Ängeln i rummet

Jaha och så fick plötsligt man ett helt nytt liv :) Har varit jättedålig på att uppdatera på sistone, men jag har helt enkelt inte något att ventilera mig om längre heller, allt är så fantastiskt bra hela tiden så de blir inte så mycket att skriva om mer än att uppdatera vad som händer i livet.
Jag lever ju ihop med världens bästa pojkvän och vän och jag är så himla underbart glad och lycklig att de blev såhär att han är så himla envis :) Varje dag är som att vinna på lotto och jag är så lycklig. Och man kan tro att de ska vara enkelt att bli lycklig men de är inte de lättaste, men nu är jag nog den lyckligaste på jorden och de är tack vare världens bästa! <3 Man bara ler mest hela tiden och de är ljuvligt! :) De är ju såhär de ska vara hela tiden och de man drömmer om innan man träffar på det perfekta förhållandet med den perfekta pojkvännen :)
Nu ska jag ladda mig för att rensa massvis med svamp som vi hitta i helgen, oh my good säger jag bara. De är väl en sådär fem sex timmar rensning kvar men vi behöver absolut inte plocka någon mer svamp för ett bra tag framöver och tur är väl de då de kom snö i söndags..
Skulle vilja ha lite mer snö så jag kan öva på skidorna men de verkar inte gå min väg. Speciellt inte när jag såg på FB att det åska i insjön imorse, hur nu de är möjligt.. Men som sagt lite snö så jag kan åka på mina fantastiskt fina skidor! :)
För första gången så är de här det första året som jag faktiskt ser framemot julen, sen min kära farmor dog @-;-- och det är tack vare dig mitt hjärta! <3
Mia.
Hon har det vackraste av själar. Hon är kärlek, hon är öm och hon berättar för dig hur mycket jag älskar dig!
Laleh - Ängeln i rummet

RSS 2.0