Tack igen...

Tack igen för fin kommentar, du är bäst :) men de vet du redan.. :)

Försökte finna den present ja ville åt herrn, ja tror att i slutändan så lyckades ja rätt bra faktiskt, ja blev nöjd iaf :) Har en sak till som ja vill köpa, men ja tror inte min plånbok säger att de är ok.. tyvärr, annars hade de vart nice :)

Vi var på middag igår på bygatan, finns ju inte så mycket ställen och gå på, så de blir lite svårt och få ett bra ställe, men de var bra, mycket mat.. så de räckte o blev över, såg ut som nån dött på min tallrik efter ja ätit klart.. :P men de var mysigt, och skönt och bara vara själva, de var längesen vi gjorde nått själv ihop.. har massa mer ideer, men de får väl bli sen.. Veckan som kommer så får han barn igen, så då blir de rätt lugnt, men ja jobbar väl ändå, så spelar egentligen inte nån roll.. :P

Var styckmord i min lägenhet två dagar i rad.. vi var o fiska, så de blev o rensa i min lägenhet.. fisk är gott, men de ser ju inte så himla fräscht ut när man rensar dem..

Jaha, mer.. ja skulle skriva massa saker som vanligt.. men men.. jobbar på golfen nu, är rätt lugnt, läser ganska mycket när man har tid och sitter ute, känns konstigt att få färg på sig när man jobbar, men men de är rätt soft, tänk om ja kunde vart där hela sommarn...

Sitter och tittar på kl och inser att ja snart ska ge mig till jobbet igen.. typiskt.. men vi har ändå hunnit träffats väldigt mycket denna vecka, och de har vart nice, mycke tack vare att du har tagit lite extra semester, men de gör inget.. synd att vi inte kan sova ihop jämt bara.. hade vela de inatt, och imorn.. men söndag kanske vi kan ses en sväng igen och mysa lite :)

Jag insåg igår att ja är så nöjd över mitt liv, och så glad att de blev vi :) ja trivs så bra me dig killen, du är bäst helt enkelt.. har ja kommit fram till igen :) Du får mig och må så bra helt enkelt :) ( nu börjar de låta som kärleksbrev tror ja.. :P fast de gör inget.. )

Ja var ju ledig i måndags och i tisdags, fast de hjälpte inte, ja hann inte me mycke iaf, eller rättare sagt, ja orka inte, de var vila som gällde.. lite alkohol, och trevligt sällskap.. :)

Synd att U inte kan komma tidigare imorn på kalaset, hade vela haft me henne, nån o hålla i handen :P ja vet egentligen inte om ja känner så mycket folk, men de är en annan sak, eller nej vänta, ja blir ju nervös när ja inte känner massa folk... ja vet inte hur man beter sig riktigt.. blyg kanske är bättre ord.. sen ska ja ju träffa henne oxå, kanske, mycket nervöst..

Ja, de var nog de tror ja, ja tackar för inbjudan till E imorn, men ja kan som ni sett och hört inte komma, kalas för hela slanten :) men apropå de så har ja kommit på anledningen nu tror ja, bland annat, så ja överlåter till och vara själv ett tag till, så kanske de försvinner.. nu fattar ni säkert ingenting, men de är lika bra..

Haft en förbannad tandvärk nu i tre dagar, helt sjukt.. men de börjar gå över tack o lov, inte roligt och vakna me att de känns som om nån gett en en snyting..

Nej, diska är de ju inte nån annan som gör, så ja lär väl göra de ja då.. :P nog me onödig info för idag.. eller kanske skriver en rad inatt om hur fullkomligt dumma i huvudet vissa fulla männskor är, men de visar sig, annars återkommer ja väl söndag.. :P

Ha en härlig fredagkväll!

Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0