Fem komma nånting..

Tack tjejen, jag vet att de inte behöver vara så farligt, men de kändes just för stunden som världens undergång för mig.. Dels att jag inte har en aning om hur de kan utveckla sig och att jag MÅSTE ta massa blodprover, vilket jag inte gillar alls.. Men såklart bara gilla läget och vinka :) Ett leende på läpparna och vara glad de dagar man kan göra allt själv helt enkelt.. De kunde ju varit bättre, men och andra sidan kunde de har varit betydligt värre oxå.. :P Jag tror jag överlever, och som du skrev, inställningen är allt.. :)

Igår lyckades jag ge mig ut på en rejäl cykeltur, vilket egentligen är ganska konstigt att jag fixar, men tydligen så påverkas inte de rörelsena ryggen så då är de väl bara och cykla på då.. Jag har försökt och mätt på Eniros kartor, men de vill sig inte riktigt så kom fram till att de var ungefär 5,8 mil.. Ska mäta med bilen tror jag, den sträckan jag kör.. Men idag är jag ganska mör, inte ont i rumpan eller benen, men matt i kroppen ungefär som någon trycker ner mig över axlarna, men jag tror de beror på för lite vattendrickning igår helt enkelt.. annars hade de nog varit lugnt.. Och med tanke på att jag cykla nästan sex mil igår, så ser tio mil inte ut att bli några jätteproblem, har ju sex veckor kvar och träna.. Eller egentligen 5 då en vecka går bort in Italy.. :) Semester.nu hade inte varit helt fel, men jag får nöja mig med att de är två veckor kvar...

De följande veckorna känns ganska fullbokade, v 19 börjar måndagen med besiktning efter jobbet, önskar mig lycka till, tisdag klipp och färg, onsdag milano veckan efter kommer vi hem på onsdagen, blodprov torsdagen läkaren tisdagen efteråt och kryssning på onsdagen till torsdagen, så känns verkligen som fullt upp kan jag säga.. Men ibland blir de så bara..

Var in på banken idag och beställde pengar.. Jag förklara allt med Euro och sa att jag hade som krav att jag ville bara ha tior och några tjugor, vilket han förstod så de kändes skönt.. Så nu är de gjort, ska jag bara hämta pengarna nästa vecka och då kommer väl ångesten vara total en sväng.. HUA! Men de ska väl gå bra förhoppningsvis.. Kommer förmodligen gråta någon skvätt, men de blir nog bra..

För övrigt så är jag supersugen på choklad tror ni att om jag poppar pocporn så går suget över? Och sätter mig ner och ser ett avsnitt av Fringe? Förmodligen inte, men idag är de himla långt till affären kan jag säga.. Skulle varit och hälsa på Karln, men tror både han och jag är supertrötta idag, så de fick bli en annan gång..

Nej men om jag skulle göra något ovettigt resten av kvällen skulle inte de kännas bra? Jag ägnade eftermiddagen åt att rensa avloppet, väldigt trevligt måste jag säga, NOT, men de mesta kommer ju från tvättmaskinen och de är ju mest bara ludd, tack och lov.. Men tips, inte äta innan.. De har jag iaf lärt mig sen tidigare :)

Mia.

Cause I may be bad, but im perfectly good..
Rihanna feat Britney Spears - S&M
 

Remautologen..

Ska jag tala om hur jag känner mig? Helt öppenhjärtligt och bara säga exakt vad jag känner? Okej vi kör på de helt enkelt..

Just nu precis just nu har jag gått igenom ett formulär som jag ska fylla i massa frågor från remautologen.. Fick en tid dit den 17e bara de att då sitter jag i italien, så jag får byta tid helt enkelt.. Frågor som Vad tycker du att du behöver hjälp med mest i första hand? Kan du klä på dig själv? Kan du handla, laga mat? Under tiden man svarar på dessa frågor som är en hel del så känner man hur man bryts ner lite grann efter lite grann.. Jag menar hur självklar är inte egentligen vad behöver du hjälp med i första hand? I min värld, där allt är bra så är de jättesjälvklart.. Jag vill kunna klä på mig själv, kunna sätta på mig skorna, kunna böja mig ner när jag sätter på mig ett par byxor, lyckas torka mig ordentligt med en handduk över vaderna och helst av allt kunna ta mig upp och i sängen utan att gråta av smärta helt enkelt.. De är väl de man vill ha hjälp med i första hand om de är så att man har de svårigheterna? De som skrämmer mig lite oxå är att jag känner mig lite som hon Anne i Love and other drugs.. Känns som om jag faktiskt inte vill att någon ska behöva ta hand om mig, för jag misstänker att de kommer bli värre, dehär är nog tyvärr bara början och att någon ska behöva stå där och ta hand om mig om typ tio år när jag inte ens kan klä på mig själv, utan behöver hjälp, den dagen vill jag faktiskt inte ska komma alls.. Nu behöver de ju inte bli så jävligt, men jag märker ju själv vad jag är kapabel till när jag äter medicinen och när jag inte gör de, och rädd för att jag kommer bli sämre om jag slutar med dem. Allt detta gör att man sakta men säkert känner sig lite mindre på jorden, och i vissa stunder så känner man sig liten och lessen.. Lessen över att något som man trodde bara hände andra helt plötsligt har slagit mig i ansiktet och sagt att nej du, såhär är de visst.. Att jag förmodligen inte kommer att må så bra om de inte går över vill säga, men får jag diagnostiserat så är de ju typ kört, och då får man göra de bästa av situationen helt enkelt.. Men de är så lessamt och mattsamt att veta att de kan vara så.. Men jag vet att allt löser sig, men jag vill inte vara den som är beroende av någon annans hjälp om tio tjugo år, jag vill inte att någon annan ska behöva ta hand om mig på de sättet.. Känna att man är en börda helt enkelt..

Och om de inte vore nog, så ska jag ta tre rör med prover, och jag känner att där någonstans brister de lite till, jag vill inte, men jag lär väl ladda mentalt över de där.. Och jag fick uppskov och äta medicinen till 10 maj, så tack och lov för de, hoppas bara på att den forsätter att hjälpa oxå.. Trodde jag hittat mirakelmedicinen fram till idag typ, då jag insåg att så är nog inte fallet, de lindrar men inte allt.. Men samtidigt så skulle jag inte klara mig utan den just nu faktiskt.. Ibland är sanningen jäkligt tråkig helt enkelt..

Nej, nu har jag gnällt klart lite.. Thea klart och sen sova..

Mia.

Cykla..

Ojojoj.. :) Idag är jag mäkta imponerad av mig själv! :D Har cyklat 4,5 mil på cykel idag, på en tid totalt 2,12 :) Mycket nöjd måsta jag säga faktiskt :)

Hittat en form av träning som jag tycker är himla roligt faktiskt och jag ska försöka t amig en längre bit på torsdag med Malin får se hur långt vi kommer :) Känner mig lite skakig, men de får vara, nu har jag fått i mig mat, ostbågar och dricker the så jag är helt nöjd över denna dag faktiskt..

Inge mer att skriva just nu, dags för att dricka upp theet och sen sova, antar att jag kommer somna som en klubbad säl idag igen :)

Mia.


Hemma för en helg..

Hemma efter en helg hemma hos mamma och pappa.. Har varit nice och komma iväg lite och har blivit ompysslad som vanligt när man är där :) Kalas på fredagen och gav min kusin en present i förskott och vilken reaktion :) Precis som jag hade hoppats på! Gav honom två baccugan för femtio kronor, och först såg han den blå och blev lite jaha.. en baccugan en blå.. Men sen när han vände på den och såg den röda oxå så hoppade han och skrek pappa pappa jag har fått baccugan och ett gällt skrik, vilken lyka.. tänk vad en femtiokronors present kan göra :) Sen pratade jag med moster idag, och han hade inte släppt de än... Haha lycka :)

Igår var vi i valbo och jag köpte väl egentligen ingenting, lyckades köpa en hjälm till cykeln och lite annat smått och gott på IKEA.. Solen sken och vi satt ute och åt.. Idag fågelskådade jag genom matrummet och såg massa fåglar, lite småmysigt och sitta och titta igenom fönstret, och utanför är fåglarna helt ovetande om att jag sitter där.. Sen tvättade jag bilen och sprang i diket med mamma och tog upp jordgubbsplantor som hon rensat bort förra året, och sen tog vi upp två rabarberskott ur deras planta.. Sen satt jag ute hela dagen, och bara njöt av solen. Årets första grillning intogs med potatisgratäng och var så himla gott.. När jag kom hem till mig planterade jag jordgubbarna och rabarbern och penseérna men jorden räckte inte riktigt till.. Njöt av att sitta på balkongen och nu sitter jag här i soffan och slöar framför tvn.. Mina ögon reagerade på eftermiddagen av poolen så när jag skulle åka hem så var ena ögat väldigt dåligt, men lite Kestine så känns de lite bättre iaf.. Trött efter all sol idag, så misstänker att de blir att somna som en klubbad säl ikväll...

Fixade en skiva till bilen i torsdags, och måste säga att den är perfekt att åka bil i, blädrade inte förbi en enda låt på hela vägen hem, och då har man lyckats :) Gav även pappa en skiva med Melissa Horn, säg ingenting till mig, som han tyckte var jättebra, så känns som om alla är nöjda och glada över skivorna :)

Imorn blir de och jobba ett lite kortare pass, men de är ju röd dag, så gör absolut ingenting..

Två veckor kvar till semester nu.. De känns välbehövligt..

Mia.

Speed update..

Gjorde första cykelpasset idag.. Vi körde på ganska fort, och vi slutade med en tid på 1,09 på 2,2 mil, så de känns jättebra :) Nu är de väl bara att öka.. Om vi ska lyckas med tio mil om sju veckor.. Idag kändes de som om vi hade kunnat cykla en vända till, men tror rumpan tyckte att de räckte för idag när vi kom hem jag och Mallan.. Inser att man inte ska ha trosor med sömn precis där man sitter oxå, så jag får väl plocka fram några andra ur byrålådan helt enkelt.. Och en gelekudde till sadeln så blir de nog mycket bättre.. Undrar om man kan smörja in rumpan nu i efterhand med typ kylbalsam haha.. Men hur som helst gick de oförväntat bra så de känns mycket bra :) Mallan säger vi ska sikta på fem timmar för 10 mil, så ja de är väl bara att börja träna helt enkelt.. Undrar dock hur de känns imorn..

Jobbet är just nu fullt ös, medvetslös känns de som då de är mycket med post och påsk.. Men de blir bättre nästa vecka.. :P Fast de är klart, de har jag nog sagt i tre veckor nu :) Men de händer då grejer iaf..

Pillrena jag äter, verkar funka bra iaf, men börjar bli lite smått orolig över hur de ska bli när jag ätit de i fjorton dagar och inte ska fortsätta med de mer, undrar just om doktorn har en plan.. Väntar på provsvaren som borde dyka ner i postlådan snart då de gått en vecka imorn..

Imorn ska jag träffa karln en vända, sitta ner och prata lite och umgås, de har varit rätt mycket en tid nu, och vi har kommit till någon slags återvändsgränd.. Men de blir nog bra i slutändan.. Hoppas bara att han kan hitta ett vettigt boende, så skulle han nog må mycket bättre av bara de!

Åker hem i helgen till mamma och pappa, känns som evigheter sen.. Sen är de tre veckor till semester, och de ser jag framemot :)

Nej dricka upp theet och sen sova, hoppas på inte alltför mycket träningsvärk imorn och inte alltför ont i rumpan.. :P

Gonatt!

Mia.




Köttfärsrecept 1051..and still counting..

Jag förstår verkligen ingenting, hur mycket jag än försöker så blir de bara kattskit av alltihop, hur svårt ska det vara och laga en helt vanlig köttfärssås?!

Alltå de är nästan så jag vill skämmas när jag vet att jag har gått hotell och restaurang och inte kan göra en helt vanlig köttfärssås, vad är de som kan bli fel med en sån??? Idag för att helgardera mig och vara på den säkra sidan så följde jag ett enkelt recept.. De luktar verkligen ljuvligt och underbart, men smakar inget mer än lite peppar på sin höjd.. Helt j**la otroligt helt enkelt.. Hur svårt ska de vara?? Jag säger då de, tur att jag inte jobbar som kock iaf, för då hade de inte varit så bra.. Eller så är de jag som helt enkelt är för hård mot mig själv.. Jag vet inte.. Men men.. Nytt försök en annan gång.. typ 1051 gången jag försöker.. Och hur många gånger har jag lyckats med vanlig hederlig köttfärs? TVÅ(!) gånger.. Ja ja.. jag vägrar ge upp iaf.. jag ska börja skriva ner alla olika sätt jag gör och sen ge ut en bok i tusen recept på hur man inte gör köttfärssås, men med saker som jag faktiskt kan lyckas ganska bra med.. Säger en ska den kokboken blir inte så lång.. Men jag försöker ju iaf, huvudsaken..

Idag känns de som om jag gjort ett motionspass på jobbet då de känns som jag sprungit igenom mig dagen.. Så en lång cykeltur idag var inte att tänka på då jag införskaffade mig en cykel igår.. Lite fattigare men lite gladare, eller hur var de nu då? :)

Tre hela veckor kvar till semester, som jag längtar!!

Och inte var de någon kolsyra i påskmusten heller.. De går bra nu..

Annars, ja de tar jag en annan gång helt enkelt.. 

Mia. 


1177 och läkemedelsupplysningen..

Jag har ringt två samtal idag, ett till 1177, dvs sjukvårdsrådgivningen och sen till Läkemedelsupplysningen.. De var för de första väldigt förvånande att de gick så fort, och sen var både två jättetrevligt.. De gäller ju de här tabletterna jag fått, jag visste inte om man fick eller kunde dricka alkohol om man äter dem. De är klart att man ska aldrig dricka alkohol och tabletter, men de finns vissa som är värre än vanliga tabletter, så bäst att vara på den säkra sidan, då jag köpte en ny cider på systemet idag som jag ville prova tänkte jag. Och de lustiga när man ringer någonstans och man hamnar i kö är att man får alltid höra en röst som säger;

Just nu är de många som ringer, MEN du behåller din plats i kön.

Ja de vore ju hemskt om man inte behöll sin plats i kön och helt plötsligt hamnade på plats nummer 8 ist för tre.. Eller om man rätt som de var fick höra en röst som sa;

Just nu är de många som ringer, du har förlorat din plats i kön, var god försök senare..

Så när jag får höra att jag behållt min plats i kön, första tanken är ju att ja men de är väl självklart att jag har min plats i kön kvar, nästa tanke är jaha tänk om jag förlorar min plats i kön, eller vad gör jag om jag inte får komma fram alls då? Att man pustar ut på något sätt att ja men jag får ha min plats kvar.. Vad tror man själv? Att man helt plötsligt blir utkastad ur systemet.. Jaha bara börja om igen då.. :) Nej.. Men på något konstigt sätt är de ändå skönt att höra att jag behåller min plats i kön. Även om de är smått irriterande och vänta på att få prata med någon.. Men som i detta fall hade jag på båda ställena Plats nr ett i kön, och för närvarande en minuts väntetid, även fast de var många som ringde.. De kallar jag snabb service. För de gick knappast en minut innan jag kom fram..

Nog om de allt de andra då.. Ja jag vet inte vad jag ska säga just nu, jag försöker tänka positivt och vara positivt, även om situationen är jobbig.. Men de är de sättet som funkar för min del.. De är klart att de inte passar alla och att man tar de olika såklart.. Men för mig underlättar de.. För mig spelar de ingen roll om jag tillexempel kommer till doktorn som i onsdags, har jätteont och gråter så i såna situationer så ler jag ändå, för att jag måste tänka positivt.. Dålig jämförelse, men ändock..

Nej diska undan efter maten och kanske gå till Mallan en sväng som jag hörde skulle bjuda på Banana Split om jag ville.. Så de tycker jag låter som en bra fredagsplan iaf..

Imorn är de jobba igen som gäller.. Lite nervös inför hur de kommer gå med tanke på posten och så.. Men :) De löser sig.. För de gör de alltid..

Mia.

i min värld..

Jag tycker jag försöker iaf..

Mia.


positivt tänkande..

Sitter med datorn i knäet på balkongen och njuter av solen samtidigt som jag spelar lite underbar musik.. Vet inte om datorn tål solen, men de visar väl sig helt enkelt.. Idag känns som om de är en bättre dag och att de har sjunkit in lite, allt som har hänt.. De där rosa tabletterna som jag fick verkar ju uppenbarligen funka iaf, så de känns ju iaf toppen.. För jag har ju gått och haft så himla ont nu ett tag så de känns som om kroppen verkade slappna av lite iaf av dessa tabletter, så de tackar jag inte nej till .. Frågan är bara hur länge jag kan äta de och de är ok.. Men jag tar väl igenom mig med dessa två veckor först så får vi se sen helt enkelt..

De andra med karln ja.. jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, då de känns som om han tar avstånd från allt jag gör, även fast jag vet att de inte är så.. Känns som om kommunikationen inte riktigt funkar, att vi säger en sak, men den andra uppfattar de som en helt annan grej.. Jag försöker iaf förklara att dehär är det bästa just nu, och så får vi se hur allt löser sig, för de kommer de göra, men man måste bara försöka tänka så mycket positivt som de bara går, annars gräver man ner sig, och de mår man defenitivt inte bra av.. Jag vet att de inte är de ultimata och inte de bästa förutsättningarna, men man får väl försöka göra de bästa av de då helt enkelt.. Om man inte försöker så kan de ju inte bli bra heller...

Det finns bra dagar och så finns de dåliga dagar, och även om inte de bra dagarna kanske överväger de dåliga så får man försöka tänka positivt att allt löser sig och att de hur de än blir kommer bli till de bästa i slutändan.. Jag måste iaf tänka så.. För jag kan inte gräva ner mig mer, jag har gråtit och gråtit över dehär så många gånger, att de inte finns några tårar kvar helt enkelt.. Och därför försöka att inse sina begränsningar, inse vad de är man håller på med och att man inte mår bra av de helt enkelt..

Skulle skria en annan sak tänkte jag, men de försvann helt enkelt, så de får bli en annan gång.. Ska sitta här ett tag till och sen ska jag gå över till Mallan och göra iordning en förhoppningsvis god sallad..

Var ute i spåret igår och idag har jag träningsvärk delux känns de som.. Men jag lyckades ta mig igenom en stadsrunda på nästan fem kilometer och vi sprang iaf 3,5-4 km så de känns ju som en bra början. Det är så himla mycket lättare om man är två som springer, så man kan pusha varandra..

Ja jag vet inte mer vad jag ska skriva.. Jag vet att allt kommer lösa sig, men de känns lite motigt och kanske lite hopplöst just nu, men de kommer bli toppen tillslut helt enkelt.. Helt övertygad!

Mia.

vilken dag..

Den här dagen.. Ja de har varit en tung dag idag, och väldigt jobbig, men jag har ändå fått lite positivt in i den oxå..

Dagen började med att stiga upp 07.05 för att hoppa in i duschen, eller ja hoppa var väl och ta i. Göra sig iordning, kastade i mig lite yoghurt medans jag väntade på att plattången skulle bli varm och fixa till håret, borsta tänderna och sen ner till bilen, för att ta mig till familjerådgivningen. Som ligger på stan men jag skulle ju iväg direkt efteråt så därför blev de bil.. Har inte träffats med karln sen i söndags, och vi har inte pratat något i telefonen heller, bara några enstaka sms.. Så jag var ju lite nervös och jag visste faktiskt inte vad jag skulle förvänta mig heller, om jag skulle förvänta mig något.. Så vi satt där och pratade en timme, och de kändes väldigt bra iaf, och vi kunde disskutera för vi hade en mellanhand, så de var ju positivt iaf.. De gick väl.. Ja hur gick det? Jag tyckte att de var skönt och väldigt välbehövligt iaf, vet dock inte om karln tyckte likadant, och hon tyckte att vi hade gjort helt rätt beslut om att flytta ifrån varandra nu, vilket jag oxå har insett.. Att de är en hel del att gå igenom, men de var ju en början iaf.. Kändes som om vi gick därifrån att han hade tappat smöret och sålt pengarna eller ja.. Medans jag kände en liten lättnadskänsla över att jag faktiskt hade tänkt helt rätt iome att vi inte alls mår bra i de vi har just nu..

Gick lite snabbt till bilen och satte mig i för att åka vidare till Vårdcentralen som jag så duktigt bokat tid till..Väl när jag kom dit var jag i tid iaf, men fick sitta och vänta i hen halvtimme, men de gjorde ju iofs inget då jag ändå inte hade något annat inbokat för dagen. Träffade en stressad doktor, men när jag sa att du kan andas och vara lugn för jag har inge bråttom så lugna hon ner sig.. Jag fick tala om hur allt var, och hon gick igenom någon slags broschyr som hon tagit fram för att följa om man har någon slags ledsjukdom eller reumatism.. Sen hämta hon en penna och en annan pärm med ytterligare info. Jag fick böjas och mätas och ja ta av mig kläderna och ritas sträck på.. Tryckas och aha mhmm.. och ja såvidare. Men hon tog mig på allvar iaf, huvudsaken de. Hon misstänkte att de är samma sak som jag befarar och ibland så hatar jag att ha rätt, speciellt i detta fall.. Men hon skulle gå igenom alla papper från tidigare röntgar och tidigare journaler för och se vad hon kunde göra.. Skicka en remiss till reumatologen och en remiss på förfrågan om jag fick göra en manetröntgen. Skrev ut vackra rosa piller åt mig.. Och när jag läser bipacksedeln så ser jag iaf att de är en tablett som man ger för personer med reumatiska sjukdomar, och de kan ju aldrig vara bra.. Men hur som helst så gav de förhoppningsvis resultat iaf, så de kändes ju bra de.. Men inte nog med de de avslutades med ett blodprov eller något, de tog blod iaf, och jag som är livrädd för nålar.. Ja sjuksystern fick se mig gråta och när jag kommer ut till bilen så ringer jag mamma och är lite i chock då jag inte var beredd på att ta några nålstick. Så jag gråter för mamma och talar om vad som hänt att jag gärna vill att även om jag är 28 år så vill jag att mamma ska vara där och hålla mig i handen när jag tar blodprov. De bara är så.. Och de är vid såna tillfällen som jag bara vill ha mamma i närheten och krama mig och säga att de går bra.. De är ju klart att de gick bra, men när de kommer till de där är jag fyra år.. De bara är så.

De positiva som hänt i allt dehär, ska tilläggas att när jag var klar med dagens äventyr var kl strax efter elva, så en väldigt intensiv dag kan man ju säga.. Men jag köpte en trisslott och "vann" 25 kronor och när jag kom hem hade jag fått en mycket positiv lönespec. Så de känns ju iaf bra..

Nu har jag fått i mig lite lunch iform av någon slags omelett, chocken över nålen har lagt sig någelunda och jag funderar på om tabletten har verkat eller om jag kommer känna något annorlunda.. Ska ringa mamma engång till.. Sen hoppas jag på att den här dagen bara blir bättre!

Mia.

Imorn..

Är lite positivt bitter på min minsta bror just nu, men jag unnar honom allt och jag är glad för hans skull helt enkelt.. :) Men ändå.. :) fanns anledning och kalla honom skitunge med positiv bemärkelse idag, så jag gjorde det. Fast efter jag lagt på så fick jag lov och skicka ett sms och skriva att jag menade det positivt, vilket jag såklart fick tillbaka att de fatta han väl.. :)

Idag är den där ryggen mycket bättre, men de är ju så himla typiskt då jag faktiskt ringde om en tid idag till doktorn och fick komma in imorn, så jag hoppas att jag får en bra doktor som förstår mig och att jag kan förklara ordentligt, för här behövs göras något.. Så hoppas på att jag kanske kan få lite nyare och starkare mediciner som hjälper, kanske lite muskelavslappnande. Helst en spruta som tar bort allt, fast ändå ingen spruta då jag är extremt nålrädd.. Så jag vet inte hur de skulle fixa de då.. Skulle nog behöva hålla en hand imorn ifall att de blir något sånt :) Men jag ska ju bara träffa doktorn, så ingen idé och skrämma upp mig själv helt enkelt..

Mina dojor har gått sönder, de skrev jag säkert.. så nu går jag med ett par från tre fyra år sedan på mig. Mamma sa på telefon idag, men jag tycker du har köpt massor med skor.. Ja mamma du har rätt, men du har även rätt att ja men de är väl kanske inge vardagsskor heller utan sånna med klack. Helt rätt.. Så nu står jag där och har inge vettigt att ha på fötterna så jag säger bara thank good its friday, eller ja snart iaf, för tack och lov är de lön då! som jag längtar..

Imorn innan mötet med doktorn så är de familjerådgivning som gäller.. Värst va de låter konstigt alltså.. Men hur som helst de är de som gäller, får se vad de säger, kan ju bli väldigt intressant.. Men de visar sig helt enkelt.. Sista utvägen känns de som.

Just nu är de nog iaf tack och gonatt för min del, sovmorgonen uteblev ju så dags för en dejt med kudden. Önska mig lycka till med allt jag ska göra imorn, de kan jag behöva på alla plan.

Mia.

Whole again..?

Har starka funderingar, verkligen jättestarka funderingar som jag vet kommer gå över, men just nu är de starka funderingar över om jag faktiskt inte skulle ta och bli lite vegetarian.. De är ju inte så att jag har något emot de köttet man äter eller så och tycker de är fel och slakta kossor och grisar, utan anser att de var väl deras tragiska syfte när de blev till.. Att bli en köttbit på min tallrik helt enkelt.. Men jag kommer på mig själv lite ibland när jag äter.. Jag gillar ju inte köttfärs i bakad form som typ hamburgare, köttbullar, och liknande, de funkar inte helt enkelt de vänder.. Köttfärs kan jag äta om den är väldigt fint hackad eller vad man ska säga, fint stekt då kanske, men jag kommer på mig själv, jag tycker ju faktiskt inte att de är speciellt gott.. Och lika när jag gör något med kyckling i eller bacon, så tycker jag alltid att de är för mycket av den "kött"delen, och för lite av de andra, för jag tycker ju faktiskt inte alltsom oftast att de är speciellt gott.. Men jag tycker inte de är äckligt heller, utan mer inser att ja måste äta de för att få i mig alla de där sakerna och proteinerna och allt de där för att funktionera så mycket som möjligt.. Men jag äter de ju oxå väldigt gärna, men då vill jag ju känna mig sugen på de.. Som i en sallad tycker jag oftast att man behöver ha i något, men de är ju för att den ska bli lite mer matig än bara en "vanlig" sallad.. Och när jag äter själv, så är ju favoriten att göra färska grönsaker med nudlar, och för att få i mig proteiner eller kolhydrater, eller vilken de nu var så tillsätter jag stekt strimmlat ägg, enbart för att jag vet att de är saker som kroppen behöver få i sig.. Jag skulle ju förmodligen inte klara av att vara vegetarian på heltid heller så därför känns de dumt och säga så.. Jag älskar ju mat, förutsatt att den är god och bra tillagad, att man med lite kryddor fast ändå så mycket så man kan framhäva alla smaker och verkligen säga att ja de är de här och de här i, då tycker jag att man som kock eller matlagare, har gjort de absolut bästa av saken. Enkla lyxiga rätter, som ändå är smakfulla... Så jag överger nog de där med vegetarian, men samtidigt om jag kunde laga de ordentligt och veta vilka vitaminer och sånt man skulle ha i sig, så skulle de nog bli grönsaker, pasta och nudlar för hela slanten, förrutom en och annan fiskskoppa och något ägg som får slinka i ändå.. Och när de kommer till sommaren, vem vill inte ha en grillad köttbit? Julen då, där skulle jag inte tycka de var lika kul om jag inte fick den där goda julskinkan som man sett framemot. Allt de andra på bordet, de kan vara men julskinkan, den vill jag ju inte vara utan.

Nog om mat..

Haft en jättejobbig dag idag.. känns som ovanligthetens skull, verkligen. Men ryggen, jag kallar de ryggen för de känns konstigt att skriva bäckene eller rumpan så de får bli ryggen, de står lixom för alltihop de där.. Hur som helst, de började extra mycket igårkväll när jag skulle gå och lägga mig och efter att ha haft ont en längre period igen nu så kom de tillbaka.. Och under omständigheterna så kanske de inte är alltför konstigt.. Och imorse så hade jag svårigheter att ta mig ur sängen, och när jag skulle klä på mig, de var ett mission kind of impossible.. De gick ju tillslut, men jag brukar inte ha så ont, och när jag skulle sätta på mig skorna var jag tvungen och sätta mig ner då jag inte kunde lyfta benet.. De låter väl kanske som ganska allvarligt, men jag är så himla glad att jag faktiskt fick på mig kläderna och kunde sätta mig i bilen imorse, för jag trodde de skulle vara omöjligt.. Så min långa dag, blev "bara" en timme extra ist för två.. Men jag fick ge mig helt enkelt och inse att jag inte fixade det, visserligen skulle jag ringt till jobbet och sagt att jag inte kunde komma, men de går inte just nu, eller ja de finns väl aldrig någon bra tidpunkt för de, och de är ingen som tackar en för att man gör de man gör på de sättet heller egentligen, man måste ju försöka ta hand om sig själv så gott de går, och i den mån de går. Så imorn blir de faktiskt att ringa till VC och boka en tid, för att se om jag kanske kan få en kortisonspruta eller några starkare tabletter.. För dehär de går inte och de håller inte i längden.. Evigt tjatande om denna rygg.. Men man känner sig inte hel, när man inte fungerar som man ska. Och just nu var de länge sedan jag inte kände av ryggen och insåg hur bra de är när de är bra. Lever väl i tron om att de ska gå över, men jag har hoppats på de i över fyra år nu, så jag är lite smått tveksam. Men hoppet är väl de sista som ska överge en va?


Nu blir det stekta gröna tomater.. Filmen alltså..


Mia.


underbar klassisk musik..

Sitter i soffan.. känns som de jag gjort mest idag faktiskt... lyssnar på hur ska jag lägga fram dehär.. Underbar klassisk musik.. och jag faktiskt bara njuter.. Just nu är de City of London Sinfonia som spelar Adagio in G minor. Spotify där finns allt är de inte så?

Har varit hos Bästaste Mallan och pratat lite och innan jag skulle gå så gick mina skor sönder, så nu har jag inga förrutom ett par som jag köpte för tre eller fyra år sedan som går på sin sista vers oxå.. Så de är verkligen dags för ett par eller två par nya.. Men de är ju inte lön förns fredag så de är väl så att de jag har får duga, om jag inte vill ta fram ballerinorna..

Har inget nytt att skriva heller, känner bara tragiskt nog att bloggen är mitt sällskap just nu och där kan man ju prata om i stort sett allt.. men de är väl dags för att ta och sova och ladda för en lite längre dag imorn då de blir jobb till fem.. Känns lite annorlunda, och konstigt att börja veckan med en "lång" dag, men jag har ju inget annat för mig iaf, så varför inte..

Väntar på att sista koppen the för dagen ska kallna lite så de går och dricka och sen är de den där dejten med kudden som gäller helt enkelt..

Önskar mig en mycket bättre vecka denna vecka efter allt som hänt.. bara en liten liten önskning som jag vill ska slå in.. Börja få lite ordning på allt och bara kunna komma hem och inte behöva tänka på massa andra saker, utan för första gången på länge bara njuta av att vara, och inte bry sig om en massa annat, men jag vet att de är önsketänkande och förmodligen inte alls kommer att bli så, men man kan ju alltid hoppas på de bästa.

The big bang theory får avsluta kvällen helt enkelt.. tack och gonatt!

Mia.

life in a videogamestyle..

Undrar var den här dagen tog vägen.. kl är ju helt plötsligt halv sju.. Helt otroligt, den här helgen bara sprang iväg.. Har hittat en skön position i soffan som avlastar rygg och rumpa ganska rejält, så sålänge jag sitter såhär så är de inte nån som helst fara.. Grät mig till sömns igår igen då kroppsskrället gjorde så förj**la ont helt enkelt.. Jag drar mig för att ringa VC då de förmodligen kommer bli mer tabletter och en sjuksrkivning, något som jag inte vill, då jag tycker att de borde finnas något vettigare alternativ helt enkelt.. De måste ju gå och göra något tycker man.. Men jag är ju inte doktor heller så..

Herrn åkte härifrån idag, osams med mig helt enkelt, som har blivit en dålig vana.. Är så himla trött och lessen över att behöva tjafsa om småsaker mest hela tiden, de känns ibland som om de alltid är något, såklart inte men ibland så känns de som om de går ihop.. Tröttsamt helt enkelt.. och när de blir en sån där ond cirkel, är de svårt och veta var man ska börja någonstans och nysta upp de för att de ska bli bra.. Vart börjar man helt enkelt? Vi hade båda sett framemot en lugn och trevlig helg tillsammans, som började bra, men de slutade inte riktigt så tyvärr.. Jag vet inte vad jag ska skriva mer om de.. hoppas att de löser sig, på bästa sätt i vilket fall som helst..

Har sett filmen Youve got mail med Tom Hanks och Meg Ryan nyss.. lite bramåighet iaf..

De jobbigaste med allt är att jag inte ens orkar tycka att allt är jobbigt, då min rygg och kropp tar så fruktansvärt mycket energi, och de lixom räcker inte till till något annat känns de som helt enkelt.. tråkigt nog.. Jag önskar att jag kunde fixa till hela mitt liv till de bättre, så att alla runt om mig och jag själv mådde mycket bättre, då hade jag känt mig nöjd med mig själv helt enkelt, men jag kan inte trolla så de blir lite svårt.. Men jag jobbar iaf på att jag ska försöka må lite bättre, att inte vara så stressad över situaitoner och försöka att göra det bästa av allt helt enkelt.. Herrn sa att måste allt vara så enkelt för dig jämt? Ja, de blir faktiskt inte svårare än vad man gör de till, och väljer man att komplicera de mer än de behövs, så blir de lätt svårt.. Men jag försöker göra allt så enkelt som möjligt, i möjligaste mån, de är inte alltid lätt, men man måste försöka.. Inte se en massa problem, utan ta de lite som de kommer helt enkelt, annars blir de lätt att man fastnar på samma puzzelbit och inte tar sig vidare.. De är lite som ett videospel (oj vad gammal jag är :) ) men skillnaden är att man inte kan dö flera gånger, men man måste göra om och göra rätt, hitta nyckeln helt enkelt.. Utan den kan man inte ta sig vidare till nästa sida. Och visst händer de att man fastnar och man blir arg och sur men när man har andas ett tag och tänkt, så vet man ju exakt hur man ska göra eller så är man i närheten på att hitta den perfekta lösningen för att få så mycket påäng som möjligt, och kunna slå sitt egna rekord..

Nu kanske de är dumt av mig att jämföra sitt liv med ett spel, men ja ni fattar tanken ungefär.. För att de gäller att hitta nyckeln till puzzelbiten och sätta den på rätt plats, och när man gjort det, då vet man att allt är rätt och bara att gå vidare till nästa steg..

Mia.

ledig helg..

 

Lite suddig bild kanske men detta är min frukost idag.. Lyxa till de med några jordgubbar som inhandlades häromdagen.. Nog för att de inte smakar som mina balkongjordgubbar så är de iaf jordgubbar.. :)


Blev en mycket sen kväll igår, tror jag la mig när kl var strax efter 12, men efter att ha börjat sett My one and only, och insett att jag ville inte ens se hur den sluta så bytte jag till filmen Brothers ist, som var betydligt mycket bättre.. :)


Det hände en incident igår oxå när jag borsta tänderna som var rätt obehaglig.. Jag har ju varit konstant stressad en lite längre tid, fast lite omedvetet oxå.. Vilket har gjort att kroppen reagerar på olika sätt lite då och då, precis som de där med håret, och med att min höft säger ifrån extra mycket ibland.. Har hittat ett rätt allvarligare tecken igår faktiskt.. Normalt sett när jag borstar tänderna så kan man någon gång ibland ha lite extra känsligt tandkött och ha en mindre blödning, de har säkert hänt alla någongång.. hoppas jag iaf.. Men igårkväll när jag började borsta tänderna så slutade de faktiskt utan att överdriva med att tandborsten var helt röd, att halva handfatet var rött, och jag stod där och kunde inte hitta orsaken till varifrån de kom från.. de fanns lixom ingen början på de utan de var överallt på något sätt och helt plötsligt hade jag röda tänder ist för vita.. Något som är riktigt obehagligt, och jag hoppas verkligen att de bara var en engångsföreteelse.. Annars lär jag akut göra något, göra en drastisk förändring i mitt liv.. Så vi väntar och ser helt enkelt..


Är meningen att jag ska tvätta städa bil och byta däck idag, men saningen och säga så har jag ingen som helst lust alls..  Men de måste ju göras.. Men en sak i taget, nu tänker jag fortsätta att njuta av de som är kvar av min frukost, så får vi se sen helt enkelt..


Mia.


Var de inte Äntligen Fredag?

Jag är nästan så glad just nu av ren utmattning över att den här arbetsveckan är klar.. Nästan så jag vill gråta av lycka.. Nu är de ju inte så att jag inte trivs och att de är något fel.. Men denna vecka har varit sjukt mycket, och idag var de nästan så jag blev apatisk för att de var så stressat, jag hann nog inte ens tugga när jag hade lunch för att jag inte fatta att jag hade rast..

Anledningen till att de är lite mycket på jobbet just nu så är de ju en person som slutat, och de är lite omdirigeringar och så har vi ju naturligtvis i måndags börjat med posten oxå.. Vilket är väl en jättebraservice, men de är väldigt mycket och göra och inte tänkt att de ska vara några extra timmar på de.. Vilket just nu inte är helt hållbart, men de blir säkert bättre när vi kommit in i de.. Hoppas jag..

Skrev ju förrut att jag höll på och borsta tänderna med tvål, men jag kompenserade det idag och tänkte tvätta händerna med tandkräm.. Tror att en ledig helg kan vara välbehövlig.. faktiskt.. Ser framemot lite sovmorgon imorn.. och vi får väl se helt enkelt om jag känner för och tvätta bil och byta däck och städa den invändigt, förmodligen inte alls.. Men de ska göras senaste fredag nästa vecka, så är väl lika bra att ta de i helgen.. Jag har ju faktiskt inte alls några planer alls, har inte ens fattat att de är helg..

Fortsätter väl att knapra voltaren och diklofenak helt enkelt.. Höften/ruggen/rumpan/bäckene är inte som de ska än, och jag har fortfarande en känsla av att jag nyss haft sendrag nedanför ena knävecket.. Lite skum känsla måste jag säga.. Men jag som aldrig vill äta värktabletter annars, för att jag tycker de är onödigt, har denna vecka ätit ungefär två om dagen.. Vilket kan i sig själv tala om hur illa de faktiskt är just nu.. Men ja de går över, helt säker.. De tjatar på mig på jobbet och gå till doktorn, men sanningen och säga, så vad skulle de kunna göra egentligen? De har ju inte lyckats så mycket hittils, mer än röntgen och värktabletter.. Schysst.. 28 år och känner mig som 80 och gravid i kroppen ibland.. Men vad kan man förvänta sig då? Oftast blir de ta en värktablett eller två så ska du se att de går över, jo jag tackar jag..

Just nu skulle jag bara vilja gå och lägga mig faktiskt.. Men jag tror jag ska ta tag i disken, kanske se en bra film. Eller ja en film.. Och ta fram ostbågarna. Och när jag nu har fyllt på kolsyrepatronen så ska jag nog lyxa till de med lite kolsyrat vatten, de kallar jag lagom fredag efter denna vecka.. Så får vi se vad resten av helgen bjuder på. Får se vad Mallan orkar idag oxå, kanske kan ses en sväng..

Nu ska jag dra på stereon på massa volym och njuta av Melissa Horn medans jag gör de där vardagliga sysslorna så jag slipper imorn..

Ha en trevlig fredag och helg helt enkelt..

Mia.

voltarenknaprande helt enkelt..

Idag har inte varit den bästa dagen hitills, då mitt bäckene eller höft eller va de än är, rumpan kanske.. gör så fruktansvärt ont igen.. typisk stress/orolig grej att komma igen nu.. De lustiga med de hela är att när jag åker bil så känner jag inte av de på samma sätt, utan då får jag en smärta på utsidan av vaden ist, precis som om att jag sitter på en nerv.. Känns som att jag har en sån här smärta som man kan få efter ett sendrag, fast några gånger värre.. men de går väl över.. Ja, jag vet jag ska ringa farbror doktorn.. en annan dag..

Jaha.. då var de väl klart då med de där beslutet och ja.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga, känns tråkigt helt enkelt.. Men jag hoppas på att de är dehär som är de bästa alternativet helt enkelt.. Hur de än är så måste man känna efter i sig själv vad som känns som det bästa för en själv.. Vad man tror man mår bäst av.. Så vi får väl se helt enkelt..

På jakt efter en cykel oxå då de är hög dags att börja träna inför tjejvättern och tjejklassikern.. Men att hitta en bra och relativt billig cykel är inte de lättaste.. Sponsring någon? :)

Jaha.. matlagningsdags.. Pasta och baconsallad står på menyn idag, ungefär vad plånboken fixar, då de känns som att lönen nästa fredag är oändligt långt bort..

Mia.

Klackdags..

Tog mig en rejäl sovmorgon idag, så gick upp vid halv tolv.. Har inte gjort något speciellt än, eller ja dammsugit och diskat de vanliga sysslorna.. Ska precis äta lite sen lunch i form av soppa som de blev idag, sen blir de att ge sig av till kupolen, köpa ett nytt örhänge och prova ut vilken stl jag ska ha på conversen.. Men har ju lite beslutsångest angående vilka kläder jag ska använda.. helt sannslöst, annars behöver man inte bry sig när man ska till jobbet, men när man är ledig så vet man inte alls vad man ska ha på sig.. Vad spelar de för roll egentligen? Men jag har ju ingen brådska så får väl fundera ut under tiden då.. Men nu när jag ser att de är vår ute så skulle jag ju så gärna vilja ha klackar.. Så jag antar att de blir och svida om engång till så att de känns bättre :) Jag bor ju trots allt i stan, så varför inte kunna ha klackar på en onsdag, de funkar ju perfekt utan att någon undrar om man ska ut på något.. :)

Bestämde mig igår för att äta lite mandlar.. Ingen bra idé alls.. Mandlar har samma effekt på mig som när jag äter äpplen, så mina ögon mådde inte alls bra och var helt dimmiga, så jag ska försöka påminna mig själv om att jag inte ska äta mandlar.. Men hur kommer det sig att man är allergisk mot allt som man tycker om så himla mycket? Kan någon förklara de för mig? Jag vill ju kunna äta äpplen och mandlar och nektariner och allt de andra som jag inte kan, men icke.. Förresten så är de pollen i luften oxå då jag var bra i ögonen igår tills jag satte mig i bilen, en kollega tala om att de var Viden som slog ut, så jaha tack då.. Dags att inhandla Kestine..

Hade en trevlig kväll igår, annorlunda men trevligt :) Så de är ju alltid positivt.. Alltid något lixom..

Satt på vaggord.se idag och titta.. Skulle vilja beställa hem ett ord till badrummet, men de får vänta lite.. Och sen såg jag en annan sak jag vill ha till hallen, men då måste jag flytta, eller göra min hall större, och de kan ju bli lite svårt.. Men drömma kan man ju alltid göra..

Nej dags att koncentrera mig på soppan.. Skulle behöva skriva en sån där reflektionstext men känner mig inte inspirerad, så då blir de sånt här tråkigt vardagsskräp..

Mia.

Allt påengång vet jag.. :P

Ögonen är idag som dimma.. Visste inte vad de berodde på imorse när jag satt mig i bilen, för när jag gick ner till bilen var de inge problem förrutom att jag var trött.. Men sen så slog de mig vad de var när jag kände i ögonen som om jag ätit ett äpple.. Jag hade ju en allergisk reaktion, vilket har hållt i sig i stort sett hela dagen till och från, vad det är.. Jo men visst är de pollen.. suck.. kändes lite tidigt, men nu kommer de väl explodera ute antar jag, och de som slår ut nu är vide.. Ja men grattis säger jag bara.. haha livet är bra humor ibland.. Och inte nog med de, min dator fick för sig och bara dö oxå, de visa sig att de verka vara den utbildningen som jag gör på internet för posten som verkar vara boven.. och inte nog med de, så har jag gjort de där testen två gånger respektive ett och fått rätt och blivit godkänd, men ändå så stor de ofullständig.. Blir lite smått småsur och irriterad.. Men jag får väl lov att ringa supporten då.. Suck..

Jag går ju bara ut på två handfulla sidor på internet, och nu har jag lärt mig, ska inte gå ut på andra sidor som jag inte brukar.. är de inte typiskt så säg..

Jag menar varför om de nu är en massa saker så varför kan inte allt bara komma påengång, jo men visst kan de de.. Inte ett dugg förvånad längre.. Man blir ju och ruska på huvudet och lägga ett leende på läpparna bara.. Suckar lite lätt och säger ja men varför inte.. Och idag på jobbet, så spökar Caoen oxå, eller KAOSet som jag döpt om de till, och trots att jag har nio kartonger kycklingfiléer och absolut bara behöver två kartonger, ja men varför inte, då kommer de 8 st till, det är ju strålande verkligen.. Idag började jag nästan gråta på jobbet, för jag blev så matt.. Men nya tag.. Ny dag imorn och tack och lov ledig då... De positiva var att vi är så j**la duktiga så vi vann säljtävlingen i gruppen runt i dalarna för andra månaden i rad, och har ytterligare tusen kronor till personalkassan, strålande säger jag om de bara! :)

Lyssnar verkligen till gammal goda minnen idag.. Jumpers skiva. Får ett leende över hela mig till denna skiva, och jag minns när jag och grannflickan var på deras konsert i Gårdskär och hoppa till alla låtar och sjöng med, eller ja vi skrek väl mest låttexterna så vi var helt hesa efteråt, men jäklarns vad roligt vi hade helt enkelt.. De som är ännu roligare är att trots att de var en massa år sedan man lyssnade på de, så kommer man fortfarande ihåg texterna..

Apropå gurkburk så borde jag faktiskt åka till IKEA här framöver, då de är lite saker som jag skulle behöva.. Nytt diskställ bland annat.. Och de vore ju verkligen himla synd om jag behövde åka dit.. verkligen.. Inte.. :)

Ska se om de finns något Fringeavsnitt att se.. Igår var det filmen Taken som gällde med Liam Neeson, mycket bra film, se den! Lite av en nagelbitare kan man ju säga..

Borde ringa mamma oxå..

Mia.

En sak i taget då..

Har precis haft en av bästaste vännerna här, Mallan! Så himla skönt att hon kom förbi, hon sa att jag behövde hennes sällskap, men vet inte om de var för att skippa träningen ;) Både och antar jag.. haha :) Nej men de var trevligt att hon kom förbi en sväng, även om vi pratar mest jobb just nu då de är så himla mycket på jobbet, men de behövs oxå, och prata om hur saker och ting ska bli och hur vi ska organisera.. För känns som om jag steg två steg minst sen den här händelsen på jobbet, visserligen känns väl de bra, men på grund av fel anledningar.. Men hur som helst så är de massor massor att tänka på helt plötsligt, men tror de var precis vad jag och Mallan behövde i vår arbetssituation..

Jag känner mig helt totalt slut idag, de har varit en påfrestande vecka som varit och jag kan inte förstå hur allt blev som de blev.. Känns som om jag inte har sovit på flera dygn, och känner mig sprängd i skallen.. haha.. Man skulle kunna säga att jag har druckit.. Inte riktigt sant, men man vet ju aldrig.. Va var det in det där vattnet igentligen?

Fick i mig och Mallan sista biten av cheesecaken så nu finns de massa plats i frysen igen.. eller rent ut sagt, nu behöver jag ju göra en ny, för cheesecake ska man väl alltid ha i frysen? Nästa gång blir de två formar och så provar jag att göra en med smak i som citron eller något annat gott.. Får se.. Men jag ska samla krafter först att ta mig igenom de närmsta dagarna utan att tänka på sånt helt enkelt..

Ställde mig på vågen imorse.. Minus ett halvt kilo från den vikten jag tycker att jag ska stå på, och antar och gissar att de kommer bli minus något kilo till eller ett halvt inom den närmsta veckan.. Men får de inte vara så just nu då? Jag behöver ännu mindre tänka på vad jag stoppar i mig just nu så de är väl bra då? Inte för att jag gör de annars.. Men när de blir såhär mycket så kommer hungern inte på samma sätt och gissar på att snart kommer de komma en liten vårdeprition som vanligt oxå, så då är ju allt klokrent.. Jajamen..

Ögonen känns helt igentorkade på nått vänster, och som om de behöver näring.. Kan de vara så att ögon behöver de? Jag vet inte, men de känns som jag just nu har en ständig allergi..

En rädsla för att jag kommer att börja äta voltaren igen mer konstant än sporadiskt, de känns så i ryggen.. Men som med allting annat, en sak i taget..

Jennifer Brown sjunger i högtalarna med Tuesday afternoon då Absolute Music 29 spelas.. De kan jag säga, var inte igår..

Mia.

 

En ny dag imorn..

Kommer verkligen hata mig själv imornbitti när kl ringer.. jag är trött sen flera timmar tillbaka, men jag har sett en film, med Reese Witherspoon.. How to know. Jättedålig, men ändå väldigt bra på nått sätt.. Reflekterande skulle man väl kunna säga.. Och sängen ropar mitt namn, men jag vet att jag inte kommer kunna sova i vilket fall som helst just nu de är för mycket i huvudet som snurrar, och ögonen är helt svullna fortfarande, de kommer inte se riktigtklokt ut imorn, men de får vara så helt enkelt.. Kvällens låt har jag kommit på är Tryin to recall med Marie Lindberg.. Var med i melodifestivalen för något år sen.. Rullar på repeat..

Ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig överhuvudtaget, men man får lixom hoppas på att de blir de bästa i slutändan och att man mår bra, och att allt man gör känns hur bra som helst.. De är en lång väg att gå dit, och de har varit många uppförsbackar men jag är säker på att jag kommer dit tillslut.

Jag verkligen älskar mina vänner..

Imorn är en ny dag, ny vecka och nya möjligheter och jag hoppas verkligen att nästa vecka blir en bra mycket bättre vecka än den som varit.. Jag känner att jag är i motgångarnas land lite och önskar mig bara ut härifrån helt enkelt..Kan tyckas att jag klagar mycket, men hej ibland är livet så, och jag vill bara att allt ska vara bra helt enkelt, att jag ska må bra och vara lycklig, för de är de enda man som person kan önska sig.. Jag behöver inte pengar eller en massa saker, jag är glad att jag kan betala mina räkningar och har tak över huvudet, men de jag önskar mig själv är lycka och att må bra.. Och jag börjar närma mig de åren då de är de viktigaste som finns i livet, att allt annat är oväsentligt..

De är dags för en natts sömn, hoppas på de bästa och att imorn är en bättre dag.. Frågan just nu är bara om jag lyckas klä på mig själv imorn och ta mig upp ur sängen, för jag känner värken.. Men jag vet ju nu vad de är som utlöser den, stress och att jag inte mår bra, då reagerar kroppen på ett ont sätt mot mig, men hur de än är så har jag ju iaf hittat roten till varför de kommer så plötsligt ibland och varför de uppstår mer vissa gånger, så de känns ju bra iaf..

Gaddarna nästa och en dejt med kudden..

Mia.


överkörd deluxe..

De är tydligt de att vissa dagar ska man bara ligga kvar i sängen och stanna där, du vet när man vaknar och man inser att de här kommer förmodligen inte bli den bästa dagen, och alltsom oftasdt så har man helt rätt i de man tror.. Ögonlocken är så svullna och jag trodde inte at de kunde finnas mer tårar när de gäller dehär, men oj vad fel jag kunde ha då.. Jag förstår inte hur något så enkelt ska kunna vara så himla svårt? Varför blir de så komplicerat och krångligt? De ska ju vara enkelt ju.. De ska vara enkelt och leva.. Visst absolut lite jobbigt i vissa stunder, men inte alltför ofta.. Jag borde ha stannat kvar i sängen helt enkelt och invänta kväll och hoppas på att dagen bara skulle springa iväg för mig, men så blev ju inte fallet..

Ist sitter jag här och känner mig ännu mer överkörd än vad jag gjorde imorse, och undrar och funderar över de mesta i största allmänhet. Vad är de man gör som blir så fel hela tiden? Hur vänder man på allt till något bra? Och när man tror att man har gjort det bästa av allt, varför kan de ibland då kännas som om de inte alls är rätt? Jaja, de blir väl bättre hoppas jag, men just nu känns de faktiskt inte alltför bra, och jag undrar hur de här kommer att gå.. Önskar hjärta hjärna, mage och resten av alla mina jag kunde sammarbeta lite bättre.. Men de tycks ha olika viljor och uppfattningar av saker allihop, jobbigt att vara i skitzofrent läge ibland.. Tur de inte är alltför ofta.. Eller ja..

Funderar om jag skulle se en film och trycka i mig all cheescake som finns i frysen, men känner mig inte ett dugg motiverad.. Känner mig inte så motiverad överhuvud taget idag om jag ska vara helt ärlig, hoppas bara på det bästa, och får väl förvänta mig de värsta.. Eller hur var de där nu då..

Hur som helst så hoppas jag verkligen att nästa vecka blir bra mycket bättre, för de här suger helt enkelt..

Mia.

grått och tråkigt.

Idag känner jag mig helt överkörd av en buss.. Börjar med att vakna och känner mig bakis, vilket jag inte alls är. Det är väl veckan som varit som satt sina spår, och fröken skulle nog ha bhövt sova hela dagen.. Men man kan inte få allt tydligen. Jag menar jag kan ju inte sova bort den enda lediga dagen denna vecka. Börjar dagen med en lätt frukost, de tokregnar ute och är grått och trist, men snön på taken är ju borta iaf, så de känns ju skönt, hellre regn än snö. å nu sitter jag här och väntar på att thet ska bli drickvarmt och sedan försöka få i mig en voltaren. Inte bara bakiskänsla utan ganska ont oxå, men de är smällar man får ta antar jag.. Hoppas på att värken ska gå över efter den, så vi får väl se då..

Jag vet inte men fick en kommentar att de känns kul att alla får reda på saker för att jag skriver på bloggen, men va kan jag göra då, situationen är ju ohållbar just nu så varför inte.. De som vill får väl gotta sig i det då, men de är ju knappt några som läser längre, så vet på ett ungefär vilka de är, så spela boll. Jag har ju dessutom bara skrivit att jag tycker situationen är grymt jobbig, så de var väl inge mer med de, jag kan ju inte hymla med hur mitt sinne känner just nu.

Hade tänkt mig tagit en promenad till kupolen idag, men med tanke på hur mycket de regnar så får de nog bli bilen dit idag.. om de inte lugnar ner sig då.. Måste till apoteket och hämta nya p-piller då jag upptäckte i fredags att de bara var två dagar kvar och sen hade jag slut hemma.. Är de inte konstigt hur fort tre månader kan gå? Sen ska jag även prova ut vilken stl jag ska ha på converse så jag och Mallan kan beställa från internet. Då jag verkligen behöver ett par vårdojjor.. Så faktiskt ska jag köpa skor för att jag verkligen behöver ett par, och inte för att jag bara vill ha ett par. Känns dessutom som om de var toklängesen jag köpte ett par skor. Så dags för att inhandla.

Sitter och lyssnar på den absoult första skivan jag köpte.. Haha och jag tycker fortfarande på något konstigt vis att den är fortfarande bra. Eller bra, de beror väl på att man har massa minnen till den, och att jag köpte min första cdspelare just innan den. Vilken skiva de är? Haha ja ni, det är Boppers första skiva tror jag som heter The Boppers. Tror jag gick i femman ungefär.. :) Men jag har den kvar och var ju tvungen att lyssna igenom den idag kände jag.. Ibland blir man på sånt humör helt enkelt.

Tänker ta mig en långlång dusch idag och bara ta allt i den takt det kommer.. Måste ta mig igenom de där berget av disk.. De är inte så himla mycket, men stora grejer och känns som om de är överallt. Men jag måste ladda lite först..

Jaja, jag tänkte jag skulle skriva något vettigt, något och reflektera över, men jag kommer inte på något idag, så då fick de bli allmänt vardagsskriv helt enkelt..

Tack och hej, nu blir de och ta sig igenom denna dag, och hoppas på att imorn och nästa vecka blir bra mycket bättre än denna.. Hoppas jag på iaf..

Mia.

thats alright cause i like the way it hurts..

Jag är verkligen verkligen verkligen glad att den här arbetsveckan äntligen är över!!! De har varit så extremt mycket på alla håll och kanter, och så även hemma så de känns som en sten lättade från hjärtat lite när jag bytte om till mina vanliga kläder och gick hem för dagen idag.. Märks även i kroppen och i ryggen att jag stått inne i mejeri sex dagar denna vecka, stackars stackars rygg.. Hoppas verkligen att den är någelunda hel imorn och jag kan ha en normal dag så gått de går utan ont.. Men jag känner nu när jag haalvligger i pyjamas med datorn i knä i sängen, att de kan vara lite mycket att hoppas på.. Men hoppet var väl de sista som övergav en eller var de inte så?

Situationen som råder hemma, är jag va ska man säga, jsut för tillfälle pausad, eller inte pausad heller, de vore dumt och påstå de, men den ligger på is då? Jag ver inte hur jag ska förklara faktiskt.. Men just nu är de väl mest i funderingarnas värld som råder här hemma.. Och de är inge tvivel om den saken, allt är bara så rörigt och konstigt.. Men jag antar att hur än allt blir så kommer de lösa sig till de bästa.. Och jag vet även att jag skrivit dehär förrut, men de kommer göra de såsmåningom. Känns som om vi kan de här, känns som om vi gjort de några gånger förrut, allt är som om de upprepar sig ibland, och de känns ju mindre bra, var ju ändå någon slags förhoppning om att allt skulle bli så mycket bättre denna gång.. Men jag ser även ett mönster.. Tyvärr så är de så.. Frågan är bara hur man löser allt på bästa sätt helt enkelt..

Efter jobbet idag blev de en spontankväll med Mallan och hennes tjejer i Mockfjärd mycket trevligt måste jag säga, och jag blev himla glad att hon fråga, för jag förstår ju att de är tjejgänget, och ibland vill man träffas själva.. Jag skulle ju ändå bara hem och göra postutbildningen nr 2. Men de får jag roa mig med imorn ist.. Lagom söndagssyssla.. Typiskt, men de ska vara gjort innan måndag, så jag har väl inge val antar jag..

Så efter denna dag tackar jag för mig och säger gonatt..

Mia.

On the first page of our story, the future seemed so bright, then this thing turn out so evil. I dont know why im still surprised.
Even angels have their wicked schemes and you take that to new extremes, but you'll always be my hero even tough you lost your mind.
Just gonna stand there and watch me burn, thats alright because I like the way it hurts. Just gonna stand there and hear me cry, but thats alright because I love the way you lie.

Rhianna feat Eminem - Love the way you lie part 2


Virrig.se

Om jag ena dagen håller på och stoppar smöret i skafferiet, en annan dag jackan i frysen och nu håller på och vattnar mina ljuslyktor, tror ni att de då är lite mycket i huvudet för tillfälle? Är de då man behöver stanna kl ett tag och bara andas? Hur som helst, så jag känner mig allmänt snurrig när de gäller det mesta just nu, men jag känner ändå på något sätt att allt kommer lösa sig, och hur de än blir så kommer de i slutändan bli jättebra, helt övertygad.. Men just nu är de lite svårt och se klart.. Erkänner..

Jag blir just nu smått galen på mig själv, ska de vara så himla svårt? Hur kan de inte bara vara enkelt?

Middag hos Mallan idag.. Lagom fredag.. Själv fjärde natten.. Konstigt..

Mia.

RSS 2.0