en kram..

Ja tror ja börjar bli lite sjuk, eller så är de nå annat som spökar.. ja vet inte..

Lustigt när ja sitter och har en konsversation me min blogg.. Ja börjar nog bli knäpp tror ja.. Kan inte tänka klart alls.. Behöver nog sömn egentligen.. en dag.. sen är ja ledig en hel dag, och den dagen ska ja ta som den kommer och försöka vila upp mig lite.. Hur de nu ska bli möjligt vet ja faktiskt inte.. Känns som om de är en miljon me grejer som bör fixas.. Som behöver lösas, som behöver tas hand om.. Ja behöver nog tas hand om tror ja.. en stund ett tag..

...

Mia.

please..

Ja ja vet ja borde sova för länge sen, trots att ja sov en timme middag idag, börjar tack och lov inte förns elva imorn.. Men läget situationen är inte ok.. inte alls.. Sitter hemma i soffan iaf, och funderar så de knakar, fast ändå inte, för ja vet ju precis hur ja vill, så ja behöver egentligen inte tänka alls, ja tror ja tänker mest ändå bara..

Situationen ser inte alls bra ut, och just nu så vet ja inte alls hur ja ska lösa de här, hur ja ska få den bra... Ja har verkligen försökt hela tiden, tycker ja själv och försöker att vara de bästa hela tiden, men ja vet man kan inte vara perfekt jämt, men ja försöker, men nånstans tar de stopp.. på riktigt stopp, och ja vet inte hur de kommer sig att de blir så himla fel hela tiden,.. dålig karma som någon av mina arbetskamrater på arenan skulle sagt.. men ja vet inte heller om de är de.. Ja vet inte riktigt va de är som är fel hela tiden, men ja är väl en dålig människa antar ja, som inte kan göra rätt nånstans, tyvärr, men ja försöker verkligen hela tiden eller gör ja.. ?? Ja trodde de iaf.. Får väl börja om tänka om va de är ja gör hela tiden, vill bara att de ska bli rätt, men de blir så himla fruktansvärt fel hela tiden..

Känner mig helt förstörd och försöker bita ihop och bara le och vinka.. Men de går inte heller.. I min värld där är allt bra och rosa moln.. eller hur var de, de var där ja alltid skulle vara lycklig, där ja har en åsikt, där ja kan vara mig själv, och ingenting blir fel, men de är så mycket som har rubbats just nu i min värld, även den här världen, så ja vet inte riktigt...

Min våg har gått ner sig.. ja ja vet de är ja som gått ner, men ändå, ja vet va de beror på, ja mår inte bra helt enkelt, inte ett dugg synd om mig de är inte de ja vill få ut, utan ja vet att ja inte mår bra, och ja tycker ja försöker må bra, men ibland är de trögt och svårt..

Ja släppte hela mitt liv för din skull, för dig och ja gör allt för dig, men nu vet ja inte längre hur ja ska kunna vara 110% bra hela tiden.. tyvärr.. önskar ja visste..

Min vän mår inte heller bra, hon har åkt på lite lymfkörtelproblem och blodförgiftning av något slag, ja hoppas verkligen att hon blir bättre snart!! Ska träffa henne imorn, ska bli kul och se henne!

Kom upp en vän till Campingen idag, med sällskap, så himla kul och träffa dig, och alltid ett leende :)

Nej, sova och jobba imorn, så får vi se hur resten ser ut sen..

Mia.

Sovdags..

Måste försöka sova snart, men sov så himla länge idag, då ja vart ledig hela dagen.. dumt gjort av mig, då ja vet att ja ska upp imorn... men men.. Lång dag imorn, men de gör inte så himla mycket, då de andra dagarna är korta, de som är synd bara är att min sambo är ledig hela dagen.. vill oxå, men ja vet de kommer ju självklart fler såna dagar, men ja vill ju tillbringa varenda dag me honom, jämt, ja ja vet de funkar inte så, men ja är så himla glad att ja har honom.. :)

Känns som om denna vecka bara kommer springa iväg, och att nästa vecka oxå kommer göra de..

Har stora planer på och kolla upp lite resor till i höst, möjligtvis Paris eller London.. Åka på romantisk resa Weekend, eller vecka vore inte helt fel.. Påminn mig om de här.. Skriver små noteringar till mig själv så ja vet va ja ska komma ihåg :) Post-it heter de väl.. :)

Nej tokdags för att sova.. 

Mia. 

Allmänt babbel..

Hade Fringemaraton igår.. ytterligare två program och se.. så himla bra.. :) Passa på medans min underbara sambo var och fiska lite.. kom dock hem tomhänt, men men de försökte iaf.. Sen åkte vi och tittade på Björn Skifs, helt ok, vi hade en riktigt trevlig kväll.. Känner mig just nu lite extra kär faktiskt.. Skönt, men de är så nice och få vara me min karl!

Är ledig idag oxå så de är bara slappa för min del idag, ska träffa en vän snart, ska bli trevligt, var ett tag sen, sitta och kackla lite och ta ikapp oss.. :P eller hur de nu är..

Har mått lite knasigt de senaste dagarna, vet inte riktigt va de beror på, men antar att ja har åkt på något virus av nå slag.. hoppas att de ger me sig snart bara då de är rätt drygt och inte må hundra hela tiden..  Men de ger väl me sig antar ja..

Vet att de var jättelänge sen ja skrev, men har ju inte nå direkt intressant och skriva, och inte haft någon som helst lust heller... Inte mycket som hänt under de senaste veckorna direkt, har längtat ihjäl mig efter min sambo som var på gotland, gråtit massa efter honom och jobbat en hel del, och renoverat eller fixat till hallen, vilket ja själv tycker blev ett bra resultat :) Så länge iaf, tills vidare, och tills herrn känner själv att han vill göra om den som han vill.. Sen har ja väl inte hunnit me så himla mycket mer, var till Sthlm en vända, vilket var riktigt trevligt de me, vi hann väl inte me alltför mycket, men vi gick ut och åt och hade de bra helt enkelt.. Ingen shopping och inte nå aspartande, utan bara en vila upp sig helg tror ja.. :) Åka lite tåg och bara ha de bra..

Min underbara karl åker snart till gotland igen, men tack och lov bara fyra dagar, vilket känns mycket bättre.. Mycket som händer framöver, me Classic och Hockey och sånt, men de blir mest jobba för min del, hoppas på att vi kan göra nått i höst, kanske åka någonstans på en weekend eller nått, de vore så nice och bara kunna bege sig en sväng, bara vi två, London kanske eller Paris hade inte heller varit helt fel.. hmm.. kanske ska försöka börja spara lite..

Allmänt svammel och så vidate har egentligen inte nå vettigt alls och skriva, klart ja har en hel del hemligheter som ja skulle kunna skriva om, men de finns alldeles för många nyfikna själar därute, så ja behåller allt för mig själv och bara ler :)

Lyckades behålla mig själv som människa då ja träffade en viss person häromdagen och ja tycker att mitt betyg blev väl godkänt, då ja faktiskt blev förvånad över mig själv, och kände att de på något sätt släppte vilket kändes väldigt bra.. De tog lite över ett år, för att de skulle släppa lite, men villö fortfarande inte bjuda på middag.. men de behöver ja ju inte heller.. 

Apropå och träffa människor, så träffade ja på mitt ex i fredags... finns inte så mycket mer och säga om de.. Men ja slutar aldrig och förvånas över den där människan..

Nej nu ska ja göra mig klar så ja kan åka och träffa min vän och sen blir de väl och träffa danskarna när ja kommer hem som kom upp igår..

Min andra vän är just nu i Italien, hoppas att hon har en jättetrevlig resa och semester!! De är hon värd!

Längtar efter dig min karl.. :)

Mia.

Slut.. Längtar så sjukt mycket nu!

Helt slut!.. Men bara två dagar kvar och jobba denna vecka, skönt, och bara tre dagar kvar tills min älskling kommer hem, som ja längtar!!

Haft besök två dagar irad nu, så himla trevligt, Tack så hemskt mycket!

Imorn kommer mina päron upp, ska bli trevligt, ska inhandla lite till maten imorn oxå, blir kyckling med ungsrostade rotsaker, blir gott, ska använda lite sötpotatis.. mums.. Skönt och slippa vara själv hemma hela helgen oxå, är så himla ensamt härhemma nu när man är själv..

Som jag längtar efter dig, de är helt galet!

Nej, antar att ja lär sova nu, så slut och ny dag imorn.. känner att dagens arbete inte alls var bra, inte bara mitt fel, men lite mitt fel me beställningar och sånt, men så svårt när man typ aldrig gjort de förr.. så hoppas att denna order räcker hela helgen, åtminstone till sen söndag.. blir nervös och får ångest över de där.... Ibland tar man me sig jobbet hem..

Och du är välkommen på söndag om du vill, de vore trevligt och ses tre gånger denna vecka.. :)

SOVA!

Mia.

fixar och donar..

finns de inte nå ord för uttrycket ja gör nu.. hmm.. kan inte ens stava till ljudet.. Suck då.. Ja håller på och fixar och donar hemma, kroppen har absolut ingen lust alls, men de blir säkert jättebra när de är klart.. men känns som tiden springer ifrån mig lite just nu...

De är märkligt, de finns en sak som är positivt när herrn är borta, och de är att ja märker ännu mer hur mycket ja älskar honom.. men de är oxå de enda positiva.. Mina arbetskamrater sa att ja skulle se de som semester nu när ja är själv hemma.. men nej ja ser de mest som en långsam process av nedräkning till han kommer hem.. och många dagar är de kvar nu.. Suck igen..

Ja blir helt enkelt både stressad och nervös när han är borta.. men mest stressad tror ja, för ja litar ju ändå på honom, även om min dåliga svartsjuka tränger igenom då och då.. Men antar att den inte försvinner bara sådär.. Men ibland blir de lite mycket.. kroppen orkar lixsom inte.. 

Nej hjärtat kom hem nu min prins! 

Tillbaka till fixandet och donandet...

Mia. 

Kom hem!

Usch.. Min karl är borta denna vecka, han åkte igår kväll, efter att ha gråtit konstant i över tre timmar gick ja och la mig.. Imorse när ja gick upp så var ögonen svullna och öma, och såg ut som pingisbollar, blev väl lite bättre efter ett tag och nu har ögonen lagt sig, men gråten ligger nära hela tiden, så skrämmande att man kan sakna någon så himla mycket, de gör helt enkelt ont, och de känns som varje gång vi är ifrån varann så känns de som om de blir värre.. Suck.. Ja längtar så sjukt mycket efter dig, de är tråkigt och tomt hemma utan dig, och så som din son var igår, helt underbar när han sa att när ni kommer hem då blir ja jätteglad, inte gråta mer.. :) Längtar så himla mycket..

Stockholmsresan i helgen var jättetrevlig, kul och komma bort och se storstaden på ett sätt som man inte gjort tidigare, vårt hotellrum var mindre än en kryssningshytt, men de gjorde inget och vi hade trevligt, flera gånger..

Midsommar var oxå trevligt, vi bodde i leksand hela helgen, och de blev ju jobb mycket för min del, men lördagen var klockren, så himla mysig, hoppas de blir flera års tradition..

Min vecka är trots allt superspeckad.. vilket är rätt skönt, men min hjärna tänker på dig hela tiden, ja vill helt enkelt inte vara utan dig, ibland känns de som om ja inte kan andas när du inte är med, och som om de känns helt meningslöst och vara när du är borta.. Känns som om de är helt bortkastat.. Kom hem nu snälla, ja längtar efter dig, och din underbara närhet!

Veckan ser ut som följer, imorn klippa gräs och trimma gräset då ja införskaffat mig en sån, och sy klart me maskinen och städa och fixa hemma, onsdag kommer min vän och vi ska umgås, torsdagen träffa en annan vän och fredag kommer mina päron upp och stannar hela helgen, ska bli kul.. Synd att du inte kommer vara hemma, men du har säkert askul där du är och tror de är rätt skönt för dig me semester och slippa vardagen ett tag.. Men nästa gång så planerar vi en semester ihop, och ja är med ja oxå, då ja inte vill vara ifrån dig såhär länge igen...

Ska försöka titta ikapp Fringe oxå, men ja tror inte att tvn och ja kommer hinna ses något denna vecka.. Känns som om de är fullspäckat, men o andra sidan får ja då tre avsnitt och se sen.. :)

Kom hem nu, du sa de skulle kännas bättre idag, men de gör verkligen inte det, konstigt utan dig!

Mia.

RSS 2.0