En dag i taget..

Doktorns dom, järnbrist och lågt blodvärde.. Två saker som går hand i hand, men ändock.. Så de är inte alls konstigt att jag har mått som jag gjort. Nu är de bara se till så att de blir bättre, med järntabletter och massa vila. Var på bokföringskursen igår som jag börjat på vilket var en pers, när jag kom hem så såg jag helt förstörd ut.. Inte bara såg jag kände mig verkligen helt förstörd oxå, då bilåkningen gjorde mig lagom snurrig.. Så bara nya tag nu och åter vila.. Skittråkigt, men jätteskönt och veta vad de är för något. Nu är de bara vänta och se så ska de bli bättre... En dag i taget :)
Annars så står de väl mest still just nu då de är vila som gäller på schema, men mina underbara arbetskamrater har kickat förbi och min underbara andra hälft är helt fantastisk! Händer väl lite nästa vecka så de ser jag framemot, en grej som verkligen ska bli spännande och jag är supernyfiken och supernervös och lite livrädd och skraj på ett positivt sät och de är bara vänta och se helt enkelt :) Magnetröntgen nästa måndag ser jag dock inte ett dugg framemot men finaste hjärtat följer med mig och tur är väl det :)
Finns så mycket saker som skulle behöva göras, men de är bara gilla läget och ta en liten sak i taget. Nu ska jag hoppa ner i soffan och se lite Big bang Theory som jag så snällt fick låna av mallans pojkvän. :) Superhyggligt!
Mia.

yrsel..

Lidingöloppet avklarat, dock med en hel del efterbiverkningar. Men en timme, två minuter och femtiofyra sekunder tog de mig och ta mig igenom milen, då ska tilläggas att jag faktiskt gick en kilometer nästan.. Men nu är de avklarat och bara en grej kvar sen är tjejklassikern avklarad. Sitter dock hemma idag lika som igår och väntar på att få åka till doktorn, mår inte alls bra helt enkelt, så ett läkarbesök är på sin plats, även om jag är en av de mest envisa personerna och de inte är något fel på mig, så när de kommer till att jag själv inte alls förstår va de är som är fel, då ger jag mig.
Jag har nägmligen åkt på yrsel. Vilket inte alls är så himla ovanligt att man får, men efter att ha haft de nästan en vecka och natten till igår vakna och satte mig upp och ramla vilket slutade med näsblod, inte för att jag slog i något utan för att jag förmodligen är överansträngd. Lite smått utarbetad eller nått i den stilen. Jag skulle naturligtvis inte sprungit i söndags, men om man ska göra tjejklassikern så finns inte valet att inte göra en gren utan då är de alla saker som måste göras. Men med tanke på omständigheterna så gick de väldigt bra. Så de blev att vara hemma igår och även idag och vila mig, vilket man kan säga att jag gjorde igår delux. Sovning till halv fyra på eftermiddagen och ändå så har jag sovit hela natten oxå. Tror att de behövdes helt enkelt. Men hoppas på att doktorn kan ge mig någon klarhet i varför yrseln kommer. Men misstänker att de är något som satt sig på balansnerven eller något, och självklart går de ju över, men de är lite läskigt när man inte vet vad de är och varför de blir som de blir.
Annars så är allt helt fantastiskt! Jag är så himla lycklig, och mitt finaste hjärta gör mig så himla glad och nöjd och jag bara älskart! Helt underbart helt enkelt! Trodde aldrig att något kunde vara såhär bra! Mitt allt helt enkelt och vi kompleterar varandra så himla bra.<3
Har bokat in en resa till Prag den 27 oktober, och jag ser så framemot de, men först så är de ett fördelsebarn som fyller år, och de ser jag med framemot! :)
Dags för att göra mig iordning för läkaren och ta mig dit. Kanske inte de bästa att köra bil i mitt skick just nu, men de är så himla nära så de känns lugnt iaf. De är trots allt lite bättre idag..
Mia.

Tack!

En stund ensam framför datorn idag när jag är hemma och ledig och mitt finaste hjärta tyvärr jobbar.. Dags för en uppdatering, men då tiden bara har rusat fram för fulla muggar hela tiden så har de inte varit en tanke på att sätta sig ner och skriva en rad, när skulle jag egentligen hinna med det? :P
De senaste månaderna har varit helt galna och helt sjuka, inte på ett negativt sätt utan på de bästa tänkbara sättet man kan tänka sig helt enkelt. Tokigt galet och helt rätt! :) Efter ett sms där de stod att Jag vill ha dig jag har gjort allt jag vill, lekt klart och jag har bestämt mig. Antingen eller helt enkelt. Vilket när jag fick de smset som naturligtvis innehöll en massa annat oxå men de insåg jag helt enkelt att ja vet ju precis vad jag vill jag oxå att de är ju så jag vill ha de oxå, inge mer dravel inge mer bråk inge chansningar och inge lek. Jag ville ha de där på riktigt, jag ville ju ha honom helt enkelt oxå.
Ibland tar de uppenbarligen lång tid innan man förstår va de är man själv vill men när man väl insett de så är de ju väldigt enkelt helt enkelt. :) Så från den dagen har vi suttit ihop i stort sett, jag flyttade in på engång kan man säga såhär i efterhand. Även om detta bara är dryga tre månader bort. Men min tandborste fick bo kvar och de gjorde även jag. Åkte hem en gång i veckan för att kolla post och vattna blommor, och då sov naturligtvis mitt finaste hjärta ihop med mig i min lägenhet.
Tre månader har i stort sett bara sprungit iväg, har firat den bästa midsommar någonsin och verkligen har upplevt hur det är att vara lycklig på riktigt hela tiden. Massa rosa moln överallt och underbart härligt helt enkelt. Avnjutit en semester och varit på bröllop. Sommaren har varit en aning hektisk men helt fantastisk helt enkelt. Och en dag tror jag vi bestämde att nej nu flyttar vi ihop på riktigt. Spännande och samtidigt skrämmande och väldigt väldigt roligt såklart! De börjades packas och mina föräldrar kom upp och hjälpte till vilket och var helt underbart att de ville hjälpa till. Tror mamma tycker mitt hjärta är de bästa som hänt mig, så även jag såklart! :)
Vi har garaget fullt i grejer även om de har minskat en hel del nu och de börjar bli en väldigt bra ordning och städningen av lägenheten gjorde vi tillsammans på en dag och från och med idag så står jag utan lägenhet. Sitter i ett kök i ett helt fantastiskt hus och med världens bästa att dela livet med. Och gissa vad, livet är helt fantastiskt, trodde faktiskt inte att de kunde vara såhär bra!
Tack för att du är så fantastisk och så j**kla envis! <3
Mia.

RSS 2.0