Längdskidor..

Vi skidar på härhemma och har nu åkt över fyra mil tillsammans.. De går framåt och tekniken blir bara bättre och bättre.. Musklerna och konditionen har oxå förbättrats en hel del med tanke på utgångsläget från lidingöloppet men nu verkar de som om jag är bättre iaf.. Knaprar på med mina Järntabletter så ska vi se att de blir bättre :)
Ska köra på lite ny valla och jag måste säga att skidåkning på längd verklien är något för mig, de är verkligen hur kul som helst :)
Ska lägga upp ett recept på ett väldigt gott och nyttigt bröd tänkte jag, men återkommer mer med de när tid finnes, för nu är de potatisskalning och panera torsk som står på menyn!
41 dagar kvar!! <3
Mia.

skidåkning är inte lätt alltså..

Man kan tro att dehär med längdskidor är enkelt.. Men icke sa nicke.. Jag har ju nyss börjat träna med skidor eftersom jag ska åka tjejvasan den 25 feb. Sista etappen på tjejklassikern! I söndags när jag åkte så stukade jag foten och stukade tån rätt rejält så jag är nästan svart just nu och igår så ramlade jag och skrapade i hakan, så idag ser de ut som jag försökt raka mig med en väldigt dålig hyvel.. haha men de går iaf framåt och tekniken sitter mycket bättre just nu :) Men sen har jag ju en bra lärare med mig oxå, den bästa! :) Så dehär ska nog gå bra.. Bara jag lär mig att bromsa i nedförsbackarna eller hålla mig i spåret :S :)
Håller på för fullt med hallen hemma nu och de kommer bli hur bra som helst när de är klart :) Man ser mer och mer hur resultatet blir när de blir klart :) Så idag är de kvistlackning och grundmålning på menyn som gäller :)
Är så skönt och känna sig piggare i kroppen och att man orkar med mer nu oxå utan att vara lika trött, känns hur bra som helst! Tillbaka till att vara mig själv igen, de gillas hur mycket som helst!
Nej tillbaka till projekt hall och sovrumsfönster!
Mia.

7 månader idag <3

Ledig dag idag och jag tog verkligen sovmorgon delux... Gick upp med världens bästa och åt lite frukost med honom innan han åkte till sitt jobb. De är så mysigt att äta frukost ihop, och de dagar vi har möjlighet så gör jag de mer än gärna :) Och då vi har 7 månader idag så ville jag verkligen gå upp och njuta av en underbar stund :) Gjorde mig en eld sen och bestämde mig för att sova en liten sväng till.. Halv ett var de tydligen slutsovigt och dags att gå upp.
Har börjat med lite skidåkning nu och jag tror att kroppen inte riktigt var beredd för en mindre ansträngning såhär plötsligt så jag behövde nog den där sömnen tror jag :) Men nu har ju snart dagen gått och mitt älskade hjärta kommer hem snart igen så de känns bra :)
Jag kan inte säga det tillräckligt ofta, livet är helt underbart fantastiskt! Och att få dela det med någon som är så underbar som mitt kära hjärta är ännu bättre :)
Just nu håller vi på med renovering av hallen och de kommer bli hur bra som helst när de är klart :) Man ler i hela kroppen när man är här hemma, som jag trivs! Jag önskar att alla kunde ha de lika bra som vi har de, då skulle världen vara så sjukt mycket bättre!
Blir att kolla på en golvmatta till hallen, men då vi vill lyxa till de idag med lite finare middag så tar vi mattan en annan dag! :)
Nu dags för att göra mig iordning för att åka en sväng, inhandla dagens middag som blir en potatisgratäng med sånt som tillhör och lite efterrätt :) Ser framemot och ser framemot en himla massa månader till!! :) Fresten berättade jag att Singapore är bokad?! :)
Ha en superbra dag!
Mia.


Swosch sa de igen..

Har inte blivit mycket nerplitat den senaste tiden.. Anledningen är nog att jag har jobbat ganska mycket och kursat och fixat så när jag har haft en ledig stund över har jag valt att tillbringa den med mitt älskade hjärta!! Livet är fortfarande helt fantastiskt och jag är helt övertygad om att de kommer att hålla i sig i en oändligt lång tid framöver :)
Är ledig idag och är helt själv hemma för första gången på jag kan inte komma ihåg när ungefär, känns konstigt.. Försöker att elda men de vill inte riktigt som jag vill alls.. Ska försöka fördriva tiden med att måla lite så att panelen ute kan bli klar och lite annat fix som vi börjat med. De är så himla roligt när man ser att de händer något :) Men har tagit de lugnt och ätit frukost i lugn och ro och inte stressat. Har lärt mig efter höstens gång att de inte är så himla bra för fröken. Då hon ett tag funderade på om hon var påväg in i väggen.. Men nu känns de betydligt mindre och jag har faktiskt, kors i taket lärt mig att lyssna en aning på min kropp, vilket jag trodde jag gjorde lite.. :P Så nu mår jag betydligt bättre och jag försöker och inte stressa, men de är mest den omedvetna stressen som är jobbig, den som man inte tror man har, den på sitt arbete. Men nu så.. Julen är ju över och nyår med och jag firade med min Älskling! Något hektiskt men helt underbar, och helt fantastiska julklappar och jag är bara så himla nöjd helt enkelt. Nyårsafton var lugn och stilla med några vänner på middag härhemma, himla trevligt.
Vi tog saker i egna händer och bokade en resa till Singapore som avgår i mars som jag ser så himla mycket framemot, ska bli så himla trevligt, och framför allt skönt med semester med mitt hjärta! <3
Dehär året kommer förmodligen gå i rasande takt, precis som de snart sju månader som jag och mitt hjärta har hållt ihop. :) Tiden går fort när man har roligt och de har vi precis varje dag. Livet är så mycket bättre med min älskade Johan brevid mig :)
Nu ska jag ta tag i rollern och måla lite så vi kan få tillbaka toadörren, sen hoppas jag på lite mer snö så jag kan börja öva åka på mina fina skidor som jag fick i födelsedagspresent..
Livet är helt underbart och jag älskar dig så himla mycket! <3
Mia.
Bild från vår nyårsmiddag.

RSS 2.0