swosch..

Inte mycket inlägg som plintas ner här inte.. men de finns så himla mycket annat och göra än att uppdatera vad som pågår i mitt liv och skriva av mig en rad :)
De rusar fram i en takt som jag inte hänger med i ibland, allt är helt fantastiskt och nästa vecka är de prag som gäller, ska bli så himla mysigt och komma iväg en sväng :)
Helgen som var inbjöds några vänner till lite inflyttnings och födelsedagsfest och de var en hel bunt som dök upp, mycket trevligt och mycket roligt! :) Tackar för en trevlig fest och mycket skratt! :) Dagen som var födelsedag började med frukost på sängen, ett par supersköna och mysiga fårskinnstofflor, massa mys och sedan en dusch för att bli hämtad av bästaste Mallan som tog med mig på relax och bubbel! :) För en skön hot stone massage. Pizza intogs och vidaree hemåt för lite fix och trix innan kvällens gäster dök upp :) Tack för en underbar födelsedag! :)
Veckan innan styrde finaste hjärtat ihop en födelsedagspresent från honom, hans mamma med karl, min familj och mina mostrar samt morbror. Som han fixat och donat. Ett par längdskidor med tillhörande stavar och pjäxor! Helt fantastisk är vad han är och som han donat!! Underbar! <3
För tree veckor sen så råkade jag ju visst ut för järnbrist och de har varit sjukskrivet i två veckor men lyckades ta mig till jobbet förra veckan dock att jag var trött men men, veckans jobb och helgens intag av alkohol gjorde nog att de sjönk en aning igen så i tre dagar har jag varit hemma nu igen då och jag börjar bli allmänt less på att känna mig såhär i kroppen. Den får ge sig helt enkelt, jag matar den med järn av olika slag och verkligen sköter om den och nu är de helt enkelt kroppens tur att se till att ge lite tillbaka kan man ju då tycka..
Som dagt tiden går så himla fort och jag hinner inte riktigt med på att helt plötsligt är de i slutet av oktober, livet har vänt till att vara helt fantastiskt och jag är bara så himla lycklig helt enkelt! De är såhär de ska vara! :) Helt otroligt fantastiskt! Och då undrar jag om de här senaste 4 månaderna har sprungit iväg bara sådär, hur fort kommer resten att gå då? 36 år kvar till pension.. Fantastiskt va tiden springer iväg.. :)
Livet är bra underbart, och jag vet de nu! <3
Mia.

full fart..

Jaha.. hemma denna vecka med, men de ser positivt ut för nu börjar de bli bättre, tack och lov! :) Känt mig full och bakfull i över en vecka nu börjar bli lite smått drygt, men de märks en klar förbättring! :) Stimma lite för mycket igår men man måste ju prova helt enkelt.. :P
Huset börjar ta sig från att vara skräp lite här och där, de blev en hel del när jag flyttade in, men nu börjar de se bättre ut, de har varit så himla mycket så man får ta en sak i taget. Jag och världens finaste hjärta har haft fullt upp konstant nu så de har blivit lite av att man inte hunnit med allt de andra som man ska.. Dvs vänner.. Läste söta frökens blogg nyss och hon skrev i stort sett samma sak. Man ska försöka hinna med allt och så ska man försöka ta hand om de vänner man har. De är inte lätt att få ihop de ibland, och hur svårt ska de vara att lyfta luren och ringa de där samtalet. Jag håller med henne fullständigt! Och dessutom så borde vi ha åkt och hälsat på henne, var ju hur länge som helst sen jag var upp och de är verkligen på tiden! Men först måste vi bli klar med panelen på ena gaveln innan de blir för kallt.. Så lite närmare jul då..
Igår var jag hur som helst på magnetröntgen, supernervös och lite läskigt, men jag har världens bästa som var med mig och fick mig lugnare, tack för de! <3 De gick ju självklart bra och nu väntar jag på de resultaten oxå. Oktober är utspritt med massa läkarbesök och provtagningar, min favoritsyssla.
Satt igår och pratade lite om huset och lite andra saker som hör därtill och dehär är så himla spännande hela tiden. Jag är så himla lycklig med världens finaste hjärta, de är helt fantastiskt! Livet blir så himla mycket roligare med dig killen min! :)
Så hädanefter så behövs de lite lugnare fast ändå ett jämt tempo och så ska jag försöka vara duktigare på de där smset och telefonsamtalet. De är likadant med alla mina vänner och vice versa.. Har för mig att de alltid är likadant på hösten, hur de nu är möjligt? Men ibland är de svårt att få ihop allt helt enkelt.. Man får göra sitt bästa.
Tre veckor kvar till en efterlängtad semester, som jag längtar verkligen! Prag över en helg. Tåg från hemma till arlanda och tåg hem sen på söndagen och bara chilla! Ska bli så skönt och dessutom få lite egentid utan att fixa och greja, de kan vi absolut behöva! :) Sen ska vi försöka att boka den där resan till Malaysia i Mars, efter vasaloppet som jag ska göra sen är jag klar med den där tjejklassikern. Vilken resa.. :) Hur som helst tror jag Malaysia kommer bli grymt! Folk frågar om barn lite då och då, även svärmor :) Men de får vänta lite till vi har ju nyss börjat våran resa :) <3
Sitter och tittar ut i köksfönstret och inser hur bra livet är och hur bra vi har de! <3
Mia.

RSS 2.0