Minisemester..

Har haft en jättetrevlig minisemester i Huddik, precis va som behövdes just nu, komma bort en sväng och bara va!.. Dock blev de inge hollywood splatsch men ja hoppas hon får snart ändå :) De hade varit så roligt bara, men men.. Har lärt mig att man kan beställa pizza på internet med utkörning, klickat i va man vill ha på och så kommer de hemkörandes utan krångel och allt blev rätt, vilken upptäckt.. haha men har även tittat så ja vet att ja kan göra de här oxå haha, farligt bara :) Men de var jättetrevligt och se hur hon bodde och hur hon har de, lite pulkaåkning och bara varit helt enkelt.. Fått tillbaka lite av dialekten, men den försvinner ju så fort, så hade nog behövt vara kvar där en vecka.. vilket i sig hade varit jättetrevligt, men får ta en semestertripp dit sen igen :)

Mår verkligen skit just nu och ja hoppas att de blir bättre snart...

Sitter och kollar på Vänner sista säsongen för och få lite positivitet, skrattar lite iaf.. :)

En liten sväng på Ikea idag, men då plånboken och ja inte har ett samarbete så fick storshoppingen vänta en sväng, blev lite ljus och sånt annat nödvändigt ist, lite shopping iaf..

Har ätit pocporn till middag idag, ja ja vet, inte den bästa middagen men ja orkar inte lyfta ett handtag alls.. Speciellt inte i köket..

Imorn kommer bästaste arb.kamraten tillbaka, som ja har saknat henne! :) <3 De ser ja verkligen framemot.. :)

Min nacke tar just nu oxå livet av mig, kör me vetekudden, men de verkar inte vilja hjälpa något heller så..

Suck och dubbelsuck, bara önskar att allt skulle vara lite lättare, bara för en liten stund..

Mia.

kaffebesök.. lång dag imorn..

Har haft arb.kamrat på kaffebesök, alltid lika trevligt :) Imorn blir de verkligen jobb hela dagen, man är så van och jobba till tre och när man helt plötsligt ska jobba till fem, då blir de lång dag.. Men pengar och sen så har ja ju himla trevligt på jobbet.. :)

Kan ju inte förstå att ja fastnar framför desperata husfruarna på femman, real desperate.. Suck.. men ändå tittar ja.. Jaja, tidsfördriv då ja egentligen borde gå och sova nu, ja vet hur jobbigt ja har att gå upp på morgorna nu.. vet inte ens hur de stavas.. jaja..

Nej nu blir de lite the och sen sova.. Lång dag imorn..

Mia.

Lugn och sansad..

Är de inte helt sjukt att så fort ja börjar visa lite tendenser till positivitet i bloggen så tappar ja läsare haha, är så skruvat så ja dör, men och andra sidan så har ja rätt bra koll på vilka som läser och vilka som bara vill ha ut nått och skvallra om när de gäller mig så hahaha! :) Idag är ja skadeglad så låt mig vara de en sväng.. :) Lyssnar på lite musik har börjat me disken eller ja.. vatten iaf.. maskinen är i full gång och dammsugarn står framme så ja ska inte försoffa mig alltför mycket.. kunde inte bara låta bli att göra ett inlägg om antalet läsare.. :)

Idag har ja faktiskt känt mig lite mer positiv oxå.. :) Tack vare mina vänner och min karl! Ni är toppen! Helgen närmar sig me stormsteg och om inte fröken får för sig att kläcka ut barn och de inte toksnöar massa mer, så oker ja bort i helgen, vilket känns så trevlig, saknar denna tjejen så oerhört mycket!! Och försöka passa på när de passar båda, för sen vet man inte när de händer igen.. :) Ser ja framemot..

Nej till ett försök att laga korvstroganoff som ja gett mig på att ja ska fixa idag :) Sen får vi se om de dyker upp nå mer..

Medans så rullar Calles Walkin to memphis..

Mia.

Totalmys..!

Har myst hela natten och hela gårkvällen, vilket är underbart! Sovit alldeles för länge idag då ja ska åka om sådär en timme till jobbet, men de känns helt ok, var ju vaken imorse så va spelar de för roll, förrutom de fakta att ja antagligen inte kommer kunna sova ikväll.. men men de får ja ta då helt enkelt..

Försöker så lite roligt på fb, eller ja ja vet inte ja försöker vara inne på fb, men de går sådär, som de brukar göra för dem alltför oftast.. Men ja vet inte om de är massa inne nu och de är därför de inte funkar, ingen aning faktiskt, fast och andra sidan när de inte funkar är de inte någon ide och vara där heller så..

Gjorde min goda potatisgratäng igår, och den blev bra, men dock inte riktigt klar, då vi inte orkade vänta hela tiden ut.. förstår inte varför de förr tog 40 minuter och göra potgratäng och idag tar de snarare en och en halv timme.. kan inte förstå varför.. ?..

Nu sitter ja och äter någon slags lunch frukost mellanmål, dvs the och thekakor.. men de går segt, borde vara jättehungrig men ja har väl förstört aptiten me och sova för länge antar ja, men himmel va skönt de var och sova.. :)

Ja ser att ja borde verkligen städa oxå.. suck torka golv och sånt, men nej de får ja ta en annan dag för idag hinner ja inte och orkar ja helt enkelt inte.. :P

Nej duschen nästa!

Mia.

Hangover.. :P

Idag känns de inte bra, mår inte så bra fast! de beror inte på de vanliga, de beror på att ja är bakis haha.. :) Träffade några tjejer från jobbet igår och vi hade en jättetrevlig kväll :) Massa vin och en helt obestämd utgång men de var trevligt :) Så kul och träffa dem på utsidan jobbet.. :) Så tack för igår de var trevligt!

Imorn hoppas ja på att ja och min karl kan mysa lite, blev så sugen på potatisgratäng så kanske ja kan locka honom me de? :) Vi får se va som händer.. :)

Nej diska de sista innan jenny kommer och ska försöka bota min huvudvärk som inte verkar vilja ge sig idag :)

Mia.

Fullt upp..

Idag känner ja mig tack och lov allt annat än negativ :) Äntligen en dag som känns som jag igen, känns som om ja sprutar glädje.. :) Vilket är bra, för de behöver ja! Man mår så himla mycket bättre då.. :)

Ja har egentligen inte alls tid och sitta här tror ja.. :P Men ja ville mest skriva att ja känner mig väldigt mycket uppåt idag och hoppas de inte ändras! Mina föräldrar är på ingång.. ja ljuger egentligen vilket ja inte alls kan, men de har iaf satt sig i bilen.. :) Så de kommer om drygt två timmar, så ja hinner fixa lite me disk och lite annat innan de kommer och ta en lång dusch :) Sen ska de fixas och donas lite till de är så himla snälla som kommer upp! Och sen ikväll kommer några arb.tjejer förbi och vi ska laga lite tacos och dricka lite vin, så ja måste påminna mig själv om och se var ja har vinöppnaren..

Ja är iaf världens snällaste flickvän, ja ja vet ja favoriserar mig själv haha.. :) Men igår efter att varit på jobbet ganska många dagar så frågade min karl om ja inte kunde hämta honom i natten typ efter hockeyn och snäll som ja är så är de väl klart ja gör, dock var ja aptrött på vägen dit och fick sjunga högt för att inte somna, men ja är himla snäll :) Och så skönt och att ha honom nära såklart att ja ställer upp :)

Ja är ledig hela helgen, vet ni hur skönt de känns egentligen?? :) Mycket kan ja säga! och tanken av att ja vet att ja sen jobbar fem dagar och är ledig en hel helg till gör mig mycket glad!

Nej ja har inte tid me de här just nu...

Ha en trevlig lördag och tack alla ni som hjälpt mig att få mig må lite bättre denna vecka! :)

Mia.

Ledig helg!..

Ja säger en sak, de är dags för fredagsmys.. eller ja.. chips the och ostbågar.. och ja kommer nog antagligen somna vilken sekund som helst.. Ja är aptrött, men har befunnit mig på jobbet nio dagar i rad nu, igår var ju de p-möte så då var de och befinna sig där, de gör absolut inget att ja har varit på jobbet så mycket, de har snarare hjälpt mig ganska mycket att underlätta min hjärnkapacitet till att ägna den åt jobb och då har mina andra tankar stått still.. Så de är ju skönt.. Men ni anar inte hur himla skönt de är me en helt ledig helg! helt, totalt ledig! kommer nog inte ens ihåg när de hände senast tror ja..

Nehej nu fastna ja me annat och ja.. ha en trevlig helg, de ska ja försöka ha..

Mia.

Positivt tänkande..

Me risk för att låta som en evig gnällkärring idag oxå så har ja gråtit en skvätt idag oxå.. Men de som känns positivt är att snart finns där väl inge tårar kvar och att mina ögon känns mycket fräschare under ögonen.. :) Ser konstigt nog inte lika sliten ut längre så ett noll till mig :) Ja känner miglite positiv iaf och att ja fakstiskt orkat tagit tag i en och annan kartong och peppat mig själv så har ja nu fått till de lite iaf, och de tar sig.. Men man får inte vara för positiv för mycket för risk för bakslag finns alltid så de är väl bara och ta de lite pö om pö..

Gav en frågan till min karl om vi tre ändå inte kunde gå på bio på någon disney film, fördel me att ha barn i kring sig är att man kan se tecknat på bio utan att skämmas.. :) Vi vet dock inte om han orkar sitta en hel film, men de är väl bara och prova de går ju hemma i soffan så om vi bara hittar en film som man sitter klistrad framför som Hitta Nemo tillexempel så borde de gå.. Vi får undersöka saken, har en ja skulle vilja se, går reklam för på tv nu, prinsen och grodan eller om de var prinsessan och grodan.. ja ja vi får väl se hur de blir me saken, och om inte annat vore de roligt att faktiskt göra nått tillsammans..

Ja prata me en helt underbar tjej igår på msn, som ja saknar henne.. Synd du har flyttat så långt bort annars hade de ju kunna vara en kopp the idag som gällt men men framöver..

Nej ja ser att kl springer iväg och vi ska åka på p möte till sex så ja lär hoppa ur pyjamasen och ta en dusch man blir svettig av att inte göra nått..

Mia.

youghurt till frukost..

Min kropp ogillar verkligen när ja äter youghurt till frukost, den tycker inte alls om de men har ju börajt köpa hem yoggis drömyoughurt och den är så krämig och go me massa små bitar i och alldeles lagoma stora förpackningar.. och nej ja äter den ju inte varje dag, men som idag när ja är ledig kan ja unna mig en youghurt som visserligen min kropp kommer må apa i några timmar men va gör man inte ibland.. ja är som sagt laktosintolerant eller ja en smula iaf, mjölk i the funkar bra men mer än de blir inte bra.. så ja får väl må apa en sväng helt enkelt.. men de är så gott.. :) Frukost och frukost fresten.. lunch kanske de snarare skulle stå, men hade sovmorgon till tolv, då inge vettigt händer idag iaf och ja har noll inspiration till att göra nått.. borde plocka lite men ja orkar inte och inså ännu vilken värdelös dag de här är.. och att de förmodligen kommer vara en dålig dag idag oxå.. suck.. Ja har bara en sak som ja önskar mig och de är att allt ska bli bra, de gör så ont ibland.. Men vi får se hur lång tid de här tar..

Borde verkligen orka ta tag i nått idag.. mamma och pappa kommer ju på lördag och tjejerna från jobbet och kunde vara trevligt om de inte såg ut som bombnedslag.. Iofs så kanske ingen bryr sig så mycket förrutom jag, men de kan väl se någelunda ut iaf.. får ta och göra ett ryck..

Mia.

Päronsorbet..

Funderar återigen varför ja tittar på skräptv.. Real Housewifes? men ja.. samtidigt som ja jobbar på kärlekshandtagen lite me ostbågar.. Men bubbelvatten till nu när ja kommit på hur den är Sodastreamen funkar :) Jippie :) Så glad att ja har en sån, tack älskling!

Gick till sopåterviningen me lite papp idag, och inser att ja begöver verkligen börja ut och röra på mig.. Behöver lite motion och kondition.. så kanske dags att börja ut och röra på sig, men inte såhär sent dock..

Känner mig lite mer positiv just nu iaf, så de känns ju bra.. men ja vet ju att de kan vända och imorn kommer säkert vara en jättejobbig dag, då ja kommer vara ledig.. usch.. men men ja antar att de kommer gå upp och ner hela tiden ett tag framöver, hatar att inte ha kontoll över mig själv och mitt liv.. Men men..

Väntar på en film ja ska se, men de är en bit kvar så ja får väl vänta, men de är sovmorgon imorn så ja kan ju se den om en timme om ja orkar.. problemet är att ja antagligen kommer börja gråta då ja är så känslig.. suck kärlekskomedi.. jaja de blir säkert bra..

Nej återgå till skräptv och ska gå och kolla till sorbeten.. Fast ja kom ju på mig själv att ja är allergisk mot päron när ja smakade en bit, då min hals börja klia, så de var inte så smart av mig, mango blir de nog nästa gång tror ja.. vi får väl se hur resultatet av den här blir först innan ja säger för mycket, men de var enkelt iaf.. :)

Mia.

nått och se framemot :)

Har en päronsorbet som står i frysen som ja gjort helt själv så nu ska ja bara vänta fyra(!) timmar på att de ska bli klart så får se om de blir och ätas idag eller inte..

Har precis pratat me en vän och vi har preliminärbokat nu!! känns jätteroligt och hoppas de blir av! Längtar ju efter dig tjejen! Nej tv..

Mia.

Semester..

Ja vill absolut åka upp till dig!! Men frågan är ju när du tänker föda egentligen :) Tro mig ja har planer faktiskt :) Längtar efter dig tjejen!!

Jaha info som ja genast insåg att nu var de kört helt enkelt.. Ja vet ju att ja undrat när den här dagen ska komma.. och idag kom den tydligen.. suck.. men men bara bita ihop och le och vinka.. Nu kommer de följas tusen frågor om allt.. så varsågod... och ni som redan gotta sig i mitt liv, ja ni har lite till och gotta er i nu oxå.. Grattis till er, och tur för mig att de inte är slut, för då hade ja nog hängt mig av alla era skadeglädje... Men nu ja..

Ännu en väldigt dålig dag och den blev genast mycket sämre oxå.. suck.. men ja antar att efter regn kommer solsken..

Skönt att de finns vissa därute som får mig att le och som får mig att må lite bättre :)

Nästa fråga va äter man till middag idag? och ja tror att ja bör höja värmen lite..

Mia.



Stop and stare..

Usch och åter usch säger ja om denna dagen..

Den här dagen slog de mig att ja inte alls mår så bra som ja vill och att de har tagit mig hårt allt de här, att de är för jobbigt helt enkelt.. har gråtit en hel del, innan jobbet och påväg till jobbet och inte känt mig helt ok på hela dagen, skulle känt mig lite lugnare nu men inte.. ja tycker verkligen att de här är asjobbigt.. De som är ännu jobbigare är att man verkligen försöker, man försöker att vara glad att allt ska bli bra, men de känns som att ist så har de varit så himla mycket nu sån lång tid så man börjar tvivla på sig själv, vilket inte alls är en bra känsla, att tappa den självkänslan man faktiskt haft.. De suger verkligen musten ur en.. ja trodde igår att nu började de bli lite bättre iaf, men så faller man tillbaka, en vän skrev i en kommentar att man får må dåligt, och ja ja vet att man får de, men de är jobbigt att må dåligt de är ansträngande påfrestande och den lilla energi man har går till att orka leva och orka me sig själv..
Ja har alltid varit en mästare på och tänka positivt och visst kanske lite löjligt att göra de, men ja gör de, för att allt löser sig, men de är jobbigt att tänka positivt när man mår som man gör, och man orkar bara ta en dag i taget.. allt ja behöver egentligen är lite kärlek och ja.. ja är inte mer än människa.. Ena dagen upp och andra ner, de är väl de som kallas livet antar ja.. 
Helgen som kommer ska ja försöka att bara ha positiva tankar, men oftast slår de tillbaka på en och de blir lite jobbigare efteråt.. Min karl sa åt mig idag att ja men du ska ju jobba snart och du umgås ju me vänner där och du trivs ju, och ja de var väldigt stöttande och ja ja trivs men ja.. Ja borde egentligen inte lägga upp de här inlägget heller, men just nu känner ja såhär så.. Och de är ju som sagt min blogg min värld där man får skriva va man vill, och ja.. ja behöver bara en minut att andas, en stund att hitta mig själv och mitt liv igen och ja behöver bara dig.. 

De är dags och sova och hoppas på att morgondagen är ljusare och att ja har en lite roligare dag imorn, behöver de..

Ja sa till en vän för någon vecka sen att de enda ja vill är att ja ska må bra.. de är de enda ja vill oxå, ja vill bara ha de bra och må bra, ha tillbaka mitt liv..

Mia.

Låten som rullar nu..


Lång sovmorgon idag.. väldigt välbehövligt..

Ännu gjort ett misstag när de gäller min kropp, men ja vet ju om de och ja vet va ja ska göra för att de inte ska bli så, men ja kunde inte låta bli, så nu mår ja apa helt enkelt.. att man aldrig lär sig..

Sovmorgon idag var de som gällde inte så lite heller.. men ja behövde verkligen de, ja har inte fått sova ordentligt inatt heller, ja blir tokig, när ska man få en lugn natts sömn igen? Visst de händer ibland, men inte särskilt ofta, har bara hänt två gånger förra veckan så.. Ja vet ju va som är felet här oxå, men svårare att rätta till så de får ta den tid de tar helt enkelt.. ja försöker iaf..

Den här dagen skulle ja vara så duktig och få lite saker gjort, men efter en längre sovmorgon så inser ja att de hinns inte me så mycket mer än en dusch och sen åka till jobbet.. Skulle behöva gå till sopstationen en sväng, men ja antar att de kan ja lika gärna göra imorn om de är så.. ingen brådska egentligen, men just nu är de lite mycket ikea skräp överallt.. Visserligen massa annat skräp lite överallt oxå men de är mest ikea.. Gick igenom garderoben igår, jisses va kläder man har, menn u börjar ja få lite ordning iaf, och dags att ta tag i sängkläder och sånt och se om ja verkligen behöver ha kvar allt.. men sånt måste ja ta en dag när ja är på kasthumör så de får avvaktas lite me..

Har en ny liten favvolåt just nu vet inte varför men.. Yesterday me Toni Braxton, har hört den på Spotifyreklamen och sen så leta ja på den och nu spelas den ganska flitigt..

Jaha dags och göra något innan man ska åka, klä på sig arbetskläder kan ju vara en fördel.. :)


Ibland borde man..

Oj va har ja nu gjort för att få så många besökare.. hmm inte skrivit nå speciellt ingenting va ja vet.. men de måste vara de där mind your own.. Kan inte förstå att folk ska vara så nyfikna på andras liv ibland, och nu menar ja inte nå speciellt, men de ska vara så inressant och de ska vara gärna så man skapar lite intriger, hur skulle de annars vara.. ;P

Ja är lessen om ja kallade den där byn för den där j**la byn, men så glad att ja kommit ifrån intriger egna dokusåper och real life.. haha tänk om de skulle börja göra en dokusåpa om de där haha tänk själv tanken.. Ja pratar såklart om den där hockeypuckstävlande orten mitt i.. Men den har absolut sina charmerande stunder och självklart är inte alls alla likadan.. men de känns så skönt och inte vara inblandad ha koll på nånting inte veta nå skvaller, inte veta av vem som gjorde vad och vem som tyckte vad, de är så skönt och bara va.. Ja har tillräckligt me mitt eget som ja tidigare har skrivit och de räcker, ja har inte ork och hålla koll på andra saker, ja tycker de är tillräckligt jobbigt att ta hand om mig själv just nu, äta gå och sova, gå upp ta tag i mitt liv och ja vara helt enkelt..

Ihelgen blir de att mina älskade päron kommer upp hoppas ja, och de har kommit hem ikväll från Teneriffa, och haft en bra semester och bara varit.. skönt och åka iväg mitt i vintern, förra året var ja ju på Cap Verde under julen och de kan ja rekomendera, komma ifrån vardagen och bara stressa av, alltså kanske inte att åka precis dit, men att åka iväg och komma bort och bara vara.. Dyrt men välbehövligt.. Iaf så hoppas ja att de kommer, vore så skoj och träffa dem, märks att man inte har pratat me de på över en vecka, skulle bara vilja prata me de i telefon en sväng, så mycket och prata om.. Och sen blir de på lördagen har mina arbetskolleger bestämt att vi ska ha en tjejkväll, äta gott och dricka lite och de vill gå ut, men ja vet inte om mitt psyke pallar de, har för mycket i huvudet och mår för dåligt, även om ja är påväg upp på fötter igen lite grann så är de ändå jobbigt vi får se helt enkelt, långt till lördag, men de ska bli trevligt iaf, att kunna umgås någon gång utanför jobbet och hinna prata om saker.. Så de ser vi framemot, och efter att i stort sett jobbat alla helger sen december och i stort sett jobbat sex dagars veckor så ska de bli trevligt me två helger ledigt.. som de ser ut just nu.. :) Nästa helg hoppas ja på att ja och min älskade karl kan gå på bio, skulle vilja se Snabba Cash, vilket inte blev av i helgen, så hoppas på och kunna bjuda karln på bio och bara ha massa mys.. Helgen som var var de ultramys på lördagen, och de var välbehövligt och underbart gelt enkelt! Tack älskling!

OJ, klockan är extremt mycket och ja som ville sova vi sju, men man kommer till en gräns sen är man helt enkelt inte trött, och när man vet att sömnen spökar och man iaf inte får sova ordentligt så vet man att de egentligen inte är någon idé att lägga sig, då man kommer och skruva på sig iaf.. Tankarna snurrar lixom hela tiden om allt.. men de reder sig hoppas ja och ja vill bara skriva att du älskling, ja är så himla glad att ja har dig!!

Nej sova på menyn.. De är som sagt en dag imorn oxå..

Mia.

upp och ner ner och upp..

Dricker the me massa the i.. jäck.. usch inte gott.. men de var de sista och ja ville verkligen ha de, för de smakar så himla gott, frågan är om ja någon gång kommer att hitta samma thesort igen då ja inte vet va de var för thesort.. suck.. I-landsproblem och ännu mer I-landsproblem är att ja inte tycker vattnet till vattenkokaren blir tillräckligt varm alla gånger.. men men.. de är ju inte värre än att sätta på nytt, men jobbigt när man redan har börjat..

Skulle göra päronsorbet idag, men nu är de påtok försent då de skulle ta 4 timmar innan de var klart me frysning och sånt.. och ja halv elva så sover förhoppningsvis ja för längesen, men och andra sidan sovmorgon imorn betyder inte gå och lägga sig jättetidigt.. Tycker de är jättesynd att ja inte orkar åka någon bil idag.. men men.. en annan dag antar ja..

Ja va säger man? vissa saker blir man bara så förvånande över och matt helt enkelt.. men men de är väl som de är, ja säger bara en sak tur ja inte bor i den där byn längre.. Ja har sagt de förr, och ja kommer inte ihåg va de är men ja.. :)

Fick en frågan idag om ja verkligen mått så dåligt som de framstått här i min blogg, kan ge dig ett enda svar, ja ja har mått så dåligt och ska ja vara ärlig så har ja inte riktigt sagt allt hur ja känner här utan ja har mått ännu sämre.. Så som svar så ja ja har verkligen mått jättedåligt men ja hoppas verkligen sakta men säkert att de kommer bli bättre nu, och livet är jobbigt ganska ofta, men när man mår lite bättre så får man ta vara på de stunderna, de som förvånat mig mest är att när ja väl sovit så har ja sovit och inte drömt en massa utan mest inte sovit alls och varit väldigt trött men när ja för engångs skull somna skapligt tidigt igår så drömmer ja massa ist.. suck..

Försökte hitta en film men ja och internet går inte så bra ihop just nu så blidde inge alls, dags och stänga ner och göra nått vettigt kanske... :P

Kanske kommer en uppdatering senare..

Mia.
Konstaterande idag är att mörk choklad och the samtidigt ger halsbränna.. bara så ni vet..

 

Mind your own..

Asch ja borde verkligen sova, men ja behöver verkligen dricka min kopp the oxå.. :) Har känt mig lite mer positiv denna veckan faktiskt, och ja och min älskling har haft de jättebra me massa mys, sånt gillar vi verkligen!

Känns skönt när man läser andras bloggar att fler tycks tycka likadant och ja är tydligen inte ensam om sköt sig själv och ge fan i andra.. So just back off and mind your own buisness.. Snälla..

Jahapp..

Har så mycket som ja skulle vilja skriva här om allt och om allt som händer i mitt liv, men ja vet att de inte alls är någon bra idé så ja hoppar de, de som vet de vet allt så de känns helt ok, kanske skulle börja lösenordsskydda bloggen men va f*n då kan ja ju lika gärna låta bli och ha en blogg, va är meningen om alla har läst den förr och helt plötsligt måste man ha lösenord, starta en ny ist..

Lite agg kanske.. men och andra sidan så känner ja mig lite bättre iaf..

Har börjat drömma lite om va ja ska göra på min semester... funderar på om ja kanske ska ta en vecka varm och solig i höst kanske.. vi får se beror på om man kanske kan lägga undan lite pengar så vi får se.. De blir en surprise.. :)

Iaf så ska en vän snart ha barn och ja tror de blir denna vecka.. :) Lycka till tjejen! :)

Nej sova är de som gäller nu!

Mia.

söndagsmys..

Har varit fullkomlig komplett galen och tokförbannad över en jävla möbel från ikea som inte ville gänga när de gällde en skruv, annars så byter ja min sköna söndag mot att äta lite middag och sen hoppa in och jobba extra idag då de blivit lite fel på jobbet.. så söndagsmys får bli en annan gång, och tack min älskade karl för att du förgyller mina dagar ibland extra mycket!

Mia.

sparka inte på folk som redan ligger..

Vill först skriva att de är väldigt elakt och dåligt att sparka på folk som redan ligger eller mår väldigt dåligt.. De är under min nivå att göra så, och att ens förstå att folk vill göra så mot andra, är de så roligt och frestande att skratta och må bra åt och av andras olycka? Låt folk vara! göra de de vill och tänk på att de kanske är fler saker som ligger bakom saker än sånt som folk tror och tänker och drar egna slutsater av.. Visst en annan kanske inte är bäst heller, men ja vill aldrig få folk som redan mår dåligt att må ännu sämre, skulle aldrig falla mig in.. IDIOTER säger vi om de..

För övrigt så de ovan har egentligen inte nått me nått annat och göra, men ville få ur de ur systemet, skit i andra och sköt sig själv.. Vem orkar ha koll på andra egentligen? Ja orkar ju inte ens hålla koll på de som händer i mitt eget liv, hur ska ja orka me andras liv oxå?

Man är aldrig mer än människa och ja visst ja kan erkänna att ja mår apa just nu, och mina närmaste vet va de beror på och av vilken anledning, ja har inte nån lust att bli ovän me nån, för då mitt liv är just nu väldigt ostabilt så har ja inte nån ork över till någon annan än mig och min karl, de är de ja lägger energin på och när ja väl kommer igen så vet ja att mina vänner finns där fortfarande då de stöttat mig och förhoppningsvis kan ja göra samma sak för dem när de behöver..

Ja försöker att jobba på men ibland är de jobbigt att ta sig fram i uppförsbacke, då är de ändå tur att man har sina vänner och min Karl som ibland är så underbar och stöttande så de finns inte.. :) Och man får vara glad för de lilla misstänker ja och ja de kommer gå framåt, men just nu står de still och alla dagar känns som en hel evighet..

Något som dök upp i mitt huvud som ja började tänka på var de här me barn.. och skaffa barn.. Vilket är en skrämmande tanke men samtidigt lite sorglig för ibland blir de inte alltid riktigt som man tänkt sig och ja visst ja vill gärna ha barn, men när man mår väldigt inte bra och är väldigt ostabil så är de inte kanske planen att man går och blir gravid, inte så bra, man behöver nog må lite bättre i sig själv, men iaf så slog tanken mig att hur lång tid kommer de ta att må bra då? Och hur lång tid kommer de ta innan allt de där me barn händer? De är inte så att de är någon klocka egentligen, men ja vet och har insett att ja är inte jätteung längre, visserligen inte gammal heller, men ja vill inte stå när ja är 40 utan barn och inse att jävlar ja har visst missa en liten detalj.. Men och andra sidan får man inte tänka så heller, utan ta de som de kommer..

Ja försökte verkligen komma på och skriva ett positivt inlägg idag, men nja jamisslyckades, men de är för ja inser att ja mår inte bra och ja kan leva me de, men alla omställningar tar tid, så när ja väl är där så kommer de att märkas, och ja kan säga att idag har ja faktiskt sett ganska positivt till livet, tack vare dig och ja har inte haft ont i huvudet på nästan hela dagen, vilket bara de är ett stort framsteg, nu är de bara att ta nästa dag som den kommer och ta de lugnt och andas resten av den här dagen..

Mia.

på återseende..

Har en hel rad me saker som ja skulle behöva skriva av mig om, endel helt ok andra vet ja gör saken bättre, men skulle bara vilja skrika rakt utåt vissa saker, men ja behåller de lilla lugn som finns kvar i mig och andas ist, går och lagar lite god mat, så kommer ja sätta mig här sen och försöka få fram nå vettigt och säkert en hel del skäll oxå.. men egentligen så orkar ja inte längre, så bara släppa och gå?..

Min kära vän i Huddik, du är jättesaknad ja tänker på dig varje dag! Puss på dig tjejen!

Mia.

suck och suck..

Attans tänkte ja skulle orka mevärsta frukosten men icke de tog stopp.. ja som gjort iordning och allt.. suck men men.. De var ju ett försök iaf.. vet att magsäcken krympt en aning men trodde inte att de var så illa..

Idag tog ja mig en liten sovmorgon då ja är ledig hade kunna sovit bort hela dagen men efter moget övervägande me mig själv så insåg ja att de inte alls var en bra ide.. så de var bara att vackert kliva upp..

Så nu sitter ja här i morgonrock och orkar egentligen inte lyfta ett finger.. usch.. Men har ett litet schema över va som bör göras idag.. men äh ja vet inte allt borde kännas jättebra och jätteroligt och ja, men de känns mest just nu som en liten börda, över saker som bör göras.. suck..

Blir en liten vända på kupolen idag.. men bara en liten, som alla vet så får vi lön den 15e och de är imorn så blir en väldigt liten vända, då de inte finns typ en krona kvar..

Nej om man skulle ta tag i och duscha iaf så man kan gå utanför dörren om de skulle vara så..

Mia.

Sova..

Borde sova, verkligen sova.. har inte alls sovit mycket de senaste dygnen vilket inte alls är konstigt.. inte alls.. Men ja kan helt enkelt inte gå och lägga mig för när ja lägger mig ner så snurrar hela huvudet av massa tankar som gör att ja får ont i huvudet och sover jättedåligt.. så ja undviker sängen, ja vet inte nå bra sätt, men ja vet inte hur ja ska göra annars.. Suck..

Men ja lär sova nu om ja inte ska sova bort hela dagen imorn, har lite att göra så.. ledig iaf så de känns skönt :)

Nej..

Mia.

inga kärlekshandtag va ja kan se..

För tredje veckan irad så har ja ont i huvudet, känns som om ja vore bakis men vilket ja inte alls är.. Men ja vet ja är spänd har en miljon och tänka på och allt är väldigt mycket just nu.. Positivt är iaf att andra veckan i rad har ja vunnit på lotto, inge stora summor men själva grejen är att ja vann! Så något positivt iaf i allt den här skiten..

Ja vill inte ens ställa mig på vågen faktiskt.. Ja har inte sett något på mig själv, men ja har känt att de har nog tappats en del.. Så ikväll så ska ja svulla i semla och om ja hittar stavmixern så ska ja göra mig en Pinkpanther dvs en jordgubbsmilkshake.. :) Men ja tror inte de gjorde så mycket till faktiskt.. Men ja är ju just nu väldigt fit till beach 2010 måste ja säga.. eller ja kanske snudd på åt andra hållet, har inte kolla så noga, men vet du att de orkar ja inte engagera mig i just nu.. Inget känns väsentligt.. Ja såg i spegeln idag att ja borde verkligen ha noppat ögonbrynen, men ja har inte ork till de.. man får vara glad att man borstar tänderna och duschar en gång om dagen just nu tror ja.. Ja orkar helt enkelt inte alls bry mig..

Nej nu ska de skruvas lite.. Thedrickningen är avklarad dags och göra någon nytta..

Lyssnar lite på The Story med Brandi Carlile.. Så bra låt..

Ibland behöver man en vän och ibland behöver man två..

Önskar du vore här..

Mia.

i cant belive this..

Nästan 2 timmars sön inatt och en väldigt lång dag, väldigt lång.. Fram och tillbaka me bil, och ja de mesta är väl klart, hälften att fixa och de är ju som de är.. Borde känna mig lite glad men nej inte de minsta faktiskt.. De var inte alls meningen att de skulle vara så här.. Inte alls.. De suger verkligen..

Efter en väldigt lång dag är de dags för att försöka få någon mer timme sömn, jobb som gäller imorn.. skulle behövt den dagen ledig, men de är ju bara till två så får försöka överleva den dagen.. Sen blir de inhandling av lite mat, de fullkomligt ekar i kyl o frys.. så ja ja vet ju va ja ska göra imorn..

Mår apa av de här och känner mig helt förstörd, detta tar verkligen knäcken på mig ordentligt och vet inte hur ja ska orka, ja vet att ja antagligen kommer bryta ihop en hel del.. men de tar ja då.. De suger..

Önskar du var här..

Mia.

im almost dead..

Morgondagen kommer bokstavligen ta livet av mig.. suck imorn behövs de verkligen överrösas me kärlek verkligen annars kommer ja inte ta mig igenom dagen ja bävar verkligen för den.. Känner mig som om ja ska börja gymnasiet igen och inte känner någon, de här är f*n inte lätt alls.. Så kom den dagen imorn som ja trodde aldrig skulle komma, trodde de skulle vara såhär jämt och att inget annat skulle hända.. Har nog förnekat för mig själv i en månad nu, men nu börjar ja förstå... Vet inte va ja ska skriva, men de här är inte lätt och ja hoppas att allt kommer bli bra, behöver massa kärlek bara för att inte bryta ihop helt.. För känns som om de är de ja gör.. sucksesivt neråt.. Panikångest kanske.. de gör ont i hela kroppen i hjärta och hjärna och ja som ja skrev igår de känns förjävligt.. Ont när ja andas och helt fel de var inte såhär de var tänkt att de skulle bli, men ibland så blir de inte som man tänkt sig, man ska inte lägga puzzel, de är inte alltid alla bitar faller på plats..

Min karl är iaf oerhört vacker när man ser på honom när han sover.. :) De blir man iaf lycklig av :)

Konstigt att de gör ont intill högeraxel när ja andas.. mycket märkligt.. hmm..

Nej dags och glömma min vardag en sväng och sova.. de är upp tidigt som bara den som gäller imorn..

Mia.

mår förjävligt helt enkelt..

Ja mår helt ärligt apdåligt.. är förkyld, tokförkyld dessutom och mitt liv känns förjävligt just nu.. allt känns hopplöst, de känns inte alls bra, idag har tårarna rullat ner jättemycket bara rullat och de kändes inte alls bra att göra de vi gjorde på eftermiddagen kvällningen.. Kändes förjävligt helt enkelt.. De säger att allt ska bli bra, men denna vecka har inte alls känts nå bra och på måndag så ja.. Allt har bara varit jättekonstigt denna vecka men förstod lite mer igår varför och ja.. Nu vet ja inte alls, ja har tappat total kontroll över mitt eget liv och vet inte alls va som händer, vilket är jättekonstigt och ja ja vet inte.. Känns som om allt inte är upp till mig, och att ja ja bara väntar på och höra va som händer.. Usch.. känns verkligen som att de suger fetpurjo just nu.. Vill bara ha tillbaka kontrollen och veta va som händer i mitt liv, så behöver lite hjälp.. Imorn nalkas de jobb och ja vet inte hur ja ska orka hela dagen och önskar att ja bett om att vara ledig helt på måndagen ist, för ja vet att de kommer gråtas ja vet att tårarna kommer rulla ner, och de känns inte ok.. De känns inte bra, inte bra alls faktiskt.. Men hoppet är de sista som överger en säger de.. Så vi får väl hoppas på de..

Ska nog lägga mig i sängen och självdö ett tag hoppas på några timmars sömn för ja misstänker att de här kommer bli en sömnlös natt me massa funderingar vilket ja helst hade velat hoppa, borde ha kommit för länge sen men de slog mig i dag när vi stod på gården att de här känns inte alls bra.. Helst av allt skulle ja inte vilja se min egna blick när ja insåg att de här är inte bra.. De är som en dålig film me mig i huvudrollen och ja ser mig själv stå brevid mig precis som om ja just dött.. Ungefär så känns de.. De dog en liten bit av mig idag och ja hoppas att den lilla bit börjar leva snart igen..

Its killing me softly when im feeling like this.. 
Måste nog ta en liten gald låt på Spotify och försöka tänka lite positivt men nedan följer en låt som ni får njuta av en sväng medans ja beger mig till sängen och försöker drömma mig bort en sväng..

Önskar bara att de var en annan dag en annan månad och solen lyste och ja bara fick känna att ja mådde 100 och att ja fick dig att må bra och bara vara lycklig me mig.. 



Mia.

The proposal..

Jaha en cider en god middag och en bra film senare.. trodde att kl var mycket mer men tydligt inte.. Trodde de var dags för sova men inte riktigt än ja ska ta och göra mig en berömd kopp the.. :) Ist för att svulla massa chips och godis blev de frukt idag, apelsin passionsfrukt litchiplommon och lite vindruvor, mumma satt fint då ja inte hade typ nått och göra dessert av.. men frukt fick duga.. :) Kan varmt rekomendera filmen The Proposal med sandra bullock :) Värmde i hjärtat och ett rejält skratt faktiskt, den tar lätt igen de två andra ja sett de senaste dagarna, pianot som för visso var en bra film, men de hände inte alltför mycket och sen dagen innan de Stolthet och fördom, där kan ja säga bortkastade tre timmar men den här filmen på drygt två timmar tippar ja på tog igen all förlorad tid då ja skratta en hel del :) Behövdes tack för att den fanns här :)

Fick en kommentar av en läsare ja har ingen aning om tack ja ska ha en trevlig helg.. antagligen för att ragga läsare till sin egen blogg, men om inte så tackar ja för att du läser iaf.. :P

Just nu är de alldeles för många steg till köket, thevattnet är klart men orkar inte riktigt resa på mig.. suck dagens i-landsproblem antar ja :)

Nuså.. äntligen fixat mig en kopp the samtidigt som snoret rinner typ, ja ja vet inte så fräscht men de är ju bara ena näsan ;) Hoppas på att de är en endagsförkylning, men vaddå man kan väl hoppas iaf eller :)

Nej tror de är snart dags för sängen då ja är rätt sliten faktiskt.. Ledig imorn jobba fyra ledig en och sen är de lite suddigt framöver men de visar sig, tar morgondagen först och så får vi se va som händer sen jada jada..

På måndag gäller de.. hur de känns? jadu.. ja vet faktiskt inte, lite ångest lite blandade känslor och ja ja vet inte alls me de blir säkert bra som min karl säger, ja hoppas du har rätt oxå..

Mia.

Finns en rad som snurrar i mitt huvud..

I want your love and i want your revenge, you and me could have a bad romance..
Bad Romance - Lady Gaga


Lite synd om mig idag.. bara lite..

Idag är de lite synd om mig faktiskt.. ja är förkyld! suck har inte tid att bli sjuk och har inte tid me de där snoret, men så länge de bara är näsan och lite hals så är de väl ok.. antar ja..

Imorn så åker de iväg till ikea, ska shoppas och ja hoppas pengarna räcker, hoppas men de borde de göra, ja vet iaf va ja ska köpa så så mycket kan de inte dra iväg hoppas ja.. Blir en himla lång dag imorn, men de får väl vara så.. och så hoppas ja att min sambo står redo när ja kommer hem och hjälper mig och bära lite.. :)

Största frågan just nu, va ska man äta till middag...?

Köpte en apelsin idag, ja ja vet me den vägde 600 så tyckte de räckte me en, sen kom ja inte in i skalet så ja får göra ett försök senare, bara för övrig info.. :) Men behöver väl c-vitaminerna..

Nej.. Later..

Mia.

Bad romance..

Ja är lite överlycklig och extra kär i min bil idag, efter att ha spenderat X antal kronor på bilen nu me batteri och med att fixa fläktrem, lämnat in den på service och fixat bildörren så ja slipper låsa in mig och kan ta mig in genom förardörren så är ja nöjd, väldigt mycket fattigare som kommer ta ett tag att komma ikapp igen men ja är väldigt glad att de funkar, nu ska ja bara spendera X antal kronor till på att byta avgassystem, nya bromsar bak och ny framruta så kommer ja en helt ny bil.. :D Fick som lånebil idag en ny polo en 09 tror ja de var, som var bra mycket bättre än SKODA, och mycket körvänlig men min bil är MIN bil, och den är så himla bra, mycket nöjd över mitt köp me den här som min kära sambo hjälpt mig me :) Tack!

Imorn är de en lite kortare arbetsdag som väntar, sen ska de inhandlas lite baguetter så vi kan ta me oss på den långa färden vi har framför oss till IKEA i uppsala och inhandla massa.. ännu mer fattig men de behövs så ja ja får väl spendera de pengarna på de då helt enkelt.. De kommer säkert bli bra :) Sen imornkväll ska ja bara njuta av en ledig tid en sväng.. Få se va kvällen bjuder på de visar sig helt enkelt.. På tisdag efter mycket längre jobbig period och mycket att tänka på och sånt och massa skallebank så kommer ja säkerligen bli sjuk, räknar me de iaf då ja hoppas på att allt bara släpper och ja är ju ledig på tisdag vilket betyder lite avslappning så ja antar att ja blir sjuk då men ja hoppas att ja slipper för ja har inte riktigt tid me de helt enkelt.. :)

Ibland förstår ja verkligen inte alls.. men de är väl inte meningen att man ska förstå ibland heller.. eller.. Ja blir bara så himla lessen..

Aahh.. så mycket som ja skulle vilja tömma ur mig här just nu men ingen ide.. de blir bara fel.. Som vanligt då..

Tar mig en kopp the och lallar i soffan en sväng ist väntar på Fringe som börjar tio men vet inte riktigt hur ja ska hålla mig vaken tills dess bara..


En låt som verkligen satt sig..


Mia.

ja och min älskade bil..

Min älskade bil, som för övrigt inte heller gillar minus 28,nånting grader, Har nu låst in mig i bilen två dagar i rad.. Ja bara måste ju älska den här bilen, verkligen.. Imorn ska ja få de fixat, rädd för att de kommer säga att ja måste byta ut hela skiten, då andra sidan börjar fungera mindre bra nu oxå.. Suck och dubbelpust.. Men ja får ju se de på den positiva sidan, ja kommer ju få en fungerande sida, den man kör på och dessutom behöver ja inte klättra över längre, så tack :) Och ja har ju lärt mig hur man låser min bil, och ja vet ju om de är någon som vill stjäla den så kommer de inte komma ut utan våld för de vet inte hur man gör.. haha.. :) Så fastän att ja måste ha världens skitmärke till lånebil, ALDRIG köpa Skoda, men kan bara hoppas på att Skoda Octavia är bättre än Fabian som ja hade sist.. Vilken j**la skitbil.. Ska man inte bara älska lånebilen som är årets modell och gått sådär 200 mil.. Eller, är de inte de som är tanken?? Trodde de, men och andra sidan så fick de mig och bara älska min bil ännu mer :)

Kära arb.kamrat kom tillbaka till jobbet NU! Inget är som utan dig ju! Saknar dig tjejen <3

Ska ta en andpaus och sätta i motorvärmaren över natten så att bilen startar imorn, den behöver lite värme och kärlek.. precis som jag.. :) Och man lär ju bokstavligen hålla andan när man går ut för de är så kallt, ja vill inte ens veta hur kallt de är.. Men glada nyheter om de stämmer, så kommer de runt blge trakten enligt Aftonbladets dagstidning idag att bli inte mindre än minus åtta, HA va sägs om de, ja hoppas verkligen att de stämmer, för då kommer jag och min bil må så himla mycket bättre :) Ser ja framemot massor :)

Ser på en film på trean som heter Mine yours and ours.. Väldigt fascinerande måste ja säga, och för sånna som har egna barn, egna barn från två håll, eller bara är plastmamma eller plastpappa är den faktiskt väldigt bra att titta på.. Bra sätt att lära sig att kompromissa lite lättare.. Men för övrigt en ganska rolig film eller ja en såndär man kan sitta och slötitta på lite..

En kopp sedvanligt the, och sen sova, laga bil och jobba imorn står på schema.. kanske inhandla mig en grej oxå, men de visar sig helt enkelt.. :)

Mia.

Ikea.se vilken bra sida.. verkligen

Måste bara ge en himla eloge för IKEAs hemsida, den är så j**la värdelös.. Helt enkelt förjävlig.. Försökte komma till kundservice.. Men ja gav upp, eniro funka bättre.. synd bara att ja kommer till en växel typ i skåne och inte till Ikea Valbo, trots 026 som riktnr, Ville prata me de på varuhuset ang en sak, men Icke. Så tack så hemskt mycket för all hjälp ja fick.. Verkligen.. typiskt.. Men me lite hjälp från IKEAkatalogen och lite sökning så lyckades ja ju själv, men tänk att de ska vara så svårt, och man ska ta reda på kundservice nr i katalogen, ja då står de öppettider och för mer info gå in på www.ikea.se Kunde de inte bara slängt in nr oxå.. Nej.. Visst lite upprörd, de finns faktiskt nr, men ja missa de..

Men de har ju trots allt en hemsida.. de är ju iaf grattis..

Idag låste bilen in mig igen.. suck.. åkte till affären och fick vända och hem igen då ja inte tog mig ut så ja fick hjälp till att öppna, och när dörren väl var upplåst, vilken miss av mig, kunde ja åka till affären utan problem, tur de inte var så långt denna gång.. Börjar bli riktigt less på att klättra mig igenom bilen, så ja hoppas verkligen att de fixar till de på torsdag, verkligen.. För de pengarna hoppas ja verkligen att de låser upp de..

Nej nu ska ja dö ett tag i soffan, ladda för jobb imorn..

Mia.

Iskallt, verkligen..

Sitter me raggsockor, tofflor, dubbla tjocktröjor, täcke och mössa på mig och är inomhus.. de är olidligt kallt.. min plan om att ugnen skulle ge massa värme försvann ganska fort.. brr.. men men va var de två och en halv månad tills de skulle bli vår, längtar verkligen dit.. verkligen.. Kallt.. och imorn skulle de bli ännu kallare så ja hoppas verkligen att de blir varmare snart.. De som är positivt är ju att solen börjat lysa igen, men de hjälper lixom inte, väntar tills ja kan sitta ute och värma mig i solen och bara ha en massa vår.. och varmt! Men men så länge bilen startar är ja nöjd.. Motorvärmare inatt kanske är en idé..

Igår sov ja nästan bort hela dagen eller ja ja slutade ju halv ett, men sen så gjorde ja inte många knop när de väsentliga var gjort, så då var de sova i soffan och la mig vi halv tolv kanske ja vet faktiskt inte.. sen sova igen, och normalt sett när man sover eftermiddag så brukar de vara omöjligt att sova på nätterna, men tydligen inte nuförtiden.. Men bara sex dagar kvar sen kanske allt släpper och ja kan slapna av.. Hoppas iaf.. Min karl tycker nog att ja är världens drygaste just nu oxå, då ja har en miljon tankar och en miljon känslor så ja är så himla känslig för allt och huvudet går i hundra åttio, så de blir lätt lite fel.. Förlåt.. men ja hoppas de ordnar upp sig snarast! Och ja räknar me att måndag nästa vecka kommer lösa allt och allt kommer bli toppen.. eller?! De visar sig helt enkelt.. Och de sköna är att de visar sig rätt snart.. Ja får tänka som min karl gör att allt kommer bli hur bra som helst..

Shit så kallt de är.. Borde de inte vara vår snart... brrr...

Mia.


Jätterik! :)

Ja vann på lotto i lördags, jo de är sant! :D Hela 20 kronor haha, men ja vann iaf.. :)
Sitter och funderar på om man skulle gjort sig någon mat, då mannen kommer hem så sent från fjällen idag.. men ja funderar fortfarande så lär väl bli sova middag först.. Blev inte mycket till sömn inatt då ja och min vän satt och kolla på Sex and The City filmen som sluta halv tolv, vilket betydde sen säng, och som betydde jättetrött imorse och jättelite sömn.. suck.. men ja är ledig imorn så what the hell.. :)

Skulle ha använt skruvdragaren en sväng men ja orkar faktiskt inte.. får ta de en annan dag eller lite senare.. Ja vet inte om ja fått ihop allt, men de visar sig, och de ja glömt gjort de är inte hela världen de kan ja göra sen.. hmm.. :)

Nej nu ska ja sova en sväng och fundera ut va ja ska göra me min vinst för nått :)

Mia.

Fortfarande trött.. sova kanske vore en bra idé..

Idag blev de jätteavancerad taco till middag sen prova ja mig på att göra en dessert, som var helt ok faktiskt, hade vela haft en annan konsistens men.. Den var helt ok iaf, har ju köpt aftonbladets bok me desserter.. Fanns massa gott och prova, så nu jäklar blir de och prova dessert typ jämt.. Sugen på och prova göra sorbet.. men en annan dag då ja känner mig lite piggare, är rätt slut i kroppen fortfarande och skulle vilja sova snart.. Men men.. Imorn kommer darling hem och som ja vill kramas me honom massor! Men en dag till bara...

Har ju egentligen inget alls vettigt och skriva just nu då ja gjort två inlägg idag redan haha..

Men efter mitt bad kan ja tala om att ja dog fullständigt.. Men huvudvärken har släppt lite iaf.. lite..

Nej nu tv en ny kopp the kanske och se om diskmaskinen är klar så man kan plocka ur den.. :)

Mia.

Längtar till sommaren..

Längtar verkligen till sommaren igen..

Bara en aningens sliten idag..

Idag är ja helt slut, verkligen totalt död.. Trots brist på att göra nått igår kväll förutom en film då, men idag är ja helt körd i huvudet, som en arbetskamrat skulle sagt, helt slut i huvudet.. :) Ja har pallrat mig upp ur sängen för ungefär en timme sen då min telefon ringde ooch hörde om ja ville jobba idag då en tjej är sjuk, ja är hemskt lessen men ja behöver verkligen vara ledig, visst ja förlorar en hel del på att inte jobba idag, men de är inte värt de idag.. Tyvärr.. Sen skulle ja ju vara ledig idag, så då känns de inte lika hårt, men Tack, men Nej Tack.. Är så slut och trött och lite smått stressad tror ja, men ja tror att de kommer gå över nästa måndag, ja hoppas på de iaf.. Och förhoppningsvis kommer min lilla migrän/huvudvärk att försvinna då oxå.. Då ja kan andas ut och bara börja om me allt och ta de lugnt.. Eller va vet ja, de kanske blir ett stressmoment de oxå.. Men just nu får ja tänka på att de kommer bli bra då och de kommer gå över, åtminstone huvudvärken.. Eller så kanske ja lär plocka fram glasögonen, men ja vet att de inte är pga de som de här kommer, en aning stressad bara.. Men de går över.. De måste de :) På lördag blir de en tripp till IKEA igen, så får se om de får plats lite mer grejer när ja inte ska ha min lilla bil, utan lite släp.. Ja är så shoppingsugen idag, men ja kom på att ja inte behöver shoppa nått just direkt så..

Två dagar, ja skulle behöva vara ledig i två dagar.. Bara två.. :P Men man vet ju aldrig om tre veckor kan de ju bli jättelugnt me jobb, så lika bra att passa på när de behövs..

Har insett att ja har 5(!) veckors betald semester iår, förstår ni FEM! hela veckor.. men min fråga när ska ja ha tid me de, och min andra fråga är va ska ja göra under sån lång ledighet??! Va gör man när man har semester, och de gör ju inget av och vara ledig, men va ska man göra under sån lång tid? Hmm.. Ja får fundera ut nå bra, en utomlandsresa skulle ju inte vara helt fel, så får se till att spara lite, för ja får ju betalt under tiden ja är utomlands isof, ha förstår ni vilken lyx.. Ledig me betald, och ni kanske tycker att ja men vaddå de är väl inget, men har aldrig haft betald semester förr, och första året var nu då ja jobbat ihop sex dagars betald, så nu blir de ytterligare fem veckor till.. HA! Ja måste bara säga att ja älskar mitt jobb :) Men får fundera över va man gör när man har semester ett tag och när man ska ta de helt enkelt.. hmm.. tåls att tänka på.. :)

Idag har ja enbart ett uppdrag, de är att handla mat och försöka få de klart till sextiden.. och de borde ja ju kunna åstadkomma hoppas ja.. De blir den klassiska söndagsmaten Tacos :) Men nu funderar ja faktiskt på om ja skulle ta mig ett bad.. Va sägs om den söndagen.. :)

Mia.

Nytt år, nya möjligheter och nya problem..

De sägs att så som nyårsafton var är hur året kommer bli.. Men kan de inte vara så att nyårsafton spegalr hur de gamla året varit ist.. Iome att min nyårsafton förvisso var väldig trevlig me god mat och gott sällskap så blev de dock på småtimmarna där lite rörigt då ja åkte på en smäll av en tjej när ja stod snällt och fint och väntade på min tur till toaletten, och hon fick ju dock en smäll tillbaka, men ja slår ju aldrig först.. men ja.. För förra året var ju lite rörigt ganska upp och ner och mådde väl inte helt hundra, trots att förra årets nyårsafton var lugn och städad, och så blev ju inte mitt år alls, alltså måste de vara så att nyårsafton speglar året som varit och då kan de stämma mycket bättre.. så ja hoppas att 2010 kommer bli mycket bättre än de som vart och bara hoppas på de bästa, och om en vecka så kommer ett helt nytt kapitel starta i mitt liv, och vem vet hur allt kommer bli då.. ja hoppas på att de kommer bli mycket bättre, och att ja och min kära karl kommer ha de så himla bra ihop, de hoppas man väl jämt, men ja tror just nu att de kommer bli ett bra år, och lite lugnare lite stabilare och lite mer rak linje.. Man kan ju alltid hoppas, vem vet va som händer och va ja kommer skriva om ungefär tolv månader då året är slut igen..

Som sagt de är en vecka och en dag kvar tills ett helt nytt kapitel kommer starta i mitt liv, och ja vet inte alls, men ja hoppas att iome de så kommer mina migräner och försvinna och ja kommer inte känna mig lika stressad, hoppas kan man ju alltid göra.. Är dock nervös oxå, men me all rätt, men de är ju bara för att ja inte vet nått om hur de kommer bli.. De är med en skräckblandad förtjusning och ångest som ja känner för den dagen, och ingen kan tala om hur de kommer och bli, men på något sätt så längtar ja lite oxå, då ja tror på att allt kommer bli lite bättre, lite mer stabilare, och att vi två kommer må lite bättre.. Ja hoppas iaf, och de måste man ju göra, hur skulle de annars vara.. ?

Hade så gärna velat åkt till min kära arb.kamrat idag i blge och gått ut me henne och hennes tjejer, men min kropp är alldeles slut och ja är så trött, en liggande smygande migrån närmar sig oxå, så ja vet att de bästa är och stanna hemma.. Allt som har hänt under de månader som varit har tagit hårt på mig och de känns, om inte annat i kroppen och i huvudet, så idag lyssnar ja på min kropp så ja stannar tyvärr hemma.. De känns som de bästa alternativet just nu.. och vet ni! Imorn är ja ledig, och har sovmorgon! Haha! Men då vaknar man väl toktidigt ist.. men sovmorgon betyder att ja kan äta frukost i lugn och ro och bara ta de lugnt, inga måsten ingenting, och vet ni, de behöver jag..

Mia.


Nyår :)

RSS 2.0