kommer sakna dig..

Ja har tänkt massor i dag, och kommit underfund me att ja ska vara borta två veckor, två hela veckor från dig, känns just nu som en evighet.. tacksam att du slutade så tidigt idag, så vi har kunnat umgåts, eller ja spelat xbox 360, men vi har ändå sammarbetat i spelet.. haha.. :) Indiana Jones, Lego.. grymt kul, får verkligen igång hjärnan..

Men hur som helst, nu sover han här brevid mig i soffan och ja tittar på Brothers and sisters.. Ja kommer längta efter dig så mycket.. bara några dagar tills ja åker, och de kommer kosta mig massor att ringa, så ja antar att ja inte kommer höra din röst, nästan alls på hela tiden.. Skulle väl behöva jobba första helgen där när ja kommer hem, men ja känner att ja vill verkligen ge lite tid för oss tillsammans efter att ja kommer hem igen.. Önskar att du kunde följa med.

Imorn är de jobba som gäller igen.. undrar hur de blir me de när ja kommer hem igen.. Ja har ju inte sån stor koll på nått va som händer efter nyår fakitskt så de är väl bara hoppas på de bästa.. sak lämna in en ansökan till ett företag här i byn, men vi får se hur de blir me den saken, de värsta är ju att man är borta  under den tidne som folk faktiskt behöver folk, men man kan ju alltid hoppas.. Får skriva ut ett CV. på torsdag, får se va som händer..

Och imorn ska ja faktiskt försöka ta tag i nått, och göra nånting innan ja börjar jobba, är ju trots allt ledig hela dagen och börjar inte förns nip på kvällen, men vi får se hur de blir helt enkelt, har ju iaf vikt all tvätt idag, så de blir inte så mycket att göra imorn, rättare sagt ingenting typ.. Nu när man inte bor där inne och kan fika varje dag som ja gjort tidigare, så känner ja att ja missar lite me skvaller, eller skvaller, av de som händer med mina vänner.. ja hänger inte me längre, fast o andra sidan så är de rätt skönt, för de lever i sånna soppor, så ja orkar inte riktigt me o höra på de.. :P

Nej..

Mia.

Kommentarer
Postat av: Erica

Soppa? Vaddå... nu förstår jag inte alls vad du menar? ;)

2008-12-09 @ 23:54:38
Postat av: Anonym

när är dte du åker??? Hoppas du får det toppen ... och njut åt mig med tack =)

kramar

2008-12-10 @ 23:15:55
URL: http://majjja83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0