analys..

Idag har jag kommit på årets årskrönika, ni vet den som ska sammanfatta år 2010.. Men.. De är ju lite tidigt än om man säger så då ja inte har någon som helst aning om va som händer de närmsta fyra månaderna.. eller vänta fem månader var de visst ja..

Hur som haver tror ja skulle behöva skriva upp den någonstans så jag kommer ihåg de tills 1 januari 2011.. Hmm.. ska fundera och leta på ett block..

Veckan som gått har varit helt galet snurrig, intressant och väldigt konstig.. Galet snurrig för att de händer så sjukt mycket som jag inte hänger med i, dels på jobbet och här hemma.. vill ha en pausknapp och se va som händer, men de hinns inte riktigt med.. Jag känner mig som att jag åter igen är tillbaka på ruta ett där jag var för ett tag sen, och undrar hur kommer de sig att de mesta ser likadant ut igen? Varför har inget ändrats sen sist? Deja Vú eller något annat.. Intressant för att jag och bästaste arb.kamraten och tjejen har motionerat som en galning och ökat till milen, vilket är starkt jobbat, och imorn blir de ut igen.. ska se om jag kan öka upp till fem och en halv kilometer eller ev sex på löpningen, men vi får se helt enkelt.. Då kroppen har totalt överansträngt sig på musklerna när de gäller armhävningar så har jag tagit en paus då jag inte vill riskera att muskeln går sönder ännu mer.. Väldigt konstig då.. Jo ingenting ser ut som de gjorde för någon vecka sen, totalt annorlunda.. Och även om ja nu har fått stått ut med en hel del och fått höra de ena och de andra om vissa saker, så lovar ja, ja skulle inte ljuga om samma sak en gång till, ibland lär man faktiskt av sina misstag, tro de eller ej..

Jag försöker hela tiden förstå och jag analyserar saker till tusen ibland, kan mestadels bero på att jag är tjej, då vi har en himla förmåga att göra de.. Men ändock så försöker jag verkligen förstå och allt de där, ja kanske inte alltid har världens mest sympatiska åsikt över saker och ting, men möjligt för att jag själv tycker att allt är lika jobbigt jag med, och inte vet hur jag ska hantera situationen.. Möjligt att jag kan uppfattas som något bitter eller elak, absolut inte min mening, men jag förstår dig, och ja hoppas att du kan förstå mig hur jag menar.. Och de är lika jobbigt för mig med exakt allting även om jag inte visar de på samma sätt, alla behandlar sorg och smärta på olika sätt..

Har min livsfilosofi att ta en dag i taget, och jag vet egentligen inte hur man gör då alla dagar ser ut att gå in i varandra, och aldrig avslutas rikigt, men de löser sig säkert sen.. Försöker iaf.. Vilket är väldigt svårt att klura ut nästa steg, men men for me to know and for you to find out.. Elller vänta här nu var de tvärtom, ni hade full koll och jag ingen eller?

Jahapp.. Ledig imorn, vilket känns, SKÖNT! behöver en välbehövlig sovmorgon och tror jag ska ägna dagen beroende på väder till antingen sol och bad, eller svampplockning, vilket båda kan vara nog så stimulerande.. Men de är inte morgon än, så vi får se vad som hittas på..

Ska försöka lägga upp några bilder på allt mellan himmel och jord någon dag, men de lär inte bli idag för nu blir de dejt med vetekudden, I LOVE! och sängen.. gonatt..

Mia.




Stolt över mig själv..

Ibland glömmer jag verkligen bort att jag har internet och ja har en dator och att jag har en blogg.. och ja vet att de inte alltid står något intressant här heller, men de spelar inte sån jättestor roll, ja uppdatterar mig själv typ.. Ska ju skriva ut allt sen och göra en bok haha :)

En arbetsdag kvar och sen är ja ledig en dag, en dag! Ska bli så himla skönt, efter att ha jobbat en vecka snart i sträck och de känns som att de har gått hur många dagar som helst den här veckan sen i förrgår, men de har de inte, de känns som om tiden står stilla, eller så händer de en aning för mycket grejer på en och samma gång.. ja vet inte..

Hur som helst så öka jag idag iaf jag och bästaste tjejen och arb.kamraten, i normalt fall så gör vi en snabb motion på 5 km och springer 2,5 km men idag gick vi 2,5 och sen sprang vi 5 km, de är en ökning med 100 procent.. Mycket bra, och med armhävningarna så blev de 8, 3 och 3 sen efter lite vila så var jag inte säker på om jag gjort rätt, så gjorde ja åtta till, mycket inponerad av mig själv, me tanke på att jag inte tränat på 12 år i princip.. Så de går framåt, och jag är inställd på att jag ska kunna springa milen utan paus emellan.. så vi får se, onsdag är de nästa ryck som gäller och jag laddar..

Apropå nått helt annat, var tog sommaren vägen, varifrån kom detta förhöstväder ifrån? Visst idag var de kvaft men de är ju fortfarande inte tshirt och kjol som gäller, de är ju byxor och tröja ju.. Kan inte förstå, de är ju inte ens augusti än..

Gjorde spåkulan på FB, ja fick ett ganska bra svar, fast den är lite efter ja fick massage av min bästaste arb.kamrat i lördags.. :)

Mia fick ett svar av Spåkulan:
Strunta i kärleksbekymren och satsa på dig själv. Boka tid för massage eller skaffa en ny frisyr. Umgås med dina vänner. Kärleken kan vänta.

Annars tyckte jag för övrigt att den stämde ganska bra in, att ja behöver släppa allt för en sväng, speciellt med allt som verkligen händer just nu, varför kommer allt påengång??

Och förresten, kan tala om att ja inte är ett dugg överens med min bil.. Till nittionio procent så har en fjäder gått sönder, så jag måste byta ut, förstår inte hur mycket pengar tror bilen att jag har, kan inte förstå.. Jag ger och ger och ger, va är de för förhållande?? Ska de inte vara ungefär likadant? Asch jag blir matt helt enkelt.. J**kla bil, varför händer de alltid saker när jag tänker att jag ska få lite pengar över nästa månad.. varför..?? Lär ja lämna in den oxå.. typiskt.. Men men då får ja ju tröstshoppa lite oxå bara för att..

Nej, nu är de dags och dricka upp the och gå och sova, jobb imorn.. Och inget vettigt alls har ja skrivit, så de får vara svammel helt enkelt..

Fast de var nå helt annat jag skulle skriva.. Jo ja har haft en hund i knäet, de trodde ni aldrig va, är ja stolt eller stolt? Därmed säger ja inte att jag inte är rädd för hundar, men ja lyckades ju iaf me den här hunden haha.. :) superstolt, men de kommer förmodligen inte hända igen..

Mia.


trevlig dag..

Har haft en jättetrevlig dag idag, då mina föräldrar varit här hela dagen... :) Varit till lager 157 o sågmyra och leksand för sen lunch och sen vidare till insjön och hjultorget, mycket trevligt :) Har shoppat lite, fast ja lova mig själv att ja inte skulle men inte så farligt mycket ändå och bäst av allt var när mamma köpte mig ett par skor, de tackar ja för!

Såg en sak idag och vissa personer gör något som ja inte förstår, som är över mitt förstånd, men jaja de var väl som de var, hoppas att de har trevligt iaf.. Tycker de är så synd bara men inte mer om de de är väl som de är.. :P

Imorn är de åter till brotsplatsen och dvs jobbet.. Nu sova.. Och för övrigt glömde jag kaffebryggaren på idag i sju timmar, men de var ingen fara på taket, pappa har dragit ur kontakten så nu kan ja andas ut.. haha ja är bra glömsk ibland borde nog ha timer på allt, då jag igår glömde stänga av spisen och upptäckte de tre timmar senare.. typiskt dumt och typiskt mig..

Mia.

Sjukt nöjd över mig själv måste ja säga :)

Måste ge mig själv ett äckligt stort beröm faktiskt :) Nu har ja i lördags, igår och idag motionerat 7,5 km i snabb takt varav jag sprungit 2 km minst, inhandlat mig joggingskor och känner mig äckligt nöjd, plus att jag vid alla tillfällen kört situps, som är bra för ryggen och isiaschen och va de nu är som gör ont, och en massa andra övningar, lyckats göra 6 armhävningar och med tanke på att jag inte kunde göra en enda från början alls så är ja sjukt nöjd och svettats som en gris.. Men ja är stolt och nöjd över att jag tagit tag i de iaf, och att de faktiskt känns väldigt bra :) Men idag måste jag erkänna att godissuget är ganska rejält stort, men ja får väl helt enkelt berömma mig själv lite till då :) Och imorn blir de vilodag och mina älskade päron ringde nyss och sa de tänkte komma imorn så de blir trevligt, och de blir lite dalarna runt tror ja.. :) Ser framemot, så imorn måste de städas lite, har skjutit på den där snabeldraken alldeles för länge, så är en perfekt tillfälle att ta tag i de.. :)

Annars, ja ja känner mig lite matt i kroppen, kan bero på motionen, men ja vet inte de är något annat.. Och rökningen går kalasfint än så länge, så de känns oxå bra :) Så ja lite nyttigare helt enkelt känner ja mig som, bortsett från godiset då.. :)

Två veckor kvar ungefär eller är de tre? Jaja iaf tills ja åker upp till älskade tjejen i Glada Huddik igen, som jag längtar! Ser jag framemot och presenten/a är klara inge märkvärdigt, men jag har fixat iaf.. :) Ja vet ju att du läser tjejen så då kan ja ju inte skriva va de är.. För blir väl mamma och pappa som får öppna :) Men som sagt inte nå märkvärdigt och ja ställer upp absolut och kör grejer! Ser så framemot och känns skönt och ha en liten minisemester oxå.. :)

Nej nu ska ja faktiskt ta och gå och inhandla lite godis.. De är ju iaf tisdag och ja solen typ skiner eller vänta, ja är j**vligt godissugen helt enkelt :)

Nehep..

Mia.


trött, jättetrött..

Ja ja vet, kl är mycket och ja borde verkligen sova.. Nu.. Men.. Haha..

Jag har kors i taket införskaffat mig ett par gå/spring/joggindojjor.. då jag och en av bästaste vännen har börjat motionera ihop.. Hon är ju jätteduktig och jag har ju inte tränat på flera år så de är nått nytt för mig.. Idag sprang jag 2,5 km i sträck.. Är väldigt imponerad av mig själv.. Mitt mål, klart ja har ett sånt, att kunna springa en mil i sträck..

De var nått ja skulle ta upp men helt mör och jag vet faktiskt inte om ja tar mig upp ur sängen imorn då min isiasch eller om de är någon disk eller va de nu är gör ont väldigt väldigt ont.. Men de visar sig imorn och ja tror att om hon kan ge mig en rumpmassage så blir de nog lite bättre, ska höra me henne om hon har tid och lust någon dag.. För sist blev de mycket bättre..

Jaha.. väldigt mycket babbel och svammel så nu dricker ja upp sista thet tar min trötta kropp och går och lägger mig..

Mia.


what to do?

Kommer ha sjukt lång helg.. men de löser sig.. har ingen aning om va ja ska gra, tycker lite synd om mig själv faktiskt.. :)

Mia.

konstigt..

Shit va allt blir konstigt hela tiden, kan de inte bara plana ut och en såndär glödlampa tändas över huvudet? de hade varit de optimala..

Nej ja måste aktivera mig i helgen, ingen aning va ja ska göra, allt blev konstigt och ja har faktiskt inte en aning om hur ja ska fördriva tiden, de här kan någ bli världshistoriens tråkigaste helg.. synd att ja är ledig då..

Mia.

crap..

Men Crap.. Ja kan inte mer än säga förlåt de var inte meningen att de skulle bli såhär... Förlåt!

Mia.

Oense med glasstanten..

Tack för kommentaren söta fröken från Glada Huddik, trevligt att jag kan roa någon ibland :)

De är fjärde dagen irad, fjärde dagen!! Jag blir galen på de där virusprogrammet, visst jättebra att de fungerar verkligen! men snälla.. kan du inte bara fixa viruset och gå vidare ist, jag orkar inte höra DÖNDÖNDÖN stup i kvarten.. Kollade dessutom upp i vilken fil som viruset ligger i och vet ni vad? Filen existerar inte ens en gång, tror att virusprogrammet spelar mig ett spratt bara för att.. Men ja lovar ja ska höra med min personliga datortekniker vad jag kan göra åt saken innan de händer något allvarligt, men de är ju ingen fara ingen idé att gripas av panik, tack virusprogrammet, de gör mina nerver mycket mer lugnande.. Verkligen..

Hur som helst.. Vi har lite brist på kommunikation på jobbet med en glassleverantör, eller rättare sagt jag är aldrig där när hon kommer så finns varken möjlighet att tala om för henne hur hon ska göra eller vilka glassar hon inte ska lägga i, men idag så siktar jag in mig på att hon kommer vara där när jag är där, och hon har gjort mig måttligt förbannad över hur hon tycker att hon får göra i frysdisken.. Petat i fyra sorter som vi inte ska ha och jag vet inte om de är för hon får provision eller för hon bara gör som hon vill helt enkelt.. Hur som helst så har de här "problemet" gett mig svårt och sova, eller ja igår iaf, då jag låg och funderade över vilka väl valda ord ja skulle säga till henne.. Ibland undrar jag om jag är ond rakt igenom eller om jag har schitzofreni.. vet inte vilket som är värst faktiskt.. Men hur som helst, hoppas på att lyckas reda ut allt idag, och förhoppningsvis så fattar hon va ja menar för sist och den första gången jag sa till henne om något så muttrade hon på, så verkar som om hon inte gillar att bli tillrättavisad, ok fine, de är väl inte de roligaste, men ja tycker att även om jag är bestämd ( jo ja kan vara de ibland ) så är jag ändå trevlig iaf.. hoppas jag verkligen..

När man tänker på sitt jobb för mycket på fritiden då vet ja inte om man antingen har för lite och göra på fritiden eller om man faktiskt tar sitt jobb på seriöst allvar och jag hoppas verkligen att de är de sistnämnda, men just nu funderar jag på hur jag egentligen ska kunna gå på semester, efter att ha varit borta två dagar och fått styra upp de som jag vill ha, men de är klart talar jag inte om för någon hur jag har tänkt så är de ju omöjligt för någon annan och veta oxå.. Jag får skylla mig själv helt enkelt.. Men de ska bli lite skönt och jobba kväll ikväll och släppa allt ansvarsområde och göra de som hör kvällspassen till ist.. De blir säkert bra i slutändan.. sen..

Igår satt jag på FB och prata med en vän, de kändes toppenbra och tack de tror jag behövdes :) Känns iaf mycket bättre idag :)

Nej, nu är lunchen uppäten och jag ska platta de här håret får se om jag får nå styrsel på de och sen åka och tanka i en skvätt så jag inte blir stående påväg till jobbet någonstans och sen bege mig till affären, låter som en alldeles lysande plan. Och imorn är de äntligen lön igen, mycket välkomnande och välbehövligt, kan inte förstå att jag tror jag har mer pengar än jag har ibland, de brukar vara så himla mycket månad kvar i slutet av pengarna tycker ja.. men nu ska de bli ändring, inte några större utsvävningar och inge nya skor förns i slutet av månaden om de är så, vill försöka spara lite till oxå.. Vi får väl se hur de går me den planen, men de gäller och hålla sig ifrån kupolen så borde de gå :)

Shit nu var kl mycket dags och släppa datorn och göra sig iordning..

Mia.




..och för övrigt..

Trycker igång Spotify för att slippa de avlägsna mullret.. Jag gillar inte oväder, allra minst åskan, usch.. Man kan inte göra nått, inte se tv, inte lyssna på musik inte sitta vid datorn, klart de finns andra saker och göra, men va är de man får lust att göra vid just de tillfällena.. Ja just de sakerna.. Iaf de åska på rätt rejält så man hör hur åskan laddar ihop sig och man känner laddningarna typ och pang sa de så slog de ner precis här vid mig och jag satt i soffan med balkongdörren öppen, och billarmet på en bil nedan gick igång och jag fick smått ont i vänstra kinden och i vänstra armen och jag rös över hela kroppen, och med oväder så finns de inte nått man kan göra för man kan inte styra de, och en smått aning orolig ställer jag mig i balkongdörren, men de var ju ingen fara, men väldigt väldigt obehagligt!.. Fast ja är nog en mes egentligen haha rädd för både de ena och andra.. Men men sån är jag..

När ovädret väl lagt sig någelunda och bara regnet öste ner så la jag mig i soffan och läste lite, har börjat på ny bok nu efter att inte har hunnit läsa Små citroner gula, nästan alls, men efter nästan ett år så har jag läst ut den, inte alls de att den var dålig utan de har varit tiden som uteblivit helt enkelt.. Så nu har jag börjat på en ny i vilket fall, som heter Sängläge, handlar om en kvinna som för en dagbok när hon har tre månader kvar till förlossning får veta att hon har för lite fostervatten så hon ska bara ligga ner.. Hur som helst.. ( va ja kommer ifrån de jag ska skriva om då..) så min största hobby nuförtiden, eller ja alltid ska jag väl egentligen tillägga är faktiskt att sova.. Så fort jag har lite tid över, tråkigt eller bara väntar på något så är sova alltid ett alternativ.. Så jag la mig ner på soffan en sväng och sov tio minuter, trots att kl var åtta och jag egentligen skulle kunna hålla mig vaken till sängdags som egentligen skulle kunna vara vilken minut som helst nu, men i väntan på att ovädret skulle ge sig helt så att jag kunde internetnörda lite så blev sova de som kändes som ett bra alternativ.. Och då ska egentligen tilläggas att jag redan sovit middag en gång i dag.. Tror att de varit lite brist på sova de senaste snart åtta månaderna eller nått sånt, så nu börjar de ta igen sig.. Fresten håller förkylningen i sig än, men kan rekommendera halstabletterna Senega ( tror ja de heter..) från apoteket som faktiskt hjälper mot en slemmig hosta lite grann, eller ja de blir en klarare hosta helt enkelt.. Som jag för övrigt fick i början av sommaren när allergin var värst och jag ville ha något som utvidgade luftvägarna iome att jag tyckte de var svårt att andas, och ja då rekomendera hon dem, vet inte alls va de hade med saken och göra, och jag kan tycka att hennes råd om att åka till doktorn var ett mycket bättre advice.. Men som sagt jag köpte halstabletter ist.. och nu kommer de ju väl till användning.. Så tack apoteksdamen för rådet, som faktiskt var bra nu när jag var förkyld..

Och ibland undrar jag hur gammal jag är egentligen som igår tillexempel.. Hungrig eller ja en aning iaf och tänkte en frukt innan mat, de skulle sitta fint, de som dock finns i kylskåpet är Persikor som Herrn köpt, och jag tar en utan att ens tänka mig för överhuvudtaget och vips så har jag en härlig allergisk reaktion i ögat.. Ska tilläggas att efter fem eller om de var sju timmar har de inte släppt än så funderade ett tag på om de var en kombination av ögoninflammation, hur som helst så vakna jag imorse med att jag faktiskt inte kunde öppna ögat alls, så allergisk reaktion som blev till följd av ett igenvarat öga, jag vet förlåt äckligt, hur som helst som fortfarande är lite irriterat och som jag har ont i.. Frågan är bara, När ska jag lära mig vilka frukter jag absolut inte ska äta?! Tydligen inte än iaf..

Takluckan på bilen har för övrigt gått sönder.. Någon liten grej som sitter på skruven eller va de nu är för nått finns iaf inte på den ena sidan så den har hakat ur sig eller hur man ska säga, och jag antar att man inte bara kan köpa den där lilla brickan eller va de är, separat utan att man måste köpa ett helt sett med massa grejer som förmodligen är apdyrt.. Ibland älskar jag verkligen min bil.. Trodde de var slut på saker som kunde krångla nu när jag typ bytt allt.. eller jag har betalat och andra har bytt, ett mycket bra och effektivt sätt att lösa grejer på, dock en aning dyrt, men hur som helst.. Orka göra de själv? :) För frågan är ju absolut inte om jag kan de eller inte haha..

Rökte för övrigt en cigg igår, inte alls för att ja behövde, mest bara för att ja ja vet egentligen inte.. och faktsiskt slutsaten var att jag behöver inte köpa något nytt ciggpaket, för att jag inte känner att de är nått jag behöver just nu, så ett pluspoäng till mig, och trots att jag borde ha jordens abstinens och bara vara sur och grinig så går de förvånansvärt bra och jag är förvånad över mig själv faktiskt.. Men! Jag har inte slutat, för man vet aldrig om man får ett återfall och då vill jag inte stå där med dumstruten på huvudet och säga att jag faktiskt slutat men har misslyckats, då är de bättre att säga ett uppehåll, och varför, ja allt gick så snabbt så jag vet egentligen inte varför, men varför inte?

Har för övrigt lånat lite för mycket saker från internet tror jag så nu går virusprogrammet på högvarv och säger att jag har nått virus här och där ibland och de låter som ett brandlarm, de söta dock med virusalarmet är att de står att ett virus har påträffats men de inte är någon fara och de behövs inte gripas av panik.. Haha.. tack för mig som tjej så gör de saken mycket bättre, dock är de väldigt irriterande när de sätter igång sådär en gång var femtonde minut och har gjort de i tre dagar.. Vet inte heller va de är för filer som den hittar som de är virus på och jag har egentligen inte någon som helst koll på va alla filer på datorn är till för och jag skulle väl i princip kunna radera alla som jag inte vet va de är, men med risk för att förstöra hela datorn så tar jag mitt förnuft tillfånga och enbart raderar sånt som jag vet att jag kan radera, såsom filmer musik och bilder.. Har även gjort en ny skiva till bilen, äntligen! Börja lessna på allt som fanns därnere och insåg att de var dags och förnya sig lite.. Så sagt och gjort och den blev tokbra..

För övrigt så åt jag en piggelin idag och nu ska jag dricka mig en kopp the och sen är de väl sova som gäller..

Mia.

Jag skulle funnits där, jag borde stannat kvar, men tiden bara gick..
Orup - Tiden bara gick



tiden bara gick..

Jag har helt enkelt förj**vligt tråkigt, helt enkelt.. Riktigt riktigt tråkigt, febern är tror jag på väg ner en aning och jag vet inte va ja ska ta mig till, orkar inte riktigt sitta still mer, och orkar inte riktigt göra något heller.. blir galen på de där mellantinget.. Och inget vettigt och ventilera mig med heller, inget vettigt att skriva alls faktiskt..

Men jag har så sjukt tråkigt så jag måste ju göra något.. Har tagit igenom mig ett berg med disk, och snart inne på tredje berget, men ja tar lite i taget, låter de torka i stället först så jag kan ta tag på nytt sen.. gjort mig en kopp the, men enbart för att känna mig lite friskare, men de ser inte ens inbjudande ut.. Lyckats fixa irdning mig själv genom en dusch, eller ja hockeyhorebyxorna sitter väl på igen och ett linne så fixat iordning vet jag ju ändå inte heller..

Har suttit och funderat en hel del idag, kl är bara tre och jag har varit vaken i sådär i tre timmar, men känns som en evighet.. har hunnit iaf och gjort rent hjärnan lite, eller ja börjat iaf.. fast kan inte komma och säga att jag kommer någon som helst stans faktiskt..

Har i dagarna som varit insett att just nu vill jag inte ha barn alls.. åtminstone inte förns om sådär en 15 år, de skulle passa mig helt enkelt, jag gillar inte barn helt enkelt, blir irriterad så fort grannens barn skricker och jag är så himla glad att jag inte har barn när jag står där på stan och någon annans barn är lessen eller arg över något, och så fort ett barn gnäller, skriker eller är lessen så känner jag att jag är så himla glad att jag inte satt mig i den sitsen än själv, faktiskt.. Kanske låter helt galet dumt och konstigt men ja då får de väl göra så då helt enkelt, för just nu så finns de väldigt få ungar som jag ens orkar med och som jag vill ha något och göra med.. Barn känns för mig just nu inte aktuellt alls helt enkelt..

Kan man vara så himla ego att man bara älskar sig själv och sitt förhållande med sig själv och att de är just nu de bästa som finns helt enkelt, att man "förstör" sitt förhållande med sig själv och skaffa barn? Fast jag vet nu låter jag negativ men de är ju inte riktigt läge heller, men jag är helt enkelt just nu så himla ego och älskar mig själv alldeles för mycket och mitt förhållande med mig själv så jag vill helt enkelt inte ha någon familj alls.. och om de så dröjer tills jag är 50 eller inte alls ja de må så vara, men just nu är ja faktiskt nöjd med att jag kan göra exakt precis vad som helst.. Men som en vän sa till mig, just nu är du nog helt enkelt inte redo för barn och familj, och vet ni vad, hon har helt rätt..

Och att för engångsskull kommit fram till ett resultat i mitt huvud, de känns faktiskt väldigt bra och ja är glad för de, de är synd bara att vissa saker är som de är, men de löser sig säkert senare.. hoppas jag iaf..

En annan sak som jag tänkt på på sistone är att jag sårade två personer här för inte så länge sen, den ena bearbetar fortfarande och jag har försökt verkligen att göra de bättre och försökt att få förlåtelse helt enkelt och se till så att allt annat blir bra oxå, den andra personen har jag olyckligtvis inte haft alltför stor kontakt med och jag är hemskt lessen fortfarande att allt blivit som de blivit, jag önskar att saker och ting kunde vara som förr och lite annorlunda att jag inte gjort någon av er lessen eller sårad, ibland är man ju lika klantig som en elefant, ja menar de var ju inte direkt planerat av mig att göra såhär.. Typiskt dumt helt enkelt.. men man får ta en dag i taget, och jag förstår och har full förståelse över om jag aldrig någonsin skulle bli förlåten och om ica känns som en bättre butik, de är helt ok, för jag får skylla mig själv helt enkelt.. De som känns mest jobbigt i de hela är att jag skulle fortfarande vilja träffa dig, dricka en kopp the me dig och babbla massa och jag är rädd för att de inte kommer bli så igen, vilket känns som de som känns mest, ja förrutom den där sårande parten då såklart.. Jag vet mitt eget fel och jag själv som satt mig i klistret och en konstig situation och jag är lessen att jag gjort er båda lessna, försent och säga nu att de inte var meningen, men en dag hoppas jag att de är en helt annan sak och att jag har bådas helt och hållet förlåtelse, men tills dess så förstår jag, jag har betett mig illa och som en idiot och ja vet att ni båda läser så Förlåt!

Jag säger som Orup helt enkelt, Tiden bara gick..

Äsch jag antar att jag blev lite sentimental nu oxå på alltihop, men jag känner fortfarande att de inte är ok, att jag har gjort illa två som jag tycker om väldigt mycket, en som jag aldrig mena att göra illa någonsin, en som är den bästa vän som man kan tänka sig egentligen och känns som jag bara sabba allt..

Usch ja tror jag har suttit i soffan alldeles för många timmar och funderat nu.. Dags och lägga ner bloggen för en sväng idag och se en film och tänka på annat helt enkelt..

Gör mig en kopp the..

Och precis som jag trodde att febern var påväg ner så vände den och var högre än den varit på hela tiden, så typiskt dumt..

Mia.


Kryar på mig..

Inge bättre idag heller.. eller ja kanske lite men de är inge märkbar skillnad isof.. känner mig mest matt och de smakar järn i munnen så ja vet inte va de betyder, men ja är inte frisk iaf..

Sitter och får i mig lite grillat från gårdagen som Herrn var här och grilla åt mig och han :) Mycket snällt av honom och komma hit och se till mig lite, även skönt med sällskapet oxå, även om han kanske inte tyckte de var alltför roligt när jag var på jordens rethumör, men ja hade ju faktiskt varit själv hela dagen.. Äta har jag hört att man bör göra iaf och dricka massor med vatten, och jag försöker men de är ju inte jättegott med vatten faktiskt..

Köket ser verkligen ut som hej kom och hjälp mig då jag inte orkat diska på några dagar nu, och jag har börjat gått in på kopparna nu så de finns och göra om man säger så men ja har inte riktigt kraft och stå upp så länge helt enkelt just nu, så jag tar de sen helt enkelt..

I torsdags rökte jag en cigg på hela dagen och sen dess har jag varit utan, känns ganska skönt, konstigt och ibland lite svårt och andas, men ändå helt ok och tror de är dags för ett uppehåll får se hur de funkar.. Inget som jag direkt saknar egentligen förrutom ibland och vi får väl se hur de går helt enkelt, håller er uppdaterade..

Nej medans jag har lite energi över efter maten så ska jag försöka duscha lite och sen va sägs om en vila? Kan vara en bra idé helt enkelt, en film kanske, vad sägs om tecknat?

Mia.

Just gonna stand there and watch me burn, thats allright because i like the way it hurts, just gonna stand there and hear me cry, thats allright because i love the way you lie.. 

Eminem feat Rihanna- Love the way you lie

Recovery..

Jaha.. de blev och vara hemma imorn.. typiskt.. Men febern visar lite mer och jag är yr så fort jag gör något och har sovit i stort sett sen kl halv ett inatt till fyra på eftermiddagen.. förrutom något uppehåll för frukost.. och skulle kunna sova ännu mer.. men måste försöka piggna i lite..

Försökte nyss sitta i solen en sväng men tror inte att de är så bra att vara i solen när man är sjuk, vet inte riktigt hur de där funkar..

Lyssnar på Eminems nya skiva, Recovery, och jag tycker faktiskt den verkar vara bra inte lyssnat på så många låtar dock men tycker den är helt ok so far.. Bästa låten är med Rhianna I love the way you lie..

Har ju fortfarande inte någon skrivarlust så vet inte varför jag sitter här egentligen, men nu vet jag varför jag drömde så hemska mardrömmar natten till igår, enbart för att febern var på väg, de kunde jag ju ha räknat ut om jag tänkt ett stänk längre.. Jag drömmer alltid mardrömmar innan jag får feber, som en vän till mig har för mig att hon alltid drömmer om ormar innan hon blir sjuk.. Att man inte kommer ihåg alla de där tecken, ska nog börja anteckna för jag är ju inte så gammal så jag borde fatta de där ändå :)

Nej mer vila försöka få i mig lite vätska..

Mia.

Sjuk..

Jag är sjuk.. Eller jag kan inte riktigt definera känslan, jag har en hosta utan dess like och lite feber.. jag skulle vilja säga alldeles för lite för att vara hemma, men jag är helt matt i kroppen och när jag anstränger mig så blir jag helt slut, så jag är alltså sjuk.. Jag resonerade helt enkelt att de var bättre och vara hemma idag och jobba imorn än att jobba idag imorn och sen vara hemma nästa vecka..Så jag hoppas att de lägger sig och att imorn så kan jag gå till jobbet igen! Nej just inte kan jag, utan jga ska helt enkelt, jag har inte tid och vara sjuk eller vara hemma.. jag behöver arbeta!.. vilken arbetsmoral.. Visst jag skulle kunna vara hemma imorn oxå för att tjäna något på att vara sjuk, men jag väljer hellre fullltidsbetalt än 80 procent betalt en dag, och då kan jag lika gärna jobba för att idag får jag inte nån ersättning iaf så spelar ingen roll helt enkelt..

Ringde en vän nyss för att jag behövde byta några ord med henne, konversationen löd som följer..

-Du är lite söt du :)
-Jag.. öh..
-Hur många år har du jobbat inom restaurang?
Varpå jag tittar på kl och inte har en aning om att de är mitt i lunchen..
-Öh jaha de är mitt i lunchen, men du jag ringer lite senare..
-Ja gör så :)

Jag tänkte mig inte för helt enkelt.. tänkte nog mest att kl är ju efter tolv för längesen, men inte att man äter kl halv två oxå..

Jag ringer lite senare helt enkelt..

De är så sjukt tråkigt och vara sådär på gränsen för frisk för att vara hemma och för sjuk för att vara på jobbet, men man orkar inte nånting och jag skulle verkligen behöva rycka upp mig lite för att fixa morgondagen..

De var någe helt annat jag skulle skriva om men jag har faktiskt inte någon koll på vad de var.. så jag tar och lägger mig ner på soffan en sväng och vilar lite..

Mia.

typiskt..

Ssssssåååååååå typiskt! Hade ju två avsnitt Fringe som jag ville se, men när jag ska sätta mig och kolla, ja då har jag ingen bild så nu sitter jag här och väntar, hur lång tid är egentligen sju minuter?? Just nu en evighet, med tanke på att jag borde gå och sova nu..

Har en plan över imorn.. ska försöka bege mig till musikaffären i stan och se om de kan finnas nån bra keyboard till mig, vill ju så gärna ha ett piano, men lite tungt för att få in i lägenheten så då får man ta alternativ två.. Vi får väl se.. men de vore så grymt kul om jag kunde få börja spela igen, saknar de faktiskt en hel del..

Nåja va är en bal på slottet? :) Av längtan till dig med Åsa Jinder och Cajsa Stina Åkerström(?) ljuder ur min dator nu och jag är faktiskt glad som tittar ut genom balkongdörren och inser att jag har en strålande fin solnedgång här nu :)

Mia.

Är så sugen på de här..

Är så sugen på dessa som finns på min balkong just nu :)




Har haft en faktiskt väldigt tråkig eftermiddag, men de säger att de är nyttigt att vara själv ibland.. men inte när man inte vill :P Har haft besök nu så länge så de är alldeles tomt i min lägenhet.. har lega och sovit på balkonggolvet i solen och bara tagit de lugnt, tror ja fick en liten aning färg, men kan vara mest inbillning.. Nu har jag gjort mig en kopp the ska sätta mig bak i soffan och se ett avsnitt av Fringe och äta några köpta gubbar ist..

Känns som sommar nu, och vädret förra veckan var ju kanon och idag har inte varit sämmre, äntligen sommar, och så glad att man slutar tidigt på dagarna så man hinner med lite sol faktiskt och lite ledigt, på så sätt behövs inte semestern på riktigt samma sätt.. och just nu har ja hör och häpna inte tid med semester heller för den delen, en hel del jag vill fixa på jobbet.. Och jag känner en liten extra gnistra för jobbet just nu, men ibland vill man så himla mycket bara och de är svårt att inte ta med sig jobbet hem ibland.. Och egentligen vad får man för att man stannar bara de där minuterna extra? Egentligen så borde jag sluta typ två timmar tidigare här någondag för så mycket har de blivit de senaste veckorna, men ja tar igen de i höst ist, om man nu får vara kvar på samma schema, de kan man ju inte heller direkt veta.. vi får se vad som händer. Och apropå jobb, de var ju en grej ja skulle kolla upp.. får ta de sen :P Tur apropå nått annat att ja inte kommer in på jobbdatorn när de gäller varor och beställa, för då skulle jag väl sitta hemma och fixa ist.. Jobbnarkoman? Jag? Kanske lite ibland.. men ja, de hinner väl ändras de oxå nackdelen är att de blir inte på samma sätt när man får ett ansvar, men de är väl klart.. Men nu får jag verkligen chansen iaf och se va jag kan så de är ju bra iaf..

Nej nog pladdrat för idag..

Jag hoppas den ena tackar nej så den andra kan tacka ja :) de vore toppen :)

Jordgubbar och the nästa..

Mia.


Festival och slöjor..

Jaha.. måndag idag.. Kändes som om förra veckan var en glassig semester, trots lite jobb, men inte så farligt.. De intogs en hel del alkohol under hela veckan.. eller ja de blev väl ett glas vin minst om dagen, och umgicks med supertrevligt sällskap.. Vädret var kanon och ja hela veckan var i stort sett perfekt om man kan säga så :) Jag är ingen festivalmänniska alls, men jag trotsade mig själv och gick på Peace and Love fredag och lördag, dock ska tilläggas enbart för att vi fick en bra rabatt genom jobbet, då Coop var huvudsponsor.. Men när de händer grejer i kommun där man bor så lär man väl prova då.. Och positivt överraskad faktiskt.. För i mitt lilla huvudet så är festival massa fulla ungdomar skräpigt och kladdigt och skitigt överallt, och dessa bajamajor är ja ju inte heller någon fan av.. Men.. Alla kan väl ha fel? De var underbart väder, goda drinkar på min balkong och fredagen bjöds på sista låten av Donkeyboys konsert, The Hives, Europe, som för övrigt inte alls var så bra.. Och sedan grande Finale The Ark. Massor med folk men inte så mycket fylla, och faktiskt förvånansvärt rent och ja bajamajorna kommer man ju inte ifrån helt enkelt.. Tyvärr.. Lördagen var tämligen lite småsegt, men inte för innehållet av en massa sprit på fredagen utan av trötthet, så de bar iväg till en strand, om man nu kan kalla en strand av gräs för strand men hur som helst, senare på dagen måste jag ha slagit i en sväng av solsting så de blev och sova en del, för att sedan avnjuta korv med pommes, som för övrigt passa väldigt bra denna lördag. :) Sen bar de iväg till en lägenhet längre bort för ytterligare lite intag av den där drycken, och innan hade jag gjort strawberrydaiquiri som för övrigt var toppengoda :) Sen sågs de på Mando Diao, lite öltält, John Fogerty och avslutningsvis Jay-Z. Helgen var helt enkelt mycket bra, de enda negativa var att ja var så trött och inte orka se båda avslutningskonserterna så de blev hem och sova ist.. Helgen bjöd på massa trevligt sällskap och veckan kan bara sammanfattas med ordet perfekt, och när de även känns som semester när man jobbar, ja då är de helt enkelt bra..

Vilken konsert som var bäst.. Ja du alla skulle jag vilja säga.. Men Mando Diao var överraskande bra faktiskt då jag inte lyssnar speciellt mycket på någon av dem.. Men Jay-Z måste jag säga var mäktigast när nästan 30tusen pers står med händerna i luften.. Betyg 5 av 5 för hela helgen :)

Till en annan sak.. Under hela festivalveckan då jag har haft väska med mig har den hängt i fram och med en hand på, lyckligtvis så behövdes inte någon väska fredag lördag så de var ju skönt de.. men man vet ju aldrig va de är för folk ute.. Så kommer vi till Dollarstore igår, mest för att man behövde en promenad och jag har bara en sak och säga, huvudslöjor såna som täcker ansiktet och man bara ser ögonen, kommer inte ihåg va de heter, men hur som helst bör strängt förbjudas.. Iaf i Sverige! Hade väska med mig och med automatik så åker väskan fram vid magen och strängt båda händerna på för att ingen ska komma in i den.. och visst jag har väl inget värdefullt i den, men jag har ingen aning om vem personen bakom "masken" är.. Tycker att man kommer till ett annat land så bör man följa seden dit man kommer.. För när vi åker till Iran Irak så bör vi måste inte men helst så bör vi ha en slöja för håret, åtminstone var de så förr.. och vi gör vackert så att vi tar seden dit vi kommer och jag tycker de hör till vett och etikett att andra gör likadant när de kommer hit! Men bara min åsikt.. När jag gick i 1 till 6 så sjöng vi gladeligen nationalsången på nationaldagen, varför ska man inte kunna göra de nu och vara stolt att man bor där man bor.. Så jag säger bara av med slöjan och bete er som att ni faktiskt är svenskar om de är så att ni vill bli behandlade som svenskar oxå, dock med utländskt påbrå men ändå..

Idag har de avnjutits jordgubbar och glass på balkongen och imorn så förhoppningsvis kan jag äta mina egna jordgubbar direkt från balkongen och DE ser jag framemot! :)

För övrigt så blir de inge mer vettigt gjort idag och jag tror bestämt att nu när jag matat datorn med ström och mobilen med ström så får jag mata mig själv med en liten vilostund.

Kan annars rekomendera en bra film oxå; Man on Fire med Denzel Washington, mycket bra!

tack för mig en sväng..

Mia.

Moraltant som är alldeles för äckligt positiv just nu..

I väntan på att solen ska titta fram på min balkong så tänkte jag diska lite först, men de var så himla mycket så sitter här och laddar.. Diska.. Ett ständigt återkommande nöje, eller va? Nöje?! Nej nej ett ständigt återkommande fenomen... För de är inte roligt att diska någonstans, fast när man väl kommer till sista gaffeln eller glaset så har ju tiden sprungit iväg, de tog inte sån lång tid, de gör ingen städning egentligen de gäller bara att sätta igång..

Satt och kolla igenom spelschema för P&L idag, vill faktiskt se Kent som spelar idag, men som sagt man kan inte få allt och ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig.. På tal om de.. de blir inte riktigt som man tänkt sig hur man än gör, och man får vara glad över de beslut man tar för förhoppningsvis i slutändan så är de de bästa man gör :) Moraltant..

Idag var lite allmänt kaos på jobbet pga vissa omständigheter, som ja.. ja kan inte skriva mer än så men ibland blir man bara matt, men jag jobba på och var på bra humör, och ja kändes ett tag som om jag var chef, haha.. fast ja vet de var inte så, men furktorder, brödorder, mejeriorder, hjälpte chefen med ett papper som skulle skriva allt.. en liten sväng i kassan oxå, och ja mala lite köttfärs är väl inge problem.. Men de gick bra och faktiskt så fick jag uppskattning och de känns skönt, för att man alltid ställer upp, Jag är bäst helt enkelt :) (nej ja vet, men ibland måste man ge sig själv lite beröm.. ) :)

Så nu sitter jag på golvet och dricker isthe, funderar på något lättare mellanmål, men har blivit så hungirg så hjärnan tycks inte riktigt funka..

Senare idag ska jag göra ett nytt försök med de där biljetterna, möjligtvis gå till en annans bästa balkong och bara va helt enkelt! :)

Ibland bara måste man älska stan, och ibland bara måste man älska livet! :)

Äckligt positivt ja vet.. men någon dag måste de vara så oxå.. :P

Mia.

RSS 2.0