Melodifestival 2009

Jaha.. jobbade igår på genrepet inför melodifestivalen.. gick jättebra, gästerna vi hade var jättenöjda.. och låtarna till själva tävlingen var väl sådär.. har iofs inte riktigt hört alla, men E.M.D är ju helt klart favortiterna.. den kan man liksom nynna på efteråt..

Var till tältet oxå en sväng igår.. var ju iofs nykter, men de gjorde inte så mycket, var rätt slut.. och sen ska ja jobba idag ju ganska många timmar, så då vill man ju inte vara bakis, sen att ja är uppe alldeles för tidigt de är ju en annan sak, men höll min sambo sällskap till frukosten iome att han åkte nyss iväg och skulle åka upp till nått fjäll :) och titta på skotercross, vilket ja oxå skulle vilja, men men.. En annan gång hoppas ja verkligen att ja kan följa me, just nu verkar de ju bara vara svårt att ens komma hem till mamma o pappa..

Iaf de ja skulle komma fram itll är att gänget var där, och ist för att säga hej denna gång, vilket ja inte tycker ska vara så svårt.. så fanns ja liksom inte ens än gång.. tråkigt.. men men de är väl inte så mycket att göra åt misstänker ja.. synd bara.. Men gifta mannen och ja vi stod o prata en sväng, då ja skickade ett mess tidigare till dem båda, så ja hörde av de fått de.. Så vi stod o prata om de ett tag, och lite allmänt bara, trevligt iaf.. Har ju lagt ner min sida av stridsyxan nu lika bra..

Tror och hoppas faktiskt att de kommer till finalen, för låten tycker ja är faktiskt himla bra, och nej de är inte för att de är dem, utan för att den är faktiskt bra..

Tur att sambon kommer hem imorn redan, och egentligen är de ju bra att de två åker bort nu, när ja kommer sluta fem(!) imornbitti, så ja får sova lite.. kan bli lite svårt annars, sen kan de vara kul om de gör nått tillsammans oxå.. Men nästa gång hoppas ja verkligen att ja kan följa me..

Jaha, nu får ja väl h****te för att ja skriver de här oxå men men tycker de ju är tråkigt att de ska behöver vara så, men samtidigt utfryning är väl nått som är vuxenmobbning antar ja...

Jaha, om man skulle ta och sova en timme eller två så att man orkar me hela natten, för tro mig de kommer bli en lång natt, får väl hoppas på massa dricks..

Nu i veckan blir de iaf ut och äta middag, de behövs.. vi behöver ta de lugnt tillsammans en kväll och göra nått bara vi två :) Idag, fick ja tyvärr lov och ta ur blommorna ur vatten då de börja slokna lite.. synd, de var ju så fina, men de ligger på diskbänken så ska fundera ut va ja ska sätta dem sen..

Ha en trevlig lördagkväll och älskling nu kör du försiktigt!

Mia.





Kommentarer
Postat av: Rebecca

tjabba.. Jag tycker faktiskt att Velvets låt är riktigt bra :)Vi ses om några timmar gumman..



puss och kram, kexchoklad!

2009-02-21 @ 11:16:35
URL: http://rebekkaz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0