Pengar, pengar..

Ja vet ja borde verkligen göra nått idag, när ja ändå är ledig, men känns som ja tog tag i allt i söndags med tvätt och sånt.. borde klä på soffan, men tror inte de har hunnit torka sen gårdagens bravader.. Eller de kanske den har bara de att ja orkar inte just nu.. haha.. :)

Imorse var de tydligen iskallt ute, så nu börajr de bli dags och skrapa rutor och frysa igen... har verkligen inte lägntat till den här årsstiden, vad hände me kära hösten då? Har suttit och tittat igen min ekonomi nu på förmiddagen kan bara tala om att de ser inte ljust ut, inte alls.. Speciellt när ja blev "lurad" till och inte skriva nått nytt anställningsbevis på gamla jobbet iome att ja hade ett, vilket resultera i INGEN lön, precis va ja behövde denna månad, inte.. Men pengarna kommer nästa månad så de blir ju mer då, men de hjälper inte långt just nu.. suck... Men bara ta nya tag och gilla läget eller hur var de nu då? Ja kan ju iaf inte göra nått åt de så..

Kanske dags och lägga ut den där soffan på blocket.. men de skulle bara lösa för stunden, men egentligen är de väl värt och prova, och ja har ju som sagt bott här ett bra tag nu och den bara står där så.. hmm.. Men ja gillar den så himla mycket, men o andra sidan ja använder den inte heller så.. Men min karl tror inte ja kan få så mycket som ja vill ha för den, men man kan ju alltid chansa.. Kanske finns någon som tycker den är värd de priset..

Skulle ju köpa biljetter till Lars Winnerbäck oxå, men som de ser ut just nu så blir de nog inge av me de då ja inte vet hur ja ska lösa de.. men ja ska dit för ja har ju mitt sällskap och gå me :)

Jaja dags och ta tag och göra nått iaf..

Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0