mår inte bra..

Tittar på Criminal Minds och mår apa helt enkelt.. riktigt j**vla dåligt om ja ska vara ärlig.. R du får de tufft imorn så du vet, men bara le och vinka..

Ja vet inte om ja orkar ens förklara nått eller orkar skriva nått heller, men hoppas verkligen att allt löser sig och blir bra snart.. helt orkeslös i kroppen, de måste lösa sig snart! de bara måste de..

Så trött och skulle behöva sova i flera dygn känns de som, fast ja ska upp alldeles för tidigt imorn och resten av helgen..

De svider och gör ont, men man måste ju hanka sig framåt, bryta ihop och börja om.. fast ja har inte riktigt brytit ihop än, men nästan.. suck..

Pokerface..

Ja vill bara att allt ska bli bra!

Mia.

ny dag..

Min karl skruvar ihop sonens säng och ja sitter och äter frukost.. lika bra o vara här nere så man inte är ivägen :) men de låter som de går bra så.. :) han kommer bli jätteglad när han kommer nästa gång :)

Idag kommer M hit! :) så därför ja är uppe när ja egentligen skulle kunna sova ett tag till, men ja behöver verkligen fixa här innan hon kommer, så har slängt i en tvätt och plockade ur diskmaskinen igår så nu är de bara och plocka i den igen.. evighetsgöra.. ja säger upp mig snart.. och de är sant, sagt de förr och ja är inte mindre less på de nu..

Hmm.... satt och funderade över hur många apelsiner man kan äta om dagen utan att man får i sig för mycket c-vitaminer...ja än så länge borde de inte vara nån fara.. men tänkte försöka hålla mig frisk den här våren.. hoppas hoppas

U, du får göra precis som du vill då, de är bara o dyka upp hos M, spelar inte nån roll om du dricker eller inte, bara trevligt om du kunde haka på, och va ja vet är de bara tjejer du känner så..

Haha, nästa fredag kan ja berätta att ja inte kommer och jobba på arenan, bara så ni vet, synd på dricksen dock.. men schemat går inte ihop..

Nu har ja skrivit en massa skräp, så dags o göra nån nytta..

Mia.

lite mindre socker..?

Tittar på Arga Snickarn och sitter på msn med en kopp the i handen ungefär, en sovande karl brevid mig i soffan och allt är som de ska :) Ja är väl oxå trött men vill vara vaken ett tag till, kanske plocka ut den där diskmaskinen, skulle behöva bära upp sonens nya säng nu oxå så ja slipper imorn, den står fint i hallen.. suck.. är toktrött, men M kommer på besök imorn och ja vill att de ska se någelunda ut här hemma iaf.. Men ja vet inte riktigt om ja orkar heller, ibland känns de tyvärr som om man fixar och donar och de ser likt förbannat ut likadant efter ett tag.. som om de är en evighetssyssla.. När vi bara är två så är de ju rätt ok, men när man är tre så blir de betydligt mycket mer o plocka.. men men de är väl så.. vissa dagar bryr man sig inte medans andra känns helt åt h**vete.. de är väl som de ska misstänker ja.. Ibland funderar ja på o släppa allt, fast då undrar ja verkligen hur de skulle se ut efter ett tag...

Ja försöker få bort godissuget så mycket de går, eller försöker helt enkelt dra ner på sockret.. de går ok.. ja har börjat äta apelsiner som är gott och sött, ja vet att de inte är godis, men de är nått, sen har ja lite sötmandel som ja går och knaprar på, antar att de är mest bara för och ha nått o tugga på.. men tror de beror mycket på att ja saknar de där blå kompisarna och vill ha nått ist.. Men mandel är ju tokgott och apelsiner är ju faktiskt oxå gott.. de är mycket för att ja känner att kroppen behöver mer nyttigt och inte så mycket sött, och ja tror huden kommer må bättre.. men ja vet inte, de har ju blivit bättre, betydligt mycket bättre sen ja sluta lite mer me och jobba natt..


Satt me R på msn nyss, inte pratat me henne sen ja vet inte när typ, de var trevligt :) när vi var klar så tacka hon för fikat :) haha, gulligt..

Tittar på Made in Sweden nu, måste faktiskt Promota Janets låt lite, den verkar faktiskt vara bra.. lite sån där danslåt.. apropå de så hoppas verkligen ja kan styra till mitt schema till tjejkvällen och att de andra oxå kommer, en tjej är iaf klar, och ja och M så de är ju kul, undrar om de kommer nå fler, hoppas hoppas! :)

Jaja, thats all for today..

Mia.

Ledig dag! :)

Dagen idag började inte så bra.. efter ca femton timmars sömn, vilket var välbehövligt, så fick ja lov och börja med en voltaren för min axel, som känns lite bättre nu men..sen kände ja mig helt nere och hade absolut inte nån lust till nånting, Herrn ringde och sa snällt att ja kunde åka till Blge och shoppa lite, efter ja lagt på så satt ja och finderade över de och pilla i mig lite frukost.. tanken växte och ja insåg att rean faktiskt fortfarande pågick :) så ja bestämde mig för att göra ett försök..

Så ja åkte via insjön då ja skulle göra ett ärende, oc hringde på chans till R för o se om hon ville me, tyckte hon behövde komma hemifrån ett litet tag utan jobb och sånt.. :) och hon sa Ja, så vi lalla på i Blge och var där ett par timmar, kom hem me en tshirt och ett par arb.skor samt en tröja till honom :)

Usch sitter och slötittar lite på Dr. House svåraste fall.. massa blod så man mår illa... dags för och byta kanal.. brukar de inte vara massa bra program på tisdagar?.. Nåja, inte idag tydligen..

Haft en himla bra dag idag iaf, och antar att de är dags och gå och sova snart om man ska orka med morgondagen, men som ja sa till R idag, ja trivs faktiskt hur bra som helst där, vilket känns toppen! :)

Träffa E igår efter jobbet några timmar, himla kul och se henne igen! varså längesen, men de gånger vi ses så är de så himla trevligt! På torsdag ska ja träffa M igen, vilket ska bli trevligt och då ja inte har bil den dagen så kommer hon ut hit en sväng :) Ska bli trevligt :)

Nej nu är d nog dags och sova, himla trött och upp sju imorn, så de är väl högtid och sova.. :P :)

Mia.
 

trött efter helgen..

Kl är typ tokmycket ja vet, eller egentligen inte, men me tanke på att ja ska upp supertidigt(!) imorn så är den rätt mycket.. Har med nöd och näppe överlevt denna helg och denna vecka.. bedrövlig vecka måste ja säga.. Mycket tack att ja överlevt helgen är tack vara R som alltid är på bra humör och får mig och må massa bättre, speciellt när ja tycker att jobbet suger... eller ja.. Alltid ett leende på läpparna iaf, och piggar upp oerhört mycket...

Helgen har varit galen verkligen galen, hockeyhelg, betyder massa tokiga människor som är helt galen i denna sport, som dessutom gillar att dricka galet mycket öl :) Men allt gick bra, efter bara någon sönderslagen ljuslykta, ja ja vet ja blev jättearg, och bad en gäst hålla käften, de var välbehövligt ja lovar och en annan och gå därifrån, gillar inte när mitt humör blir sådär, och ja kan erkänna att ja verkligen har saknat mina små smala blå kompisar i helgen! men ja klara mig bra ändå, och kan upplysa att de är ett år sen nu.. jag är helt enkelt sjukt duktig :) men hade ja inte haft karln så hade ja haft massa små blå kompisar nu iaf.. :P ni får lista lite va de är.. och ja har inte blivit knäpp.. :)

Har massa o skriva, och ja vet R de kanske var ett tag sen ja skrev, men o andra sidan så har vi väl haft massa och göra de senaste dagarna eller? :) Och ja är lika upprörd över den här 90 grejen som du är, och dock inte i samma mening som den onde, ja du fattar va ja menar..

Nya jobbet funkar jättebra, inte alls så van och gå upp så tidigt, men men ja slutar ju tidigare då.. ja de är ju iofs klart.. men de känns konstigt och gå upp så tidigt och åka en timme (!) innan man börjar jobba.. men nästa vecka har ja 29 timmar, och de känns toppen, då vet ja ju att ja behöver inte dra in så mycket mer jobb om de ska fortsätta så! :D hoppas hoppas att de leder till något bra! :)

Allt som ja skrivit tidigare om att allt ska hända samtidigt verkar inte ta slut, verkligen inte, och de som känns så lessamt är ju att nu känner ja att ja inte orkar bry mig i de alls, de löser sig förhoppningsvis på bästa sätt och ja kan inte trolla me knäna tyvärr, men nu dök de upp lite mer saker, och va gör man inte då.. suck säger ja som kommentar till de, och i fredags ställde ja en fråga som ja inte trodde att ja skulle göra, men men.. och de är ganska bekymrande för min egen del då ja allt för ofta just nu tänker på mina blå kompisar, och ja kan inte beskriva hur de känns som om de skulle underlätta vissa dagar om ja bara hade en av dem.. Vill dock försöka låta bli, men ja vet oxå att de inte är bra för mig, men men.. så länge tankarna bara finns där och handlingen inte kommer så är de ju lugnt eller..

Ja kan inte säga att ljuset i tunneln börjar närma sig, men hoppet finns lite kvar iaf, och ja hoppas verkligen att ljuset kommer snart.. tackar för era omtankar iaf!

Ska på en ev. tjejträff snart, hoppas att alla kommer som är bjudna! och ja längtar verkligen, och lite tjejtid är ju aldrig fel! :)

Nej ska upp halvsex.. pust.. så borstning av tänder, och sova aggresivt :) har en kort dag imorn så de känns schysst då ja känner mig rätt trött efter helgen..

Mia. 

min blogg..

de är ju min blogg så ja kan ju skriva hur många inlägg ja vill i stort sett..

Sometimes life sucks..

inte bra..inte bra alls faktiskt..

Ja, var ska ja börja egentligen?.. Orkar inte helt enkelt börja nånstans.. :P De är rätt fåligt just nu iaf, allt känns sådär faktiskt om ja ska vara helt ärlig, och de ska man väl.. Helt matt och slut i kroppen av allt de här, och hoppas bara att de ska lätta snart och att de ska bli bättre, hoppet är väl de sista som överger, men samtidigt så känns de som om de håller på o ge vika lite oxå.. Tänk om..

Är barnvakt just nu.. ganska enkelt då han sover sen ett tag tillbaka :) fick t.om borsta tänderna, nöjd :) och inge bajs, ännu nöjdare.. :)

Just nu ser ja jordens sämsta reklam kvik

Tänk att allt känns så konstigt just nu, känns lite som om allt tar slut nästa vecka.. ingen fattar nått av de ja skriver, knappt ja heller tror ja.. :) men ja..

Har målat klart kökstaket idag, så nu är de äntligen klart, och färgen räckte precis.. så nu ska ja väl nångång köpa färg till sovrummet, men sen.. (detta sen..)

Duscha kanske..och sova.. väldigt tidigt imorn..

Mia.



Pokerface

Pokerface.. Lady GaGa..

Just nu känns de som ett jättebra låtval..

Är ju en förbannat jävla dryg månad de här, längtar verkligen till nästa månad, och hoppas de ser bättre ut då..

Ser Music and Lyrics, hur många gånger kan man se den filmen egentligen :) blir på så himla bra humör, och gråter typ alltid i slutet av den.. men de är ju jag i ett nötskal..

Ett försök till o måla klart de där taket..?..

Mia.

inte min dag tror ja..

En kopp the, sen är de defenitivt sovdags, så sjukt trött nu..

Känner mig lite besviken av en konstig anledning, fast ändå inte.. känner mig väl egentligen bara som ett frågetecken när de gäller vissa saker..

Var ingen bra dag idag på jobbet, och ja vet att min nya chef kommer och svära massor över mig imorn när han ska räkna.. men men, ja hoppas verkligen att ja får behålla jobbet för de, och ja har ju faktiskt talat om för honom va ja gjort för fel, stillestånd i huvudet, sen har ja skurit mig på min fickkniv ganksa mycket så ja fick gå me massa ( två ) plåster..

Blev lite positiv idag när ja ringde min bank och ja fått pengar, de efterlängtade sjukpengarna kom äntligen! :) inte mycket, men ändå nått :) Lön på fredag, inte många timmar, men alltid något :)sen blir de ju igen den femtonde från nya jobbet, så de känns helt rätt just nu.. :) sen blir de o lägga om tänket så man ändrar allt till den femtonde, men de får ja ta då.. :P

Imorn är ja ledig! skönt.. ska träffa U, får se om vi hinner, beroende på hur de går för henne.. :) lycka till tjejen!

Idag kom de äntligen från Bredbandsbolaget och fixa internet!! :D så nu kan vi sitta me varsin dator.. och man kan ha koll på allt igen me bank o allt sånt! skönt!

Nej dricka lite the, sova massor!

Mia.


sova ett litet tag till..

Vill bara sova ett litet tag till.. suck.. var de ja som sa att ja ville ha ett normalt jobb.. inte just nu iaf.. :P de är ju fortfarande mörkt ute..

Men de positiva är ju att ja slutar tre idag :) då har ja ju typ halva dagen kvar och göra nått :) som o hänga tvätt plocka ur och i diskmaskinen.. eller bara sitta i soffan.. :P

Sitter och tittar på tv4 på nyhetsmorgon, pratar om Obama och hans tal, ja är inte mycket för presidenterna i USA, men ja är redan mer imponerad av honom än Bush..

Jaha, fixa håret och ska väl åka snart till jobbet..

Mia.

nere..

Suck... känns bara så inombords.. ett tungt suck... är nog bästa sättet och beskriva hur ja känner..

Var hem till M idag och titta, himla fint hus de har fått! Riktigt snyggt inrett och allt, och känns mycket större nu när allt är klart och möbler inställda :) Kommer bli supernice när de är helt klart! :) Skönt för henne att de äntligen är klart.. började spåna lite om en kväll och ses och kanske dricka lite.. får se hur de blir me den ideen.. :) hoppas hoppas

Får se halv Prison Break idag oxå.. :) var ju idrottsgalan(?) noll koll.. :) Så nu sitter ja o småser de och sen blir de direkt i säng, är jättetrött idag, efter en givande men väldigt ansträngande dag på engång, hoppas verkligen att de blir bättre :) Fast ja trivs där och allt funkar änsålänge bra iaf :) Hoppas verkligen att ja får sova bättre inatt.. hade så svårt och somna igår, fastän ja var helt slut i kroppen.. de sliter rätt hårt på en ibland..

Får se hur många timmar ja slutar på denna veckan då.. förhoppningsvis ser nästa vecka väldigt bra ut timmässigt oxå, fast ja har ju ingen aning såklart..

Mia är just nu väldigt orolig och mår inte hundra, mycket som händer på engång, och önskar hon bara kunde sätta stopp på tiden, bara för ett litet tag och önska att allt ordnar till sig på bästa sätt, ja vet att allt alltid löser sig, men ibland kan hoppet svika lite och då känner man sig rätt ensam och ja, hopplös helt enkelt.. men men.. nya tag imorn eller så.. nästa vecka kanske... Önska att ja kunde beskriva allt, men ja vet inte riktigt var ja ska börja, och ja vet egentligen inte så mycket mer så..

I say no more..

Satt och tänkte i bilen idag, tankarna går ju rätt mycket, men de är väl som vanligt.. :P men då spelades This is the life me Amy Mcdonald, sån bra låt, och de kanske är så här livet är..

Nej, nu har ja varit lite nere ett tag här  på mitt inlägg, dags för ett avsnitt av Sex and the City och sen, ja ja vet sova.. 

Mia.


 

orolig..

Söndag idag igen.. Idag känns de som en bra dag och göra nått på, men ja har ingen ork i kroppen känner ja, men man måste väl antar ja, iome att veckan som kommer blir en lång vecka.. Jag har nog inte kommit in i jobbandet än tror ja..

Fick min fina räkning från Tele2 igår.. suck och svär över den där j**la försäkringskassan, när de ringde mig där borta, inte för att ja svara, men de kostar mig massa pengar för att de kom åt mitt mobilsvar.. idioter.. suck.. men de är väl bara le o betala, precis som allt annat just nu...

Ja brukar alltid säga att allt löser sig, men just nu känns de som om ja faktiskt inte vet om de ska göra de.. går och tänker på de väldigt ofta just nu och känns i kroppen att man är orolig... förhoppningsvis så är man bara orolig i onödan, och ja vet att allt kommer lösa sig, men just nu känns de tugnt faktiskt.. Allt annat blir inte riktigt som man tänkt sig, och man blir lite överkörd över allt som händer ibland.. ja vet inte riktigt hur ja ska förklara på bästa sätt.. men de är inte så bra just nu iaf, och ja hoppas verkligen att de löser sig till de bästa..

Veckan blir som sagt lång, och ja hoppas verkligen att ja orkar med hela.. men ja laddar och de är ju bara 7 dagar kvar till nästa vecka..

Tandborstning som gäller, och ta tag i de här huset.. få se om vi får gäster ikväll, då lär de ju vara snyggt och lite städat iaf..

Mia.

städdag..??

Torsdag idag..

Sitter och funderar var ja ska börja nånstans.. om ja ska ta tag i övervåningen eller om ja ska fixa nått härnere.. känner dock inte för och göra nått, känner mig lite slut i kroppen.. och om ja börjar vill ja ha klart allt idag, vilket kanske inte kommer och inträffa tyvärr, men men vi får se, ju längre ja sitter här ju längre tid kommer de och ta ju.. :P kanske ska börja me diskmaskinen, få se hur ja känner sen..

Längtar så sjukt mycket efter våren..

Tänk att alltid innan man sätter sig så har man så sjukt mycket som man vill skriva, men varje gång man sätter sig så försvinner allt.. konstigt..

De gick ju bra och jobba igår iaf, och idag skulle ja vilja åka till Insjön en sväng, och kanske ta en fika sen me J, men samtidigt vill ja bara vara hemma och krama kudden i soffan idag och titta på massa bra film, precis som en söndag så känner ja idag.. :)

Sitter och lyssnar lite på Patrik Isaksson, tillbaks på ruta 1... var inte igår..

När ska Bredbandsbolaget komma och fixa internet egentligen? Börjar bli riktigt less på dehär nu! Kanske ska ringa igen och prata me dem, de måste ju ha nån koll, fast just nu är ja rätt förbannad på dem, så kanske tur om ja inte ringer nu, för stackars den som svarar då.. :S

Nej nu tar vi tag i de här..

Mia.

taxi mia..

Blir ett litet kort inlägg iome att kl är på tok förmycket och ja är trött som bara den.. men måste varva ner..

Fick leka taxi idag efter jobbet och köra några till rättvik, en som ja jobbat me på Arenan och hans två kompisar, så man tjäna lite extra pengar, vilket var helt välbehövligt iome att ekonomin inte alls är på topp just nu tyvärr.. Kanske ska börja köra lite extra på kvällar till folk man känner, typ en körning per kväll.. men samtidigt så orkar man inte de heller om man ska upp dagen efter, men hur som helst, dessa pengar kom välbehövligt iaf :)

Gick jättebra och jobba idag och lyckades dra in lite dricks iaf, ibland lönar de sig att ha semester.. :) Har sommarjobb i sommar igen om ja vill, och blev erbjuden jobb i rättvik på Bowlingen om ja vill i sommar, så ja antar att de problemet är löst.. :) och även om ja jobbar på det nya i Djurås, så är alltid extra pengar välkommet, och de är ju faktiskt så att ja inte vill slute helt inom restaurang, behöver bara lite omväxling.. :)

R kan baara meddela att ja köpte gardiner på Dollar Store, 50 kronor för två längder, superbilligt, speciellt om man behöver 6 eller åtta längder.. de var lite dåligt me färger just nu, men antar att de kommer in mer, de är väl många som byter nu efter juletider.. Gardinerna blev faktiskt himla bra här tycker ja, känner att de blev en bra stämmning i rummet :)

Imorn eller om några timmar ska ja verkligen försöka göra nån nytta här.. skulle verkligen behöva måla klart kökstaket, men ja vet inte riktigt om min axel pallar de just nu, så vi får se vilket humör ja är på helt enkelt och vad herrn gör.. Hoppas att vi får besök imorn av T, de vore trevligt men men vi får se :)

U jag hoppas verkligen att vi kan styra upp och ses snart! :) Saknar!

Nej, ja ger upp för dagen nu..

Mia.




dålig dag..

Idag är en sån här dag som man jobbar på och bara försöker överleva dagen helt enkelt.. ingen bra dag alls idag..

Har fått lite vettigt gjort iaf, och när ja nyss fick jobb för kvällen så känns de som om ja inte orkar göra meer härhemma idag.. även fast ja vet att ja håller på o blir bokstavligen galen av att de är saker överallt här... de verkar och känns som om de aldrig kommer ta slut på grejer.. just nu har ja sån där så ja inte vet var ja ska börja heller, och skulle helst av allt bara vilja lägga mig och sova känner ja.. borde nog inte gått upp ur sängen idag typ.. Men men..

De blev och inhandla nya gardiner igår, och de blev grönt.. :) så nu kan ja köpa de där ljuslyktorna ja skulle vilja ha och ja Herrn, ska byta ut de andra som redan står här :) ja vet att vi har många ljuslyktor redan..

Borde köpa nån låda till alla leksaker som ligger i ena delen av vardagsrummet.. men man vill ju ha nån som är lite diskret, och som helst inte syns alls.. men men.. får titta på Ikea nästa gång ja åker dit, förmodligen jättelångt tills ja åker dit, men ändå..

Nu känns de iaf lite mer vårigt härinne, vilket kan vara bra för kroppen och pigga upp sig lite me, kanske skulle byta ut kuddöverdragen oxå..

Nej massa skräp, ja vet.. men ja skulle vilja skriva massa, men ja orkar nog inte dra några långa teorier och paranteser över olika saker som a  inte riktigt behärskar så antar att de får bli en massa skräp, bara för o få skriva av mig lite..

Längtar verkligen till våren nu, ska bli så skönt och få lite vårsol och lite ljusare tider, samt så tar ju minsta bror studenten nu i vår, ska bli kul, ska se till och vara ledig den dagen. Längtar även tills vi kan åka in till en resebyrå och boka en ny resa så man har nått och se framemot i allt just nu detta elände som de känns, måste allt verkligen komma påengång?? Ja och E disskutera de sist vi sågs om att när nått händer, då händer verkligen allt påengång..hoppas verkligen att allt ordnar till sig massa snart, de är så ansträngande och behöva tänka på allt som händer hela tiden..

Herrn har funderingar på o starta eget, några tips och råd tas gärna emot, inte alltid man tänker på allt själv när de gäller sånt..  Så tacksam för om ni har några synpunkter runt detta.. Sen får vi väl se vad som händer helt enkelt.. 

Usch ja känner verkligen att ja skulle vilja vara ledig lite till, ja känner mig rätt matt i kroppen, men samtidigt så vet ju ja att ja verkligen behöver få in pengarna oxå, annars blir de himla svårt och boka nån resa :) 

Nej, tror ja faktiskt ska ta och lägga mig en sväng på soffan.. U skulle komma ut och fika idag, men ja fick avboka i sista stund, träkigt hade verkligen varit trevligt och träffa henne, men men de blev ju som de blev tyvärr.. 

Mia.





  

ut me julen..

Idag ska julen åka ut.. sitter o laddar me en kopp the, och sen ska ja bara få på mig lite vanliga kläder så blir de o röja.. :P ingen som helst lust idag faktiskt, men de lär ju göras så..

Herrn är ute idag och fixar på gården, så de händer nått här hemma iaf.. Någon som vet nått snickarjobb som behöver utföras? Nej, ja kan inte men han kan :)

Känns som om de ser ut som ett bombnedslag här, fast de gör ju iofs de, men sak försöka styra upp sånt idag tänkte ja så de blir nån ordning här igen..

Var ju ut i lördags, nykter, vilket man inte ska vara på de där stället, men ja körde så hade ju inte så mycket val, men nästa gång är de min tur o dricka iaf.. Stötte ihop med de där tre tjejerna, suck.. svårt o föra en konversation, och ja antar att de märkte att ja inte hade så mycket o säga till dem, de var väl bara ja o E som satt och prata lite, då de andra gick sin väg.. På ett sätt är de så skönt och slippa Lsd och allt som händer där, och bara faktiskt leva i sin egen lilla värld där allt är bra :) Men samtidigt saknar ja ju lite av de där spontana att kunna bara gå ut utan och fixa chafför eller sängplats.. men men, de är sånt man får räkna me när man flyttar, och har ju kommit på att ja verkligen gör allt för denna karl :) visst är de otroligt hur man kan göra så mycket för en enda person, och man mår bra av att göra alla dessa saker :)

Ja trivs ju väldigt bra här, och ja tycker de är skönt och få leva i min egna lilla värld och slippa allt j**la skitsnack och allt annat skit som händer därborta, då känns de mer hälsosamt och få höra lite saker då och då ist, och man blir inte lika nyfiken på samma sätt, väldigt bra för mig och flytta faktiskt :)

Jaha, skulle man ha gjort ett ryck då..

Mia. 

snor..

Är som ungefär 80 procent av resten av sveriges befolkning förkyld.. suck.. Hemskt drygt och vara förkyld, men än sålänge är de bara förkylning så då får man vara nöjd att de inte brutit ut längre än så.. Inte så himla konstigt att man är förkyld heller när tempraturen ute nu står på 4,9 plusgrader och för bara en vecka sen nästan 20 minus grader.. kroppen hinner nog inte riktigt me tror ja... Drygt att de kliar i gommen bara.. och såklart massa snor... O de säger att karlar gnäller över en förkylning ;)

Var me på stägningsrutinerna idag på de nya poteniella jobbet, tiden går så snabbt där, visserligen bara jobba en timme och en kvart, man ändå.. Hoppas verkligen att ja kan få jobba nått mer pass denna vecka, vore perfekt, speciellt nu när vi inte får så mycket i lön i januari, ingen av oss.. Men de blir väl så antar ja, de slår väl aldrig fel i januari :P men hoppet finns iaf, och de brukar ju alltid lösa sig så..

Imorn är de dags för nertagning av julen.. skulle vilja åka till Rusta och köpa nya gardiner, de har billiga där 50 kronor för två panellängder, och ja behöver 6 längder så.. men men de får väl vänta, kan ju inte vara utan gardiner, men får väl ta av de gamla då.. tror de lutar till att ja faktiskt vill ha gröna gardiner just nu tror ja.. är inne i en sån period, så då passar ju ljuslyktorna från Fabriksbutiken.. Ja ja vet att ja har massa ljuslyktor och inte behöver flera.. men ändå.. :P

Zappade över på trean idag och såg halva Prison Break, har ju sett de förr, och ja blev lika fängslad nu av serien som tidigare.. får väl se om ja börjar följa den igen.. får mig och tänka på när ja o E hade tvkvällar :) saknar de.. :) hoppas du blir frisk snart tjejen och slipper snoret :P

Nej massa skräp nu..

Mia.


nya möjligheter..? :P

Allt gick bra idag oxå, me jobb o allt, är dock toktrött, då man har ansträngt hjärnan väldigt mycket idag.. :P men om två veckor kommer ja iaf jobba halvtid där, iaf den veckan :) så de ser lovande ut iaf, inte hoppa för tidigt bara.. :) Känns som om ja kommer att trivas väldgit bra där iaf, enda nackdelen är ju lönen, förutom ob:n som är väldigt bra, men själva grundlönen är mycket lägre än va ja har annars, och lägre än va ja förväntat mig, men men antar att de är sånt ja får ta.. :P

Prata me min chef idag, och berätta om de nya jobbet, och han tyckte ju inte de var nå bekymmer, ja kunde ju fortsätta ändå hos honom, men vi får se, ja sa att han får höra av sig, så hoppas att de blir nån mer tid denna månad, så att man får nån vettig lön i februari iaf..

Helgen kommer gå väldigt fort känner ja, jobba ungefär hela dagen imorn känns de som, och sen svärfar kommer på söndag me svärfarsföräldrar.. så fullt upp..

Hmm.. undrar hur länge tvätt kan ligga efter man har tvättat de utan och hänga de utan att de blir förstört.. ? Någon som har nå bra svar.. :P

Nej, om ja ska få sova nått inatt, så lär ja gå o lägga mig nu, dessutom är ja så toktrött så lär ju inte vara nå problem.. :)

Mia.

spännande.. :)

Jaha, hemma och börjar smått komma tillbaka in i verkligheten igen.. :) så mycket man ska göra, så mycket vänner man ska hinna me o se igen :) väldigt trevligt och se alla igen, känns som ja verkligen varit borta en hel evighet.. vilket de inte var, men de känns som de..

Herrn är ute och tar en tur på sin möjliga nya skoter.. jättekul :) :P fast de är ju hans typ största hobby, så ja förstår honom..

Var och kassaträna idag för första gången på mitt eventuellt nya potentiella jobb ja kanske ska börja på! :D hihi.. Får se hur de blir, ska dit imorn oxå, spännande :) och de vore så himla bra om ja kunde få jobba där!! Hoppas hoppas :) De skulle underlätta mitt liv så himla mycket, och dessutom så skulle ja få mer tid över till Herrn och till mina underbara vänner!

Ja, mer visar sig som sagt imorn, nu ska ja hänga lite tvätt, och sen självdö i soffan tror ja, är hemskt slut i kroppen efter dagen :) och kommer vara likaså imorn antar ja, fast får väl sova lite där på eftermiddagen om ja ska orka me..

Finally är de början på C.M ikväll! hoppas att Fringe kommer igång snart oxå!

Mia.

Hemma igen!

Haft en lugn och skön semester, synd att Du inte var me killen min.. Hemma igen, kom igår morse, så skönt och vara hemma, :) visst semestern var bra, men borta bra men hemma bäst, och igår låg vi bara o mysde hela kvällen och bara tog hand om varann, de var inte igår, är så himla glad att ja är hemma hos dig igen! Förstår inte hur man kan längta efter någon så mycket som ja gjort, men nu är allt som vanligt igen, fast me lite ny kärlek igen :) älskar dig!

Tack för alla sms om god jul och gott nytt år, och allt annat, trevligt :) lessen att ja inte skickat tillbaka, ja höll tillbaka me sms så gott de gick, blev ganska dyrt ändå :) Men tackar för att ni tänker på mig, ja tänker på er me :)

Nu sitter ja och väntar på att min moster och hennes man och barn ska komma.. de ska sova här inatt för hans dotter spelar innebandycup i Falun, så de blir tacos och om ja förmår mig att få i mig kanske ett glas vin, känner fortfarande illamåendet efter de som hände juldagen.. så vi får se helt enkelt.. misstänker att de blir hockey ikväll oxå, iome att nu blir de två hockeytokiga i huset :) men idag eller denna helgen har ja överseende me de, så länge min karl är me mig :)

Jaha.. hoppas att året blir bra nudå när de är nytt år, börja ju sådär me o köpa ny tvättmaskin idag.. suck.. men ibland är de tur att man har sådant kort så att man inte behöver betala påengång.. Den ska väl ner i källaren så småningom, idag kanske vi får se.. och sen ska den testas, den är enkel iaf, och de är ju alltid kul me nya saker som förhoppningsvis funkar som de ska.. :P

Nej, sova en liten stund.. blev väckt tidigt idag me frukost, och de har inte blivit alltför mycket sömn på två dygn, så kanske bäst och passa på.. :)

Mia.

RSS 2.0