Snart är de semester!

Sitter och äter frukost nu, måste ju vara bästa målet på dagen :) Leverpastejsmackor med tomat och en kopp teh champagne och fläder, mums.

Ja har funderingar över hur ja ska lägga upp min dag idag.. Ja har kollat upp va de kostar på skavsta flygplats och ha bilen där, dyrt.. eller ja de beror ju på va man jämför me, men ja tyckte att de lät dyrt.. och sen ska ja till banken och hämta euro,  vilket ja helst hade sett att herrn skulle göra, men men... Så de måste ja ta tag i... Och sen ska ja nu kolla upp var man kan lämna saker som man inte vill ha, och kanske kan få en slant för de.. Porslin med mera, sen funderar ja på om ja ska ringa och säga upp lägenheten, andas.. men ja vet inte riktigt än hur ja ska göra.. isof vore de bästa om ja kunde vara ute till 1 dec, men vet inte om de är möjligt.. kanske ska ringa och höra med dem, sen  vet ja inte om ja hinner vara ute tills dess heller.. hmm... Månaden är ju inte slut än heller så vi får se hur mycket ja hinner i veckan..

Ska träffa E idag och fika lite, måste köpa den där presenten oxå, vilket vi kom fram till att den skulle ju vara lite biilligare, så ja ska bara lyckas hitta en i den prisklassen ;P :) Får se om U orkar ses idag oxå isof sak vi ses en sväng :) ja säger bara tur att ja redan är uppe nu, så ja hinner nått iaf... Kanske börja packa lite.. Eller ta tag i de där taket, de vore ju så skönt om de kunde bli klart.. en gång kvar så..

Bara tre dagar kvar nu!! Sen så kommer den efterlängtade semestern! Ska bli så skönt, ja börjar bli lite nervös, men de är bara för de känns som ja ska på en första dejt :) Ja ja vet ja är fånig, men vaddå.. :) De ska bli så himla skönt och komma iväg och bara ta hand om varandra, vårda förhållandet och bara va.. :) Skönt skönt..

Ser en reklam för bindor me kamomilldoft, varför skulle man vilja att de ska lukta kamomill?? Ja ja har ingen aning..

Funderar på om ja ska åka till färghandeln idag oxå och köpa lite färg till vardagsrummet, men vi får se, ja behöver verkligen pengarna..

Nej nu ska ja sluta och dricka upp mitt the, och ta tag i den här dagen.. :P

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0