Ingen rast och ingen vila..

och årets pris för bästa sämsta bästa kompis går till......... mig. Ja, de är sant, bara att konstatera, förlåt mig.. men ja vet inte va ja ska göra åt saken just nu, ja säger upp mitt liv lite tror ja, bara för sådär en minut eller två...Helt förståligt, besvikelsen är ett faktum, men de visste ja ju redan, hur hamna ja här?? Ja tror ja har svaret, ja är nog schisofren eller hur de stavas, ja de måste vara svaret.. just nu är ja mitt andra jag.. eller hur var de nu då.. Försökte mig på en förklaring av enklare form idag, men först o främst svårt, sen vill ja nog inte ta de över msn, eller rättare sagt, ja vet inte hur ja ska förklara mig, måste ja de.. hmm.. ja de måste ja nog, för de ar blivit lite galet, sorry E.. Vet att de inte hjälper me ursäktar här, men men..

Ja, ja hade väl rätt ikväll igen, fulla människor är fortfarande totalt dumma i huvudet, och de gjorde ju inte saken bättre att min chef var på riktigt dåligt humör, som tack o lov inte gick ut över mig, men de är lite jobbigt o tassa på tå så fort han var i närheten..

Jaha, chefen ringde o har tappat bort bilnyckeln, kul de betyder att ja måste börja jobba halv nio imorn ist för tio, vilket betyder ingen sovmorgon o att ja måste gå o toksova nu, för de är om fyra o en halvtimme.. sen kommer ja vara dödens död till imornkväll, jaja, detta blir spännande.. :P eller inte...

Ja ber så hemskt mycket om ursäkt för att ja betett mig så konstigt E, och ingenting ont mot dig så du vet, ja saknar oxå o umgås me dig!

Tack igen...

Tack igen för fin kommentar, du är bäst :) men de vet du redan.. :)

Försökte finna den present ja ville åt herrn, ja tror att i slutändan så lyckades ja rätt bra faktiskt, ja blev nöjd iaf :) Har en sak till som ja vill köpa, men ja tror inte min plånbok säger att de är ok.. tyvärr, annars hade de vart nice :)

Vi var på middag igår på bygatan, finns ju inte så mycket ställen och gå på, så de blir lite svårt och få ett bra ställe, men de var bra, mycket mat.. så de räckte o blev över, såg ut som nån dött på min tallrik efter ja ätit klart.. :P men de var mysigt, och skönt och bara vara själva, de var längesen vi gjorde nått själv ihop.. har massa mer ideer, men de får väl bli sen.. Veckan som kommer så får han barn igen, så då blir de rätt lugnt, men ja jobbar väl ändå, så spelar egentligen inte nån roll.. :P

Var styckmord i min lägenhet två dagar i rad.. vi var o fiska, så de blev o rensa i min lägenhet.. fisk är gott, men de ser ju inte så himla fräscht ut när man rensar dem..

Jaha, mer.. ja skulle skriva massa saker som vanligt.. men men.. jobbar på golfen nu, är rätt lugnt, läser ganska mycket när man har tid och sitter ute, känns konstigt att få färg på sig när man jobbar, men men de är rätt soft, tänk om ja kunde vart där hela sommarn...

Sitter och tittar på kl och inser att ja snart ska ge mig till jobbet igen.. typiskt.. men vi har ändå hunnit träffats väldigt mycket denna vecka, och de har vart nice, mycke tack vare att du har tagit lite extra semester, men de gör inget.. synd att vi inte kan sova ihop jämt bara.. hade vela de inatt, och imorn.. men söndag kanske vi kan ses en sväng igen och mysa lite :)

Jag insåg igår att ja är så nöjd över mitt liv, och så glad att de blev vi :) ja trivs så bra me dig killen, du är bäst helt enkelt.. har ja kommit fram till igen :) Du får mig och må så bra helt enkelt :) ( nu börjar de låta som kärleksbrev tror ja.. :P fast de gör inget.. )

Ja var ju ledig i måndags och i tisdags, fast de hjälpte inte, ja hann inte me mycke iaf, eller rättare sagt, ja orka inte, de var vila som gällde.. lite alkohol, och trevligt sällskap.. :)

Synd att U inte kan komma tidigare imorn på kalaset, hade vela haft me henne, nån o hålla i handen :P ja vet egentligen inte om ja känner så mycket folk, men de är en annan sak, eller nej vänta, ja blir ju nervös när ja inte känner massa folk... ja vet inte hur man beter sig riktigt.. blyg kanske är bättre ord.. sen ska ja ju träffa henne oxå, kanske, mycket nervöst..

Ja, de var nog de tror ja, ja tackar för inbjudan till E imorn, men ja kan som ni sett och hört inte komma, kalas för hela slanten :) men apropå de så har ja kommit på anledningen nu tror ja, bland annat, så ja överlåter till och vara själv ett tag till, så kanske de försvinner.. nu fattar ni säkert ingenting, men de är lika bra..

Haft en förbannad tandvärk nu i tre dagar, helt sjukt.. men de börjar gå över tack o lov, inte roligt och vakna me att de känns som om nån gett en en snyting..

Nej, diska är de ju inte nån annan som gör, så ja lär väl göra de ja då.. :P nog me onödig info för idag.. eller kanske skriver en rad inatt om hur fullkomligt dumma i huvudet vissa fulla männskor är, men de visar sig, annars återkommer ja väl söndag.. :P

Ha en härlig fredagkväll!

Mia

Byta jobb snart..

Jaha dags för ny arb.vecka igen då.. :P orka.. men de blir lite lättare denna vecka hoppas ja... hoppas hoppas... På lördag blir de kalas som de ser ut, beror lite på, men ja de lutar mot de iaf :) ska bli skoj, längtar, så less på mitt jobb och på alla fulla idioter.. att de finns så mycket pundare och pack här.. förstår inte.. Ska iaf bli nice o vara ledig lördag kväll :) och idag köpte ja presenten, hoppas verkligen att de blir bra, ibland är de lite svårt, men vi får väl se, får väl ett omdöme misstänker ja :P De höll på o bli lite bortskämning, men blev inte så tillslut.. nån måtta får de vara.. ;) fast ja önska att ja hade en miljon me pengar så ja kunde ge dig precis allt du vill ha :)

Längtar tills i höst då ja äntligen kanske kan börja jobba nån annanstans, så man slipper alla dessa fulla människor, som är totalt dum i huvudet..

Annars.. ja ja tar avstånd från mina vänner, men de var väl inte nån nyhet i sig, och ja de får ha så kul utan mig helt enkelt..

Fick sms igår av E som ja inte fått på hundra dar känns de som, och de var trevligt, även om hon antagligen inte fick mitt svar som ja skrev, så svara ja iaf.. :P :)

Sen vill ja bara att de här spökena om mina vänner i huvudet försvinner så ja kan börja umgås me dem igen.. :P

Jaha, over and out eller.. dags för sängen..

Imorn blir de middag, så de blir nice, ser ja framemot, lite priotid :) bara vi :) längtar.. och du är bäst, de vet du :)

Mia


Sliten..

Jaha, sitter här på morgonen me min smootie igen.. :P men den blir bättre.. lite svårt o komma över att man inte ska ha i nå socker bara iome att man tappar lite me poängen av de nyttiga då..
 
Åkte igår efter en lång helg till mitt andra hem, var ut på en promenad en sväng och titta lite, har ju inte vart ute där så mycket och gått, de är väldigt trivsamt iaf, de är ju en sak som är säker.. :) sen låg vi på soffan o såg lite på tv, myste helt enkelt, och ja är så glad att han finns, guld värd.. Efter en tuff helg, var de ju inte så lätt o gå upp imorse, vi sa väl knappt ett ord, förns vi kom till byarna ungefär, båda rätt slitna, men ändå sovit hur bra som helst :) de var ju några dagar sen vi sov ihop.. usch ja vill inte alls jobba som ja gör nu i sommar och hoppas verkligen att ja inte behöver jobba så mycket dubblepass heller..

Jaha, va har hänt på sistone då..? jo B och E har gjort slut, de höll inte längre, de är väl den nyheten som har hänt.. Kan inte skriva så mycke mer om de, tråkigt..

Jag har upptäckt igår, att ja inte vill umgås me mina vänner alls, ja orkar inte me dem helt enkelt, men de gäller dock inte alla, så ja vet inte va som händer alls.. så ja antar att de inte har blivit bättre, snarare tvärtom.. så ja vet inte riktigt hur ja ska lösa den här situationen, de är lite svårt o veta var ja ska börja, men ja blir bara obekväm när ja träffar dem.. så ja antar att ja låter bli ett tag då helt enkelt.. o hoppas att ja kommer tillbaka till dem snart igen.. ja vet inte riktigt va ja ska göra åt saken alls.. men ja tror ja har hittat en liten källa till var de hela börja iaf, så så länge så får de nog vara såhär, för just nu behöver ja bara vara ifrån dem ett tag tror ja.. väldigt tråkigt, men tydligen bara o vänta ut..

Idag var de tänkt o åka till blge, men ja är fortfarande sliten och ja får ta de imorn, för ja vet inte om ja orkar alls idag, behöver vila upp mig lite..

Fotboll ikväll, inte för ja är så intresserad, men kan ju vara kul o titta på iaf..

Får se om karln slutar tidigare idag, kanske de blir lite fiska.. vore nice o vara ute och få lite lugn och ro och bara softa :) Sen är ja ju ledig på lördagkväll! :) men ja vet inte alls hur de blir me kalaset.. men de visar sig helt enkelt, nått säger mig att ja inte borde dricka så mycke iaf iome att ja borde vila upp mig lite.. men en cider eller två kan ja ju dricka iaf.. P-fest på söndag oxå, me alla som ska jobba i sommar, så vi får se om man orkar de .. men de visar sig.. Lite dålig stil av min chef o sätta mig på jobb på söndag, när han visste att ja skulle parta på lördag, men de är väl som de är, ja är ju ledig på lördagkväll iaf, bättre än inte alls..  :)

Nehej, ska man kanske ta o kolla lite resor på internet inför hösten, får se om man hittar nå bra ställe :)

Ha en bra dag..

Mia

Orka Eurovision..

Lite steget närmre.. :) längtar till imornkväll.. gick bra och jobba, men väldigt irriterad idag.. och trött, och hungrig där på slutet, ingen bra kombination, de var en onde som fick ut för d... men vaddå.. hur man gör en irish coffe.. orka.. Lessen men var inte en sån dag idag..

Jaha, då var de dags igen, åter till de där tjatet som händer varje år.. ja talar naturligtvis om den där eurovision song contest, som har blivit så orintressant så de måste disskuteras lite här.. :P Nu kommer vi i en vecka fram över få höra alla möjliga låtar på radio på helt konstiga språk som man inte förstår en sekund av va de sjunger, och de ständiga, vann rätt land?!.. kommer höras och ses över allt, och framför allt, sveriges besvikelse över charlotte Perreli.. men snälla, ja såg de inte, men hon gjorde säkert så gott hon kunde, testa o stå på scen själv inför lika stor publik och ta tempen på er själv.. orka.. helt oväsentligt och disskutera om så ja lägger ner inlägget om allt me denna tävling och göra.. Ja tror för övrigt att de var ryssland som vann, och om ja inte minns fel så lät den som amy diamonds gamla låt.. så ja tror nog den var helt ok..

Nej, nu är de aggresiv sovning, och åtta timmars arb.dag kvar, sen är de ledigt i två dagar!!! skönt!

Och som sagt då börjar presentletningen, önska mig lycka till.. :)

Mia

Snart söndagkväll..

Oj, oj, oj, har insett att ja inte riktigt vet va ja gett mig in på inför sommarn.. men de löser sig hoppas ja.. rätt sliten idag, och två pass kvar.. så imornkväll kommer ja vara helt död.. komplett.. men men.. har bokat in en dejt imorn som innehåller film, massa godis och chips och bästa sällskapet, som ja dessutom håller på o längtar ihjäl mig efter.. saknar dig massor..

Försöker få i mig lite mat nu.. man blir inte så hungrig när man jobbar såhär faktiskt, men försöker ändå hålla lite på rutinerna..

Igår var en helt crazy kväll.. shit... så mycket folk, överallt.. tänkte att de var falukalaset, så de skulle bli lugnt, jo tjena.. när kvällen var slut, fanns de inte mycket kvar om man säger så.. hoppas på en likadan kväll i dag, eller inte.. men de gick ju bra iaf, ja står ju på benen och försöker få i mig massa vätska så att man orkar lite bättre.. fick dock massa beröm igår, så de var ju skönt, fick förra veckan av J oxå, de är skönt när ens vänner faktiskt talar om att man är duktig på de man gör., och även från sånna man inte känner..

Jaha, resten då, ja vet inte riktigtva ja har glömt.. den blivande mannen ligger fortfarande på sjukhuset, och de hade väl kommit fram i hans huvud att de är rätt allvarligt.. men de förstår han inte, men de är rätt så allvarligt, för somliga straffar gud på engång och andra tar de lite längre tid för..så får väl se om han inser på riktigt nu, eller om han kommer hem o gör som vanligt, går in på spriten, men är de som d tror så blir de inge sprit för honom på länge iaf.. de kan ju vara skönt för den blivande frun och veta, ja just, hon skulle ju inte få reda på nått än heller.. ja just..

Den 13 okt så sticker vi!!! Ska bli så skönt och åka iväg me the man :) och sen råkade ju de vara den veckan ja fyller år, så de blir ännu bättre :) ser verkligen fram emot, ska bli så skönt, längtar killen :)

Apråpå killen, så har ja hittat världens bästa, ja kan inte överösa nog me komplimanger till den karln, så de kommer du få fortsätta läsa.. :) men ja tror inte de gör dig så mycket.. ;)

Jaha, kastat i mig lite och äta, ska fixa hår och ansikte och på me andra jobboutfiten och bara ta ett djup andetag, så ska vi se att den här helgen snart är över, och imorn vi den här tiden, så är ja i mitt andra hem, me min älskade karl och ser en bra film, bara myser och har de bra :)

Inget ont som inte har nått gott med sig.. :P

Ha en bra kväll.. 

Mia

Födelsedagar.. :P

Ja sitter rätt sliten just nu, men kan inte göra annat än le.. :) fick en kommentar, och tackar för den :D du är bäst, men de vet du redan killen ;)

Jobbat på golfen idag, känt mig som hemmafru nr 1, så skönt jobb, skulle vilja ha hela sommarn, då skulle ja vara lyckligare :) H, och J får de bra som ska jobba där.. ja får njuta medans ja kan och hoppas att man kan vara där lite oftare, och lite mindre kvällar..

För övrigt rätt trött, sluta ju tre inatt, och börja tio imorse, så man kan säga att ja är färdig för bedtime, men iome att kl bra är halv sju, så får ja faktiskt ta o äta lite middag, och sen får vi se om ja åker till mitt andra hem.. :) de skulle vart nice, fast båda är nog rätt sliten, så.. :) de visar sig innan kvällen tar slut..

Sallad till middag idag, värsta nyttiga dagen, först lax tilll lunch o nu sallad, va är detta.. fast ja tar igen mig från pizzan igår.. :/ fast egentligen spela boll då.. de var ju gott iaf.. :)

Jaha, helvetet har startat nu, rätt lugnt just nu, men ja vet inte hur pigg man kommer vara på söndag.. :P De får väl visa sig de me.. Längtar verkligen till på måndag, då man är ledig förhoppningsvis, då ska ja försöka ta mig till blge och köpa en födelsedagspresent åt herrn, har lite beslutsångest bara va de blir, har en tanke i huvudet, men de handlar om lite pengar, så de skulle han aldrig ta emot iaf.. :P Sen skulle han inte ha nån nytta av de nu iaf, o d är ju rätt tråkigt, man vill ju ha användning av sina presenter på engång.. :P Ska försöka hitta en present av U oxå, hon fyller ju 25(!) hur ska de här gå?

På måndag ska ja gå till Å o boka lite klipptid oxå, måste verkligen göra nått åt de här nu..

Nog me onödigt fakta för idag, ha en trevlig kväll :)

Mia

Helvetet är löst..

Jaha, nu börjar helvetet.. som blev lite mindre helvete än ja räknat med, fast fler timmar per dag.. så ja vet inte, två veckor nu som kommer bli sådär kul.. men ja är ledig nästa helg iaf, eller ja är ledig nästa lördagkväll, men jobbar söndag och börjar tio.. känns sådär, hade hoppats på få vara me o parta lite, men man får väl ta de lugnt, och se de på den ljusa sidan att ja faktiskt fick vara ledig den kvällen.. :P Så ja får vara me lite på kalas oxå, när han fyller 27! :) även om ja slutar sex samma dag, så får ja vara me iaf, jippie! :)

Jaha, annars, har inte hänt så mycket står mest still, vi båda somnade i soffan igår omfamnade av varann.. :) lika bra o passa på o ses medans vi kan, snart börjar ännu mer helvete, och ja vet inte hur min chef egentligen tänkt.. men de är en annan sak, blev ju inte bättre när ja fick reda på att vi är en man kort på ena stället i sommar, så hittar han ingen så lär ja ju få hoppa in där oxå.. suck.. men de löser sig..kanske man kan deala till sig två dagar lediga irad eller nått, så man kan göra nått kul ihop iaf..

Nej, nu ska ja sova aggresivt så man kommer upp imorn, önska mig lycka till.. och de är bara bita ihop, de är snart måndag :) misstänker att de kommer vara skrivstopp lite framöver.. :P

Mia

Sista dagen nu..

Hur nyttigt kan de egentligen vara me smootie.. :P surt, surt surt... men de säger att de ska vara bra så ja fortsätter väl ett tag till då antar ja.. :P den som ja dricker nu ser till o me farlig ut..

Sitter och svär lite över h&m... beställde lite och skicka tillbaka, så nu kostar de enda shortsen som ja behöll 189 kronor ist för 98.. de är ju oxå lite surt, fast o andra sidan så har ja ju lärt mig nått.. :P

De värmde i hjärtat imorse.. (de är ju fortfarande morgon men..) när sonen vet att de är ja som är där, och när pappa frågar om de är kul o se mig igen så svarar han mm :) man smälter som smör i solksken när man hör sånt.. så nice :)

Ja, ja vet inte riktigt, ja har nog inte gjort så mycket egentligen som behöver nämnas, ja var till blge igår igen me U.. skulle köpa en kamera, hon kom hem me ett par skor o en tröja ist.. så så bra gick de.. :P men hon hitta en o bestämde sig för den, så var de frågan om vilken batterisort de var.. o där tog de stopp.. vi insåg att de var bättre o ta reda på va denna typ av batteri var för nått, och sen köpa, för en gångs skull så var både hon o ja smarta , den ni :)

Hitta en bra sida igår, vadheterlaten.se där man kan söka på allt möjligt när de gäller tv och filmer och hitta den.. :) var bra, för funderat över den här friendsreklam låten.. och nu hitta ja den, och spelar den för fullt.. the story of the impossible.. Hitta dock inte den andra från tele2 reklamen, den me follow the rythm follow the heart nånting.. men en av två är ju inte fel :)

Hmm.. nu börjar den här smootien nästan bli god ju..

Sista dagen ledig idag, sen är de bara jobb som gäller för hela slanten.. hmm.. vi kommer aldrig se varann i sommar är ja rädd för, han dagtid och ja kvällar och helger.. lyckas vi me de så, bra jobbat :) fast ja är rätt positiv åt allt iaf, för ja tror inte de kommer bli så illa som vi tror, sen är de bara hoppas på att de funkar.. men de måste de göra, de har ja bestämt.. för de blir ju utlandet i höst, och vem ska ja annars åka me ;) och ja har massa annat inplanerat oxå, så de bara kommer och funka, de är så :) Förhoppningsvis är man ledig några dagar i sträck så man kan göra nått iaf, vore ju nice och åka till typ kålmården eller nått sånt, furuvik kanske över dagen eller nått.. :)

Ja borde ha ringt E, borde ha hört av mig till några andra, men fortfarande så är de nå fel på mig, som L sa, de är inge ovanligt och de blir bättre, ja vet att de gör de, men frågan är när.. ?? och nästa fråga är ju varför de blev såhär.. hmm.. Men ja har mina aningar, så de var väl så, de går över helt enkelt.. hoppas ja iaf..

Nej, nu ska ja ta o göra nån nytta förrutom tvätten.. och de är o kolla elbolag se om de finns nått billigare alternativ.. synd att man inte kan binda sig bara månadsvis.. typ ett halvår eller så till o börja me.. men men..

Jaha, ha en bra dag då, för de hoppas ja att de blir.. :)

Mia

Typiska X..

Söndag.. hmm.. inget vettigt gjort idag, åkte till Blge.. handla lite arb.kläder och sånt som man behöver.. hjälpte chefen välja lite tröjor o jobba i i sommar, blev rosa, jag väljer rosa?! va är de för fel på mig? haha.. men hellre de än den gröna som inte passar mig alls..

Såg en så mysig film innan jobbet igår, vet inte om ja skrev de, antagligen har ja väl de, men ja chansar på inte.. ja satt och grät i två timmar ungefär, men den var så himla bra, typiskt tjejig.. :) ps. I Love You, mycket väl godkänt betyg :)

Ja har igår konstaterat att ett av mina X inte är riktigt som de ska, visserligen som min karl sa att de är väl oftast därför man inte är ihop längre, och i de här fallet, så absoult därför! Ibland är mitt X rätt rolig o prata me och föra meningslösa disskutioner om ingenting, men märkte igår, som ja inte har märkt sen ja träffa min karl, att detta X är som mitt andra X, helt trångsynt och kan inte förstå nånting.. idiotiskt.. I hans värld så är de perfekt om man hittar nån o skaffa barn me när tjejen är max 20 kanske 21 i värsta fall, sen håller man ihop me den personen tills man dör typ, oavsett om man är jordens ovänner... och menar på att en familj måste vara mamma, pappa och barn, men att föräldrarna måste vara biologiska båda två.. suck, inge andra alternativ finns.. Sen är han rätt duktig på o klanka ner på mig har ja märkt i efterhand, och menar på att ja inte kan ta hand om mig själv... hmm.. ja fyller 26 (!!) i år, och bor själv, ja menar på att ja är fullt kapabel till att ta hand om mig själv.. men men.. de roliga är ju egentligen att vi inte har umgåts på flera år, ja tror de var två år sen ja såg honom sist.. och de har hänt rätt mycket sen vi var tillsammans, de var ju ändå 7 år sen de tog slut ungefär.. suck.. trångsynta människa..

Jaha, då har ja avreagerat mig på de oxå..

Ska till U o T och laga lite mat idag, ska försöka me kycklinggrytan me curry får se om ja lyckas även denna gång.. hmm.. :) de återstår och se.. sen ska de avsmakas några colanappar, dock inte original, så vi får se hur de blir oxå.. :)

Annars, nej inte mycket.. ja längtar efter dig bara.. :)

Mia

typ 3 dec..

Jaha, då har man pulsat hem efter ett jobbpass.. 17 maj.. helt galet, säkert tre dec nu.. o de slutar inte va är detta, har snöat i ett dygn, men positiva är ju att vi har nått o prata om ;P

De var lugnt idag, för lugnt.. så chefen tog ledigt och gick ut, vilket han behövde.. tror ja skulle behöva oxå, fast ja känner inget sug, men ja hoppas att man kan vara ledig sista nu då.. får se hur de blir :)

Var ju en misshandel igår natt här, nu vet ja vem de är, men läget är stabilt och han kommer o bli bra, vet dock inte hur käckbenet kommer se ut efter... men d visar sig.. 4 mot 1..

Jaha, åter till de här fenomenet me den där blivande mannen.. suck.. han var på efterfest igår, och gissa vad, han åkte ambulans imorse.. ovanligt.. men den här gången "har de inte nått me alkoholen och göra, de måste vara nått annat som är fel" så han ligger kvar.. undrar när han kommer inse att de visst är alkoholen som gör att han blir dålig,vill inte ens tänka på hur hans lever ser ut.. hmm.. men somliga straffar gud på engång, eller hur var de..

Nu ska vi se, snö, misshandel, blivande mannen.. ja tror ja fick me mig allt som ja skulle.. ska försöka ta och lägga mig nu, så man kommer upp imorn.. fast de är svårare o ta sig upp ur sängen när man inte har trevligt sällskap brevid sig.. suck.. men hoppas vi ses imorn iaf :)

Ja hoppas att de slutar snöa till torsdag, annars är de tveksamt om ja börjar jobba då..

Natt..

Mia

Snö i mitten av maj.. ?

I natt när ja gick hem från jobbet och snön rent bokstavligt talat vräkte ner, så hade ja en miljard me meningar ja skulle skriva.. men de var som sagt inatt.. kom hem från en rätt bra kväll, dock lite deppad märkte ja när ja var där, men de gick bra iaf, huvusaken. min karl som ja sa skulle komma dök oxå upp, så ja fick flörta lite :) de var trevligt, sen när ja kom hem stod de mackor klara och ätas :) ibland har ja de himla bra måste ja säga :)

Skällde lite på den onde innan vi gick hem oxå, inte för att de är nå ovanligt, han kan vara himla trevlig, men när man har jobbat, vill städa klart och gå hem, då vill man verkligen att alla ska lämna byggnaden.. men de vill inte han alla gånger.. jaja... de var ju som vanligt..

Träffa L och E.. vilket inte var igår direkt, så de var trevligt.. men när ja väl stod där, så märkte ja att ja nog inte är direkt hundra för o träffa alla mina vänner än, utan att man får ta de pö om pö, ja kände mig lite obekväm me mig själv.. om de är så man ska beskriva de..

Är rätt nöjd och stolt måste ja säga.. ja är nöjd över honom, som får mig o må så himla bra jämt, och som bara finns där alltid, fast ja är en j**la bitch ibland, åtminstone va de känns som.. och rätt stolt över mig själv, me tanke på att när man som tjej, eller rättare sagt jag innan.. har fått frågan om man är singel eller inte så har man alltid hållt några dörrar öppna, utifall att gräset skulle vara grönare på andra sidan, om ni förstår va ja menar.. men nu är de annorlunda, ja skäms inte en sekund över o säga att ja har karl i mitt liv redan och ja är nöjd me honom, och känner att gräset aldrig skulle vara grönare på andra sidan, inte ens en cm.. :) och ja har redan stängt alla dörrar och låst, ja tänkte ha de så här ett tag till och ja talar gärna om att de är honom ja har, vilket gör mig stolt över mig själv och hur ja har förändrats, och tack vare honom, till de bättre :)

Men nu har han fått lite väl mycket beröm de senaste dagarna här, så kanske ska tona ner de lite så han inte blir för nöjd ;)

Gjorde nå nytt till frukost imorse.. smooty.. eller hur man skriver.. ja de säger att de ska vara nyttigt och gott, men ja måste erkänna att de var surt som bara den.. ni skulle vart me själv, men man kanske vänjer sig.. ja har ju prova iaf.. men nästa gång får de nog bli me lite hallon och blåbär ist får se om de blir bättre..

Ja på torsdag bryter helvetet löst.. då börjar man ju som sagt och jobba massor.. men de blir säkert bra, ska göra upp ett datum tror ja när man ska åka, så man kan räkna ner varje dag.. fast och andra sidan så den 18 dec. sticker ja ju till Kap Verde! vilket oxå kommer bli sjukt nice :) så ja längtar verkligen till höst, och me tanke på vädret, så är de ju vinter nu igen.. hur tänkte de när de kommer massa snö i maj?? ingen som vet..

Diska, och kanske äta lite lunch.. hmm...

Mia

Tack

Jaha, ja är guld värd, en av de bästa kunderna.. jo de är sant.. iaf enligt h&ms kundbrev.. haha :) mina vänner har hjälpt mig handla för över femtusen.. så ja fick en fin bonuscheck på hundra spänn! :) då blev byxorna ja ska jobba i i sommar nästan gratis.. :P

Ja de är bättre idag, ja är ju guld värd.. :) nej men ja sov i mitt andra hem inatt me min karl, som faktiskt fick adressen till den här igår så nu finns han me o läser ibland oxå.. bäst o passa tungan ;) nejdå.. i vilket fall, att ja alltid kommer av mig förstår inte... han är för underbar helt enkelt, efter några downdagar från min sida så sågs vi, och vi åt tacos och titta på obetydlig tv, om sanningens ögonblick.. tur att vi inte dejtar, för tacos är ingen dejtingmat och ja kan lova er, speciellt inte som ja äter.. :) de blir lätt tacos lite överallt.. :) Ja trivs iaf grymt bra där, de är så lugnt och skönt, sen de är ju klart mycket skönare än o vara o lalla i en lägenhet oxå.. :)

Hmm.. fast vänta var var ja nu då? Jo, ja skulle bara tala om att han är underbar den där mannen.. och en ängel helt enkelt, han lyckas verkligen få mig på himla bra humör rätt ofta, eller snarare jämt och finns där, så som de ska vara :) och ja lovar, ja är nog inte så himla lätt o ha o göra me alla gånger..

Ser verkligen framemot o jobba ikväll.. hmm hörde ni ironin.. men ja ska flörta lite tänkte ja, finns en karl som ska dit, som ja är rätt småförtjust i :)

O fick veta att från o med nästa vecka så jobbar ja på.. och ska vara på golfen o jobba lite på dagarna.. sen kvällarna som normalt.. :) så känns skönt och börja snart.. då kan ja lalla lite fram till dess, sen är de bara säga farväl till ledigt och ledig tid.. :P sen är de bara se framemot de där planet som lyfter i september eller oktober mot solen :)

Nej vila innan jobba..

Mia

I brist på annat..

Ja tror ja har lite tråkigt idag.. får bli ett till inlägg, nu när man kan skriva hur många man vill på en dag.. om ytterligare helt onödigt vetande... men men ...har suttit på aftonbladet.se och läst lite nu.. i brist på annat, funderar på lite GH.. men vet inte om ja orkar plocka fram allt.. kokar lite vatten till the, och undrar varför ja ens gick upp ur sängen idag egentligen..

Lyssnar lite på en skiva och hör på egentligen bara fergies låt Big girls dont cry.. vet egentligen inte varför, men den kändes passande till detta väder.. varför är de inte sol egentligen? Gick bra och jobba igår, trotsallt... så de var ju skönt, drog in rätt bra me dricks så ja ska nog klara mig en vecka till.. är väl egentligen meningen att ja ska leva i veckorna på dricksen, och fortsätter de rulla in som nu, så är de ju inge problem.. vilket känns bra, ha, ja hitta en positiv sak :) Borde fortfarande ha ringt mamma.. hmm...

Satt och titta lite jobb på jobb24.se och proffice.se man ja ska ju inte byta nå jobb nu, så de spelar ju egentligen ingen roll..

Glömde skriva inatt tror ja att ja kände att ja ville flytta igår, ja vill flytta hem igen tror ja, är lite inne på de.. ja vet ju att bostad och arb. inte är nå svårt och få tag på, nära till mina föräldrar och company.. skulle vara rätt skönt.. men då kom vi till den lilla detaljen me mina vänner.. vänner som ja har men som ja är skitdålig på o höra av mig till, men ändock..

J är i turkiet nu.. skönt för henne och få lite sol..

De blivande gifta paret var och budade på ett hus häromdagen, men de var nån annan som fick de ist.. konstigt, de hann inte me i budgivandet.. och inte konstigt ja tror inte ens att skulle få ett lån, me tanke på att de ryktas om att han har lite över 800tusen i skulder redan.. så känns som om en vanlig svensson inte får så lätt och låna hmm 2,2 mille sammanlagt..

Glömde nog skriva oxå att sonen fyllde två igår :) grattis säger ja, ja har inte hunnit träffa honom än, me tanke på att de inte är karlns vecka denna vecka.. men han växer iaf och blir större.. funderar på om man skulle vara ledig sista lördagen i maj oxå och gå på kalas för herrn.. men ja vet inte känns som om man redan tagit ledigt så mycket på sistone, och som de är idag vet ja inte om ja är så mycket sällskap..

Jaha.. tvätten står nästan klar nu, så arb.kläder till i helgen är klara och bara se fram emot ett dubbelpass imorn och ett pass på lördag.. hoppas att de drar igång me lite mer arbete snart för de här är rätt tråkigt..

Mia

Open up your mind and see like me

Förlåt mig..

Jaha, den här dagen sög ju ännu mer än den igår, förrutom trippen till uppsala då.. men annars var den rätt värdelös.. idag är rätt ännu mer värdelös, borde ringt mamma, borde ringt många.. borde.. men orkar inte.. ja kan inte förstå varför ja egentligen har kommit in i nån slags konstig deprition som ja inte har nån aning till varför den har kommit, ja anser mig inte ha en anledning till att ja skulle vara deppad.. konstigt konstigt..

Förkylningen börjar släppa nu.. känns bra då slapp man gå till vc och kolla upp den där halsen oxå..

Nej ja har nog egentligen inte nått och skriva, ja bara hoppas att de vänder och åtminstone resten av dagen blir lite bättre.. kanske borde lyfta mobilluren och ringa mamma..

Mia

Ursäkta mig..

Jaha.. ja tror ja har tappat totalt intresse av andra människor, ja tror ja har blivit så anti så ja vet inte vad, mina insikter känns skrämmande, men ja förstår inte var de kommer ifrån.. hmm.. ja har inte ens hört av mig till min bästaste bästa vän E.. va är de för fel på mig som inte orkar längre??? ja kan inte förstå va som händer, och de är inte de att min karl tar upp så mycke tid.. va händer me mig? ja kan ju inte ta totalt avstånd från folk som ja känner.. hmm.. bådar inte gått, och ännu värre när ja vet om de men inte vet va ja ska göra åt saken.. hmm.. konstigt..

Var till uppsala en sväng idag innan jobbet, U skulle köpa arb.skor.. och så de blev de en sväng dit.. skönt och än en gång få komma bort.. ja har ju inte ens pratat me mina föräldrar på snart en vecka heller.. hmm ja känner inte igen mig själv.. de är inte bra de här.. måste undersökas..

Annars ja de var väl inte den bästa dagen som har skådat dagsljus.. men men som tur är så är den över nu och ja hoppas att imorn blir en bättre dag..

Ja ber om ursäkt till mina vänner, och hoppas ni har de bra iaf..

Mia

tokförkyld.. :P

Jaha, blev man inte tokförkyld då?? jo naturligtvis, känns som o andas genom ett sugrör vissa gånger, och ja kan tala om att de inte är lätt, lite lätt ansträngande måste ja säga... men hoppas att de går över snart så man kan sova normalt och dels blir de ju inte så himla lätt och jobba om de är så ansträngande och andas..

Tog me mig datorn ut en sväng, de är ju trots allt sol ute, fast dock inte lika varmt som de har varit.. ja har inte varit så engagerad i den här datorn på sistone, eller jo, men inte internet, ja har nog inte varit så engagerad i nått på sistone tror ja.. känns som ja inte orkar bara just nu.. får ta de sen när man är på lite mer topphumör helt enkelt..

Väntar på att U ska komma hem så ska vi äta lite paj o glass :) får bli frukost och lunch idag.. för de är tillräckligt ansträngande och andas o äta samtidigt.. så de blev nån slags bantingskur verkar de som.. :P ja vet inte.. men ja hade ju lagt på mig lite extra innan, ungefär som om kroppen visste att man skulle bli lite halvkrasslig.. så då var de väl lugnt då antar ja.. hmm... ja har nog inte nå mer just nu..

Mia

My imaginary friend think you have serious mental problem..

It´s kind of the worst day ever..

Ungefär så känns de idag.. börja me att ja total sabba min egen dag me och starta den me över 38 graders feber.. tog mig ett bra tag och gå upp ur sängen, men lyckades ändå att duscha och få i mig nån macka.. så bra jobbat.. U kom förbi på kvällskvisten och vi prata lite, sen gick vi o handla för och äta lite tacos känns som bra söndagsmat :) men då var fröken tvungen att diska så då skär ja mig i fingret på en rätt vass kniv, nu förstår ja varför ja alltid säger till min karl att han inte ska vässa knivarna mina, fast han gör de iaf... han är för snäll.. :) men me tanke på att ja var sjuk och inte vill riskera att sonen skulle bli sjuk iome att han fyller två nu på onsdag och bli stor kille :) så fick ja vara hemma.. :( de är en ny dag imorn oxå, så vi får väl se hur de blir då.. nehej nu kom ja nog ifrån de ja skulle skriva, inte för att de är nå ovanligt men ändå..

Jaha.. vi åt tacos iaf, och ja fick i mig en ipren för o dämpa febern, som oroväckande känns som om den kommer tillbaka lite smygande.. ja vill och orkar verkligen inte vara sjuk.. har inte nån lust me de.. E kom förbi en sväng oxå och vi tre kackla skit.. :P som vanligt..

The worst best friend ever.. de är nog min egen nominering till mig själv.. ja borde ha hört av mig mer till mina vänner, men ja har verkligen inte orka denna vecka.. som ja sa så har ja inte haft sån rolig vecka, och allt har känt helt knasigt och borde väl ha hört av mig me tanke på att ja inte gjort så mycket denna vecka.. men men förlåt och de kommer en ny vecka nu så ja hoppas verkligen att de vänder.. :)

Sova och invänta ny vecka och se om den blir bättre.. :P

Mia

Feber..

Feber och jobba är ingen bra kombination alls.. och ja märker de varje gång ja jobbar dubbla pass och inte får sova ordentligt.. då får fröken feber.. som tur var fanns de ipren hemma, som ja egentligen inte alls tycker funkar, men de gjorde sitt denna gång.. mycket vatten är oxå bra :) som tur var så hade vi en jättelugn kväll, så de var riktigt skönt iome att ja vet inte om ja orkat en kväll till som igår faktiskt.

Jaha, A var ut idag såg ja, men de är ju så svårt och komma fram o säga hej.. total ignorant.. antar att hon lär väl få reda på att ja har denna blogg så småningom och kommer vara skitförbannad.. men ja har ju trots allt inte lagt ut några namn, och sen så behöver man vara ärlig ibland, och ja tror att du behöver komma in i verkligheten ibland, ta de här på rätt sätt, men öppna ögonen lite så ska du se att de blir bra.. :)

Ibland tycker ja verkligen folk är äckliga.. känsliga läsare varnas ;) de var en kille idag, tänk om ja visste vem.. som spydde ner hela toan, papperskorgen och väggen.. sååå äckligt.. tack o lov så har ja en himla bra chef som tog hand om de.. ibland funkar de, men idag vände de bara sig i magen på mig..

L kom förbi en sväng och satt och kackla skit så tack o lov gick kvällen lite fortare.. :) hoppas de löste sig när du gick hem sen bara.. :P :)

Längtar så till i höst och hoppas innerligt att ja lyckas hitta ett 7 till 16 jobb, så ja slipper de här, trodde inte att ja någon gång skulle önska mig ett sånt jobb.. men tydligt de..

Nej, nu är de bedtime så man får sova bort febern och hoppas på fint väder, men när man går hem från jobbet nu förtiden så är de ju nästan soluppgång så man ser ju lite va de ska till och bli för väder..

Hoppas på en liten grillning imorn men vi får se.. de är ju lite tråkigt att alla ska jobba tidigt på måndag.. :P

Natt

Mia

No is no..

Hur många gånger man än säger ett nej, så förblir ett nej nej.. spelar inte sån stor roll, nej är alltid nej!

Jag ska byta jobb, ja ska börja me nå annat i höst.. ja tänker härmed döma ut fulla idioter fullkomligt.. va är de som är så svårt och förstå i en mening? " Du får inte nå mer just nu för att du är för full.!" kan de bli nånting annat än att man inte ska dricka på ett tag??! Killen står och tjatar på mig i en timme över att han undrar va han gjort för fel.. han fanns.. de var felet.. nej så var de väl inte, men han hade druckit tillräckligt för kvällen om man säger så.. Så mitt namn är rätt uttjatad kan ja tala om... idiot, och inte spela de nån roll att ja bad han gå därifrån, eller bad, ja de sluta väl me att ja tappa humöret och gapa på honom skulle ja vilja påstå.. men de sluta me att ja tänker aldrig servera denna killen en öl i hela mitt liv mer, och de är dagens sanning.. men tack alla ni andra som har tålamod me att de tar lite lång tid ibland och ni får vänta lite, och att ni tackar för att ja gör ett bra jobb, de uppskattas.. mer sånt! :) Finns en kille som alltid är lika trevlig, J och han ska ha stor Eloge! :)

Kl är väl egentligen alldeles för mycke och ja borde sova, börjar jobba första passet elva imornbitti, så de blir tufft..

Ja, annars är ja nog en rätt dålig människa känns de som, de är den här veckan och som alla vet så är inte den nå kul.. o man blir extremt känslig när de gäller allt.. suck.. men ja har väl inte varit världens bästa och hört av mig till mina vänner som ja borde, men ska ja vara helt ärlig ( de brukar ja ju få skit för annars så vi provar igen.. :P ) och man ska vara helt ärlig, så har ja faktiskt inte orka.. ja har bara känt att ja velat vara själv, imorse hade telefonen kunna rykt.. bara för att den får ett sms ibland.. men som sagt, de blir bättre nästa vecka, hoppas ja innerliget..

Nej, hög tid för bedtime, och ja fullkomligt hatar och spyr på allt va fulla idioter heter..

ps.. träffa L idag på jobbet, de var inte igår, himla trevligt och se han, som vanligt :)

MiaNo

Lite mindre bra idag..

Va drygt.. allt ja skrivit försvann.. nu vet ja inte riktigt om ja orkar skriva om allt.. idiotinternet..

Idag är de ju iaf inte så bra som de skulle kunna vara, men ja antar att de går över, men gjorde ju inte bättre att allt försvann.. men de blir väl bättre antar ja.. suck..

Igår fick ja en surprise och han kom o hämta mig bara sådär, de var himla snällt, och ibland så måste ja ju bara skriva att han är himla romantisk.. men de blev lixom hem, och se lite tv, sen blev de typ trött och när man är trött så är ju inte humöret på allra bästa om man säger så... men de blev jättetidig säng och ja tror att de behövdes..

Hitta en sida när ja var o googla efter en bra sida och blogga på häromdagen.. hitta på en sida som heter Bloggerwave.se, som visa sig att man kan tjäna lite pengar på att hjälpa dem me och nämna företag och göra reklam för företag ungefär.. och skriva sin egen åsikt om va man tycker om olika produkter och sånt, låter ju himla bra iaf, och vi som svenska bloggers kunde oxå tjäna en extra slant på de.. :) så vi får väl se hur de går me den saken, önska mig lycka till..

Ska åka till Västerås idag me U, vi måste komma bort härifrån en sväng, så vi gör en liten dagsutflykt.. blir lite jobbigt och jobba inatt bara, men de hade ja tyckt i vilket fall, för ja känner att ja inte riktigt vill jobba, fulla människor känns sådär faktiskt.. och ska ja vara ärlig så vet ja inte hur ja ska orka hela sommaren me de där, någon som har ett 7 till 16 jobb över??! någon? får väl hoppas på att ja hittar ett jobb som ja kan avlasta mig me i höst.. så ja kanske uppskattar jobbet lite mer.. vi får väl se..

Nej, nu ska ja ta o göra mig iordning så U slipper vänta på mig vi åttatiden... för man ska ju bestämma va man ska ha för kläder och de kan ta lite tid om ja känner mig själv rätt.. :P

Mia

Last night..

Igårkväll var de ju rätt fint väder.. och iome att ja skrivit lastnight så borde ja ju skriva om gårdagen.. eller gårdagskvällen kanske.. äh.. Satt mest på de lokala fiket igår på dagen, som vanligt.. kan inte förstå ;P men vi satt där en stund, sen följde ja impulsivt me U och T till F för o lämna in deklarationen och titta lite på Plantagen efter lite blomster.. vilket behövs, de ser förjävligt ut ute på min "altan".. så vi gick o strosa där lite grann, men ja lyckades bränna lite pengar, så ja antar att ja lyckades då, ska se om tomaterna blir lika stora som förra året.. Ja har inte nå gröna fingrar, men de gick rätt bra för mig förra året me de där :)

Sen blev de o åka hem.. hann ju iofs inte vara hemma så länge, förns han kom o hämta upp mig för o handla lite mat och sen blev de hem till mitt andra hem o göra middag :) Sonen, dock inte min, iome att ja inte har nån.. men dock.. var på himla bra humör, vi lekte lite me bilarna, och sa traktor hela tiden :) han är för himla söt den där killen :) Tvn var på, sonen sov, så vi tog fram en flaska vin och var lite busiga, kan ju inte dricka vin på en måndag, eller hur var de nu då.. :P kl blev rätt mycket, så när man steg upp tjugo över fem så var man ju sådär pigg måste ja ju erkänna, men båda mina sötnosar haha, var på himla bra humör och ja fick skjuts hem till mig, vilket var himla snällt, för ja kan faktiskt åka buss, men han är en ängel :)

Nu är ju inte kl mer än tio i sju på morgonen, så de känns ju som om man borde hinna göra nått idag, kanske ska ta tag i den där städningen.. men de är ju så jobbigt och dra fram snabeldraken och börja.. eller inte egentligen me tanke på att de tar typ en kvart så väntar man bara på att de ska torka, så de är ju iofs nice... men hur man än vrider och vänder på de så är de ju så himla tråkigt o städa.. iofs om ja börjar nu hinner ja ju ut på en liten morgonpromenad, vilket skulle vara nice.. Sen kanske man då hinner tillbaka till vinn adams pengar, som brukar vara rätt intressant och lyssna på, men då måste ja ju sätta fart nu, suck..

Annars händer inte så mycket spännande.. ja tar de rätt lugnt just nu, fortfarande less på de där tjejerna, är de nån som kör lite stalker varning så är de hon som kör förbi de lokala fiket fyra gånger inom loppet av en timme... vilket ja kan tillägga att vi bor så himla litet så man åker inte förbi bara sådär ändå.. men men ja orkar inte riktigt lägga mer energi på de där. Och sen har vi den där andra tjejen som sitter och gråter för hon vet att hon, hennes värsta mardröm kommer snart.. ( ja överdriver ju lite, men lite sanning är de ju oxå.. )och blir de då verkligen nått bröllop???! de är ju den stora frågan :) jo de är väl klart att de blir de, för hon skulle nog aldrig lägga ner de där, även om hon har skygglappar på och om hon inte inser va som händer runt om så är hon ju rätt blåst.. snacka om att inte vilja inse va som egentligen händer, men o andra sidan, de går ju och göra nått åt.. 

Vill inte klanka nå mer på de där, för de är ingen ide kan ja säga, har redan försökt.. vilket är helt bortkastad tid, ja säger bara lycka till me de där du, de är upp till dig nu...

Nej, nu är de dags och sätta lite fart så man inte somnar på soffan.. :P

Mia

Långhelg och lång vecka..

Helgen var lång, hela förra veckan var lång.. men de var en trevlig vecka, och de kändes som ja hann me tokmycket :) Vi åkte hem till mina föräldrar i torsdags och de var ju himla nice, kändes som man varit borta en evighet.. och sen var de ju festen, den där festen, som de skulle komma massa folk till, men inte gjorde, fast de gör ju egentligen inget, för vi hade himla trevligt, de var en lugn och sansad kväll, och vi kvart över ett så kände ja att de var dags att bege sig hemåt.. huvudvärk kan komma plötsligt och hålla i sig himla länge..

De positiva var ju att M och jag hann umgås väldigt mycket, och vilka bilder sen då :) de var himla kul.. ni som inte var där missa nått, fast utgången kunde vi ju skippa, men som sagt hade vi stannat kvar så hade de blivit total urspårning :) Vilket kanske egentligen bara behövdes.. men idag känns de bättre att de var lugnt.

Igår var de ju söndag och var en himla lugn dag, bror stanna hela dagen och vi bara tog de lugnt, satt mest på de lokala fiket och tog de lugnt.. Sen blev de grillning me pojkvännen och de var himla trevligt, potatisgratäng var så länge sen, så de ***** i mun.. Men de var skönt, för vi fick lite tid tillsammans igen, och bara mysa me varandra.. :)

Annars, ja de är väl som vanligt.. :P kan inte förstå mig på tjejer, hur de hela tiden ska hålla på och vara som bara tjejer är.. massa tjafs, och ignoranta blickar.. eller vänta, då blir de ju inte nå blickar om de är ignoranta.. :) men ja förstår mig inte på dem, de är tur att man har sina vänner, som man redan vet betyder nått för en och att man betyder nått för dem :) så skönt och veta :)

Idag, har ja avslutat min gamla försök till blogg och ska avsluta de kontot och de kapitlet lite senare i veckan, känns konstigt och avsluta nått som man har hållt på me så länge, men de blir säkert inga problem, de är dags och gå vidare..

Ska försöka börja sysselsätta mig lite mer på dagarna, idag fick ja höra ju att ja inte gör nått.. men han har så rätt, ja gör inte mycket och måste väl ha nått och göra, de blir lite mycket tid på de där lokala fiket o man blir rätt rastlös av o inte göra så mycket. Är rätt lagom o jobba så lite som man gör, men de skulle ju vara skönt om de man jobba var dagtid ist för nattetid. Så att man kunde umgås me sina vänner normal tid på dygnet, och kunde vara som alla andra, vilket man inte vill, men ibland kan de vara skönt och vara som alla andra, just nu skulle ja faktiskt kunna dö för ett 7 till 16 jobb. Men antar att de är långt dit.. men lunchtid skulle vara fint.. men men får se va man hittar på till hösten ist, måste gå och prata me C får se va vi kan hitta på..

Nej, nu har ja nog inte så mycket mer idag, mest bara svammel som vanligt :) när ja har bestämt mig va ja ska inrikta mig på o skriva så blir de bättre, men ja känner mig själv rätt bra så ja antar att de kommer ta tid.

Mia

Efter en arb.dag..

Efter ännu en arb. dag och insett än en gång, varför ja egentligen inte vill jobba me de här jobbet så är man äntligen hemma o tar de lugnt.. ja längtar verkligen till hösten då de kanske finns möjlighet för att söka sig till nya möjligheter.. och ta hand om de man har, och fixa nått som funkar för två.. om de skulle vara så..

Ja är ENORMT besviken måste ja skriva.. ja kan inte släppa onsdagskvällen, och de som inträffade då.. förstår inte riktigt hur "vänner" tänker?? först ber de om ens åsikt och sen ignorerar totalt, vilket gör mig så himla besviken och rent ut sagt lessen, vilken utfrysning säger ja bara.. och ja antar att de är helt medvetna om de.. men säg ist, att ja tycker inte om dig, eller va de än är, låtsas bara inte som om ja inte finns alls.. de är ju inte så schysst.. Iofs så har ja väl inte direkt valt dessa till mina vänner heller.. de kom lixom me på köpet på nå vänster, vet inte riktigt hur de börja, men de kan leva i sin lilla rosa perfekta värld och i sin bubbla och låtsas som om allt är bra.. Kanske låter som ren avundsjuka i era öron, men ja har redan min karl, och är väldigt nöjd me honom :D allt fungerar bra och ja lever i min egna lilla värld, eller hur var de nu då.. :)

Men för mig är vänskap lite till tillit och att man kan komma och säga att idag är de skit, vi har de inte bra.. va som helst, inte låtsas som om allt är bra, när vi andra som tittar på ser att de är rätt dåligt.. vem försöker de lura egentligen?? Mig och resten av omgivningen, eller sig själva? Hur kan en tjej/kille bara acceptera att deras respektive är konstant otrogen tillexempel, eller att man måste gå igenom telefon för att man inte litar på de de säger?? Då har de ju gått över gränsen för länge sen, och man måste nånstans inse att nått är fel, att de är nått som inte stämmer, innan man står där och allt är för sent.. för vore ju rätt tragiskt..

Ja känner att om man inte kan hantera sanningen, så ska man inte fråga efter den heller.. och ja vet ju att ja kommer få ut för allt som sägs, oavsett om ja inte yttrar mig om minsta lilla, de vet ja ju, för nu har de redan en syndabock.. men egentligen, vem är de mest synd om.. Är de så blinda o naiva får man skylla sig själv..

Ja vet inte om allt kanske låter som en enda röra, och förmodlingen som att ja är lite bitter.. men samtidigt, kl är halv fyra på natten, och är de nångång man behöver få ur sig saker så är de väl då ;P nej, ja är mest lessen faktiskt, och hoppas att de förstår va de håller på med, och inser de..

Nej ja tror de är dags för en efterlängtad säng, och imorn så är de party.. så ja återkommer och skriver om last night på söndag :) om ja inte hinner kasta in några ord imorn, men känns tidslöst.. :P

Mia

Jaha.. antar att ja lär börja nånstans...

Jag vet egentligen inte hur man ska starta, efter att länge skrivit på en annan sida, men känner att ja behöver lite omväxling i min vardag, så tänkte ja att de var dags och starta en ny blogg.. och egentligen skulle ju adressen vart helt annorlunda, men ja kan ju inte rå för att ja är lite seg på de här me blogg.

De som känns ännu bättre, är ju att ja kan vara helt osynlig här och bara skriva av mig, vilket känns som att man behöver, sen att de bara är nån annan som är intresserad av de man skriver kan man ju inte rå för, men som sagt de blir ju en annan sak o säga saker här och tala om dem me sina vänner.. här kan ja bara skriva och göra i princip som ja vill..

Ja, de känns ju lite konstigt o bara hoppa från den ena till den andra, iome att ja är mitt uppe i mina egna virriga disskutioner.. så ja vet egentligen inte var och hur ja ska börja.. men de löser väl sig, och som vanligt så vet ja att allt kommer vara rörigt och svårt att hänga med i, iome att ja själv har lite svårt och hänga me i mitt egna skrivande ibland..

Ja vet inte om ja behöver nån egentligen pres. av mig själv, iome att ingen av er vet vem ja är, så de blir ju lite konstigt. Så ja hälsar mig själv välkommen till en helt ny värld, och önskar mig lycka till.

Mia

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0