de verkar ta sig iaf.. :)

Just nu känns de bara som tilt i huvudet.. Men de får lov och göra de ibland.. Skulle bara vilja lägga mig ner på golvet och sova ett tag, ha riktigt hög musik på och bara försvinna för en stund..  Men de är så de är ibland..

Ser ut som om mina kära plantor iaf har hämtat sig lite och ser ut att trivas ganska bra, vilket känns skönt, visste inte att man kunde bli så orolig över ett par plantor? Som dessutom går och köpa nya, fast de är klart, ja ser de ju som mitt projekt, och ja vill ju att de ska överleva, för att från den stunden ja köpte dem, så kände ja en liten känsla för dem som om de skulle tillhöra min familj, ja vet de låter helt galet, men ja är ju inte som alla andra heller ;) Nu är ja bara lite orolig att de ska stå för öppet och de ska regna lite på dem, får se om man kanske kan bygga nått litet tak över eller nått.. ja vet inte själv hur ja tänkt, men de blir säkert bra..

Blir tjejkväll på lördag hos min söta vän, de ser ja framemot massor, var längesen nu, men de blir säkert jättebra, hon är
så snäll som ordnar sovplats åt mig, fast de är ju alla mina vänner duktiga på, så ja slipper fixa chafför då ja inte vet om min sambo är hemma.. Men ja har ju inte sån stor lust och åka bil när ja är onykter, ja mår ganska illa då, och vill ha de kallt och fönstren öppna, och de har ja kommit fram till inte spelar nån roll om ja har druckit tre cider eller tio.. Nu får ja inte i mig tio cider, men ni fattar..

Såg en glädjande nyhet idag, som ja inte trodde.. Min ekonomi är ju som sagt inte den bästa som hänt mig.. Men ja hoppas verkligen att de blir bättre snart, och de påverkar ju en mer än man kanske tror.. men men.. NÅtt som är positivt är ju att min bil inte alls drar så mycket bensin, och de är ju toppen, framför allt när bensinen nästan kostar 12(!) kronor litern.. Hur tänkte de där egentligen, måste den vara så fruktansvärt dyr, kommer ihåg när den kosta åtta kronor och man tyckte de var jättedyrt.. Men man får väl vara glad sålänge den inte går över tolv iaf..

Tvättade bilen häromdagen, för första gånge som ja faktiskt bryr mig lite om min bil, den är helt underbar, i totally love my car! Verkligen :D

Nej, svammel dags och göra sig iordning för jobb.. vilken j**la text då.. vill bara att de längst ner ska vara högercentrerad.. men då får texten för sig uppe att den oxå vill de, så nu får de bli i mitten ist.... får vara så denna gång..

Mia.


Theres a place i go when im alone, to be anything i want, to be anyone i want to be..
Dream Chatch Me - Newton Faulker

 

planterat lite..

Ledig idag, skönt.. inte fått så mycket gjort, ja har planterat lite tomater, gul paprika och physalis och hoppas verkligen att de tål lite nollgrader.. hoppas hoppas.. men annars får ja köpa nya då, finns inte nått riktigt lika bra ställe och sätta de på som de fanns vi min lägenhet, men ja chansar, och hoppas hoppas..

Har känt mig lite nere den senaste tiden, mycket tankar i huvudet om allt och ingenting, men ja tror de bra har och göra med vårkänslor, då ja kan bli lite lätt nere.. Min vän som var här och fika me en annan av mina vänner, ställde mig en riktigt bra fråga, som ja inte har hunnit tänka över själv, så då sådde hon ett litet frö tror ja.. Får se vart ja hamnar i mina fantastiska reflektioner me dem :)

I helgen blir de tjejkväll, jippie :) Ser ja framemot väldigt mycket, var ett tag sen, och mina ögonfransar ständiga tjatet, har börjat komma ut lite, så hoppas på att mascaran kanske kan komma till användning igen :) Längtar tills de vucit ut igen.. :)

Inte mycket just nu, kliar i ögonen och ja känner pollenet är påväg, men annars lugnt, ska gå och titta till hur växterna tar sig, finns en risk för att ja lär sätta in den ena ett tag tills de blir varmare ute.. och så ska ja söka på nätet om pissmyror och ett effektivt men lite miljövänligt sätt att ta bort dem..

Mia.

Besök :)

Idag har ja verkligen inte tid och sitta här, men en liten stund :) Min kära söta vän kommer på besök idag, om ungefär en timme, möjligtvis en och en halv, och ja tänkte att ja skulle hinna fixa mig, dammsuga, fixa iordning lunchen och ta tag i grovdisken sen igår.. :S Men de är inge problem, de fixar ja.. om ja bara släpper datorn snart så :) Men måste dricka min kopp the i lugn och ro.. :)

Fick schema för tre veckor framöver, och var en dag som ja blev himla lättad över att ja fick jobb på hela dagen, och sen kommer ja boka in mig på kvällningen på något me någon av mina vänner.. Min sambo och ja kom nog på att de var lugnast så, och slippa ta allt på engång, och ja har ju haft lite smått ångest över de här ett tag så de känns som en lättnande sten försvann.. :) Tackar min chef för bra planering.. :) Fast han hade ju iofs inte nån koll på de.. Sen funderar ja på om ja ska ta ut semester den där dagen efter festen, och när bror tar semester, iome att ja fick ta ut de i semester om ja ville, nu är ja inte riktigt säker om ja har tjänat ihop så många timmar, men en dag kanske funkar.. eller ska man spara på dem ist kanske? Försöka få ihop till en hel vecka sen i höst ist.. hmm.. Ja en dag ledigt i månaden kan ja unna mig om ja vill ju.. De gör inte så mycket skillnad faktiskt..

Nej, ja lär verkligen ta och sätta lite rotation, kan ju vara trevligt om ja har kläder ist för pyamas på mig när hon kommer..

Mia.

Filofiserar.. :)

Har sluta jobbet för ett tag sen, och sitter me min ständiga kopp the, snart fastklistrad i handen tror ja :) Men de sägs att de är lite lika som kaffe.. Sitter och hoppas på att ja ska vinna massa pengar, ibland bara undrar ja verkligen hur de ska gå ihop, på nått konstigt sätt så gör de ju de, men ändå.. Har kommit fram till en ekvation som inte går ihop alls, ja tjänar ihop mer pengar varje månad nu än va ja gjorde förr, och ändå så har ja mindre över.. okej ja förstår att de inte går o lägga undan lika mycket nu me tanke på bensin och så.. men ändå.. de var ju sånna pengar ja la undan förr, och ändå fick över.. hmm.. ja måste nog sätta mig ner och kolla igenom va de är som felar tror ja... Något som gör mycket är ju faktiskt löning den 15 ist för 25, som gör de lite konstigt och få ihop på nått sätt.. kan vara de, men hur lång tid ska de ta innan man vänjer sig vi de då?

Blir lövbiff roulader till middag idag, så ni vet, såg recept på nyhetsmorgon, shit är ja uppe så tidigt.. hmm.. Och de här har ja typ gjort förr, så ja kan ju inte misslyckas lika mycket som me den där j**la köttfärssåsen.. Vi får se hur de blir :) Bara så ni vet..

Ska försöka höra me min sambo om han snart är påväg hem, så ja kan börja me maten, för ja börjar bli väldigt hungrig nu faktiskt, sen vore de trevligt me en promenad idag, vi var ju ut i måndags, och de var så skönt och röra på sig, känner att kroppen behvöer de, man är ju som sagt inte 20 längre.. mhmm.. :)

Glömde skriva att ja höll på och chocka min vän riktigt mycket igår när ja konstatera för henne att de bara var 13(!) år kvar till 40.. Ja som inte ens har insett att ja fyller 30(!) hjälp(!) om tre år.. Suck, var i hela fridens dar tar tiden vägen? en annan tyckte ju nyss man var 18.. De går så himla fort, och så när man börjar tänka efter, va har ja hunnit gjort då? Ja egentligen har man ju gjort ganska mycket, flytta när man var 16 eller 17, 15 mil hemifrån till ett ställe där man absolut inte kände någon, man inte förstod första lektionen va svenskaläraren sa, för hon prata dalmål.. Åkt iväg en sväng utomlands och jobba, och egentligen provat massa olika jobb, och bott själv hur länge som helst, lärt sig att ta hand om sig själv, skaffat sig en "ny" familj med sina vänner, och lyckats springa in i en karl och blev sambo.. Jag har levt ihop me min vännina i stort sett tre år, och hennes son, tänk va kul vi har haft, och va man egentligen har lärt sig.. Ja vet, nu blev ja lite sentimental men men.. Tänker man tillbaka så har man hunnit ganska mycket, och ja är faktiskt himla nöjd me att ja gjort de ja gjort, inget ja känner just nu ja saknar, och vaddå sendå om man inte har barn innan man är 30, spelar de egntligen någon som helst roll? man har ju gjort så himla mycket annat, och ja har konstaterat att ja inte känner att ja vill ha några barn just nu, de räcker som ja har de, vilket ja inte alls tyckte att ja skulle tycka när ja var 20, då skulle man ju helst ha barn och vara gift och hus volvo och villa när man blev 25.. Vet inte riktigt hur man tänkte att man skulle hinna, speciellt inte då man var singel och man bör förhoppningsvis lära känna sin partner lite först.. Lyssnade på en kollega som berättade vilken låt hon skulle ha på sitt bröllop, absolut inge fel me de, ja antar att hela hennes bröllop är planerat i huvudet, och ja, när ja var lika ålder som henne, då hon är några år yngre än mig, så hade ja oxå allt planerat i huvudet, ja vet tillome va vi skulle äta, men bilden var lite vag om vem som stod brevid en, men nu är de inte alls samma. Tankarna går mer att vi får väl se hur de blir, visst skulle de vara dötrevligt me ett bröllop, klart de har man väl drömt om, men samtidigt blir inte puzzlet alltid som man tänkt sig, så vem vet, de kanske inte ens blir nått.. De kan bara tiden utvisa..

Mia.



Planterat lite.. :)

Haft en himla bra dag idag, mycket positiv :) Har varit i LSD och fikat lite me min vännina ett bra tag, tack för fikat :) och hunnit skvallra ikapp va som händer i vårt liv, haha trevligt som tusan :) Sen inhandlade ja lite mer penseér och massa jord, man ska inte handla 250 liter jord själv då de blir väldigt tungt i slutändan.. Men men nu vet ja ju de iaf och jord har ja definitivt så de räcker ett tag :) Så nu har ja rensat en rabatt, planterat lite penseér och ja nu sitter ja hetl enkelt i soffan och ska ta och laga mig lite mat och plocka ur diskmaskinen tänkte ja..

När vi satt och prata idag så är de så himla typiskt vissa saker som vi prata om att vi upptäcker de båda två från samma personer haha.. Livet är bra humor ibland alltså :)

Min sambo fick förlängt på jobbet idag :) Grattis till dig! Känns så himla bra att du får förlängt :)

Jaha.. ja ja har ju inte skrivit på länge, men ja har inte vetat riktigt om vad, fast de är sant skriver ju ofta om nonsens men ändå, skönt och skriva av sig faktiskt.. Min söta vän kommer hit på torsdag hoppas ja iaf, fika lite och gå på lagret, de blir jättenice, var så längesen vi satt ner och kackla nu.. :) Ser framemot.. Sen blir de massa jobb fredag och lördag, men får se va lördagskvällen bjuder på :)

Shit ja är redan inne på lördag.. hur ska den här veckan sluta :)

Önskar mig ögonfransar nu tack, ja saknar och kunna använda mascara ju.. och ja saknar definitivt mina ögonfransar massa!

Nej, laga mat..

Mia.

Skum känsla..

Ja vet inte hur ja ska börja de här inlägget me.. Ja har två startmeningar.. drygt läge, så då fick de bli såhär ist..

Sitter och tittar på Hjälp, jag är med i en japansk.. nånting, kommer inte ihåg va de heter... Sitter iaf och småler.. :) Alltid kul och le åt andra ibland, och som min arb.kamrat som är lite skadeglad av sig, på ett positivt sätt, så lär man sig att de är kul att vara glad på andras bekostnad ibland haha.. Som ni åt mina ögonfransar.. Anna Book är iaf rätt rolig.. :)

Vilken humor haha..

Träffade en person idag som ja faktiskt glömt att han fanns om ja ska vara ärlig.. Vi jobbade tillsammans när ja jobba i Blge och vi fick jättebra kontakt me varann och vi jobba himla bra ihop, blev tävlignsinriktad på jobbet, vilket ja inte brukar, men i detta jobb så var de ett plus.. :) Men de hände en liten grej, som gjorde att ja kände mig oerhört sviken över de han gjorde, iaf så sluta han och ja jobbade kvar drygt en månad, sen slutade även jag.. vill inte lägga ut exakt va som hände, men de var jobbrelaterat iaf.. (En av mina vänner har koll på va som hände, och min sambo vet från idag.. ) Iaf, vi har inte setts sen dess, och ja har totalt glömt bort denna person, tills idag, då ja var och hälsa på mitt gamla jobb, och pratade med en gammal kollega, då han plötsligt var där, sekunden ja såg honom så kröp exakt samma obehag känsla fram.. De visade sig att han kommit tillbaka, och jobbade där igen.. De som kändes så konstigt är att exakt samma känsla kryper fram igen, då de faktiskt var nått år sedan de hände, min tillit till denna person, försvann me en sekund när ja fick reda på va som hänt, och efter känslan idag, så vet ja nästan att den aldrig kommer komma tillbaka för denna person.. Usch ja får rysningar i hela kroppen när ja tänker på de, och ja vet att när ja talade med min sambo idag, så var allt lugnt och ja tyckte de bara var konstigt att han var tillbaka efter de som hänt, men när ja såg honom gick någon konstig chock igenom kroppen, kan inte förklara, men ja antar att de är en liten känsla som kommer när man träffar någon person som känns psykvarning på eller som man känner att de är nått som inte stämmer me denna person.. Vet inte om ni förstår hur ja menar men.. Creapy iaf..

Igår hade ja lite roligt åt en grej som ja vet är helt uppenbart, men ändå spelar inte alls som de.. Sån humor och ja..

Tittar nu på Criminal Minds, känns som de var jättelängesen ja satt mig ner och titta på tv, ja vet att de inte är så, men de känns som de..

Hittade presenten idag faktiskt, så känns skönt att de är klart, hoppas hon blir lite nöjd iaf :)

Imorn är de jobba som gäller, iaf till tre.. skönt och sluta tidigt på fredagar måste ja säga, och inte jobba på någon hockey denna helg heller.. Känns bra och ta de lugnt, och på lördag jobbar ja ju till tre oxå, så de blir tidig kväll imorn, men tänkte ta en vända på systemet och inhandla nått gott och dricka till helgen, känns så skönt och kunna avnjuta en helg bara.. :)

Känns som de var en evighet sen ja gick upp tidigt såsom ja ska göra imorn.. kan inte minnas när, men de var väl förra veckan nåndag :) Ja gillar verkligen mitt jobb!!

And i totally LOVE my car!

Nej, svammel..

Mia.

Update..

Förstår inte, folk gnäller på mig över att ja inte uppdaterar tillräckligt ofta.. men ni då?? :)

Jaha.. fick ja de ur systemet..

Jobbat två dagar nu, och mitt huvud känns verkligen mycket bättre.. märker av att ja ser lite sämre på ögat, att de är svårt och koncentrera sig på och läsa, men ja hoppas att de kommer tillbaka snart.. Har en stackars frans som har växit ut i mitten av alltihop, men ja antar att den inte blev avsliten heller.. Men men..

Ledig imorn så då tänkte ja inhandla penséer och blomjord och lite annat, så de kan bli lite fint på gården, fast de snöa påvägen hem idag, så vi får väl se va de blir för väder framöver..

De ligger två utslagna hjältar i soffan just nu..

Ja just, ja deklarera på sms idag, de går ju så himla fort och smidigt, ja gillar nya tekniken, ja vet den har funnits ett tag, men ändå så facineras ja över hur enkelt de är ibland, så nu behöver ja inte tänka på de nå mer.. Perfekt säger ja bara..

Tittar på Playboy Mansion, finns inte mycket annat och se, är så imponerad, fel ord, men hur de kan dras till honom, eller ja.. what ever..

Nej sova snart tror ja.. massa helt onödigt info.. 

Mia.

Känns lite bättre..

Sitter och tittar på Gilmore Girls.. Repris, men de går ju så himla dåligt på tv idag... Känner mig bättre i huvudet, kan ja inte säga att ja gjorde imorse, då de helt plötsligt var värre, men ja får skylla mig själv då ja vet va de beror på.. Men nu känner ja mig mycket bättre och hoppas på att de håller i sig, för ja har ju faktiskt vilat ganska mycket idag.. Sambon är iväg en sväng, vi fick sonen idag nyss, men ja vet inte om han var på de bästa humöret, men de är klart, han behöver nog bara umgås en stund ensam me sin pappa så kan ja hoppa in i bilden sen, ibland har man sånna dagar..

Står ni och trampar på samma ställe när de gäller olika saker? Ibland känns de som om man inte kommer nån vart alls me vissa saker.. men de ska väl vara så.. Altanen är i princip klar, köpte vaxduk idag faktiskt, vuxenpoäng :) Ska köpa nypor till den bara, så är de lite småfix kvar, eller ja sambon har väl lilte kvar och göra me några plank.. men annars är de lite dynor som saknas och sånt.. Känns bra, och resultatet blev riktigt bra :)

Glömde nog nämna att ja fick en Bonsai av mamma och pappa nu när de var upp.. Var ju en hel bok til bruksanvisning hur man skulle göra. Så vi får se, den kommer tappa blad nu i två till tre veckor, de var tydligen hgelt normalt, då den är känslig för förändringar.. Ja hoppas verkligen att ja kan ta hand om de! Känns som en fin utmaning iaf..

Om man skulle ta och ta reda på tvätten och plocka undan lite innan min familj kommer hem kanske.. Eller låta de vara tills en annan dag haha.. de lät just nu som ett vettigare förslag.. Se om de finns nån bra film som vi kan se ikväll och dippa lite grönsaker o så.. mm de låter som en bra ide.. :)

Nej, vila var de va? :)

Mia.

Im in love with a fairytale, even thoue it hurts, cause i dont care if i loose my mind, im already cursed
Alexander Rybak - Fairytale

Hjärnskakning..

Jaha, då visade de sig att ja har hjärnskakning, inte konstigt att ja mått som ja gjort då.. hoppas verkligen att ja mår bättre imorn.,. få se min helg har ju varit himla bra.. eller hur var de?

Torsda, ska hämta min sambo i Blge då en Ren (ja vet rådjur) sprang in i bilen, min nya bil.. men allt gick ju bra utom lite chock från bådas sidor tror ja, va han nu skulle springa in i bilen för...

Fredag, tjejkväll me utgång, himla trevligt, ölflaska i ögat, förlorar hälften av ögonfransarna och får blåöga.. Väldigt lyckat..

Lördag, mår apa, riktigt illamående men ändå ok.. Mina föräldrar kommer upp och hälsar på, väldigt trevligt..

Söndag, mår fortfarande apdåligt, smsar min vän som är sjuksköterska och han konstaterar att ja har hjärnskakning, åka bil var ingen bra ide, och jobba skulle ja aboslut inte ha gjort..

Nu hoppas ja bara på att imorn så känns de bättre..

Dags för att dejta kudden och vänta på min sambo som är på fest, och sen är de toksova som gäller.. har varit en lång dag idag..

Mia.

Ont i ögat..

Med ett blåöga, hälften av ögonfransar borta känns som en lättare hjärnskakning och två dagar senare, så mår ja fortfarnade inte riktigt hundra känner ja.. har ont som bara den helt enkelt och lite lätt illamående som kommer och går.. Var ju tänkt att ja skulle följa me ut igår, men me tanke på hur ja mådde och skulle jobba idag, så kände ja att de faktiskt inte var någon jättebra kombiination.. så ja blev hemma och satt i stort sett framför tvn hela kvällen, och för första gången på länge somnade vi i soffan i varandras armar, sen sov vi så resten av natten oxå..

Mina föräldrar var uppe över dagen igår, vi var till lagret, fick ett par jeans av mamma, så snällt :) Ja som aldrig brukar hitta några som passar, för att kroppen är inte riktigt gjord för att passa jeans, tyvärr.. men när ja väl hittar några så sitter de bra iaf.. ett tag :) Sen grilla vi och satt ute hela dagen, solen bara sken :) Så de var trevligt.. :)

Var några vänner förbi här igår, eller ja de är väl min sambos vänner från början men de kvittar ju, och ja fick tulpaner av han som råkade göra mig franslös.. :) Så de var snällt..

Var ju ut på fredagen, var först hos en vän och satt där, sex tjejer, de var riktigt trevligt, och sen ut på mitt gamla jobb.. Trevligt, men när kl var tolv kände vi alla att vi ville hem och sova.. undrar om vi börjar bli gamla haha..

Har ju faktiskt inte alls någon stor lust att åka till jobbet idag, dels för att ja känner mig helt slut och känns som ja fått en lättare hjärnskakning, sen är ja inte upplagd för de alls... men de brukar ju gå så fort på söndagar, så de blir säkert bra, ska försöka fixa tll ögat lite, få se hur de blir, önska mig lycka till...

Ut i solen ett tag tror ja och inte göra nått..

Mia.

altanfix..

Håller på me altanen idag för fult, nu är de inte mycket kvar på de som ska snickras.. :) känns skönt, synd att de saknas en planka eller två bara.. men men de blir så ibland.. Ska måla på lite mer rödfärg innan ja börjar göra mig iordning för kvällen.. :) Har fixat de mesta ja kan me maten imorn så de känns bra.. ska väl ta och dammsuga imorn, för de är då inte någon ide att göra de idag, då de så lätt kommer in spån.. Så ja väntar till imorn helt enkelt.. Ser framemot helgen fortfarande! massor, hoppas den blir lika bra som ja föreställer mig...

Lyssnar på en ny favorit Alexander Rybak med Norges bidrag till Eurovision Fairytale.. Gillar den skarpt och tror faktiskt att den kan vinna.. men o andra sidan har ja inte hört de andra bidragen föruto vårt såklart.. :)

Nej, nu ska ja fundera lite på va ja egentligen ska ha på mig ikväll.. har en tanke, men ja vet inte, känns som om byxerna är så tajta så ja är rädd för att ja kommer känna mig som en stoppad korv, fast ja skulle gärna vilja ha dem idag.. Jaja.. mörkblå jeans, kanske inte är så bra nu när de är början till en vår.. måste fundera lite till..

Mia.

påsk..

Ojojoj.. vilken dag.. Påsken och påskhandling tar på krafterna, och då är de inte ja som handlar.. de är de andra.. otroligt mycket nu i två dagar, som tur är så är ja faktiskt ledig två dagar.. vilket känns skönt, ska försöka använda hela tiden till något bra, utnyttja tiden ja har ledigt :) Ser verkligen framemot :) Imorn ska ja börja dagen me en god frukost och sen måla falurödfärg.. så ja kan hjälpa till något iaf.. ta reda på tvätten och måste verkligen städa, då menar ja dammsuga, då de är spån lite överallt från altanen, men ja hoppas att den blir lite mer färdig, så de inte är lika mycket igen när kvällen är slut.. :) Ska iväg imornkväll på tjejkväll, vilket ja ser framemot massor :) Hoppas bara att de löser sig me skjuts, skulle verkligen behöva sova hemma, me tanke på att mina föräldrar kommer på lördag, hoppas verkligen att de löser sig... De är ju de som är nackdelen när man bor ute i skogen, då man måste fixa och dona me skjuts när man ska göra nått, inte riktigt van vi de, då ja har haft gångavstånd till allt förr.. men men vanesak antar ja.. de är ju bara de att de blir sånt himla projekt.. Jag hoppas verkligen att min sambo ställer upp och hämtar mig..

Lördagen hoppas ja blir solig så man kan grilla och sitta ute, hoppas hoppas, och hoppas verkligen att de blir en bra dag, då mamma och pappa kommer upp ju.. Sen hoppas ja på en himla trevlig utgång oxå, ja vet de är inte ofta ja kör en två dagars, men ja ser framemot de den här helgen, ja börjar ju inte förns halv fyra på söndagen så ja kan festa lite på lördagen oxå utan problem, känns så skönt och kunna vara tillbaka lite i de gamla livet ja hade förr, då man kunde gå ut på helgerna utan att de gjorde nått :) Känns bra! Ja gillar ju o umgås me mina kära vänner, och vill gärna ha me min sambo oxå och ja gillar ju att dricka lite och sociala umgänget! :) På rätt sätt såklart..

 Nej, ska dricka the för ovanlighetens skull, och sen sova lite innan ja ska hämta karln i blge efer hockeyn om sådär en 4 timmar..

Mia.

bara sådär fyra månader kvar..

Jaha.. har hållt mig ifårn datorn några dagar nu... jobbat, och varit för trött helt enkelt för att göra nått..

Idag har ja varit ledig, planterat lite penséer men saknade lite krukor, då ja råkade köpa några fler än va ja egentligen skulle ha just nu, så nu står de i fyra olika ute.. får  fixa till de sen när ja får lön och köpa lika.. Var på de lokala fiket idag och träffade några vänner :) sen gjorde ja hemmagjord pizza till middag och sambon har spikat på altanen, och har kommit en bra bit, så de är inte så mycket kvar just nu, ja ska få måla, jippie.. de var längesen ;) men då har ja ju iaf hjälpt till och de känns bra :) sen ska de inhandlas lite dynor lite krukor och lite annat jox, så ska ni se att de blir toppen :) min karl är iaf väldigt duktig :)

Helgen ser ut och bli jättebra :) Först tjejkväll på fredagen vilket ja ser oerhört mycket framemot, sen kommer mamma och pappa och minsta bror upp på lördagen vilket oxå känns jättebra, och sen eventuellt kommer de några vänner hit och en möjlig fest och utgång, vi får se helt enkelt, lite tidigt än, men preliminärt :) Så påskhelgen ser ut och bli en himla fin helg! :D Jobba på söndagen, men börjar ju inte förns halvfyra så de är ju jättelugnt :)

Ja har märkt en ny trend.. Som alla vet jobbar ju ja på affär just nu :) och där har ja märkt en ny trend.. normala och "vanliga" par handlar ev. i korg men oftast när de storhandlar så handlar de me vagn, vilket ja själv gör.. för de känns som helt naturligt.. Men den nya trenden och modet när de gäller och handla är att man som par tar en varsin rullkorg och handlar de som behövs, och när de kommer fram till kassan så packar de upp gemensamt och den ena partnern betalar, men under tiden de är i affären går de inte alls ihop utan går på olika ställen och tar de de behöver, vet inte varför men de kanske har nått me och göra att de är mer effektivt.. Någon annan som upptäckt de nya modet att handla på? Ge mig gärna tips och råd om hur de är bättre ooch göra på detta sätt isof... :) De är iaf en trend som kommer mer och mer, och de verkar som om de kommer hålla i sig ett tag, ja återkommer i ämnet.. :)

Nej undrar om ja ska ta och dricka en kopp the och dejta kudden sen, känner mig rätt slut i kroppen idag faktiskt.. Kanske för att man har varit ute hela dagen.. 

Tror inte ja har nått annat och tillägga idag faktiskt.. Hockeyn är slut nu iaf för säsongen så de känns faktiskt skönt om ja ska vara helt ärlig.. men som min sambo så fint och kärleksfullt sa, men älskling, nu börjar ju allsvenskan i fotboll... Ja säger då de, suck och de här me sport verkar aldrig ta slut, nu är de ju bara sådär fyra månader kvar tills hockeysäsongen börjar igen, va vi ser framemot de, verkligen.. :)

Mia.

vår..?

Men tjejen, ja har inte den energin och lägga upp massa bilder och sånt.. då måste ja ju knäppa kort oxå och för att påminna så är ja inte världens bästa fotograf.. Där fick du svaret på de.. :)

Bakluckan kärvar inte längre, känns oerhört skönt, den gav me sig efter att ha fått aklimatisera sig här hemma :) Så de känns toppen, och bilen känns toppen, verkligen :) Måste bara införskaffa lite nya sommardäck, men de får komma nästa månad, då ja tydligen inte är gjord av pengar.. kan inte förstå..

Vi var ju o hämta kataloger till resor i fredags, så vi får se om vi hittar nått bra, satt och bläddra lite och hitta på nått som ja tror hette Kefolania eller nått i den stilen, grekisk ö, hmm tror ja de var.. Som såg himla mysig ut iaf, så de tror ja skulle vara perfekt, men såg priserna på dem och de skiljer sig lite jämfört me de andra ställena..

Nästa helg är de påsk, och familjen kommer upp ena dagen, vilket känns toppen! :) hoppas att ja har hittat på utemöblerna tills dess..

Nej nu kom sambons far me familj, så ja lär vara lite social..

Mia.

Vår! vill ha..

Har fått klagomål på att ja inte skriver så ofta och inte så långa inlägg just nu.. Ja igår fixa ja tre helt meningslösa inlägg, så ett plus till mig, och ist för långa fick de bli tre, och om man ser på saken så blir de ju ganska långt om man slår ihop dem haha.. :) Anledningen är egentligen ganska enkel, de har varit så mycket överallt och runt ikring, såj  ahar inte ens hunnit reflektera över mitt liv.. Sen förra lördagen har veckan bara sprungit iväg.. känns som ja sov hos min fina vän igår :) som vi hade trevligt oxå då :) Men de brukar vi ha när vi gör nått :)

Sambo me son är ute på altanen och vill ha vår tror ja, de håller iaf på o skottar bort snön.. :) Så lite mer vårkänsla, tänk om de andra kunde försvinna oxå.. I lsd är de inte alls lika mycket snö kvar, men de kom ju lite mer här oxå, så är väl egentligen inte så konstigt.. Men ja vill ha vår!! NU!.. Men den kommer sakta men säkert.. de är ju snart påsk och den ligger ju sent i år, och  påsk brukar vara ett säkert vårtecken och sista april me för den delen :) Så snart, mycket snart :) Gäller bara o ha tålamod, vilket egentligen inte alls är min starka sida..

Tänkte ja skulle ha börjat me en ny grej här, men har inte riktigt kommit underfund me hur ja ska göra än.. så de får komma sen.. Alla skriver ju om dagens outfit eller dagens person.. så ja tänkte ja skulle oxå göra nått..

Idag hoppas ja på att de blir grillning, verkligen! :) Men vi får se hur dagen utvecklar sig..

Nej vi ska tydligen få besök idag, så dags och göra mig iordning, plantera om blomman som ja sa igår.. Har ganska stor lust och prata i telefon en sväng oxå, om allt och inget.. men ja får ringa mamma sen, de har nog inte gått upp än kan ja tänka mig.. :) Trodde aldrig att ja skulle gå upp före dem.. :P :)

Mia.

blaha blaha..

Tittar just nu på For the Money, började just på fyran.. Han är rätt söt den killen, Matthew Maco...gnhy nått i den stilen, svårt efternamn.. :) Men ja gillar faktiskt filmen oxå, ja har faktist sett den förr..De var visserligen ett tag sen, men ja vet inte om ja stannar uppe, de är ju dessutom reklamkanal, så reklam jämt tror ja..

Hade rätt tråkigt tidigare och rastlös, aldrig en bra kombination.. Men tröck på Vänner Säsong 9, så nu har ja sett den och haft himla kul, synd att de gick ganska mkt pengar till bilen, så ja får vänta me och beställa Säsong 10.. Lite ångest, då ja vet hur ja grät när ja såg sista avsnittet sist..

Min sambo köpte hem Troca idag, var ju lägesen, och himla gott.. Tack, de var en sån kväll tror ja.. Imorn hoppas ja på fint väder, ska försöka fixa bakluckan.. få se om den vill vara lika vrång imorn, hoppas inte, den måste ju få vila lite och vänja sig vid den nya ägaren :)

Annars lär de nog inte bli mycket imorn, funderar på och plantera hälften av påskliljorna och pärlhyacinten ute.. en vild chansning, men de blev större än ja trodde inne i den krukan, så kanske ska testa dela på dem, en chansning på om de överlever natten bara.. men men de är värt ett försök..

Annars så känns de faktiskt skönt och vara ledig helg, trots att ja jobbar söndag, men de känns som helg :) och de är de ju på sätt och vis, känns iaf himla nice :)

Någon som vet när Fringe ska börja igen, dags och skicka ett mail till kanal5 tror ja och höra, eller har ja totalt missat de? nej.. 

Visst är de irriterande när man ser en skådespelare och inte kommer på va han eller hon heter.. Men snille som ja är så kom ja på de till slut, utan Google, I Rock :) eller ja.. ja är jävligt bra iaf.. :)

Måndag är de match igen, lessen tjejer, men tröjan är inte så lång, så högklackat får ni ha själva ;P

Nej lite mer Troca, och sen sova.. är trött och de är skönt och ta de lugnt en kväll.. faktiskt..

Mia. 

Bilen funkar bra.. :)

Jaha..

Bilen funkar jättebra iaf, känns jättebra, och färgen är faktiskt bra.. Enda kruxet är att de verkar som om bakluckan har låst sig, så ja måste kontakta bilfirman på måndag, så att ja kan få de fixat.. Tur ändå att den är köpt på en firma, så att de kan åtgärdas, hoppas ja.. o att vi inte märkte de förns vi kom hem och låste bilen då.. suck..

Jaha..

Ikväll antar ja att de blir lugna gatan.. funderar på va de blir till middag, ingen aning och de finns väl inte så mycket hemma heller.. hmm ska nog ta och dyka ner i frysen o se om ja hittar nått spännande och laga..

nej.. later

Mia.

Ledig två dagar :)

Love me hate me, say what you want about me.. Love me hate me, cant you see what I see..

Jaha, ja vet inte om ja har så mycket och skriva idag..

Vakna tidigt, brukar lätt bli så när man har nått och se framemot på dagen.. och va har ja hunnit gjort, önska ja kunde säga slängt i en tvätt och hängt den, och duschat.. men ja har bara setat här och ätit min frukost i lugn och ro, knepat och knåpat lite och ja gjort i stort sett ingenting på en timme, känns som en riktigt bra start på ledigheten.. :) och är ledig imorn me! JiPpie.. Som de ser ut just nu är de tokfint väder, och ja skulle inte säga nej till grillat ikväll eller imorn :) Ska hämta min nya pärla idag, blir spännande, ska förbi Clas på vägen hem tänkte ja och köpa en sån där grej till cdskivor, så ja får lite ordning i den :) sen måste ja ta och tvätta subarun snart, den är inte originalfärgen längre :P Men de får vänta lite, måste få in lite mer pengar först.. ja har märkt att ja inte är gjord av de direkt..

Undrar när den här j**la snön ska försvinna då..? Vill ju kunna köpa penséer nu och plantera massa ute.. Suck.. väntar me spänning.. Snart så..

Mina föräldrar kanske kommer upp nästa helg, blir trevligt och fira lite påsk me dem :) och trevligt om de skulle komma upp, var ju ett tag sen, om ja inte minns fel, i höstas när ja fyllde år :) Så de blir trevligt, om de blir så..

Nej kanske ska göra nån nytta här nu, åtminstone få på mig ett par riktiga kläder och inte pyjamasen.. Så dags och sätta lite rotation och göra nått..

Mia.

Lite uppdateringar..

Yes, I know.. ja har varit dålig på och uppdatera.. Men ska ja vara ärlig, så har ja inte riktigt haft tid.. Och när ja väl haft de så har ja varit aptrött, går ju och lägger sig jättetidigt nuförtiden, men de beror ju på att ja går upp väldigt tidigt oxå..

Imorn ska ja hämta min nya bil :) är ledig imorn och på lördag :) så de blir riktigt nice.. Har nog inte riktigt förstått att ja köpt bil, men kanske känns mer imorn.. ja vet inte..

Har haft ganska mycket runt i kring oxå, så de är inte konstigt att man inte har skrivit.. för mycket helt enkelt..

Ska bara tala om att ja fick förlängt i tre månader till :D Känns hur bra som helst, ja trivs hur bra som helst verkligen :) Tack!

Fick ju pengar tillbaka på skatten oxå, så ja ser framemot den veckan när de kommer, och en fin utlandsresa till hösten :) Längtar, de här har varit en himla bra vecka faktiskt, hoppas att den håller i sig resten av veckan oxå..

Nej, ja måste sova, ögenen går i kors..

Mia.

RSS 2.0