snart jul.. eller..?

Hmm.. jaha så var den här dagen slut, satan va fort de går dagarna.. snart är de jul ja lovar..

Var i Blge me en vän idag och shoppa lite.. suck  säger ja bara, provade de absolut tråkigaste man kan gör när man handlar kläder, men nödvändigt, efter ca 30 olika kom ja fram till en hel! bra jobbat.. hade önskat mig en till eller två.. Men de var en trevlig roadtrip iaf och var kul och se henne, var länge sen.. men ack så trevligt :) pratade lite på vägen hem om att dev ore roligt me en roadtrip i sommar :) och de skulle vara riktigt nice, ta me barnen på Legoland tillexempel :) Julen är här snart som sagt...

Shoppade lite grann iaf, inge kläder men lite annat som ja hoppas ska hjälpa lite iaf.. glömde ju dock gå in på apoteket som ja hade behövt oxå... men en annan gång, mitt jobb ligger ju granne me apoteket så de är väl lugnt.. :P

Fick reda på en grej idag, whohohoho..( tiger i nalle puh.. :) ) de trodde ja inte, men tydligen. jaja... Kul o få reda på nya saker ibland, vilken vändning haha.. förlåt, men tillåt mig att återkomma till tidigare saker ja har funderat över.. :)

Tillbaka till min värld.. allt är fortfarande toppen här och allt känns verkligen toppen, trivs så himla bra me dig älskling! börjar komma alldeles in i de här nu, ja vet att de tar ju tid och vänja sig med saker som är nytt, men nu tror ja att de sitter dehär, och ja trivs, de som känns så himla bra är att ingen stress behövs och ja vet att vi tar saker o ting som de kommer för att allt känns rätt, och komma fram till de och inse att de är så man känner, kan ja tala om känns hur underbart som helst :)

Vet inte va de är me min kropp just nu, men ja tror inte vi är överens iaf.. men men som vanligt då, fast värre..

Imorn ska jag, moi(!) vara fruktansvarig på affären :D de känns bra, lite nervös över och beställa, men hon som brukar göra de är där i charken, så de ska nog gå bra :) lite nervös, men som vanligt när ja ska göra nått nytt arbetsmoment.. ska snart sova så ja är utvilad, men de borde inte vara nå problem, sportlov fredag, löning ja.. behöver ja säga nå mer? :) de kommer gå fint :) Sen till arenan och slåss me öltörstiga hockeytokiga gäng, och förhoppningsvis är alla nöjda och glada när kvälle är över, och jag går hem me lite dricks i fickan så ja får in lite extra pengar..

Får se om vi hittar på nått på lördag eftermiddag kväll, skullevara trevligt och göra nått, kanske middag? Vi får se va som händer och om vi orkar me nått, båda är rätt slut just nu.. Men inte så himla konstigt heller de har varit mycket den sista tiden..

Chipspåsen hånar mig på vardagsrumsbordet.. suck.. behöver verkligen vila från godis och sånt, kroppen behöver vila.. såg lite kort från i sommras, de är så ja kommer ihåg mig själv och just nu tror ja att vi är osams ja och min kropp, de känns.. och de tar ju på mig själv oxå och veta att man inte är nöjd själv.. men som sagt man är ju inte 20 längre.. och de känns och märks.. men de är ju faktiskt inte värre än att ta tag i de lite, en promenad hit eller dit, och kanske sluta lite me de där godiset och chipset, vi har ju varit utan ett tag nu och de har funkat bra, vi ersatte godis me frukt och morötter, vilket är bra, men så ibland måste man unna sig me nått man verkligen gillar oxå och ja är ju en godistorsk så är de ju bara..

Ja blir faktiskt himla glad över de den här damen har gjort nu på sistone, både sagt och gjort, som ja inte trodde att hon någonsin skulle göra eller säga om mig, tack, berömm värmer :) de gör mig glad inombords och ja kan nog ärligt säga att ja faktiskt har förändrats och de till de absolut bättre, och de har ja mest av allt min sambo att tacka för, tack!

Ibland måste man se världen med andra ögon..

Lämnade in min mobil idag, äntligen, så nu hoppas ja verkligen att den är klar om tre veckor, fick någon ursäkta mig men skittelefon till lånetelefon, men kom ju på att ja hade min gamla moil hos min vän, så ja fick tillbaka den och nu har ja den ist, och ja har saknat den verkligen gillar den som bara den! Så så missnöjd är ja inte över de, men j avill ju inte vänta tre månader som sist.. Så ja hoppas verkligen att de fixar den, måste ju ha en pålitlig som man vet att man kan ringa från hela tiden utan att den stänger av sig, speciellt då ja åker mycket genom skogen..

Tror mitt förra behov dränkte godissuget på ett sätt.. hmm.. men de håller ja mig ifrån oxå.. tack o lov, fast de betyder inte att ja inte saknar mina små blå kompisar för de gör ja ibland, och de är väl inte så konstigt när man levt me dem så pass länge.. Klart de kommer och hälsar på ibland, men de är inte ofta, och när de väl gör de kan ja hålla dem på avstånd efter en kväll..

Långt inlägg idag, och egentligen om inge nytt alls tror ja, minnet är så bra så ja kommer inte ens ihåg va ja har skrivit.. men men.. mycket som snurrar i huvudet.. Nej, tandborste och sova kanske.. så man är utvilad till imorn.. ska ju bara gå upp sådär kvart i sex imorn.. snark.. men men..bara ja överlever morgondagen och lördagen så överlever ja förhoppningsvis ett tag till, undrar hur nästa vecka ser ut.. hmm..

Mia.

ps, Tant Mia tackar för idag, och har haft en supertrevlig dag som vanligt me dig!





Blge imorn, ledig.. :)

Ojojojoj.. ja säger då de.. ojoj.. nu är de bäst och passa sig.. :) få se då.. :)

Sitter och äter sjukt gott godis, och ska snart göra mig en kopp the, och titta på Greys :D De går bra på hockeyn så ja antar att ja kommer ha en glad herr som kommer hem sen :) bra de! :)

Fick lite gjort nu när ja pratade me min saknade älskade vän! Saknar massor, märks ju fortfarande att vi kan kackla lääännggeee :) Vi bestämde att vi ska åka till blge imorn så får vi en halv dag ihop iaf :) lite lunch på de stora gula M:et antar ja.. få se om man kommer hem me nått då, behöver ju faktiskt inte nått va ja vet iaf.. men kan vara skönt och titta i affärer och sen kan ja ju passa på och lämna in mobilen, äntligen skulle ja väl vilja säga..

Tittar på Arga Snickarn, och de får mig och må bra, inte för att de mår dåligt, utan för att ja vet att vi har de så himla bra, och nästan inte nått och fixa.. Känns skönt :) här hemma är de ju lite småfix, som ja kan göra iaf, och sen är de väl lite som ska tas tag i, men de gör inget, vi bor bra här :) och man kan inte göra allt på engång..

Hittade mitt efterlängtade Jasminethe idag! mumma. ska njuta för fulla muggar av de :) köpte även ljuvligt citronthe som ja ska prova imorn till frukost.. äntligen riktigt the, och inge j**vla påsthe..

Har lite planer inför lördag, men ja tror inte att ja hinner fixa sakerna tills dess.. möjligtvis imorn, men ja vet inte om de är genomförbart på så kort tid..

Var in på apoteket idag oxå, de visa sig att ja tyvärr måste kontakta en doktor som kan skriva ut recept åt mig, antar att ja kanske kan ringa och boka en tid imorn.. ju fortare ja hittar nått som hjälper desto bättre, för de här mår ja dåligt av, och som de kliar på de sen då..

Borde införskaffa en färg till sovrummet nu  snart oxå.,.. har tänkt om lite och tror ja ska ta innefärgen just nu, gissa vilken..  Vit :) och spara den väggen bakom sängen.. hmm.. va tror ni om de?

Nej, nu är de tv för hela slanten!!

Mia.

ps, kör försiktigt hem nu darling min!

Godmorgon!

Godmorgon! Sitter och har precis ätit frukost, fock hemmagjord manadrinjuice, tack älskling! blev väckt lite tidigare, så nu kan ja dricka mitt the i lugn och ro innan ja gör mig iordning, tänk va en kvart tjugo minuter gör mycket.. och ändå har ja inte lyckats sova ordentligt, satans drömmar helt enkelt.. ingen fullmåne heller va ja vet.. kan inte sova och när ja väl gör de så drömmer ja massor.. hmm undrar va de beror på, om de är mycket i huvudet eller hur de är..

Ikväll blir de ingen hockey för min del, synd hade sett framemot de, men men sambon får åka och ha trevligt me sina vänner, som han sa själv var ju ett tag sen han var på hockey, själv tänker ja köpa en stor påse godis och bänka mig i soffan och se Greys.. vilket låter som en bra ide de oxå :) ska bara komma på va som har hänt iome att denny är där igen.. hmm. förklara någon snälla!

Sliten men de börjar gå över, vilket känns bra, snart är man tillbaka i vardagen igen, skönt.. Så vi får se va som händer nästa vecka.. hoppas att de flyter på som vanligt..

Victoria förlovade sig igår, no shit sherlock, för de var ingen som så de komma eller? Vet inte om de är avundsjukan som talar, eller om de bara är så att de har tjats alldeles för länge om de där, men Grattis får man väl säga då.. Ja lär ju nämna de och antar att ja inte är den enda.. :)

Måste gå till apoteket idag tror ja..

Lyckades iaf igår me och få me alla räkningar dit de skulle, och lite pengar fick ja över, jippie :) så de känns ju skönt, men varför måste dessa ocrnr vara så himla långa? känns som man skulle kunna göra ett mycket bättre system..? De måste ju förstå själva att de är krångligt? jaja.. måste sätta mig mer in de där, kanske finns någon smart lösning så att man slipper dem?.. hmm..

Ikväll blir de spagetti och köttfärssås till middag, känns som ja varit sugen på de hur länge som helst, nackdelen är att ja är inte nån höjdare på de där, de brukar oftast smaka ingenting.. hmm.. så ja får väl göra ett nytt försök, de positiva är ju att ja inte har gett upp iaf.. :P Ja fortsätter ju försöka.. lite mer resultat men de är knappt nämnvärt.. förstår inte att ja inte fixar de där, kanske ska ta fram kokboken, den klassiska från hemkunskapen, få se om de finns nå bra recept där, den är faktiskt den bästa kokboken man kan ha för att laga basmat..

De kliar nå j***lskt...

Jaha.. sak sitta en stund till, sen ska ja göra mig iordning för lite lunchjobb.. sambon loggades in nu oxå så antar att han har kommit fram till jobbet, frågan är vilken hastighet körde du till jobbet egentligen? ;) puss darling!

Mia.


förändring..

Har jobbat idag me, för ovanlighetens skull.. :P känns just nu som man gör de varje dag.. och ja känner mig sliten trött.. Men ja kände att när ja kom till jobbet så saknade jag de, var ju en vecka sen ja var där, och ja sakna arb.kamraterna.. känns toppen verkligen och ännu mer toppen när ja kände så :) Imorn blir de jobba lunch, så de är oxå trevligt, för jobba lunch är oxå kul och sen får vi se om åker iväg till hockeyn i uppsala, beror lite på och beror lite på hur länge ja jobbar, skylle varit roligt iaf och göra nått, och imorn känns som en bra dag och se en hockeymatch :)

Ja ringde ett samtal idag till en tjejkompis och hörde hur de var me henne, ja tror hon blev glad och uppskattade att ja ringde, fick mig och fundera lite, fick en komplimang av en människa som ja inte trodde att ja skulle få en av (någonsin) som sa att ja hade förändras väldigt mycket och inte alls är samma person, och blivit mycket bättre.. vilket ja tackar väldigt mycket för, de känns bra faktiskt och höra de.. fick mig och tänka efter, och ja har nog förändrats väldigt mycket de senaste två åren.. vilket bara är tack vare min sambo ( och mig själv såklart ;) ) de är han som fått mig och mogna och blivit vuxen, sen är de ju klart att alla har kvar sin barnsliga sida, men de är väl klart man måste hur skulle de annars vara, men ja tackar honom så himla mycket för att han har bidragit till att ja känner mig och förhoppningsvis beter mig som en bättre människa, TACK! Du är GULD värd!!

Jag lär ge mig själv beröm, jag har lyckats, tror jag, betala alla mina räkningar idag via internet, trots alla krångliga ocrnr :) ja är stolt! fast ja tycker de känns bättre och göra de postvägen, då ja inte litar på internet så mycket..

Kom hem en väldigt intressant katalog idag, HM Home.. ska bli intressant och titta igenom, vilket påminner mig om att ja ska beställa de där bikinisarna jag har tittat på, kommit på att har man bara rätt, så kan man aldrig få för många, dessutom måste ja ju kasta dem sen mina två semestrar nu.. de är helt enkelt använda..

Torsdag ser ja framemot, ledig! Lediga dagen ska ja ägna åt och lämna in den där j**la mobilen som fortfarande inte har lämnats i.. måste göra..

Jaha, de var dagen, nu måste ja sova känner ja..

Mia.

känns de bra?

Haha, undra va ja skrev igår som var så himla intressant.. haha.. min lista på besökare är minst sagt intressant.. kan inte alla bara lämna en liten kommentar som läser, förutom de ja redan vet..?

Ha, ja de kommer komma ett fint litet utlägg här snart igen, har de på känn.. ja känner mig själv ganska bra vi de här laget ju..

hmm.. ja ja kommer väl me nå fint här sen..

Synd att ja inte längre kan vistas på vissa valda delar, utan att känna mig som om ja ska dö..(inte bokstavligt talat men) vill bara sjunka igenom marken, den tackar ja för du.. Hoppas verkligen att du känner dig nöjd me ditt resultat..

Haha.. ja ja säger då de...vilken soppa..

Tillbaka till min fluffiga rosa värld, allt känns verkligen kanon just nu, tackar min sambo för de, och sonen har verkligen varit en ängel veckan som varit.. :)

Tack älskling... du är verkligen bäst!

Mia.

sliten i kroppen..

Skulle skriva me en tjej på msn idag tänkte ja, bara för att höra hur de var, men då är hon upptagen just nu så ja ville inte störa när den symbolen är uppe.. jaja..

Har massa saker som snurrar i huvudet nu så ja tycker är konstigt, fast samtidigt inte, vill inte skriva nått konkret, för då blir de väl fel, så ja har mina funderingar, misstankar och sånt för mig själv en stund..

Tittar massa på resor just nu, är så sugen, vet ju bara inte om man får någon semester eller så.. Men så sugen på och boka, och ja vill inte bara boka, för de känns för tidigt och säga på jobbet att man ska åka bort.. då kanske man inte får vara kvar..

Känner mig väldigt sliten i kroppen.. skulle se en film, men ja somna till efter lite efter halva, inte för att den var dåligt utanför att ja var så trött.. vakna när den var slut och nu kan ja inte blunda fast ja är så sjukt trött..

Shit hade ju massa och skriva, men de står bara helt still.. jaja, ja får väl uppdatera en annan dag..

Hör av dig om du behöver, ja är bara ett telefonsamtal bort du vet..

Mia.

Ja säger då de..

Haha.. man slutar aldrig att förvånas, ja säger då de.. jaja...

Hela dagen har sprungit förbi, fast har haft ganska tråkigt sista timmarna då ja väntar på sambon.. och väntar och väntar..Under tiden passar ja på och äta hårda godisar och knapra bäst ja vill, gäller och passa på.. sen var de ju så att de inte finns nå annat godis hemma heller.. så inte så mycket och göra åt..

Har verkligen tokstädat idag, förstår inte varför ja sluta bara när ja ändå hade energin, fast de är klart, man kan ju inte göra allt på engång.. har ju typ gjort de väsentliga iaf..

Hur kommer de sig att de inte är nå bra filmer på tv en söndag.. ja menar bridget jones har ju gått hur många gånger som helst, och de måste ju finnas något annat och visa, och beck de har ju oxå gått en miljard gånger.. varför visar inte femman film? och kan inte kanalerna bara visa nått annat nångång, speciellt när ja faktiskt är ledig? :) jaja.. vet ju att många gillar beck, men ja var inte på humör för och se den..

Nej nu ska ja vänta den sista tiden, snart så.. :)

Mia.

söndagkväll..

Ser reprisen av Greys, kan någon snälla berätta hur de kommer sig att denny är tillbaka??!

Den här veckan har sprungit bort, allt går så fort, tiden går så fort... kan inte förstå, hinner knappt reflektera över va som händer så är de ny vecka.. man hinner liksom aldrig stanna upp och ta en fundering över vad man gör, va som händer allt bara springer förbi.. Insåg för någon vecka sen att ja fyller 27(!) i år, visserligen om några månader, men ändå, var tar tiden vägen? och vad har man hunnit med egentligen? Innan ja vet ordet om de så står ja där och är trettio.. Ja fick tillome tänka efter hur gammal ja blir, har inte ens hunnit reflektera över de..jaja.. de är väl så de är, som ja sagt tidigare, snart är de väl jul oxå...

Ska hjälpa en vän imorn me bilen.. hoppas att de går vägen och att allt funkar, så hon kan börja köra me den igen snart..

Söndagkväll.. mannen kommer inte komma hgem än på ett bra tag då han har en bit och köra, så ja funderar över va ja ska göra.. Gossip Girl börjar ju snart så ja antar att de blir de och dricka en kopp the, har städat massa här idag, så egentligen skulle ja vilja ta tag i lite mer.. men men vi får se hur mycket ja orkar känner mig rätt sliten i kroppen idag. Har iaf tänt några ljus här då vår taklampa vägrar fungera, och sitter i mjukbyxor och har en söndag helt enkelt, de var inte igår..

Tv ett tag.

Mia.

bakis?

Jaha, efter några timmars sömn och ungefär en timmes uppvakning sitter ja äntligen och äter frukost.. Känns som om ja drack massa igår, fast ja bara jobba.. Känns skönt me en soft söndag då ja har jpbbat de senaste söndagarna.. ska försöka tvätta lite och ordna upp lite härhemma, men just nu känns soffan himla nice, så ja tror ja stannar här en stund.. se måste ja nog ge mig in på skurmoppen.. då de har förekommit lite juice olycka i köket.. blir kladdigt som bara den..

Sitter och tittar på datorn och inser att ja har fyra filmer ja inte sett än.. måste försöka ta tag i ha en filmkväll någon dag.. idag kanske?..

Idag blir de verkligen att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt.. Skriver väl mer sen antar ja..

Älskling kom hem nu..

Mia.

Melodifestival slut..

Sitter och lyssnar på en av vinnarna från kvällen, och den sitter.. :) E.M.D gick vidare.. ja sa ju de.. Jobbade me VIP idag me, och då kom de dit och blev intervjuade, så de stod tre meter framför mig, ja mätte me måttband.. haha nä.. nu har ja ju sett dem på riktigt så då är ja nöjd, och låten tycker ja var bra..

Allt gick bra idag, förrutom att vi skulle ju haft öppet till kl två, men puckodjn började spela lugna låtar fem över tolv, antar att han ville gå hem då.. så när kl var kvart i ett var vi i full fart me och städa upp allt.. hur kan man göra en sån miss??de var iaf dåligt..Slutade jobba tre.. men var inte hemma förns fyra, då väglaget inte alls var och lita på efter blåst och snö, och en bil som ja inte är så hemma på, så då var de bara vackert att ta de lugnt, men bärgaren åkte bakom mig på vägen så de kändes ju tryckt.. Har ju trots allt sett två avåkningar idag.. så kändes inte för som att de var någon dag att köra race på om man säger så..

Nu väntar ytterligare en vecka me massa jobb.. har ju mina timmar på affären denna vecka som är 21 tror ja.. men ja kan tippa på att innan veckan är slut så är de nog över 40, har en känsla av de.. men de är fint sen när lönen kommer, och skulle vilja unna mig nä nytt, inte för ja vet vad, men nått, så då skulle inte pengar sitta fel, och ja måste dessutom skicka mobilj**eln på lagning, träffa han som sålde den idag, och de var bara och skicka in den på sök.. men kommer de ta tre månader som förra gången, kommer ja bokstavligen hoppa sönder mobilen så ja får en ny, ja ska göra den i så många små partiklar så de inte är värt och laga den, gärna inne i affären :)

Har snart druckit upp min kopp the, som ja känner att ja behövde innan ja ska toksova, men vill inte sova allt för länge heller.. Börjar ju trots allt nio på måndag, så ja vill inte vända helt på dygnet, men någon timme kan ja sova iaf..Fast de är ju rätt tomt härhemma nu när sambon och sonen är i fjällen och ska kolla på SkoterCross.. Så hemma själv igen.. hade vela följa ja me, men nästa gång kanske :)

Jaha, sova och ladda för nya tag.. fröken R om du/ni vill får ni gärna komma ut en sväng imorn på dagen :)

Mia.

Melodifestival 2009

Jaha.. jobbade igår på genrepet inför melodifestivalen.. gick jättebra, gästerna vi hade var jättenöjda.. och låtarna till själva tävlingen var väl sådär.. har iofs inte riktigt hört alla, men E.M.D är ju helt klart favortiterna.. den kan man liksom nynna på efteråt..

Var till tältet oxå en sväng igår.. var ju iofs nykter, men de gjorde inte så mycket, var rätt slut.. och sen ska ja jobba idag ju ganska många timmar, så då vill man ju inte vara bakis, sen att ja är uppe alldeles för tidigt de är ju en annan sak, men höll min sambo sällskap till frukosten iome att han åkte nyss iväg och skulle åka upp till nått fjäll :) och titta på skotercross, vilket ja oxå skulle vilja, men men.. En annan gång hoppas ja verkligen att ja kan följa me, just nu verkar de ju bara vara svårt att ens komma hem till mamma o pappa..

Iaf de ja skulle komma fram itll är att gänget var där, och ist för att säga hej denna gång, vilket ja inte tycker ska vara så svårt.. så fanns ja liksom inte ens än gång.. tråkigt.. men men de är väl inte så mycket att göra åt misstänker ja.. synd bara.. Men gifta mannen och ja vi stod o prata en sväng, då ja skickade ett mess tidigare till dem båda, så ja hörde av de fått de.. Så vi stod o prata om de ett tag, och lite allmänt bara, trevligt iaf.. Har ju lagt ner min sida av stridsyxan nu lika bra..

Tror och hoppas faktiskt att de kommer till finalen, för låten tycker ja är faktiskt himla bra, och nej de är inte för att de är dem, utan för att den är faktiskt bra..

Tur att sambon kommer hem imorn redan, och egentligen är de ju bra att de två åker bort nu, när ja kommer sluta fem(!) imornbitti, så ja får sova lite.. kan bli lite svårt annars, sen kan de vara kul om de gör nått tillsammans oxå.. Men nästa gång hoppas ja verkligen att ja kan följa me..

Jaha, nu får ja väl h****te för att ja skriver de här oxå men men tycker de ju är tråkigt att de ska behöver vara så, men samtidigt utfryning är väl nått som är vuxenmobbning antar ja...

Jaha, om man skulle ta och sova en timme eller två så att man orkar me hela natten, för tro mig de kommer bli en lång natt, får väl hoppas på massa dricks..

Nu i veckan blir de iaf ut och äta middag, de behövs.. vi behöver ta de lugnt tillsammans en kväll och göra nått bara vi två :) Idag, fick ja tyvärr lov och ta ur blommorna ur vatten då de börja slokna lite.. synd, de var ju så fina, men de ligger på diskbänken så ska fundera ut va ja ska sätta dem sen..

Ha en trevlig lördagkväll och älskling nu kör du försiktigt!

Mia.





nöjd över två dagar lugn..

Lite stolt över att ja nu vet hur man lägger upp bilder :) var ju lätt som en plätt, men de är klart ja har ju inte provat tidigare heller :) Så nu kanske de kommer upp lite fler bilder sen.. vi får se..

Är toknöjd me vårt kök iaf.. lite högar lite överallt, men bortsett från de, så är ja jättenöjd, köpte två nya krukor me blommor idag, blev tokbra, införskaffade mig lite färska örter ( får se hur länge de lever ) som står i en träkruka på bänken, hur bra som helst, ja är nöjd helt enkelt :)

Känns bra att ja faktiskt har fått lite gjort under dessa två dagar, och inte spenderat nästan nå pengar på onödigt, vilket man brukar ha en förmåga av att göra när man är ledig..har varit himla skönt att ta de lugnt och bara lallat utan stress och utan måsten och ändå fått så himla mycket gjort, nöjd över mig själv faktiskt.. :)

Har kollat på Sveriges värsta bildörare och bara skrattat :) ok att man inte alltid är en perfekt bilförare, men hur i hela fridens dagar fick viss av de personerna körkort?? och att de sedan får behålla de oxå.. himmel... men oj så roligt ja har haft :)

Ska försöka se en film som går på Canal+ First nu som heter Live! ska ge de ett försök iaf.. :) men än så länge.. njae..

Mia.

Mina rosor :)



Provar och lägga upp en bild då ja inte gjort de förr.. :)

Mia.

normal nivå..

Känns skönt att ja i stort sett är tillbaka på lika många läsare som ja haft tidigare.. några som har tillkommit, men inte så många.. de stillar min oro lite.. min värld är bra igen.. :) jordbävningen har tagit slut..

Satt och fundera alldeles nyss, har kommit på att ja måste verligen jobba arslet av mig för att de ska gå runt me ekonomin.. eller bara jobba helger, vilket var lite av tanken att ja ville komma ifrån.. men men, blir bättre om ett år då  ingångslönen är lite högre, och förhoppningsvis kanske ja kan få lite betald semester :) och ja stortrivs ju me jobbet, så ja antar att de får vara lite tajt här hemma då ett tag.. De som drar mest pengar är ju de där me bilåkandet..och sen får ja ju inte ut semesterersättningen på engång som ja fått förr, så de märks ju ganska stor skillnad måste ja ju säga.. men men..

Idag ska ja lägga upp min dag på något bra sätt, vet att kl är mycket, men måste bara ta reda på tvätten i torktummlaren och ev. åka in itll falun en sväng.. men de behövs inte göras än.. inte förns min sambo slutar jobba, ja, lite tidigare så ja hinner förbi och köpa två blommor och två krukor.. de blev så tomt i fönstret..

Skulle ju åka o ackriditera mig kanske idag, men R skulle gå dit och höra om ja behövde, så slapp ja åka bara för de om de var så.. så de är ju snällt, kanske ja inte behöver.. verkar som om de inte är lika hårda i år som för två år sedan..  Så vi får se, annars lär ja ta o bege mig ganska snart till leksand oxå.. De som är lite tråkigt i år är att de är skjorta som gäller.. var ju lite roligt när vi fick ha rosa tröjor på oss förra året :) men ja.. skjorta funkar ju alltid i alla fall så.. ska se om ja har två rena bara.. ja för skjorta använder ja ju så himla ofta :) Fast ja vet att ja har faktiskt tappat bort en... så kanske ska ta och ordna upp lite i garderoben... Eller så gör ja absolut inge vettigt alls idag.. de känns oxå som en bra plan.. :)

Ska ta och betala hemförsäkringen, de är väl mitt mission idag tror ja.. :) känns så skönt och faktiskt vara ledig två(!) dagar i rad :) fast ja vet ju att de är alldeles jättemånga timmar som väntar mig två dagar framöver, så kan ju vara bra och vara lite utvilad.. Fick mitt schema för nästa vecka.. jobbar på söndagen igen, de här jobbet har rubbat mina lediga söndagar :) men de är ok ändå, för man kan göra så mycket på lördagen om man orkar iaf :)

Ser mina fina blommor varje gång ja går förbi köket :) tack igen älskling!

Får se hur de blir ikväll då, middag eller om vi blir gästade av R och hennes sambo.. han behövde tydligen klippa håret.. haha, och då frågar de mig :) fast ja tycker e ju är jätteroligt så.. :) och ja har ju faktiskt försökt tidigare och han blev ju inte helt missnöjd, och inte min bror heller för den delen som alltid är så himla petig :) vi får väl se helt enkelt..

Vet inte om ja skrev de, men ja såg ju så fram emot Transformers 2, men de visade sig at den har premiär i Sverige om 125 dagar.. suck.. så de är väl bara och vänta, tänkte iome att trailern kom nu, så var de snart.. men icke... sen kommer även Ice Age 3, men insåg att de inte var någon ide och kolla när den började gå på bio... Vi ska se Bolt här någon dag nu..

Jaha, nu har ja väl skrivit tillräckligt just nu, kanske ska sätta lite fart så de faktiskt blir nått gjort idag..

Mia.

tack älskling :)

Nu är de min tur att leva i min rosa fluffvärld :) Efter jag skrivit det sista inlägget idag.. väntandes på att min sambo skulle komma hem, så kom han hem, lite sen, men på himla bra humör, ger mig ett rosa omslag på något som ser ut som blommor :) Han säger förlåt för att han inte var hemma i lördags på alla hjärtans dag, och ger mig tio(!) röda rosor :D med sånna där vita blommor :D hur fina som helst! :D och inte bara för att han inte var hemma, utan för att han älskar mig såklart :D Tack älskling! och blödig som man är så blir man ju lite tårögd :) Tack älskling! Ja säger de en än gång, du är helt underbar! och att du spontant bara sådär ger mig blommor för att du själv vill de :)

( haha, sug på den ni tjejer :) )

Ja skriver de inte för att ja vill göra någon avundsjuk, mest bara för att skryta om att ja faktiskt har den perfekta pojkvännen :) och han är faktiskt det! :D

Såg första gången på länge Greys och fattade inte nånting, va gör denny där igen??! Jaja, som vanligt så fällde ja både en och två tårar.. någon som är förvånad? :)

Jaja, tack älskling du är bäst helt enkelt! :) du är en ängel, rosor till dig!

Kommer leva ett tag till på mina små rosa fluffmoln, men de är väl inte så himla konstigt :)

Mia.

semester snart..?

Sitter och tittar på semesterbilderna från förra året, och delar av i år.. längtar verkligen tills ja har semester igen så vi kan hitta på nya äventyr :) var ju så himla trevligt på en där kryssningen, så nu hoppas ja verkligen att de blir av nått i år oxå, har suttit och tittat lite på möjliga resställen tidigare ju, och de finns ju en miljon me ställen som ja vill åka till :) Herrn satt och kolla på en stuga idag på gotland, eller mer lägenhet, ja ja vet inte va ja ska kalla de, men de var riktigt nice iaf, vill oxå.. frågan är ju bara när man och om man får någon semester i år... hmm.. vi får väl se.. kanske en liten tripp kan vi iaf åka till, o om inte annat så kanske vi kan ta en resa utomlands i höst, ja vet ju hur mycket du gillar att flyga så :)

Väntar på att du ska komma hem så vi kan gå iväg, tokhungrig verkligen, vet inte riktigt var den här dagen tog vägen, men lite har ja ju hunnit göra iaf, så de känns skönt.. ska bara sortera den där tvätten imorn och kanske dra en sväng me snabeldraken uppe.. gjorde lite nere idag.. men vem orkar ta ett helt hus på engång ;) inte jag just nu iaf.. :)

Imorn blir de nog en vända till falun iaf.. får se hur de blir..

Mia.

vilken start på dagen..

Jaha, då har man slängt i maskin nr tre, planterat om fyra blommor, haft jord över hela golvet, har två mindre krukor, haft i duscholja i håret.. de är ju en toppendag idag :) haha.. va händer här näst?

Blev inte och gå ut och äta ikväll, synd hade på nått sätt sett framemot de, men de blir middag hos svärmor ist så middag blir de iaf :)

Va fåniga blommorna ja satt i de stora krukorna ser ut, men har ju inte planterat me innerkruka, så kommer inte svära när ja ska möjligtvis om sådär hundra år plantera om dem.. de känns skönt..

Nej.. slänga lite skräp tror ja..

Mia.

ny film på g.. :)

Jaha, pratade me chefen idag, hon skulle se om ja behövde ackriditera mig.. vi får se hur de blir, möjligtvis jobb imorn oxå..  håller på och tvättar.. massa tvätt fanns de, att ja inte gjort de tidigare, ja menar hur lång tid tar de egentligen och slänga i en maskin.. inte lång alls, och vi har ju en superbra maskin som går himla fort oxå, så då är de u ännu mer konstigt att ja inte gjort de.. :P

Ska försöka röja så mycket de bara går här hemma nu.. fast nu sitter ja me thekoppen och bara vaknar till.. eller ja.. Ja har ju egentligen inte nån lust alls, men man måste ju göra de ibland..

Oh.. sambon fick bussen såld igår oxål skönt och slippa tänka på de bekymmret, nu är de bara ny arb.bil kvar på listan, ja har säkert glömt nått, men som vanligt.. Ja just, lämna in mobilh***tet oxå.. Den är ju jättebra när den fungerar, men just nu väldigt opålitlig, då den stänger av sig själv lite som den känner, och ja måste ha en fungerande telefon när ja åker igenom skogen till jobbet, iome att de inte finns mottagning där, men måste kunna ringa 112 om de skulle vara så.. nu hoppas ja verkligen inte att de någonsin kommer behövas, men man vet ju aldrig..

Såg nyss en trailer för Transformers 2, bara måste se!! Väntar me spänning, älskling du kanske vill gå på bio me mig :) 1an var ju tycker ja grymt bra, och som de ser ut så är tvåan inte ett dugg sämre :)

Jaha, ska väl ta tag i blommorna, men ja vet inte om ja har någon lust, men samtidigt gör ja de så måste ja ju dammsuga sen så.. kanske lika bra.. Haha, L de är nog bäst att du planterar om dina själv, va ja minns är ja värdelös på och plantera om blommor :) Iaf, inneblommor, ja måste säga själv att ja tycker ja har gröna fingrar när de gäller blommor ute.. Ni skulle ha sett mina tomater två år i rad :)

Skulle egentligen åkt till falun först och införskaffa mig två blomster till, då de kommer och fattas.. och samtidigt lämna mobilen, men har ju egentligen inte nån större lust me de heller...

Hoppas allt går bra för dig darling på jobbet :)

Mia.

bra köp..

Förra måndagen investerade ja 49 kronor av min sambos pengar på Clas Ohlsson.. Ja köpte en sån där dusch till kranen i köket.. mycket bra grej som inte kostade mi så mycket pengar.. eller ja min sambos.. :) något och rekomendera iaf :)

Är ledig nu två dagar i rad! vet inte när de hände sist alls.. :) känns toppen, ska försöka plantera om de där j**la blommorna och städa upp lite här hemma :) försöka iaf... Tvätta är väl prio ett!..

Ska ringa och höra i slutet av veckan hur ja jobbar nästa vecka, hoppas på att ja får fortsätta att jobba lika mycket..

Nej, nu är de nog sova som gäller tror ja.. känner mig lite sliten i kroppen..

Mia.

lite sliten..

känner mig rätt sliten idag.. har efter ja kollat mitt schema insett att de är inte så himla konstigt, men tanke på att ja jobbat rätt friskt sista tiden.. men imorn är ja ledig iaf så de känns skönt, sen blir de elodifestivaljobbande för hela slanten..

Ja förra veckan var ju ganska humoristisk faktiskt.. rätt intressant hur många de var som läste min blogg, som hade så himla många åsitker om de ja skrivit, har hört både de ena och de andra.. och som vanligt är de ju de som känner mig minst som tycker mest.. varför är de jämt så?

Sambon är och jobbar idag, me ett nytt projekt, hoppas de går bra för honom :) känner mig faktiskt lite mallig och stolt över att han får sånna där jobb som han fått nu, för han är väldigt duktig på de han gör :) lycka till darling

Funderar på om vi skulle ta och gå ut och äta en mysig middag imorn, de var han som kom med förslaget, och de låter i mina öron som en helt strålande plan! :) saknade honom så himla mycket när han var borta, och när vi är ifrån varann så mår ja faktiskt hemskt dåligt, så de var skönt att han kom hem igen, även om vi inte hunnit och ses så mycket, me tanke på att vi gått om varann i schema..

Var och kolla på en ny arb.bil igår, me tanke på att den andra är trasig.. Gick väl sådär, men hur de än är så behöver vi ju en bil till så vi får fortsätta leta..

Nej nu ska ja ta och fixa håret, och sen åka iväg till jobbet..

Undra om vi måste ackriditera oss till helgen, eller om de går bra ändå, måste ringa och höra..

Och fresten ja vill ju bara tacka alla som var hos M i helgen, de var ju supertrevligt, måste vi snart göra om igen!

Mia.

ensamt..

Tårarna bara rullar just nu i massor... Saknar dig massor och de är jättetomt utan dig.. Telefonsamtalet nyss gjorde de väl inte bättre.. ja saknar dig verkligen och din röst saknar hela dig massor, kom hem nu!

Hade utbildning i säkerhet idag, var faktiskt bra och gå på, givande måste ja säga :) så man vet lite hur man ska reagera om de händer nått, och iome att de varit så mycket rån runt om i landet på sistone så känns de extra bra ju-.. sen vet ja ju inte hur man reagerar i verkligeheten, men kan ändå vara bra och ha i baktanken..

Var till Frisören idag, ja har världens bästa :D man blir alltid nöjd, och kändes jätteskönt när ja gick därifrån :) tack så mycket, och tack för den som avboka! :)

Har haft besök här nu på kvällen efter kursen, de var länge sen vi sågs, de var himla trevligt, synd att de händer så sällan, får komma och hälsa på snart igen :) Skönt och sitta och snacka massa skit, är ju inte direkt ja träffar så många av mina vänner nuförtiden, de kommer ju upp så mycket jämt.. från allas håll, så ja anklagar inte någon, vill bara förtydliga de.. Så..

Ska bli trevligt på lördag, ser framemot, vet inte om ja har sån stor lust och gå ut, men de visar sig.. just nu vill ja bara att du ska komma hem! NU! Ja kan åka och hämta dig, bara du kommer hem..

Du förlåt, ja trodde inte de var någon fara..

Har ju som sagt ökat bloggläsare på denna sida, vilket alltid är roligt, synd bara att ja måste behöva godkänna alla kommentarer för att folk inte kan vårda sig och hejda sig.. tråkigt..

Så typiskt småstäder, att en sån liten grej kan bli hur stort som helst, men som ja sa till min moster så har ni ju nå nytt och prata om och de är väl alltid bra och kunna bidra me nått..

Min lillebror skicka mess till mig idag.. När vi var på Cap Verde så blev vi ju intervjuade till ett resereportage :) till SVD. Så vi var me där på en bild på deras hemsida :) inte jordens snyggaste, men ja hade ju ganska nyss badat.. :) Där såg man ju iaf brun ut.. :)

De är hög tid för och sova, och packa alla grejer till imorn... men just nu känner ja faktiskt att jag verkligen inte orkar me de här längre.. att allt.. Kom hem bara..

De är så sjukt ensamt här hemma så ni anar inte..

Mia.

Ensamt utan dig..

De är så sjukt ensamt här hemma utan dig.. helt sjukt, man borde ju tycka att de skulle ara lite skönt, men inte..

Fick ju till och lov o sova me lampan tänd inatt, ja vet ja kanske är fånig, men när man inte bor i lägenhet längre där man ser alla vrår så blir man sjukt mörkrädd igen.. Ja menar de är ju faktiskt ett hus omringat me massa skog ( nästan, eller egentligen inte.. men ) så lite läskigt är de.. Så du får ta o pallra dig hem snart!

Ja vil bara skriva nå dötråkigt så att ni inte bryr er så mycket och ger upp.. men ja vet att inget ja kommer skriva kommer göra så de slutar.. så ja.. de är så tråkigt när ja faktiskt hade min friplats här.. men men...ja får låtsas som om de fortfarande är de..

Finns verkligen inte nått på tv som håller mig sällskap, inte på någon kanal.. suck.. massa synd om mig just nu haha...

Titta upp lite på nätet nu, hitta en grej som såg bra ut, så ja får hålla de på minnet får se hur de blir me den saken..

Prata me henne idag ang. lördag, blir hur kul som helst ju! :) ser framemot massor..

Åh prata me herrn nu, kan vara så att han kanske kommer hem imorn, hoppas hoppas, men vi får se ja vet hur kul han tycker de är o åka skoter och fjällen och allt... skulle dock oxå vilja..

Hitta en annan grej idag på nätet som låter hur kul som helst.. men ja har inte så stor koll på var de ligger.. så..

Jaja.. lite tv då kanske..

Mia.

åh.. vill bara säga att ja har ett spår.. :) snart så kanske.. :) ibland är de tur att man är nyfiken :)

Middag kanske?..

Känns extremt ensamt... verkligen.. inge barn, ingen sambo, bara jag... ensamt och känns som veckan kommer gå så himla sakta.. Känns som om ja är tillbaka på semsetern, fast tvärtom, ja är hemma då.. älskling du får inte vara borta såhär länge igen utan mig sen! Nästa gång är de du och ja som åker, har lite planer, nått som vi verkligen behöver :) ska kolla lite på internet om ja hittar de ja söker..

Sen har ja en grej till dig när du fyller år.. men ja vet inte hur de blir me den alls.. kanske väntar me de tills du fyller 30, de är ju ett tag dit så.. :) så då hinner de ju bli ännu bättre :)

Nog om de.. sitter och tittar på tv, men de finns absolut ingenting och se ikväll.. suck, funderar på och göra lite tacos som ja och U skulle ha ätit egentligen, men ja har inte sån stor lust.. känner mig lite ensam faktiskt..

och inte har ja plantera om de där j**la blommorna än heller..  Suck..

Men men, alla leksaker är borta i korgen, och diskbänken ser ok ut, och de är rätt städat iaf.. :) Ja har ju iaf dammsugat idag :) ja ja säger så, han säger ja inte kan prata ordentligt, men ja tycker att de låter bättre.. kanske skulle ta och kolla upp när ja börjar jobba imorn, har verkligen varit ledig idag, då ja inte har en blekaste hur ja jobbar imorn.. De har nog aldrig hänt förr..

Tittade på Unga mammor, väldigt intressant serie, och de var en tjej som födde barn.. ja vet inte ja tycker väl inte de verkar vara så lockande iaf.. hon verkade ha väldigt ont... så barn får nog vänta ett tag..

Ja ska ja ha barn så är de här perfekta stället och tala om de på sen :) haha..

Mia.

finns en möjlighet till att ja skriver lite sen, känns som en sån dag av någon anledning..


Sista tanken..

Men what.. Denna dag har varit väldigt väldigt spännande.. verkligen.. haha.. eller not.. men tack vara så har en tjej förgyllt min dag iaf och haft väldigt trevligt på msn, vill dock inte skriva några bokstäver alls, för då blir väl de fel misstänker ja...

Ska precis göra en kopp the tänkte jag och har suttit ett tag och funderat ut något bra och skriva.. har massor ja lovar, ja vet ju att de är tre till som läser bloggen än va ja visste.. så.. Kan ju trots allt säga välkommen hit..

De som är mest roligt/skrämmande är att alla ska ta parti hela tiden över något som inte ens var bråk från första gången, ja beskrev min besvikelse till att man inte kan säga hej hur är de och vara artig, allt handlar om god och bra uppfostran.. denna grej blev helt plötsligt leksands största grej idag tror ja.. undra hur många telefoner som gått varma.. ?

Tråkiga med att folk tar parti, är ju att ja beklagade mig över en person, en person.. och swå har ja märkt att andra oxå tar åt sig, och anklagar mig för att snacka en massa skit.. jaja, gör så då, ja måste ju få skriva en känsla över hur ja ser de..

Disskutera lite me de här me min sambo nu när han var hem en vända innan han åkte.. att man som person är villig och hoppa in i en disskution, men är lite feg och inte vågar skriva sitt namn, hur kan man då uttrycka sig me en åsikt? om man sen inte kan stå för den?

Ja, de är dags och släppa allt de där nu, och inse att de inte är någon ide.. Om folk tycker att de är så intressant, men samtidigt tycker de är irriterande me de ja skriver så läs då inte, de blir ju bara negativt för alla..

Ser så himla mycket framemot lördag, ja är inte laddad, men de ska bli kul och träffa alla tjejer! Längtar, bestämde mig för att dricka vin iaf då ja inte hinner till systemet.. Eller ja hinner faktiskt tror ja.. hmm.. men ja vet inte vin får bli bra, får hålla henne som dricker JP sällskap, me tanke på att de blir vitt sånt för mig :) tror ja iaf, ja vet de hinner ändras sådär en miljon gånger..

Jaha, får se hur kvällen slutar då..

Tillbaka till the, tvätt och msn..har nog skrivit av mig allt ja behöver nu..

Mia.

Ojoj..

Ojoj, va en sån liten sak kan bli så stor.. har suttit och halvt om halvt skrattat hela morgonen idag.. livet är humor, verkligen.. de blev ännu bättre när ja såg vissa andra rejer oxå :) Kan tala om att mitt liv inte alls är någon rosa fluffvärld alla gånger, ifall att de nu var någon som trodde de, känns tråkigt om ja ska behöva förklara alla meningar ja skriver för att inge missförstånd ska ske.. Läs genom Mias ögon så ska ni se att de blir rätt.. Kan även förklara att livet de senaste tiden inte alls har varit en dans på rosor, så mycket som hänt, så ja inte ens som sagt vet var ja ska börja, de har varit ett rent helvete, och de har ni sett oxå, att allt inte alls har varit bra, visst de finns ljusglimtar, men de har varit en jobbig period.. tror att lite av de är tacken till att ja faktiskt kunde skriva av mig och avreagera mig..

De tråkiga är att folk tillåter dig att gå på som en ångmaskin, och att du i stort sett manipulerar vissa människor, me de du tror, du tror på dig så himla mycket så att de blir fel, tråkigt att ja ställde upp för dig den där gången, när du inte kan uppskatta de nu.. Allt ja egentligen begärde var ett; Hej, hur är de?.. De kan inte vara så svårt, dags och svälja stoltheten..

Skriver inga bokstäver denna gång, för då kan ju vem som helst tro att de är just dig ja menar.. och denna gång vet bara ja.. resten får gissa sig till de...

Som ja längtat efter de små blå kompisarna på sistone, de har visserligen gett me sig, och ja känner att de är mycket bättre nu, vi jobbar på de, och de går framåt.. Vilket känns himla skönt.. Mös en sväng igår, hade inhandlat massa frukt, vissa goda och vissa mindre bra, men de var trevligt, och vi satt ner och prata lite, skratta lite åt de inlägget som gjorde att så många kommentera, vilket är jättekul och ja har ju ökat mina läsare just nu me 100 procent, vilket är ju himla kul oxå.. :) Synd att de hände så mycket annat runtom oxå bara..

Har så mycket ja vill skriva nu, men ja vet inte riktigt var ja ska börja.. Jag är lite ställd av ovanstående grejer, lite me humor me tanke på att de prata om mobbning på nyhetsmorgon idag, och de är ju just de som pågår i leksand tyvärr..

Ja tänker ju trots allt fortsätta och skriva som ja tycker och tänker här, här är min avreaktionsplats, de är min egna värld, och här är allt bra, jag håller med hon som tyckte de var tråkigt att man inte kunde skriva va man vill för att de blev en massa skitsnack, ja kan tänka mig va som snackas om just nu på de där lokala fiket.. men känns ju bra att ja kan komma me något nytt som andra kan prata om..

Sitter och väntar på min tvätt, sen ska ja försöka dammsuga lite och hjälpa packa lite grejer åt sambon iome att han ska iväg nu..

Du får gärna läsa min blogg, men hädanefter tycker ja inte att ja vill ha några elaka kommentarer eller personangrepp mot någon annan, här är de min blogg, vilket är min värld, och här är de faktiskt ja som bestämmer..

Mia.

Vill bara förtydliga en sak..

Hämtade lite info från Wikipedia.se:

Mobbning handlar ofta om att skaffa sig makt och status. Mobbning innebär att en eller flera personer utsätts för systematiska trakasserier. De kan innebära våld, hot och förekommer på arbetslplatser, i skolan, eller i vuxenvärlden. Mobbning kan innebära ett eller flera av det som juridiskt benämns i misshandel, olaga hot, förolämpling, förtal..  

Tänk på de nästa gång, för de är så att du är den som inte vågar stå för de du säger, medans vi andra faktiskt gör de..

Men va min blogg blev rolig helt plötsligt då :) vilken humor.. Ja vet egentligen inte var ja ska börja, för de här är ju bara humor, vill bara innan ja drar igång säga att de här är min blogg, ja får skriva precis va ja vill här, och ja avreagerar mig med mina tankar och åsikter och funderingar, i min värld är min blogg min "dagbok" där andra människor får ta del av vad som händer i mitt liv, vad som gör mig lessen just nu eller glad.. vill bara klargöra de först..

I mitt förra inlägg så skrev jag hur ja kände just då, och var himla less på de tjejkrig som faktiskt pågår i leksand, tyvärr, vilket är jättetråkigt, och till dig som "bara råkade titta förbi" och de skulle vara så att du inte har en aning om vem vi är, och vem jag är så är de väldigt konstigt att du då skull ta så illa upp över de ja skriver, iome att du inte är insatt, du kan inte säga att du "hitta" min blogg bara därnånstans, för mitt bloggnamn är så ovanligt och rätt långt att man inte bara råkar hamna där av en felskrivning.. men tyvärr så vet ja vem du är, och ja vet att du läser, och ja vill bara säga, att de ja skrev var inte så farligt, och du förstorade upp allting..

Om man läser min blogg ur min synvinkel så får man tolka den efter de oxå, och inte dra runt på allt och helt plötsligt "står" de nått annat där, de ja egentligen skrev, ja måste bara tydliggöra de, är att ja blir förvånad över att den som borde fortfarande vara sur på mig hejar och pratar me mig, men den som ja har ansett vara en bekant vän, hejar inte alls, vilket inte är helt plötsligt utan de har kommit mer och mer, vilket är tråkigt.. och att de jag egentligen skriver är att de är utfrysning de handlar om, en annan slags form av mobbning, ja skrev inget annat än de ja verkligen tycker, de som är ännu mer tragiskt är att K får ut för så mycket fastän hon egentligen tyckte att de var roligt att ja fick åka in och ut me herrn till akuten...

Ni får gärna leva i er rosa fluffvärld, men ja menar bara att ni behöver inte påstå att allt är perfekt, för ja vet att de inte är de, tro mig, ja har öron även om ja bor långt bort.. Sen tycker ja de är lite tråkigt att E och K och U kan skriva sitt namn och verkligen stå för de de skriver, men om du inte visste vilka vi var så skulle du oxå ha kunnat skriva ditt namn, oavsett om du hade skrivit ett annat eller inte, men då du "råkade titta förbi" förtydligar ännu mer vem du är, och att du dessutom blir så arg, över att ja känner mig åtsidosatt och utfryst, så får jag ut för de..  Jag skulle kunna skriva så mycket elaka saker, om allihop om ja vela, och om ja ville starta något, men ja gör inte de, för de är inte min ensak va som händer i ert liv och får ja höra saker, så är ju de alltid kul, men ja har för mycket att tänka på och för mycket att göra så ja orkar inte engagera mig, för de händer så himla mycket hela tiden i era liv, folk som är otrogna, folk som är hysteriska, folk som inte har självförtroende, folk som är avundsjuka, och massa annat.. ja orkar inte bry mig i de faktiskt, ja har sagt förr va ja tycker om era val av hur ni gör, och ni har blivit sur på mig för de tidigare, är ni då förvånad, när ja skriver som ja känner, när ja varit ärlig förr??

Jag tror inte att du bara råkade titta förbi, och jag antar att du läser min blogg rätt ofta, vilket du absolut får göra, de tråkiga är att du har missförstått allt.. här skriver ja som ja känner, så är jag sur på min sambo, då skriver ja de, är ja glad på något annat då skriver ja de, och om du verkligen läser alla inlägg så ser du att ja är less och besviken på de som händer..


Jag är lessen för er andra läsare som oftast finner min läsning som rolig och ett litet leende i vardagen att ni måste få ta del av de här inlägget, men ja måste klargöra att hade man känt mig, hade man vetat hur ja mena och att ja skrev att ja skulle få F*N för de här är ju sant, men tyvärr, ja suckar bara och tycker synd om de som måste ta åt sig något som de går in och läser i min "dagbok", för ja är säker på att om du tittar i din egen om du har någon, eller tänker på va du sagt till din vänner så är inte de så snälla ord heller..

Nog om de, ja kände bara att ja skulle styra upp de här.. de som är så tråkigt är att någon måste ta åt sig, och förstora upp allt.. Jag är lessen för att mina vänner fick ut för de här, de var aldrig meningen att skada er, och dra in er i de här, skulle ja få välja om ja ville göra om allt igen, så skulle ja göra de, men de var inte meningen att ni skulle få ut för de..

Ha en bra dag, och jag är lessen att en person kan göra så mycket skada, de var inte meningen och dra in Es liv i de här, och hennes blogg, ja ber så mycket om ursäkt, de var inte meningen att skada någon på de sättet..

Mia.


Lustiga "kompisar" man har..

Vilken ökning på den andra bloggen me läsare.. :) igår en och idag två! :)

Helgen har varit fullt ös.. Jobbade igår och var sen ut.. Jösses säger ja bara.. var till Falun på Harrys, ja och L, som tog me mig, skönt och ut o se lite människor.. :) En viss trio, eller fyro, var där, helt sinnesstördt.. :P Iaf, den gifta mannens fru, hejar ja på och kramar sådär artigt, hon växlar några aartiga ord och försvinner sen.. Sen när kl börjar närma sig hemgång, så ser ja U, vilken ja vinkar till, hon ser förövrigt ut som en ängel! Hon kommer fram till mig och vi kramas och börjar prata lite, sen dyker E upp och vi hejar och kramas och sen kommer då A, som knappt tittar åt mitt håll, vilken humor, ja får ett hej iaf, men iaf, hade de inte varit för att U kommit fram och prata så hade ingen av de där kommit fram och hejat, bara vinkat på avstånd.. vilken humor.. Men så kul och se dig U, och längtar till tisdag då vi kanske kan ta en fika! :) Men de andra, ja ger upp, ja ger inte mycket för er.. om man får skriva så, ja har ingen aning om ni läser min blogg eller inte, och ja skiter fullkomligt i vilket faktist.. Trodde att man kkunde fått lite mer än ett knappt hej, men what ever.. Men de är klart man räknas ju inte i Er lilla vänskapskrets om man inte är tillsammans me någon som är kompis med Er pojkvän, eller om man bor på annan ort.. De finns ju dock ett krav till för o ingå i er lilla skara, och de är om man mår dåligt, så man har något skvaller till er om att man själv mår dåligt, antagligen kommer ja få F*N för de här nu, men ja orkar faktistkt inte leva i er Rosa Flufffantasi, och är helt nöjd me att ja har de som ja har de, mina vänner håller ja "sporadisk" kontakt me, precis som de me mig, och ja orkar verkligen inte me nå mer skitsnack, på de viset så är de här stället och bo på de bästa på de sättet, för man har ingen aning och man har ingen koll längre, ja säger bara skönt! För ja har inte någon som helst lust och var me längre, och ja har ingen som helst lust och vara me i ert spel, ja hejar gärna och byter några artighetsfraser, men mer än så behöver ja inte, Tack för mig!

Hur som helst, de var himla kul och träffa U iaf! måste bli ändring och ske  oftare! fast ja vet du har ditt, och ja har massa me mitt, men vi får försöka iaf!

Utgången var iaf trevligt och de var trevligt och se lite folk :)

Idag åkte ja in till Akuten me Herrn som hade en liten dålig blindtarm, men han fick åka hem i avvaktan få se om de blev värre.. dagens sjukvård.. hmm...  Sen jobbade ja på mitt jobb, som ja verkligen verkligen gillar, vilket lyx :D och nu är ja uppe alldeles för sent, för ja börjar astidigt imorn, men men.. dags och sova, och ja har fått avreagera mig iaf..

Mia.

Tack sambo för en trevlig kväll!

Idag tackar ja min sambo för en helt perfekt kväll, kom hem från jobbet och han lagade mat, plankstek, vilket blev hur gott som helst, och så hade han inhandlat vin påvägen hem och vi åt en supergod middag tillsammans :) sen satt vi oss i soffan och mös, de var inte igår kan ja säga, och de var så himla trevligt, var välbehövligt och ha en kväll för oss själv, fast ja sonen låg ju uppe och sov, men vi behövde ta hand om varandra och bara visa vår kärlek, vårda förhållandet :) Tack älskling!

Imorn åker han o åker skoter hela dagen, jag fick lite veckopeng :) ja inte riktigt men en muta så ja kan åka o handla lite om ja vill, och ja ska bege mig till falun och köpa den där klänningen som ja inte köpte sist, för hela 29 kronor, ska även gå in på Clas och se om den där hårtorken som var superbra för 59 kronor fortfarande finns.. Ja vet de är inge pengar, men ja gör ju jämt sådär..och de värsta av allt är att ja vet att ja gör sådär, så åker ja hem och bara ångrar mig sen, som vanligt.. :P

Startade en till Blogg idag.. måste få ventilera mina tanka över lite annat..

Ja E vi kan slå vem du än vill, ja är helt öppen för förslag :) just say a name..

L frågade om ja kände för o gå ut imorn, visst de hade varit asroligt! men ja kommer ju hem så himla sent och allt blir så himla sent innan ja ens kommit ut på krogen, så ja fick lov och tacka nej. får ta de en annan gång.. såg att du fyllde år snart ju, ja förstår ju att du vill ut o fira.. :)

Sitter och dricker ett glas vin nu och ser Dont Say a Word, sambon sover sött här brevid i soffan, mina ögon börjar oxå ge upp, men himla glad över dagen och att de är helg, och att allt är klart, jag vet var ja ska jobba i sommar :D

Nej puss, nu ska ja se klart filmen och skriva lite annat..

Mia.

Nikotin tack..

ÅÅÅÅHHHHHH.. så nu känns de mycket mycket bättre.. lovar.. suck.. R tack för idag, de var mycket trevligt och ja lovar att ja kommer få himla glädje av böckerna.. :) men nu ser de värre ut än de gjorde imorse, lovar.. :P

Köpte två böcker idag, Gummimammor, plastpappor och bonusbarn av Tilde de Paula, hoppas att den kommer hjälpa mig lite i vissa frågor.. och sen köpte ja Familjens Projektledare säger upp sig ac Gunilla Bergensten.. de sista är ungefär som ja känner mig ibland... och ibland undrara man hur man orkar annars.. hmm.. Jaja..

Är barnvakt ikväll.. herrn skulle boxera bussen.. Försökte få honom borsta tänderna, vilket spännande äventyr.. tack för tipset E, synd bara att ja fråga lite sent.. Men nästa gång.. fast då har han lova mig att han ska borsta dem, vi får väl se..

Ketchup i hela köket då flaskan gick sönder.. men ja tänker inte inte torkposition, då ja faktiskt avskyr ketchup och dess konsistens, de är bland de värsta ja vet när de gäller vätskor man kan äta, tillome ägg är bättre.. kan inte me denna ketchup.. yiack..usch mår dåligt över den och att ja möjligtvis måste ta i de.. panik...

Inom en väldigt snar framtid så får ja iaf lägga mig och såva, de känns som de enda rätta just nu..

Åh.. R ja skulle köpt den där klänningen va är egentligen 29 kronor och fundera över.. suck.. hade kanske kunnat passa bra på lördag nästa vecka dessutom.. jaja.. antar att de är försent nu iaf..

Snälla nån ge mig nått som ja kan slå sönder väldigt hårt eller ge mig en cigg.. välj själv, för ja har väldigt starka funderingar på och börja röka igen.. haft de ett tag nu.. men försöker övervinna mina tankar, men som ja sa till R idag, så blir mitt humör faktiskt något lungnare av nikotinen.. eller så kan ja ju faktiskt slå nån eller nått väldigt hårt så kanske de oxå går över..

Tänk om..

Mia.

typiskt..

Kanske gjorde en dum kommentar nyss.. men ja får väl stå mitt kast.. har en känsla över att de kan lbi lite liv över den..  men men.. Har blivit inbjuden via en vän till den här kryssningen som LIF ska ha i sommar och de här är på FB, där man ska svara ja nej eller kanske.. ja svara nej pga av vissa saker, och skrev en fin anledning över att ja faktiskt gärna skulle vilja, för de är sant, de skulle vara så roligt och få vara me på de här, men en viss person la fram de så himla (o)snyggt och gav mig sånt avfärdande att ja faktiskt inte har någon lust och följa me, för ja vet att om ja följer så kommer ja få skit av den här personen sen att ja så fint tog upp en plats för någon annan... eller nått liknande i den stilen så ja har faktiskt avfärdat tanken på o följa me.. Tänk va mycket en person kan göra.. och förstöra så mycket..

Nej, måste laga lite lunch åt sonen... återkommer om detta senare..

Mia.

Vem stökade till?..

Vaken tidigt idag.. eller tidigt o tidigt, tidigt för och vara ledig..

Blev så sugen på och åka skidor idag, pllus att åka till blge och shoppa lite inredning... sån lust, men har ingen bil, så de gick inge bra..

Idag ser de ännu mer ut som ett bombnedslag än vanligt.. kan inte förstå var alla saker kommer ifrån, så R när du kommer så vet du.. och ja orkar inte plocka så mkt idag, så du får ursäkta vi bygger om..

Dags och göra nått idag..

Mia.

Vår snart..? :)

Ännu en dag på jobbet.. skönt att vara ledig imorn, känns så bra att ja har fått så himla många timmar att ja inte behöver tänka på något mer jobb, och jaga hela tiden.. känns toppen!! gick även in på okq8 idag och fyllde i en ansökan om deras kort, så ja kan få lite tillbaka på när ja tankar där, iome att stationen ligger mitt emot konsum typ.. och ja så sällan tankar på Statoil nuförtiden..

Blir inte o inhandla någon jord imorn, då ja inte har någon bil.. så de blir himla svårt och ta sig någonstans.. tyvärr.. men vi ska in o handla efter herrn slutat jobba, så då får ja väl köpa de då.. då finns de ju iaf hemma..

Har precis ätit glass, och varvat ner efter jobbet, då ja sov så himla länge idag, så blir de ju inte att ja är så trött nu heller, även om ja borde, och ja vill inte direkt vända så mycket på dygnet, för rätt som de är så ska ja upp sådär tidigt igen..

R visade mig just några hus på hemnet, och nu bara längtar ja verkligen till våren så ja kan plantera och greja på gården, längtar massa.. och i stort sett så är de ju bara få se.. två o en halv månad kvar i princip! :) de är ju inte så himla långt, få se om mina gröna händer me tomater och dylikt funkar lika bra här borta, eller om de bara var solen och läget därborta i lägenheten.. ska försöka få lite jordgubbar av mamma oxå, som vi kanske kan ha på ett lämpligt ställe :) och så ska de renas lite och greja, hoppas på att de går o få lite mer gräsmatta, och lite mer gård av de hela, för på den vänstra sidan av huset är de mycket snår.. och finns lite på den östra sidan oxå, får se vad som går och göra.. :) tunna ur rabarberna lite.. så R här har du lite om växter och sånt.. :) du som ville att ja skulle bredda mitt utbud.. :) har massa krukor som ska fyllas me penséer och sen lite Tagetes, som är en av de bästa blommor ja vet.. lite murgröna och sånt, murgrönorna lever fortfarande från i sommras, och förra sommaren, så de känns bra.. ser verkligen framemot och hoppas verkligen att allt blir någelunda som ja tänkt mig, i mitt huvud vet ja redan var jordgubbarna ska vara.. :) Snart så får ja fixa o dona igen, som ja faktiskt trivs himla bra me o göra, när de gäller växter och sånt iaf :)

Nej nu ska ja hämta tvätten från torktummlaren och sen är de sängen som gäller imorn, få se om R kommer förbi imorn på lite fika..

Va ja längtar till våren nu då..

Mia.

Ledig dag imorn..

Men R, inte orkar ja skriva två bloggar heller.. hur ska ja hålla reda på allt då, och hur ska ja orka skriva två stycken, när de kommer fortsätta i typ samma stil? :P :) jaja.. ja ska fundera iaf.. Vore tacksam för nått förslag på namn iaf, iome att ja är less på de här, ja vill ha nått som passar bättre.. ja menar nu jobbar ja inte natt så längre, och har inte alls samma "gossip" som tidigare ju..

Idag känner ja mig lite sådär extra kär.. Bara är en sån dag idag, och ja sitter i soffan, ska väl snart göra iordning mig för jobb, och när ja kommer hem så skulle ja tippa på att han tyvärr ligger och sover, fast hoppas inte de, vill bara kramas lite extra.. :)

Sitter och funderar på om ja håller på och få munsår.. vilket känns lite konstigt, annars brukar ja ju ha sömnbrist eller stress, nu känner ja väl egentligen inte att de beror på nått av de, men de sticker och känns himla konstigt.. men de syns inget och känns inget, så ja tror bara på att de är en nerv som sitter i kläm.. :) de låter väl som en bra teori.. :)

Ledig imorn som de ser ut just nu, vilket känns skönt, ska försöka göra nått vettigt. mhmm.. ska försöka plantera om några blommor som behöver lite större kruka.. förstår inte riktigt hur jag(!) lyckats riktigt :) fast ja vet inte ja ska nog inte ta åt mig av hela förtjänsten.. :P

Borde verkligen göra mig iordning nu, så ja kan hinna me och handla lite blomjord och lite sånt innan ja börjar jobba.. kanske göra iordning nått som kallas eftermiddagslunch.. hmm.. Känner mest för och sitta och lalla i soffan hela dagen faktiskt..

Jaha, nu är ni uppdaterade me de senaste som händer mig just nu..

Ville bara skriva den där raden..

Mia.



ångest, panik och andra tokiga känslor..

Har precis sett klart Bee Movie, den var faktiskt bra, trots att ja har hört att den inte skulle vara så bra, men den var helt ok! :) Sådan där skön film som man bara behöver titta på och inte koncentrera sig en massa på..

Har funderat ett tag på om ja ska göra en ny blogg me ett annat namn.. typ miasliv eller plastmamman eller nått liknande, några förslag? gillar de sista dock lite extra, inte för att de kommer handla om mig som plastmamma, för de vill ja väl inte påstå att ja har gått in i den rollen direkt än men, och ja vet inte hur man går in i den heller för den delen.. svårt o förklar här.. så låter de vara oskrivet.. men de klingade bra.. vet inte lär fundera lite till...

Har sovmorgon imorn.. skönt säger ja bara.. har tvättat av mig sminket och känner ögonen bara vill slockna.. så alldeles snart... typ om ett strax.. :P ska leta efter en bok på nätet först bara.. åhh.. hitta lite fler böcker.. så får åka in till Lundells.. visserligen var de fraktfritt.. men ändå, ja hinner förbi där imorn om ja har tur och orkar.. ja vet att den ena finns där.. fast de var ju iofs ett tag sen..

Nej, ultramegasova snart tycker ja..

Mia.

trött, jättetrött..

Sitter i soffan helt dödstrött känner ja.. skulle vilja gå o sova nu, men kl står på 16,54 så, nja.. helt slut..

sitter och tittar runt i soffan och inser att ja tror ja säger upp mig ett tag från de här plockandet o sånt, orkar verkligen inte.. ja förstår inte hur mina föräldrar har orkat de hela tiden, och har tre barn.. och ja ja vet inte, känns som de tagit lite på krafterna och börjat på nytt jobb och omställningen me de, och allt annat.. känns som de är nått hela tiden.. massa saker och fixa.. att ja inte kommit undan me alla saker sen flytten än eller stör mig rätt mycket, fast och andra sidan flyttade ja ur i princip hela lägenheten själv och in me den i ett hus och gjorde plats här.. visst U hjälpte mig, men ja gjorde väldigt mycket själv, så inte så konstigt om de kommer efter nu och biter mig i baken..känner mig iaf helt slut över allt de här.. sen att de andra har blivit som de blivit har ju inte gjort saken bättre, men förhoppningsvis så kommer de mer upptider nu..

Har fått ihop massa timmar på konsum nu oxå, så de känns himla uppåt, men även saker som är uppåt kan göra så att man blir stressad, och allt här hemma, som ja känner att ja inte hinner me riktigt, tror de blir lite mycket, och ja känner mig själv rätt och de senaste åren har ja varit något av lite pedantisk me vissa saker, och verkligen haft sakerna på sina ställen och inte här o där, och när ja då själv känner att ja säger att ja ger upp och inte orkar plocka mer, då vet ja att de har gått lite långt och ja är rätt sliten.. och detta gör mig ganska stressad oxå, dels att kroppen inte orkar, och dels att ja inte fått undan allt än.. Allt de resulterar ju i att ja inte riktigt vet var ja ska börja..

De som blev nu är ju att ja inte är ledig söndag måndag och tisdagar längre så då hinner man inte göra de sakerna då heller.. nu blev de ju lite mer jobb, vilket resultera i lite mindre lediga dagar, som blev lite mindre tid över.. och lite mindre ork över..

Man måste inse sina begränsningar..

Känner mig verkligen dödstrött..

Mia.

Av längtan till dig..

I en evighet levde jag som om du inte fanns
I alla drömmar var du ändå nära
så underbart nära
Och jag trodde jag fann dig
men du var någon annanstans
Varenda gång jag funnit nån
så såg jag att drömmen inte var sann

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Det var enkelt och vackert
du sa att du väntat mig
Jag kunde ana att det fanns en himmel
på jorden jag såg den
Och du bad mig att leva
mitt liv alltid nära dig
Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Det finns ingen som lockat
mitt hjärta så underbart
Med all din ömhet får du sorg och smärta
att sakta försvinna
Alla skuggor,
allt mörker som förr var så uppenbart
Det skingras, och tillsammans ser vi ljuset,
som stiger med solens fart

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött


Åsa Jinder - Av längtan till dig


konstigt som händer..

de är nå konstigt me min blogg.. alla kommentarer från januari har spårlöst försvunnit.. hmm..

Sitter på msn me U, så nu kan ja läsa bloggen igen.. :P känns bra så ja hänger me lite...

Väntar glatt och trött på tvätten så ja kan slänga in 15! minuters tvätten.. våran tvättmaskin är den bästa tvättmaskinen ever! så himla nöjd me den!

Ja vet inte har nog inte så mycket och skriva egentligen alls, haar ju redan skrivit av mig en massa...

J kommer hit imorn! ska bli hilma trevligt, förutsatt att hennes bil startar! :)

Nej.. väntar på tvätten, sen är de sova, upp tidigt imorn igen..

Mia.

Jobba..

Pust.. sitter efter en dag på jobbet och tar de lugnt i soffan, herrn och sonen åkte till blge en sväng till biltema.. Måste göra lite reklam för en choklad jag äter just nu, Marabou Premium Dark Raspberry, mums säger ja bara.. :) så sitter och njuter lite här själv och ska väl ta tag i huset om sådär en stund, vill sitta lite ner först..

Jobbet går väldigt bra faktiskt, trivs väldigt bra och denna vecka jobbar ja 30 tim igen! :) så de känns hur bra som helst, har pusslat ihop schemat så att melodifestivalen är klar, och att ja kan jobba på den, prata även me L på arenan idag, så de är klart, och matchen nästa vecka.. ja är en jävel på o få ihop de ibland.. ibland undrar ja varför ja inte jobbar me nå annat, typ manager eller nått.. :P men ja är supernöjd me jobbet ja har nu, trivs hur bra som helst, finns en nackdel.. de är 8,1 mil tur och retur till jobbet, vilket betyder bensinpengar, och bensinen är ju inte gratis direkt.. minst tvåtusen i månaden blir de.. suck.. men annars så är de bara toppen!

Skulle gå in på din blogg idag U, och måste vara användare på nå vänster för o komma in på den, fatta ingenting, så ja kom helt enkelt inte in på den..

Ibland förstår ja inte va som händer, ch hur endel tänker, blir helt snurrig i skallen av allt alltså, men men, är ju inte mitt bekymmer, och de positiva me och bo utanför är att man inte har så stor koll på va som händer, men ja säger då de, hur orkar de..?? Kan inte förstå ibland.. men de blir säkert bra i slutändan.. eller nått..

De är väl bättre nu iaf, eller för stunden iaf, så de känns ju bra.. hoppas verkligen att de håller i sig..

Helgen var tvärlugn, jobbade mest hela tiden kändes de som, igår så somna ja i soffan, gick upp o la mig efter två timmar och sov vidare.. kl ringde halv sju imorse, och då gick ja upp.. inte alls van och gå upp så tidigt..

Var ju inte direkt så jättesugen på o ta tag i tvätt och disk, och laga mat till matlåda och sånt, men ja antar att ja lär göra nått iaf.. är inte ledig förns torsdag, så ja lär faktiskt ta tag i nått idag.. men som tur är så kan ja skylla på att vi har bran, fast denna gång är de vi själva som stökat till, för sonen kom idag... ooppss.. :)

Ska bli så himla kul den 14! vi är iaf fyra nnu va ja vet, eller vänta fem är vi väl iaf.. :) ska bli så himla kul, ser så fram emot de!

Jaha, skrivit av mig lite nu tror ja, iaf gjort R nöjd nu :)

Mia.

RSS 2.0