Pengar, pengar..

Ja vet ja borde verkligen göra nått idag, när ja ändå är ledig, men känns som ja tog tag i allt i söndags med tvätt och sånt.. borde klä på soffan, men tror inte de har hunnit torka sen gårdagens bravader.. Eller de kanske den har bara de att ja orkar inte just nu.. haha.. :)

Imorse var de tydligen iskallt ute, så nu börajr de bli dags och skrapa rutor och frysa igen... har verkligen inte lägntat till den här årsstiden, vad hände me kära hösten då? Har suttit och tittat igen min ekonomi nu på förmiddagen kan bara tala om att de ser inte ljust ut, inte alls.. Speciellt när ja blev "lurad" till och inte skriva nått nytt anställningsbevis på gamla jobbet iome att ja hade ett, vilket resultera i INGEN lön, precis va ja behövde denna månad, inte.. Men pengarna kommer nästa månad så de blir ju mer då, men de hjälper inte långt just nu.. suck... Men bara ta nya tag och gilla läget eller hur var de nu då? Ja kan ju iaf inte göra nått åt de så..

Kanske dags och lägga ut den där soffan på blocket.. men de skulle bara lösa för stunden, men egentligen är de väl värt och prova, och ja har ju som sagt bott här ett bra tag nu och den bara står där så.. hmm.. Men ja gillar den så himla mycket, men o andra sidan ja använder den inte heller så.. Men min karl tror inte ja kan få så mycket som ja vill ha för den, men man kan ju alltid chansa.. Kanske finns någon som tycker den är värd de priset..

Skulle ju köpa biljetter till Lars Winnerbäck oxå, men som de ser ut just nu så blir de nog inge av me de då ja inte vet hur ja ska lösa de.. men ja ska dit för ja har ju mitt sällskap och gå me :)

Jaja dags och ta tag och göra nått iaf..

Mia

p-fest, IDOL och Greys..

Mycket händer, och samtidigt inget alls..

Har haft semester, som min kollega sa till mig, en välförtjänt semester, och att ja verkligen skulle unna mig, tack!

De var varmt, soligt och fint, kreta är ju en väldigt annorlunda ö, inte för att ja är så berest men ändå.. Först är de sand, grus och asfalt och turister.. sen längre in i landet är de som om man kommer in i filmen sagan om ringen me höga berg och djupa dalar.. Väldigt vackert.. Men nackdelen var ju att ja saknade min karl så himla mycket!

Skönt och vara hemma igen..

Veckan som varit har varit lite jobb och P-fest i lördags, väldigt trevligt :) Först förfest hos en av världens bästa kollegor! och sen lite bowling och sen middag dryck, förfest hos chefen, hela huset gungar, hem till henne och åt toast, jordens febertopp, somna och ja tack för en lyckad kväll! :) Gör vi igen snart hoppas ja, ser framemot julfesten, om de är så att man får vara me då :)

Imorn blir de som de ser ut en ledig dag, och ja har inte riktigt planerat nått alls egentligen, funderar på om ja skulle ta lite sovmorgon, plocka lite och bara vara.. Min vän ville fika på eftermiddagen, men som de känns just nu vill ja bara vara hemma, men imorn är en annan dag..

Annars händer faktiskt inte mycket alls, inte mycket jobb för tillfället, men de vänder snart hoppas ja, fann en hundring på golvet i lördags, så ja hoppas att ja vunnit på lotto oxå, bar några tusenlappar, de är väl inte så himla mycket att begära? :) Jaha.. ja vi får se hur de blir imorn.. :)

Nu ska ja se vilka två som går till finalomgångarna av IDOL..

På onsdag börjar Grey´s igen, ja säger bara missa INTE! har sett första minuterna på kanal5.se ojojoj säger ja bara!

Ser framemot och se Fringe igen, men lär väl dröja några veckor innan säsongen börjar igen..

Säger tack och gonatt!

Mia.

Nu sticker ja för en sväng..

Sitter i soffan och har precis ätit frukost.. detta kommer bli en lång dag, mycket bilåkande, och lite flygplansåkande.. Ja kan helt ärligt erkänna att ja är nervös.. Väldigt mycket nervös faktiskt, över väldigt mycket, mest resan, men har en obehaglig känsla över när ja kommer hem, fast ja hoppas bara de är inbillning i hjärnan, för ja vill gärna ha de bra när ja kommer hem.. Men nervös är väl inte så konstigt egentligen då ja vet hur ja tycker om o flyga, och me en tokförkylning så vet ja att de kommer bli ett helvete för mina trummhinnor, som i normalt fall inte alls brukar tycka de är så roligt.. men men.. ja hoppas på de bästa! Och ja kommer ju toklängta och toksakna min Darling här hemma, gud va ja kommer sakna dig!!!!!!!!!!!!!! Men kommer hem igen om en vecka och en dag, då kommer ja tokkrama dig och kyssa dig för ja kommer ha längtat ihjäl mig efter dig!!

Har försökt och packa lite, men de slutar ju alltid me att man har FÖR mycket me sig... så ja ska rensa ut lite, och de ja tänkte ha på mig idag, är lite för kallt så de blev lite mer plats i väskan :) Nej nu tar ja semester från vardagen och hoppas verkligen att ja blir frisk snarast så ja kan jobba nästa vecka igen! Har inte tid och vara sjuk!

Så ja säger hejdå till vardagen, välkommen semester, kommer tänka på DIG varenda sekund!

Mia.

Hemma..

Snor.. massa snor.. typiskt.. men men de är ju inte så mycket och göra åt, tur ändå att ja inte jobbar idag, då hade ja inte orkat mycket, men de känns ju jävligt surt då ja faktiskt ville jobba idag.. Men ibland är de tur man har en sambo som talar om att man faktiskt är sjuk.. Försöker sakta men säkert ta tag i saker här hemma, men motivationen och orken dyker inte riktigt upp som ja vill.. behöver ta en dusch för och friska i mig lite och skulle behöva hämta min nya telefon.. Så ja vet va ja har på todolistan.. men behöver packa oxå.. vet inte var ja ska börjar.. ta hand om tvätten först kanske så de är bara stoppa i sen i väskan..

Rätta lotto alldeles nyss och ja kan tala om att ja var inte så nära 156 miljoner, men ja gjorde ett försök iaf.. nån siffra rätt, men nja.. de räckte inte hela vägen om man säger så..

Jahapp ska man..

Mia.

Sjuk snorunge..

Mia har en jättefin sovande karl brevid mig.. Som ja älskar honom, tror inte han förstår hur mycket bara.. :)

Den här dagen har verkligen sugit rejält.. Vakna och mådde som ett lass skit, men trodde de var för gårdagens bravader, men när ja spydde för tredje gången så insåg ja att ja nog var sjuk.. Sagt och gjort så låg ja i fosterställning typ hela dagen och skakade me benen för att avdistrahera mig från magen, hatar verkligen magsjuka, men men.. Ringde chefen och sa att ja inte kommer, och de känns ju verkligen surt då ja ska vara ledig en vecka på tisdag.. men eftersom ja spytt hela dagen så vill man ju inte smitta de andra.. När de gick över så kom jordens dunderförkylning så nu sitter ja och snorar ist.. suck.. Men som min samob sa tur att de kom nu och inte på tisdag, och de har han rätt i.. Så nu är de full kurering som gäller, och snart dags för massa sömn.. hoppas på att febern inte dyker upp bara.. Tycker synd om mina öron om ja ska flyga oxå, men ja klagar inte, och de ska faktiskt bli skönt me lite sol och värme, dock önskar ja verkligen att min karl kunde vara me! Men ja de är ju som de är, men önskar verkligen att han var me mig!

Har suttit på eftermiddagen och letat resor eller ja min karl har gjort de, ja har mest legat i soffan och inte gjort nått.. Får se om vi kanske kan spara till o åka i vår.. de vore så himla trevligt! Men vi skulle behöva komma iväh en sväng innan dess och verkligen bara rå om varann! De skulle vi behöva..

Nej nu säger ja gonatt och hoppas på att dagen imorn blir bättre, och att ja kan åka o hämta min nya telefon :) men vi får se, lär packa lite oxå, måste ju ha me mig nått iaf och tvätta lär ja ju göra så de finns nå rent..

Mia.

va gör ja som är så fel hela tiden..??

Nu har ja gjort nått fel igen, fast ja vet inte riktigt va de är bara.. svårt o rätta till då..

Idag ska ja luncha me en vän på de lokala fiket och sen bär de av och jobba, blir en lugn helg i helgen då ja ska jobba imornbitti oxå, och sen orkar ja nog helt enkelt inte göra nått på lördag, så blir och bli hemma..

Ska för första gången ta ut betalt semester i veckan, spännande.. :) tänkte ta ut de dagar som ja skulle jobbat, ingen ide och spara till i oktober och Paris, för de blir tyvärr inget, så någon som vill köpa biljetter den 15:e bara säga till.. Tycker de är himla tråkigt att de inte blir nått, men ja antar att ja inte kan göra så mycket åt de..

Kan någon förklara hur ja ska göra me de här eller? Känner mig helt tom och som om någon bar kört över mig helt enkelt..

När ja vakna imorse så hade ja inte nån röst, vill verkligen inte bli sjuk, har ja inte lust me alls, men vi får se då, halsont och utan röst kan ja leva me..

Mia.

surprise..

Mia får surprisesemester på tisdag.. :) Fick frågan av min mamma om de kunde få bjuda me mig till Kreta en vecka, nästa vecka.. Tacka nej först då ja trodde de skulle bli problem me jobbet och byta och så, men ringde min chef och chansa och inge problem, och ringde mamma och fråga om ja fortfarande fick följa, och de fick ja.. så på tisdag får ja tydligen semester.. Skulle vilja och ja hoppas att min karl kan följa me oxå.. men vi får väl se.. men hoppas kan man ju alltid göra..

Ikväll blir de IDOL och nu dricker ja the och kurerar halsen, känns som om ja håller på o blir sjuk.. men kanske bara halsen som krånglar.. hoppas iaf.. är väl mest trött antar ja..

Vi eller ja min sambo har indag inhandlat fiskar, fast ja var me oxå såklart till aquariet, och de blev himla bra, ska i me nån sort till, men vi måste aklimatisera dessa lite först tror ja... :) Får man ingen katt så..

Nej nu ska ja kurera mig lite och hoppas att min darling följer me till Kreta..

Mia.

plastbrist och krukbrist..

Är ledig idag, har inget speciellt planerat alls, ska åka iväg och köpa lite fisk till nya fina aquariumet, får se om de överlever.. vet dock fortfarande inte va ja ska göra me de andra guldfiskarna.. förstår om inte nån vill ha sånna, men ja vill inte bara att de ska dö heller.. De kanske kan byta in dem mot nått på zoo.. men de känns inte bra de heller.. suck..

Har planterat in lite murgrönor utefrån, får se om de tar sig, hoppas de.. Bara tre kvar, men platsbrist och krukbrist sabbotera för mig.. så lär tänka lite.. Har även hunnit städa lite, och slängt i tvätt, satt igång diskmaskinen och varit ganska effektiv, men är de inte typiskt att man måste göra allt just den dagen man är ledig, för vara ledig och bara ta de lugtn, tror inte de funkar..

Har bjudit hem en vän på middag ikväll, får se om hon kan komma, känner mig urusel som har varit så dålig på och hört av mig igen, fast och andra sidan är ja väl lika dålig till alla mina vänner så var de bra me de, men ja försöker iaf.. Jaja, de visar sig, tänkte iaf laga nån mat och se IDOL :) Glad att de har börjat igen, men är ju så känslig så ja gråter ju typ jämt.. suck..

Sen vi gjorde om här hemma me köket och vardagsrummet, så börjar de kännas ännu mer hemtrevligt här, känns mycket bra :) Nu börjar vi få till ett hem tillsammans, så de känns bra, men de tog ett tag oxå.. typ tio månader, kan inte fatta att ja har bott här i ett år i december, känns som de var nyss ja flytta, snacka om att tiden går fort, helt galet.. Känns jättekonstigt men tiden har verkligen bara sprungit iväg, men shit va de har hänt saker i år oxå.. Nytt hem och nytt jobb och ja ja hoppas att de här håller i sig.. :) Nu är de bara min kära Parisresa ja vill åka på, men ja har insett att de antagligen inte blir av, men drömma kan man ju alltid göra..

Nej nu ska ja fixa håret och åka iväg och titta på fisk och försöka bestämma va vi/jag ska äta till middag, lutar åt lite lövbiff.. hmm vi får se då..

Mia.

Varmt vatten...

Gjorde en kopp the som ja tänkte avsluta kvällen me, men ja orkar inte och gå och göra mer.. alltså ja satte på vatten, men sen kom ja inte längre... Sjukt trött..

Har suttit och gråtit en sväng till IDOL, ja blir så himla rörd av att de blir så lyckliga, så ja tårarna rinner.. men men nya tag imorn :) 20.00..

Ledig imorn faktist.. jobbat sex dagar irad, så nu är de dags för en ledig dag tror ja, och ja har inget inplanerat alls, funderar på o hänga tvätten nu, så ja inte har nå måsten alls imorn :)

Inge mer o uppdatera.. imorn är de torsdag och ja är ledig.. :)

Mia.

Ekologisk handling..

Känns som om kroppen håller på o blir sjuk... känns som de iaf.. men kanske bara behöver sova lite.. Imorn är de ny vecka då ska ja ta tag i veckan ordentligt och försöka hinna me, spännande.. veckan kommer bara springa iväg.. Men ser ut som om de är ledig helg i helgen iaf :) får se va som händer då, inte mycket antar ja då ja är pank och ännu mer pank.. minuspank.. totalt bankrutt.. Jaja, inte långt till lön, men de kvittar väl tror ja då de kommer bli ännu värre denna månad.. synd.. Hade så gärna vela åka till Paris.. men ja vet de blir inte nå me de..

Tänkte lägga upp ett fint inlägg om ekologisk handling.. Detta kan ta hus i helvete men ja chansar..

De är väldigt mycket som ska vara ekologiskt nufötiden, vi på affären är jätteduktiga på och hålla ekologiska sortimentet uppdaterat då vi är en kravcertifierad butik :) Jag själv handlar väldigt sällan ekologiskt, ja orkar inte och har inte engagerad i de alls, finns gånger då ja köper ekologisk mjölk, men annars väldigt sällan.. Jag har dock studerat priserna så ja vet att de inte skiljer så mycket pengar på varje vara utom i vissa fall.. men men de är inte de ja vill komma fram till, ja vill komma fram till en dam som handla på affären häromdagen, ja ger all beröm till de som orkar engagera si och handla ekologiskt, men de är en sak som inte går ihop i mitt huvud om man vill verkligen hålla sig till de..

Denna kvinna kom in och la alla sina varor på bandet, och ja börja köra in dem, en efter en, alla var ekologiska, precis allt hon köpte, jätteduktigt tänkte ja, men så kom vi till slutet då hon hade lagt upp allt och ja hade kört igenom alla hennes varor väldigt duktigt måste ja säga, men då kommer bakslaget, hon tar ner två paket ciggaretter och lägger dessa på bandet oxå... hmm.. Detta går inte alls ihop i mitt huvud, först köper hon allt ekologiskt och väljer bort sånt som inte är de och sen tar hon ner två paket cigg, som är så omiljövänliga så de finns inte.. va är logiken i de?? Kände hon att hon var så duktig me allt annat och kunde då unna sig de paketen? Elle tänkte hon inte på att de inte är ekologiska? Ja säger egentligen inte så mycket om de då hon var ju duktig på de resterande grejerna, men hur tänkte hon? Först duktig och sen inte.. Logiken går inte ihop, men men.. de kanske finns en jättebra förklaring på de vem vet..

Mia.

Fräkt..

Dagens fräkhet är en dam som höll på o packa in sina grejer i påsar då en påse har gått sönder, så ger hon mig den och säger du kan väl ge mig en ny, för den här är sönder.. sure fine om de hade varit så, men påsen kom inte ens från vår affär, utan en annan i consernen, men inte gröna.. och dessutom så håller ju de inte hur länge som helst, men hon tyckte ja skulle ge en ny, och när ja sa att ja fast de är ju inte vår butik, så blev hon sur och sa ja ta en o femtio till då om du vill de.. Nu gjorde ja inte de, men hur kan man ta förgiet att man bara kan gå fram sådär?? Förstår mig inte på folk alls..

Vet inte om ja skrivit de tidigare, men den gifta mannen och hans fru ska flytta.. mycket intressant, fast ändå inte.. sen ja flytta så har ja tyvärr inte så mycket o skriva, för att tack o lov ja har inte koll på nått längre, vilket känns skönt!

Undra om spotify har reklamfritt ikväll..

Jaha, nej ja ska väl ta och göra mig iordning för en kväll nykter i "stan" för ja ska vara chaufför och jobba imornbitti.. men ja känner inte för och sitta bara hemma heller..

Puss och trevlig kväll..


Sushi..

Fisken lever fortfarande, hoppas den klarar sig över natten.. hoppas hoppas, måste nog åka och köpa ett nytt filter till pumpen tror ja, mitt "mission", vill inte att de andra fiskarna ska frysa ihjäl under vintern, inte den inne heller, men vet inte hur vi ska lösa situationen.. synd för nästa år hade de varit ännu större och finare, den ja släppte i dammen igårkväll överlevde iaf.. Så de är ju positivt.. :) återkommer me uppdates..

Måste hålla mig vaken ungefär 12 minuter till.. Tvättar några blåbärsnerstänkta jeans, som ja hoppas inte kommer vara blåbärsblåa nu efter tvätten, och vill hänga de innan ja går o lägger mig så de hinner torka till imorn då ja hoppas att ja kan ha de imornkväll, ska på en liten tjejträff, ser framemot.. Skulle dock vilja sova hemma men ja tackar så himla mycket för att ja kan bo över hos dig tjejen då de behövs, GULD värt!

Nej, snart sova, jobb imorn..

Mia.

En kopp the och lagad lastbil..

Sitter o dricker en kopp the och håller för öronen när sonen lagar lastbil, andra dagen irad vi är hemma alla tre och bara är.. Men herrn mår lite bättre iaf, så de känns ju bra iaf..

Idag vet ja inte alls va som händer, tänkte försöka dricka upp min kopp the och gå ut me den lilla då han är uttråkad, så han får göra av me lite energi..

Annars ja, inte mycket, försöker se positivt på saker och ting, men ibland känns de tungt.. men hoppas att de vänder snart..

Fick "klagomål" häromdagen att ja inte skriver nå speciellt intressant längre, och inte har nå massa tankar till övers, ja väntar ju fortfarande på att de ska dyka upp så ja kan sätta mig ner och ventilera dessa..

En fisk dog nästan igår, men släppte ut den i dammen så får se om den överlevde natten, blev nästan lite tårögd faktiskt, jobbigt och se på när någon eller något håller på och dör och man inte kan göra nått åt de, man är helt hjälplös.. Stackars firre...

Känns som om dehär kommer bli en lång dag..

Mia.

Guldfisk..

Den här dagen har varit väldigt händelserik fast ändå inte.. Har plockat blåbär, vinbär gjort paj, åkt till kupolen plockat svamp, laga mat, lagt in bilder på datorn, sett en film, plockat in tvätt, diskat, duschat son, gjort popcorn..

Men ändå så känns de som att ja inte gjort nått.. förstår inte hur den matematiken går ihop..

Är ledig imorn oxå, tror ja behövde de, och de ska bli skönt, inga måsten alls förrutom o tanka bilen.. men annars inget, herrn blir väl hemma imorn oxå, då blindtarmen spökar.. Hoppas på att han ska känna sig bättre..

Sitter och väntar på att Over her dead body ska börja på tv1000family, men om ja inte orkar så har ja tryckt på spela in, så ja kan se den när ja vill, som ja gillar viasat on demand!! PERFEKT!

Har tagit in två av de guldfiskar vi haft i dammen, bara fyra kvar därute, en var död imorse, men innan allt är slut kommer ja vara expert på guldfiskar.. Synd att alla ynglen som vi fått upp har dött, tråkigt då de tydligen var jättesvårt att få de och yngla av sig.. Men har läst mig till att guldfiskar behöver tydligen som stora 35 till 40 liter vatten per fisk, och vi har provisoriskt skaffat ett 40 liters aquarium för att ha dem inne på vintern, och stämmer den infon då är de väldigt trångt åt dem, men får se, kanske kan fixa nått större, vore dumt om de gick och dog.. Vet att de blir en till sak o tänka på, men har tänkt lite och ja får ju inte ha någon katt, ås fiskar kan ju vara trevligt ist, nått och bry mig om och ta hand om.. tror min kropp, mitt huvud behöver de..min kl behöver nog de..

Nej, ska försöka se filmen..

Mia.

framåt..

Just nu känns de bättre iaf.. framåt.. De kan ju som sagt inte bli sämre iaf.. så de är ju positivt, alltid något bra i de negativa.. :P eller.. Min dag har varit fram och tillbaka hela tiden, men ja vet ju va ja vill och va ja känner så de är egentligen inte nå problem, vi måste bara få de och fungera i praktiken.. Så lättare sagt än gjort ibland.. Hoppas på de bästa, och får se va de blir i slutändan..

Funderar om ja ska lägga upp lite bilder nu på min dator.. men vi får se.. Herrn har besök och de ska titta på hockey, vilket inte intresserar mig särskilt mycket.. Så ja lär ju sysselsätta mig me nått, men sova kanske är ett alternativ, ja vet inte.. hmm.. :)

De ligger ett leende och gror iaf, vilket är positivt efter dessa jobbiga 24 timmar.. Efter regn kommer solsken..

Mia.

gråter..

Usch förstår inte, har mest suttit och gråtit hela förmiddagen, men hoppas att dagen lbir lite ljusare och att kommer kännas bättre snart, hoppas iaf..

...

RSS 2.0