Sliten!

Känner att ja är rätt sliten, helt slut.. har ganska precis anlänt hem från jobbet, som vanligt, och sitter och tar en mun vin.. och inser hur jävla sliten ja egentligen är..

Helgen är ju äntligen över, men de blev ingen ledig måndag som ja trott... utan fick jobba sju timmar idag, vilket inte är så mycket, men de blir väldigt lång vecka, ledig onsdag iaf.. :)

Igår var ju en egen dag oxå..haha.. shit.. ja skulle ju jobbat kväll, men blev ändring så ja jobbade till fem ist.. vilket var skönt, karln och sonen kom upp och vi gick en lång promenad och prata lite allmänt, de var länge sen...Sen åkte vi hem till mitt andra hem.. undrar om vi egentligen är särbos.. kan vi klassa oss som de.. är de positivt, ja.. hmm.. iaf.. och sonen sov, karln titta på fotboll, och ja duscha, allt var frid och fröjd.. tills ja kom ut.. då åkte han iväg me sonen för morfar var dålig och sen blev ja ensam i de huset.. vilket inte är nå fel, men ibland lyckas ja ju mindre bra me vissa saker.. :) tänkte ja skulle vara snäll och tvätta lite, sluta me stopp i avloppet och stötar från maskinen och allt var rätt rörigt, och ja hade en mindre panik över allt som hände, gjorde ju inte bättre att hon kommit förbi tidigare oxå.. men de var en annan sak.. så vatten i halva tvättstugan, använder en maskin som ja aldrig använt förr, som bara känns som den och ja inte hör ihop.. ja, de gick bra iaf, och ja löste ju situationen, men där fick man för att man var snäll.. :) plockade lite till, och insåg att kl var väldigt mycket helt plötsligt, så ja tänkte nej, nu kastar ja in handduken, för ja måste ju sova, då, då kommer han hem som en ängel, ja hade aldrig kunnat somna själv.. du är bäst killen, men de vet du :)

Nu inser ja att ja kommer jobba då alla andra är lediga inkl. på jobbet, och ja kommer sova bort halva sommarn, och andra halvan kommer ja jobba, vilket känns sådär, därför räknar ja ner veckorna nu till september, då ja förhoppningsvis kan jobba lite mindre, och träffa min karl oftare och resten av mina vänner, som de känns som om ja inte har alltför många just nu, känns som de bara glider ifrån mig.. vet inte om de bara är mitt fel, lr om de har me dem och göra me.. Just nu, är ja alltför trött för och spekulera om allt.. Lessen om ja inte hör av mig så ofta, men samtidigt så är inte de så bra på o höra av sig heller, så då är de jämnlika.. :)

Så tio veckor kvar, sen ska ja njuta av dig varje dag om de går :)

Jaha.. nu är de nog dags för sängen tror ja.. för ögonen säger ifrån, och kroppen me..

Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0