Heartbeats <3

Längesen nu..
Sitter ute och njuter av morgonsolen och njuter av att de är en ledig dag idag och de är helt fantstiskt! Samtidigt som jag sitter och funderar lite.. Det finns oftast alltid två sidor av en historia, hur man än vrider och vänder på de.. Jag väljer ju att ta min sida av historien för att jag tycker att de passar bäst helt enkelt och att jag väljer att stå  på min egna sida, medans de finns de som inte alls tycker att jag har rätt.. Men vem är de i slutändan som man ska lyssna på då om inte sig själv helt enkelt.. Och som mitt liv ser ut just nu är jag hur nöjd och glad och överlycklig över att de är som de är, att de känns verkligen som att de är min tur nu och att som jag har den bästaste av bästa brevid min sida helt enkelt! Skulle vilja säga att de är helt fantastiskt toppen helt enkelt! Firade midsommar i Gagnef i år hos en arbetskollega och typ 45 personer till, vilken midsommar helt fantastisk, god mat, god dricka och framför allt väldigt trevligt sällskap, de kunde inte vara bättre helt enkelt!
Var sak har sin tid och plats och jag är så glad för att de faktiskt blev såhär, känner att jag för första gången på länge kan vara mig själv och att jag är återigen den glada och positiva personen som jag en gång varit och de är såhär jag vill vara, och jag njuter av de faktum över att jag är världens mest lyckliga människa just nu, och de rosa molnen kan slänga sig åt fanders för de här, de är något helt annat.. de är såhär de ska vara helt enkelt!
Tänk hur livet kan vända på en tvärhand sådär bara och bli något helt annat, är de inte fantastiskt? :)
Mia.

Om sanningen ska fram..

De är en låt som ljuder ur högtalarna just nu.. Om sanningen ska fram.. :)

Har inte skrivit en enda rad på hur länge som helst.. Men om sanningen ska fram så har jag gjort en massa annat skoj ist helt enkelt.. Men nu har jag en ledig dag och en stund framför datorn så är väl dags att uppdatera en sväng..

Efter att ha blivit väldigt arg och upprörd över hur de kan vara sån stor skillnad på olika utan att de förstås och bara blivit helt matt över hela de där kapitlet så har jag blivit av med alla grejer, och släppt de där och gått vidare då jag inte orkar bry mig i de där, själva tanken gör mig bara upprörd och arg, så jag låter bli helt enkelt.. Lika bra de..

Gamla soffan hittade ner igår och faktiskt den får duga, de finns ingen anledning och köpa en ny heller..

Efter två och en halv veckas tid nu så inser jag ännu mer hur de är de ska vara helt enkelt.. Och mina vänner är helt underbara som finns där hela tiden och jag bara älskar dem allihopa! Och har funnit en hel del nya vänner oxå som gör mig glad och värmer i hjärtat! :) Men senaste en och en halv veckan har varit helt fantastisk helt enkelt och för de mesta går jag bara runt och småler hela tiden, då jag finner mitt liv så himla härligt just nu och att jag verkligen mår superduperbra av dehär. Att ha kommit hit och bara insett att de är ju såhär livet ska vara helt enkelt.. Inge krångel inge tjafs bara bra rakt igenom helt enkelt.. De är såhär de ska vara.. :)

För lite mer än ett och ett halvt år sedan trodde jag inte att man kunde må så bra faktiskt och självklart har jag mått bra med Freddan men ibland har de varit svårt och se.. Eller rättare sagt man har inte vetat något annat helt enkelt och då blir de ju inte så lätt.. Men när jag nu inser vad jag gör så förstår jag ju att de inte var meningen att de skulle hålla heller.. De är ju de som kallas livet, och just nu har jag förstått lite mer av alltdehär..

Nog om de.. Jag är iaf väldigt nöjd med livet just nu och ibland behövs de lite omvägar för att man ska inse sitt bästa helt enkelt..

Cyklade tjejvättern i lördags jag och Mallan, och jäklarns vad bra vi var helt enkelt! Tio mil med tre stopp tog oss fyra timmar och 52 minuter, helt strålande fantastiskt bra helt enkelt och vi fixade vårt mål på under fem timmar.. :D Är verkligen nöjd med mig själv och vår insats, och nu är de bara tre grejer kvar att göra så tjejklassikern närmar sig! Men de känns helt fantastiskt att ha gjort de och jag är nöjd och väldigt glad att jag har genomfört de och kommit i mål! De tog mig två dagar att återhämta mig ordentligt så nu är jag i fas med mig själv igen men nu har jag fått i mig kalorier och vätska så att jag är tillbaka till mig själv igen! Medalj fick vi oxå och jag kunde inte vara mer nöjd över mig själv helt enkelt! :D <3

Då mamma fyller år imorn så blir de att åka till päronen i helgen, och de ska bli riktigt trevligt faktiskt var längesen jag var där! ser jag framemot! En festival inplanerad i år och en början på planering till Thailand i Januari! Dehär kommer bli ett fantastiskt år de är jag helt övertygad om! :)

Om sanningen ska fram så vill jag bara tacka alla fantastiska människor jag har runt mig som får mig att inse att livet kunde vara bättre, och jag är tacksam att de finns en person som får mig att må så himla bra och som får mig att le lite extra mycket och jag är så himla glad att de är du! <3

Mia.

usch blir så sur..

Precis hemkommen från en springtur.. Eller ja både gång och spring för de var så jäkla varmt och fröken blev törstg helt enkelt.. typiskt dumt. Men bättre än ingenting och vad trodde jag när de är typ 27 grader ute? att de skulle vara lätt?

Vakna imorse och trodde att ilskan gett me sig, ha vilket skämt. Nog om de, de verkar inte förstås iaf så spelar ingen roll hur mycket jag förklarar hur jag menar så förstås de iaf inte, de är själva principen helt enkelt.. Men i rest my case. Kan inte göra något mer än att förklara och tycker de är helt otroligt att han inte förstår hur jag menar. Nej.. usch..

Nu är de strax ihoppning i duschen som gäller och göra mig klar och iordning för dagens bestyr.. :) Ser framemot.

Mia.

respekt..

Suttit och funderat över var jag ska börja, har till och med skrivit ett jättelångt inlägg men raderat hela. För första gången på väldigt väldigt länge är jag arg och besviken och då ska tilläggas att arg de är ett väldigt snällt ord av skitförbannad helt enkelt. Jag har till och med varit så förbannad idag så jag varit nära att kräkas. Jag blir matt och skakig och bara känner att jag vill helt enkelt slå sönder en massa grejer här inne.. (om de inte vore för att de var så himla drygt och städa )

Skulle vilja skriva så himla mycket mer, men jag vet inte ens var jag ska börja och dessutom så himla arg och förbannad att jag inte förmår mig att få ut rätt ord.

Mia.


RSS 2.0