Hemma..

Wow.. 4 inlägg.. :) nice :) Ska svara på alla era frågor.. eller vänta de var väl bara M som fråga om de var ok o länka min blogg, och M de är helt ok :) kul om man ökar lite på statistiken :) R ja har kanske en köpare på PSP2 annars, kanske han är intresserad.. Ja hör av mig så fort ja vet.. :)

Nu till vår semester, den var toppen, kanon helt enkelt :) Så skönt som ja sagt tidigare och komma iväg, sen blev de ju himla bra väder, så vi kunde gå i flipflop och shorts, ingen färg på kroppen, men vaddå, de var varmt iaf.. :) Så skönt, tråkigt att komma hem till rengnigt sverige.. men men borta bra, men hemma är ju bäst i slutändan.. :)

Vi har sett massor.. Först var vi i Barcelona, som vi kom på var en himla fin stad, sen till Villafrance, så fint, och vackert väder.. vi åkte vidare till Pisa, och självklart så såg vi de lutande tornet, himla fint.. sen vidare till Civitaveccia, uttala de om ni kan.. :P där tog vi ett tog till Rom och gick till Coloseum, och var in där och titta :) Så fint, vidare i Rom till ett monument till Edward den andre eller nått i den stilen.. sjukt inponernde hantverk på alla byggnader, massor och titta på :) Sen åkte vi vidare till Neapel, vilket var en sådär stad, som inte egentligen behöver upplevas igen.. skitigt och rätt grå och tråkig stad, men de var ju en upplevelse de oxå.. Sen kom vi till Palermo, Sicilien, och där tog vi en sån där turistbuss och åkte runt, dit åker ja gärna igen, så fint ställe, och kan man spendera en hel del tid på :) Sen tillbaka till Barcelona och till Girona där planet avgick ifrån och sista hotellet låg.. Hade lyckats bokat ett riktigt fint hotellrum och i ett ganska lyxigt område, fina hus och riktigt fint ställe, så dit kan man oxå åka och titta lite igen om de är så :) Haft en hur underbar semester me massa mat, goda paraplydrinkar, och fint väder, en underbar blivande sambo och allt har gått jättebra.. kommer naturligtvis lägga ut lite bilder på FB :)

Från och med den 1 dec så byter fröken adress helt iaf :) lägenheten är uthyrd och ja flyttar till min kära karl :) blir en spännande resa, och blir en upplevelse.. :) Lite nervöst är de ju naturligtvis iome att ja inte har bott me nån förr.. :P Men de blir säkert bra :)

Nu ligger mina två grabbar och sover i soffan brevid mig och just nu njuter ja av tillvaron bara..

Imorn ska ja in till lägenheten igen och fixa lite.. sen ska ja lämna mitt CV får se om de blir nå mer jobb.. och sen ska ja in till chefen och se hur ja ska jobba i veckan, om ja ska jobba.. :P ingen aning men ja hoppas väl att de blir som vanligt :) På lördag jobbar ja på arenan och då är de Lena + Orup :) ska bli himla skoj, och förhoppningsvis så får man se lite av showen iaf :)

Nej, lite tv sen sova.. :)

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0