Jag är officiellt gammal nu..

Är de inte konstigt hur livet är? För ungefär ett år sedan avskydde jag vitlök av alla dess slag.. till och med vitlöksbröd tyckte jag var sådär.. Sen började de med lite vitlökssalt och på den vägen är de.. Nu sitter jag med någon form av bacon grejs och haft i jordens största vitllökssklyfta och ser bitarna när jag äter och tycker ändå att de inte smakar allt för mycket.. är de inte lustigt hur livet ter sig? Fast vitlök i ett sår är inte något att rekommendera alls.. De var ungefär som den gången jag lärde mig dricka kolsyrat vatten, vilket oxå är helt galet, från ena dagen tyckte jag att de var de vidrigaste i drickväg man i princip kunde dricka, till dagen efter då jag ersatte läsken med kolsyrat vatten och sen dess är de favoriten, ibland kan man få crawings efter kolsyrat vatten.. Skruvat ibland..

Fick hem ett brev på posten idag och tänkte, o nej inte skatten nu, vilket jag inte ska betala förns i maj på bilen så jag vet inte hur tanken slog mig, men de var ju transportstyrelsen som skickat de.. Men till min ännu stora förvåning och häpnad så jag var tvungen och sätta mig ner, var att jag måste förnya körkortet då jag haft de i TIO!!!? år.. Helt galet de oxå, för de hade jag förträngt, de betyder iaf att jag officiellt är gammal.. var jag inte 18 nyss?? Nehe..

Känns skönt och få sitta en liten stund framför datorn, känns som de var evigheter sen jag satt ner.. De känns som dygnen bara flyter ihop, och imorse när jag vakna så kändes de som jag supit hela natten och bara sovit två timmar vilket inte alls var sant såklart, då jag la mig vi kvart i tio igår, eller var hon halv tio, hur som helst jag kommer inte ihåg, men jag vet att imorse var ja helt död och imorn lär väl tyvärr bli ännu värre..

Just nu värker mina axlar och jag känner att en veckas semester inte skulle vara helt fel, men jag vet att de är pressat schema och finns i princip inte ens en möjlighet att vara sjuk på jobbet, då vi är lite kort om folk just nu, så bara bita ihop ett tag och hoppas på att på söndag så kan jag ha sovmorgon och bara vara, men jag misstänker att så kommer inte fallet vara men man vet ju aldrig heller.... Men jag kan ju drömma mig bort en sväng iaf..

Jobbet går sådär just nu tycker jag, mycket som kastas, och jag känner mig mer osäker än någonsin på vad jag håller på med.. Hemma ser ut som ett bombnedslag, jag har inte orkat bry mig i och färga håret, eller klippa de på jag vet inte när, och noppa ögonbrynen, de kommer jag inte heller ihåg när jag gjorde de sist.. men jag tar allt de där sen.. Sen när jag har lite pengar över och sen när jag orkar bry mig helt enkelt.. Ett under ibland att man orkar bry sig i och duscha på morgonen tycker jag.. Men jag tar de sen de blir bra helt enkelt..

Och som ett brev på posten så tänker jag inte skriva nå mer dravel just nu..

Mia.

If I let you go..

Idag slog de mig när jag läste någonstans vilken låt de är jag har gått och nynnat på i sådär två veckors tid, äntligen! De var Westlife som sjöng If I let you go.. Skönt och äntligen få de ur huvudet, så nu sitter jag och lyssnar på den för att jag ska få den ur hjärnan, om de funkar? De vet jag inte.. Men jag tycker nog allt att den är bra iaf.. de kan jag inte ljuga om..

Denna vecka har varit extremt extremt lång, jag har inte känt nått sug på jobb överhuvudtaget och igår när jag jobba så visste jag nog inte ens va jag höll på med, tänkte inte ens på att vissa saker brukar jag göra på fredagar och behöver inte alls göra de på torsdagar, men jag gjorde de ändå.. Vilket resultera i att jag hade lite tid över idag ist, vilket jag inte vet om de var bra, då vi har bytt till ett nytt system som beställer hem varorna själv, och de var så lite varor så vi fick fronta butiken, vilket inte var så bra för axlarna och göra samma sak, men en och en halv timme gick de bra iaf, sen fick de bli lite fruktbärande för omväxlingsskull.. Hela veckan har jag bara känt mig extremt trött och slut i hela kroppen, och vet inte riktigt va de beror på, men kan vara vädret och att de är mörkt typ hela tiden, men om sådär nittio dagar är de vår iaf, så jag får väl börja räkna ner helt enkelt.. Päronen åker till Gran Canaria eller ja någon av de där öarna iaf på söndag, och jag känner bara att jag vill oxå, sol, jag vill ha massa sol!! Eller ska jag vara ärlig, jag behöver semester.NU!

Nåväl, dags för sova för imorn blir de lite falushopping och sen lite fest, så de ser jag framemot :)

Tack och gonatt!

Mia.

hälsodeklaration?

Såg två ungar idag på längdskidor, och då tänkte jag gu va kul, ett par sånna skulle jag oxå vilja ha.. På riktigt alltså, de hade varit så skönt och bara kunna ut och röra på sig på vintern oxå och inte bara på sommaren och våren... När Mallan dessutom frågat ytterligare igen om jag vill med på tjejklassikern, vilket ska medges att de låter lockande, om jag så ska dö på kuppen, men de tror jag då inte, kruxet är bara att jag inte har en aning om hur mycket min kropp fixar, men jag vet att har jag gett mig f*n på något så har jag och då ska jag göra de.. Så vi får väl se helt enkelt, första är i Juli, då de inte känns aktuellt och börja med tjejvasan helt enkelt.. Känns som om man vill ha de sist av någon anledning, men jag tror inte att de blir nå bekymmer att simma en kilometer eller springa en mil, de är de andra jag gruvar mig för helt enkelt.. Bara snön kunde försvinna så jag kunde börja ut och röra på mig igen. Sen ska jag faktiskt kolla upp på riktigt vad ett gymkort kostar, för de här håller inte i längden, känns ju som att jag är 80 i kroppen ibland.. Och de blir väl bara värre ju äldre man blir misstänker jag.. De gäller lixom "bara" att ta tag i de helt enkelt..

Skulle så gärna vilja åka upp till Glada Huddik oxå, men de får bli en annan gång helt enkelt, men jag hoppas att de inte dröjer alltför länge tills dess att jag åker upp, minst en gång får de bli innan maj iaf är min plan, sen gör de ju absolut inte något om de händer fler gånger helt enkelt..

Efter en thetime med Mallan idag igen så känns de som om jag är rätt nöjd för dagen och borde verkligen gå och lägga mig då de som sagt inte blev någon sovmorgon imorn.. suck.. Blir att efter jobbet åka och hälsa på kattkvinnan helt enkelt och kackla lite med henne och hennes karl, var ju ett tag sen de oxå, nu när hon jobbar andra tider i jämförelse med mig, så de blir trevligt hoppas jag på :)

Nej tack och gonatt.

Mia.

Rensat och fixat..

En väldigt lång dag idag har de varit.. Har fixat med lägenheten hela dagen och nu är de bara en hel del pantning kvar, annars så är allt klart, dammat och dammsugit och bytt gardiner, allt vad jul heter är puts väck.. Rensat ur lite ur garderoben, så blev nästan två kassar med kläder som ska kastas, dock så har jag ju massa kläder, så de blev inte så mycket plats över som jag hade velat tyvärr.. Fick gråta en skvätt oxå när jag stod och hitta en kofta som jag fått av mormor för säkert tio år sedan om inte mer, som fortfarande hänger kvar i garderoben, och den kommer förmodligen alltid göra de oxå, då jag inte alls har hjärta att slänga den helt enkelt.. Skrattat lite åt att jag har satt på mig vissa klädesplagg och allt jag kastat är de inte ens någon idé att fråga någonannan om de vill ha, då jag har svårt att se om någon verkligen skulle sätta på sig dylikt.. haha..

Nu ska jag äntligen få hoppa in i duschen iaf och bara njuta av resten av kvällen då de blir thedrickningstime med Mallan, de ser jag framemot, vi hade en sån trevlig pratstund igår och de är så trevligt att umgås med henne. :)

Imorn var de tänkt att de skulle bli en sovmorgon och kort dag på jobbet, men ändrade planer så jag börjar åtta i vilket fall så ingen sovmorgon helt enkelt, men jag jobbar ju senast till halv två så jag klagar inte, och just de de var ju 100 procent ob imorn oxå, så de gör inte nått om de blir längre pass än tänkt från början, gillart! :)

Insåg oxå idag att pengarna kommer förmodligen räcka denna månad, vilket oxå är toppen, för då blir de och kunna spara mer till alla de en miljonte sakerna jag vill göra i år! Helt underbart!

Nej nog med onödigt dumt idag, nu tar jag och vilar och njuter av att jag kan sitta ner i soffan i lugn och ro utan att de måste göras någonting!

Mia.

Den där klänningen som inte använts sen 2005..

Sitter och har precis ätit frukost, jag vet kl är tokmycket, men jag är ju faktiskt ledig idag.. Och som vanligt så äter jag inte bara frukost utan jag gör massa andra saker oxå samtidigt såklart.. Håller för fullt på med att ta ner alla julgrejer och ta ner gardinerna, tar hand om mina blommor och börjar förbereda för att diska den där lilla disken som finns, och för engångsskull är de faktiskt en liten disk.. Förstår inte hur de kan bli sånt berg??.. Men nu ä r de mest bara the och datorn som gäller.. Att de går åt så fantastiskt mycket tid här?? Fast nu har jag nästan inte varit ute på internet på typ en månad, så jag får väl ta igen de nu en sväng då.. Fast jag är faktiskt himla glad att jag slutat vara vi datorn så hilma mycket, och jag är glad att jag inte har ett behov att varje dag gå in på datorn, tack och lov, men mycket är väl för att datorn dog där ett tag.. Vilket tydligen bara gjorde mig en stor tjänst :) För de är så skönt och bara kunna vara och inte ha ett "måste" att gå in på FB, internet, kolla mailen och allt annat som hör till, man känner sig lixom fri helt enkelt, äntligen! :) Jag menar att jag vet ju iaf va mina närmsta vänner gör utan att gå in på FB och de jag inte vet de berättar de väl ändå åt mig misstänker jag :)

Börjar få sådär ont i kroppen igen, vet inte riktigt va de är för fel faktiskt men jag känner att de är en knut som sitter i skulderbladet att min isiasch inte riktigt är som den är och nacken känns stel, tror faktiskt att de är dags att gå till farbror doktorn igen så att de får kolla upp engång till va de är som är fel och se om de faktiskt kan göra något åt de, och då jag gått me de här i snart fem år så är de väl dags att försöka hitta en lösning? Vet att jag bör börja träna och de är väl dags och inse de och försöka stärka de värsta delarna av kroppen som gör mest ont, men de gäller ju att ta tag i de oxå.. Senare..

De är även dags att ta fram en STOR sopsäck och ta tag i garderoberna och ta ut sånt som jag inte använder, för sånt som har hängt med i tre år och inte används bör faktiskt kastas, så de får plats nya godsaker, men de är svårt att skiljas från något man tycker om, något som man har ett minne till eller något som man har känt sig toksnygg i, som man inser att hur kunde jag någonsin sätta på mig de där?? Är de inte roligt hur de kan vara? De finns godsaker som bara bör bort, som jag aldrig kommer använda igen, men som man tänker de kan ju vara bra att ha, men när då? När är en klänning som man inte använt sen 2005 bra att ha? :) Nej ut med de gamla och in med en massa nytt, ja de vill säga när man har en massa pengar som man kan inhandla nya saker för såklart. För av någon konstig anledning så när jag nuförtiden går och ska handla kläder, så är de den känslan att ja men jag behöver ju faktiskt inte de där, och de är först när man springer på just Det klädesplagget som de inhandlas  och de är sällan som jag känner att jag behöver verkligen en ny tröja eller ett par nya jeans, för hälften av de jeans och tröjor jag äger, använder jag så himla sällan ändå, för när jag upptäckte leggings så känns de inte lika bekvämt att ta på sig de där jeansen som sitter helt perfekt, men som ändå känns som jeans.. Hmm öh.. ja ni fattar.. Men denna dagen får gå till att städa ta bort julen och bara rensa, slänga saker som jag inte behöver och annat sånt nyttigt sånt som man aldrig tar sig tid för att göra annars..

Så de vill säga att om jag ska bli klar idag, så har jag definitivt inte alls tid att sitta här just nu..

Mia.

Så var de snart vår..

Tänk att hur de än blir när jag skriver här så blir de fel.. Men som sagt de är en text och från mina ögon sett, hur andra väljer och tolka de hör tyvärr inte till saken ibland behöver man skriva hur man tänker och tycker om saker bara.. Lessen om de sårar!

Hur som helst denna vecka är en helt vanlig typ vanlig arbvecka skulle jag vilja påstå ist, vilket iaf betyder att imorn är jag ledig! :) Och då ska julen ut, allt va de nu heter, tomtar gardiner och lampor, nu ska våren in igen! Även om de kanske är lite tidigt för vår? Men jag vill iaf låtsas som att den är på ingång, och idag när vi stod och kolla schema så insåg jag att de är ungefär tre och en halv vecka kvar till februari, jag vet att denna månaden inte har börjat än eller ja vi har ju inte ens kommit till mitten men.. Hur som helst, februari innebär att de är en månad mindre tills att de är vår, och jag längtar verkligen tills att solen börjar lysa mer, man får ta på sig vårjackan, fåglarna kvittrar och solen värmer och man inser att de snart är sommar.. Vilket i sin tur får mig att tänka på att shit, snart är de här året oxå slut.. Haha jag har ju inte ens kommit till v 2, men inser ändå att de snart är sommar.. I år ska jag dessutom för första året unna mig två veckors betald(!) semester på sommaren, jag ska gå på Peace and Love och jag vill unna mig en utlandsresa i höst, och i Maj bär de av en vecka till Milano med Kära och Nära, som jag ser framemot! Sen önska jag att jag kunde göra massa mer saker oxå, men som sagt jag jobbar faktiskt i en affär, som förövrigt kanske inte affärslöner är de bästa, så om jag börjar med Milano nu så får vi se vad som blir kvar sen och va man kan göra, för jag är ju som sagt inte gjord av pengar tyvärr..

Vet inte om jag skrev de förr, men nu är jag iaf fast anställd på 73 procent vilket känns så himla bra, nu kan jag bara släppa de och ta de som de kommer ist.. Men känns skönt och äntligen fått den tjänsten som jag gått på så länge..

Glömde ju skriva en massa saker om de gågna året igår, men jag vet inte känns inte som jag kan göra en resencion av de gånga året en gång till idag, va ska jag kalla den då, 2.0? Jag började ju så grundligt med januari och sen orkade jag inte riktigt skriva mer då kl blev så himla mycket, så de blev ett hopkok av resterande månaderna..

Typiskt oxå ögat börjar krångla nu, ögoninflammation på g igen? Jisses sist kunde jag ju inte ens öppna ögat, så hoppas verkligen att de bara är nå skit denna gång..

Prata en sväng med Sötfröken från Glada Huddik idag, alltid lika skönt och höra hennes röst och prata med henne, vi har så lika åsikter om vissa saker, eller rättare ord är nog att vi resonerar ganska lika om saker och ting.. Så synd att hon bor därborta, då de är så långt, men vi ses ju lite då och då, så man får vara glad över de ist :)

Har gått och nynnat på en pojkbandslåt hela dagen idag och nu när jag tänkte att jag skulle få den ur huvudet så kommer jag inte på vilken låt de är jag ska lyssna på är de inte typiskt när man väl sitter framför datorn? Jaja, den kommer väl kanske fram såsmåningom.. Nu är de iaf dags för att ta tag i garderoberna möjligtvis stryka gardiner inför imorn, men måste först bestämma vilka jag ska ta, dagen bekymmer.. Ist får jag höja volymen på högtalarna medans jag ska ta tag i garderoberna och köra en gammal gammal klassiker, kanske leta upp någon 90tals lista och fixa och trixa till..

Hur som helst, jag skulle kunna skriva om en hel del saker till, men jag har inte någon lust just precis nu så..

Mia.

året som skulle bli de bästa.. 2010..

Sitter och äter en underbart god Cheesecake som jag och världens bästa Mallan gjorde till nyår som blev över och har gjort mig lite kärlekste med en jättestor klick honing i för förkylningen.. Är inte nån jättefan av honing men den här är från Zakhyntos som jag inhandlade och den är inte så söt som honing kan vara den här är hmm hur ska jag säga.. Fräsch?.. eller rättare sagt den faller mig i smaken bättre, de dumma är att de bara är halva burken kvar, vilket betyder att jag nog måste spara till en resa till.. otur va? :) Hur som helst jobbet har tagit väldigt mycket tid på sistone och allt annat som har med julen och göra tar väldigt mycket tid, så tänkte nu att de var dags att skriva några rader igen.. Försöka ge en resenscion eller nått av året som varit..

Hmm låt mig tänka här nu..

Januari 2010 började ju ganska konstigt måste jag säga.. Efter att ha bott hos min fina vän och hennes karl i lite drygt över en månad var de dags och flytta in i min nya bostad, här i den stora staden Borlänge, en underbar två med balkong inte alltför långt från centrum.. De var den elfter januari och jag minns dagen fortfarande som om de var igår, de var iskallt ute och solen verkligen sken de var molnfritt och en riktigt fin vinterdag, sån där som man blir gald av.. Jag och fina kattkvinnan som hon nu får heta då åkte och hämta nyckeln och började packa in allt, allt gick fint och vi slutade sent på kvällen då de var isisiskallt och vi var trötta, jag hade nog inte en aning om var vi packa upp alla grejer då jag var i total sinnesförvirring och jag fatta inte riktigt att jag faktiskt flytta, jag mådde helt enkelt väldigt väldigt dåligt, även om jag inte visste om de just då själv.. Hur som helst jag började anpassa mig i min nya bostad och de var helt galet att åka till storstaden när man skulle hem, men jag trivdes hur bra som helst.. Vi hade ju inte gjort slut, men jag tror vi var någonstans däremellan, februari och mars var nog en enda stor dimma, men jag lärde känna en jättefin kille som jag umgicks med ganska mycket som visade sig skulle bli en jättefin vänskap, men som i slutändan krascha ganska rejält, tråkigt nog..

April tror jag de var, var nog den värsta månaden som jag varit med på om länge, långa nätter massa tårar, massa bråk och allmänt förstörd och något jag inte trodde skulle hända någon jag kände, hände ändå, och jag vakna till liv lite grann, trodde inte att någon kunde må värre än vad jag själv gjorde då, men jag hade fel, så himla fel..

Maj juni juli och augusti var upp och ned som en berg och dalbana, men ändå mycket lugnare än April. Jag stortrivdes i lägenheten och var glad att jag hade hittat ett hem som jag trivdes så himla bra med. Att alla mina vänner förgyllde mina dagar när de var som värst gjorde saken så himla mycket lättare..

I September tog jag en paus från ett jobbigt avslut och jobbigt över huvudtaget och efter en tuff tid och ett tufft år som jag ändå ansåg skulle bli de bästa året någonsin på länge, så följde jag med mina föräldrar på semester till Zakhyntos som verkligen behövdes och jag bara tog det lugnt och fick komma bort från allt som var och bara vara mig själv för en sväng..

I Oktober började jag och karln återigen ta upp kontakten som under året hade varit från och till, och hela oktober var ganska stabilt ändå och november gick fort, och någonstans i början av oktober så miste jag en vän, som jag höll nära mig mest pga mitt eget fel och mitt eget beteende tror jag, och om jag bara hade handlat på ett annat sätt, så hade vi kanske än idag haft kontakten, men som läget är nu så finns jag inte i min väns ögon, vilket är så himla sorgligt, och ibland känns de som om jag har förlorat en vän, och denne är död, och att jag ibland sörjer för att vi inte längre kan ses..

December minns jag inte så mycket av då allt har gått så himla fort, och jag har faktiskt inte insett att de är ett nytt år ännu.. Jag har heller inte insett hur mycket som har hänt i december men de kommer.. :) Men de är för att förra året har de hänt så himla mycket, jag har lärt mig mycket och har funderat fram och tillbaka över hur mycket som helst, som att jag i februari gärna ville ta mitt pick och pack och åka upp till glada huddik och stanna där, jag ville att 2010 skulle bli de bästa året på länge. Och även om jag grät mycket mådde som värst och inte visste hur jag skulle ta mig igenom dagarna hur jag skulle ta mig ur sängen och så vidare, så tänkte jag hela tiden att 2010 skulle bli så himla bra år. Och om jag ser tillbaka på allt som har hänt så har jag under hela 2010 skrattat en hel del, mått himla bra och stundvis känt mig väldigt lycklig och nöjd över allt som har med mitt liv och göra, massa tveksamheter över massa saker, men ändå så känns de som om att 2011 defenitivt inte kommer slå 2010 för jag tror att 2011 kommer bli ett vänteår, i väntan på något som jag inte vet vad, och att jag tror att de här året inte alls kommer gå lika snabbt, men jag hoppas trots allt som hände förra året att de här kommer bli lika bra i slutändan.

Jag lärde mig att äta vitlök, jag insåg att sluta röka inte var min grej för stunden och jag lärde mig att ibland måste man tänka efter extra noga före, att man lär av sina misstag även om man ibland inte tror de själv.. Att den person som man ska ha närmast och få en att känna sig lycklig och ge lycka till sig själv, de är JAG. Om man själv känner sig lycklig kan man enklare få andra att känna sig lycklig och nöjd.. De går såklart inte alltid, men man ska alltid försöka utgå från sig själv, vad är bäst för mig?

Mia.

RSS 2.0