Sån bra serie..

Jaha, har ni sett Fringe nångång? väldigt bra serie.. ser den just nu, men ja har ju skrivit tidigare att ja har extrem fobi för fjärilar, och de blev ju inte bättre av detta avsnitt...suck

Blev erbjuden jobb igår faktiskt, fick ett visitkort av en nykter dam, som sa att om ja var intresserad skulle ja höra av mig, och visst är ja de, men de är i grövelsjön.. en bit o åka..

Jag o min chef kom fram till en slutsats idag.. :) Jesus gick ju alltid i klänning och han hade långt hår, och umgicks alltid med killar.. därför kom vi underfund me att han måste ha varit tjej! :)

Har fresten lämnat ifrån mig nycklarna till min lägenhet så nu är ja helt utan lägenhet.. känns konstigt.. ja kommer verkligen sakna den där lägenheten..

Ibland känns de verkligen som om jag gör allt.. suck..

R och A var här idag och hälsa på :) de var kul o få besök, synd att de såg ut som hej kom o hjälp mig här bara.. men ja kan trösta er me att nu ser de bättre ut iaf.. så nästa gång.. :) fick paket, födelsedagspaket, fast de var ju ett tag sen ja fyllde.. men ändå.. :) de har ju varit borta ett tag..

Fick en väska av dem, den kommer bli perfekt nu när ja ska vara borta igen :) tack så mycket! och en snögubbe som man sätter i blommor, och den blev perfekt i mina julstjärnor som ja köpte idag! :) de blev jättebra när allt blev klart! :)

Ja vilken himla bra serie de där är.. Fringe.. kan ja ge myket reklam för verkligen, himla bra.. :)

Jaha.. antar att de är sova nu...

Mia.

Snart klar..

Ska upp och göra de sista i lägenheten.. jag drar mig lite.. de betyder att när ja är klar, så har ja ingen lägenhet längre, känns konstigt.. men på nått sätt känns de som de är dags för ett nytt kapitel i mitt liv..

Mia.

Lekskola..

Jag saknar dig U, såg ditt inlägg om Riesen, har inte ätit de sen du kom o gav mig de på jobbet i sommras, och e var defenitivt inte igår.. Hoppas att vi kan ses snart igen, alltid så kul o se dig!

Såg att jag blev utmanad, ja antar att ja lär ta de då :) Men de får komma i slutet av detta inlägg..

Idag var de total lekstuga för vuxna på min arb.plats.. jises shit.. Så man var helt mat när man sluta.. fick skjutsa hem C som vart ute på herrmiddag me killarna... Hade velat vara hemma ikväll, killen fick besök, och ja hade så gärna vela vart me, ja lägntar verkligen tills ja kan vara me och jobba lite mer som alla andra!

J och Å kanske kommer hit o hälsar på i mitt hem imorn, vi får se hur de blir..

Snart klar  me lägenheten, skönt skönt! anledningen till att ja inte velat ha hjälp o städa tror ja beror på att de är mitt hejdå till lägenheten, kommer sakna den!

Så till min utmaning, den gick visst ut på att man ska skriva 7 saker om sig själv, vad som helst om jag förstod rätt, och sedan utmana 7 st, men ja har inte sju stycken vänner som bloggar, va ja vet, så blir svårt..

* Jag är tidoptiminst, och tror alltid att jag hinner, och tror att ja kan tävla mot tiden, vilket inte alltid stämmer.. Därför har jag kl på armen som går några minuter före för att ja ska kunna lyckas någelunda..

* Jag tycker om barn sålänge de är max tre runt om kring.. fler gör mig stressad och får mig att tappa humöret...

* Jag gillar (har jag kommit på) att utsätta mig för mindre stressade situationer när ja egentligen inte behöver..

* Jag har en extrem fobi för fjärilar..

* Jag tycker oftast att det är bäst om jag gör saker själv, för då vet jag att de blir rätt gjort, vilket leder in på de lite pedantiska jag har ibland i huvudet...

* Jag har tvångstankar om massa saker, som att jag inte stängt av spisen, plattången, nu även hårfönen, fläkten, ungen att ja inte låst dörren osv.. kan fortsätta länge.. :)

 Sista punkten blir lite svår, iome att ja inte riktigt vet va ja ska skriva här.. Ja kan iofs fortsätta rätt länge..

* Allt vad som har med sjukhus att göra, får mig att må dåligt och känna ångest, och om jag är på ett sjukhus eller VC så börjar ja gärna gråta över minsta lilla.. Mitt resonemang har nog varit att inget positivt händer här... oftast dör folk..

Jaha, då har ja ju gjort min utmaning.. Nu skulle ja utmana folk.. haha http://rebekkaz.blogspot.com  och http://majjja83.blogg.se  och U de blir ju svår och utmana dig då..:)

Mia.

trötter

Har precis tagit reda på va de kostar o ringa när vi är på Kap Verde.. inte gratis kan ja ju säga, 43 kronor per minut, eller om någon ringer mig kostar de mig 15 kronor per minut.. smsa är dock inte så jättedyrt i jämförelse bara fem och 76 men inte om man skickar till mig :) så de kommer vara radioskugga i princip hela semestern, och ja kommer sakna min älsklings röst när ja är borta, kommer sakna honom massor ofantligt massor..

Sitter o väntar på o åka till jobbet, vet inte riktigt va ja ska göra, orkar inte göra nått heller.. Har en förkylning som jag tror håller på o blir värre och värre, så skulle inte förvåna mig om ja åker på o blir sjuk.. suck.. Vet inte riktigt heller när ja ska hinna klart o städa lägenheten.. hmmm.. förhoppningsvis hinner ja göra massor i helgen så ja kan lämna nyckeln på tisdag.. hoppas hoppas

Jaha... de snöar ute.. skönt me lite vinterkänsla, synd att de blir så kallt bara.. Känns rätt märkligt att åka till ett varmt land med sol och bad i två veckor snart.. me tanke på att de är snart december..

Funderade på om man skulle tagit o köpt en julstjärna, fast känns lite tidigt.. men de är de nog egentligen inte.. ja tar ju allafall död på dem, så ja hinner ju köpa nya innan julen är slut.. haha

Nej nu ska ja titta tågtider hem nästa vecka få se va de kostar..

Mia.

orkar inte idag..

Suck.. idag känns inte som en bra dag alls.. orkar ingenting idag.. Dagen började ju höjdare me att herrn körde i diket och jag fick åka o hämta honom.. sen soman ja om ett tag och nu sitter ja här och bara känner att ja inte orkar idag..

Har en kartong att packa upp, men känner att ja verkligen inte orkar.. ingen som helst lust alls.. borde äta lunch oxå, men orkar inte gå ner i frysen.. ni vet hur ja känner, en sån dag då man bara vill sova bort den..

O kunde iaf ta mitt pass på kvällen idag,  så blir bara arenan, tänkte att vi kunde åka tillsammans hem efter matchen då bilproblemet inte var löst.. Förlorar ju iofs fem timmar, men ja känner att ja orkar verkligen inte bry mig i de heller.. Kommer väl sluta med att man inte får nån lön alls tillslut..

Nej, lite tv tror ja så ja kan motivera mig och göra något..

Mia.

...

Sitter i min väldigt tomma lägenhet just nu, ville åka hem till karln, men han skicka sms att ja skulle sova hemma.. de är ju trots allt antagligen halt ute och de ska upp tidigt imorn, kan vara skönt och sova ut lite, och dessutom finns de nästan ingen bensin i bilen.. är nog soppatorsk vilken sekund som helst nu.. Tur att man fick ihop lite dricks idag, så att ja kan åtminstone tanka lite denna vecka... synd bara att de är dags att flytta ut alla möbler nu i veckan, så de blir ju endel körning..

Sitter o lyssnar på en gammal låt just nu, men den är så bra.. It´s over now med Natascha Tomas.. Ibland måste man lyssna på sånna låtar oxå, och jag antar att ja börja nynna på den idag för att ja ska flytta... börjar kännas nu..

Sitter på golvet just nu, då jag inte har nå vardagsrumsbord och inge pyjamasbyxor så täcket är inlindat i mig.. och inte är de varmt heller.. ingen frukost har ja imorn heller.. ja skulle åkt hem ist..

Dessutom betyder de att ja måste nog göra nått åt lägenheten imorn.. Iome att ja inte har nå kläder me mig så ja kan hjälpa M att måla taket i deras nya hus, vilket kommer bli superbra tror ja.. :)

Tog en cider när ja kom hem nu, var inte igår, förrutom den igår.. :P och blir så sugen på o gå ut imorn.. men ja vet ju att ja inte har nå pengar, men de skulle behövas känner ja.. Men o andra sidan så är de ingen som hade lust eller kan gå ut imornkväll heller, så ja får helt enkelt hoppa över de..

Skulle ju ha jobba den 6 dec på diskogalan, men hörde att den var inställd, vet inte om de stämmer, men om de är så, så kanske man ska passa på att ta o gå ut en sväng ist, va sägs om falun kanske, fast och andra sidan, vill ja bara ha en sådär trevlig kväll som vi hade sist.. Längtar! Som de är just nu så känner ja att ja skulle kunna gå ut varje dag, saknar lite av den friheten och de liv ja hade lite förr.. Ja saknar åtminstone att ja inte kan bestämma själv när ja ska gå ut, utan att de styrs av mitt schema och att ja måste ta ledigt för att kunna gå ut..

Hoppas verkligen att ja lyckas få ett nytt jobb just nu!!

Mia.

Sliten..

Jag är helt färdig idag.. suck... men jag antar att ja hr gjort ganska mycket oxå... så nu har ja skyfflat in allt som jag inte vet va ja ska göra me de i massa skåp och garderober, så nu är de kurragömma med saker om jag ska hitta på dem sen.. :P men men de känns skönt att ja fått undan på de mesta, blir lite lätt illa till mods när de är saker exakt överallt.. men nu börjar lugnet komma tillbaka.. Lite saker kvar o ta tag i, men jag antar att ja inte kan göra allt påengång.. de kommer iaf bli en tuff vecka nästa vecka, och förhoppningsvis så är tvättstugan klar oxå, så ja slipper oroa mig för de sen när ja inte har lägenheten kvar..

Har faktiskt fått lite saker sålda på tradera och till vänner, så nu känner ja mig lite lättare till mods över de oxå.. Tradera verkade vara en knepig plats först innan ja fatta hur ja såg vem som vunnit osv.. men har lyckats sålt tre av fem produkter och de är ju bra, men inte så konstigt egentligen när jag tog sjukt låga priser med tanke på vad sakerna kostar egentligen men men nu blir ja av me de iaf, och de som vann blir ju himla glada, iome att de gjort ett fynd :) Funderar på om ja ska sälja min soffa faktiskt, men samtidigt, vet jag inte, iome att ja tycker ju faktiskt mycket om den, sen vet ja inte va man kan få för den heller.. så ja tänker ett tag på de..

Snart kommer herrn hem oxå, vilket är bra, för ja har känt mig sjukt ensam idag.. fast just nu borde ja faktiskt sova ett tag så ja orkar med natten..

Mia.

trött..

Idag är ja jättetrött.. har ganska nyligen vaknat i soffan, o känner att de är dags o gå upp, äta frukost och göra nått vettigt idag, de står ju ändå sju kartonger me saker uppe som sksa packas upp.. Orkar inte åka till lägenheten idag igen, har redan varit där två dagar nu och fått ur de mesta, så dags och ta en paus därifrån iaf tills nästa vecka.. då ja antar att de är dags och ta tag i och städa ur skåp och plocka ur möblerna.. Men måste ha hjälp me o ta ur möblerna såklart.. :P de blir lite tungt annars..

R PSP2 är tyvärr sålt så du vet.. fast kanske skulle haft budgivning :) haha..

Nej nu är ja hungrig, så dags och äta lite frukost.. sen börja packa upp.. önska ja hade lite sällskap bara, känner mig lite ensam, o de är ju inte så konstigt me tanke på att ja har haft sällskap dygnet runt på min semester, så blir de ju lite ovant och helt plötsligt vara helt själv på dagarna i tre dagar..

Mia.

ny dag..

Ny dag, nya tag..

Har ingen lust idag och börja.. suck... måste packa ur de sista i bilen först innan ja tar tag i resten, vilket betyder att ja måste plocka upp lite till här innan ja kan åka.. och sen är de tippen som gäller idag, ja har sjukt myckeet saker som ska kastas, som ja inte använt på tre år, som ja inte kommer använda alls.. Känns surt idag bara att ja är själv och inte har nå sällskap, skulle vart trevligt... men men.. är väl lika bra egentligen oxå, iome att ja antar att ja får mer gjort då, bara ja börja... skulle vilja köra säng och sånt idag oxå, men ja kan ju inte bära själv, och har ingen bil som den faktiskt går in i..

Ska leta på arb.givarintyg och skicka till FK oxå, så ja kan få ersättning för de dagar ja skulle jobbat fast ja var sjuk, men de visar väl sig i slutändan att ja inte får nå pengar iaf så... :P men som tur är så var de inte nå stora pengar de handla om iaf..

Nej, nu ska ja sätta lite fart..

Mia.

Hemma..

Wow.. 4 inlägg.. :) nice :) Ska svara på alla era frågor.. eller vänta de var väl bara M som fråga om de var ok o länka min blogg, och M de är helt ok :) kul om man ökar lite på statistiken :) R ja har kanske en köpare på PSP2 annars, kanske han är intresserad.. Ja hör av mig så fort ja vet.. :)

Nu till vår semester, den var toppen, kanon helt enkelt :) Så skönt som ja sagt tidigare och komma iväg, sen blev de ju himla bra väder, så vi kunde gå i flipflop och shorts, ingen färg på kroppen, men vaddå, de var varmt iaf.. :) Så skönt, tråkigt att komma hem till rengnigt sverige.. men men borta bra, men hemma är ju bäst i slutändan.. :)

Vi har sett massor.. Först var vi i Barcelona, som vi kom på var en himla fin stad, sen till Villafrance, så fint, och vackert väder.. vi åkte vidare till Pisa, och självklart så såg vi de lutande tornet, himla fint.. sen vidare till Civitaveccia, uttala de om ni kan.. :P där tog vi ett tog till Rom och gick till Coloseum, och var in där och titta :) Så fint, vidare i Rom till ett monument till Edward den andre eller nått i den stilen.. sjukt inponernde hantverk på alla byggnader, massor och titta på :) Sen åkte vi vidare till Neapel, vilket var en sådär stad, som inte egentligen behöver upplevas igen.. skitigt och rätt grå och tråkig stad, men de var ju en upplevelse de oxå.. Sen kom vi till Palermo, Sicilien, och där tog vi en sån där turistbuss och åkte runt, dit åker ja gärna igen, så fint ställe, och kan man spendera en hel del tid på :) Sen tillbaka till Barcelona och till Girona där planet avgick ifrån och sista hotellet låg.. Hade lyckats bokat ett riktigt fint hotellrum och i ett ganska lyxigt område, fina hus och riktigt fint ställe, så dit kan man oxå åka och titta lite igen om de är så :) Haft en hur underbar semester me massa mat, goda paraplydrinkar, och fint väder, en underbar blivande sambo och allt har gått jättebra.. kommer naturligtvis lägga ut lite bilder på FB :)

Från och med den 1 dec så byter fröken adress helt iaf :) lägenheten är uthyrd och ja flyttar till min kära karl :) blir en spännande resa, och blir en upplevelse.. :) Lite nervöst är de ju naturligtvis iome att ja inte har bott me nån förr.. :P Men de blir säkert bra :)

Nu ligger mina två grabbar och sover i soffan brevid mig och just nu njuter ja av tillvaron bara..

Imorn ska ja in till lägenheten igen och fixa lite.. sen ska ja lämna mitt CV får se om de blir nå mer jobb.. och sen ska ja in till chefen och se hur ja ska jobba i veckan, om ja ska jobba.. :P ingen aning men ja hoppas väl att de blir som vanligt :) På lördag jobbar ja på arenan och då är de Lena + Orup :) ska bli himla skoj, och förhoppningsvis så får man se lite av showen iaf :)

Nej, lite tv sen sova.. :)

Mia.

SEMESTER!

Nu ar d antligen semester.. sa skont och vara hemifran, vadret kunde dock ha varit lite battre, och de kunde ha varit lite battre pa o prata engelska, men de funkar, vi tar oss framat iaf.. Sitter just nu i Barcelona pa vandrarhemmet och vantar pa frukost, vi slockna sa tidigt igar sa vi vakna fem.. men men nu ar vi utvilade iaf och valdigt hungriga.. tur att de finns internet ibland sa att man kan fordriva tiden me natt..

Igar gick vi hela dagen i Barcelona, var forbi Camp Nor en jattestor stadio.. och titta lite, sen gick och gick och gick vi.. Hittade ett stort gult M som vi at middag pa iome att vi bada var jattehungriga och inte ar sa valdigt bra pa spanska, rattare sagt vi fattar val egentligen ingentin, och de som bor har ar inte sa bra pa engelska, sa de krockar lite.. forsoker hitta en smileygubbe, men tangentbordet funkar inte heller som vanligt, sa de blir svart.. Vi lyckades iaf bestalla pa McDonalds, som egentligen borde vara ganska enkelt, men allt ar ju oversatt till spanska.. De var iaf valdigt gott..

Nu sitter vi o vantar pa frukost och just nu gar tiden lite val sakta.. Jattehungrig!

Kanske uppdaterar mer en annan dag, men nu ska vi njuta av en skon semester!

Mia.

RSS 2.0