blaha blaha..

Tittar just nu på For the Money, började just på fyran.. Han är rätt söt den killen, Matthew Maco...gnhy nått i den stilen, svårt efternamn.. :) Men ja gillar faktiskt filmen oxå, ja har faktist sett den förr..De var visserligen ett tag sen, men ja vet inte om ja stannar uppe, de är ju dessutom reklamkanal, så reklam jämt tror ja..

Hade rätt tråkigt tidigare och rastlös, aldrig en bra kombination.. Men tröck på Vänner Säsong 9, så nu har ja sett den och haft himla kul, synd att de gick ganska mkt pengar till bilen, så ja får vänta me och beställa Säsong 10.. Lite ångest, då ja vet hur ja grät när ja såg sista avsnittet sist..

Min sambo köpte hem Troca idag, var ju lägesen, och himla gott.. Tack, de var en sån kväll tror ja.. Imorn hoppas ja på fint väder, ska försöka fixa bakluckan.. få se om den vill vara lika vrång imorn, hoppas inte, den måste ju få vila lite och vänja sig vid den nya ägaren :)

Annars lär de nog inte bli mycket imorn, funderar på och plantera hälften av påskliljorna och pärlhyacinten ute.. en vild chansning, men de blev större än ja trodde inne i den krukan, så kanske ska testa dela på dem, en chansning på om de överlever natten bara.. men men de är värt ett försök..

Annars så känns de faktiskt skönt och vara ledig helg, trots att ja jobbar söndag, men de känns som helg :) och de är de ju på sätt och vis, känns iaf himla nice :)

Någon som vet när Fringe ska börja igen, dags och skicka ett mail till kanal5 tror ja och höra, eller har ja totalt missat de? nej.. 

Visst är de irriterande när man ser en skådespelare och inte kommer på va han eller hon heter.. Men snille som ja är så kom ja på de till slut, utan Google, I Rock :) eller ja.. ja är jävligt bra iaf.. :)

Måndag är de match igen, lessen tjejer, men tröjan är inte så lång, så högklackat får ni ha själva ;P

Nej lite mer Troca, och sen sova.. är trött och de är skönt och ta de lugnt en kväll.. faktiskt..

Mia. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0