, fast du vet ju redan allt ja skriver typ..

Ja tjuvtränar lite på putningen nu på golfen inför minigolfsäsongen, men o putta på gräs är ju inte riktigt samma sak, men de är kul, speciellt när H-Å säger att ja har talang för de där.. haha undra hur resten av golfspelet skulle se ut för min del egentligen om man skulle vara lika bra på resten.. haha... måste prova iaf..

Mina föräldrar pratar om honom :) de är ju kul att han får vara me i disskutionerna hemma om framtida saker osv.. känns kul att de tycker så mycket om honom :) Åker hem nästa helg, funderar på om man skulle åka lite tidigare ändå.. typ torsdag, fast ska karln vara sjukskriven så kan ja ju åka fredag iaf.. mamma är ändå inte hemma förns fredagkväll så.. vi får se.. längtar faktiskt hem iaf, de känns som om de var himla längesen nu.. Prata me mamma igår, väldigt pratglad, var längesen ja ägna lite tid åt samtalen hem känns de som.. och prata me bror oxå, de var ännu längre sen..

Nästa sommar ska ja jobba som vanliga människor och ha lite semester, för ja vill inte jobba såhär längre, känner att ja missar hur mycket som helst, och om man ska jobba på dehär förhållandelivet så är de ju en liten fördel om man inte jobbar typ jämt.. Golfen är egentligen perfekt, där skulle ja kunna jobba jämt, året runt, fast ja har hört att man bara golfar ute på sommarn.. hmm.. måste lösa de problemet först bara..

Har verkligen ingen lust och gå o jobba snart igen.. suck.. tänk om man vart ledig.. tänk... Ja tror ja får göra rutin på gå ut o äta en dag i veckan så man får liten bit av ledighet iaf.. torsdagar har hitills varit perfekt men vi får väl se hur schema ligger framöver..

Nu hoppas ja att ja bara jobbar en dag nästa vecka och får vara lite ledig me min karl, så vi kan ha "semester" och spela lite minigolf, äta lite glass och bara ha de bra, de är de ja verkligen vill, skit samma om de var en vecka utan pengar, men efter 68 timmar så tror ja att ja klarar mig en bit..

Tack för att ja har dig killen, betyder så mycket!

Fan nu har ja en humla i lägenheten, lär gå o ta bort den, men ha en trevlig kväll.

Mia

Inte bra just nu..

Jag har fortfarande världens mest underbaraste karl.. trots att allt just nu är som de är så är ja så himla glad att ja har honom! Tack för att du finns!

Ja kan inte påstå att de är särskilt bra egentligen, just nu är de rätt jobbigt och ja vet att detta kommer ta tid.. tyvärr.. men ja längtar verkligen tills allt ordnar sig och att de blir bra.. verkligen.. de kommer inte vara desamma just nu på ett tag, men ja längtar verkligen tills de blir de.. men ja vill inte skriva för mycket heller, de pratas väl redan tillräckligt misstänker ja.. men ja tror att han vet va de är ja menar.. 

Allt som var så bra..

Söndagen var ingen bra dag alls, var längesen ja bara grät sådär, och de bara rann tårar, mest hela dagen faktiskt.. men samtidigt är de bra, för de är ett tecken på att ja bryr mig, och att ja har massa känslor över den här killen, och vårt liv..

Ja, lördagen blev som sagt inte som den skulle, ja bytte mitt söndagspass och jobba idag ist, fast helst skulle ja behövt varit hemma idag oxå.. de är rätt mycket tankar som snurrar i huvudet, men som tur är så stöttar du mig så mycket som de bara går, och du är guld värd, och känns så bra när ja vet att du menar allt du gör :) nu får du ju massa beröm igen.. måste sluta me de här ;)...

Var ute igår och åkte cab. :) första gången så nu kan ja checka av de på listan ja ska göra.. :) de var trevligt, synd att pantarslet inte kan komma ihåg kameran.. :P men men en annan gång kanske.. se de på den positiva sidan, hade du inte gjort illa foten så hade ja inte fått åka cab, så de var ju positivt eller nått.. :P

Saknar sonen din.. mycket.. sjukt att ja känner så för honom när de inte är mitt barn ens.. men men de är väl så antar ja, ja tolkar de som om de är positivt iaf.. :) självklart saknar ja dig oxå, massor, så skönt att du kom o åt lunch me mig idag och ger mig en massa bekräftelse att du blir kvar iaf :)

Ja kan nog inte skriva så mycket mer nu tror ja, mer än att allt är inte ok, de kommer ta tid innan de blir de, ja mår dåligt över de, så fråga inte hur de är, för nu vet ni ju redan de.. Men tack för stödet killen min, de behövs massor, och ja hoppas ja är lite stöd för dig ibland oxå, ja tycker om dig så himla mycket, och vill inte släppa dig!

När ja är me dig så känner ja mig trygg, och hela världen är bra.. :)

Mia

" Theres a place i go when im alone, to be anything i want, be anyone i want to be.. but its us i see, and i cant hard belive im fallin. Thats where im going, where are you going? Hold it close, wont let this go, dream catch me when i fall, ore else i want come back at all.. Im yours.."
Newton Faulker - Dream catch me

Allt blev så fel..

Jaha, sitter framför datorn fast kl är över sova, onykter, och bara nej...

Allt gick egentligen åt helvete idag.. verkligen, vet inte ens var ja ska börja.. sitter bara och gråter egentligen.. inget blev som ja tänkt.. hade känslan i magen redan innan.. allt bara gick åt skogen ja vet inte va ja ska skriva..

Tog ledigt imorn, chocken blev för mýcket, ja orkar inte, ja kände att ja måste styra upp allt, vart ja ska börja, ja.. svårt o skriva onykter, så blir de fel så vet ni va de beror på..

Pratade me E idag.. himla skönt, allt kändes som vanligt :)

Sitter o luktar myggljus, sitter o tänker.. allt blev fel, ja vet inte, men känns som om allt är mitt fel, fast de var väl den onde egentligen.. Var på kalas, fast eftertanke är bra ibland, skulle stannat hemma.. tyvärr, ja vet inte om de var mitt fel, men de blev fel, så fel de bara kunde, ja tycker om dig så himla mycket, men de blev fel när du stukade foten, ambulansen kom och ingen visste vem som skulle följa me dig, ja visste var legget ditt var, de var inte så bra, allt kunde blivit så mycket bättre.. du åkte iofs aldrig me utan bara linda foten och sen var du me i matchen igen :) känns som om de var mitt fel att diskutionen kom upp, att ja borde stannat hemma och bara varit ledig, pratade me henne en sväng, de var ju egentligen lugnt, men de kunde gått bättre till, va ska ja säga, förlåt.. känns som om allt är mitt fel..förlåt

Ja vet att de egentligen inte är mitt fel, men andledningen till att ja inte stanna, var ju att de kändes som om ja bara gjorde saken värre.. vilket ja inte ville, allt är mitt fel från början, känns de som iaf.. Ja ber om ursäkt, inte mer ja kan göra, men vill inte starta världskrig alls.. och mitt upp i allt, så tänker ja på sonen som kommer i kläm, och de vill ja inte, ja ber om ursäkt tusen gånger om, för nått ja egentligen inte gjort, men ändå...

Har så mycket ja skulle kunna skriva nu, men ja vet inte var ja ska börja, vet inte vad ja ska skriva, och mitt upp i allt så tänker ja verkligen på om de här var thats it, men de hoppas ja verkligen inte..inte alls, ja vill bara att allt ska vara normalt, kan inte hyckla om att ja är kär i dig, men om de kommer ivägen, ja vet inte va ja gör då..

Svammel, svammel verkligen, men behövde verkligen skriva en rad kände ja.. Ja hoppas att allt är lugnt, verkligen, och ja.. ja vet inte hur ja ska uttrycka mig.. ja.. ring mig imorn, ja behöver bara höra att allt är ok..

Mia

"Solen skulle just gå upp när vi kom hem till hennes hus, hon hade städat och gjort fint och bjöd på the och tände ljus. Hon log och sa att de är väl rätt ok, vi är ändå ganska lika, de finns dem som tror på gud och dem som ägnar sig åt spel och alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel, de var schyst och dricka the och höra fröken svår predika. Hon sa ja säger va ja vill, skit samma om de skräms om de blir pinsamt för endel så är de ändå de som skäms.."

Lars Winnerbäck- Aldrig riktigt slut.

RSS 2.0