Snart så...

Ett dygn kvar.. Ska bli så skönt och komma ifrån den här tråkiga vardagen och bara vara och ha semester... håller på och städar och fixar hemma nu så att de är någelunda rent tills vi kommer hem, men känner samtidigt att febern kommer lite smygande och ja egentligen inte orkar.. Herrn är ute och byter däck, hemma me sjukt barn, de enda synda är att man antagligen blir sjuk själv, men de är väl sånt man får räkna me när man har barn i familjen..

De ser ju allafall bättre ut här inne nu än va de gjorde imorse.. hur mycket kan man stöka ner egentligen...

Är inne rätt ofta på FB nu, för o se om man fått någon som nappat på en ledig lägenhet.. hoppas hoppas!

Mia.

Någon som vill ha en lägenhet..?

Jaha.. ja hoppas verkligen att de finns nån som vill ha min lägenhet.. hoppas hoppas.. vore så himla bra och bli av me den till dec.. så att man kan bli av me de där.. visst känns jättetråkigt, och ja lovar ja har gått igenom de hundra gånger i huvudet.. men ja kommer alltid fram till samma svar, säg upp den.. och mamma höll me mig, de kunde komma upp och hjälpa mig om ja ville.. ja vet att de kanske inte är så mycket mer och hjälpa till med, men de vore nice om de kunde komma upp en sväng iaf.. Jag saknar dem... hela familjen.. massor..

De är inte lätt och bo ihop me någon om man inte gjort de förr, men ja tycker att för och vara första gången så sköter ja mig ganska bra, fast de kan ju bara herrn i fråga svara på..

Nu är de bara en och en halv dag kvar tills vi sätter oss i bilen och åker iväg på semester tillsammans, som ja lägtar! De ska bli så underbart och komma iväg, och se allting, och bara ha de bra, beställa frukost till rummet varje dag om vi vill, och bara ta de lugnt.. Shoppa lite, och dricka ett glas vin eller två och bara vara, inge stress.. nice :)

Nej nu ska ja borsta gaddarna och se klart Brothers and Sisters.. sen sova så ja orkar me morgondagen, måste hinna me lite imorn, beror ju lite på om ja har någon bil då vill säga, men annars får ja ta och fixa lite här hemma.. kanske börja packa lite.. :P

Mia.

Lägenheten..

Nu har ja sagt upp lägenheten.. känns väldigt väldigt konstigt.. men ja vänjer mig väl, ja är ju aldrig där iaf, men de är ju guldlägenheten.. suck.. men o andra sidan, ja blir ju sambo ( andas) me min karl..

.. skriver mer sen..

Mia.

suck..

Urk.. vilken dag.. suck.. hemskt.. fast ändå inte..

Plockade ihop köket idag, ni anar nog inte hur mycket jävla prylar man har egeentligen, i mitt lilla kök, blev de fem kartonger.. och observera då att de är inge mat, och nästan inge porslin egentligen, massa saker.. och hur mycket glas har man egentligen???! Har iaf gjort "space" i köket, så me lite tur får ja plats med allt ja vill ha kvar från min lägenhet :) va mycket saker de blir.. men snart så finns de inte mycket kvar! :) och de glade mig idag att E ville ha sängen, så då var ett bekymmer ur världen :) tack tack! Någon som vill köpa en tvbänk för en billig peng? Behöver lite pengar och känner att den kan ja sälja för en tvåhundring.. hmm.. Undra va den kosta egentligen.. kanske inte var så mycket mer.. de är iaf en ikeamöbel..

Snart har ja iaf gjort space i huset så att ja får plats.. och de är ansträngande.. ja tänkte att ja ska packa på torsdag, så slipper ja tänka på de nu, men vi får se.. kanske ska göra klart allt på onsdag ist.. hmm.. Fast de var inte de ja ska skulle skriva..

Målade taket idag igen, sista gången! Jippie! Klart.. bara en sväng i köket kvar.. känns jättebra, går ja upp lika tidigt imorn så hinner ja ju me köket, och sen åka till kupolen, och en sväng till leksand och ta hit några lådor till..

Prata me mamma idag och hon tyckte absolut att ja skulle göra mig av me lägenheten till 1 dec, så får se om ja har tur och hyresvärden har någon som kan tänka sig flytta in... hoppas hoppas! Och sen får vi väl se hur de blir.. ska ringa och säga upp elen oxå tror ja.. hmm.. mycket nu.. :P men mamma sa att de kunde komma upp en helg och hjälpa mig och flytta vilket känns superbra, för då behöver ja inte ha så mycket ångest över att ja ska vara borta på semester en vecka nu.. gu va skönt de ska bli..

Tog en paus i min tvättvikning.. de är lite mer när man är tre personer än bara en.. känns som om de aldrig ska ta slut just nu.. Ska städa imorn lite oxå, tror de ligger lite mariekex på golvet, och ja vet att de är lite jord kvar sen förra veckan.. :P men ibland orkar man bara helt enkelt inte, visst att ja kan tycka de är lite kul me hushålssysslorna, men ibland vore de skönt om man fick en paus.. men de är klart att de blir att man gör de sakerna när ja är ledig mitt i veckorna..

Ska passa på och göra lite reklam för en superbra uppfinning oxå, SodaStreamer, de är så bra o ha speciellt när man dricker  så mycket bubbelvatten som ja gör :)

Jaha.. inge annat nytt tror ja.. hmm... de är så mycket i huvudet nu..

Nej, ja lär återgå till tvätten, och sen toksova!

Mia.

Snart är de semester!

Sitter och äter frukost nu, måste ju vara bästa målet på dagen :) Leverpastejsmackor med tomat och en kopp teh champagne och fläder, mums.

Ja har funderingar över hur ja ska lägga upp min dag idag.. Ja har kollat upp va de kostar på skavsta flygplats och ha bilen där, dyrt.. eller ja de beror ju på va man jämför me, men ja tyckte att de lät dyrt.. och sen ska ja till banken och hämta euro,  vilket ja helst hade sett att herrn skulle göra, men men... Så de måste ja ta tag i... Och sen ska ja nu kolla upp var man kan lämna saker som man inte vill ha, och kanske kan få en slant för de.. Porslin med mera, sen funderar ja på om ja ska ringa och säga upp lägenheten, andas.. men ja vet inte riktigt än hur ja ska göra.. isof vore de bästa om ja kunde vara ute till 1 dec, men vet inte om de är möjligt.. kanske ska ringa och höra med dem, sen  vet ja inte om ja hinner vara ute tills dess heller.. hmm... Månaden är ju inte slut än heller så vi får se hur mycket ja hinner i veckan..

Ska träffa E idag och fika lite, måste köpa den där presenten oxå, vilket vi kom fram till att den skulle ju vara lite biilligare, så ja ska bara lyckas hitta en i den prisklassen ;P :) Får se om U orkar ses idag oxå isof sak vi ses en sväng :) ja säger bara tur att ja redan är uppe nu, så ja hinner nått iaf... Kanske börja packa lite.. Eller ta tag i de där taket, de vore ju så skönt om de kunde bli klart.. en gång kvar så..

Bara tre dagar kvar nu!! Sen så kommer den efterlängtade semestern! Ska bli så skönt, ja börjar bli lite nervös, men de är bara för de känns som ja ska på en första dejt :) Ja ja vet ja är fånig, men vaddå.. :) De ska bli så himla skönt och komma iväg och bara ta hand om varandra, vårda förhållandet och bara va.. :) Skönt skönt..

Ser en reklam för bindor me kamomilldoft, varför skulle man vilja att de ska lukta kamomill?? Ja ja har ingen aning..

Funderar på om ja ska åka till färghandeln idag oxå och köpa lite färg till vardagsrummet, men vi får se, ja behöver verkligen pengarna..

Nej nu ska ja sluta och dricka upp mitt the, och ta tag i den här dagen.. :P

Mia.

Supertrötter..

Ja är supertrött.. verkligen.. att ställa om klockan tar lite på krafterna, och massa mer folk på hockeyn idag som drack en massa öl, så ja är helt slut känner ja.. Herrn ligger brevid i soffan och sover gott, funderar på en svägn till badrummet och borsta gaddarna och sen sova faktiskt.. Har mycket att göra nu i veckan så måste komma upp o tid.. :P

Nej, sova..

Mia.

3 dagar.. :P

3, bara tre arbetspass kvar!...sen är de semester nio dagar som gäller, gissa om ja längtar, ska bli hur skönt som helst.. men vet inte riktigt va ja förväntar mig heller, iome att ja inte riktigt vet va ja gett mig in på.. men de blir säkert bra i slutändan, de som egentligen oroar mig mest (förutom pengarna..) är ju resan från flygplatsen till barcelona och sen och hitta varifrån båten avgår, men ja hoppas verkligen att de kommer bli lätt som en pannkaka..

Eller ja.. va man nu säger.. kl är så mycket så ja inte vet va ja heter, de blåste som bara den påväg hem, så de var allmänt uttröttande och köra..

Jobba på hallen imorn, hockey för hela slanten, men förhoppningsvis blir de toklugnt, så ja kan ta och använda tiden lite till hernn och hans son som ska på hockey :) Sen ska ja på måndag fortsätta i min lägenhet, som ja numer har döpt om till bombnedslag tror ja.. saker överallt.. och för och vara lite pedant på vissa saker, är de allmänt rörigt och jobbigt att vara där.. suck.. nu har ja tagit ner allt förutom en lampa från väggarna, så nu känns de väldigt nära.. Fast, ja har ju inte sagt upp lägenheten än heller, så ingen brådska.. de kan ta en vecka och de kan ta flera månader.. tippar iofs på de förstnämnda men man vet aldrig hur de blir.. :P får väl se hur semestern går, han kanske inte vill bo me mig längre när vi kommer hem.. vi får se helt enkelt, lugnt och sansat..

Var en himla lugn och stillsam dag idag på jobbet iaf... och av någon anledning vill folk ge mig massa pengar nu förtiden, som personlig dricks, visst ja tackar inte nej till pengar, men de känns helmysko när folk vill ge en hundra spänn bara för att.. men tackar och tar emot, de är ju till mina fickpengar de hela går till just nu, så allt är välkommet.. :)

Jaha, idag fyller E 26 år oxå, grattis till dig!! Hoppas att ni hade en trevlig kväll ikväll.. hmm eller igår.. hur blir de där nu då..

Nej nu ser ja att kl springer iväg, dags och sova, för känner ja min karl rätt, så väcker han mmig tidigt imorn för att han vill ha sällskap :)

Mia.

Lite stressad. ?!

Ja kan inte säga att ja egentligen är stressad, men ja vet att ja snart kommer bli de... Suck.. de är en allmän röra i mitt liv just nu känns de som, haha, får väl skylla mig själv egentligen.. :P Håller på och packar ner mina saker.. och sorterar va som sakvara kvar och inte, vi har ju dubbelt av allt.. men ja vill ju inte kasta brödrost och mackjärn med mera.. de kan ju komma till användning.. ja vet inte riktigt hur ja ska gör ame sakerna helt enkelt.. :P mitt i allt så har ja ju fixat till de lite bättre med jobb iaf.. och ja försöker förbrilt och fixa plats i huset så ja får plats oxå, men inte lätt när man gör de själv när han inte är hemma, då man inte vet va man får kasta och inte kasta.. vilket försvårar platssituationen lite.. :P men men de löser sig alltid.. ja har ju börjat iaf, och fått mycket god hjälp av U i veckan! :) thank you! Sen kommer resan oxå.. Ja vet fortfarande inte hur man får upp resväskan, ja tror ja kommer bli galen och stressa upp mig, men de löser sig alltid, jag har inte riktigt fattat att vi åker snart och har inte börjat sett över va ja ska ha med mig, behöver även ta en tur till blge och inhandla lite stay-up till klänningarna och sånt.. suck.. ja skulle behöva lite strumpbyxor och lite annat oxå, och allmänt bara behöva åka till blge en sväng :)

Men kommer iaf stressa upp mig lite över de här på torsdag när ja står där och inser att vi åker om några timmar bara... suck.. och måste fixa de där me platssituationen oxå, annars kommer de aldrig gå.. men de ska gå, måste bara.. ni vet.. dessa måsten.. suck.. men ja löser de, får ta lite hjälp av min älskade man om han orkar någon dag..

Och sen skulle tvättstugan behöva bli klar så ja kan börja tvätta hemma igen.. och inte i lägenheten.. så ja.. nå mer problem än så tror ja inte att ja har faktikst.. :)

Nej, packa ihop lite grejer och se över fickpengarna så får se hur mycket som fattas.. så ska ja bege mig till jobbet sen.. :P

Ha en trevlig kväll, och önska mig massa dricks :)

Mia.

YES!

Jag gjorde det! Jag tog tag i mig själv och sa som jag ville!! :D Berättade för chefen idag, att ja vill ha omväxling i min arbetsvardag, annars kommer de inte sluta nå bra, så vi ska se över vilka dagar de händer nått på arenan så ska ja få jobba där när ja känner fört efter semestern! JIPPIE! De går framåt.. :)

Ja, var bara de ja ville skriva, nu måste ja gå o sova om ja ska komma upp imorn, börjar nämligen elva..

Sov gott

Mia.

Flyttning, och resa..

Thank you, thank you! tack så hemskt mycket för all hjälp som du gett mig de senaste två dagarna!! Guld värt, får ta och bjuda på någon god middag sen eller nått annat.. :) Om inte du hjälpt mig så hade ja aldrig kommit såhär långt me varken mina saker eller sätäda upp i huset, tack U! hoppas att de inte tröttaade ut dig allt för mycket! Och som vanligt så är de alltid lika roligt att umgås med dig, de pratas massor, men du måste ta o reda ut de där missförståndet, få se var de har gått snett nånstans, får prata me din man! :) Hoppas att du fick sova nått iaf.. och kan tala om att de fortfarande luktar himla gott på toaletten haha.. :)

Ja ja vet att ja inte skulle flytta förns vi kom hem igen, och ja har ju faktiskt inte flyttat allt heller, bara endel av sakerna, så när ja väl ska flytta sen så kommer de gå rätt fort.. Nu kanske ja kan få plats me mitt porslin och andra saker i köket oxå, och sen känner ja mig ju mer som hemma nu när ja har tagit hit en hel del saker som är mina.. och min garderob!! den är att dö för! så stor och får plats me massa saker, och spegel och lampa, rena lyxen, i lägenheten fanns de inte en plats över för mer kläder, men här finns de hur mycket som helst!! :D Hur skönt som helst ju..

Just nu funderar ja på om ja ska ägna tre timmar till att måla klart taket, eller om ja ska städa upp lite i en skrubb och på sonens säng som såsmåningom ska bort... men börjar ja ta tag i  målandet igen, är ja inte klar förns fyra.. så kanske ska ta de på fredag ist.. eller nästa vecka.. apropå nästa vecka så åker vi då, torsdag natt!! och herrn ska få visa mig hur ja kommer in i resväskan, ja vet de var mer komplicerat än man kan tro.. så att ja kan börja lägga i lite saker.. typ bikini, och sånt som är välbehövligt.. och där är de ju runt tjugo grader så inte helt kallt..

Hoppas att tvättstugan är klar tills vi åker iaf, så att vi kan tvätta när vi kommer hem, så att de kan vara klart och vi kan ta tag i nästa sak.. de finns alltid saker och göra i ett hus..

Nej, nu ska ja ta och göra nånting.. målningen får nog vänta tror ja..

Mia.

flytta och bakfoten..

Tittar på "I ditt ansikte", killen ligger och sover brevid mig helt slut, efter dagen.. :) men går man upp så tidigt så skulle ja oxå vara de..

Imorn ska ja försöka komma upp i tid.. måste.. vill hinna klart så mkt som möjligt.. även om ja vet att vi inte skulle flytta ihop än, så blir de nog lite så ändå, för nu fick ja ett himla sug till och flytta allt :) så lika bra och fortsätta lite, stora frågan är ju hur ja ska få plats med allt, men och andra sidan de gick ju över förväntan idag så.. ja har fixat och donat, tror de kommer bli toppen tillslut! :) trivs ju himla bra här, mycket och fixa, men då har ja ju å andra sidan nått och göra.. :)

Skulle nog kunna skriva hur mkt som helst idag, men ja kommer ju inte på nått.. längtar lite tills ja kan bjuda hem folk på fika eller middag, de skulle kännas ännu bättre.. de längtar ja till..

Jaha, råkade fråga en grej idag som ja fick reda på, och de visa dig att de inte stämde, vilket ja antar att ja satt mig mitt i en stor soppa nu.. men men, ja får förklara mig me att de måste blivit ett missförstånd nånstans... Jaja, ja löser de imorn, hoppas ja, om ja inte rört till de för mycket, isof så ber ja om ursäkt redan nu.. :P

Skulle gärna vilja ut och plocka lite svamp imorn, men tror inte ja hinner, och äger inte nå gummistövlar... så de blir ett litet problem..

Nej, nu blir de nog lite tv, och sen sova, upp imorn! :)

Glömde skriva att antalet besökare har ökat, vilket ja tycker är himla kul! :) tack för att ni följer min underliga lilla värld.. önska ja kunde skriva lite mer om vissa saker ibland bara..

Mia.

Packar..

Har börjat packa ihop mina saker nu, gjort plats i garderoben här, och wow, hur mycket plats som helst ju!! :D nice, har ja saknat, och ännu bättre, finns två garderober till så ja kan handla massor me kläder till!! :)

Var som sagt i min lägenhet och plockade ihop min garderob och lite i badrummet, shit ja slängde massor me saker.. suck.. och massa läppglans.. ännu mer suck, men men de behövdes göras en rensning oxå.. U var där och höll mig sällskap, så kul och se henne igen, hoppas verkligen att hon orkar imorn oxå, :D men de var trevligt och hade inte hon vaart me hade de inte kastas så mycket, vilket var nice :) Om ja har pengar kvar, så kanske ja kan bjuda på lunch som tack för hjälpen idag! :) vi får se hur de blir, ja hoppas verkligen att min kl ringer imorn bitti så ja hinner så mycket som möjligt...

Måste skriva igen att de var himla kul o se dig idag U :) så längesen, glömt bort hur trevligt de är och umgås med dig..

Nej, nu måste ja fortsätta och fixa lite innan killen min kommer hem från innebandyn så vi kan göra milkshake :)

Mia.
 

Hatar..

Nu vet ja att kl är jättemycket och sängdags för längesen, men ja måste bara skriva av mig...

Jag fullkomligt HATAR mitt jobb! Ja är så less på de så ni anar inte, och mår fruktsvärt dåligt av att behöva gå dit varje kväll.. Jag önskar att ja hade massa pengar så ja slapp gå dit och bara göra nått helt annat.. men under tiden så måste ja ju.. och de gjorde ju defenitivt inte saken bättre igår, nmär en kille blir misshandlad på toaletten.. suck, de får mig bara att känna ångest, och oro över att gå till jobbet, som tur är ja ledig i tre dagar nu.. så kanske kan komma på hur ja ska lägga fram för cheden att ja vill hellre vara på arenan när de händer arangemang där.. ja kan ju inte bara säga upp mig och hoppas på att allt ska lösa dig, men ja önska verkligen att de var så!

Hatar!

Tack U, för kommentaren, de värmer, måste verkligen ta o ses snart!!

Mia.

Gråter..

Idag är en jättekonstig dag.. var till läkaren idag och de gick ju sådär, han sa bara att ja skulle ta en alvedon så skulle ja se att allt blev bättre.. jo men visst.. Sen bara rinner tårarna.. de tar inte slut, vet inte riktigt varför ja gråter, men ja gråter iaf.. ingen som helst lust och gå till jobbet heller.. har sån lust och säga upp mig på engång.. Vill inte mer nu.. Herrn har åkt på hockey i huddinge så han är inte heller hemma, allt är bara fel idag..

Ja säger upp mig från mitt liv ett litet tag tror ja.. ja orkar inte me de just nu, och så kan vi väl alla låtsas som att ja är sjuk.. eller..

Mia.

Tack.. :)

Tack alla! för uppvaktning, presenter, och sms, inlägg här o på facebook.. :) känns bra att de är så många som lägger inlägg och som skickar sms och allt, själv har ja typ glömt bort vad allt va de heter me födelsedagar på mina vänner och allt sånt, vet inte varför, men har väl inte riktigt orkat engagera mig i mitt liv på sistone tror ja.. :P Tack iaf :)

Sitter och slötittar på S.O.S Gute, men ja vet inte om ja tycker att de är så intressant.. Herrn ligger brevid mig och sover, han är så söt :) har sovit ett tag nu, måste vart en timme iaf.. men ja förstår att han är trött me hockeyn igår, upp tidigt och alllt sånt.. skulle ja oxå vara.. fast ja är ju trött ja me, de tar på krafterna och jobba sent, och sen upp dagen efter jobba, och tvätta och plocka och dona, tycker de är lika ansträngade de och fixa hela tiden, typ dygnet runt känns de ibland.. önskar ja bara kunde släppa allt ibland oxå, men de kommer ju inte inträffa..

Annars så är de bara 16 dagar kvar nu tills vi åker, ska bli så skönt!

Ska till läkaren imorn och kolla över disken och isiaschen eller hur de nu stavas.. de dumma är att just nu är de relativt bra. suck.. De vore ju bra om de vore lika som förra veckan imorn.. :P

Väntar på att kl ska bli tio nu så ja kan se hjärnstopp.. öhh..va heter programmet nu då.. ja just, criminal minds, mycket bra program :)

Nej, nu har ja nog inge mer och tillägga.. imorn tror ja att ja ska ta och fixa min garderob här, så att ja kan lägga in kläder :) och sen flytta lite succesivt om ja orkar och hinner, antar att kl kommer springa iväg imonr..

Btw, ingen som har ett nytt jobb åt mig???????????

Mia.


uppe me tuppen..

Jaha, sitter i soffan och funderar hur ja ska lägga upp min dag idag.. om ni undrar så gick ja upp med herrn, och sen kunde inte ja somna mer... så nu dricker ja en underbar kopp the, champagne och grädde och har ätit frukost med mina underbara två.. :) Ja är störtförälskad idag och hela dagen känns som en jättebra dag! :) men va vet ja de kan ju ändras..

Måla tak eller åka till leksand.. hmm... Jag har sån lust och flytta nu, tycker att de kanske är dags, även om ja inte vill säga upp lägenheten så känner ja mig redo och flytta nu.. de du.. trodde ja inte skulle komma dit än, men jo..

Ikväll så ska vi till danskarna och äta middag, ska bli trevligt :) Skönt och göra något :)

Jaha imorn är de the big day.. suck.. men de känns bra tror ja.. ett steg närmare 30, men de får väl funka antar ja.. Om inte annat så har ja ju inte så mycket annat val...

För övrigt så har ja mycket och tänka på just nu känns de som, och vill verkligen verkligen byta jobb, känns som om ja inte orkar en dag till, de tar verkligen på krafterna och känna så, men inte så mycket ja kan göra åt heller...

Svärmor ville ge mig en healing idag inför läkarbesöket på fredag, får se hur ja gör.. :) men nu känns de som om ja ska dricka upp min kopp the och göra nån nytta.. tak.. suck.. känns inte som ja har nån motivation, men men.. ja kanske ska börja få se hur ja känner sen.. om ja tar listerna först så är ja klar me de och sen fortsätta me resten..hmm..

Ha en bra dag nu!

Mia.

Trevlig helg :)

Vilken helg.. :) had ehur trevligt som helst, den var perfekt helt enkelt.. På lördagen så gjorde ja inte mycket, tog de mest lugnt och tog hand om mig själv, vilket inte var igår, ja målade naglarna för första gången på ja vet inte när faktiskt.. Sen fixade ja till kvällen, och inväntade mitt besök, fick födelsepresent av M, vilket var jättesnällt, ja ville bara träffa mina tjejer, synd att U inte var me, ja tror hon skulle haft trevligt, men de kommer väl fler gånger då ja snart hoppas på o få ett annat jobb.. :) men hoppas kan man ju alltid göra iaf.. och hon kan säkert vara me en annan gång.. :) Vi var iaf sex tjejer, plus mig, vilket var nice.. bara tjejkackel.. :) Vi gick ut och där mötte ja upp min prins! :) Han visste ju inte om han skulle ut, men de var trevligt att han kom iaf! :) och de var längesen vi hade så kul ute.. :) T fick för sig och bjuda på shots, vilket inte var så lyckad men de är ju tanken som räknas.. :) Sen vakna vi på söndagen och var lagom bakis, hem till herrn och börja med mat och tårta, sen kom släkten, vilket var trevligt, de var här hela dagen och ja fick paket ( älskar paket ) och vi åt god mat, var ner på lagret en sväng och sen hem och fika, en heldag :) ja lyckades med hjälp av svärmor och de tråkiga var att inse att ja nu officiellt har blivit vuxen.. Med tanke på att man bjuder hem folk, och fixar och har sig.. dags för egna barn snart.. ? Nej, de skulle vara trevligt, men inte än :) Jag har ju dessutom herrns son så ett tag till klarar ja mig.. :)

Nej, nu ska ja nog ta och dricka en kopp the, då de hänt så mycket här hemma under tiden ja skrivit, att ja inte kommer ihåg va ja skulle skriva..

Men tack alla för en trevlig helg!

Mia.


Laddad.. :P

Så var de äntligen lördag!! Som ja längtat, har vela börja hela dagen och ser framemot kvällen hur mkt som helst.. :) och ja kommer ha kul vilket fall som helst, även om ingen annan har de :) haha... Känns som om man firar lite iaf att man fyller snart, att man förhoppningsvis kommer få ett nytt jobb snart.. och att hösten kommer bli kanon! :)

Lite nervös är ja inför kvällen ändå, så de inte blir som sist, men de hoppas ja inte.. Jag hoppas verkligen att karln följer med, men man vet aldrig, de visar sig helt enkelt.. :) och ja hoppas på en toppenkväll..

Håller på o få i mig lite mat, medans ja gör dehär, och undertiden ja funderar va ja ska ha på mig idag egentligen.. suck.. dessa klädval.. Vill verkligen ha kjolen ja köpte sist, men samtidigt vill ja ha knästrumpor och byxor.. de största provblemet mia har just nu är ju kläder uppetill.. suck..

Hämta mat från chefen idag, lunch sen i veckan, paneng gai eller nått i den stilen, gott iaf.. så man är säker på att man får i sig nån mat, sen blir de o dricka en liter vatten... sen så.. :) känner mig lite stressad faktiskt.. men ja hinner, ja har ju trots allt redan duschat så.. de är väl de som brukar ta tid.. :P

Nej, längtar massor efter min karl, har nått jättebehov av honom just nu..

Nej, äta sen göra iordning allt.. önska mig en trevlig kväll!

Mia.

Ser framemot lördag :)

Dricker the nu, har precis ätit frukost.. är trött idag, har så ont i ryggen, så man sover så dåligt, har bara två voltaren kvar oxå, vet inte hur de ska räcka till fredag nästa vecka när ja ska till doktorn.. men men idag är ändå, än så länge rätt bra och de funkar just nu.. får se sen då.. :P

Fick sms i förrgår om att N ville ha mmitt CV. :) yes :) så har skickat de så får vi se sen om man kanske kan byta jobb nångång, i onsdags var ja så nära o säga till chefen att ja kommer inte på fredagkväll, så roligt gäster hade ja.. suck... men bara 21 dagar kvar nu!!! :) Ska bli så skönt me semester, hoppas att allt funkar som de ska och allt går bra..

Ja, du har rätt, ja var uppe vid den tiden och målade tak.. :) gick upp me herrn så var uppe vi fem.. :P och R klart du får komma på kaffe sen och se hur de blev, jag har ju bakat lite nu oxå, så om inte mina kakmonster äter upp allt, så finns de dopp till kaffe.. :)

Mamma o pappa kommer hit på söndag, och mina bröder, en har tjejen med sig, mina mostrar kommer oxå, så de blir fullt hus här :) Så ja sak väl alldeles snart ta tag i min dag och städa.. suck, ingen lust, men ja måste verkligen, de ligger kex på golvet sen igår, och dammråttorna, ja de springer nog runt för fullt här.. haha.. men men, ska dricka mitt the först, ta de lite lungt, bestämma mig för vart ja ska börja..

Ser så sjukt mycket fram till imorn! ni anar inte va  min party, vintarm är sugen.. hoppas de blir trevligt, ser framemot aktiviteterna på dagen oxå, var itne igår man skötte om sig själv, ska bli så himla nice! Sen tjejkväll fast ändå inte, ja hoppas verkligen att herrn är på humör och vill följa oxå, iaf vara me en stund, de skulle kännas hur bra som helst om han ville och orka, men vi får väl se hur han gör.. Vill iaf att du ska vara med darling! :) Men du gör ju naturligtvis som du vill :)

Ja har inte bestämt va ja ska ha för kläder heller, vilket gör mig lite nervös, för ja vet hur lång tid de tar och välja kläder, men ja har i stort sett nederdelen klar, är bara uppetill kvar, men antar att de blir skjorta, är enklast så, lite tråkigt me tanke på att ja brukar ha de, men samtidigt känns bäst så, ska titta om ja möjljigtvis har nått linne annars.. vi får se helt enkelt.. :P de blir säkert bra tillslut iaf :) och om inte annat så en svart skjorta funkar alltid! :)

Nej, nu ska ja nog ta o sätta lite fart, så ja hinner me hela dagen, måste handla lite åt imorn oxå, och ta ut lite pengar.. mycke nu.. :)

Mia.

ps, 21 dagar kvar!!

Ont och trött...

Haha.. inte är ja uppe kl tre o målar.. då kom ja ju hem från jobbet.. :) men dock tidigare på dagen, då ja gick upp me herrn och åt frukost.. ska nog göra samma sak imorn bitti om ja orkar.. iome att ja ska klippa mig vi halv tio tiden...

Jaha, annars så knattar de väl på.. lite ont bvara.. fick ett ganska konstaterat isiasch, äh vet inte hur de stavas, och antagligen diskbråck.. hur kul är de.. inte ens fyllt 26, närmare trettio, och isiasch och diskbråck, de var ju schysst tänkt av han däruppe.. hmm.. Ska ringa doktorn imorn iaf och se om ja kan få knapra lite piller, haha.. eller bara se va de säger, skulle ju sitta skönt faktiskt och vara hemma ett tag, låter ju tragiskt och säga de, men jobbet är ja ju inte så imponerad av direkt..

Idag har ja umgåts me min karl hela dagen.. Han håller på nere i tvättstugan och fixar badrummet, de kommer bli så fint, han är så duktig! Och ja kör takmålning, och väggmålning, har dock lite svacka nu, men lär ju göra så mycket ja kan tills mamma och pappa kommer upp för som de ser ut nu i vardagsrumstaket är de sådär.. ska även försöka hinna baka och städa och greja tills de kommer... vilket känns som om tiden inte räckte till och hela veckan redan har gått.. suck.. redan stressad, och ännu värre är att ja inte har nån aning om va ja ska ha på mig på lördag.. Men de löser sig..

Någon som lust och skänka mig lite extra pengar just nu? Skulle behöva bara någon tusenlapp till så att de räcker till allt ja vill.. :)

Karln sitter och tittar på NHL just nu, säkert jättebra hockey..

Jaja, dags och sova, så man orkar me nått imorn :)

Mia.

måla måla..

Har fortsatt och målat.. dock blev de inte så bra resultat än.. ja hoppas de blir bättre :) ska köpa samma färg som till köket så kanske, vi hoppas!

Nej nu ska ja gå upp och krypa ner hos älsklingen!

Mia.

Målar..

Just nu målar ja för fullt.. ska köra listerna i sovrummet.. men vill måla större saker, mera.. men har ingen färg just nu, tänkte att ja skulle måla om lite mer.. men men vi får se då om ja kanske kan åka in o köpa färg.. Herrn bara suckar åt mig.. nu ska ja ordna till kladdet ja stöka till me sist.. :P :)

Mia.

29 dagar kvar..

Jaha, trodde att ja skulle jobba lunch idag, men min "kära" chef har bestämt att ja har sagt ja till och jobba kväll idag ist för lunch, vilket jag inte har ett minne av alls.. ja tror faktiskt han ljuger.. ja hade ju faktiskt planer idag.. :P så nu sitter jag i min lägenhet i pyjamasbyxor och myser för mig själv framför datorn och väntar tills ja ska börja, de blir ju iofs ett kort pass idag, men känns surt, hade ju sett fram emot fringe på tvn idag, men de missar ja, hade sett framemot mys med karln, men de missar ja oxå.. :( men han sa att han var så trött och skulle somna samtidigt som sonen, så ja antar att de inte hade blivit så mycket mys för den delen.. men känns ju surt iome att ja ska jobba imorn kväll och lördag, så de blir inge mys i soffan förns söndag.. :(

Var till Å idag och beställde klipptid, allra helst färgning, har inte gjort något åt håret sen midsommarveckan, och räknar man lite snabbt, så var de sjukt längesen, och nått som behövs åtgärdas snabbt.. :) speciellt om man vill känna sig lite höstfräsch, och att man fyller snart och man ska ut snart.. och allra helst att vi ska åka på semester, då vill man ju vara som snyggast.. :) har ju dock som vanligt beslutsångest, om man ska fortsätta spara, eller om de ska bli kort igen.. kanske kortare än sist.. hum.. tål att fundera på.. vill egentligen ha lika kort som M, men tveksamt om man passar i de.. suck.. jaja Å får bestämma helt enkelt, de kvittar egentligen iome att de växer ut igen..

Bara 29 dagar kvar till semester.. en gäst igår kom fram och sa vet du att du bara har 30 dagar kvar till semester nu :) haha, han hade stenkoll på de.. hmm.. skrämmande kanske att han har full koll :).. antar att han lagt de på minne bara.. annars har ja fått mig en stalker.. haha

Jaha, målat tak i köket hos karln, blev bra tycker jag, en klar förbättring.. :) blev som ett nytt kök så de var lite kul :) och kul och kunna säga att jag faktiskt har kunnat hjälpt till med något, och att jag lyckats med nått sånt oxå.. :)

Jaha, E ringde nyss, lite planer inför nästa lördag dag, känns kul att man kan göra nått hela dagen, sen ser ja tokfram emot och träffa mina vänner ju, var inte igår.. :) först var de väl tänkt som en tjejkväll, men nu äh, de visar sig, som karln sa de är en vecka kvar dit ju.. :) saknar dina kommentarer btw, för ja vet att du brukar läsa fortfarande :)..

Ingen som har ett jobb och ge mig mellan sju till fyra?? verkligen ingen? ja har ingen om helst lust och jobba kvällar längra, tror de är därför att ja känner att ja vill vara ledig så mycket, visserligen så får man inte ihop så mycket pengar, men o andra sidan känns de just nu som om de faktiskt är värt och vara lite fattig..!?!..

Jaha, har beställt Euro till resan idag, med krav på inge större sedlar än 50Euro sedlar, har dessutom skrivit ut biljetterna till flyget, bokningarna till hostlen så känns som om allt är ordnat inför resan, bara packningen kvar :S och att åka iväg.. :P ska bli himla spännande iaf.. fixade så att herrn stod me på uthämtningspappren av Euron så att han kan hämta om de är så att ja känner att de blir för mycket.. Vilket känns som en trygghet.. :)

Nejhej, ska man fixa iordning sig för de här jobbet som ja inte alls har nån lust me.. suck.. Ja som ville sitta hemma i soffan och mysa ju..

Mia.


RSS 2.0