annonser och sånt.. total sinnesförvirring ala guldfisk..

Asch va knepigt de blev, men hoppas att de blev bra tillslut.. fixade till lite reklam här uppe och få till alla koder och allt tjafs var inte de lättaste men tillslut, så nu får vi väl se då hur de blir..

Hade tidigt möte imorse de gick hmm.. sådär tror ja.. för i det stora hela så var de tydligen ok i vilket fall även fast de nte var ok, svårt och förklara faktiskt och svårt och skriva om så ja låter bli, då fel människor kan missuppfatta saker och ting så ja låter bli, men summa; de gick sådär helt enkelt var redan saker som vi redan fattat som vi fick reda på typ.. Fast frågan är om vi blev så himla mycket klokare..

Jaha kära vän från glada Huddik, du har nog så rätt så.. han föddes väl då två gånger, men han är ju död nu så då kvittar de väl iaf :) men då får ja väl vara glad över att han föddes och sen dog då helt enkelt.. tänk hur världen sett ut om han levt och gått på vatten och haft dig vilken cirkus.. :) haha..

Så när ja la in annons så glömdes de totalt bort va ja egentligen skulle skriva, jag som var så produktiv och skulle writa ner en massa saker.. men tydligen inte..

Har iaf ätit en rejäl frukost nu ist för kexchoklad och sitter och lyssnar på The Story med Brandi Carlile.. Sån himla bra låt fortfarande, femte gången idag tror ja.. Sitter och funderar över om ja faktiskt skulle behöva gå till den där tandläkaren eller om ja ska låta bli, har lite ont när ja biter ihop men överväger de hela och borstar väl tänderna lite extra noga några dagar så går de säkert över..

Idag är ja såå laddad för jobb, eller inte egentligen men ja lär tänka på inställningen.. :) skulle vilja vara hemma hos mamma och pappa en sväng..

Väntar med spänning för och se vart mina nya sommardäck kommer levereras, de kan ju omöjligt ställa dem utanför min dörr? eller? Borde de inte skickas till posten och ja får hämta ut dem där? Eller..? Ja lite spännande och se faktiskt..

Nej nu ska ja vila en sväng sen ska ja utnyttja rabatten från extrafilm och framkalla lite bilder, lika bra och passa på.. ska bara se va de var ja tog hem sist för något :)

Mia.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0