Mat..

Nästa vecka ska ja till frisören, den bästa, som jag längtar och få lite liv i håret igen och lite frisyr.. Äntligen och ja ska lägga färg och klippa och rubbet, så värt varenda krona!! :) och ja räkna ut mina timmar i februari och kom fram till att ja kommer få en lika bra lön nästa månad, tack för de!! kanske kan inhandlas en ny plattång då! :)

Nu har ja iaf konstatera att resultatet på kakan blev bra, tror ja.. får väl se imorn när jobbet ska smaka.. iihh.. :) Och nu blir de prova nytt recept på Carbonara, fast ja ändrar lite ingredienser tror ja.. så vi får se.. :)

Nej.. Mat magen är hungrig som bara den, och de blir ju efterätt, Kärleksmums.. Kanske ja till och me ska unna mig ett avsnitt av Fringe vi får se..

Fick ett sånt sug efter michael jacksons Beat it..

Mia.

Kärleksmums.. inte som mammas dock..

Tänk att de ska vara så himla enkelt och fastna vi den här burken.. helt otroligt.. Just nu väldigt trött, lite sömn senaste veckan och känner mig lite seg, men våga vägra sova middag idag.. Så ja baka lite ist.. resultatet är inte klart än då ja väntar på att de ska svalna men ja de blir väl som vanligt närja ska baka.. katastrof.. men hoppas fortfarande såklart..

Man får baka i långkalsonger va?

Borde hänga tvätten oxå så kläderna är torra till imorn då de åter står jobb på schema, just nu är ja väldigt glad över att ja jobbar många dagar då ja slipper öppna den där boxen me känslor och känna efter..

Tänk att de ska vara så svårt ibland och tänka över saker och ting.. suck.. hjärnan slår tilt tilt tror ja.. Och på toppen av de så är de jättemycket nytt på jobbet som ja lära in mig så de blir lite lätt rörigt.. de är lite mycket just nu, men inget som ja inte överlever och inget som ja inte tar mig igenom för hur ja än vrider och vänder de så är ja fortfarande helt övertygad om att 2010 kommer bli ett superbra år.. Tro de eller ej..

Allt handlar väl egentligen om positiv inställning och ja håller på och letar lite dag för dag efter den och sakta men säkert så dyker de ibland oväntade positiva tankar i mitt huvud som ja är glad för.. just nu får man vara väldigt glad över minsta lilla som får en och tänka någelunda positivt..

Tillbaka till köket och ta hand om disken, kanske fixa till kakan och ev. fundera ut om ja verkligen behöver äta middag idag eller inte, och de tror ja att ja behöver..

Mia.

Får man stänga av allt en sväng?

Idag..

Chefen: Skönt var ju att Sverige vann igår :)

Jag: Vaddå tog vi Guld?

Chefen: Men OS håller ju på en vecka till.. så nej..

Jag: Jaha, men de kan väl var slut på hockeyn fast OS fortsätter...

(Ännu ett blondt ögonblick.. men ja är ju inte ett dugg intresserad så i min värld var de inte alls så konstigt... )
---

Idag har nästintill varit en riktigt dålig dag, tror att allt kommer ikapp nu och ja börjar inse vad de egentligen är som händer.. Vet inte riktigt hur min hjärna ställer sig till allt då jag har lagt alla känslor i en liten box och lagt på locket då ja inte orkar just nu, alls!.. Kan inte förstå att livet ska vara så förbaskat svårt ibland.. Varför kan man inte bara se hur man ska göra me hjälpa av något, varför måste man bestämma själv över allt...?

Är iaf väldigt väldigt sårad och ja vet inte alls hur de känns me allt då ja inte har riktigt hunnit känna efter då de går i 100 hela tiden, men ja antar att den dagen ja väl är ledig från allt så kommer ja inse lite mer.. Så borta men ändå så klart..

Samma och samma låt snurrar, Doesn´t mean Anything med Alicia Keys..

Men allt blir säkert bra, så fort ja får lite klarhet i saker och ting.. De är ett enda högvarv nu och ja önska ja kunde stänga av hjärnan lite oftare..

Ska ta reda på maten och dricka mig en kopp the, önskar mig lite mer sömn inatt och inte en massa funderingar..

Mia.

Hjärnspöken..

Men så dumt, ja har ju testat så att bilderna ska synas, och så blir de ingenting.. suck.. ja men ni får väl tänka själv hur de ska se ut då :) eller ja får klura ut hur ja ska göra helt enkelt.. Inte just nu.. ja vet kom och hälsa på mig så får ni se stolarna live.. :)

Skulle vilja skriva av mig en aning, men ja vet inte riktigt hur ja ska skriva utan att någon ska förstå alls..

De är så himla svårt när kroppen inte sammarbetar som man själv vill riktigt och de inte riktigt går ihop.. ja förstår ingenting just nu men ändå så är ja helt klar på allt som händer.. Ja försöker och förtränga saker för att ja känslomässigt inte alls orkar något mer, ja har kopplat bort känslorna som finns i min kropp lagt dem i en liten ask och lagt på locket och vill helst inte öppna alls.. men ja vet de funkar inte så för de kommer och komma och bita tillbaka..

När vet man att enough is enough? Hur vet man när man ska trycka på den där knappen och säga att tack de räcker nu? Ja mår inte bra av de här, tack ja vill inte ha något mer, när vet man de? Hur ska man någonsin veta va som är bäst egentligen? Och varför ska de vara så himla komplicerat och inveckalt? Är de inte bara meningen att allt ska vara okomplicerat enkelt och bara bra? Hur hittar man dit då? Hur kommer man tillbaka?

Ja har en ständig konflikt me mig själv just nu om i princip allt och de är jättejobbigt och inte komma överens me sig själv.. Ja tycker inte om och vara osams, och allra helst me mig själv.. Ja vill bara vän me mig själv hela tiden.. fast de är väl inte så konstigt, blir ju rätt jobbigt och umgås me mig själv annars.. :P Och om ja själv inte gillar och umgås me mig, vem ska då göra de? ... Livets stora frågor som vanligt.. varför hit och dit.. Önskar ja kunde skriva exakt allt här, men de funkar inte riktigt så.. lite privat lär man väl ha, men om de bara kunde vara 100 bra nästan jämt och inte 1 av 10..

Sitter och lyssnar på Alicia Keys, Doesn´t mean anything, 10 gången i rad, rätt högt så ja tror inte mina grannar gillar mig riktigt.. :) Så varför inte köra den 11e gången oxå.. 
 
Vill ha bort mina hjärnspöken.. Vill bli mig igen.. Mig själv..

Mia.


den här dagen kan bara bli bättre..

Frukost idag, har tagit en macka men mycket bra start på dagen.. :) åtminstone något som är en bra start på denna dag.. suck.. synd att ja inte vet än hur man vänder bilden men.. de får gå de här me :)



Ja de senaste 24 timmarna har varit ja minst sagt knepiga.. ja vet inte alls va som händer ändå helt fullt medveten om de.. men ja vet inte ja känner som om ja tappa mig själv en bit samtidigt som ja känner att ja börjar få lite koll på mig själv igen.. men ja har faktiskt inte den blekaste aning, vore jätteenkelt me lite hjälp här..

Tror ja fick gammal mjölk.. suck.. dagens ilandsproblem antar ja..

Jag har ett hjärta och en hjärna som inte riktigt vill sammarbeta.. inte alls och ja står i en väldigt stor konflikt me mig själv just nu.. gosh önskar ja kunde se lite in i framtiden så ja kunde veta hur ja skulle göra nu.. Kan inte någon bara säga exakt hur ja ska göra så vore de så himla mycket enklare.. bra ide..

Lyssnar lite på Kelly Clarksson just nu men snart knappar ja in på Timbaland och If we Ever Meet Again :)

Usch thet var alldeles för sött såhär på förmiddagen.. har ingenting och skriva egentligen och helt tom i huvudet känner ja.. Tror ja måste engagera mig i nått så ja kan skingra tankarna lite...

Mia.


ordlös..

Ja saknar ord.. ja saknar ord att skriva oxå.. Skulle kunna skriva så himla mycket.. men de tar stopp ja orkar inte längre helt enkelt..

Ska väl försöka mig på ett försök och sova då ja lär jobba imorn kl åtta.. vilket känns inte så himla bra just nu och ja.. ni kommer väl förstå..

Mia

Jaha fredag var de visst..

Gash första kvällen på länge som ja bara sitter ner och inte gör nått känns de som.. men egentligen väldigt tråkigt.. de är ja..

Försöker skicka bilderna på stolarna till min mail så ja kan lägga upp de här.. men vi får se då..

Känns skönt att fått ett "fast" schema fram till slutet av april, de betyder att man kan faktiskt planera lite.. inte för att ja har de minsta att planera in och helgerna som kommer så känns de som om de är fullt upp i vilket fall som helst :) De kommer bli jättebra, var en vän som sa till mig idag att om tre månader så kommer allt kännas bättre, ja ja hoppas att de är så.. att de inte är så rörigt och ja.. att allt bara känns bra, hela tiden och inte bara ibland..

Nuså kom bilderna så ska fixa de där, har fått önskemål om mer bilder, men va ska ja lägga upp då egentligen? :)

Innan färg..



Efter me färg, kan dock inte vända bilden rätt..



Ja tycker de blev jättebra, detta är dock bild efter bara målat en gång, men ja tycker resultatet blev jättebra :)

Nej ja hade inte nå vettigt och skriva just nu så ja gr och tar rätt på maten gör en kopp the och lite chips (varför köpta ja inte godis?) ser ett avsnitt Fringe, sen är de dags för sängen jobb imorn som gäller.. :)

Mia.

Positiv energi..

Jaha.. ja skulle nog titta på Fringe men de kom lite annat ivägen, och vet inte om ja tänker börja me de nu, då kommer ja väl inte kunna sova alls misstänker ja..

Har druckit the och ätit glass ist.. behöver äta upp glassen så ja får plats me mer i frysen vilken otur va :) De var nått ja skulle skriva men de kommer ja inte ihåg.. :P

Skulle skriva ett jobbigt ord i mobilen idag, men de fanns inte me som ordval på T9 så då blev de ännu jobbigare och skriva de, de är ett ord som ja inte alls gillar och ja gillar inte att de är så, men de var väl bäst just nu så då fick de bli så.. men ja önskar verkligen att allt var som förr.. men de blir ju tydligen inte alltid som man tänkt sig, men hur de än är så har ja bestämt mig för att 2010 ska bli ett bra år! de måste de, och de kan ju inte bli så mycket sämre än de som varit, eller? Jo men de måste de, börjar känna lite positiv energi så de känns jättebra, och jobbet går oxå bra, så de är bra :)

De som står högst på önskelistan just nu är VÅR! Ja vill inte ha mer snö nu, ja vill ha gräs och sol och vår helt enkelt! De behövs verkligen och de får ju verkligen en att må mycket bättre, så de ser vi framemot..

Hände en sak idag som fick mig att må jättedåligt av oro och ja hoppas verkligen att de blivit bättre nu! Usch stackare! Så jobbigt när man inte kan göra nått heller..

Usch igår hade ja verkligen en släng av ja vill ha barn nu! Då de var massa folk in me barn på affären, men ja vet att de inte riktigt funkar just nu och idag känner ja inte alls samma känsla, men de är konstigt de där, tror de är någon lite klocka som börjar ringa lite.. och har funderat mer och mer skulle verkligen vilja ha en katt, men de passar inte just nu heller och den skulle nog inte trivas här just nu.. Så de får bli ett senare projekt när de kommer till husfronten.. Detta "sen" är de inte roligt så säg..

Köpte idag äntligen en ny handkräm då ja har skrapat av den nya ur tuben typ, äntligen kan ja få lena händer igen de är så ont och ha torra händer, de är därför de är en jättebra anledning till att de ska bli vår igen! :)

Ja blir galen, letar efter en låt med en kille som har en hatt på sig i videon och hela rummet rör på sig.. vet inte vill bara lyssna på låten men kommer inte ihåg hur den går ens, då är de jättelätt och hitta på den verkligen.. snark.. Har letat i säkert en vecka efter jimmy janssons låt i melodifestivalen typ 2000 och idag kom ja på att de var The Poets med What different does it make? och nu till detta.. suck..

Jaja så småningom kommer ja fram till vilken artist de är.. annars får någon gärna lägga en kommentar om de är någon som kommer på artisten..

Nej funderar på nattmacka och toksova nu.. :) jobb imorn...

Imorn är en ny dag med nya möjligheter eller hur var de nu då :)

Mia.


snyggt snyggt snyggt :)

Ok, ja erkänner, jätteseg idag.. men de gör inget då ja är ledig hela dagen så nu sitter ja och äter en jättegod frukost, rostade mackor the youghurt och blodapelsin, mums säger ja bara :)Frukost är nog ett av de bästa målen på dagen ja förrutom lunch och middag då såklart :)

Sen ska ja hoppa i målarkläderna och göra en vända me färg igen på mina grymt snygga stolar! :) Ser att de är någon rinning här och där, men vaddå, de ska väl synas att de är hemmagjort? :) På söndag kommer antagligen mamma och pappa upp och då har de me sig en femte stol som ja kan ha i sovrummet och bordsskivan som enligt mamma var jättesnygg, så de kommer bli perfekt!! :) Välkomna att komma och titta sen! Sen är de bara en möbel till som fattas så är de någelunda klart.. eller ja köket då oxå då men de resterande, känns skönt att de bara tagit en månad ungefär :) Sist tog de tre år, och nu känner ja att de är perfekt helt enkelt :) ja efter alla smådetaljer då.. men sen så :)

Blir även och tvätta en vända idag, såg att tvättkorgen är full så dags igen.. undrar va en maskin kostar egentligen.. men de spelar ingen roll, de är de värt :)

Sitter i soffan och skulle lätt bara kunna sitta här hela dagen och njuta.. men ja har ju lite som ska göras, så de får bli en annan gång, och har ja tur så kan ja måla stolarna en gång till idag så de är klara imorn och bara sätta på tassar.. :) Kommer lägga upp ett resultat sen :) tror ja.. :)

Nej dags och börja..

Mia.

De kommer bli så sjukt snyggt! :D

Tittar på mina stolar, de är så himla fina, ja ja vet ja borde sova för länge sen... men som vanligt när man är ledig dagen efter springer tiden bara iväg.. Stolarna, ja resultatet kommer bli hur bra som helst och med bordet sen, ja kommer ha de snyggaste matbord med stolar ever! :D Så sjukt nöjd..

Ja vet inte om ja skrev de men j ahade tills igår totalt missat att OS börjat, totalt.. hur kan då nått sånt gå förbi mig? Ja är inte de minsta sportintresserad, enda sporten ja intresserar mig över är hur de går för Lillebror i innebandyn, och när ja kan kollar ja självklart en match, men de blir ju inte så ofta.. men de är de enda.. Och ja tackar för att ja inte behöver engagera mig i de, då de känns som att ja har massa annat för mig som inte ha rme sport och göra :)

Imorn ska ja se till att gå upp i tid, måla ett lager me färg på stolarna och sen så var de en Dam som ville fika om de fanns tid, och självklart så har ja tid för de, en gammal arb.kollega från arenan, så de ser vi fram emot :)

Men som vanligt när ja är ledig kommer ja väl sova bort halva dagen, men ja hoppas på och kunna gå upp vi halv tio.. Hoppas..

Nej ögonen blöder..

Fresten läste en väns blogg om problem, ja håller me dig tjejen, vilken tjej eller kille har inte problem? De har nog alla, annars lever man nog ganska mycket i förnekelse skulle ja tippa på, Saknar dig BTW!

Mia.

Målat :)

Nej grön curry ska inte vara starkare än röd, förutsatt att man inte har i alldeles för mycket curry som i mitt fall idag... host va starkt säger ja bara..

Har målat fyra stolar idag, vita de blir så fint, men den som sa att de är jobbigt att måla stolar har nog aldrig provat måla innertak.. bit av kaka.. de gick ju hur lätt som helst och min axel som redan mådde dåligt mår inte så farligt som ja tror men de blir värktabletter ikväll känner ja.. Axeln med muskler mår inte alls bra.. suck..

Ledig imorn och funderar på om ja ska se ett avnitt av Fringe ikväll :) om ja nu törs har fortfarande inte sett klart de andra..

Nej äta klart och så får vi se va kvällen bjuder på.. de blir bra.. :)

Mia.

Försöker..

Vet du ja vill bara lägga mig på golvet blunda och gråta.. gråta mängder, men de går inte.. tror att tårarna har tagit slut för en stund.. Ja har gråtit så fruktansvärt mycket de senaste månaderna så ja började undra hur många tårar man egentligen har, nu vet ja... när man har kommit till en viss punkt så är de lixom tomt.. Ja känner mig tom och ja gråter mängder av floder inombords ja bara önskar att allt kunde vara bra att allt kunde bara vara som förr..

Ja tycker verkligen att ja försöker göra allt, hela tiden men ibland känns de som om de inte räcker till..

Mia.


Hur svårt kan de vara..

Jaha den här dagen utveckla sig till alla hjärtans jävla skitdag.. vilken jävla dag..

Hur svårt kan de vara ibland? Ja bara undrar, varför måste de vara en massa motgångar exakt hela tiden? Ja kan inte förstå att de ska vara så svårt och bara vara bra för en enda stund.. Hur svårt kan de vara.. Fick bli lite linda bengtzing..

Ja var bara ärlig och de utveckla sig i något som inte var så bra, och inte nått ja ville.. Allt blev bara så fel så ja ja vet inte.. ja försökte bara att de skulle bli bra, att de ja..

Jävla skitdag helt enkelt.. Tänk att de alltid ska vara samma sak, kan de inte bara bli BRA!! Hur svårt kan de vara egentligen.. varför blir de hela tiden tvärtom? När vet man att enough is enough? Tycker att ja verkligen försöker satsa allt och försöker göra de enda rätta men ja kan ha fel helt enkelt, ja kanske är knepig tänker konstigt och gör fel hela tiden.. men säg de då.. bara berätta för mig hur ja ska göra!..

Nej linda bengtzing en sväng.. Jag ljuger så bra..

Mia.

Så mycket man vill..

Denna huvudvärk.. ständiga huvudvärk.. ja blir helt enkelt galen, de trycker alltid på samma ställe och nu har de gjort de i snart tre eller fyra månader, blir så less.. vet inte om de beror längre på att ja är stressad över situationen som mitt liv är eller om de faktiskt kan bero på att ja bör använda mina glasögon.. så ja får väl göra ett tapert försök till att sätta på mig de där oftare.. Men tror dock inte att problemet hänger där..

Idag blir de latdag, ska enbart tvätta möjligen en disk och kanske snabeldraken, men de är ovisst.. en arb.kollega skulle komma förbi och dricka en kopp kaffe senare om de passa så de är väl i stort sett hela dagen.. sen hoppas ja på mys ikväll.. vi får se helt enkelt..

Tog mig en rejäl sovmorgon då kl var strax efter elva när ja slog upp min blå.. Och solen skiner verkligen ute, men ja har faktiskt ingen lust att vara ute, ja tror de blir inne dag för min del, passar mig bra..

Har varit lite ful och sett Fringe avsnitten i förväg faktiskt och nästa program som går nu på torsdag var ja tvungen och stänga av sista tio minuterna, ja blev jätterädd helt enkelt och mådde dåligt, då programmet innehåller typ varulvar, och de som känner mig vet att de absolut inte är min grje, usch sen mådde ja så dåligt att ja fick lite ångest, har fortfarande inte sett de sista tio, skulle så gärna vilja se hur de sllutar, men ja är lessen de kommer inte hända.. De är inte meningen att man ska må dåligt när man ser något..

Igår så hyrde ja och två arb.kollegor film och åt pizza, de blev två typiska tjejfilmer, och varför inte passa på när man har chansen? Först ut var allt för min syster, jobbig film men den var bra.. Sen kom Dumpa honom.. Där kan ja säga att de hände egentligen inte mycket på hela filmen, men massa stjärnskådisar och hur killar respektive killar tänker var ju intressant och se, men filmen var helt ok och i som vanlig ordning så kom de faktiskt någon tår, tänka att de ska vara så himla jobbigt och se film ibland?

Pratade me söta fröken däruppe i Glada Huddik igår, som ja saknar den människan om ja fick välja så skulle hon flytta hit igen, men ja får inte välja.. tyvärr.. däremot så visst varför inte flytta dit en sväng.. hade varit toppen.. :) Men lär inte bli något me de heller så ja får nöja mig me och träffa henne då och då och önskar henne all lycka me nya bebisen och allt de andra me för den delen såklart..

Någon som sett mitt armband? Ja fick ju ett av pappa när ja var på Kreta och inget speciellt egentligen, men de är spårlöst borta och ja är rädd för att de fastnat i kassan på affären och att ja inte lär se de igen, men om någon hittar de vänligen ge de till mig igen, för ja saknar de känner mig så himla naken utan de.. och dessutom så klär de ju mig faktiskt himla bra :)

Imorn är de äntligen lön, och ja är så himla shoppingsugen, men ja vet att ja antagligen inte kommer få så mycket i lön så ja lugnar mina förväntningar och se va ja får först.. Men först ut på att inhandla listan är faktiskt färga håret och en klippning, en summa som ligger på totalt 8hundra, men e är de värt, för ja har verkligen världens bästa frisör och tack och lov har ja inte så långt hår än så då blir de inte så himla farligt.. så hoppas på att kunna fixa till håret, så man kan känna att man mår lite bättre över de iaf.. Som de är nu så är de en utväxt som heter duga och ja är så less på den färgen som kommer ut.. så nej tack ja vill fixa nu så hoppas kunna göra de :)

Ska även ta och inhandla lite färg till fyra stolar och fixa de så att bordet och stolarna kommer bli bra, och de kommer bli hur snyggt som helst när de är klart! :) Längtar, så får se när mina päron kan ta och komma upp igen.. :) De är så himla mycket man vill göra på engång och ja har ju inte världens största tålamod så ja vill ju att allt ska ske på engång, men ja vet en sak i taget.. Mamma sa att Rom inte byggdes på en dag, så ja får väl vackert vänta på allt i sin tur, och sen när ja har checkat allt som finns på listan, då finns säkert tusen nya mål ja lovar, för de är alltid nått man behöver eller vill ha..

Just nu siktar ja in mig på att få en fast tjänst, vet finns ingen just nu men när de väl blir en och om de blir en så vet ja va ja har för liten plan.. Skulle vilja ha mig ett hus..  Men de tar vi då och om de blir så såklart.. Ja har märkt att de inte alltid blir som man tänkt sig..

Nu ska ja slänga in en tvätt och göra mig en kopp the till och bara vara..

Mia.




bättre..

Idag är änsålänge en mycket bättre dag, aptrött men nu blir de ett avsnitt Fringe sen sova.. :)

Mia.

Lite lätt smått panikångestattack.. men de löser sig..

Konstant huvudvärk, ont i magen nervös och kallsvettas i princip så ofta de bara går, är de meningen att de ska vara så? Hur länge kan man gå så? Är de konstigt att man inte har aptit längre och att man alltid är trött, och när man väl tror att nu börjar de vända ja då blir de ännu värre.. va är de frågan om egentligen? Så oerhört jobbigt, men ja vet va de är ja håller på och utvecklar här, en lite lätt panikångestattack då ja känner att de blir tyngre och tyngre och andas.. Kryper i hela kroppen och de var som någon satte ett sugrör för munnen och lät mig andas genom de, plus att hjärtat rusar helt i otakt, och när man har ett litet hål mellan kamrarna så känns de inte riktigt ok.. Papperspåsen hjälper inte iaf kan ja säga sen erfarenhet innan, utan att tänka på "Happy Place" men just nu vet ja faktiskt inte riktigt var den platsen är tyvärr.. Men antar att de är bara fortsätta andas som gäller och tänka på något positivt.. de blir ju hmm enkelt just nu..

Tror att de är dags och försöka lugna nerverna lite och gå o försöka sova en sväng..

Ny dag imorn, ny dag nya möjligheter..

Mia.


..

Snälla skjut mig någon..

mår förjävligt helt enkelt..

Tror all mannagrynsgrötsätning kommer och spöar mig nu.. Mår seriöst som ett lass skit! Kallsvettas och mår apdåligt.. Kanske inte var sån bra idé att börja äta gröt till frukost så ofta.. Eller så är de nå helt annat som är galet, för bra mår ja inte iaf.. Usch.. Men lite tacos fick ja i mig, men ja känner att min mage protesterar lite.. den vill inte ha mat helt enkelt.. tror att allt de som händer börjar gå ut över kroppen nu, och den inser att ja faktiskt mår som ett lass skit, så de verkar ju inte mer än naturligt.. Stressfaktor helt enkelt.. De har ju märkts att ja inte sover så himla bra och är ständigt trött så ja menar varför inte matstrejka på engång oxå.. ? De vore ju faktiskt inte mer än helt förklarligt.. Satte på mig glasögonen för att må lite bättre och försöka bota den ständgia huvudvärken ja har..

Fy fan..

Skulle kunna vräka ur mig en hel del här.. men ja gör inte de, för de blir så fel..

Mia.

Trevlig lunch :)

Jaha, nån nytta har ja gjort idag och inte bara varit iaf..

Var och träffa en av världens bästa vänner som bjöd på lunch, intogs sushi, tycker fortfarande att de är lite konstigt att äta de där, men me lax så går de mycket bra och är faktiskt gott och pratade en hel del, hade bara en timme tillsammans innan hennes tåg skulle gå mot ludvika och hem till hennes föräldrar, men alltid lika trevligt och träffa henne, kackla massa och berätta om hennes tvådagarskryssning som hon åkt me en arb.kollega för företaget eller ja de var några som bjöd henne och hennes kollega på kryssning via hennes jobb.. ja ni fattar.. Så hon berätta om deras resa och finland och allt möjligt, pumpbolaget hade spelat och Özz Nujen hade varit ståuppare och ja de hade haft väldigt trevligt iaf :)

De snöar en hel del ute så de blir nog att sitta inne resten av dagen och inte göra nått.. Ska dricka en kopp the och äta lite god choklad :)

Känner mig bestämt lite mer positiv nu när ja har träffat henne och allt sånt.. så ja hoppas att de håller i sig resten av dagen, så less på att må dåligt, vill bara må bra igen.. 

Mia.

lite nere tror ja bestämt..

Usch ja vet inte va de är, men idag känner ja mig inte alls lika positiv som igår.. vet inte känner mig nog inte riktigt hundra tror ja.. sen skiner visserligen inte solen heller utan de är massa gråt och tråkigt.. Sen vet ja inte sov nog inte riktigt ordentligt tror ja, rätt smått orolig över en massa saker misstänker ja... så de säger väl sig själv, bara kännner att de här är en sånhär sova bort dag.. misslyckades även me gröten nu när ja gick upp så ja de ser ju ut och bli en lovande dag de här.. :)

Ja är helt göralös idag.. de är helt sant, men funderar på om man skulle ta sig dock me tom plånbok en vända till kupolen och se om de finns något man kan inhandla på måndag då lönen äntligen kommer in :) Men vi får se, de ja vet att ja ska göra idag är jätteroliga saker som slänga sopor och sätta i motorvärmaren, gud vilken hektisk dag ja har.. :P De är nu man önska man hade en katt..

Nej..

Mia.

Poison Prince..

Har nu kollat hela säsongen vänner, och varenda gång kommer tårarna.. så sorgligt att de faktiskt tar slut, bästa serien ever, lätt.. Önskar de fanns massa säsonger till, men de kanske var lika bra att de tog slut, men vill ha mer.. :P

Händer mycket på jobbet nu och de kommer bli bra tillslut, har fått ett nytt schema som innebär att ja kommer ha samma schema ungefär fram till sista april förhoppningsvis om allt går som de ska, och ja känner mig nervös då ja ska lära mig en massa nya saker, men samtidigt så hoppas ja att de blir bra och att de är en bra merit.. Så ja önskar mig själv lycka till och hoppas att allt funkar som de ska.. spännande me skräckblandad förtjusning, nu fick ja helt plötsligt ett nytt ansvar, och ja hoppas verkligen att de kommer gå bra.. men man är ju rädd för att göra massa fel, men samtidigt då lär man sig, men ja hoppas ju att allt kommer gå bra.. Känns någelunda stabilt då ja vet att de inte kommer vara så mycket mer förändringar för min del just nu.. hoppas.. kanske är lite me 110 timmar i månaden, men samtidigt man behöver inte jobba heltid heller och ja kommer absolut och klara mig.. skönt att man vet att man kommer få in timmar så de räcker och man inte behöver vara nervös över hur nästa månad kommer se ut..

Och för allt de här så köpte ja mig lite godis för att fira.. :) Har kommit på att statoil har ett väldigt bra lösviktsgodis utbud, sen att de kostar 99 kronor kilot är väl lite överpris, men och andra sidan så äter man ju inte jämt godis så de får funka.. Ska när ja får lön köpa mig den där goda men dyra chokladen marabou premium med passionsfrukt, den säger ja gilla om massor!

Har hittat mig en ny favoritlåt, amy macdonald Poison Prince.. mycket bra, youtuba och lyssna själv orkar inte leta på klippet.. eller kör spotify.. mycket bra säger ja bara! Annars är de I will survive som går för fulla muggar igen.. känner att den ger mig lite självkänsla tillbaka och lite mer mig tillbaka de kan ja behöva efter inte veta riktigt vem ja är längre, känns som ja tappat en bit av mig faktiskt.. försöker leta tillbaka den, och när de har varit väldigt nere och deprimerande på slutet och väldigt känsloladdad och jobbigt helt enkelt så känner ja att ja behöver hitta mitt alltför positiva jag igen.. men de sitter långt inne, men ja vet att de finns där.. nånstans.. :P

Fairytale of new york ännu en bra låt, från Ps I love you me Amy.. mycket bra.. :) men blir glad.. måste se den filmen snart igen :) imorn kanske då ja inte riktigt vet va ja ska göra.. Hur kan ja utsätta mig själv för att vara göralös en dag när ja är ledig? Jaja ännu ett mysterium, men ja kommer väl sova bort hela dagen misstänker ja..

Jaha, nu då, sova kanske?.. Ja hade ett helt utdrag att skriva men ja kommer inte på va de var just nu... hmm..

Kära fröken som fick barn går de väldgit bra för iaf och ja är så glad för hennes skull att de går bra och att hon fått ett till barn! Hoppas verkligen att ja hinner träffa henne och familjen när de kommer ner, hoppas hoppas och ja har ju fått schema nu så en träff borde de gå iaf.. :) hoppas hoppas..

De där me att många skaffar barn nu är nog babyboom tror ja, vet flera som håller på och ska ha barn hit och dit, och de har ju fått en annan och tänka efter rätt mycket, ja menar ja är inte helt jätteung längre men än är de inte läge alls, men man vill väl kanske inte vara 38 heller... de vore himla trevligt, men lite smådetaljer som saknas dock, först lär man må bra själv oxå, innan man ger sig in på sånt, och en stabil ekonomi kanske vore underlättande iaf.. och ja som sagt de är inte läge just nu, men känner att känslan börjar komma lite, men tror de har mycket me och göra att ja var där nu och hälsa på sötfröken :) Klart man får sig en funderare.. och de behöver man ibland.. De vore jättemysigt och allt sånt, men som sagt inte just nu.. känner mig för den delen inte som att ja fyller 28(!) i år heller.. tänk va tiden går fort, bara 12 och ett halvt år kvar till fyrtio.. hjälp.. :P men men de är långt dit, men tiden springer iväg rätt bra.. Snart är de ju jul igen, och ja har inte ens hunnit tänkt att de blir vår och sommar först.. däremot har ja planerat för en semester i höst i solen och värmen.. Bror hade tydligen kläckt iden om att vi skulle åka hela familjen igen, så vi får väl se va som händer, är ju som sagt ett bra tag dit, men tanken har börjat gro iaf och hur skönt vore de inte att komma iväg till värmen? :)

Nej ja tror att de verkligen är dags för en rejäl borstning av tänderna då godiset känns som de satt ett lager socker runt alla tänder, och sen köpte ja ju en riktigt nice tandborste nu sist, vilken tankborste! :) Om ja kommer ihåg nästa gång vilken de är så ska ja lätt köpa den igen.. men minne som man har så får vi väl se.. :)

Nej massa onödiga fakta igen men de bjuder ja på.. sov gott

Mia.


vänner..

Så fick man även denna dag och gå.. Mycket som händer på jobbet så de var skönt att faktiskt bara ta de lugnt och titta på vänner, självklart gråta en hel hysteriskt gäng me tårar, men de är ju för att ja tycker de är så bra, och är inne på sista säsongen som är bäst.. men var skönt de är och inte känna att man måste göra nått, speciellt inte när de inte finns nått att göra.. :P Så ska ta och fortsätta min måndag me att laga lite mat, fortsätta titta på vänner och äta upp de godis ja nyss inhandlat.. :)

Mia.

Skäller på mig själv en sväng..

Sitter lagom trött och lyssnar på I will survive, haft kortdag idag, precis som mina måndagar brukar var, rätt sönt och sluta halv ett och veta att man är ledig tisdag.. faktiskt :) Fast från och me måndag blir de ju ändring på de oxå så.. De är som sagt lite bara en aning rörigt just nu på jobbet, men de kommer bli bra.. Sitter iaf och dricker mitt the som ja blev så besviken över att de inte var riktigt klart, inte riktigt varmt och i samma fundering så blev ja så trött och insåg att de är görlångt till köket, på riktigt.. :) Ja tror ja måste ta tummstocken och se efter hur långt de egentligen är.. sen.. Sitter och är lite sur på mig själv, ja ja vet de ska man väl inte vara, men hur kunde ja vara så otänksam att ja fixa me allt igår, tvätt disk och dammsuga?? Va ska ja nu göra i en och en halv dag? på riktigt alltså, varför ställer ja till de så för mig? Ja ja vet ja ska diska och ta hand om tvätten, men imorn då? va gör ja hela dagen? Va gör andra när de är ledig? Ja vet kroppen är så slut för de är så mycket som händer just nu så ta de lugnt borde vara en bra grej, men de lixom kryper runt i kroppen och nått säger mig att de är dumt att sitta still hela dagen.. Kanske borde ta och fixa de sista prylarna, badrumsskåp och smycken och sånt, men de kan lika gärna vara.. Hade ja haft lite pengar över, de är lön på måndag, så hade ja köpt färg och sånt till stolarna och fixat de imorn, men som sagt en vecka kvar till lön, så känns inte som att man vill kasta de sista slantarna på målarfärg, när tanka bilen och handla mat känns som ett viktigare uppdrag, men och andra sidan.. Ja de får visa sig imorn, annars får ja ta de nästa onsdag ist då ja är ledig..

Innan ja lägger huvudet på soffkanten så är de lika bra att göra iordning en kopp the till vika lite tvätt och diska en aning, annars kommer ja vakna när hon är sju och vara vrålhungrig och dessutom sur på mig själv för att ja sovit bort halva dagen.. Men hur var de där egentligen, varför får man dåligt samvete för att man inte gör nått när man faktiskt är ledig? De är helt ok att ta de lugnt och bar softa en dag, men varför kan man inte bara tillåta kroppen de? Ja känner ju själv att ja är helt slut och skulle behöva vila, men blir de för på riktigt om man faktiskt gör de då? Är de för att då erkänner man för sig själv att man faktiskt är slut och behöver lite ledig tid? Eller varför beter man sig så himla konstigt? Lyssna på sig själv, de är väl dumt? När de finns en miljon me andra saker som är viktiga just då att göra.. Konstigt hur människor funkar.. Nua tar ja och slänger mig till disken så de senare känns ok att sitta ner.. :)

Mia.

ledig dag=städdag..

Hjälp just nu känns de som tvättmaskinen ska lyfta.. :O ooppss.. men de är ingen fara ja har proppat den me massa saker så kan vara därför..

Ringde fröken söt för ett tag sen ingen aning om va kl var.. tänkte inte på att ja var uppe tidigt, men som tur var så sov de inte.. hoppas ja iaf.. :) Skulle bara höra hur de gick för dem me lilltjejen och allt, och de funka bra så de var ju kul och höra :)

Nu håller de på och diskas tvättas och saneras fullt, byter handdukar och rena sängkläder och äntligen får ja använda de nya!! :) Kommer bli riktigt bra, sådär som man inte vill ha överkast :) Ja vet inte riktigt va ja ska göra resten av dagen för att ja vet när ja väl släpper datorn så kommer de gå på ett kick.. så ja vet inte riktigt hur man ska lägga upp de här, synd att söta arb.kollegan är i fjällen annars hade ja ju kunnat gjort nått me henne.. men men.. De är ju klockrent väder oxå så borde väl gå ut och njuta av solen, men frågan är me och göra vaddå? jaja vi får se om man kanske tar sig en promenad sen om man orkar.. måste fundera ut va de blir till lunch nu.. omellett kanske, nu när ja har diskat mig igenom köket, men diskstället blir ju rätt fort fullt så blir en vända till, bara vänta på de andra ska torka först..

Känner mig lite positiv idag faktiskt, hoppas att de håller i sig :)

Nej göra nått.. de här går ju inte ;)

Mia.

I Will Survive..

När man har tråkigt och lite lätt jättetrött kan de gärna bli såhär att man inte gör nå vettigt de spelas en låt och man kommer på en rolig grej man sett på youtube.. Lägger upp en här, så se den! :) eller kanske lägger upp två.. :)

Så går de när man är jättetrött och har tråkigt.. men ett litet leende ger de iaf..

Känner mig just nu helt tom i huvudet efter den här veckan och den är tyvärr inte slut än.. Men en arbetsdag så är de iaf en ledig dag sen, imorn komer ja befinna mig på affären i leksand, önska mig lycka till till de, kommer säkert gå jättebra, ska introducera en tjej utifall hon inte kan mejeri, och ja själv ska vara på frukten.. ja vi får se hur de går, bara göra samma sak som "hemma" så går de jättebra, men man hittar ju inte riktigt där så allt tar ju lite lägre tid men ändock :) De kommer gå fint..

Lyssnar just nu på Gloria Gaynor I will survive, känns bra just nu behöver lite självkänsla lite skinn på näsan tror ja.. om ja ska orka me resten av veckan och så kommer ja tänka på jesus här nedan om de är så att ja tappar allt.. ha..

Som en kollega skulle sagt, ja känner mig helt slut i huvudet.. Tung vecka verkligen för mycket som hänt, men dagens horoskop i expressen var faktiskt skrämmande rätt.. :) Allt kommer bli bra, frågan är bara hur lång tid vissa saker kommer ta.. men I will survive var de inte så.. :)

Blev så sjukt godissugen så de är sjukt.. för ovanlighetens skull så köpte ja faktiskt bara en påse chips och inget annat brukar ju alltid satsa på allt på engång, men inte denna gång, och nu är ja alldeles för trött för att gå någonstans.. alls.. Kan de fixa någon sida som är som onlinepizza så man får välja eget godis på nätet och sen levereras de hem? hmm kanske ska starta en sån sida annars.. :) vore ju jättebra.. för oss som inte orkar efter en lång dag menar ja.. sno inte min ide nu för då kommer ja stämma någon på hälften av alla intäckter.. minst..

Nej svammel och bla bla jada jada.. The väntar på mig ska bara göra iordning först och sen blir de bästa vännen vetekudden :) Kan någon snälla hitta en vetekudde för hela kroppen? snälla de skulle vara så himla bra.. svårt bara att få in den i micron.. hmm.. ska försöka tänka över de oxå och se om ja hittar någon bra lösning..

Nej ha en trevlig kvälll, och se de nedanför :)

Mia.








gonatt..

Crap, om gårdagen var lång så var den här en evighet tror ja.. Shit säger ja bara.. hur mycket får egentligen hända på engång? finns de inte en liten gräns någonstans?? Tydligt inte.. men antar att man får försöka vända allt de här och se de på den positiva sidan.. hmm.. tar och börjar me de imorn ist.. just nu vetekuddedejt och the.. vetekudde är helt underskattad, önskar man hade en till hela kroppen som man kunde krypa in i, men tror inte de finns sånna eller?..

Varit som sagt en väldigt rörig dag måste ja säga.. Men de blir säkert bra i slutändan försöker tänka positivt, men nu blev de helt plötsligt jättemycket att tänka positivt över så blir lite lätt extra jobbigt.. men men känns som om man kan ta sig igenom i stort sett va som helst just nu för man vet att de kan omöjligt bli värre.. eller jo vänta de kan de säkert men låtsas som om de här är botten..

Har pratat en hel del i telefonen idag oxå trots att pratlusten försvunnit en hel del och ja är så trött så ja knappt vet va ja heter, hur ska denna vecka sluta egentligen..

Fortfarande inte ett Pip på mobilen.. vet inte va ja ska göra..

Vill så gärna se Fringe idag, men ja vet faktiskt inte om ja orkar och funderar seriöst på att faktiskt lägga mig i tid idag.. observerar funderar..

Imorn funderar ja på om ja redan nu ska lägga upp dagen och vara äckligt positiv.. men nästa fråg är orkar ja verkligen de? orkar ja me ett extra leende just nu.. tycker dagarna är tillräckligt jobbiga som de är nu.. men men..

Nej nu är ja så trött att ja snart kräks dags och kasta in handduken och sova ny dag imorn.. De är ju iaf fredag imorn..

Mia.

Lång dag..

Haft en sjukt lång dag.. jobbat hela dagen men de har gått bra så ja ska inte klaga.. men haft lite ont som ja inte vet va de är för nått, kanske får googla, men ja och google brukar inte sammarbeta så bra..

Telefonen har i stort sett varit tyst hela dagen, känns väldigt konstigt, men inget ja kan göra så mycket åt tyvärr.. hoppas väl på att de ska plinga till men..

Imorn blir de åter jobb hela dagen, men dock inte åtta till kvart över nio.. :P Så ja borde inte sitta här, borde sova massor.. men man är så trött men samtidigt inte varvat ner så de är hopplöst, men lite the kvar sen så..

Ja imorn är en annan dag..

Mia.

omg..

Gasch.. Vilken dag..

Shit nu är kl tio oxå så dags och sova.. men har en miljon me tankar i huvudet så ja vet faktiskt inte om de funkar och sova idag..

Mia.


mums middag..

Har precis ätit mumsmiddag, kyckling nudlar och sweetchilisås, gott! :) Nu ska ja bara slappa framför tvn och ladda inför jättelångpanna imorn.. andas.. blir lång dag men måste tänka pengar pengar.. och de är ny månad nu så bara ställa om räkneverket och börja om från timme ett..

Haft besök idag, färgat hår, dock inte på mig men på henne och tvättat lite, ätit goda varma mackor och bara pratat, jisses va ja gillar denna tjej, men de vet hon redan :)

Grattar en än gång till fina söta tjejen! :D

Köpte en ny tandborste igår btw, och använde den idag, jisses vilken tandborste helt underbar, man får vara glad över de lilla ibland :) Men de var verkligen trivsamt och borsta tänderna den ville lixom stanna kvar i munnen..

Nej ladda för långpanna och bara va..

Mia.

PIIP..

Dagen började ganska skapligt, men övergick för min del i en ny dag av piss och helvete.. Önskar de kunde ge sig nu, att allt skulle bli bra, de enda ja vill.. De enda.. 

Smset har fortfarande inte kommit fram så de är nog ganska dags nu :D Önskar massa lycka till håller alla tummar som finns och bara ler.. Skönt att de är dags och hoppas me spänning på va de blir för nått :)

Borde ta tag i tvätten men är så oinspererad så de finns inte.. badkläderna från igår är klara, den står och piper extra mycket där inne på mig, ja ja ska!.. Men de är massa annat som spökar i mitt huvud.. Min kropp vill dessutom inte riktigt som ja vill, vet inte va de är för fel på den, men massa som inte stämmer me hur den brukar så.. bara bita ihop som me så mycket annat..

Väntar på mitt sällskap för dagen så ska vi ner på stan en sväng :) Behöver visst gå till apoteket oxå, då de är dags för nya kartor me p-piller.. Fast de är klart ja har ju hela veckan på mig, så varför ta de idag.. 

PIIP PIIP PIIIIPP.. ja ja kommer maskinen..

Är så gott som klar iaf så ja har ingen brådska, de skulle fixa me månadsredovisningen och sånt, så kan ta ett tag.. ja får väl sitta och nörda att tag till, för de är väl de endda ja har så stor lust me nu, kanske skullle ta och titta på lite resor får se om de hjälper me positiviteten eller så drar ja igång en sväng av vänner.. De här suger fetpurjo, snälla bara bli bra!!!!

Mia. 

Sms.. :)

Morgon.. Har haft besök inatt av resterande av familjen, mycket mysigt.. Ätit en väldigt stabil frukost och funderar på om man skulle sova ett tag till...

Thihi.. fick ett positivt sms alldeles nyss, så tror de kanske kan vara dags nu.. återkommer.. :)

Nej ja har inget vettigt alls att dela av mig me..

Ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig bara..

Mia.


Piano..

Idag fick ja äntligen nya saxar :) Känns mycket bra att äga en sax, man blir så fruktansvärt handikappad av att inte har någon.. tro mig..

Var förbi en vän idag och drack en kopp the, en vän som ställt upp otroligt mycket för mig den senaste tiden, vet faktiskt inte va ja skulle gjort annars! TACK! Hon har fått övertagit ett piano en sväng då någon inte hade plats just nu.. som ja vill ha ett piano, satt och plinka lite och ja har faktiskt saknat de! Lovade henne att lära sig blinka lilla stjärna, och de gick jättefint, nästa vecka ville hon ha mozart, men blir lite svårt då ja själv bara kan en del av Fur Elise, och de är i stort sett de enda ja kan i klassisk väg.. :P Så blir lite svårt.. men nått annat kanske vi kan lära oss.. :)

Annars, ja fråga inte.. så är de helt enkelt.. suger fetpurjo..

Sitter och äter sent mellanmål och sen ja ja vet inte, slängt i en tvätt och de är i stort sett de enda ja har planerat idag, kanske borde ta och bädda sängen..

Ska försöka kurera min rygg som känns som mycket ont, min vän beskrev en gång för mig hur foglossning kändes, och ja ungefär så om ja fattat de rätt så känns de så, gör bedrövligt ont iaf.. En annan lustig grej idag var att min vän bad mig köpa binder åt henne, vilket i min värld, kanske låter konstigt, men de är en hel djungel, och ja har ingen aning om nått, då ja inte haft mens på fem eller sex år, så är de jättesvårt, och allt beror ju såklart på mina p-piller, de gör så att mensen uteblir, och de känns väldigt bra, men ja är ju helt kass på att köpa sånt där, så hoppas de blev bra.. haha.. mysteriet, förstår att de inte är lätt för killar då.. :)

Nej ja ska ta och vara en sväng.. orkar inte just nu..

Mia.


RSS 2.0