sockerholic..

Jaha.. Efter en helt hysteriskt galen dag på affären, så sitter ja här och är helt utpumpad i hjärnan och undrar var den här dagen egentligen tog vägen.. de vet ja fortfarande inte.. och antar att imorn blir de om de nu är möjligt ännu mer galet, men ja laddar batterierna med lite choklad både kexchoklad och en chokladkaka med Passionsfrukt som jag bara älskar som idag damp ner i postlådan inslagen i ett vitt papper med röda blommor som de stod glad påsk från din vän på :) och iome att ja inte kände igen handstilen så tog de mig ett tag innan ja fatta vem den hemliga budbäraren var, och de var ju käraste vännen som har hjälpt mig så himla mycket otroligt på sista tiden så de inte finns ord för, kommer vara evig tacksam till dig! Så tack så mycket för chokladen, de var helt rätt och jag sitter och mumsar på den just nu :) För er som inte vet, Marabou Premium med Passionsfrukt! Som för övrigt vecka 16 kommer de komma ut marabou choklad med passionsfrukt och chili som tydligen ska vara god, och med då vanlig mjölkchoklad, så den premiären ser ja framemot :)

Min fina vita ros som ja reashoppa för tio kronor för en månad sen ungefär har tagit sig rejält och två små knoppar tittar fram och ja är så glad att den mår bra, hoppas att den rosa ska känna sig lika hemmakär :) Och Gerberan i köket blommar för femte eller sjätte gången, så den verkar gilla hemma oxå, så glad att ja lyckats! och ja försöker ge dem så mycket kärlek de bara går, planerar på att plantera ut rosorna sen i sommar och hoppas på att de ska gilla de, och att orkidén ska se lika fin ut ett bra tag till som den gör nu! Fredskallan blommar som aldrig förr, visserligen ska blommorna inte vara bra för blomman, men den ser faktiskt ut att må mycket bra så de är ja glad för, och kaffeplantan ja den trivs oxå på sin plats, mycket bra! Ja hjärtanen på tråden börjar väl ta sig lite men den blev nog lite deprimerad under bilfärden och lite fryssen så ja hoppas på att den snart ska gilla läget oxå :) Alla blommor nämnd ingen glömd :)

Dagens absoluta höjdpunkt! :) Är hemma och jag och herrn har en liten konversation.. lyder ungefär såhär:

Han: Men du är de inte sista april idag, då man skjuter massa raketer och sånt, de är de va?
Jag: Men ja du de är de ju, hur kan jag ha missat det? Hur kan de ha undgått, men ja de har du helt rätt i..
Han: Va konstigt ja men de är ju de idag..
Varpå jag grips av panik när ja inser att bror fyller år om två dagar, kusinen imorn och att ja har totalt missat de och att ja inte har någon present och jag som ändå ska hem i helgen.. Så ja plockar upp mobilen och lite smått hysterisk ringer min andra bror och säger vet du de är ju sista april idag och bror fyller ju år om två dagar vad ska vi köpa?!!
Bror: Men han fyller ju andra maj..
Jag: Ja men de är ju om två dagar!
Bror: Men du han fyller år i maj, de är ju om en månad de är ju mars nu..
Jag: Ja men! Ja de har du ju helt rätt i, ja men då var de inget, vi syns väl kanske i helgen då..

Hahaha va vi skratta när vi kom fram till att de var sista mars och inte sista april.. Snacka om att ja är lite månadsvild.. Haha..

Inser att de där med semester en vecka kanske inte alls skulle sitta helt fel egentligen och bara ta de lugnt för en stund och faktiskt inse att de är 1 april imorn och ingen annan månad, och ja kommer säkert gå på massa dumma skämt och grejer imorn då ja är typ inte bara den mest virrigaste nyfiknaste personen i världen med minne guldfisk, utan oxå väldigt lättskrämd och lättlurad.. men de får ja väl bjuda på då helt enkelt.. :P Ja vet ju trots allt om de, och de är kanske då man inser att man borde varva ner ta de lugnt andas, tänka igenom saker, och ta en sak i taget.. men varför skulle jag göra de när de är så mycket mer komplicerat och göra flera saker samtidigt... ? Som häromdagen då jag började med att ja skulle sätta upp väggorden, samtidigt som ja skulle beställa sommardäck, fast under tiden skulle ja ju faktiskt bara diska en sväng oxå, samt någonstans därimellan svara på lite sms och prata i telefon, varför göra en sak i taget när man kan göra allt på engång? :)

Såg att antalet som läser bloggen har minskat lite, men de beror väl på att de kanske är lite mer positiv anda på mina inlägg just nu, lite ibland iaf, så då var de väl inte så jätteintressant helt enkelt, för då finns de väl inget och skvallra om? För hur kul är de att prata och skvallra om någon som berättar att hon har minne som en guldfisk, samtidigt som hon inser att ja förmodligen förolämpar guldfisken och som är smått förrvirrad och panikångest och hysteri över att ja är en månad i förväg för min brors födelsedag? Samtidigt som ja berättar att ja verkligen uppskattar mina vänner för att de är guld värda och för att ja är så himla glad och ha dem? De finns väl inte en kotte som orkar engagera sig i det? och hur kul är de och komma till sina tjejkompisar med ett skvaller om att ja tycker de var jättebra att jesus gick och dog så ja fick äta godis? Nej skulle inte tro de va? Hahah så där fick ni! Sucker! Ha lite skadeglad får ja vara, för någon gång kommer de och äter upp en haha.. Och för övrigt så börjar allt godis stå mig upp i öronen och jag undrar hur en sockerholic som mig ska kunna klara av att överleva detta godisregn detta vecka? Finns de ingen som helst hejd på de? Nej tacka vet ja egentligen att de är bara tre dagar kvar som de är påsk, samtidigt som sockersuckern i mig bara sitter och ler och njuter av allt de söta för hur de än är så övervinner sockersuckern mitt andra skitzofrena jag som säger att kroppen faktiskt inte behöver mer godis och att någon måtta får de vara, men vaddå, tre dagar sen är de ju lugnt, för i normala fall så är sockernivån ganska låg och när ja börjar inse att en tand börjar verka så får de från och med att allt godis jag har är slut vara ett uppehåll på godisfronten i åtminstone tills nästa lördag.. :)

Undrar egentligen hur många gånger jag har skrivit samtidigt i detta inlägg..

Jag kan faktiskt erkänna att förutom alla de andra saker jag skrivit så är ja trots allt när de kommer till julklappar födelsedagspresenter och påskägg, fortfarande 7 år och vill faktiskt fortfarande ha de, oavsett om ja egentligen är 27 som de står i mina papper...

Nej gonatt!

Mia.

annonser och sånt.. total sinnesförvirring ala guldfisk..

Asch va knepigt de blev, men hoppas att de blev bra tillslut.. fixade till lite reklam här uppe och få till alla koder och allt tjafs var inte de lättaste men tillslut, så nu får vi väl se då hur de blir..

Hade tidigt möte imorse de gick hmm.. sådär tror ja.. för i det stora hela så var de tydligen ok i vilket fall även fast de nte var ok, svårt och förklara faktiskt och svårt och skriva om så ja låter bli, då fel människor kan missuppfatta saker och ting så ja låter bli, men summa; de gick sådär helt enkelt var redan saker som vi redan fattat som vi fick reda på typ.. Fast frågan är om vi blev så himla mycket klokare..

Jaha kära vän från glada Huddik, du har nog så rätt så.. han föddes väl då två gånger, men han är ju död nu så då kvittar de väl iaf :) men då får ja väl vara glad över att han föddes och sen dog då helt enkelt.. tänk hur världen sett ut om han levt och gått på vatten och haft dig vilken cirkus.. :) haha..

Så när ja la in annons så glömdes de totalt bort va ja egentligen skulle skriva, jag som var så produktiv och skulle writa ner en massa saker.. men tydligen inte..

Har iaf ätit en rejäl frukost nu ist för kexchoklad och sitter och lyssnar på The Story med Brandi Carlile.. Sån himla bra låt fortfarande, femte gången idag tror ja.. Sitter och funderar över om ja faktiskt skulle behöva gå till den där tandläkaren eller om ja ska låta bli, har lite ont när ja biter ihop men överväger de hela och borstar väl tänderna lite extra noga några dagar så går de säkert över..

Idag är ja såå laddad för jobb, eller inte egentligen men ja lär tänka på inställningen.. :) skulle vilja vara hemma hos mamma och pappa en sväng..

Väntar med spänning för och se vart mina nya sommardäck kommer levereras, de kan ju omöjligt ställa dem utanför min dörr? eller? Borde de inte skickas till posten och ja får hämta ut dem där? Eller..? Ja lite spännande och se faktiskt..

Nej nu ska ja vila en sväng sen ska ja utnyttja rabatten från extrafilm och framkalla lite bilder, lika bra och passa på.. ska bara se va de var ja tog hem sist för något :)

Mia.


Dravel..

Jag har fått en kommentar av min kära fröken från huddik och jag ler varje gång jag läser den :)

Har fått i mig lite mat nu iaf, levt på godis i stort sett hela dagen så nu är ja faktiskt lite arg på jesus att han var tvungen och gå och dö så jag var tvungen till att ha godis hemma denna vecka men men.. ja får väl överleva de helt enkelt.. j**la jesus.. tur att du bara dog två gånger om året, annars skulle ja ju få äta ihjäl mig på de där söta.. Jaja nog om jesus... Huvudvärken verkar släppa lite iaf.. En aning, men d eär ju så när man inte sköter maten som man bör, chips till middag igår och godis och frukost och lunch vid tolv idag, kan bara bli en sak, så egentligen borde ja sätta på mig glasögonen, men då brukar hela världen bli så himla stor, tror de är för att ja inte använder de så mycket annars.. hmm.. tål att tänkas på, men de är ju bara i vägen.. oftast..

Har ägnat mina blommor lite kärlek idag, lite iaf.. ja har klappat lite fint på dem och sagt att de blir bättre, så de inte ska vara så hängiga men men..

Skulle egentligen ha druckit the nu med min vän, men hon mådde inge bra, så de blev inställt, igen.. Så som vanligt när man planerar något och de inte blir av så känns de som om hela dagen är förstörd på något sätt..

Ja men de är väl inte mer än att planera och faktiskt åka och inhandla den där jorden då och så får vi väl se vad som händer sen.. helt enkelt..

Här är iaf en bild på sovrummet med väggorden som ja lyckats me lite knep och knåp och få upp..



Så va tycks? De fanns en större variant som ja egentligen ville ha, men när plånboken och jag inte är överens så får man helt enkelt kompromissa.. Och såhär med lite eftertanke och tittande så känns de faktiskt riktigt bra :)

Nog om de..

Var något väldigt viktigt och intressant jag skulle skriva här.. hahaha visst hörru.. men de var något ja skulle ta upp iaf.. hmm.. guldfisk, guldfisk..

Pratade med min mor idag i en timme och kackla igen lite, så de kändes bra iaf, och på lördag åker ja ju hem till päronen och firar eller ja inte firar men vi kör lite påskhelgsgrejs.. Påskägg.. Eller de är väl egentligen bara en anledning till att åka hem antar ja haha.. :) Får se om ja får me mig en pojk på tåget upp på söndagen, men de visar sig, de skulle vara trevligt iaf :) och självklart ställer ja upp på de, utan att blinka! :) De är väl sånt man gör för sina vänner om de behövs? :)

Nejhej, blomjord var de ja..

Mia.


guldfisk..

Ja är f*n den absolut virrigaste personen jag känner.. de finns ingen annan som inte har hjärnan med sig så lite som jag har, eller den är ju med, men de är som den har sommarlov jämt.. vilket är rätt skönt, men j**vligt jobbigt då man har ett minne som en guldfisk helt enkelt.. Eller egentligen är de och förolämpa guldfisken, men nått i den stilen, förr i tiden sa min mamma på sommrarna att de inte var någon ide och säga något som ja behövde tänka efter för att svara på då de bara var en massa ludd där uppe, men nu är luddet utbytt till en massa saker ist, som ja inte ens förstår hur de är möjligt hur mycket utrymme har man däruppe egentligen?? Nåja, de var idag när ja pratade med en vän de slog mig iaf, jag undrade igår över hur mycket pengar jag gjort av med och hur lite jag hade kvar och fick de inte alls och gå ihop och nästan började gråta en vända, men de visade sig att de räkningar som dras via autogiro hade börjat dragits, och de har ja inte ens tänkt på då de pengarna sitter på ett annat konto, så de var idag med lättnandens suck som ja förde över de pengar som de faktiskt dragit, och insåg att ja kanske överlever denna månad oxå.. haha vilken humor säger ja bara, ja är helt enkelt ganska tankspridd och inte insett att månaden faktiskt är slut imorn.. :)

Tog mig en sovmorgon idag, och ja kommer väl svära som bara den imorn över att jag sov alltför länge idag helt enkelt, men vaddå, ja går fortfarande på vintertid och då var ju faktiskt bara kl kvart i tolv just nu.. :P Men ja ja ska ställa om huvudet så att de blir lite lättare och komma upp på mornarna, fast ja ibland undrar när ja med tunga ben lämnar sängen att vem var de egentligen som kom på att man ska börja så himla tidigt på morgonen? Men när man slutar är de ju skönt att kl inte är alltför mycket iaf.. Men ibland känns de tyvärr inte som man gör annat än åker till jobbet hem och äta sova och upp til jobbet igen.. de går lixom i ett, och man hinner inte stanna upp och tänka och tillslut så står man där när man är 65 ska gå i pension och undrar var tog livet vägen egentligen? Eller var de då de börja? De är väl då man får inga måsten, men ja vill gärna kunna njuta lite under tiden ja närmar mig den åldern oxå.. lite iaf, är de så mycket begärt? Men i år ska ja börja lite iaf, då ja för första gången får betald semester, eller ja andra gången egentligen, men ja har i år 25 dagar! och de är väl då de börjar? Haha, ja vet inte vem ja försöker lura men de blir säkert bra. Ska iaf försöka ta mig lite ledighet och se hur de är, även om ja antagligen kommer få så sjukt mycket damp när ja inte har något och göra och antagligen kommer bli knäpp i huvudet, eller slut i huvudet som en kollega skulle säga.. Men de tar jag då, vem vet de kanske är toppen, alldeles alldeles underbart haha :)

Nej ja tror ja måste slänga i en tvätt om de ska hinna torka till imorn då de är arb.kläder som ska tvättas, bädda sängen och slänga upp en bild här på hur sovrummet blev.. :P

Mia.

fattigare.nu :P

Crap, fattigare.nu.. Har beställt nya sommardäck och med min otur ska de betalas när faktura kommer efter sju dagar, och de är f*n inte gratis med sommardäck, och man måste tydligen ha fyra st.. tyvärr.. Och de måste på om tre veckor, så lika bra att skicka efter, undrar bara hur ja tänkte, förmodligen inte alls.. men ja kan säkert trolla med knäna fram de pengar som behövs.. alldeles säkert.. inte.. men de löser sig.. :P Har spenderat x antal tusen nu på och fixa och laga bilen och jag hoppas verkligen att den känner sig nöjd och har fått massa kärlek, för de tycker ja att ja kostar på den, bara en sån sak som att ja tvätta den x antal gånger i sommras, de har väl aldrig hänt förr.. Men men hoppas att den är nöjd iaf.. lite iaf, en aning..  De kanske låter jättelöjligt, men de är en av de viktigaste ägodelarna jag har och den bästa jag har, och ja vill vara rädd om den och att de funkar som de ska.. Minsta man kan begära iaf..  :)

Är ledig imorn, och de tror ja att ja behöver om ja ska ladda inför påsken ordentligt, de kommer bli mycket folk och de kommer vara mycket och göra, men de är lugnt om en vecka är hysterin över och då undrar man va var de som hände egentligen? Helt galet va folk köper mat, men de är ju så högtid, och de ger en anledning till att festa till de lite, och ja håller helt med, påskveckan är i stort sett den enda veckan på hela året då de är helt ok att äta godis när man vill hur man vill i en hel vecka, och för en sockersucker som mig så är de som att de skulle regna knark för en narkoman.. typ.. eller ja vet inte men de är som barn på julafton, en riktig höjdare så sockernivån kan vara på högsta topp hela tiden.. jämt :) de tackar vi jesus för att han dog att vi fick fira hans död med massa godis.. hur nu godis och jesudöd gick ihop, och vänta nu var de nu han dog igen? äh ja har inte någon koll alls, eller egentligen har ja de, men orkar inte alls tänka efter, men ja tackar för godiset iaf hur de än är.. :P

Spelar Lars Winnerbäck en sväng idag.. :) Jag får liksom ingen ordning mycket bra låt :) Snurrade in på den, och egentligen var de en annan jag skulle spela.. Borde verkligen sova ögonen blöder, men de är ju som vanligt ska bara lite grann.. Bara en aning.. De är egentligen aldrig roligt och gå och lägga sig hur trött man än är.. och imorn så kommer ja säkert svära över att ja sover bort hela dagen, och på onsdag måste ja vara på jobbet kl sju, så de blir ju spännande hur pigg man är då, men de tar ja då.. ja ska bara på möte en timme, sen hem och sova tills ja börjar tre igen typ.. Egentligen skulle ja ju jobbat imorn oxå, men de blev åtta dagar irad, och de fick man inte, så ledig imorn.. Möjligen en the me med en mycket bra arb.kollega och sen en med en vän som ja har inte träffat på jättelänge, pga diverse anledningar, men nu så..

Chips till middag idag, men vaddå man lär ju synda ibland.. nej nu ska ja verkligen blåsa ut alla ljus och sova en sväng, titta på mina fina väggord som efter lite om och men sitter uppe ovanför sängen som lyder A true Love Story Never Ends.. :) och min kära vän, om man gör rätt så är de ganska lätt och sätta upp dem, så du kanske ska prova och beställa hem nya från Vinylahem.se :) Du får till och med beskrivning på hur man gör ;)

Btw var egentligen Du hade tid med Lars Winnerbäck jag skulle spela.. men jag tar väl den nu då innan läggdags..
Mia.


ställer om mig efter kl..

Jag är trött.. Har jobbat två kvällspass, och de blir en aning omställning i kroppen med mat och allt sånt, och en massa mer sömn, eller vänta sömnen är nog densamma.. :) Sen att vi har ställt om kl inatt gör nog inte saken bättre, speciellt då ja tänker hela tiden att egentligen skulle kl vara såhär just nu.. men men en vecka så kanske ja är med i matchen igen.. :P kanske..

Ja känner just nu att ja inte riktigt hänger me alls i alla svängar, eller egentligen inge svängar alls, mest bara rörigt i huvudet och kurvan är ganska rak egentligen.. Men vet inte riktigt va de är som är fel, de är nått men ja vet inte va de är riktigt, kan inte sätta fingret på de.. men de visar väl sig.. :P sen..

Jaha, ja borde egentligen gå och sova för längesen.. men svårt när ja slutar kvart över nio och sen ska hem och ska äta och ja kl rinner iväg helt enkelt.. så nu dricker ja lite the och sen ska ja datea kudden helt enkelt :)

Mia.


25 minutes..

Just nu ljuder 25 minutes ur högtalarna med MLTR :) Var så himla längesen ja hörde den, och den kan gå om och om igen, men varvar lite med annan musik för att ja inte ska tjata ut något helt, för inte skulle väl jag haha.. :) Äter Flygande Jacob till lunch och har riktigt tråkigt, ska åka iväg och kolla sommardäcken tror ja snart.. sen förbi jobbet en sväng och fika lite, chefen fyller år, och han blir så lessen jämt när han missar fika så ja tar med mig sockerkakan jag bakat, även om ja inte vet om de går hem, men ändå :) Har varit riktigt tjejig idag, då jag har spenderat en och en halv timme på mig och göra iordning mig, vilket var sjukt längesen, ja kan inte ens komma ihåg då ja spenderade så mycket tid framför spegeln.. men ibland lär man väl göra de oxå och ta fram den extremt tjejiga sidan antar ja.. Så de blev till och med smink idag.. och ögonskugga, de är nått fel på mig idag, eller så är de för att ja faktiskt har så sjukt extremt tråkigt :)

Ja ni.. Inte så mycket mer att tillägga just nu.. ska sjunga med lite av The winner takes it all tror ja och fortsätta lalla får se om disken lockar eller inte haha..

Mia.

Idioti..

Usch fick en tidning nerstoppad i brevlådan idag, typ amor eller amos eller nått i den stilen tittade väl igenom för tänkte att ja man bläddrar väl igenom, och sen så stod de om ett något som retade upp mig ganska rejält den som äter chips till lunch är en syndare i frosseri.. Men hallå! Tidningen handlade tydligen om livsstil eller något sånt eller om livets frågor så stod de ja.. men va fan, bad ja om den tidningen, blev riktigt upprödr faktiskt ge den till dem som vill ha ist.. Så de ja tänkte skriva först var att chips är väl en bra frukost.. men tydligen så är ja en syndare då haha.. idioter!

Skulle kunna skriva massor om religion, men då ja bara blir arg och upprörd och tycker de är helt idiotiskt att någon ens skulle gått på att gud skapade jorden på sju dagar.. Gah.. Och om de nu ens fanns någon Gud, sket han fullständigt i världen sen då för att vi råkade komma på själva hur man gör vapen och allt sånt skit, och säger till alla andra, nej men vaddå, de är inte min jord.. eller dog han under tiden? Och om han nu fanns varför händer de så mycket djävulskap, var de för att han helt plötsligt fick j**vligt tråkigt och tänkte men om ni tror på de här så får ni tro på de här, och sen får vi se om ni kan hålla sams.. Idioti! Men vill ni tro på att Gud skapade jorden på sju dagar och alla djur och sånt, de är väldigt konstigt att människorna överlevde alla dinousarier, eller ja just de de fanns ju inte heller.. Ja men varsågod då får ni tro de helt enkelt.. Som ni kanske märker är ja inte ett dugg kristen och ja tänker förmodligen aldrig bli de heller, finns inget som lockar mig me den där religionen, något som ja dock finner underhållande är att folk verkligen går på de där.. Fast de tycker väl att ja är lika dum i huvudet oxå så då var vi väl kvitt då.. De ja enda ja faktiskt tycker är att religioner skapar krig och annat dumt.. Färdigdisskuterat..

Jaha.. Sovmorgon idag vilket ja i normala fall brukar sova till halv tolv typ, men inte idag, för idag så tyckte ja visst att ja hade sovit klart vid tio, eller rättare sagt de ringde på dörren och jag blev livrädd, och faktiskt så är ja så himla glad att min far har satt dit ett nyckelhål så ja kan se vem de är, och ja kanske är jättelöjlig, men kommer faktiskt inte på fråga att ja tänker öppna för någon som ja inte alls känner, och nyckelhålet gör att ja faktiskt känner mig ganska trygg :) Och även om de är så att denna personen hörde att ja kom till dörren och kolla så sa mina föräldrar och några vänner till mig att man behöver inte öppna för de, så de känes skönt för annars hade ja förmodligen gjort de..

Idag var frågan faktiskt va i hela friden gör jag idag? Har absolut inget planerat överhuvudtaget och ja vet faktiskt inte alls va ja ska göra.. Men antar att de inte är ett bekymmer för de kommer ganska snart och lösa sig.. Annars får ja väl sitta framför den här burken hela dagen då i värsta fall.. men tror inte att de är något problem, behöver åka och kolla in mina däck och kanske hämta en blomkruka eller två, borde oxå åka och handla lite bröd då idag består frukosten av en liten youghurt och en blodapelsin.. så kanske borde inhandla lite mer frukost.. men vi får se va ja orkar med.. :) Dessutom så chockad över att ja inte sov längre än till tio..

Skulle behöva ringa mamma en sväng, men nu just den här tiden så är de så mycket på hennes jobb så nio gånger av tio som ja ringt så är de Personen ni söker är på tjänsteärende och återkommer.. Så jag får väl försöka haffa henne på telefon imorn kanske ist.. :)

Tänk att nästa vecka är de påsk och barnslig som ja fortfarande är, men de är en sida som man bör behålla lite för hur tråkigt skulle allt annars kunna bli? Så är ja fortfarande helt såld på påskägg, jag vet att jag är 27 och fyller 28 men ja vill fortfarande ha påskägg, så är de bara, de kanske är jättelöjligt av mig, men de spelar ingen roll ja vill faktiskt inte jämt känna mig som vuxen.. Så nästa helg blir de förmodligen en vända hem för lite påskfirande och hälsa på de var ju som sagt ett bra tag sen jag var hemma..

Nej nu blir de bara massa onödiga fakta så ja stänger ner de här och fortsätter äta min frukost..

Mia.


Lite fattigare, lite gladare..

Jaha, de blev shopping, trots att ja inte skulle.. typiskt typiskt.. men lite fattigare, men lite gladare de känns bra iaf :) och de var ju riktigt trevligt trots att sista tio innan stägning blev lite stressigt :) Men nu har ja inhandlat en sjal den 21 till samlingen om ja ska vara korrekt, och ett linne, som ja verkligen behövde (kanske inte) och en tunika, samt en ros alltså en blomma, så ja är nöjd, problemet är att ja hade behövt ett fönster till om ja ska få plats me alla blommor snart, men ja tycker ju verkligen om att ha levande blommor, så de får väl bli så helt enkelt, och nu äger ja två rosor och den ena har levt väldigt länge nu, så hoppas att de håller i sig :) Så lite fattigare men som sagt lite gladare, och vaddå nya pengar kommer väl om tre veckor så ja får väl leva på nudlar tills dess om de är så då.. de är ju trots allt inte hela världen.. Men måste börja spara lite på pengarna oxå om ja ska kunna ha råd att åka utomlands, men samtidigt var ja ju tvungen och fira att ja får tillbaka pengar på skatten! haha :) och sen är de ju så att ja faktiskt nu kan kasta två plagg iome att ja köpt två plagg, och de finns massor i garderoben som ja aldrig använder och som förmodligen kommer ligga där ett bra tag, så dags för in med nytt och ut med gammalt skräp.. Låter inte de som en briljant ide? :)

Den här dagen har faktiskt verkligen varit toppen, jag har fått tagit de lugnt, men ändå gjort massa saker och veta att ja är ledig imorn oxå, vilket gör mig lugn för sist ja var ledig två dagar var i januari om ja inte minns fel såklart.. Så de är ja värd och behöver inte stressa över att ja ska jobba imorn, utan verkligen fundera över va ja ska ta mig till imorn då ja kommer avlida av rastlöshet, men samtidigt så är de bra och vara ledig, och ja behöver öva lite på de.. :) Kan i värsta fall alltid dra fram snabeldraken och dra den ett varv, samtidigt som stereon är på för fulla muggar.. och en paus med lite the och en sockerkaksbit och bara njuta av lite ledighet, inge måsten inte nånting helt enkelt :) Men vi får väl se telefonen kanske ringer imorn och de blir jobb iaf, de visar sig, men ja behövde en dag då de var ledighet i två dagar som de såg ut för att kunna stressa av lite och bara tänka på ingenting, rå om mig själv eller ja.. Andas helt enkelt..

Nej tror kl börjar springa mot läggdags, ska dricka lite trocadero för omväxlingsskull och sen sängen.. önskar tvn var i sovrummet bara.. men man kan inte få allt här i världen, och ja kommer nog kunna somna på studs iaf :)

Mia.

sockerkaka..

Man blir så glad när man får positiva kommentarer på bloggen av sina vänner, underbar känsla! :) Tack ni är bäst, men de vet ni redan..

Just nu står ett vågat projekt i ugnen, enkel sockerkaka blev med vit choklad i och citron, vågar inte hoppas på ett bra resultat än, men vi får väl se hur de blir..

Har varit iväg och tittat på däck, inge klokare, de ville veta alla siffror så att ja kunde få exakt rätt däck, ok de är väl visserligen bra, men vaddå kan de inte bara chansa då och ge mig en ungefärlig summa? Nej de var visst svårt, så ja får väl helt enkelt kolla på däcken ja har så de blir rätt då.. men grejen är att ja inte just nu har däcken här bara.. men de löser sig, tre veckor tills de är lag på andra däck så ja får väl helt enkelt vänta.. borde oxå beställa tid för besiktning.. men svårt och veta då ja lär fixa lite annat på bilen oxå innan.. men så man är säker på att få en tid..

Jaha.. nej nu ska ja inte göra mycket många mer knop på några timmar, de känns bra för sen blir de lite shopping med tjejerna på kupolen, eller ja jag har ju köpstopp så blir väl mest gå runt och kolla och ta en fika på waynes antar ja.. :P

Nej tillbaka till sockerkakan..

Mia.

En riktig vän..

Är de inte konstigt, man vet att man gick och la sig ganska sent igår och de sista man gör är och kollar alla sidor på internet man brukar göra, och de första man gör efter frukostintag och att herrn har åkt är att kolla samma sidor igen, fast man vet att man förmodligen var en av de som var uppe längst och förmodligen en av de tidigaste vakna idag såhär på morgonen.. Va har man förväntat sig? Men man fördriver ju tiden iaf, och är de inte konstigt att man blir besviken när man går in på en sida och inser att de inte har uppdaterats något, fast man redan innan man gick in, visste om de? :)

Idag ljuder Hooked on a Feeling ur högtalarna på datorn, eller högtalare är dumt och skriva, men de där de kommer musik ur, ska ta och koppla datorn till stereon idag, men ska låta grannarna vakna lite först bara.. och ja ska dricka upp min andra kopp the för idag och sen gå och sova en sväng igen, höll bara herrn sällskap till frukost, och väldigt märkligt att man ens orkar tugga när ögonen är så lite öppna så de är små streck och man är så trött så man egentligen inte ens vet va man heter, och man skulle kunna somna på matbordet.. Men efter att ha haft ganska givande samtalsämnen så är ja lite piggare, hur givande samtalsämnen man nu kan ha kl sex på morgonen.. men disskutionen om marmelad och att ja verkligen behöver köpa en ny ost, såna småsaker som alltid är skönt att komma på på morgonen så man vet om de redan då.. Marmeladen smakar väl marmelad som vanligt, trots att ja fått köpa Frukostmarmelad, som låter som: Jag hade inte riktigt råd och köpa apelsinmarmelad så ja tog de näst bästa ist.. Som egentligen inte alls var så, då de faktiskt inte fanns just apelsinmarmelad just då så va gör man inte? och den får väl godkänt iaf..

Ja ni ser väl själva vilka funderingar man kan ha på morgonen.. Riktigt givande.. haha eller hur var de nu då..?

Ja har en märklig ondkänsla i ena sidan av ryggen som ja inte riktigt kan placera eller beskriva, ja vet bara att de gör ont när ja gör vissa rörelser som att luta mig åt ena åhllet, vet inte riktigt varifrån de kommer och va ja har lyckats gjort, men en sak är saker och de är att de gör ont, men behöver väl bara vila antar ja.. är väl mjälten, njuren eller nått annat sånt, ett revben som är av kanske? Ingen aning har faktiskt inte sån stor koll på vad som sitter just där på den sidan av ryggen.. Bara en notis.. :)

Jag var hos en vän häromdagen som hon och hennes sambo har hjälpt mig otroligt mycket de senaste månaderna, och utan dem så vet ja faktiskt inte hur ja hade fixat allt de senaste månaderna, Tack! iaf så är hon brutalt ärlig, en sida som jag gillar skarpt hos denna tjej, så när ja kom dit och vi hade kramats och leet massor för de kändes som en evighet sen ja träffa henne, så sa hon men gud va du var svart under ögonen, och senare i samtalet så säger hon att och massa finnar har du fått oxå, är du stressad, något i den stilen och sen tyckte hon att ja såg ut att ha skitigt hår så ja var tvungen och kolla mig i spegeln... Iaf så även om de inte är så himla roligt och höra att man är mörk under ögonen och att någon ser att man har finnar så var de ändå skönt att hon såg allt de där och man själv fick inse att man egentligen är ganska sliten och inte alls ser lika fräsch ut som man gjorde för någon månad sen.. Och då kanske ni tycker va är de för kompis som säger så, men de är väl ändå en riktig kompis som talar om att man ser sliten ut och man kanske vaknar och inser själv att man gör de, och att man kanske borde tänka lite mer på sig själv för en sväng? Jag uppskattar de iaf, och hade hon sagt att men gud va du har gått upp i vikt, så hade ja uppskattat de, för då är de ju ändå så att hon lägger märke till hur man ser ut och då kanske man kan göra nått åt saken i tid ist för att de ska gå för långt helt enkelt.. Så Tack tjejen! :)

De är ju ändå så att nu börjar de komma ikapp en allt som har hänt på sistone och de börjar synas och märkas, och de märks ju på humöret, och ja vet att ja inte riktigt har hanterat allt och att ja inte riktigt vet hur ja ska gå vidare och försöka se de som en nystart och att allt faktiskt kommer bli bra, för de vet ja att de kommr bli, men nu måste jag och min kropp bearbeta allt då allt kommer i kapp en, de är inte lätt när allt, verkligen allt kommer på engång.. men de kommer gå, och allt löser sig, men de tar ju lite tid..

Väldigt va skrivsugen jag var såhär på morgonen men antar att de är då man är som mest produktiv antar ja.. Massa att få ur systemet, och jag har en miljon saker till att skriva om men som ja inte tänker skriva här, utan de behäller jag för mig själv och delar med mina vänner..

Nu ska ja sova en sväng till..

Mia.

The..

Jag har räknat och räknat och ja tror de kan bli bra, de där med milen till och från jobbet.. kan bli bra.. men som min kära arb.kamrat sa inte hoppas för mycket! så ja ligger lite lågt.. :)

Har jobbat kväll idag.. vilken mening, har jobbat kväll idag.. jaja iaf kvällspass.. Rätt lugnt men de är ju dag före löning för andra så de var väl inte så konstigt.. :P Har ju blivit lite ändrat på schema så nästa vecka blir de två kvällar oxå, vilket inte är de roligaste arb.passet, men de är ju jobb iaf.. så ja ska inte klaga..

Imornkväll blir de kupolen med tjejerna från jobbet, lite tråkigt då jag har sagt till mig själv att ja har köpstopp, och de är sant.. pengarna bara rinner iväg, så ja har shoppingförbud.. på riktigt.. Ja vet att de antagligen inte kommer bli så, men de bör bli så! Ja ja vet hundra en miljon saker som ja vill köpa, som vanligt, men ja tänker inte, ja ska inte.. Är inte de bra inställning? Haha..

Dricker en kopp the känner huvudvärken och en förkylning som börjar komma på ingång.. Men de är väl klart den kommer idag, ja vet ju att ja är ledig två dagar och kroppen slappnar av, säger ju sig själv helt enkelt, de slår aldrig fel, och nästa vecka är de big NO till att vara sjuk då påskveckan landar för våra fötter.. Hmm är inte de en konstig mening oxå? :) Trött och slut i skallen och vet knappt va ja heter, men ja vet att thet ja dricker var jättegott och att min säng förmodligen kommer vara den skönaste sängen ever.. :) Min sovmorgon imorn kommer oxå sitta jättefint och ja kommer bara njuta när herrn åker till jobbet, då ja får ligga kvar.. :) De enda ja har i mission imorn är tvätta arb.kläderna och kolla in nya sommardäck.. de är de som står på listan.. verkar ganska enkelt..

Konstigt egentligen huvudvärken har varit borta i flera veckor, men idag så har den hittat tillbaka igen och ja undrar va de är som ja går och tänker på nu, men antar att de är allt som händer med jobb och så och lite annat smått och gott som ja inte tänker ta här..

Varför har vi inte skopunkten här för?

Jaha, sova kanske är de som står på menyn antar ja.. Imorn är en annan dag.. :P

Mia.

tjuvtittat..

Jag är ju typ världens mest nyfiknaste person på denna jord, så ja gick in och tjuvtitta på deklarationen, bara för att ja vill veta om ja ska gråta eller inte, men ja kan andas ut då ja faktiskt ska få tillbaka en liten summa :) sen ska ja ju dra av massa för mil oxå så de blir lite tillbaka iaf, så de känns skönt och lite återbäring från försäkringsbolaget, så nu kan ja andas ut över de.. :)

De har fortfarande inte ringt om bilen så ja hoppas att de hinner bli klart innan ja börjar jobba, verkligen!

Jag har fått tillbaka lite av mina humörsvängningar, vilket ja inte alls gillar, men antar att de är för att de är så himla mycket nu så ja inte riktigt hinner andas om allt som händer.. men ja vet inte.. Imorn och fredag ser ut och vara lediga dagar iaf, så då kanske ja bara kan ta de lugnt och andas lite.. vi får se helt enkelt..

Nu duschen nästa så får vi se om de blir tåg till jobbet idag eller inte, vore ju trevligt om ja kunde få bilen innan..

Imorn blir de och åka och titta på nya sommardäck, behöver verkligen nya så lär väl ta tag i de snart, samt fixa lite annat med bilen innan besiktning.. De finns lite och göra, dessutom var den lite sur på mig imorse, så först fick ja inte komma in i bilen, sen fick ja inte komma ut heller.. opålitligt, men hoppas att den blir gladare snart.. för vill inte ha mer krångel med bilen nu..

Mia.

Morgon..

Har övervägande funderingar kring de där huset faktiskt, vet att de är visning imorn för de har ja minsann kollat upp..Men frågan är ju ska ja gå dit och bli ännu mera kär i huset, eller ska ja skita i de och hoppas på att någon köper de fort? Ja de visar sig, har inte ringt för anmälning, men är så sugen.. Jaja, den som lever får väl se helt enkelt..

Jag måste erkänna en sak, jag har jordens sämsta morgonhumör ibland, ja ja vet om de men ja tycker de är helt ok, visst de är asdrygt och vara förbannad vissa mornar, men de går ju över och ja tycker att man inte behöver vara som en strålande sol hela tiden.. Men överlag tycker ja de är helt ok faktiskt, och de enda ja behöver då är tystnad, bara för någon minut, något så lätt kan vara så svårt.. men ja förstår oxå om man har en karl som vaknar och är på sånt humör så han kvittrar som en fågel, då är de inte alltid lätt att ha en citronvaginegumma revid sig.. lånar ett ord av min söta fröken exman.. Men man kan inte jämt le när man vaknar och denna morgon var så inte fallet heller, men humöret var väl inte så farligt ändå om man frågar mig.. Men de kan ju bero på att de är sjukt mycket som händer på jobbet just nu, sjukt mycket hemma och sjukt mycket runt om allt, och ja hinner aldrig stanna upp och tänka över saker utan de bara rullar på i ett hela tiden, de blir stressigt de blir de och de blir missförstånd och ja vet att ja borde på kvällarna ta de lugnt och varva ner, men ja vet att om ja sätter mig ner i den där soffan då somnar ja.. enkelt.. Sömnen kunde varit bättre, och ja funderar på om ja inte sover för mycket kanske.. eller kanske för lite helt enkelt.. Ja så undrar ni vad ja gör uppe såhär tidigt på morgonen idag, jo ja börjar tre, men ja ska lämna in bilen med rutan vid halv åtta, så därför missar ja sovmorgon, men ja längtar tills ja kommer hem igen då ja kan gå och lägga mig och sova till elva om ja vill :)

Måste kanske hoppa ur morgonrocken och se lite anständig ut, för lär väl åka snart.. även om de ligger med två minuters gångavstånd härifrån så vet ja oxå att ja är en av sveriges största tidsoptimist så ni förstår ju själva..

Mia.



Det står ju mitt namn på..

Idag har ja jobbat en sväng, dock fyra och en halv timme totalt då jag varit på frukten och byggt gavel.. Men ja är helt slut i hela kroppen och undrar om ja egentligen behöver en ledig dag till eller två.. Sen blev de lite shopping.. eller ja shopping är att överdriva, men torkarblad som ja ska byta när ja hämtar bilen med en förhoppningsvis hel ruta på onsdag, som ja längtar, tråkiga pengar men behövs.. verkligen.. Sen gjorde vi en god middag, wok med färska grönsaker, underbart gott om ja får säga min mening, en favorit som kvalar in på plats nr 1 och en halv.. ja ja har lite svårt de är lite delade meningar ibland, men pommes me korv slår nog allt ibland.. Ja ja vet ja gick hotell och restaurang och de är inte någon gourmet mat direkt, alls, men sjukt underskattat och sjukt gott, iaf enligt min mening.. Lätt och fixa mat till mig me andra ord, fast ja vet finns vissa som tycker ja är lite kräsen ibland, men vaddå man vet väl va man vill ha eller? ;P Så återkommer den ständiga frågan, varför nöja sig med näst bästa när man kan få de man vill ha och de bästa? haha :)

Vill verkligen ha de där huset, ja vet de ligger himla fel, men de står mitt namn på de, de bara gör de.. så då är ju frågan är Mockfjärd verkligen så fel?? Verkligen?? Ja ja vet att de är fel, men de är ju BARA 1,2 mil från jobbet.. de är väl inte så farligt? Mitt huvud har ständig beslutsångest, men då är ju frågan återigen, varför nöja sig med de näst bästa? Överväga för och nackdelar, Ja huset är perfekt, lite grejer som byta köksluckor och byta kakel i badrum, men inge brådska, så de är inte hela världen.. De är verkligen de huset ja vill ha.. Nackdelar, vill ja verkligen bo därute? Visst finns ju en affär, men är de inte lite åt fel håll? Och va ska ja exakt med 6 rum till? Hur ska ja fylla de med möbler när ja knappt fyller de här? Men återigen, de är ju verkligen perfekt, och är de verkligen så farligt med 1,2 mil? Verkligen? Haha ja ni förstår hur tankarna går.. Men så vet ja ju att antagligen så kommer huset gå en bit över utlagt bud, och då blir de för mycket pengar.. Jaja.. Ja vill iaf ha det punkt slut.

Ja ja vet inte om de är någon som är intresserad av mitt dravel om de här, men ja vill VERKLIGEN ha de där Huset, de står ju mitt namn på de till och med.. suck..

Imorn blir de jobb heldag och sen ledig onsdag torsdag fredag som de ser ut, så vi får väl se helt enkelt om schemat ser ut likadant i slutet av veckan.. 

Nej nu väntar ja på Desperata och ska göra mig en god kopp the.. 

Mia. 


men varför.. ???

Snart gråter ja floder.. Finaste ljusstakarna som dessutom bara är en och en halv månad lyckades ja ha ner på golvet så de blev krasch av allt.. F*N oxå.. Blir jättelessen.. Och så måste ja städa upp de, gå ner och sätta i motorvärmaren i bilen och ja allt bara rasa en sväng.. vill ju ha de där ljusstakarna kvar..

Blir så lessen så ja nästan gråter, varför måste de jävlas me de mesta just nu? Kan ja inte bara för en liten stund få ha lite lugn och ro? Suck.. ja ja vet nu gnäller ja igen om allt som är skit, men hur kul är de och läsa om att de bara är rosa moln och att allt är såååå himla bra hela tiden? haha.. Eller hädanefter ska ja bara skriva om sånt som är bra haha eller inte..

Imorn blir en väldigt spännande dag på jobbet oxå.. hela veckan kan nog bli ganska spännande kan bli en ganska tumult vår.. heter de så? konstigt egentligen att man använder sånna ord som man egentligen inte har sån stor koll på va de egentligen betyder, men de låter ju bra eller..? :) Ja jobbet ja.. kan inte mer än säga att de blir spännande framöver och en utmaning men de kommer säkert bli jättebra tillslut :P tillslut..

Annars ja inte mycket de är massa som händer hela tiden tycker ja och ja vill nog egentligen bara ha en semester och vara ifred från allt som händer en vecka bara att rensa tankarna på allt.. de skulle ja behöva..

Igår lyssnade grannen på högsta volymen på Stand By Me med Ben E King, fast en upphottad variant, så nu ljuder den i mina högtalare från datorn och ja funderar på om ja verkligen måste städa upp de där ljusstakarna eller inte.. helst inte.. men de är fler här imornbitti än mig själv så ja lär väl ta tag i de antar ja.. suck.. Kan ja inte bara vägra städa helt enkelt, man får vara någonannanstans? De låter ju som min plan och så tar ja tag i de en annan dag helt enkelt...

Nej en kopp the, kanske lite tv sen sova.. duschen vore ju faktiskt ett bra alternativ oxå.. :P

Mia.

10,9,8,7...

Andas, ja blir galen.. Helt hysteriskt vansinnig.. men de är bara och andas..

Ja ger alla som har barn därute en stor eloge för att de fixar de.. En STOR! Speciellt till glada mamman i huddik, för att hon fixar två barn!.. Men de är väl bara att andas och ta nya tag helt enkelt..

Men men nog om de.. söndagen har varit söndag helt enkelt.. och nu lyser ju faktiskt solen igen, vilket känns lite bättre, då kanske de blir lovande väder imorn, kanske iaf.. och ja som ska byta ruta på bilen på onsdag hoppas på vår, så ja inte stå och skrapa nya rutan och bilda massa onödiga märken på den.. De vore skam.. Men de blir säkert bra, de blir iaf en ren ruta..

Nu ska ja ta rätt på maten och andas en sväng..

Mia.

Snö..

Ja tror bestämt att grannen körde all in i party igår, kunde till och med sjunga med på en låt.. men de hade säkert trevligt, och ja skulle inte upp och jobba idag, och de hade säkert jättetrevligt :)

Idag är ja barnvakt och de snöar oväder ute, och vi vet inte alls va vi ska göra för att få dagen att gå, man kan bli rätt less på att sitta inne hela dagen och bli rätt uttråkad.. Så vi får väl se hur den här dagen blir helt enkelt..

Nu ska ja ta tag i disken och sen kanske de vore en ide att hoppa ur pyjamasen och duscha lite..

Trodde att våren var på väg, men icke..

Mia.

Mycket som snurrar.. inte bra..

Usch, ont i magen och lite ångest är de allt.. De här var inte de ja behövde just nu.. suck.. Varför måste allt komma på engång? Kan de inte bara få vara lite lugn och ro någongång? Tänkte att ja haft skit tillräckligt, men ja hade visst fel.. Men ja hoppas att de löser sig snarast iaf, de här är inte roligt längre.. Önska ja kunde skriva allt skit som hänt, så ni kunde hänga me lite mer i svängarna, men ja vill inte gotta andra för mycket.. Jag tänker inte ge fel personer de nöjet.. Icke..

Stop and stare ljuder ur högtalaren och så varvar jag med Big Girls Dont Cry..

Ja har så mycket som ja skulle vilja skriva, men de kan bli så mycket fel, så ja låter bli tar de som de kommer ist..

Försökte baka en kaka idag, resultatet hade blivit jättebra, om ja haft en mindre form eller mer smet.. men ja gör ett nytt försök nästa vecka ist..

Nu längtar ja verkligen till sommaren eller åtminstone till våren.. Bror berätta att han åker utomlands snart i tre veckor, skulle oxå verkligen vilja, men får ta de i höst me familjen då vi sticker till Grekland någonstans, och de ser ja framemot.. Hoppas på att deklarationen ger ett positivt resultat..

Bilen krånglar dessutom, vet inte riktigt va de är för fel, men den vill inte riktigt, så de känns surt om ja måste lämna in den igen, räcker de inte att ja måste köpa nya sommardäck? Byta ruta, avgassystem och bromsar bak.. Räcker nu tycker de bara går emot mig just nu, men ja vet ju att de vänder, men frågan är ju efter hur lång tid..? Isiashen ( vet inte riktigt hur man stavar) krånglar något så j**ulskt så ja fick inte sova mycket inatt, utan så fort ja vände på mig så vakna jag av smärtan.. Ja ja kanske gnäller lite just nu, men just nu tycker ja att de är med all rätt.. Ja orkar inte mer skit helt enkelt.. De tar knäcken på en, men som pappa skulle sagt, de löser sig. Kloka ord från klok man :)

Ibland undrar ja om folk verkligen har samvete..

Massa tända ljus här nu och ja har lite mysstämmning, men jättesvårt just nu att slappna av, då ja har en miljon tankar som snurrar i huvudet..

Hittade idag ett hus som ja verkligen skulle vilja ha, men nackdelen är att de ligger på fel ställe, i Mockfjärd, vilket är fel, men huset är jätterätt! Verkligen bra.. men men..

Nej nu ska ja beställa ett väggord som ska sitta över sängen, få se om de blir bra :)

Sova borde ja oxå göra, men de är rätt mycket, och en hel del för mycket just nu...

Mia.




Soft söndag..

Den här dagen har verkligen varit soft.. Vaknade ju väldigt tidigt och helt omedveten om vem som egentligen vann Melodifestivalen, men de känns som om de inte gör så himla mycket.. ja behövde ju min sömn.. Dagen har varit strålande sol, och de blåste en del, men himla skönt att ta en timmespromend.. :) avslutade me lite söndagslunch i form av hamburgare, eller ja för min del, kycklingburgare såklart.. då hamburgare är big NO för min del.. Kom hem hängde tvätt, är de inte ett evigehetsgöra de och diska? Känns som man spenderar alldeles för mycket tid på de där.. Ja tror ja ska bli rik så någon annan kan göra de åt mig :) Apråpå rik så blir ja de imorn, eller ja för stunden iaf.. :) Lön alltid lika välkommet, och de slog mig att om ca tva veckor kommer deklarationen trilla in, och ja hoppas att ja ser framemot de.. men de är ju nått man inte vet, men me tanke på hur mycket de varit på sistone så hoppas ja på positiva besked! :) en av årets höjdpunkter faktiskt.. alltid lika spännande.. :) Och som en vän skrev till mig i sms, har inte du varit med om tillräckligt just nu så håller ja med och ja som sagt hoppas på BRA besked! :) Tack vännen håller me dig totalt!

Visst är de lite humor att när man väl har sovmorgon en morgon så vaknar man tidigt, fastän man får sova bort hela dagen om man vill.. Är de inte konstigt hur kroppen fungerar helt enkelt? Är de bara för att man är inställd på att man är ledig och måste utnyttja hela dagen eller va är de frågan om? Någon med ett bra svar..

Hade sån himla lust och baka idag, jag hade ganska tråkigt, eller ja var nog mest bara göralös.. Men hur ja än vred och vände på de, ville baka nått med choklad så var man tvungen att ha ägg i, vilket ja inte har hemma, och åka till affären nej tack de orka ja inte så då fick ja hoppa och baka, vilket resultera i att ja inte diska heller vilket är något ja bör ta tag i idag iome att veckan är helt fullt upp.. Varför inte planera allt på engång? Spännande.. Ja ser faktiskt inte fram emot imorn, men de blir säkert bra, som vanligt.. eller ja imorn är inte som vanligt imorn är en väldigt annorlunda måndag, men men.. de visar sig..

Nej nu ska ja betala de där räkningarna som man ser så himla mycket framemot varje månad.. eller inte.. synd bara att ja får lön så himla tidigt så alla hinner inte dimpa ner innan lön.. Jaja..

Mer sol, sånt gillar vi!

Mia.

Uppdatering...

Jaha, ska ja försöka säga någonting om allt som hänt de senaste fyra dagarna..

Jag summerar lite..

I tisdags åkte jag på den härligaste sjukan av de alla (inte) magsjuka och låg ganska deckad hela dagen, inte mycket mat som intogs då de inte fick stanna så länge iaf.. Klen både onsdag och torsdag, och i torsdags hade ja vela jobba men kroppen hade inte kunna lyft en enda mjölkback.. Så lika bra och stanna hemma och inte smitta någon annan.. De konstiga är att ingen i min närhet har blivit sjuk, inte ens karln fast vi har setts hela veckan.. vilket är konstigt, har en teori på varför ja blev sjuk.. Men vet de inte kan stämma, men då de har varit så himla mycket med allt på sistone så tror ja på nått sätt att kroppen sa ifrån, och behövde vara hemma och "vila" men de är min egna teori.. Men tycker ändå att någon annan borde ha blivit sjuk ändå.. men men..

Torsdagen ringde min förra chef, då han har blivit chef i Leksand och gav mig riktigt tråkiga nyheter, vilket betyder att ja inte längre är säker på mitt schema fram till sista april då nya chefen kommer, men de löser sig säkert, var väldigt bitter på fredagen och delar av dagen igår, men ja tror de har lagt sig lite, ja hoppas att de går vägen som ja vill att de ska göra så ja på nått sätt kan få tillbaka MITT ansvar och mitt schema igen.. Men tillbaks på ruta ett antar ja..

Fredagen var första dagen på över ett år som ja inte alls ville gå till jobbet av förståeliga själ.. Kände inte alls motiveringen att gå till jobbet, och ville bara vara hemma en dag till sjuk, men insåg ganska snabbt att de skulle ja inte bli klokare av så de var bara att ta tag i sig själv och gå tillbaka till den arbetsplats som ja i vanliga fall älskar.. Fick även höra att ja var gravid, i fjärde månaden skulle de visst vara, vilket oxå är konstigt för isof är ja den smalaste fjärdemånadens gravidtjej som finns.. Speciellt efter magsjuka.. De stämmer ju självklart inte att ja är gravid för i såna fall har ja missat något väsentligt, och för att tidpunkten inte alls är särskilt smart för att bli med barn, men de är ju en helt annan sak.. Kom senare fram att de tydligen var karln som skrivit något på FB som någon annan hade misstolka så då helt plötsligt var ja gravid.. Haha som ja älskar den där byn som gud glömde hahaha.. dvs leksand.. Men spännande att man fortfarande orkar engagera sig om saker när ja inte bor där.. Folk har väl en aning för lite och göra helt enkelt så varsågod, ja hade lika gärna kunna skrivit att ja faktiskt är gravid, och de är verkligen strålande tidpunkt.. hör ni själva ironin?
Efter jobbet träffade ja söta fröken och hennes dotter och sambo, så himla trevligt och träffa dem igen, ja saknar verkligen henne och hennes dotter är så himla söt så man blir helt barnkär, men lite rädd för att hålla ändå tänk om man tappar henne? men lite fick ja hålla så då var ja nöjd.. tog några kort me mobilen så nu kan ja titta hela tiden :) Även fast ja bytt bakgrundbild på mobilen och har sötaste ungen där hela tiden :) Imorn eller idag åker de tillbaka igen till glada huddik saknaden blir stor som vanligt..

Igår lördag var en arb.dag i leksand på affären där, och en dag där känns som man jobbat en hel vecka man blir helt slut av att jobba där, men de har dock blivit bättre ska jag säga.. Sen bar de av hemmåt och efter att ha ätit en jättegod middag så dog kroppen bokstavligen så vi åtta sov jag och vi halv tio bestämde ja mig för att kasta in handduken rejält och bara sova helt enkelt.. Så imorse vi åtta vakna jag av att solen lös och jag har missat schlagern chipsen dippen och myskväll helt enkelt, men rejält utvilad och var nog precis va ja behövde :) Kändes som man sovit bort hela dagen då de är så himla strålande väder ute, men inte för just nu är kl kvart i tio och dagen har bara börjat.. Blir en promenad i solen och enligt min dator för en halvtimme sen var de 3 plus grader ute och de här kommer bli en soft dag helt enkelt.. ladda inför nästa vecka som inte alls kommer bli så rolig, men ja tar en dag i taget..

Torsdagen ska även tilläggas att min karl startade en egen blogg där han kan skriva av sig lite väldigt rogivande läsning och faktiskt skönt att han kan få skriva av sig lite oxå.. Fastän att ja inte kan skriva exakt va ja vill här längre vilket är jättetråkigt.. men de ska väl finnas idioter till allt så lika bra att låta bli.. Vet vilka missförstånd folk fått för sig förrut så varför skulle de inte få de nu?.. Säger som en gammal arb.kamrat vilka j**la klappträn de finns.. :)

Nej innan ja har gått bananas på alla idioter där ute så är de lika bra och sluta skriva här så ja inte blir riktigt elak på folk helt enkelt.. Idag kan bli en bra dag helt enkelt..

Mia.


Tänk att saker kan förändras så mycket på så kort tid..

Usch känner ja bara.. vilken dag.. vill bara sätta mig ner och tokgråta massor.. men imorn kanske blir lite mer ljus i tunneln..

Mia.

De är världen och den försvinner..

Passar på och göra om texten lite..

And heeeeeeee bringing me in, checkin me out, making me glorious..

Andreas Jonsson - Glorius

Just den låten som spelas just nu ganska högt.. :) Men den är bra och min arb.kollega skrattar högt åt mig när ja ävl försöker mig på och sjunga den på jobbet.. haha..

Just nu är de paus i Fringe tittande, (finns inge mer avsnitt så ja får vänta till i höst) tvättande och diskande.. Ska snart ställa mig vid spisen och göra korv och makaroner.. inte världens mest glamorösa mat, men de funkar riktigt bra idag :) Borde passa på och köra en maskin till när jag ändå håller på men ja tror visst ja har platsbrist.. :)

Nej inge vettigt och skriva så ja lallar på en sväng..

Och de är kärlek och de är vindar, de är ögon och de tindrar..

Markoolio och Linda Bengtzing - Värsta Schlagern

Nej flummat klart.. matlagning på g..

Mia.

Börjar känna mig friskare.. :)

Fyra inlägg igår.. de är mer än va ja har hunnit gjort de senaste veckorna.. har haft en aningens fullt upp med allt känns de som.. Försöker få allt i mitt huvud att gå ihop, vilket inte alls är de lättaste ibland men ja försöker iaf.. De är så mycket som ja skulle vilja skriva här, men vet att de finns opassliga själar som läser de här, och fel sak i fel händer, blir inte alltid rätt.. eller snarare de blir aldrig rätt, hur man än vrider på de.. så ja låter bli me respekt för mig själv haha.. :) Ni som känner mig vet ju iaf hur läget ligger till så.. men ibland kan de vara skönt att bara skriva av sig..

Har försökt fått tag på mamma två dagar i rad, men igår var de personen ni söker är på tjänsteärende.. och idag var de personen ni söker är ute och återkommer.. Hon har de rätt fullt upp, men inte så konstigt me tanke på "nytt år" och semestrar och sånt och löner som ska fixas.. så får väl prata me henne i helgen då, för då är hon defenitivt där ja vet var hon är, hemma! :) Tänk om ja oxå hade kunnat jobba med bokföring, de hade varit toppen, men får se till att sikta på kursen i höst ist..

Apropå jobb, så har ja märkt att av alla hur många vänner ja har på fb, så är de bara jag och mina arbetskamrater som längtar till jobbet, är inte de konstigt? Men samtidigt är de inte så de ska vara oxå? Ja gillar verkligen verkligen mitt jobb, och de är klart ja blir glad av att vara där och har världens positivaste gäng, nästan jämt, ska man inte gilla jobbet då? Visst lönen är ju som i stort sett vilket annat företag som helst och ingen dör väl av en krona mer eller två, men ja jobbar hellre där ja stortrivs än och har bra lön och inte trivs alls.. Veckan som kommer blir dock lite mycket, men de ska nog gå bra, 6 dagar och kurs en dag ledig söndag, men de är ju nästa vecka så vi börjar me den dagen ja ska jobba imorn.. känns surt och ha varit sjuk då ja missa hela veckan.. men men då får ja se de som att ja har gjort mitt för ett tag framöver.. tummen upp..

Imorn ska ja äntligen träffa kära fröken igen och hennes dotter, plus man! som ja längtar :D Alltid positivt och träffa henne! Så de ser vi som en positiv avslutning på veckan, bör även ringa och boka in en kurs innan presentkortet på make-up store går ut, vilket är om två veckor.. så vi får se va ja kan fixa till.. :P

Nej nu ska ja slänga i en tvätt och försöka sanera mig själv lite.. duschen låter som en toppenidé.. återkommer sen eller en annan dag.. :)

Mia. 


svammel..

Ser så himla skönt ut ute, skulle ha öppnat balkongdörren, men inte tagit mig så långt åt de hållet.. än.. Fick i mig pannkakor till lunch, som ja är urdålig på att steka men vaddå de är lunch och till middag blir de köttfärssås, inte va ja är mest sugen på just nu men just nu vill ja nog bara att hungern ska gå över att magen lugnar sig lite, den är lite orolig än och att de blir fredag så att ja får jobba igen, ni anar inte hur mycket ja vill tillbaka till jobbet, visst de är väl skönt och vara ledig, men inte skönt och vara hemma för att man måste.. men ja vill inte ge fler denna hemska sjukdom heller så ja får nog vackert stanna hemma.. Borde sanera mig själv oxå, men de får bli sen.. känns som ingen ide och duscha nu när ja ändå "snart" ska sova.. Eller snart och snart.. men ja om några timmar..

Vågat tittat på ett avsnitt av Fringe idag, gick över förväntan me tanke på hur läskigt de förra var så är rätt nöjd över de.. men va ska ja göra imorn egentligen ja vill ju jobba..

Nej.. nu ska ja göra nått annat..

Mia.

hemma imorn..

Typiskt ja får inte jobba imorn... Suck ville verkligen de.. Jaja fredag nya tag och sen helg är väl egentligen en perfekt start igen efter sjukdom.. men ja ville verkligen jobba imorn..

Snön på taken börjar lossna.. ja tror visst bestämt att de är vår..

Mia.


onödigt vetande..

Fick ja de här bara för att ja sa att ja behövde semester ett tag? Kan omöjligt kalla de semseter i vilket fall då de tar massa på krafteran.. Förstår egentligen inte om ja går till jobbet imorn och ja ska bära massa mjölkbackar... när ja inte ens orkar stå upp och läsa ett recept.. på pannkakor.. haha.. Men efter att ha ätit en och en halv pannkaka så är ja tokmätt, eller de var så himla små så skulle kunna säag en pannkaka.. skit samma, massa onödigt fakta igen..

Har släppt i princip alla måsten idag.. de kan ja göra imorn i vilket fall som helst.. De som absolut borde göras är faktiskt och diska... en sån där lagom rolig uppgift, verkligen..

Nej ja har nog lite för lite näring i kroppen än för de var nått ja skulle skriva men hjärnan vill inte riktigt.. Lyssnar ist på lite melodifestivallåtar, Salem al Fakir och Ola, ja inte samtidigt såklart.. undrar dessutom va grannen gör egentligen.. Och när posten kom idag så trodde ja de skulle gå hål i dörren, de visa sig såklart vara en större modell telefonkatalog, hur många gånger måste ja tack nej till den? Ja vill inte ha den kommer knappt ihåg hur man tittar i den och ja har internet, allt ja behöver veta finns där, eller ja inte allt då ja är så himla dålig på och googla och enirora.. så ja men de ja kan iaf.. Fast iofs så är den gula telefonkatalogen perfekt till att sträcka ut hälsenorna på om man står på tå me den.. så kanske ska spara den till någongång då ja har extremt tråkigt och absolut inte nått annat för mig och sträcka ut hälsenorna med, eller så åker den i soporna och så kan ja glömma de där me och sträcka ut dem med, för de kommer förmodligen aldrig inträffa i vilket fall som helst..

Mia.


Kräksjukan..

Varför kan ja inte se kommentarerna direkt.. jaja..

Jag är helt slut, helt matt i hela kroppen.. Kan ju bero på att igår så fick ja i mig två mackor totalt och en halv liter fanta.. Ja jag åkte väl på den där j**la magsjukan och nu äter ja med skräckblandad förtjusning frukost och får se om ja får behålla den.. vill inte chocka magen så blev en knäckebrödsmacka och en blodapelsin hoppas den inte är för stark bara.. Usch gillar verkligen inte alls att vara sjuk.. men de var väldigt längesen sist så ja ska väl inte klaga, men man blir ju så himla dålig och feber uppå aööt, visserligen nästan ingenting men ändå de är jobbigt ändå.. :) Mest jobbigt är att ja ville verklkigen inte vara sjuk igår, ja ville jobba, och idag är ja ledig, taskig planering om inte annat kunde väl varit sjuk idag ist.. ?

Ja är egentligen så hungrig så ja skulle kunna äta en hel häst.. men ja tar de lite lugnt och ser om de här stannar först, så ja kan gå in på hästen sen..

Träffade en av de bästa tjejerna i förrgår, och hennes söta lilla dotter, kan meddela att jag fick ett kort inramat me mig hem!! HAHA! De står för tillfället nu på mitt barbord i köket, tills ja kommer på var ja ska sätta de.. Jag vill ju att de ska synas jämt.. :) De var hur som helst jättetrevligt och träffa henne igen, som ja längtat och ja hoppas på att jag fröken klen blir mycket bättre snart så ja kan träffa henne och dottra igen!! :D De ser vi framemot, men först ska ja försöka ta mig igenom denna dag så får vi se hur de ser ut sen.. :P

Har så ont i magen efter gårdagen att ja faktiskt inte ens vet om de finns någon mage kvar.. Man har ju en förmåga att tappa lite i vikt när man är såhär, så som tur är har ja ingen våg att jämföra med så ja har faktiskt ingen aning, mer än att ja tycker att kroppen är tung och jobbig att bära på, men efter tolv och en halv timmes sömn och halva dagen totalt imorn så är ja rätt pigg och de gör "ont" och ligga..

Jag och bästa sötfröken hade en disskution igår, eller en var väl och ta i, vi disskutera allt och de är så skönt och vända och vrida på saker me henne kul och se hennes min när ja säger nått som hon tycker att ja säger emot mig själv om och så börjar hon skratta.. är så skönt att allt är som vanligt när vi ses, och ja måste ta och bege mig dit igen snart.. Vet de är en bit och åka, men de är rätt skönt och åka bil, komma härifrån, träffa en av värdlens bästa människor, så de är de helt klart värt..

Var något annat ja skulle ventilera mig om här, men som vanligt kommer ja faktiskt inte ihåg vad..

När man mår tillräckligt dåligt och de blir lite för mycket runt om en hela tiden, hur vet man då när man ska säga stopp ja orkar inge mer och hur gör man egentligen då för att inte göra andra människor lessna? Man säger att man ska tänka på sig själv i första hand och göra de man själv vill, men tänk om man tänker på hur alla andra människor vill ha de då? Nu är de ingen annan som bestämmer något men de är lite väl rörigt i mitt huvud ibland, mycket helt enkelt, sagt de förrut och säger de igen, måste allt komma på engång? De är så himla lätt som åskådare och säga gör så och gör si.. De är alltid lätt och ge andra råd, men oftast svårt och följa sina egna.. Hur kommer de sig? Hur kommer de sig att de är så himla enkelt att ge andra bra råd och tips men inte lyssna på dem själv, är de för att de är så himla svårt att ta tag i saker och för att de gäller en själv? Nu har ja egentligen inte nå bra tips och råd när de gäller mig själv heller, men om ja hade de skulle ja då lyssna på dem? Svår fråga..

Ringde chefen nyss och fråga om ja fick komma och jobba imorn, men de verkar mörkt.. man ska tydligen vara i karantän ett tag, och ja vill ju verkligen till jobbet.. vill inte vara hemma, fast ja vill ju inte smitta alla andra heller.. Suck ja de visar sig iaf.. Ja hade gärna gått till jobbet imorn iaf..

Nej nu ska ja ta och kurera mig lite till, kanske en macka till lunch... :P

Mia.

Lite mycket på engång..

Tack för kommentarerna på bordet och stolarna :) ja tycker oxå att de blev himla nice :) men de var inte de ja skulle skriva.. alls..

Kroppen mår inte riktigt bra alls.. inte pga att ja var på sexparty igår utan för att de är så himla mycket som händer på engång.. allt precis allt ja tror faktiskt att ja har blivit en aning skitzofren.. men de går väl över, jobbat mycket, mycket känslor som hänger i luften, saker och bestämma sig för och ja får lite smått ångest över allt helt enkelt, varför måste allt komma på engång? Visst de är jätteroligt att de händer mycket på jobbet, de är rätt mycket jobb nu på sistone och de är mycket nytt att lära sig, men måste allt de andra oxå hända på engång, tänker för mycket gelt enkelt.. Snart bär de av på p-kryssning igen och tacka av tre underbara kollegor, de ska bli kul och vi spåna lite på idéer igår som vi skulle göra, och ser fram emot.. Snart får vi en ny chef oxå, vi väntar me skräckblandad förtjusning över va de blir för person, blir svårt och toppa de vi haft, men vi får se hur de blir helt enkelt.. Kommer säkert bli jättebra..

I veckan var ja äntligen och fixa till håret hos bästa frisörskan, mycket skönt och bli lite "vårig" igen :) I veckan som kommer så kommer ja äntligen träffa sötfröken som är "hemma" och hälsar på och ja hoppas att vi ska kunna ses en hel del, tiden har ju dock en förmåga att springa iväg.. Men något kommer vi iaf hinna ses.. :) Jippie!

Bror min berätta att snart kommer ja jobba nära dig, jag svara jaha vardå, ja i vansbro.. haha tror inte han insåg att de är typ nio mil ifrån mig men de är väl rätt nära.. haha..

Nej uppdaterat och klart, se va som händer på tv.. imorn jobb igen..

Mia.

bord och stolar..

Har slutat jobbet för en timme sen och bara sitter och är.. Min hjärna är lite överhettad och den behöver lugnas ner och bara vara ett tag, får inte plats mer nu tror ja.. Pratade med mamma alldeles nyss och så skönt och höra de hon säger om saker och ting oxå, de är ju ändå mamma.. :) Alltid bra och få tips och råd, och oftast så säger hon så som ja redan tänker och de känns jättebra :) Min mamma är väldigt bra helt enkelt..

Bordet och stolarna blev toppenbra, lägger upp en bild..

Ja tycker de blev kalas bra och stolarna blev jättebra.. nu är de bara i stort sett en matta och en till möbel som saknas sen är vardagsrummet helt klart :) Denna gång ska de inte ta tre år innan ja är helt nöjd :)

Nej nu måste ja tvätta och göra mig iordning innan jag och tjejerna ska åka till lagret.. Hade en jättebra sak och skriva men totalt glömt bort va de var..

Mia.

Snurrigt...

Ledig dag imorn, vilket betyder att håret äntligen ska fixas till, klipp och sling och de ska bli så skönt och få bort vinterkanten och de tråkiga håret och liva upp de nu när de förhoppningsvis blir vår snart..

Jobbar lite på kommunikation nu.. Vet inte hur de går men de visar sig.. :)

På jobbet har de hänt lite grejer, nya gröna skjortor som är snyggare än de gamla röda, på ryggen står de "Jag finns här för dig" Så de känns nytt och fräscht och när nu arb.kollegan har fått tjänsten säljledare så har jag hoppat in i mejeri, övergivit min fruktavdelning som ja har varit så överens me, fått ett fast schema om ja sköter mig fram till sista april, då vi får en ny chef, så får vi se sen hur de blir.. De nya uppgifterna innehåller lite fler beställningar och man får lite smått ångest över att man inte har en aning om hur mycket saker de kommer gå av allt.. men de kan ju inte bli så mycket fel, eller? Nya schema innebär ledig onsdagar iaf och ledig varannan helg.. Men vet inte alls hur de går, mycket att lära, men ja ser de som en utmaning, och de bör nog inte var några problem, hoppas ja..

Annars är de full tankeverksamhet som gäller över de mesta som har me allt och göra.. gör mig rätt trött och ofokuserad men de blir säkert bra.. tillslut..

Har svårt för lite tillit och tro över vissa saker, men de får väl jobbas lite på så får vi se om de blir nån ändring, ja har ingen aning :) snurrig som vanligt.. Jaha, nu ringde gamla chefen så får se om ja åker på och jobba iaf..

Nej nu måste ja verkligen ta tag i disken om ja ska få någon mat överhuvudtaget idag.. och the..

Mia.

RSS 2.0