blaser...

Haft en sadar dag idag, allt har varit bra, glass och sant, men vadret ar inte sa bra, mulet fjarde dagen i rad tror ja.. sa hoppas pa massa sol de resterande tre dagarna vi har kvar nu..ska bli lite skont och komma hem faktiskt, langtar sa efter karln sa man blir knapp..

R, ja ja fick ditt mess tack sa mycket :) god jul och sant till er oxa, hoppas huset blir bra :) for antar att ni inte haft en lugn stund :)

De kanner igen mig vi internetcafet nar ja kommer och bara ler, behover knappt saga va ja vill :) men inte sa konstigt nar ja dessutom tva ganger ringt och talat me min alskling darhemma och gatt harifran me tararna som runnit nerfor kinderna for ja saknar honom sa mycket, och sa himla skont och lyssna pa hans rost, var langesen nu igen.. kanske skulle ta och ringa ett samtal snart igen, men just nu ar han i fjallen, sa han har inte nan mottagning och prata dar, sa far val halla mig till tals till fredag, da ja bade far se och lyssna till hans rost! :D

Har funderat om man ska kopa me massa saker till sina vanner, men de finns egentligen inget och kopa har, sa ja tror faktiskt ja hoppar, hade de funnits klader eller sa sa hade ja handlat hem de till er..

Hoppas att vadret ar battre imorn da de bara ar 22 grader i skuggan har i dag.. men observera att de blaser konstant pa denna o, sa de ar ganska ruggigt..

Jaha.. var nog inte mer idag, hoppas ni har de bra darhemma :) 

Mia. 

semester o varmt..

Jaha, ja har varit pa de har internetcafeet otagliga ganger nu pa min semester, ja sitter dock inte sa mycket pa internet, msnar mest me min underbara karl, som ar alldeles for manga mil ifran mig, och de bloder i hjartat! :( men men de ar bara nagra dagar kvar nu tills vi antligen ser varann igen! Langtar ihjal mig, saknar dig massor!

Kap Verde ar semester.. verkligen semester.. finns i stort sett inte sa mycket alls och gora, jo iofs kan man surfa och windsurfa sa visst da har man lite o gora, iome att vagerna ar ratt stora :) Vi gjorde en utflykt pa on for nan dag sen, tog tre timmar och se de vasentliga, sa sa stor ar on.. :P Pa juldagen var vi pa beachparty, himla trevligt alla mojliga aldrar, men rakade fa i mig lite for mycket inhemsk sprit, tre sma drinkar vill saga, sa ja spydde ratt friskt pa juldagen, sa nu ar resten av min semester alkoholfri! :P Men isthe sitter ratt fint da vadret ar helt ok, haft molnigt nu nagra dagar, men de funkar... igar provade vi Skinboard, vilket var jattekul, man surfar liksom pa strandkanten, men sluta me att brorsan hade ont i ganska manga kroppsdelar idag :) vet inte om man fatt sa mycket farg pa sig, men de ser ni ju nar ja kommer hem om ja har eller inte.. Ska akut bestalla bade klipp oich fargtid, da ja tycker mitt har ser gratt ut, vilket inte stammer, men kanns bara trist..

Har nedrackning for hemresan nu, da ja antligen far traffa min karl igen! och ska faktiskt bli lite skont och borja jobba igen, nar ja kanner att ja inte har gjort de pa lange.. mamma sager varje dag pa restaurangerna att men du har faktiskt semester!

Har inhandlat lite sovenirer, och lite presenter till min alskling darhemma, han blir kanske lite bortskamd, men de ar han vard! Inge stora grejer, men hoppas de duger iaf :)

Blir Kinamat till middag idag, da vi har provat ett flertal restauranger, och ja har ett sug efter nudlar och gronsaker, och nar ja kommer hem ska ja kopa sa manga kilo godis att ja inte vet va ja heter, da de inte finns i stort sett godis har, narmaste choklad ja kan komma ar kitkat och chokladglass :) sa ja langtar efter den stora godispasen! Sen ska de ju naturligtvis bli skont och komma hem igen snart, da ja kanner att ja verkligen ar utvilad..

Bror akte hem pa juldagen sa nu ar vi bara fyra kvar..

Imorn blir de kanske o prova pa o surfa, ev lite fyrhjuling, eller bodyboard, kanske skinboard, hoppas pa lite mer sol imorn. har tack o lov inte brant mig an! :) fast haller mig till solskyddsfaktor 6.. forsta tre dagarna 12..

Nej, nu ar snart tiden slut och dags for middag, saknar er alla darhemma! hoppas ni haft en trevlig jul och far ett riktigt gott nytt ar!

Alskar dig min prins! :)

Mia.


god jul och allt sånt..

Jaha, gråtit massor idag, tårarna har bokstavligen talat forsatt ut.. varför? jo ja sa hejdå till min älskling som ja kommer sakna så mycket, verkligen massor, önskar verkligen att han kunde vara me! Men men nu får ja längta tills vi kommer hem igen och jag får se dig igen!!

Ska snart gå o lägga mig,ska upp kl två, vilket är om alldeles för få timmar.. få se..4 timmar.. så antar att de inte blir så mycket sova.. köpte ett torrschampo idag så ja inte behöver fixa me håret imorn, tack U för att du en gång berätta att de fanns sånt! :) guld värt!

Fick en MP3spelare av min morbror och hans familj i julklapp nu så att vi kunde lyssna på massa musik, plus att de fanns tre ljudböcker me på den! :) tackar så hemskt mycket! betyder att ja inte behöver använd amobilen så mycket :)

Ska bli skönt me massa sol och värme, känner att man är rätt blek och sliten så de ska bli skönt och få njuta lite ett tag :)

Nej, får se om ja kan skriva nå mer på semestern, annars ha ett gott nytt och god jul och massa sånt där, och skicka gärna mess, inte säkert att ja svarar, de är dyrt där.. men ring inte, då kommer ja vara jättefattig när ja kommer hem :)

Sköt om er!

Älskar dig killen min, hoppas att du får en trevlig jul och gott nytt år, så ses vi om 15 dagar :)

Mia.

sorry..

U ja menade inte att du var dum :) var inte så ja tänkte alls.. :) kramar

Resfeber!

Jag har resfeber.. massa resfeber, mår inte alls bra i kroppen.. men de går väl över antar ja och egentligen har ja ingenting att vara nervös över, men ja vet hur mina tankar i huvudet börjar snurra ibland, så ingenting kan bli hur mycket som helst..  Men har iaf lyckats pilla i mig två mackor till frukost nu och hoppas på att ja snart ska må bättre.. Ska börja packa oxå.. de här är ju värre än när ja väntade på julafton när ja var mindre..

Sitter och lyssnar på en låt som ja och J lyssnade på när vi var i bulgarien 2005. Timo Räsinen eller hur han nu stavar, med Dont let the devil ruin it all.. Väldigt bra, och trots att ja lyssnat på den så många gånger så lessnar ja iaf inte.. Ja måste lära mig hur man lägger in länkar och bilder snart.. inte för att ja har så mycket och lägga in, men bara så ja vet hur man gör.. har inte riktigt kollat på de funktionerna än.. Och den här uppläggningen av sidan på bloggen påminner mig lite om uppläggningen på Skunk, kommer ni ihåg de?? Innan man skaffade Lunar så fanns skunk, vilken man kunde staila sin egen sida, me massa bilder, och annat och alla la upp massa saker så de knappt gick och komma in på de där sidorna haha.. Sen kom Lunar och alla var som fast i de, ja vet att man ibörjan svor över hur de funkade men man var nöjd och glad för att alla hade de.. sen kändes de som att de var dags och överge de, trots att man hade ju sina vänner där som man kunde skriva till som man inte träffa så ofta, men de var dags att ta steget vidare, då dök Facebook upp.. Detta Facebook, som man svor en oändlighet över, över alla dessa funktioner och massa saker som kändes helt onödiga, men trots att man svor som bara den och tyckte de var krångligt som bara den så fortsatte man, för att man kunde inte låta bli, och man kunde ju faktiskt leta reda på folk på riktigt där, iome att alla heter de de gör på riktigt.. Jag har hittat massa vänner, som ja inte skulle ha gjort annars, och fått lite mer sporadisk kontakt med... Men sen kom de framtill att de måste göra om den här layouten på FB, vilket ja faktiskt tyckte de gjorde saken lite lättare, då de sitter knappar som är "hjälp" för den som inte riktigt har koll, men samtidigt tycker naturligtvis inte folk lika jämt, utan detta blev ju en protest... Men ja tror att folk har vant sig vid den nya FB och de flesta är nöjda och glada, för trots allt så går ju folk ändå in på den här sidan :) och nu när de har gjort ett Comunity(?) som alla kan vara med i, och man är sig själv, så undrar mna ju vad som kommer här näst, då jag tror inte att de finns någon kan skapa ett program för alla som alla kan vara me i i hela världen och som man faktiskt har kontakt me på samma sätt..

Oj, från en låt till värsta inlägget ser ja nu :) men är de någon som fortfarande är inne på sin sida på Skunk? Ja tror inte de är särskilt många, och lunar vet ja inte mer om iome att ja avslutat mitt konto där, för att ja insett att FB faktiskt är bättre, och där har ja kontakt me nästan alla människor ja känner, sen att alla dessa andra onödiga funktioner på denna sida finns är ju bara sånt som de faktiskt finns en knapp som heter ignorera.. :) Blev ett fan av Eddie Läck imorse, inte för att ja är intresserad av hockey, utan för att ja faktiskt tycker han är väldigt duktig för att vara så ung, och ja har träffat Eddie på riktigt då jag är bekant me hans pappa och han är desssutom väldigt trevlig, och de kan ju vara kul för honom att ha en helt egen fanclub, jag menar vem skulle inte vilja ha de egentligen :)

Nej, nu ska ja ta och göra nån nytta..

Mia.

kedjemail..

Fick ett sånt där kedjemail tidigare idag, två gånger faktiskt.. Ni har väl alla fått de där mailet om msn?? Att de kommer stänga ner användarkontot och bla bla.. och att gubben kommer bli blå eller liknande.. ni förstår va ja menar.. Iaf så fanns de me en länk till denna om en artikel så att man skulle veta om de är sant.. Jag gick in på denna för att bara kolla, ja vet ju att de inte är sant, men de visa sig iaf att de faktiskt fanns en artikel om de här, men sen titta ja datumet, och där står, 2001.. så mycket var de me de.. Och om de nu skulle börja ta betalt eller stänga av ditt MSN konto, så tror ja faktiskt inte att kedjebreven skulle komma utan snarare ett från själva MSN, sånt där som man kan få ibland.. Förstår ni va ja menar..

Iaf så spelar de inte nån roll om man skickar detta vidare eller inte, för de är bluff och båg, precis som alla andra dumma kedjemail om att man får dåligt sexliv, olycka eller blir tjock, va de än är så stämmer det inte särskilt mycket, inte alls för o vara korrekt.. 

Nu kommer ja väl få tillbaka de här bara för därför.. haha :)

Haft en mysig kväll och nu är de dags för sova, och hinna me massa saker imorn.. bla köpa den där halsduken om den finns kvar, och en julklapp..

Natt.

Mia. 

semester!

Haha, läste mina inlägg nyss, E du är för söt! :) Hon hälsar dig R att Frans kanske kommer me tomten i en liten låda.. :) haha, ja önska kan man ju alltid göra, var där idag och hälsa på, tusan va go de där katterna är! vill, vill, vill!

Herrn är på innebandy och ja drar mig för att hänga en tvätt, har tappat den där orka göra lusten.. så sitter me min kopp the och inser att ja har två och en alv vecka semester!! :) Skönt som bara den, så imorn ska ja börja packa för mitt äventyr.. Vill packa ner dig oxå herrn, men men man kan inte alltid få som man vill..

Lite resfeber måste ja nog erkänna att ja har, fast ja inte insett att ja snart ska åka, om två dagar.. och ändå känner ja den där stressen komma om hur ja ska hinna me allt.. ja inte händer de saker om ja sitter här iaf.. :) men ja har ju hela dagen imorn på mig.. så de löser sig alltid.. nu ska ja ta tag i de ja ska göra, sen riva lite morötter och göra lite dipp, och knapra på i soffan, och hoppas att de löser mitt godissug..

Mia.

om ja inte skriver mer, så är ja tillbaka till verkligheten den 2 januari 2009 igen! ;)

suck..

Jaha, ny dag.. suck är så sur idag känner ja.. orkar inte riktigt idag.. Funderar på o gå till lagret och köpa den där halsduken som ja hitta, men ja orkar inte göra nått idag, och då menar ja verkligen ingenting, tvätten ligger i maskinen, och den är klar, men den får ligga där idag, ja orkar inte bry mig alls känner ja.. suck..

Sitter och kollar på Music and Lyrics, och sitter ändå och småler.. :) Herrn ör ute och åker skoter, och hans son ligger uppe och sover, så ja antar att ja inte kommer nånstans iaf.. :P

Nej, ja har ju inte nå vettigt och skriva idag heller.. så..

Mia.

stökigt..

Sitter i soffan och dricker en Carlsberg Export efter dagens lugna pass, skönt me ett lugnt pass då gårdagens var fullt ös, då de var match mot AIK.. Inga större konstigheter, mer än en fredag och fullt ös.. Allt gick hur bra som helst, sånär som på en eller två kunder som jag gärna hade velat slagit ner... men de är ju sånt som händer ibland, men de är då man inte får glömma bort att andas.. Så nu sitter ja i soffan, och bara andas ut och ser mig omkring och har redan från första sekund jag kom hem insett att de är ett bombnedslag här, bokstavligt talat.. jösses, hur mycket saker får de vara överallt egentligen.. Men ja är alldeles för trött för o ta tag i saken idag, och kommer antagligen inte göra de imorn heller, me tanke på att imorn känner ja för och åka nånstans.. och de som lockar mest är och hälsa på R och A faktiskt.. men vi får se hur de blir.. De är så himla trevliga, de chockade mig mest häromdagen då jag vaar o kollat på huset som kommer bli jättebra, då A bara sådär ger mig ett hemmabiosystem!! Jag tackar så hemskt mycket, nu funderar ja ut en bra trerätters sen så är ni välkomna hit! :) men tyvärr får de bli nästa år, men tack än en gång, ni anar inte hur mycket de betyder!

Är så fruktansvärt less nu känner ja, på egentligen inte alls särskilt mycket, men ja känner bara att ja totalt tappat lusten till i princip o göra allt.. antar att de är för att ja kommer få semester snart.. Ett arb.pass kvar sen så..

Läste E:s blogg här nu om lucia och sånt, ja vill oxå gå på lucia ju, få lite stämning och se sonen sjunga, inte för att de kanske blir så mycket sjunga, :) men men.. men ja antar att de får väl bli nästa år..

Sitter egentligen me massa som ja skulle vilja skriva,men ja har inte sån stor lust och ta itu me de nu.. :P massa tankar ju som snurrar i huvudet, fast ändå inte..

Träffade J och Å både igår och idag.. va ja längtar tills ja oxå är ledig sådär som de är så man kan gå ut och ta en öl..

Många som frågar hur de känns och vara sambo och hur de är o bo där ja bor.. De känns faktiskt hur bra som helst och bo här, ja trivs som fisken i vattnet! :) Den enda nackdelen är att ja ibland när herrn jobbar känner mig ensam, iome att ja inte känner nån här, skulle så gärna vilja ha nån man kunde ringa och höra om man kunde ta en kopp the och kackla massa skit, men tyvärr.. De som kanske förvånar mig mest är att ja faktiskt har flyttat till i mina ögon landet, och de trodde ja verkligen inte att ja skulle göra för inte så länge sen.. men men, som sagt ja trivs jättebra, och de går bra och bo ihop, så de är ju skönt iaf :)

Fast just nu skulle ja bara vilja ta en sopsäck och kasta alla saker som ligger överallt utspritt.. :)

R och A har en katt som ja så hemskt gärna skulle vilja ha, Frasse eller Frans som han egentligen heter.. Saknar så mycket att ha en katt, och ja gick och blev kär i Frans, han är ju verkligen en sån katt som jag vill ha, och ja skulle känna lite mer att ja hade lite mer sällskap här hemma när ja är själv hemma.. men Herrn vill ju tyvärr inte ha katt, vilket svider lite grann faktiskt.. Saknar Madame så mycket, och Frans känns helt rätt, även om namnet kanske inte är just mitt val, men de kan ja lätt ta :) Vill ha, önskar mig massor i julklapp!!

Apropå julklappar så måste ja inhandla en på måndag.. Inte glömma..

Jaha, nehej.. nu är de nog dags och avrunda..

Mia.

onödigt vetande..

Jag sitter och dricker saft.. Här kommer några helt meningslösa rader om denna saft, men håll till godo.. :)

I vanliga fall så brukar ja inte dricka saft särskilt ofta, faktum är att ja inte ens kommer ihåg sist ja gjorde de.. antar att de var apelsinsaft sist jag hade influensa, men kan inte riktigt minnas.. Hur som helst, denna saft är av smak päron och kiwi, vilket kan bli en jätteintressant kombination, eller helt enkelt jätte äcklig, men nu kommer ja fram till de ja vill ha sagt me denna saft.. den luktar väldigt gott, rätt stark doft, men den smakar nästan absolut ingenting, hur kommer de sig? Ja kan få fram en aning av päron, men inte mycket mer än så.. jaja om ni vill prova den så är märket iaf stockmos, päron och kiwi.

Nog om denna saft.. ville bara skriva lite helt onödigt fakta, ungefär som de ja läste på mjölkpaketet..

Jag har jobbat idag, nu är de bara tre pass kvar så har ja semester :) Jag åker hem nästa onsdag, och natten till torsdag så beger vi oss till Arlanda, ska bli spännande! :) Men de tråkiga är ju att de slog mig idag, eller igår om att ja kommer vara ifrån herrn i två hela veckor, vilket i min värld ibland känns som en hel evighet, och att vi inte har chans att prata me varann så mycket under tiden, iome att inte nån av oss är miljonärer me tanke på va de kostar och ringa, så känns de ännu värre.. Suck... Ja kommer verkligen och sakna dig!

Mia.

Direkt från mjölkpaketet:

Visste ni att decembermånad alltid börjar me samma veckodag som i september månad?

kommer sakna dig..

Ja har tänkt massor i dag, och kommit underfund me att ja ska vara borta två veckor, två hela veckor från dig, känns just nu som en evighet.. tacksam att du slutade så tidigt idag, så vi har kunnat umgåts, eller ja spelat xbox 360, men vi har ändå sammarbetat i spelet.. haha.. :) Indiana Jones, Lego.. grymt kul, får verkligen igång hjärnan..

Men hur som helst, nu sover han här brevid mig i soffan och ja tittar på Brothers and sisters.. Ja kommer längta efter dig så mycket.. bara några dagar tills ja åker, och de kommer kosta mig massor att ringa, så ja antar att ja inte kommer höra din röst, nästan alls på hela tiden.. Skulle väl behöva jobba första helgen där när ja kommer hem, men ja känner att ja vill verkligen ge lite tid för oss tillsammans efter att ja kommer hem igen.. Önskar att du kunde följa med.

Imorn är de jobba som gäller igen.. undrar hur de blir me de när ja kommer hem igen.. Ja har ju inte sån stor koll på nått va som händer efter nyår fakitskt så de är väl bara hoppas på de bästa.. sak lämna in en ansökan till ett företag här i byn, men vi får se hur de blir me den saken, de värsta är ju att man är borta  under den tidne som folk faktiskt behöver folk, men man kan ju alltid hoppas.. Får skriva ut ett CV. på torsdag, får se va som händer..

Och imorn ska ja faktiskt försöka ta tag i nått, och göra nånting innan ja börjar jobba, är ju trots allt ledig hela dagen och börjar inte förns nip på kvällen, men vi får se hur de blir helt enkelt, har ju iaf vikt all tvätt idag, så de blir inte så mycket att göra imorn, rättare sagt ingenting typ.. Nu när man inte bor där inne och kan fika varje dag som ja gjort tidigare, så känner ja att ja missar lite me skvaller, eller skvaller, av de som händer med mina vänner.. ja hänger inte me längre, fast o andra sidan så är de rätt skönt, för de lever i sånna soppor, så ja orkar inte riktigt me o höra på de.. :P

Nej..

Mia.

Helgen..

Jag har känt mig som Askungen nu.. ja de var ju i lördags, var hemma hos L, E var där, och de var så himla trevligt, hon hade en himla mysig lägenhet :) Kul o se er båda igen! Sen blev de utgång på Harrys, vilket var himla skoj, vi började dansa och min skjuts skulle komma ett, vilket var synd, för ja kände mig som askungen, men de var himla roligt, de måste vi göra om. Ja hade iofs kunnat ta bussen oxå, men ja ville inte riktigt åka buss hem själv, inte mitt i natten, visst ja skulle kunnat, men åka bil hem tryggt är alltid bra.. väl hemma blev väl allt som de blev, men de blir så ibland.. somnade iaf sen och upp tidigt på morgonen då Herrns far och dennes familj kom vid elvatiden.. så ja gick upp och han göra lite nytta, bland annat duscha :) Inte särskilt bakis vilket var skönt, mest bara trött.. Somnade i soffan vi halv nio ungefär, vilket verkar bli en vana nu för tiden.. hoppas ja orkar hålla mig vaken tills desperata hemmafruarna är slut imorn..

Idag har ja jobbat på hockeyn, de vann.. me massa mål.. Kom hem och nu sover karln sött på soffan, och mina ögon går i kors ungefär.. Träffade R och A idag på hockeyn, jag vet inte men de kändes som om hon inte mådde så bra, iofs har de precis flyttat in i huset, så de kan ha tagit mycket energi, men känns som om de är nått annat.. men hoppas om de är så att du mår dåligt att de snart blir bättre! Måste åka och se hur de bor snart! Försöka hinna innan ja åker.. har ju kommit på att de är om lite mer än en vecka.. Ska bli så skönt, men ja kommer längta ihjäl mig efter herrn, har förträgnt att ja måste vara ifrån honom så länge, visst de säger att de är nyttigt, men ja vet inte, så länge har vi inte varit ifrån varann nångång typ.. Tufft, men självklart så fixar vi de, för ja kommer längta och längta efter dig!

Är ledig imorn, vilket ska bli skönt, ja känner att ja behöver de, men samtidigt, ja ska bara jobba fyra pass till de här året, så ja ska väl inte klaga antar ja.. Men imorn så ska ja fixa lite med tvätten och bara fixa, möjligtvis måla klart taket i köket, men ja misstänker att ja kommer sitta och spela xbox 360 hela dagen ungefär :) Gav de till min karl i julklapp, ja vet att de är lite tidigt, men ändå.. så han har nått o göra när ja är borta..

Ja kommer sakna dig massor...

Nej sova.

Mia 

Snö, snö..

Min karl är ute och skotar snö.. de har snöat sen igår, så de har kommit en hel del.. ja borde oxå sätta lite rotation, me tanke på att svärfar och familj kommer imorn, och ja ska ut idag!!!! :D ska bli så kul o se lite folk på samma sida av bardisken som de andra :) Vi får väl se hur de blir me allt, men ser framemot iaf :) Fast samtidigt vill ja inte att dagen bara ska försvinna heller.. fast de gör den väl..

Jaha där hörde ja skotern starta så de var väl färdigskottat nu mmisstänker ja :) vill oxå.. och ja har ju ett par jättebra vinterskor nu, så de är bara gå ut egentligen.. Men måste plocka lite och dona lite, sen ska ja dammsuga. suck tråkigt, men de går ganska fort ändå.. Sen ska ja in till Falun och köpa min karl sin julklapp som han faktiskt ska få idag :) och han tycker de ska bli så kul, kanske skämmer bort honom, fast han får ju nått han verkligen vill ha så :) och inte speciellt dyrt heller :)

Jaha, vi får väl se om han följer me ikväll eller inte, ja hoppas verkligen att han gör de vore trevligt, så sällan vi går ut tillsammans.. men vi får väl se, de visar sig helt enkelt :) Bara inte allt slutar me att de blir pannkaka.. :P

Nej, nu ska ja ta o sätta lite fart, så ja hinner me nått idag..

Mia.


ny dag..

Ny dag..

Vädret är inte de bästa kan ja ju säga, grått och tråkigt, fast de är vitt på backen.. Bänken är full me disk, och tvätten måste hängas.. suck.. kanske ska ta de senare och göra mig iordning och åka till falun ist.. hemma kan man alltid fixa till sen.. Lite tråkigt när ja  inte har nå pengar bara, svårt och handla de man vill då.. helst skulel ja vilja ha nå nytt och sätta på mig uppetill på lördag, men samtidigt har ja ganska mycket garderob uppe som inte används så kan nog hitta nått där.. Tror kläderna blir lessna av o hänga i garderoben hela tiden.. :P De var väl därför man köper mer kläder antar ja då..

Nej nu kom han hem, så lär väl sätta lite fart..

Mia.

bättre dag..

Idag är en bättre dag.. tror ja varit lite bitter denna vecka, men bara känt att veckan varit onödig.. att den inte har nån mening alls.. men som vanligt så är de väl så, man måste ha dåliga dagar, annars vet man aldrig när man har en bra.. :P

Ja vill bara påpeka att ja visst trivs i mitt nya hem, som bara den, jag har en underbar sambo, även om vi inte alla gånger drar jämt, men de kan man inte alltid heller göra.. Ja känner att ja är hemma när ja är hemma här i huset, att allt känns bra för som ja sagt förr, de här är min värld, där är allt bra :) De tycks vara nyttigt att flytta ihop med någon, då ja insett att man inte alltid orkar plocka efter sig, och de inte är hela världen om man inte plcokar ur diskmaskinen, dock vore de skönt om de var gjort imornbitti när ja går upp, vi får väl se... Även att ha ett barn hemma varannan vecka har gjort mig gott, de betyder att mitt barnsug är stillat, och ja tänker inte alls på att ja skulle vilja, ja är nöjd som ja har de faktiskt.. Ja känner att de kan vara lite skönt ibland och vara bara två, och me mitt huvud vet ja inte just nu hur ja skulle fixa o vara tre varje dag.. visst de skulle säkert vara mysigt de me, men ja uppskattar den tid ja har själv me herrn, för att rå om varandra..

Jag har funderat om ja ska börja skriva namn i min blogg ist, men känns som ja hänger ut folk, fast va ja vet så har ja inte skrivit nått som är förolämpande mot mina riktiga vänner, men va vet ja.. Får fundera över de ett tag till..

Är ledig hela helgen. känns jättekonstigt.. ja har inte tagit ledigt heller.. :P utan jobbet på lördag blev inställt, och imorn behövdes ja inte.. isst ja förlorar pengar på o inte jobba, men samtidigt så tippar ja på att imorn jobbat efter max åtta timmar, skulle resultera i ungefär en sådär femhundra, vilket känns som att de just nu kvitta, inte för att ja inte behöver pengarna utanför att ja iaf får in så lite lön nu,så de skulle inte hjälpa särskilt mycket iaf.. om ni förstår va ja menar..

Lördag, ser framemot denna dag, hoppas på de bästa :) De blir utgång, förhoppningsvis i Falun, vilket känns som en himla bra ide :) Komme träffa E och L, vilket känns som om de var alldeles för länge sen, tyvärr.. katcha upp lite va som hänt och så vidare.. och va som känns bra är att karln min ska me oxå :) känns som om vi behöver en sån helg :)

Svärfar kommer på söndag, me åtminstone hans fru, men mer än så vet ja inte.. Vi får se om de blir fullt hus, antagligen iome att sonen kommer och ja antagligen kommer vara lite bakis... :)

Fick ett par skor av min karl idag :) han är för go, andra paret inom loppet av en månad :) Tack älskling de behövde ja verkligen! och denna gång så köpte han dem själv, och rätt stl och allt, bra jobbat, nu kan ja vara ute i snön hur mycket som helst, utan att frysa och bli blöt om fötterna :)

Ska till Falun imorn oxå, måste köpa julklappar.. De är lite svårt i år.. Sonen är klar, svärmor och svärfar me partner och halvsyskonen till honom, men han är ju iaf me o hjälper till me alla, så de är egentligen bara honom som är problem, men dock så är de ett ganska finurligt problem iome att ja inte har sån stor koll på va ja ska köpa.. hade en fundering men ja vet faktiskt inte.. Kom på en jättebra sak i bilen idag, men de försvann lika fort.. så får fundera vidare, antar att ja springer på en bra julklapp.. Hoppas hoppas..

Nej, nu ska ja göra lite the och sen se favoritserien Fringe, gör lite reklam idag me :)

Mia.

U hoppas vi ses snart!

..

jävla skitdag

besviken..

Usch, ja känner mig jättebesviken känner ja.. känns som ja inte har nå vänner alls typ.. ja vet att ja har de, men alla är i princip upptagna i helgen, vilket gör mig lite lessen, när ja vet att ja har bara en helg på mig och träffa mina vänner innan ja åker iväg.. och hade verkligen vela haft en kväll me allihop.. men ja antar att ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig.. De suger verkligen att ja ska bli så besviken, bara för att ja planerat nått, men som kanske inte blir av..

Jaja, ja antar att de får bli en annan gång.. verkligen va denna dag är onödig känner ja.. har haft sönder en spegel, gått under en stege och känns som om alla bara försvann, bara för att ja bor där ja inte känner nån.. suck..

Men visst ja trivs jättebra här, men ibland önska ja att ja hade en kompis här, åtminstone en som man kunde gå över till och ta en kopp the.. så som ja hade de me E en gång i tiden.. saknar dig tjejen!

Jaha.. ja de är väl dags att efter en lång oerhört tråkig dag, med två ljuslykter gjorda ute i snö som lyser dags att gå o lägga sig om hon ska orka me en dag imorn.. men suck ja tror att den här veckan bara är onödig..

Mia.


tråkigt..

tråkigt tråkigt tråkigt.. suck.. min karl försöker få mig på bra humör, och vara lite positiv.. bra jobbat men ja behöver att de händer nått snart tror ja..

Kan inte nån komma o hälsa på bara.. eller hitta på nått kul.. hmm..

Jaja..

Mia.

Extremt tråkigt..

Idag har ja extremt tråkigt, känns som om den här dagen bara är onödig.. ja vet ja kan göra hur mycket som helst.. men ja har absolut ingen som helst lust alls.. o de snöar som bara den ute oxå.. har ju redan plockat en hel del här hemma.. men de känns bara som om ja har ingen lust helt enkelt.. kanske ska ta o leta reda på en skiva som får mig och vilja göra saker.. samtidigt som ja lyssnar på musik..

Prata me E idag, funderar på Falun i helgen, skulle vara riktigt kul, och om hon ska ut så villl ja vara där hon är! :) var så länge sen!

Ja är så extremt partysugen.. massor.. och lust och ha jordens förfest här hemma.. men men vi får väl se hur de blir me den saken.. Vill iaf..

Nu ska ja ta och göra nån nytta iaf.. kanske sätta upp en lampa och så så de kommer upp från golvet.. och spegeln ska väl sättas ihop och upp oxå.. kanske blir o göra nått iaf tills karln kommer hem från blge.. han hade kortdag idag.. så...

Nej..

Mia.

jul, jul strålande jul..

Har julat klart nu.. ja sitter och dricker must i mina nya koppar, eller mina, våra nya koppar.. inhandlat idag på fabriksbutiken.. är nöjd med mitt inköp tror ja iaf.. :)

Ja känner mig rätt klar me jul och allt sånt, så vet inte om de kommer upp nå tomtar iår, de får nog vara upp till herrn i huset.. De är massa rött iaf i vardagsrummet, eller rött o rött, vinrött.. och j**la gardiner som ja köpte, som bara kan kemtvättas, hur är de möjligt att man inte tänkte efter att de var så.. men men..

Tycker ju om julmyset iaf, när man dricker glögg och tänder lite ljus, kanske en knäckemacka me julskinka, ja den är klar :) och en apelsin.. mums.. :)

Karln ligger o sover här i soffan nu, är väl egentligen läggdags.. men men.. vi har haft en mysig kväll idag iaf.. :) han var på innebandy en sväng, sen blev de lite måndagsmys :) Tvättmaskinen är igång igen, och jag har en ren maskin disk klar och plocka ur till imorn.. ska slänga lite papper och glas och sånt imorn, sen ska ja försöka måla klart kökstaket, och titta på färg till sovrummet, men vi får se hur de blir..

Nej, titta lite på resor, är så sugen på o boka till i höst nästa år :)

Mia.

Jul.. advent..

Jaha, nu har ja satt upp alla gardiner inför jul.. jäklarns va rött de blev.. mwn mwn de ska väl vara så.. och i köket blev de himla vitt, så de bruna fick sitta kvar bakom.. men ja tror att de blev bra, de får sitta uppe.. Nästa år får ja köpa nya...

Duken ska på bordet oxå, inte riktigt dukmänniska, men de får vara så.. usch ja kommer bli en sådan där männsika me saker överallt.. suck..

Ja var till blge idag., inge kul alls, ja hitta ingenting ja ville shoppa alls.. förstår inte riktigt.. men ja antar att ja behöver spara pengarna lite, men ändå, de är inte likt mig..

Ska ner o slänga i en maskin tvätt, för maskinen är inkopplad!! :D äntligen! men golvet är inte klart.. men men ja kan ju tvätta iaf! viktigt! :)

sen ska ja ta undan strykbräde, och göra lite glögg och sätta mig i soffan och titta på de programm ja brukar på måndagar, fast just nu kommer ja inte riktigt på va de är..

Mia.

RSS 2.0